Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Η «ΣΙΒΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΧΙΟΝΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, -30 ° C ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Ονομάζεται συχνά Σιβηρία της Ελλάδας και ο λόγος είναι η φήμη της για την εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία. Αντιμετωπίζει 7 μήνες χειμώνα με πολύ κρύο καιρό και θερμοκρασία που φτάνει τους -30 βαθμούς Κελσίου (-22,0° F).

Το Νότιο Νευροκόπι βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νομού Δράμας και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μετεωρολόγων λόγω των φυσικών του φαινομένων. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το παράξενο γεγονός,

Ενσυναίσθηση: H άγνωστη δύναμη της επικοινωνίας

Ίσως να φοβίζει λίγο η λέξη. 

Ακούγεται περίπλοκη ως έννοια, μπορεί και λίγο να μας μπερδεύει. Ενδέχεται η εφαρμογή της στην καθημερινότητά μας να απαιτεί θεαματική υπέρβαση των παραμέτρων που συγκροτούν την ύπαρξή μας; Μας προτρέπει να γίνουμε εξαιρετικά καλοί, άψογοι, άσπιλοι; Τίποτα από όλα αυτά.

Η ενσυναίσθηση μας καλεί σε μια μικρή προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στη

«Έφυγε» ο Έλληνας δημιουργός του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αδρακτάς, ο Έλληνας μηχανικός που αποτέλεσε τον εμπνευστή και δημιουργό του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε στις αρχές του 1970.
Το αυτοκίνητο Enfield 8000 (E8000) θεωρείται παγκοσμίως το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπήκε σε παραγωγή. Το εν λόγω όχημα κατασκευάστηκε σαράντα χρόνια πριν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Σύρο.

Ένα απρόβλεπτο λαϊκό τραγούδι για τον Κένεντι. Ύμνος στον Κένεντι με μπουζούκι. Τραγουδά ο Πέτρος Αναγνωστάκης

 




ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΙΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ~ Νοέμβριος 2020

′′ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ ′′
Χαιρετίσματα,
Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των Εργαζομένων Φωτός που βοηθούν στην Ανάληψη της Γης θα εκτιμήσετε αυτό το αναλυτικό μήνυμα για τη μεταμόρφωση και την αφαίρεση της νανοτεχνολογίας από τα σώματα των ανθρώπων.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι είναι δόνηση και η

ΤΡΑΜΠ - << ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ >> ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μέ απειλές  κατάφεραν την Emily Murphy καί τούς υ παλλήλους της GSA νά αρχίσουν την ενημέρωση τής ομάδας Μπάιντεν. Μέ δύο μηνύματα ό Πρόεδρος Τράμπ βάζει τά πράγματα στήν θέση τους, καί όλα τά ΜΜΕ τής Νέας Τάξης . Όσο καί νά πρόσπαθούν νά δημιουργήσουν εντυπώσεις μέ ψέυτικες ειδήσεις,πώς τάχα νά αποδέχεται π.ως έχασε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters