Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ 9/3/2013 Ω:16.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ+ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

376537-HELLENIC FROND.jpg
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου στις 16.00 στην ΠλατείαΚλαυθμώνος, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για τα απαράδεκτα μέτρα που οι προδοτικές Κυβερνήσεις λαμβάνουν εναντίον των Εθνικών μας θεμάτων, για την επιτελούμενη γενοκτονία των Ελλήνων και τον αφελληνισμό του Έθνους.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος παρέχει σε κάθε Έλληνα, αλλά ιδιαιτέρως σε όσους ορκίστηκαν να το διαφυλάσσουν με κάθε μέσο, να προβούν στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του. 
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στον Ελληνικό Λαό ότι η εξαθλίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αποσκοπεί στην διάλυση τους και την αντικατάστασή τους από Μισθοφορικό στρατό τύπου 'Black Waters', των ονομαζόμενων  φονιάδων, που θα ενεργούν σαν Στρατός Κατοχής για να πνίγουν κάθε αντίσταση του εξαθλιωμένου Λαού. Ο πολιτισμός τους μας είναι γνωστός από την Βομβαρδισμό της Σερβίας, από την εισβολή στο ΙΡΑΚ, στο Αφγανιστάν, από τα βασανιστήρια που υποβάλλουν αυτούς που αμύνονται για τα ιερά και τα όσια τους.
Ο πολιτισμός μας δεν μας επιτρέπει να ουρούμε στα πτώματα των αντιπάλων ... .... και θα έπρεπε οι πολίτες και οι στρατιώτες όλου του κόσμου να μυηθούν στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.
Ο οικουμενισμός μόνο μέσα από την παιδεία μπορεί να συμβεί.
Προσωπικά έχω όλα τα στοιχεία για να ισχυρίζομαι ότι οι Πολιτικοί των Μνημονίων είναι πιόνια της Νέας Τάξης, χωρίς εθνική συνείδηση και κόκκους ανθρωπιάς.
Δεν χρειάζεται μυαλό, για τους ελεύθερα σκεπτόμενους  Έλληνες, να αντιληφθούν ότι οι Πυλώνες της Παγκοσμιοποίησης είναι οι Τράπεζες, επικουρούμενες από τα μεγάλα Καρτέλ και τα ΜΜΕ, μέσω των οποίων  η ανθρωπότητα οδηγείται σε ένα νέο Μεσαίωνα.
Αυτό που φοβίζει τη Νέα Τάξη και τη Κυβέρνηση είναι ο Πατριωτισμός και η Ένωση Λαού και Στρατού σε μια γροθιά.
Γι αυτό αν είσθε δεξιός ή αριστερός μην έλθετε σήμερα στη συγκέντρωση, γιατί αυτό σημαίνει ότι είσθε είτε βολεμένοι ή κολλημένοι.
Αυτή η συγκέντρωση είναι κραυγή αγωνίας του  Ελληνικού Λαού και προειδοποίησης προς τα μίσθαρνα κόμματα και τους διεφθαρμένους  πολιτικούς ότι έφτασε η ώρα να φύγουν από την Χώρα.
Αυτή η χώρα είναι για αετούς, είναι ποτισμένη με πολύ αίμα και δεν μπορεί κανένας πουλημένος πολιτικός να την κάνει καντόνια. Το έδαφος που ξεπουλάνε τα πιόνια της διαπλοκής, είναι αυτό που νύχτες και ημέρες  οι αξιωματικοί και στρατιώτες μας εφύλαξαν με κρύο και χιόνι. Είναι το έδαφος που ανήκει σε όλες τις προηγούμενες και επόμενες γενεές, είναι το έδαφος που ανήκει και στους Έλληνες της Διασποράς.
Κύριοι Δικαστές είσθε υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή του Έθνους, πλην εξαιρέσεων, ενδώσατε και υποταχθήκατε στο χρήμα και στο μεγάλο αδελφό. Για τον μέσο αξιωματικό ο αγώνας δεν είναι για το μισθό ή την σύνταξη, είναι για την κατάντια της Πατρίδας μας, η οποία οδηγείται στην υποδούλωση, όπως ακριβώς είχε προγραμματισθεί με το σχέδιο ΑΝΑΝ.
Θα ήθελα αυτή η εκδήλωση να είναι πολύ δυνατή, για να ακουσθεί στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο όπου οι συνάδελφοι μας στρατιωτικοί στηρίζουν την διαμαρτυρία και ανησυχούν για τον Ελληνικό Λαό.
Θα ήταν ευχής έργον οι αετοί από την Κρήτη (ο Παπανδρέας από τα Ανώγια, ο Εισαγγελεύς από τα Χανιά κ.α), ο Εισαγγελεύς από την Αθήνα οι δικηγόροι , γιατροί και άλλοι που υπέβαλλαν μηνύσεις κατά των αντισυνταγματικών  μνημονίων, Βουλευτών κλπ. οι συμπατριώτισσες μας  που κατέφυγαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την γενοκτονία που επιτελείται, να ήσαν παρούσες και παρόντες στη σημερινή πατριωτική εκδήλωση.
Εύχομαι αυτή η διαμαρτυρία να αποτελέσει το ξήλωμα των προδοτών, για αυτό σας παρακαλώ αφήστε τον καναπέ και πάρτε όποιον έχει χάσει το κουράγιο του, ώστε να μετατρέψουμε την διαμαρτυρία σε γιορτή, σε νίκη του ανθρώπου κατά του Μεσαιωνικού σκοταδισμού
Έλληνες μη φοβάστε, η θεωρία του Σοκ δεν θα περάσει. Είμαστε και θα παραμείνουμε δυνατοί.
Προτείνετε η 9η Μαρτίου σαν ημέρα μνήμης των συμπατριωτών μας που δεν άντεξαν από τα απάνθρωπα μέτρα των Μνημονιακών Κυβερνήσεων και αυτοκτόνησαν.

Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ΕΑ) 1966


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ 9 Μαρτίου (Τελικό).pdf ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ 9 Μαρτίου (Τελικό).pdf
141 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
MANIFESTO 12 DEC.doc MANIFESTO 12 DEC.doc
39 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
Solidarity message. Greece. 05 Mar 13.docx Solidarity message. Greece. 05 Mar 13.docx
76 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/shmera-9-3-2013-w-16-00-plateia-klaythmwnos-enoples-dynameis-swm.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters