Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους ... ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ...

Ο πόλεμος είναι ανοιχτός πόλεμος πλέον μεταξύ της Cabal και των Αμερικανών Πατριωτών.

Η Cabal απείλησε τη χρήση πυρηνικών όπλων για να πετύχει την απομάκρυνση του Τραμπ, γιατί ακόμα και η έκθεση της DNI (Director of National Intelligence) και άλλες εκθέσεις που δόθηκαν στο Κογκρέσο επιβεβαίωναν την νίκη του.

Η ΩΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! "THE UNITED STATES OF AMERICA S.Α."

έκθεση Marshall 20 Ιανουαρίου 2021

Η Ουάσιντγτον D.C είναι περιφραγμένη και ο Πρόεδρος δεν θα γυρίσει ποτέ στο Λευκό Οίκο. Αλλά όχι για λόγους που μπορεί να σκέφτεστε.
Μη φοβάστε, θα χτιστεί ένα νέο καπιτώλιο και θα έρθει το τέλος στους φόρους εισοδήματος που καταβάλλονται στους φοροεισπράκτορες της Εταιρείας, που είναι τώρα στα χέρια μιας νέας διοίκησης. Μπήκαν σε όλον αυτόν τον κόπο να κλέψουν μια εταιρεία της οποίας τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται σε διαδικασία κατάσχεσης.  

Έκτακτη Επικοινωνία - Benjamin Fulford Αν τους δείτε, πυροβολήστε τους

πρόλογος από τη blogger

Προλογίζω τη συγκεκριμένη σημερινή ανάρτηση του Μπεν Φούλφορντ για να εξηγήσω στους αναγνώστες μας κάποια πράγματα. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως γνωρίζετε την έκταση της σαπίλας του πλανήτη, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε χρόνο. Άλλοι, ωστόσο, πιθανώς να μην έχετε αντιληφθεί όλο το εύρος της εικόνας.

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΦΩΤΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μετάφραση facebook

Είμαι η Kai-Meara και σε αυτή την εκπομπή θέλουμε να σας πούμε για μια από τις πρώτες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο πληθυσμό με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA.

Εκτός από τα νέα δωρεάν ενεργειακά συστήματα που παρέχονται από τα πηνία Tesla και τις νέες συσκευές αντιβαρύτητας και αντιγραφείς, θα λάβετε και ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή μπάλες επούλωσης.

Το Twitter αρνήθηκε να αφαιρέσει υλικό παιδικής πορνογραφίας γιατί «δεν παραβιάζει την πολιτική του»!

Το Twitter που «μπλόκαρε» τον Ν.Τραμπ

Γράφει: Θάνος Νικηταράς

Το Twitter αρνήθηκε να αφαιρέσει φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, διότι έπειτα από την έρευνα που έκανε «δεν βρήκε παραβιάσεις» της «πολιτικής» της εταιρείας. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters