Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΦΩΤΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μετάφραση facebook

Είμαι η Kai-Meara και σε αυτή την εκπομπή θέλουμε να σας πούμε για μια από τις πρώτες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο πληθυσμό με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA.

Εκτός από τα νέα δωρεάν ενεργειακά συστήματα που παρέχονται από τα πηνία Tesla και τις νέες συσκευές αντιβαρύτητας και αντιγραφείς, θα λάβετε και ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή μπάλες επούλωσης.
Αυτές οι νέες ολογραφικές ιατρικές κλίνες θα έρθουν με μοναδικά χαρακτηριστικά και θα προσφέρουν βοήθεια στη διάγνωση, χειρουργική επιδιόρθωση, αναδόμηση και αναζωογόνηση κυττάρων και DNA.
Εν ολίγοις, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και θα αλλάξουν όλα όσα γνωρίζετε στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης
Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση από αυτοματοποιημένους σταθμούς υγείας, θα σας προσφέρουν ποικιλία επιλογών και μεθόδων για να δώσετε στα σωματικά σας δοχεία την καλύτερη δυνατή υγεία.
Αυτά τα κρεβάτια αντιπροσωπεύουν το άλμα προς τα εμπρός στην ιατρική περίθαλψη για τον όμορφο κόσμο σας, και υπάρχουν αρκετοί από αυτές τις θεραπευτικές σφαίρες αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσουν την αφοσίωση σε οποιαδήποτε χώρα
Φανταστείτε να πρέπει να ζήσετε ένα πακέτο ιατρικών ειδών χωρίς χημειοθεραπεία, τοξικά χημικά, έκτρωση οργάνων ή δυνατότητα μακροχρόνιας διαβίωσης με ουλές, ασθένειες και δυσλειτουργία.
Μπορεί να σκεφτείτε διαβάζοντας και ακούγοντας ότι όλα αυτά είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, ίσως νιώθετε σαν ταινία sci-fi, αλλά καταλαβαίνουμε τις επιφυλάξεις σας.
Σας ζητούμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό σας ότι το να κρύβεστε από όλα τα μάτια είναι μία από τις αγαπημένες τακτικές των προγραμμάτων της Shadow Government, που περιλαμβάνουν και τις μυστικές
Για πολύ καιρό, το βαθύ κράτος σας δείχνει μια τεχνολογία που ξεπερνά τα πιο τολμηρά όνειρά σας σε πολλές από τις sci-fi ταινίες τους.
Όταν πρόκειται για το σκοτάδι, δεν σημαίνει ότι βλέπεις κάτι φανταστικό μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι δεν το βλέπεις στην πραγματικότητά σου.
Ωστόσο, από όσο ξέρουν, σου έδειξαν την αλήθεια, αλλά δεν έκανες τις σωστές ερωτήσεις, ούτε απαιτούσες τις σωστές απαντήσεις.
Αυτή είναι μια σατανική φάρσα που σας παίζεται και είναι μία από τις δυναμικές που θα αλλάξει εκθετικά με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA καθώς αυτές οι νέες τεχνολογίες που εισάγονται στον κόσμο είναι μέρος αυτού του συναρπαστικού προγράμματος που θα βελτιώσει τις ζωές σας.
Όπως μπορεί να έχετε μαντέψει, αυτές οι τεχνολογίες δεν αναπτύχθηκαν στη Γη, αλλά παραδόθηκαν στις μυστικές σας διαστημικές υπηρεσίες για χάρη της ανθρωπότητας.
Αλλά παίρνοντας μια ατυχή απόφαση από τους υπεύθυνους για τις ηθικές αποφάσεις στον κόσμο σας, επέλεξαν να κρατήσουν αυτή την τεχνολογία για τον εαυτό τους.
Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το σφάλμα έχει πλέον διορθωθεί και ότι σε αυτό το σημείο οι σωστοί άνθρωποι εργάζονται για να εξασφαλίσουν την εξάπλωση αυτών των τεχνολογιών στο κοινό.
Τώρα θα στραφούμε στις λεπτομέρειες αυτών των κλινών για την κβαντική θεραπεία, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές εκδοχές και με τρεις διαφορετικές λειτουργίες και είναι διαθέσιμες για εφαρμογή.
...
1. ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
Πρόκειται για ένα ολογραφικό κρεβάτι νοσοκομείου για διάγνωση και θεραπεία.
Μπορείτε να κάνετε ζωντανές σαρώσεις σώματος για διαγνωστικούς σκοπούς και να αντιμετωπίσετε την κάθε ασθένεια με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, σε πολύ μικρότερο χρόνο και με πολύ λιγότερη εισβολή στο ανθρώπινο σώμα.
Με αυτά τα ιατρικά κρεβάτια, όλα τα μέρη του σώματός σας μπορούν να σαρωθούν για σκοπούς διάγνωσης και ερμηνείας, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των μυών, των οστών, των οργάνων, των αδένων, των νευρολογικών και ορμονικών αποδοτικών.
Κάθε χειρουργική επέμβαση θα γίνει άμεσα συμπεριλαμβανομένου του σκωληκοειδούς, της καρδιάς, της κ. λπ.
Μπορείτε επίσης να κάνετε εξετάσεις αίματος και DNA, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη και ανώδυνη ανάλυση του όλου του φυσικού συστήματος, να μπορείτε να διορθώσετε όλους τους κληρονομικούς δείκτες ορισμένων ασθενειών, καθώς έχουν χαρακτηριστικά όπως
Χειρουργικό σήμα, σφραγισμένο για μείωση μικροβίων και κλειστοφοβία.
Άνετα μπράτσα για τα άκρα.
Αναισθησία με υγρό σπρέι.
Νυστέρια λέιζερ και καθρέφτες.
Οραματισμός και αναγνώριση ζωτικών παραμέτρων.
Προσδιορισμός διαγνώσεων και αναλύσεων.
Χειρουργικά χέρια ελεγχόμενου υπολογιστή.
Αυτές οι θεραπευτικές σφαίρες κατασκευάζονται με πολύ προχωρημένη αλλά αυστηρά περιορισμένη τεχνητή νοημοσύνη που απαιτεί ανθρώπινη σύνδεση με την εργασία, ως μέτρο προφύλαξης για να εξασφαλίσει τη συνεταιριστική συνύπαρξη.
Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για λειτουργία είναι πολύ παρόμοιος με μια MRI συσκευής.
Αντί για μαγνητισμό και ακτινοβολία, αυτά τα ιατρικά κρεβάτια χρησιμοποιούν ενέργεια πλάσματος και συνεργάζονται μαζί σας σε υποατομικό και δονητικό επίπεδο.
Πρόκειται για μια πολύ ομοιοπαθητική προσέγγιση της θεραπείας επειδή πρόκειται για ένα δονητικό σύμπαν και είσαι ένα δονητικό ον, θα σου προσφέρει πολλά οφέλη, με λίγες ή καθόλου ανεπιθύμητες ενέργειες ή σοκ, εκτός από ένα θαύμα και ευχαρίστηση.
Σημαίνει ένα τέλος στις μεγάλες χρονικές στιγμές αναμονής, ατελείωτες δοκιμές, ή δοκιμασίες φαρμάκων που δεν λειτουργούν.
Πείτε αντίο στη χημειοθεραπεία και άνθρωποι που πεθαίνουν από εγκεφαλικό ή καρδιακή νόσο.
...
2. ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Λειτουργεί με το DNA και τα βλαστοκύτταρα σας για την ανάπλαση του παλιού ιστού ή των αγνοουμένων οργάνων.
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όποιον χρειάζεται μεταμόσχευση οργάνου ή υποκατάστατο, λείπουν ή κόβονται άκρα ή μεταμοσχεύσεις δέρματος σε εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Θα χρησιμοποιήσετε τεχνολογία παρόμοια με τις πρώτες κλίνες που αναφέραμε και θα εστιάσετε στην άμεση συνεργασία με τα μοντέλα DNA τους.
Θα χρησιμοποιήσετε το αρμονικό πεδίο της αντήχησης που είναι πάντα παρόν στην κυτταρική μνήμη του σώματός σας.
Όπως πολλοί γνωρίζετε, το σώμα σας έχει κυτταρική μνήμη, όπως προκύπτει ένας ακρωτηριασμός στο πρόσωπο του συνδρόμου ′′ phantom limb
Με τις άπειρες επιλογές ανάπτυξης τους, αυτά τα κρεβάτια θα αλλάξουν τη ζωή πολλών ανθρώπων, και αυτό είναι μόνο η αρχή όλων των αλλαγών στο σύστημα υγείας σας που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Το σύστημα υγείας σας γίνεται δομή υποστήριξης και υγειονομικής περίθαλψης και αναζωογόνησης.
Αγάπες μου, είστε ενθουσιασμένοι;
...
3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΑΡΑΣΗΣ
Αυτά τα κρεβάτια θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε τα κύτταρά σας.
Σου προσφέρουν θεραπεία παλινδρόμησης γήρατος.
Θα σας βοηθήσουν επίσης να διώξετε ανεπιθύμητες αναμνήσεις.
Αυτό το ιατρικό κρεβάτι προορίζεται για την ηλικία και την ανάδρομη μνήμη.
Θα βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομο μετατραυματικής διαταραχής να απαλλάξουν το μυαλό τους από το μοντάζ τρομακτικών εικόνων και την καρδιά τους από τα βάθη της απελπισίας.
Αυτό το κρεβάτι θα σας βοηθήσει επίσης να δείξετε πιο νεανικό, να βελτιώσετε και να συσφίξετε όλες τις αισθήσεις σας, δέρμα, μυϊκό τόνο, όραση και γεύση.
Θα μπορέσετε να κάνετε αυτές τις διαδικασίες ανώδυνα, με τις μεγαλύτερες προσαρμογές στο μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας καθώς θα δουλέψετε με τα δικά σας μοντέλα DNA και τους πολλαπλούς πυρίμαχους φακούς του φυσικού εσωτερικού ρολογιού του σώματός σας.
ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ!
Και οι τρεις κλίνες λειτουργούν και χρησιμοποιούν δονήσεις και συχνότητες σε κβαντικό επίπεδο, είναι ακριβείς και παρόμοιες με τους σαρωτές, τους διαθλαστικούς φακούς και τα λέιζερ 3 D χειρουργικής επέμβασης.
Διαθέτουν επίσης ποικιλία διαγνωστικών και τεχνολογιών παρακολούθησης που ενημερώνουν έναν επαγγελματία κατά τη διάρκεια των διαγνωστικών και επισκευαστικών συνεδριών.
Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούν ταχυονική και σωματιδιακή ενέργεια στο πλάσμα καθώς συνεργάζονται με το ανθρώπινο σώμα για να επιτύχουν τη μέγιστη επιδιόρθωση σε περίπτωση ελάχιστης εισβολής.
Και τα τρία ιατρικά κρεβάτια λειτουργούν με παρόμοιες τεχνολογίες και μόλις προσαρμόστηκαν για τρεις διαφορετικές χρήσεις και θεραπείες.
Αυτά τα κρεβάτια χρησιμοποιούν επίσης ενέργεια πλάσματος και χωρίς ραδιενεργό υλικό, επικεντρώνονται στην αναδιάρθρωση και την αναγέννηση όποτε είναι δυνατόν και επιτρέπουν στους χρήστες να ανακτήσουν τη βέλτιστη υγεία τους σε πολύ σύντομο
Απλά σκεφτείτε τι θα σημαίνει αυτό το είδος τεχνολογίας για εσάς, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, όλα τα παιδιά που μόλις σώθηκαν από τις σήραγγες και για οποιοδήποτε άτομο υποφέρει άσκοπα από επισκευασμένα ιατρικά προβλήματα.
Αγαπητοί μου, τότε προετοιμαστείτε για αυτό γιατί και οι 205 χώρες που υπέγραψαν τη συμφωνία GESARA πρόκειται να λάβουν μέρος σε αυτό το μεγάλο κβαντικό άλμα που θα επωφεληθείτε από αυτή την περίσταση.
Εάν αυτές οι πληροφορίες σας ενθουσιάζουν, παρακαλώ μοιραστείτε τις με άλλους ομοϊδεάτες επειδή όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτά τα καλά νέα, τόσο πιο σύντομα μπορούμε να τα μεταφράσουμε στην πραγματικότητά σας.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να ακούσετε αυτό το μήνυμα με αγάπη και φως.
Είμαι η Kai-Meara και σας ομιλώ εκ μέρους της Διαγαλαξιακής Συμμαχίας Φωτισμού, μέσω της Tracey Milne.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters