Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΩΤΙΑ!


Σχόλιο attikanea:  ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Όσα δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)":


Ποῦ παραπέμπουν τά “καναδέζικα” $, γατόνια μου;
Στήν “καναδέζικη” Eldorado.

Ποῦ ἀλλοῦ παραπέμπει ἡ “καναδέζικη” Eldorado, γατόνια μου;
Στά “Χρυσωρυχεῖα Θράκης”.

Ποιός είναι ὁ μυστικοσύμβουλος καί εἰδικός σέ πολύτιμα ὀρυκτά – μέταλλα/commodities τῆς Eldorado,...

γατόνια μου;
Ὁ νέος Διοικητής τῆς Τράπεζας τῆς Ἀγγλίας.

Ποιός τρέχει τό project ΕΟΖ-Θράκη γατόνια μου;
Ὁ Ἄκερμαν.

Ποιός είναι ὁ κολλητός τοῦ Ἄκερμαν καί στενός συνεργάτης του στό WEF γατόνια μου;
Ὁ νέος Διοικητής τῆς Τράπεζας τῆς Ἀγγλίας.

Ποιοῖ ἐμπλέκονται ἀπό ἑλληνικῆς πλευρᾶς ἐκεῖ πάνω γατόνια μου;
Ρόντος, Καρρᾶς (ὁ γόνος), Κερίμ Οὐράς (βλ. παρακάτω καί “Ρόδος”), Μπακογιάννη, Τ$ίπρας, Χρυσοχοϊδης, Περιφερειάρχες καί Ἀντιπεριφερειάρχες, Χιονῆς (καθηγ. Δημοκρίτειου), Καραγιάννη (σύζυγος Διοικητή DB Λουξεμβούργου), Στυλιανίδης, Λυγερός and friends.
 

Καί τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ μέσα, ΠΛΕΟΝ, ὁ ναρκωμένος τοῦ Ἕβρου τῶν ΕΞ. ΕΛΛ.;
Ἤ ὁ…σύμβουλος Καμμένου, ὁ Λυγερός;


Ποιός τρέχει τό θέμα ΕΟΖ-Ἀν/Κεντρ. Μακεδονία γατόνια μου;
Σόρος.

Μέ ποιό βασικό ἐργαλεῖο γατόνια μου;
Νavarino Networks/Θεσσσαλονίκη.

Ποιοῖ ἄλλοι ἐμπλέκονται στήν Navarino Networks γατόνια μου;
Ρόντος, Καρρᾶς…ΠΑΛΙ.

ΤΙ καί ΓΙΑΤΙ ἑνώνει ὅλους τούς παραπάνω ἕλληνες/πράκτορες περιούσιων γατόνια μου;
Ἡ Τράπεζα Ἀττικῆς.

Τίνος θυγατρική είναι ἡ “Ἀττικῆς” γατόνια μου;
Τῆς “Ὁλλανδικῆς” Rabo Bank.

Ποιά είναι ἡ ἀπόλυτη “ἐξειδίκευση” τῆς Rabo Bank γατόνια μου;
Commodities (χρυσός, διαμάντια, πολύτιμα μέταλλα).

Καί γιά τήν ἱστορία, μπάς καί ξεστραβωθεῖτε…γατόνια μου…
Πόση ἤτανε ἡ “ἔκθεση κινδύνου” τῆς Rabo Bank σέ κρατικά ὁμόλογα τῶν PIGS γατόνια μου τόν Αὔγουστο τοῦ ’11;
Μόλις 680 ἑκατομ. εὐρώ.
Σήμερα;
…0.
Ἀπίστευτο γατόνια μου;


Ποιό project “ἔτρεχε” ὡς ΥΠΕΚΑ ὁ Παπακωνσταντίνου καί “τρέχει” ἀκόμη καί σήμερα;
Τό project “Ρόδος – Ἀδελφοσύνη – Τουρκική Ἕνωση Ρόδου – Καστελλόριζο” μαζί μέ Μαχαιρίδη καί Ουράς.
Καί τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ πέρα ἡ Μίκα – μιμίκα τῶν…”πατριωτικῶν” ΕΞ.ΕΛΛ.;


Ξυπνήσατε γατόνια μου;
Ἄντε τώρα νά ρουφήξετε τό γαλατάκι σας.

υ.γ….γατόνια μου.
Γιατί μέ βάση τά παραπάνω ὁ Καμμένος “ἀπευθύνθηκε” στήν “Ἀττικῆς” γιά χρηματοδότηση;

υ.γ.2 θυμίζω γιά Ντόρα ὅτι ἔχει ὑπάρξει καί συνδαιτημόνας Πρόντι, Ἄκερμαν καί ἄλλων νεοταξίτικων φυντανιῶν…”γιά τόν κοινωνικό χαρακτῆρα, τήν πολιτισμική ταυτότητα καί τό οἰκονομικό σχέδιο τῆς νέας Εὐρώπης.” (βλ. ΕΟΖ, ἀπό “τότε”).

Αὐτά τά λίγα…γατόνια μου.
Ἐδῶ μέσα δουλεύουμε, ψάχνουμε, βγαίνουμε στήν πιάτσα, τό “κουράζουμε” τό γ@μημένο γιά τήν Πατρίδα, δέν ΠΠΠαπαρολογοῦμε…γατόνια μου.

Ἄντε νά βγεῖ πάλι κἄνας ἀχάμπαρος…”ἀντιστασιακός” τοῦ…μπιντέ καί τῆς πατσαβούρας μέ “ἄποψη” καί μοῦ πεῖ ὅτι μιλάω μέ γρίφους. http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4235.html

Βαίνουμε ολοταχώς, προς νέα….. «μικρασιατική καταστροφή»; Kαι τότε είχαμε στηριχτεί στους… φίλους μας.

Η Ελλάδα επαναφέρει τις «εδαφικές της διεκδικήσεις σε ένα ευρύ τμήμα αμφισβητούμενων υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η χρεωμένη χώρα ελπίζει να βρει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε ένα σχέδιο που κινδυνεύει να πυροδοτήσει αντιπαράθεση με την Τουρκία», αναφέρει η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.

Όπως τονίζεται στο κείμενο της WSJ, τις τελευταίες εβδομάδες ανώτερα κυβερνητικά στελέχη έχουν κάνει σειρά δημοσίων δηλώσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό παραπέμποντας σε μια παλαιά συνθήκη δύο τουλάχιστον δεκαετιών που της παρέχει αυτά τα δικαιώματα, που μέχρι τώρα η Ελλάδα δεν είχε διεκδικήσει. 

Η Αθήνα επίσης έχει οικοδομήσει τη στήριξη άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών και επιταχύνει μια διπλωματική εκστρατεία στα Ηνωμένα Έθνη.

Μέχρι στιγμής, η Άγκυρα, η οποία δηλώνει πως αυτοί οι πόροι ανήκουν στην Τουρκία και προειδοποιεί εδώ και 20 χρόνια περίπου ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για νέα οριοθέτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο, κάνει λόγο… για περαιτέρω διάλογο.

Η Wall Street Journal τονίζει πως για την Ελλάδα, αυτά που διακυβεύονται είναι τεράστια. Περίπου 100 δισ. ευρώ σε υποθαλάσσια αποθέματα υδρογοναθράκων εάν αποδειχθούν θα μπορούσαν να ελαφρύνουν το φορτίο χρέους της χώρας και να καταστήσουν την Ελλάδα σημαντικό ενεργειακό προμηθευτή στην Ευρώπη, η οποία θέλει να μειώσει την εξάρτησή της από τη Ρωσία. 

 http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/k.html

Η ΓΓ της Κυβέρνησης παραδέχεται ότι ο Σηφουνάκης παρανόμως άλλαξε το νόμο, για σκάνδαλο υπέρ της «Ελληνικός Χρυσός»

Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για σκάνδαλο υπέρ της «Ελληνικός Χρυσός»
Παραδέχεται ότι ο Σηφουνάκης παρανόμως άλλαξε το νόμο

Πριν από δυο βδομάδες γράψαμε για ένα… παρεμπίπτον σκάνδαλο, προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο σκάνδαλο της λειτουργίας μεταλλουργίας χρυσού στη Χαλκιδική από την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ». Πρωταγωνιστής του ήταν ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ της κυβέρνησης Παπαδήμου Ν. Σηφουνάκης, ο οποίος με τη συνέργεια του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σ. Λύτρα και των υπηρεσιών της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, που υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό και έχει την ευθύνη για οτιδήποτε δημοσιεύεται στο ΦΕΚ, άλλαξε ψηφισμένο από τη Βουλή νόμο, κάνοντας σ’ αυτόν προσθήκη με την οποία διευκολύνεται η «Ελληνικός Χρυσός» να παρακάμψει το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για να εκδώσει οικοδομική άδεια για τις εγκαταστάσεις της στις Σκουριές.

Αλλαξε το νόμο στη ζούλα, με τη μέθοδο της «διόρθωσης σφαλμάτων», η οποία απαγορεύεται για θέματα ουσίας και «περιορίζεται αποκλειστικώς σε γραφικά ή λογιστικά σφάλματα». Το έκανε στη ζούλα, για να μην αποκαλυφθεί ότι η δήθεν αθώα ρύθμιση ήταν «φωτογραφική» για την «Ελληνική Χρυσός» (και άλλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις στη συνέχεια, που θα είχαν την ίδια ανάγκη).

Επειδή οι συνεχείς τηλεφωνικές «οχλήσεις» μας προς τη γενική γραμματεία της κυβέρνησης, η οποία ήταν πλήρως ενήμερη για την υπόθεση και το δημοσίευμά μας, προσέκρουαν σε τοίχο, ενώ σχηματίσαμε την εντύπωση ότι από υπηρεσιακούς παράγοντες υπήρχε συνέργεια στην παρανομία του Σηφουνάκη, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε γραπτώς στο σημερινό γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Α. Σαμαρά (όπως άλλωστε είναι όλοι όσοι τοποθετούνται σ’ αυτό το πόστο), ο οποίος δεν εμφανιζόταν στο τηλέφωνο, μολονότι το είχαμε ζητήσει κατ’ επανάληψη από τη γραμματεία του. Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, στείλαμε με fax την εξής επιστολή:

«Προς

Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης
Υπόψη γενικού γραμματέα κ. Π. Μπαλτάκου

Οπως γνωρίζουν οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, με τις οποίες έχουμε κατ’ επανάληψη επικοινωνήσει, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, στο φύλλο της 23ης Φλεβάρη 2013 της εφημερίδας μας (Κόντρα, αρ. φύλλου 720, 23-2-2013, σελίδα 9) παρουσιάσαμε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: “Ακόμα και ψηφισμένο από τη Βουλή νόμο άλλαξαν παράνομα”.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στο Νόμο 4067/2012, στον οποίο από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ Νίκο Σηφουνάκη εισήχθη παρανόμως συμπλήρωση με το ΦΕΚ 99Α/2012.

Επειδή η δημοσίευση στο ΦΕΚ είναι αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, ενώ ο σχετικός νόμος (3469/2006, άρθρ. 16, παρ. 4) περιορίζει τη διόρθωση σφαλμάτων «αποκλειστικώς σε γραφικά ή λογιστικά σφάλματα», απαγορεύοντας διορθώσεις ουσίας, όπως αυτή στην οποία προέβη ο τέως αναπληρωτής υπουργός, παρακαλούμε να μας απαντήσετε εάν προτίθεστε να διορθώσετε τη συντελεσθείσα παρανομία, με απόσυρση της σχετικής «διόρθωσης» του ΦΕΚ 99Α/2012».

Πριν περάσει μια ώρα, ο κ. Μπαλτάκος επικοινώνησε προσωπικά με την εφημερίδα και στη συζήτηση που είχαμε συμφώνησε ότι πρόκειται για παρανομία και μας ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων λίγων ημερών θα αποστείλει έγγραφο στον αρμόδιο υπουργό Στ. Καλαφάτη, ζητώντας του να επαναφέρει το νόμο στο περιεχόμενο που είχε όταν ψηφίστηκε από τη Βουλή. Επειδή όταν τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος δεν βρισκόταν στην εφημερίδα ο αρμόδιος συντάκτης και επειδή σε επανειλημμένες προσπάθειες που ο συντάκτης μας έκανε για να μιλήσει μαζί του ο κ. Μπαλτάκος δεν εμφανίστηκε, είμαστε αναγκασμένοι να αναφέρουμε αυτά που θα του λέγαμε.

Πρώτο, δεν επιτρέπεται ν’ αφήσει στη διακριτική ευχέρεια του ΥΠΕΚΑ την αποκατάσταση της νομιμότητας, αλλά να την απαιτήσει, γιατί συνυπεύθυνη είναι και η γενική γραμματεία της οποίας προΐσταται. Δεύτερο, πρέπει να ενεργήσει τάχιστα, διότι ασκούνται πιέσεις από την «Ελληνικός Χρυσός» για να πάρει άδεια βάσει της παράνομης αλλαγής του νόμου από τον Σηφουνάκη.

Επισημαίνουμε λοιπόν και πάλι, ότι οι εγκαταστάσεις στο δάσος των Σκουριών είναι παντελώς παράνομες, διότι έγιναν χωρίς να έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια.

ΚΟΝΤΡΑ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΜΑΡΤΗ
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18759&pos=4&cat_id=48

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1596.html

ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Στα κάγκελα παραμένουν οι φοιτητές. Την απόφασή τους ανακοίνωσαν οι ίδιοι σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΤΕΙΘ με τη συμμετοχή φορέων της πόλης για την κατάταξη του ιδρύματος ανάμεσα στο 7% των άριστων πανεπιστημίων και ΤΕΙ σε παγκόσμιο επίπεδο!
Οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την μεταφορά του τμήματος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα της μετακίνησης και ζήτησαν να τεθούν σε μεταβατική περίοδο, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στη Θεσσαλονίκη, διαφορετικά, υποστήριξαν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, η πλειοψηφία να διακόψει την φοίτηση.

«Ελπίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει αυτή η άδικη αντιμετώπιση εις βάρος του τμήματος και του μέλλοντος των φοιτητών του»,υποστήριξαν.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

Από σήμερα 08-03-2013 οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών

ξεκινούν ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!!!! στο χώρο του Παραρτήματος με σκοπό τη μη μεταφορά τους στο Μεσολόγγι και την ολοκλήρωση των σπουδών τους είτε στα Νέα Μουδανιά είτε στη Σίνδο όπου και ανήκουμε!!!!!!!!!!!!!!

ΌΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!
 
http://www.triklopodia.com/2013/03/blog-post_5505.html

Το Ελληνικό Κοινο-βούλιο εισπράκτορας για λογαριασμό του ΚΙΣ από το 1935.

Μετά το περιβόητο θέμα που έχει σχέση με τη φοροαπαλλαγή των Ελλήνων Ισραηλιτών πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει μέλος του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ. και μετά να δούμε τι ίσχυε από το 1935 έως τουλάχιστον και το 1978 οπότε τα ΦΕΚ άρχισαν να συντάσσονται με την ασάφεια που χρειάζεται προκειμένου να τα μεταφράζει ο καθένας με την κρίση του.
Παρατηρήσεις:
1ον Μέλη της κοινότητας όλοι οι Ισραηλίτες το θρήσκευμα.
Δηλαδή: Προσκυνάς και γίνεσαι δεκτός στη Κοινότητα.
2ον Όλα τα άρρενα μέλη άνω του 21 έτους της ηλικίας τους υποχρεούται να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή και ετήσια εισφορά "Πέτσια"
Δηλαδή: Για το προσκύνημα πρέπει να πληρώνεις ανά μήνα και επιπλέον πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω στο τέλος του έτους.
3ον Οι καθυστερημένες συνδρομές και εισφορές (Πέτσια) εισπράττονται σύμφωνα με τις διατάξεις των Δημοσίων εσόδων κατόπιν αιτήσεως του Προέδρου της Κοινότητας από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Δηλαδή: Αφού προσκυνήσεις πληρώνεις και αν δεν πληρώνεις σε κυνηγάει το Ελληνικό??? Δημόσιο. Προς όφελος τίνος??? Του εντολέα ή του κυνηγού???
4ον Τα έσοδα της κοινότητας διατίθενται μεταξύ άλλων και για την αρωγή των φτωχών μελών της Κοινότητας.
Δηλαδή: Οι προσκυνημένοι "ευκατάστατοι" Έλληνες το γένος??? πληρώνουν για την επιβίωση των φτωχών μελών της Κοινότητας. Άραγε υπήρχαν και Έλληνες το γένος που έτυχαν αυτής της της αρωγής????
Και μια τελευταία ερώτηση.
Με ποια ανταλλάγματα προσκυνούσαν οι Έλληνες το γένος??? το Ν.Π.Δ.Δ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών???
Απάντηση.
Μα φυσικά πίστευαν το Ισραηλιτικό Θρήσκευμα.
Και ένα προφητικό τραγουδάκι με τον ΞυλούρηΚαι μετά μιλάτε για ιδεολογίες και αντιπολίτευση.
Καλά ξυπνητούρια.
Υ.Γ.
Και μια χρήσιμη τελευταία παρατήρηση για τους γνωρίζοντες. Στο link της κορυφής θα βρείτε και ένα σχόλιο ενός εκ των πρωτεργατών του www.neosyntagma.net. Τα υπόλοιπα τα κρίνετε μόνοι σας.
 
http://www.katohika.gr/2013/03/to-elliniko-kratos-eispraktoras-gia-logariasmo-tou-kis.html

Με εντολή πρωθυπουργού χτίζεται τελικά το τζαμί στην Αθήνα!


Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.

Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν από την προσβλητική προσφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους, απόφαση κατά της οποίας τάχθηκαν οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής πολιτείας.

Να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος στην περιοχή του οποίου θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής του στο πλαίσιο του σεβασμού όλων των θρησκευτικών ελευθεριών.

Το κόστος του μουσουλμανικού τεμένους -χωρητικότητας 350 ατόμων- θα αγγίξει τα 846.000 ευρώ, ενώ από το κτίσμα θα απουσιάζουν οι παραδοσιακοί μιναρέδες, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη που έχει αναλάβει το έργο, έκρινε ότι η κατασκευή ενός μιναρέ δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον.[Μήπως θα πρέπει να χαιρόμαστε κιόλας επειδή θα το φτιάξουν... μοντέρνο και διακριτικό; Συγχαρητήρια στην "προοδευτική" μας κυβέρνηση για την επιτυχία της...]


ΠΗΓΗ

ΣΑΜΑΡΑ, ΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...

Το πρώτο τζαμί ανοιχτό σε ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ εγκαινιάζεται σήμερα στην Γαλλία, μετά από πρωτοβουλία της ένωσης ομοφυλόφιλων μουσουλμάνων (HM2F).
Ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, ετεροφυλόφιλοι, γυναίκες, άπαντες είναι ευπρόσδεκτοι στο «φιλικό προς τους γκέι» και συνάμα «φεμινιστικό» τζαμί, το πρώτο στην Γαλλία και στην Ευρώπη, που θα στεγάζεται σε μια αίθουσα σε προάστιο του Παρισιού, η οποία παραχωρήθηκε από βουδιστή μοναχό.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Λουντοβίκ Μοχάμεντ Ζάχεντ, έναν 35χρονο γαλλο-αλγεργινό, με σπουδές ανθρωπολογίας και ψυχολογίας, ανοιχτά ομοφυλόφιλο, που 
έχει παντρευτεί τον σύντροφό του με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο.
Όπως λέει ο 35χρονος, ο οποίος το 2010 δημιούργησε την ένωση ομοφυλόφιλων μουσουλμάνων (HM2F), θέλει να δημιουργήσει ένα Ισλάμ ανοιχτό σε όλους εκείνους που δεν αισθάνονται άνετα στις παραδοσιακές αίθουσες προσευχής. «Εδώ οι άνθρωποι θα έρχονται όπως είναι, δεν πρόκειται για ένα τζαμί για γκέι και δεν θα προχωρούμε σε γάμους ομοφυλοφίλων» λέει ο Ζάχεντ στην εφημερίδα Le Parisien. Το τζαμί περιμένει σήμερα 20 πιστούς... με την προοπτική ο αριθμός να αυξηθεί σύντομα και μελλοντικά σχέδια για μια αίθουσα στο κέντρο του Παρισιού που θα μπορεί να φιλοξενεί έως και 300 άτομα.
 
http://www.tragiko.net/2013/03/blog-post_2376.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_265.html

Είναι σίγουρος ότι …δεν έχει… ελληνικό D.N.A ;


Ο διάσημος οικονομολόγος και συγγραφέας, διδάκτωρ σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως το ΜΙΤ, το Γέιλ, το Στάντφορτν και το Πρίνστον, ο άνθρωπος που δούλεψε πάνω σε μακροοικονομικά μοντέλα, ο επιστήμων που βραβεύτηκε το 2008 με το Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών..χρεωκόπησε !

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Currant, ο Πωλ Κρούγκμαν δήλωσε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης πως τα προσωπικά του χρέη πλησιάζουν τα 7,4 εκατ. δολάρια και την ίδια ακριβώς στιγμή που τα περιουσιακά του στοιχεία δεν ξεπερνούν τις 33 χιλιάδες δολάρια !

Πώς ένας αναμφισβήτητα κορυφαίος και τόσο βαθύς μελετητής της οικονομίας, ένας άνθρωπος του οποίου η επιστημονική θεώρηση και πρωτότυπη σκέψη αποτελεί πραγματικό πνευματικό κεφάλαιο αλλά και επιστημονική παρακαταθήκη για τις νέες γενιές οικονομολόγων, δεν μπόρεσε να κάνει κουμάντο στα …προσωπικά του οικονομικά και να προβαίνει σε κινήσεις που θα έκανε μονάχα ένας πλήρως αδαής και ανυποψίαστος καταναλωτής ; Πρέπει να είχε Έλληνες …συμβούλους.

Πήρε δάνειο 9 εκατ. δολαρίων για αγορά διαμερίσματος στο Μανχάτταν, φόρτωσε τις πιστωτικές του κάρτες με περίπου 620 χιλιάδες δολάρια, και κατανάλωνε αλόγιστα αγοράζοντας διάφορα εξεζητημένα είδη υπερπολυτελείας, (σπάνια κρασιά, συλλεκτικά ρούχα, κοσμήματα) και φυσικά πληρώνοντας πάντα με πλαστικό χρήμα το οποίο …ήλπιζε πως θα καταφέρει κάποτε να αποπληρώσει.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα τελικά δεν πήγαν όπως τα περίμενε, με αποτέλεσμα να έρθει στη μοίρα του τελευταίου παραζαλισμένου μικροαστού που φαντάζεται πως μερικές πιστωτικές κάρτες είναι ικανές να σε μεταμορφώσουν από βάτραχο σε πρίγκιπα

http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/dna.html

Ιδού η πρόσκληση του Πάνου Καμμένου από τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

-Άδωνη, κοίτα να δεις αν έρχομαι!
Αποστομωτική απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Άδωνη Γεωργιαδη.
 Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" παρουσιάζει την πρόσκληση που έλαβε ο Πάνος Καμμένος από το Κόμμα του Πούτιν για να επισκεφθεί την Μόσχα.
Σε λίγο περισσότερα...IΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 
 
 
http://kourdistoportocali.com/articles/19185.htm

Τα εμβόλια γρίπης χρησιμοποιούνται για να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά (Video ΣΟΚ)

Αυτό που πρόκειται να ακούσετε στο video δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πεντάγωνο, αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πιστεύετε ότι η κυβερνήσεις σας προσφέρουν τα εμβόλια προς όφελός σας; Μήπως αισθάνεστε ότι χρειάζεστε το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο;

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο που ονομάζεται BC232 ένας επιστήμονας παρουσιάζει το πώς η στρατιωτική βιομηχανία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και να χρησιμοποιήσει ένα εμβόλιο για να εξαλείψει - τροποποιήσει την «ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά» όπως το Πεντάγωνο την αποκαλεί. Ειδικότερα, ότι έχει σχέση με την θρησκευτική συμπεριφορά. Αυτή είναι η σκοτεινή επιστήμη. Με όλα τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μην νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησιμοποιηθεί ή, ενδεχομένως, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο αμερικανικό ή και παγκόσμιο κοινό.

Η παρουσίαση αυτή έχει τεράστια βάση αλήθειας, και, ενδεχομένως, μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ας λάβουμε υπόψη ότι το ποσό των εμβολίων που αυτή τη στιγμή τα μωρά, τα νήπια, τα παιδιά οι έφηβοι λαμβάνουν, είναι πολύ μεγαλύτερο από ποσοστό της δυνητικής απειλής που αποτελούν οι ασθένειες αυτές.

Για παράδειγμα, γιατί θα πρέπει ένα παιδί, του οποίου η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ηπατίτιδας να λάβει ένα εμβόλιο για την ηπατίτιδα κατά τις πρώτες ημέρες της γέννησης καθώς και πολλά άλλα εμβόλια, βάζοντας το φόβο στις καρδιές των γονέων για την πιθανότητα να πεθάνει αν δεν προστατευθεί...

Το ζήτημα είναι πως πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο για αυτά τα εμβόλια, τα οποία πρέπει να παρέχονται ελεύθερα σε όλο το δυτικό κόσμο και τώρα σταδιακά και στο λεγόμενο αναπτυσσόμενο κόσμο.

Αυτή η έννοια του χειρισμού της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι τόσο σκοτεινή και που κάλλιστα θα μπορούσε να προέλθει μόνο από την νοοτροπία ενός ψυχοπαθή αποφασισμένου να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε ένα υπάκουους σκλάβους.

Σε τι δοκιμασία υποβάλλουμε τα παιδιά μας; Πενήντα χρόνια πριν, για ένα παιδί θα ήταν αδιανόητο να λαμβάνει τόσα πολλά εμβόλια. Αφυπνισθείτε!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/video_9.html

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΜΟΥ...


Ο ιός τής γρίπης Η1Ν1
απευθύνεται
προς το ποίμνιον των φαρμακοβιομηχανιών


Γεια σας προβατάκια μου!

Ο φίλος σας, ο ιός είμαι πάλι, ο γνωστός σας, ο ιός τής γρίπης.

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά μου. Παληά λεγόμουν Η2Ν2, Η3Ν2, μεταλλάχθηκα σε Η5Ν1 μετά σε Η7Ν7 και τελικά σε Η1Ν1.

Αυτή η μορφή μου έγινε πιο γνωστή και πιο τρομακτική απ’ όλες τις άλλες, αφού τα media με διαφήμισαν τόσο πολύ, βρε αδελφέ.
 

Αν και τελικά, αποκαλύφθηκε το φιάσκο μου και η στημένη και αποτυχημένη επιχείρηση εξάπλωσής μου, εγώ επιμένω. Φέτος βρίσκομαι κρυμμένος μέσα στις φιάλες των εμβολίων για την εποχική γρίπη με τη μορφή Η3Ν2 και Η1Ν1.

Ελπίζω σε μια μετάβασή μου μέσα στο σώμα σας, για να καταφέρω να εξαπλωθώ, όπως μού αρέσει.

Πώς θα γίνει αυτό; Έλα βρε κοροϊδάκια μου, μέσω των εμβολίων, που σάς πείθουν οι γιατροί και τα media να κάνετε. Αρκεί να σας απειλήσω, ότι κινδυνεύετε μέσω των παπαγάλων μου των γιατρών και τσουκ θα μπω με τη βελόνα στο χεράκι σας.


Τα παπαγαλάκια μου σάς πουλάνε πάντα παραμύθια κι εσείς τα χάβετε, χαϊβάνια μου...

Η βλακεία σας και ο φόβος σας με τρέφουν.

Η επιχείρησή μας εκεί βασίζεται, στο φόβο.

Κάπου πρέπει κι εγώ να ξεχειμωνιάσω, βρε παιδάκι μου. Εκεί, μέσα σας θέλω να κυκλοφορήσω, ξανά μέσα στο αίμα σας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Η προπαγάνδα μου δουλεύει, όπως η θρησκεία. Με ψεύτικο φόβο και με αόριστες απειλές.


Θα πάθεις αυτό, θα πάθεις εκείνο, κινδυνεύεις άμεσα αν δεν εμβολιαστείς, θα πέσει θανατικό επάνω σου, θα γεμίσεις σπυριά, καντήλες, καλογήρους, φλύκταινες, θα βράζεις από πυρετό, θα ξερνάς ό,τι τρως, θα πάθεις καρκίνο κι άλλες τέτοιες βλακείες.

Αλλά εσείς, εκεί, δώσε κουτόχορτο στις μάζες, να μασάνε συνέχεια, χαϊβανίτιδα...
Γονυπετείς θα τρέξετε στα νοσοκομεία μου.

Το νου σας λοιπόν, με θρησκευτική ευλάβεια περιμένω το λάθος σας, για να μπω στο αίμα σας το ζεστό, να κυκλοφορήσω και να σάς μολύνω.

Άιντε, τί κάθεστε λοιπόν, με σταυρωμένα χέρια, δεν ακούσατε τί σάς είπαν οι πωλητές μου γιατροί;
..............O πλανητάρχης εκτελεί.....τα... φαρμακευτικά του καθήκοντα. Εμβολιαστείτε χαϊβάνια μου...

Και μην ξεχάσετε να καταπιείτε και πολλά Tamiflu και πολλά αναλγητικά (ασπιρίνες, depon κ.ά), για να μήν κινδυνέψει ο τζίρος των κερδών μας.
Ο νέος φανταστικός ιός
τής νυχτερίδας, Η4Ν4,
(την επινόηση τού τίτλου τής γρίπης Η4Ν4
επιμελήθηκε η «Ελεύθερη Έρευνα»),
αποτελεί τη νέα μεγάλη απειλή
για το ποίμνιον των φαρμακοβιομηχανιών.


Σύντομα θα στήσουμε ένα καινούργιο φιάσκο, που ήδη δουλεύουμε αυτό τον καιρό, τη γρίπη των νυχτερίδων!

Ναι καλά ακούσατε προβατάκια μου...

Kι αν κι αυτό δεν πιάσει, θα εφεύρουμε κι άλλες γρίπες: των πελαργών, των γατιών, των κατσαρίδων, ακόμα και των κουνουπιών...


Γιατί όχι δηλαδή, με τέτοια μαλ... που σάς δέρνει είστε ικανοί να τα χάψετε όλα όσα παραμύθια κι αν σάς πούμε...

 http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2971
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4546.html 

«Η γνώση του δωδεκάεδρου, θεωρούνταν πολύ επικίνδυνη για τον απλό κόσμο»

Carl Sagan: «Δεν θέλω να πιστεύω, θέλω να γνωρίζω» 
 
Το πιο πάνω βίντεο, τελειώνει με την φράση του Carl Sagan: «Η γνώση του δωδεκάεδρου, θεωρούνταν πολύ επικίνδυνη για τον απλό κόσμο».
Οι πάνσοφοι και έτη φωτός πιο μπροστά από εμάς, προγονοί μας, μας άφησαν κωδικοποιημένη Άρρητη γνώση μέσα στα έργα τους.
Αυτοί… Ξέρετε… Οι ειδωλολάτρες, όπως αποκαλούνται ακόμη και σήμερα από κάποιους… (…).
Αργότερα οι Έλληνες βυθισμένοι με την βία, μέσα στα σκοτάδια της αγνοίας του μεσαίωνα και του «βυζαντίου», αποκόπηκαν τελείως από τις ρίζες τους και έγιναν ρωμιοί. Το αποτέλεσμα  είναι να αγνοούμε μέχρι και σήμερα, την κληρονομιά μας….  Και όσο εμείς πελαγοδρομούσαμε μέσα στις δεισιδαιμονίες, κάποιοι έψαχναν και μελετούσαν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, διότι είχαν αντιληφθεί αυτό που εμείς ούτε καν υποψιαζόμασταν.
Άκουσα κάποτε κάποιον να λέει (και μου έπεσε η κάτω γνάθος) το εξής: «…μα γιατί στην αρχαιότητα οι Μυημένοι στα Μυστήρια να κατέχουν την γνώση για τον εαυτό τους και δεν την έλεγαν και στον υπόλοιπο κόσμο.»
Σαν να λέμε δηλαδή, γιατί ένας χειρουργός να κρατάει την τέχνη του για τον εαυτό του και δεν την δείχνει και στον γείτονα. (Τι να άλλο πω …)
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι, που ασχολούνται με αυτά τα θέματα όπως στο παρακάτω βίντεο, και βοηθούν, τουλάχιστον να συνειδητοποιήσουμε, το μέγεθος του πνεύματος των προγόνων μας. Τουλάχιστον να το συνειδητοποιήσουμε...
Η σύγκριση μας με εκείνους, είναι αναπόφευκτα απογοητευτική για μας. 
Τελικά γιατί η γνώση του δωδεκάεδρου, θεωρούνταν πολύ επικύνδυνη για τον απλό κόσμο;
Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο, από το 1:28:30 έως το 1:43:08.konxompax9http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5675.html

Διαμαρτυρία-σοκ πολιτών: "Προδότες με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό στην Ελλάδα;"


Πολίτες αποδοκίμασαν την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας δηλαδή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε εκδήλωση για "Το χθες το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας".

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, κάποιοι πολίτες (όχι περισσότεροι από πέντε), σηκώθηκαν από το κοινό της αίθουσας κατευθύνθηκαν προς την πρώτη σειρά των επισήμων όπου κάθονταν οι τρεις πολιτειακοί παράγοντες και αφού σταμάτησαν λίγα μέτρα μακρυά τους φώναξαν:
«Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό στην Ελλάδα; Που μας φέρατε; Που μας καταντήσατε;», αναφερόμενες προφανώς στην οικονομική κατάσταση της χώρας και το Μνημόνιο.
Ακολούθησε αναταραχή και οι διαμαρτυρόμενοι οδηγήθηκαν εκτός της κεντρικής αίθουσας προκειμένου να αρχίσει η εκδήλωση και έχουν προσαχθεί.
Είναι πρωτοφανής τέτοιου είδους διαμαρτυρία που καταδεικνύει την αγανάκτιση των πολιτών για τα πεπραγμένα όχι μόνο των πολιτικών, αλλά και της επίσημης Εκκλησίας που αποδέχεται και δεν αποδοκιμάζει την πολιτική που έχει οδηγήσει μια ολόκληρη χώρα στην εξαθλίωση.
Μάρτυρες στην αποδοκιμασία ο Ισπανός ελληνιστής F. R Adrados, καθηγητής γλωσσολογίας και ελληνιστής του Πανεπιστημίου Μαδρίτης, ακαδημαϊκός, ξένος εταίρος της Ακαδημίας Αθηνών και εκδότης του Αρχαιοελληνικού-Ισπανικού λεξικού, ο ακαδημαϊκός Ο. Panagl, καθηγητής γενικής και συγκριτικής γλωσσολογίας (και Μυκηνολόγος) στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, η K. Crnkovic κλασσικός φιλόλογος και ελληνίστρια, ο Κ. Δεσποτόπουλος, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Υπουργός Παιδείας, ο Ν. Κονομής, ομότιμος καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο Π. Λιγομενίδης, ομότιμος καθηγητής πληροφορικής Πανεπιστημίου UCLA και πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο ακαδημαϊκός Δ. Σκαρβέλης, στρατηγός και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο δημοσιογράφος Γ. Μαρίνος, πρώην ευρωβουλευτής και πολλοί άλλοι.
 

Τι συμβαίνει με την Μ.Κ.Ο της Ρεπούση ; ...Το θέμα στη Βουλή

Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.


Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, με υπερκοστολογήσεις διαφημιστικών φυλλαδίων, ιστοσελίδων, διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Όλα αυτά συνθέτουν το ανεξέλεγκτο «πάρτυ» της ΜΚΟ της Ρεπούση, ένα πάρτυ το οποίο γίνεται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου που βλέπει καθημερινά το εισόδημά του να μειώνεται.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, μόνο για το έτος 2011, το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» επιχορηγήθηκε και μοιράστηκε το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για πρόγραμμα που υλοποίησε, από την Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών. Για την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Γυναικεία μετανάστευση στην Ελλάδα» μοιράστηκε 294.872 ευρώ, για ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το trafficking γυναικών υπηκόων τρίτων χωρών μοιράστηκε 200.000 ευρώ. Ως εταίρος στο πρόγραμμα συνΑΝΑΠΤΥΞΗ μοιράστηκε το ποσό των 720.763 ευρώ. Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» έλαβε 15% από το ύψος της επιχορήγησης που ανερχόταν στα 380.000 ευρώ, και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει τέλος στο όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.
 
kerberos-hellas

Δείτε τι έγινε στην Τουρκία,όπου η ELDORADO GOLD έχει και εκεί μεταλλεία Χρυσού

Η ELDORADO GOLD είναι η γνωστή – μεγάλη καναδική εξορυκτική εταιρία, που μαζί με τις επιχειρήσεις του «δικού» μας Μπόμπολα ανέλαβε την εκμετάλλευση των χρυσοφόρων κοιτασμάτων της Χαλκιδικής.
Και καθώς οι Καναδοί δεν είναι και «χθεσινοί», στη συνέχεια δημοσιεύουμε κάποια δεδομένα για το «έργο» της και στη γειτονική χώρα, στην εξόρυξη χρυσού και εκεί....

Το γεγονός
Στις 11 Αυγούστου οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολίσθηση στις εγκαταστάσεις εκχύλισης του μεταλλείου χρυσού Κisladag, κοντά στην πόλη Εσμέ, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή υδροκυανίου στον αέρα, το έδαφος και το νερό.
Η Καναδική εταιρεία ELDORADO GOLD που λειτουργεί το μεταλλείο χρησιμοποιεί την τοξική και επικίνδυνη μέθοδο της εκχύλισης με κυάνιο σε σωρούς, απέκρυψε τη διαρροή, ενώ θα έπρεπε να είχαν σημάνει συναγερμό για να προλάβουν να… εκκενωθούν από τη περιοχή τα γύρω χωριά.
Ακολουθεί μεταφρασμένο άρθρο από την τουρκική ιστοσελίδα…
Κίνδυνος από κυάνιο στο Εσμέ
Το μεταλλείο χρυσού που λειτουργεί η ELDORADO GOLD στο Ουσάκ Εσμέ, συνεχίζει να απειλεί την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Την Κυριακή – 12 Αυγούστου, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που επιθεώρησε το ορυχείο διαπίστωσε ότι υπήρχε διαρροή υδροκυανίου στον αέρα, το έδαφος και το νερό.
Η ομάδα, που αποτελούνταν από τον ειδικό Δημόσιας Υγείας Καθ. Δρ Ali Osman Karababa, τον γεωλόγο μηχανικό Tahir Ongur και τον εκπρόσωπο της SOS, Ugur Sümer, επεσήμανε ότι το μεταλλείο δεν έχει φράγμα τελμάτων, και ότι μια ισχυρή μυρωδιά από αμυγδαλέλαιο υπάρχει στον αέρα – υποδεικνύοντας την παρουσία HCN (υδροκυανίου) στην περιοχή.

Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων δήλωσε ότι «αν κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ένα σφίξιμο στην αναπνοή και πεπτικά προβλήματα, αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να σχετίζεται με την παρουσία του υδροκυανίου στην ατμόσφαιρα».

Το μεταλλείο δεν εξέδωσε προειδοποίηση
Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων τόνισε επίσης ότι οι αρχές του μεταλλείου δεν είχαν βγάλει καμία ανακοίνωση ή προειδοποίηση ότι υδροκυάνιο είχε διαρρεύσει στην περιοχή.

«Στο σχέδιο διαχείρισης που επισυνάπτεται στο έγγραφο Περιβαλλοντικής Εκτίμησης της επιχείρησης, αναφέρεται σαφώς ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα εκδοθεί συναγερμός στα χωριά της περιοχής, ώστε να μπορέσουν να εκκενωθούν».

Οι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν διασπείρει τα τέλματα από τους σωρούς κατά μήκος της κοιλάδας, και ζήτησαν να γίνει ανάλυση του νερού ύδρευσης και άρδευσης στην περιοχή.

Το 2006, από τις 26 μέχρι 28 Ιουνίου, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στο Εσμέ παρουσιάστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, με συμπτώματα δηλητηρίασης από κυανιούχα όπως ναυτία, πόνους στο κεφάλι, δυσκολία στην αναπνοή, μούδιασμα των άκρων και ρίγη.

Εκείνη την εποχή, τα δείγματα αίματος από καταγγέλλοντες που είχαν λάβει οι γιατροί της ομάδας Elele είχαν κατασχεθεί από την τοπική διοίκηση. Ωστόσο, κυάνιο εντοπίστηκε σε 9 δείγματα που αναλύθηκαν χωρίς κρατική άδεια.πηγή:ETHA.COM.TR
kerberos-hellas

ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ

Τι παίρνεις µε 11 εκατ. ευρώ;
Στις 28 Ιανουαρίου 2004 δηµοσιεύεται στο ΦΕΚ ο νόµος 3220/2004, µε τον οποίο κυρώνεται η σύµβαση µεταβίβασης των ορυχείων Χαλκιδικής από το ελληνικό δηµόσιο στην εταιρεία «Ελληνικός
Χρυσός». Μεταξύ άλλων στην εταιρεία (όπου µέτοχος είναι ο Γιώργος Μπόµπολας) το ελληνικό δηµόσιο µεταβίβασε:

2.500 στρέµµατα γης
40.000 τ.µ. βιοµηχανικών
κτιρίων και γραφείων
Μεταλλεία έκτασης 317.000
στρεµµάτων (σύµφωνα µε
ειδικούς, υπάρχουν βεβαιωµένα
µεταλλεύµατα αξίας 22 δισ.ευρώ)
11.000 τ.µ. αστικά οικόπεδα
310 κατοικίες στο Στρατώνι
2 πλήρη συγκροτήµατα
λιοτρίβισης και εµπλουτισµού
Μηχανολογικό εξοπλισµό
Ειδικό εξοπλισµό εξορύξεων
Stock 270.000 τόνων συµπυκνώµατος αρσενοπυρίτη (περίπου 250.000 ουγκιές χρυσού)
Για όλα αυτά… και για άλλα ακόµη, όπως διαβάζουµε στο πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή λίγους µήνες µετά, “το σύνολο (συµπεριλαµβανοµένου του πωληθέντος αποθέµατος) µεταβιβάστηκε στην εταιρεία αντί ποσού ευρώ 11.000.000”.
Αυτές είναι µπίζνες κύριοι…
Αυτές είναι µπίζνες.
ΠΗΓΗ ΤΟ ΧΩΝΙ
olympia.gr

kerberos-hellas

Το βίντεο για το Τσίπρα που οι Συριζαίοι και οι Εβραίοι προσπαθούν να φιμώσουν!

Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα!

Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ!

Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!

Εδω το μήνυμα στο λογαριασμό μας στο YouTubeΗ Google οπότε και το YouTube ανήκουν σε Εβραίους οπότε οι Συριζο-Εβραίοι κάνουν αναφορά και οι Εβραίοι του YouTube μας κλείνουν! Ανεβάστε το όσοι έχετε λογαριασμούς στο YouTube για να διαδωθεί περισσότερο!


kerberos-hellas

Πλύση εγκεφάλου με εντολή του υπουργείου Παιδείας στους μαθητές!!Συνεχίζεται η αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία…
 
Μετά από «εντολή» που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά τη χώρα, προκηρύσσει διαγωνισμό, ο οποίος θα έχει θέμα... «οι πρόσφυγες του 2013, η σιωπή είναι ανοχή;». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι «ευαισθητοποιημένες» ομάδες υπέρ των παράνομων αλλοδαπών, ενώνονται και πάλι για να σπείρουν μερικά ακόμα ψέματα στα μυαλά των αθώων παιδιών. Φυσικά, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους γονείς! Πρόκειται για μια εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους πρόσφυγες που τους παρουσιάζει ως «θύματα» της ρατσιστικής βίας! Με αφορμή ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Η μαύρη γάτα», ουσιαστικά «εμπλουτίζουν» τις γνώσεις μικρών παιδιών με την προπαγάνδα τους… Το τέλος του κειμένου παρουσιάζεται ως προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους μαθητές να συμπονέσουν τα θύματα και να αντιμετωπίσουν συλλογικά τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Πολλές φορές ο φόβος, η άγνοια, το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μας κάνει να σιωπούμε. Να συμπονάμε εκείνους που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας, να διαφωνούμε με εκείνους που την ασκούν όμως να μην υψώνουμε την φωνή μας ή να μην αντιστεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά και καταστάσεις».
Αλήθεια, το υπουργείο Παιδείας γιατί δεν διοργανώνει ημερίδα και διαγωνισμό για τους Έλληνες που καθημερινά πέφτουν θύματα της απάνθρωπης βίας που ασκείται από τους λαθροεισβολείς στη χώρα μας; Γιατί δεν επιτρέπεται να τους μιλήσει κανείς για τους βιασμούς και τις ληστείες που διαπράττουν οι λαθρομετανάστες; Αντίθετα, το υπουργείο επιβάλλει στους μαθητές να εφεύρουν οι μαθητές σώνει και καλά περιστατικά ρατσιστικής βίας στα οποία ήταν και οι ίδιοι παρόντες! Η αριστερή προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο… Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν τους Έλληνες ως κακούς και τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες ως θύματα… Το χειρότερο είναι ότι όλη αυτή η προπαγάνδα προορίζεται για μαθητές δημοτικού! Και πάλι η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται απολύτως! Στα σύγχρονα Ελληνικά (;) σχολεία το μόνο που δεν γίνεται είναι… μάθημα και το κράτος βάζει τα δυνατά του για να δηλητηριάζει όσο καλύτερα μπορεί τις παιδικές ψυχές. Έτσι, η Χρυσή Αυγή μετά τα μαθήματα Ελληνικής μυθολογίας στους μικρούς φίλους του Κινήματος θα ξεκινήσει και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία, με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην συνεχή διαστρέβλωση της Αλήθειας και στα ρυπαρώδη ψεύδη που το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν ανθέλληνες.
Μαριλένα Κατσινοπούλου

http://elnewsgr.blogspot.com/2013/03/blog-post_2913.html#ixzz2Ms7rcbe7
kerberos-hellas

ΣΗΜΕΡΑ 9/3/2013 Ω:16.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ+ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

376537-HELLENIC FROND.jpg
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου στις 16.00 στην ΠλατείαΚλαυθμώνος, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για τα απαράδεκτα μέτρα που οι προδοτικές Κυβερνήσεις λαμβάνουν εναντίον των Εθνικών μας θεμάτων, για την επιτελούμενη γενοκτονία των Ελλήνων και τον αφελληνισμό του Έθνους.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος παρέχει σε κάθε Έλληνα, αλλά ιδιαιτέρως σε όσους ορκίστηκαν να το διαφυλάσσουν με κάθε μέσο, να προβούν στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του. 
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στον Ελληνικό Λαό ότι η εξαθλίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αποσκοπεί στην διάλυση τους και την αντικατάστασή τους από Μισθοφορικό στρατό τύπου 'Black Waters', των ονομαζόμενων  φονιάδων, που θα ενεργούν σαν Στρατός Κατοχής για να πνίγουν κάθε αντίσταση του εξαθλιωμένου Λαού. Ο πολιτισμός τους μας είναι γνωστός από την Βομβαρδισμό της Σερβίας, από την εισβολή στο ΙΡΑΚ, στο Αφγανιστάν, από τα βασανιστήρια που υποβάλλουν αυτούς που αμύνονται για τα ιερά και τα όσια τους.
Ο πολιτισμός μας δεν μας επιτρέπει να ουρούμε στα πτώματα των αντιπάλων ... .... και θα έπρεπε οι πολίτες και οι στρατιώτες όλου του κόσμου να μυηθούν στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.
Ο οικουμενισμός μόνο μέσα από την παιδεία μπορεί να συμβεί.
Προσωπικά έχω όλα τα στοιχεία για να ισχυρίζομαι ότι οι Πολιτικοί των Μνημονίων είναι πιόνια της Νέας Τάξης, χωρίς εθνική συνείδηση και κόκκους ανθρωπιάς.
Δεν χρειάζεται μυαλό, για τους ελεύθερα σκεπτόμενους  Έλληνες, να αντιληφθούν ότι οι Πυλώνες της Παγκοσμιοποίησης είναι οι Τράπεζες, επικουρούμενες από τα μεγάλα Καρτέλ και τα ΜΜΕ, μέσω των οποίων  η ανθρωπότητα οδηγείται σε ένα νέο Μεσαίωνα.
Αυτό που φοβίζει τη Νέα Τάξη και τη Κυβέρνηση είναι ο Πατριωτισμός και η Ένωση Λαού και Στρατού σε μια γροθιά.
Γι αυτό αν είσθε δεξιός ή αριστερός μην έλθετε σήμερα στη συγκέντρωση, γιατί αυτό σημαίνει ότι είσθε είτε βολεμένοι ή κολλημένοι.
Αυτή η συγκέντρωση είναι κραυγή αγωνίας του  Ελληνικού Λαού και προειδοποίησης προς τα μίσθαρνα κόμματα και τους διεφθαρμένους  πολιτικούς ότι έφτασε η ώρα να φύγουν από την Χώρα.
Αυτή η χώρα είναι για αετούς, είναι ποτισμένη με πολύ αίμα και δεν μπορεί κανένας πουλημένος πολιτικός να την κάνει καντόνια. Το έδαφος που ξεπουλάνε τα πιόνια της διαπλοκής, είναι αυτό που νύχτες και ημέρες  οι αξιωματικοί και στρατιώτες μας εφύλαξαν με κρύο και χιόνι. Είναι το έδαφος που ανήκει σε όλες τις προηγούμενες και επόμενες γενεές, είναι το έδαφος που ανήκει και στους Έλληνες της Διασποράς.
Κύριοι Δικαστές είσθε υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή του Έθνους, πλην εξαιρέσεων, ενδώσατε και υποταχθήκατε στο χρήμα και στο μεγάλο αδελφό. Για τον μέσο αξιωματικό ο αγώνας δεν είναι για το μισθό ή την σύνταξη, είναι για την κατάντια της Πατρίδας μας, η οποία οδηγείται στην υποδούλωση, όπως ακριβώς είχε προγραμματισθεί με το σχέδιο ΑΝΑΝ.
Θα ήθελα αυτή η εκδήλωση να είναι πολύ δυνατή, για να ακουσθεί στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο όπου οι συνάδελφοι μας στρατιωτικοί στηρίζουν την διαμαρτυρία και ανησυχούν για τον Ελληνικό Λαό.
Θα ήταν ευχής έργον οι αετοί από την Κρήτη (ο Παπανδρέας από τα Ανώγια, ο Εισαγγελεύς από τα Χανιά κ.α), ο Εισαγγελεύς από την Αθήνα οι δικηγόροι , γιατροί και άλλοι που υπέβαλλαν μηνύσεις κατά των αντισυνταγματικών  μνημονίων, Βουλευτών κλπ. οι συμπατριώτισσες μας  που κατέφυγαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την γενοκτονία που επιτελείται, να ήσαν παρούσες και παρόντες στη σημερινή πατριωτική εκδήλωση.
Εύχομαι αυτή η διαμαρτυρία να αποτελέσει το ξήλωμα των προδοτών, για αυτό σας παρακαλώ αφήστε τον καναπέ και πάρτε όποιον έχει χάσει το κουράγιο του, ώστε να μετατρέψουμε την διαμαρτυρία σε γιορτή, σε νίκη του ανθρώπου κατά του Μεσαιωνικού σκοταδισμού
Έλληνες μη φοβάστε, η θεωρία του Σοκ δεν θα περάσει. Είμαστε και θα παραμείνουμε δυνατοί.
Προτείνετε η 9η Μαρτίου σαν ημέρα μνήμης των συμπατριωτών μας που δεν άντεξαν από τα απάνθρωπα μέτρα των Μνημονιακών Κυβερνήσεων και αυτοκτόνησαν.

Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ΕΑ) 1966


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ 9 Μαρτίου (Τελικό).pdf ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ 9 Μαρτίου (Τελικό).pdf
141 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
MANIFESTO 12 DEC.doc MANIFESTO 12 DEC.doc
39 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
Solidarity message. Greece. 05 Mar 13.docx Solidarity message. Greece. 05 Mar 13.docx
76 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/shmera-9-3-2013-w-16-00-plateia-klaythmwnos-enoples-dynameis-swm.html

Έγγραφο ντοκουμέντο..Λαθρομετανάστες αλωνίζουν νόμιμα...(Για "ανθρωπιστικούς" λόγους πάντα)..Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε. Παρακαλώ διαδώστε το παντού...

Η ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ)ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΡΏΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Το συνημμένο "Υπηρεσιακό Σημείωμα" το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Συνοριακής "Φύλαξης" Τυχερού Έβρου (τα εισαγωγικά στη φύλαξη καταλαβαίνετε γιατί...), ανήκει σε εισβολέα αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές.


Ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές λοιπόν, με το όνομα ISLAM (!) BHUTYON, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από το έγγραφο, εκδόθηκε εναντίον του Διοικητική Απόφαση Απέλασης στις 3-07-2011.

Όμως, εκ του θαύματος!, την ίδια ημέρα απεφασίσθη, τάχα για "ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους" (τουτέστιν, πιάσε το αυγό και κούρευτο...), η απελευθέρωσή του με τη διορία (τάχα πάλι) να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 30 μέρες....
Μάλιστα, του δόθηκε και η ελευθερία να τριγυρνά αμέριμνος σε όποιο μέρος της χώρας επιθυμεί εκτός περιοχής Πατρών και Ηγουμενίτσας (μη μας το σκάσει για Ιταλία και χάσουμε το κελεπούρι...).
Αρκεί που μας δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, κάπου τριγύρω στην Ομόνοια (παγκάκι, υπόνομο, εισβολέας σε εγκαταλελειμμένη οικία, δεν δήλωσε...).
Παρακάτω στο ίδιο έγγραφο φαίνεται καθαρά ότι θα γίνει η εγγραφή του παραπάνω εισβολέα στην πατρίδα μας, στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, μέχρι την 2-07-2016!!!
Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λαθρομετανάστης θα μπορεί να διαμένει στη χώρα ανενόχλητος για μια ολόκληρη πενταετία.
Φυσικά, ανενόχλητοι δεν θα παραμείνουμε όλοι εμείς αφού θα κινδυνεύουμε αύριο να εισβάλλει και στα σπίτια μας, λογικότατα, αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αλλιώς ο καημένος (για "ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους" λόγους θα εισβάλλει).
Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν περάσουν και τόσα χρόνια, ε μετά ο "καημένος" θα δικαιούται να λάβει πια και επίσημα χαρτιά νόμιμης παραμονής...
Παρακαλώ τον οποιοδήποτε κοινά σκεπτόμενο, λογικό άνθρωπο, να προβληματιστεί, και να δώσει μια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό που οδηγεί σε άλωση της πατρίδας μας από έξω και από μέσα... Επίσης, γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν γίνεται (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό υποκρισίας) και σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου. Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε.
Παρακαλώ διαδώστε το παντού...
ΥΓ 1. Τα στοιχεία του Διοικητή του Τμήματος δεν αναγράφονται για ευνόητους λόγους...
Υ.Γ 2...Με αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι κατέχοντες την εξουσία, θα φέρουν τα πάντα άνω κάτω και δεν θα μείνει ζωντανός Έλληνας στην Ελλάδα ούτε για δείγμα. Έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που - ως συνειθίζεται για τα θύματα - θα φταίνε για την κατάντια τους και θα κατακρίνονται εις την αιωνιότητα.
πηγη.
 
kerberos-hellas

Χρειάζεται προστυχιά ασυνήθιστη για να είσαι Πρετεντέρης.


Το «φαινόμενο» Πρετεντέρη το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Είναι ένα από τα πιο θλιβερά φαινόμενα της ιστορίας και από τα πλέον αποκρουστικά συμπτώματα της ανθρώπινης ψυχολογίας: Οι μισθοφόροι γενίτσαροι της καθεστωτικής κακουργίας…
 

Αυτό το μίσθαρνο όργανο ανήκει στην επίλεκτη ομάδα των «νταβάδων». Είναι από τα πιο μοχθηρά και ξετσίπωτα: 
Διαλαλεί ανενδοίαστα ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να υπηρετεί τις «αξίες» της καθεστωτικής βαρβαρότητας και του κατοχικού δωσιλογισμού…

Χρειάζεται, πράγματι, προστυχιά, αλλά και ηλιθιότητα ασυνήθιστη για να είσαι Πρετεντέρης…

Ο καινούργιος «άθλος» αυτού του χυδαίου μισθοφόρου-υμνητή των ληστών και δημίων του κόσμου και της δωσίλογης ελληνικής κυβέρνησης, είναι η απόπειρα να αποδομήσει τον Τσάβες: Τόσο πολύ τρέμουν το έργο του Τσάβες…

Δεν υπάρχει φυσικά μεγαλύτερος έπαινος για τον Τσάβες από το να σε βρίζει και να σε συκοφαντεί ο Πρετεντέρης.

Διαβάστε το άρθρο: «Ποιος Τσάβες; Ο Πρετεντέρης...»
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7019.html


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7324
  


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5700.html

Επιθέσεις UFOs σε ανθρώπους


βρίσκονται μόνο στα σημάδια στο έδαφος που αφήνουν τα άγνωστα αντικείμενα η σε βίντεο αμφιβόλου προελεύσεως. Οι τραυματισμοί, τα εγκαύματα και οι τυφλώσεις που έχουν υποστεί πολλοί πολίτες από συναντήσεις τους με αυτά τα αντικείμενα είναι αναμφισβήτητοι, και μέσα σε βάθος δεκαετιών υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τέτοιον περιστατικών, ο οποίος συνεχίζει να αυξάνετε μέχρι και σήμερα. Οι τραυματισμοί ανθρώπων είτε με κύματα θερμότητας είτε με παράξενες ακτίνες διαφόρων χρωμάτων, έχουν γίνει γνωστές από την δεκαετία του `50, και φαίνονται να συμπίπτουν με την αύξηση των αναφορών. Είναι ίσως οι πιο δυσκολοεξήγητες αναφορές απ`όλες τις παρατηρήσειςUFO, και το επίκεντρο καθεμιάς από αυτές βρίσκετε στην αξιοπιστία των πληροφοριών που έχουν σχέση με τον τραυματισμό.
Το πιο γνωστό περιστατικό το συναντάμε το Νοέμβριο του `57, ενώ διατάχθηκε απόλυτη μυστικότητα σχεδόν αμέσως μετά τα γεγονότα. Στις 2:30 π.μ. δύο σκοποί στο φρούριοItaipou στην Βραζιλία, τραυματίστηκαν από ένα κύμα θερμότητας που έστειλε ένα φωτεινό πορτοκαλί αντικείμενο με σχήμα δίσκου που αιωρούνταν πάνω από το στρατόπεδο γι`αρκετά λεπτά και έπειτα απομακρύνθηκε προς την ίδια κατεύθυνση που είχε έρθει.

Ο χάρτης και οι εικόνες απεικονίζουν το εντυπωσιακό
περιστατικό με το UFO στο φρουριο Itaipu, Βραζιλία.
Η παρουσία του αντικειμένου συνέπεσε με μια πλήρη διακοπή του κύριου και βοηθητικού ηλεκτρικού συστήματος του στρατοπέδου, ενώ παρατηρήθηκε να φεύγει και από άντρες μέσα απ`τό στρατόπεδο που απάντησαν στο κάλεσμα των δυο στρατιωτών για βοήθεια. Οι φρουροί που καίγονταν μεταφέρθηκαν μέσα στο φρούριο και έλαβαν ιατρική περίθαλψη. Μερικούς μήνες αργότερα ο Δρ. Φόντες αντιπρόσωπος της APRO στην Βραζιλία εντόπισε τον γιατρό που εξέτασε αμέσως τους άντρες. Ο γιατρός είπε ότι ο ένας άντρας είχε μια σοβαρή περίπτωση συγκοπής από ζέστη, ήταν ακόμα λιπόθυμος, και είχε φανερά σημάδια περιφερειακής αγγειακής ανεπάρκειας. Ο δεύτερος άντρας είχε πάθει νευρικό κλονισμό, και είχε εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στο 10% του σώματος του όπως και ο σύντροφος του.                                                                                                                                                                            
Ένας άλλος τραυματισμός ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός  στην Αμερική και τον Καναδά, αφορά τον Stephen Michalak το 1967. Ψάχνοντας για κοιτάσματα αργύρου σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα σύνορα Αμερικής – Καναδά, είδε ένα ασημί αντικείμενο σε σχήμα δίσκου να προσγειώνετε σε ένα λόφο αρκετά κοντά του.
Ο Mickalak στο κρεβάτι του νοσοκομείου με εγκαύματα 2ου και
3ου βαθμού μετά την εμπειρία του με το άγνωστο αντικείμενο
 
Ύστερα από λίγη ώρα μια πόρτα άνοιξε από την οποία έβγαινε φως. Σκεπτόμενος ότι πρόκειται για κάποιο μυστικό σκάφος των αμερικανών πλησίασε στην ανοιγμένη πόρτα και έβαλε τα χέρια του πάνω στο σκάφος. Φορούσε πλαστικά γάντια για να σκάβει στο πέτρωμα αλλά η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή και τραβήχτηκε αμέσως. Η πόρτα έκλεισε, το αντικείμενο ανυψώθηκε και άρχισε να περιστρέφετε μέχρι που κάποιο είδος εξάτμισης στράφηκε προς το μέρος του όπου βγήκε ζεστός αέρας και το όχημα απογειώθηκε. Ο αέρας ήταν τόσο ζεστός που τα ρούχα του πήραν φωτιά. Τα πέταξε στο χώμα και προσπάθησε να τα σβήσει χτυπώντας τα με τα πόδια του.  Την ίδια στιγμή τον έπιασε ναυτία και πόνος. Είχε εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο όπου έφτασε λίγες ώρες αργότερα. Είχε ακόμα ζαλάδες, εμετούς και γενική αδυναμία. Η υπόθεση Michalak δεν επιλύθηκε ποτέ και ακόμα και σήμερα μέρος του φακέλου είναι απόρρητο και θεωρείται κρατικό μυστικό από την Εθνική Άμυνα.  

Δύο αναφορές από το αρχείο της APRO


Ένας από τους πιο γνωστούς φακέλους της APRO είναι ο φάκελος «Ντέϊβις». Τα γεγονότα διαδραματίζονται το απόγευμα της 2ας Ιουνίου 1964 στο Χομπς του Νέου Μεξικού. Οι Σμιθ είχαν ένα καθαριστήριο και ο εγγονός τους Τσαρλς Κηθ Ντέϊβις συχνά έμενε με την γιαγιά του ενώ η μητέρα του δούλευε. Αυτό ειδικά το απόγευμα το παιδί στεκόταν έξω από το λεβητοστάσιο περιμένοντας για το φαγητό ενώ η γιαγιά του ήταν μέσα κόβοντας ένα κέικ. Όταν άκουσε τον Τσαρλς να φωνάζει και να κλαίει άνοιξε την πόρτα και όρμησε έξω. Αυτό που είδε την σόκαρε σε μεγάλο βαθμό. Ένα αντικείμενο βγάζοντας καπνό αιωρούνταν πάνω από το κεφάλι του παιδιού. Έπειτα ανυψώθηκε προς τον ουρανό και χάθηκε από την θέα. Το παιδί έτρεξε στην γιαγιά του κλαίγοντας. Τα μαλλιά του ήταν καψαλισμένα, το ένα αυτί ήταν σαν ένα «κομμάτι κρέας» και το πρόσωπο του ήταν πρησμένο όπως ανέφερε αργότερα στην APRO η γιαγιά του. Η κυρία Σμιθ κάλεσε τον άντρα της και πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο. Το πρόσωπο του Τσαρλς κάλυπταν εγκαύματα δεύτερου βαθμού, καθώς και τα αυτιά και το λαιμό. Παρά αυτά τα φανερά εγκαύματα, ο Τσαρλς δεν ένοιωθε κανένα πόνο. Ο γιατρός που επιμελήθηκε το παιδί είπε ότι εκτός από το καπνό που άγγιξε την σάρκα του τα εγκαύματα δεν φαινόταν να είναι συνηθισμένα και η θεραπεία γινόταν με αλοιφή σουλφαθειαζόλης. Η νοσηλεία κράτησε μόνο πέντε ημέρες. Κατά την διάρκεια της έρευνας από τοπικές αρχές, ένα κομμάτι απ`την ποδιά της κ. Σμιθ, καθώς επίσης και δείγματα από το δέρμα και το πουκάμισο του Τσαρλς, πάρθηκαν από το προσωπικό της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας και μεταβιβάστηκαν στο FBI. Καμιά εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ γι`αυτό το περιστατικό.

Η επόμενη ιστορία από την Φλώριδα των Η.Π.Α παρουσιάστηκε με συντομία στις τοπικές εφημερίδες και ποτέ δεν δόθηκε καμία εξήγηση για το τι συνέβη. Την μαθαίνουμε με λεπτομέρειες και πάλι από το αρχείο της APRO. Στις 12 Μαρτίου 1965, ο Τζέημς Φλυν πήρε το αμάξι του και κατευθύνθηκε σε μια απομονωμένη περιοχή με σκοπό ένα Σαββατοκύριακο κυνηγιού. Γύρω στις 1:00 π.μ. της Κυριακής διέκρινε ένα μεγάλο και φωτεινό  φως πάνω από τα κυπαρίσσια σε μια απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων. Έκανε 4 κύκλους πάνω από τα κυπαρίσσια και πάντα έφτανε στην αρχική του θέση. Ο Φλυν πήρε το αμάξι, το έστρεψε προς την γενική κατεύθυνση του φωτός και σταμάτησε για να ερευνήσει. Το φως φαινόταν να κατεβαίνει αργά προς το έδαφος. Τότε παρατήρησε καθαρά το διάγραμμα ενός πελώριου αντικειμένου με σχήμα δίσκου. Σ`αυτό το σημείο ο Φλυν ήταν ακόμα 400 μέτρα από το αντικείμενο γι`αυτό έβγαλε τα κιάλια του και το κοίταξε. Είχε ένα σχήμα σαν επίπεδος κώνος, περίπου δυο φορές μεγάλο στην βάση του από το ύψος του, ενώ 4 σειρές παράθυρα φαίνονταν να είναι γύρω-γύρω στο σκάφος. Το μοναδικό φως ήταν ένα θαμπό κίτρινο που έβγαινε από τα παράθυρα κι ένα πορτοκαλί – κόκκινο από το κάτω μέρος του αντικειμένου που φώτιζε το έδαφος. Ο Φλυν πλησίασε περισσότερο με το αμάξι, βγήκε έξω και περπάτησε μέχρι την άκρη του φωτός. Τότε πρόσεξε έναν «άνεμο» να βγαίνει από το κάτω μέρος του αντικειμένου, πολύ δυνατός σαν την εξάτμιση ενός αεροπλάνου. Ένα λεπτό αργότερα μια άσπρη φωτεινή ακτίνα που φάνηκε να προέρχεται από το κάτω μέρος της σειράς των παραθύρων έπεσε πάνω στα μάτια του και έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε ήταν σχεδόν τυφλός. Δεν μπορούσε να δει με το δεξί του μάτι και έβλεπε πολύ λίγο από το αριστερό. Ψηλαφώντας μπήκε στο αμάξι του και κατάφερε μετά από ώρες να γυρίσει στο σπίτι του όπου η γυναίκα του τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Τότε ο Φλυν αντιλήφθηκε ότι ήταν λιπόθυμος επί 24 ώρες αντί για 2-3 ώρες που είχε νομίσει. Τα συμπτώματα τα παραθέτουμε όπως τα μετέφερε ο γιατρός Δρ. Χάρβευ Στάιπ στην APRO. Η κατάσταση των ματιών ήταν αιμορραγούσα στον μπροστινό θάλαμο των ματιών, προφανώς τραυματική. .Οι μοναδικές ανωμαλίες ήταν νευρολογικές. Δεν παρατηρήθηκε παράλυση, αλλά δεν υπήρχαν οι αντανακλαστικοί τένοντες των δικέφαλων μυών, των τρικέφαλων μυών, των επιγονατίδων, και ο αχίλλειος τένοντας. Οι πελματικοί και οι κοιλιακοί έλειπαν αλλά υπήρχαν οι κρεμαστήρες.. Τα αντανακλαστικά του σιγά σιγά βελτιώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα αλλά ξαναγύρισαν ακανόνιστα. Το μέτωπο εξετάστηκε.. και παρουσίασε μια παχύτερη περιοχή πάνω ακριβώς απ`το διάμεσο του δεξιού ματιού. Στο κέντρο αυτής της περιοχής ήταν μια συμπιεσμένη, ελαφρά γδαρμένη κηλίδα, με διάμετρο περίπου 1 εκατοστό. Ένα πολύ μικρό ποσοστό αιματώματος παρατηρήθηκε κατά πλάτος του δεξιού βλεφάρου… την τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο ο κ. Φλυν παραπονέθηκε ότι δεν άκουγε καλά και για μούδιασμα στα χεριά και στις παλάμες. Αυτό πέρασε σε ένα 24ωρω περίπου. Όταν εξετάστηκε ξανά ένα μήνα αργότερα από τον ίδιο γιατρό τα κοιλιακά αντανακλαστικά δεν υπήρχαν αλλά όλα τα άλλα υπήρχαν κανονικά. Η συμπιεσμένη περιοχή πάνω από το δεξί μάτι υπήρχε ακόμη και ήταν ευδιάκριτη. Ακόμη έβλεπε θολά από το δεξί μάτι.

Αντίστοιχα περιστατικά μας αφηγείται ο John Keel στο βιβλίο του Operation Trojan Horse. 1970 (Επιχείρηση Δούρειος Ίππος).


Σε ένα σημείο ο Keel αναφέρει: «το τμήμα του φάσματος με τα μικροκύματα θα εξηγούσε τα κύματα ανυπόφορης θερμότητας που βιώσαν – για παράδειγμα ο άτυχος βραζιλιάνος Salvador de Santos, την περίπτωση του οποίου ερεύνησε ο Ζακ Βαλλε, και ο οποίος πέθανε με την σάρκα του να «πέφτει» από τα κόκκαλα σαν να είχε «βράσει», μετά από εμπειρία που είχε με κύμα θερμότητας». Ο Keel παραθέτει επίσης την περίπτωση του Eddie Webb ενός φορτηγατζή που καταδιώχτηκε από ένα λευκό φως στις 3 Οκτωβρίου 1973 στο νοτιοανατολικό Missouri και ο οποίος έβγαλε έξω το κεφάλι του για να κοιτάξει πίσω. Ακολούθησε μια εκτυφλωτική λάμψη. Ο ένας φακός είχε πέσει από τα γυαλιά του και ο σκελετός τους είχε λιώσει. Το αποτέλεσμα ήταν παροδική τύφλωση.    
Ίσως τα ποιο εντυπωσιακά γεγονότα που έχουν καταγραφεί και μάλιστα από τον στρατό διαδραματίστηκαν στην Βραζιλία μερικά χρόνια αργότερα. Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη αναφορά σε εκείνες τις ημέρες, αλλά λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα σε όλο τον πλανήτη και του μεγάλου αριθμού θυμάτων,  σύντομα θα δημοσιεύσουμε από την ιστοσελίδα της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω μια πλήρη αναφορά από τις καταγραφές εκείνων των ημερών. Τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του 1977, και στις αρχές του 1978, απίστευτος αριθμός αγνώστων αντικειμένων κάνουν την εμφάνιση τους πάνω από διάφορες περιοχές του νησιού Colares της Βραζιλίας. Και δεν ήταν μόνο απλές εμφανίσεις φώτων που περιπλανιόνταν σε μεγάλα ύψη, αλλά αντικείμενα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη που πετούσαν κυρίως πάνω από την περιοχή Marajo Bay σε χαμηλό ύψος, λίγο πάνω από τα δέντρα, και με ισχυρές δέσμες φωτός προκάλεσαν εγκαύματα σε δεκάδες ανθρώπους.
Τα άγνωστα αντικείμενα όπως φωτογραφήθηκαν από μάρτυρες άλλα
 και από την Αεροπορία της Βραζιλίας, υπεύθυνη για τις έρευνες
Αυτά τα γεγονότα οδήγησαν την Κυβέρνηση της Βραζιλίας να στείλει μια αποστολή να διερευνήσει, υπό την κωδική ονομασία “Operation Saucer” (Επιχείρηση Πιατάκι). Η στρατιωτική έκθεση ολοκληρώθηκε με 2.000 σελίδες, 500 φωτογραφίες, και περίπου 16 ώρες ταινιών, και στάλθηκε στα υψηλότερα κλιμάκια της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα συμπεράσματα της έκθεσης δεν αποκαλύφθηκαν, ενώ εξαιτίας της δικτατορίας στην Βραζιλία εκείνη την εποχή, τα έγγραφα διατηρήθηκαν ταξινομημένα μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του `90. Κατά την διάρκεια της πολιορκίας πολλές γυναίκες εγκατέλειψαν τοColares παίρνοντας μαζί τα παιδιά τους, ενώ οι άντρες έμειναν να προστατεύσουν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους. Δημιουργούσαν μεγάλες φωτιές την νύχτα και χρησιμοποιούσαν πυροτεχνήματα με την ελπίδα να τρομάξουν τα απρόσκλητα σκάφη. Ο γιατρός Wellaide Cecim Carvalho έγραψε: «όλοι τους (οι τραυματίες), είχαν υποστεί τραύματα στο πρόσωπο και την θωρακική περιοχή. Οι βλάβες που μοιάζουν με τραυματισμούς από ακτινοβολία ξεκίνησε με έντονο κοκκίνισμα του δέρματος στην πληγείσα περιοχή. Δεν υπήρχε πόνος, μόνο μια μικρή ζεστασιά. Ένας παρατήρησε μάλιστα μικρά σημάδια παρακέντησης στο δέρμα. Τα θύματα ήταν άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών».

Σημάδια και πληγές από την επίθεση των αγνώστων αντικειμένων
Η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας αν και στην αρχή χλεύαζε τις αναφορές, ανακάλυψε σύντομα το λόγο για το πανικό στο νησί, καθώς και το δικό τους προσωπικό που ερευνούσε το φαινόμενο, έγιναν στόχος των ανεξήγητων ακτινών. Τελικός κατάφεραν να πάρουν 4 ταινίες βίντεο από τα αντικείμενα και πολλές φωτογραφίες, αλλά δεν είχαν μια εξήγηση για να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους του Colares. Στο βιβλίο Vampiros Extraterrestres NaAmazonia (Εξωγήινα Βαμπίρ στον Αμαζόνιο), ο ερευνητής Daniel Rebisso Giese αναφέρει ότι εκτός από το σημαντικό όγκο πληροφοριών που συνέλεξε ο στρατός, όλες οι προσπάθειες για ταύτιση των ΑΤΙΑ με ελικόπτερα αποδείχτηκαν άκαρπες. Σημειώνει επίσης ότι ορισμένοι από τους  στρατιώτες που συμμετείχαν στο Operation Saucer πάθαιναν αργότερα συχνά νευρικούς κλονισμούς ενώ ένας αριθμός αυτών εισήχθησαν σε κλινικές. Τα γεγονότα της νήσου Colares δημοσιοποιήθηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το A PROVINCIA DOPARAO LBERAL, και ESTADO DO PARA. Το Operation Saucer δεν έφτασε ποτέ στο τέλος του. Η Πολεμική Αεροπορία ακύρωσε την έρευνα χωρίς καμιά εξήγηση. Σύμφωνα με τον Ζακ Βαλλέ (Jacques Vallee), ο οποίος αργότερα θα μεταβεί στην Βραζιλία και θα μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες και θύματα των επιθέσεων, τα αρνητικά των φωτογραφιών που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι και οι στρατιωτικοί της αεροπορίας θα αγοραστούν από ανώνυμη αμερικανική εταιρία.

Όσοι επιθυμείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και αναφορές πολιτών για τα γεγονότα του Colares, μια μικρή βόλτα από το διαδίκτυο θα σας δώσει απίστευτο όγκο πληροφοριών και μάλιστα στην ιστοσελίδα του βραζιλιάνικου περιοδικού «UFO» μπορείτε να κάνετε και download περισσότερες από 500 σελίδες του απόρρητου Operation Saucer που διέρρευσαν σε βάθος χρόνου.(Ερ.Ε.Ν.Ζω)  


πηγη
thesecretrealtruth.
Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters