Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 09/09/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕ ΣΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!  O ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΠ0Λ1 ΣΕ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΤΕΣΤ! ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠ0ΛIA ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters