Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η παλιά ζωή κάτω από τη μαφία του Καζάριαν (είτε το συνειδητο-ποιήσατε είτε όχι) σας έκανε σκλάβο και φοβισμένο από τα πάντα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ενδιαφέροντα για τους ανθρώπους, ειδικά για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα του Σχεδίου, είναι η οικονομία με την έννοια των χρημάτων που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους - με άλλα λόγια, ο προσωπικός πλούτος.

Έτσι, η ένταξη στην Gesara σημαίνει επίσης την έναρξη ενός νέου νομισματικού συστήματος. Αλλά περισσότερο από ένα νέο σύστημα, είναι μια επανάσταση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters