Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ....

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (GEORGE SOROS) ???

Το Judicial Watch (Δικαστική παρακολούθηση) ξεκίνησε  μια σειρά ερευνών σχετικά με τα ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας (Open Society Foundations) του George Soros στην Ουάσινγκτον, με στόχο την αποσταθεροποίηση των κυβερνήσεων της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ.
Το Judicial Watch είναι μια οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον, που ερευνά τη διαφθορά στην αμερικανική κυβέρνηση. 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Μ.Μ.Ε) ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ 20-01-2018

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters