Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Τι Έκρυψαν στην Ανταρκτική ο Χίτλερ και τα Ερπετοειδή, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Tompkins

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Κατά την περίοδο μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και Ναζί SS οδηγήθηκαν σε τρία μεγάλα σπήλαια στην Ανταρκτική από Ερπετοειδείς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην εν ενεργεία της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, William Tompkins.

Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του στο ExoNews,

Τέχνη των Illuminati στην Bank of America

Προφητική Τέχνη των Illuminati Rothschild την Bank of America.

Υπάρχουν τρεις πίνακες που φιγουράρουν εμφανώς στην Τράπεζα της Αμερικής στο Corporate Center στο Charlotte, NC. των Rothschild.

Οι τοιχογραφίες είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Benjamin F. Long. Αυτή η δουλειά είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος μέχρι σήμερα του καλλιτέχνη και συνίσταται από τρία πάνελ που κυριαρχούν στο lobby της τράπεζας όσο κανένα άλλο έργο εκεί. Τα πάνελ παρουσιάζουν τα θέματα της κατασκευής/χτισίματος, χάους/νέας τάξης και σχεδιασμού/ανάπτυξης σε ένα ανακάτεμα αφηρημένου ρεαλισμού, με πινελιές χρυσού και πάμπολλες μασονικές αναφορές, Ερμητικούς

Hillary Clinton & Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα

Το σκάνδαλο των e-mail της Hillary Clinton έχει να κάνει με την ύπαρξη μυστικής κυβέρνησης.

Έχω παρακολουθήσει την πρόοδο αυτής της ιστορίας και βρίσκω συναρπαστικό το ότι, ασχέτως από το ποιος μιλά για την ύπαρξη του μυστικού server της Hillary και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με αυτόν- ποτέ δεν αναφέρει, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ! Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη της Μυστικής Κυβέρνησης της οποίας η Hillary είναι μέρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δεν πρόκειται για το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεξάρτητα από το αν περιέχουν πληροφορίες οι οποίες έχουν «ταξινομηθεί» ως απόρρητες ή όχι.

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη.

Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο.

Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα. Ολες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε την σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στην θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα, αριστερά και δεξιά και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι ακριβής σε αυτήν την περίπλοκη αναφορά.

Οι Αγγλοσάξονες Ιδρυτές του Βαθέως Κράτους

Το σχέδιο της Βόρειας Απόσχισης και οι Αγγλοσάξονες Ιδρυτές του Βαθέως Κράτους.

«Σε μια επιλογή κακών αφήστε τους να λάβουν το λιγότερο κακό – Ο Jefferson είναι από κάθε άποψη, λιγότερο επικίνδυνος από τον Burr.» Αλεξάντερ Χάμιλτον (1800)

Το «θαύμα» της Αμερικής που επιβιώνει πολλές επιθανάτιες εμπειρίες όλ’ αυτά τα χρόνια, μπορεί να αποδοθεί λιγότερο στην μοίρα και περισσότερο στις τεράστιες θυσίες από μεγάλους πολιτικούς καθώς και τους πολίτες της όλα αυτά τα χρόνια … έναν από τους οποίους θα διερευνήσουμε σ’ αυτό το άρθρο.

National Economic Security Strategy Act. (Νόμος εθνικής στρατηγικής οικονομικής ασφάλειας)

Evangelos Konstantakakos
Αυτή είναι η Νομοθεσία της Αμερικής που την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Αμερικανική Βουλή, ήταν το 1947. 
Μετα επανήλθε στην επιφάνεια το 2001 λόγω του 9/11 και τελικά κατατέθηκε στη Γερουσία και έγινε ACT το 2017 από τον Τράμπ και το 2018 ψηφίστηκε τελικά σαν νόμος που φτιάχνει ένα καινούριο σύστημα που δεν λέγετε NESARA ΑΛΛΑ NESARS,τελειώνει με τη λέξη STRATEGY.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters