Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ Γ@ΜΙΣΙ@ΤΙΚ@

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 14-4-2019

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 14-4-2019 ΩΡΑ 13:45 ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ: ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΔΙΟΝ ΔΩΔΩΝΗ ΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΝΩΣΣΟΣ

ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ



ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, που ψήφισαν επί της αρχής στην ονομαστική ψηφοφορία της Συνεδρίασης ΠΑ’ της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη 10.03.2010.

Λίγοι Γνωρίζουν τι «ΚΡΥΒΕΙ» το ΒΙΒΛΙΟ για ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ που έγραψε ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Ένα από τα όχι και τόσο γνωστά έργα του Πλουτάρχου είναι το Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης, δηλ. σε ελεύθερη μετάφραση: Σχετικά με το πρόσωπο που φαίνεται στην σφαίρα της Σελήνης. Αν και το κείμενο που είναι γραμμένο σε μορφή διαλόγου δεν σώζεται ολόκληρο σήμερα, πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα έργα που συγκεντρώνει τις ερμηνείες και τις απόψεις σχετικά με τη Σελήνη, όπως αυτές έγιναν αντιληπτές μέσω παρατηρήσεων από τους σύγχρονους ερευνητές της εποχής του Πλουτάρχου.

Πρόστιμο και σε τρίτη γιαγιά, Πουλούσε αυγά και σκόρδα… ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

Μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη και την 80χρονη με χόρτα αυτή τη φορά μια τρίτη γιαγιά κατηγορείται γιατί πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια.  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ;;;; ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ;;; ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΑΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ…

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 11-4-2019

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε103 ΣΕΡΡΩΝ 11-4-2019

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ: Γιώργος Μπαλταδώρος 30/6/1984 - 12/4/2018 (Δεν σε ξεχνάμε παλληκάρι μας...)



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 9-4-2019

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 9-4-2019

ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

Kαρνάβαλος «προοδευτικών» δυνάμεων, του Χρήστου Γιανναρά


Η εικόνα που εμφανίζει σήμερα η «Ευρωπαϊκή Ενωση», είκοσι έξι χρόνια από την ίδρυσή της (Μάαστριχτ, 1993), παραπέμπει σε πολυεθνικό σχήμα εξουσιαστικό, με πεδίο άσκησης εξουσίας τόσο τις κοινωνίες των κρατών-μελών της όσο και τον διεθνοποιημένο στίβο της οικονομίας.
Η προτεραιότητα της οικονομίας στις ιδρυτικές προϋποθέσεις (και στοχεύσεις) της Ε.Ε. προσδίδουν στην οργάνωση και στη λειτουργία της στοιχεία ολοκληρωτικού χαρακτήρα.

Η ΜΙΖΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 11-4-2019 (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.. ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.)

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΠΩΣ Η ΜΙΖΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 11-4-2019

Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ είναι δικαστικός και πολιτικός, βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters