Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ....

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (GEORGE SOROS) ???

Το Judicial Watch (Δικαστική παρακολούθηση) ξεκίνησε  μια σειρά ερευνών σχετικά με τα ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας (Open Society Foundations) του George Soros στην Ουάσινγκτον, με στόχο την αποσταθεροποίηση των κυβερνήσεων της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ.
Το Judicial Watch είναι μια οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον, που ερευνά τη διαφθορά στην αμερικανική κυβέρνηση. 
Ξεσκέπασε την κάλυψη που έδωσε ο Κλίντον για την Βεγγάζη της Λιβύης το 2012.Παρουσίασε τα παράνομα ηλεκτρονικά μηνύματα του Κλίντον. Παρουσίασε την απάτη των ψηφοφόρων σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ και πολλά άλλα.

Ο χρηματοδότης δισεκατομμυριούχος της παγκόσμιας ελίτ, Τζορτζ Σόρος,χρηματοδοτεί σε όλο τον κόσμο ομάδες ακτιβιστών γιααποσταθεροποιήσεις και για να μειώσει το κύρος των κυβερνήσεων που είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. 
Ο  Τζορτζ Σόρος  δεν είναι Έλληνας. Λέει ο ίδιος, ότι ήταν έναςσυνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου στην κατεχόμενη Ουγγαρία.

Οι παγκόσμιες ελίτ χρηματοδοτούν Ιδρύματα που χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους πολιτικα αντιπολιτευόμενα κόμματα και ομάδες απατεώνων στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Διοχετεύουν χρήματα για πολιτικούς σκοπούς. 
Στις ΗΠΑ, ο Soros και οι NeverTrumpers του χρηματοδοτούν ομάδες όπως το Black Lives Matter, η ANTIFA κλπ, 
έτσι για να μαθαίνουμε ποίοι  είναι  αυτοί  οι  γνωστοί άγνωστοι  και  από  ποιούς  συντηρούνται ),  για να αποσταθεροποιήσουν τις ΗΠΑ με πολιτική βία που ασκούν εναντίον Αμερικανών πατριωτών, συντηρητικών και όσων διαφωνούν με τους παγκοσμιοποιητές.

Το ελληνικό ANTIFA χρησιμοποιεί πολιτική βία για να βουλώσει το στόμα Ελλήνων πατριωτών και των συντηρητικων στην Ελλάδα. 
Τα ΑΝΤΙΦΑ είναι η πτέρυγα βίας των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ / ΠΑΣΟΚ / ΚΚΕ.
 ( Όχι πως δεν  έχουν τα υπόλοιπα  τα  δικά τους για  αποσταθεροποίηση οταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση )....
Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ, στις οποίες ανήκει ο Σόρος, θέλουν να δημιουργήσουν έναν βίαιο εμφύλιο πόλεμο για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Τράμπ. 
Το ίδιο έκαναν και στην Ουκρανία. Προσπάθησαν να ανατρέψουν και τη ρωσική κυβέρνηση. 
Ο Πούτιν έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του Τζορτζ Σόρος, αν πατήσει το πόδι του στη Ρωσία. 
Στις ΗΠΑ γίνεται μια προσπάθεια να στείλουν τον Τζορτζ Σόρος μαζί με την Χίλαρι Κλίντον και άλλους τέτοιους στη φυλακή για διαφθορά, χρηματοδότηση της τρομοκρατικής ISIS, προσπάθειες αποσταθεροποίησης κλπ.

Τώρα το Judicial Watch ψάχνει να βρει στοιχεία για την συμπαιγνία μεταξύ του Ομπάμα και του Τζωρτζ Σόρος για αποσταθεροποίηση των νόμιμων κυβερνήσεων της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας. 
Έχει καταθέσει αγωγές σύμφωνα με την Freedom of Information(Ελευθερία Πληροφόρησης) κατά του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για να αποκαλύψουν τα γεγονότα και τα χρήματα που δόθηκαν.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό; 
Πρώτον, οι ΗΠΑ αποτελούν μέρος της Σύμβασης της Βιέννης για τις Διπλωματικές Σχέσεις, η οποία απαγορεύει στο διπλωματικό προσωπικό των υπογραφόντων κρατών να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του κράτους υποδοχής τους. 

Δεύτερον, υπάρχουν σοβαροί ισχυρισμοί περί συμπαιγνίας μεταξύ των υπαλλήλων της πρώην κυβέρνησης Ομπάμα και του Τζωρτζ Σόρος για τη διοχέτευση αμερικανικών φορολογικών δολαρίων μέσω οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από το Σόρος σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν τις κυβερνήσεις της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ. 

Τρίτον, τίθεται το ερώτημα, αν ο Σόρος και ο Ομπάμα ενδέχεται να έχουν υπονομεύσει τη συντηρητική κυβέρνηση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή το 2008-2009 πριν από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Η ΠΓΔΜ παρείχε στοιχεία υψηλού επιπέδου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Αμερικανός πρεσβευτής στην ΠΓΔΜ, που διορίστηκε από τον Ομπάμα, ο Jess L. Baily, αναπτύσσει απαγορευμένεςδραστηριότητες.

Χρησιμοποίησε στην ΠΓΔΜ δολάρια ύψους 5 εκατομμυρίων από τις ΗΠΑ για να αποσταθεροποιήσει τη συντηρητική κυβέρνηση. Το ίδιο ισχύει για την Αλβανία.

Η Ουγγαρία βρίσκεται σε διαμάχη με τον  Τζωρτζ Σόρος  και τις οργανώσεις του. Το ίδιο ισχύει για τα την Πολωνία, την Τσεχία, την Σλοβακία, την Σερβία κλπ. 
Τα κράτη αυτά είναι ενάντια στην Ενωμένη Ευρώπη της Παγκοσμιοποίησης. 
Τα κράτη αυτά είναι αντίθετα με την παράνομη εγκατάσταση μη χριστιανών στη χώρα τους. Ο Σόρος και οι οργανώσεις του αναγκάζουν τους Ευρωπαίους να δεχτούν τη μαζική είσοδο μουσουλμάνων στα έθνη τους, αυτών, που δεν μοιράζονται τα χριστιανικά ή ευρωπαϊκά έθιμα, παραδόσεις κλπ. 

Πρόκειται για την καταστροφή της κυριαρχίας και ελευθερίας στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
( τι να σημαίνει  άραγε  η  καταστροφή  της  Κυριαρχίας ) ???


Έξι γερουσιαστές των Η.Π.Α. έκαναν μια  αναφορά στον υπουργό Εξωτερικών, Rex Tillerson, ότι „οι αξιότιμοι ηγέτες από την Αλβανία δέχονται παρόμοιες αξιώσεις από διπλωμάτες των ΗΠΑ και οργανώσεις που υποστηρίζονται από τον Soros, που πιέζουν για κάποια αποτελέσματα στη χώρα τους.

ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ...Η.Π.Α




ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΤΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΛΕΝΕ  ΣΤΟΝ  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΟΙ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  ......

Συγχαρητήρια για την πρόσφατη επιβεβαίωσή σας ως γραμματέα του κράτους. Αναζητούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για τα πολυάριθμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που βρίσκονται στο έθνος μας τα επόμενα χρόνια.
Όπως γνωρίζετε αναμφισβήτητα, η πΓΔΜ έχει εδραιωθεί σε διαδικασίες οικοδόμησης της κυβέρνησής της συνασπισμού μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016.
Δυστυχώς, έχουμε λάβει αξιόπιστες αναφορές ότι, κατά τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική αποστολή έχει παρέμβει  ενεργά στην κομματική πολιτική της Μακεδονίας,
καθώς και στη μορφή του περιβάλλοντος των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών, που συχνά ευνοούν τις πολιτικές ομάδες της αριστεράς  σε σχέση με άλλες.

Θεωρούμε  αυτές τις αναφορές  δυσφορίας,
αν και  είναι αλήθεια, ιδιαίτερα προβληματικές.


Πολλές επιστολές εστάλησαν πρόσφατα στον Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην πΓΔΜ, ζητώντας τον ρόλο που διαδραματίζει η αποστολή των ΗΠΑ στην πΓΔΜ στη διανομή της αμερικανικής βοήθειας στην Μακεδονία, στη συνεχιζόμενη και μερικές φορές ταραχώδη πολιτική μακεδονική ατμόσφαιρα, στη διαμόρφωση του μακεδονικού περιβάλλοντος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών.
Οι απαντήσεις σε αυτά τα γράμματα δεν έχουν καλύψει  το ενδιαφέρον μας.

Πολλές από τις σημαντικές δραστηριότητες της πΓΔΜ διαιωνίζονται μέσω των κονδυλίων των USAID (αμερικάνικη βοήθεια) που χορηγούνται σε φορείς υλοποίησης όπως τα  Open Society Foundations. (ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας) του George Soros.

Καθώς ο αποδέκτης πολλαπλών επιχορηγήσεων εργάζεται ως ανάδοχος των USAID και υλοποιεί έργα σε αυτό το μικρό έθνος των 2,1 εκατομμυρίων ανθρώπων, ο φορολογούμενος μας χρηματοδότησε την εξωτερική βοήθεια πάρα πολύ, επιτρέποντας στο Foundations Open Society Μacedonia  (ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας Μακεδονιας)(FOSM) να προωθήσει έναν προοδευτικό παράγοντα και να αναζωογονήσει την πολιτική αριστερά.
Η εξωτερική μας βοήθεια θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για την προώθηση ενός πολιτικού πράκτορα, εάν είναι προς το συμφέρον της ασφάλειας ή των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας, και ακόμη και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με σεβασμό σε μια τέτοια προσπάθεια.
Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την προώθηση πολιτικών που παραμένουν αντιφατικές ακόμα και στη δική μας χώρα και που έχουν τη δυνατότητα να βλάψουν τη σχέση μας με τους πολίτες των δικαιούχων χωρών.
    
Το πρόβλημα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στη Μακεδονία, αλλά φαίνεται να ακολουθεί μια παρωδία ανησυχητικής δραστηριότητας σε αυτή την ευρύτερη  περιοχή.
Οι σεβαστοί ηγέτες από την Αλβανία έχουν κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς διπλωματών των ΗΠΑ και οργανώσεων που υποστηρίζονται από τον Τζωρτζ Σόρος   που πιέζουν για κάποια πολιτικά αποτελέσματα στη χώρα τους.

Η οργάνωση Open Society - Albania (FOSA) και οι εμπειρογνώμονες της, με χρηματοδότηση από την USAID, δημιούργησαν το αμφιλεγόμενο έγγραφο στρατηγικής από την Αλβανική δικαστική μεταρρύθμιση.

Μερικοί ηγέτες πιστεύουν ότι αυτές οι «μεταρρυθμίσεις» στοχεύουν τελικά να δώσουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του αριστερού αποστολέα πλήρη έλεγχο της δικαστικής εξουσίας.

             
Οι αποσταθεροποιητικές επιπτώσεις τέτοιων ενεργειών σε μια χώρα του ΝΑΤΟ είναι σαφείς και η απειλή για περαιτέρω κλιμάκωση είναι εξέχουσα, καθώς η Αλβανία αναμένει πρόβλεψη βουλευτικών εκλογών αργότερα φέτος.(2017)
Αυτό αφορά ιδιαίτερα τις διεθνείς εκθέσεις για τηναυξανόμενη κυβερνητική διαφθορά στην Αλβανία και την ανανεωμένη δύναμη της διακίνησης ναρκωτικών και οργανωμένων εγκληματικών ομάδων στη χώρα.

Με αυτές τις και άλλες καταστάσεις, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η συμπεριφορά φαίνεται να έχει γίνει προεπιλογή για πολλές από τις πρεσβείες μας, τις αποστολές AID και τα διπλωματικά φυλάκια σε όλο τον κόσμο.
 Ξανά και ξανά, οι ξένοι ηγέτες που επισκέπτονται την Ουάσιγκτον μας εξέφρασαν ανησυχίες για το πώς οι Αμερικανοί φορολογικοί πόροι χρησιμοποιούνται αντιπαραγωγικά στις αντίστοιχες κομητείες τους.
Η κατάσταση στην Αλβανία και τη Μακεδονία είναι επίκαιρα παραδείγματα για αυτό, αλλά ακούσαμε παρόμοια προβλήματα και από τα Λατινοαμερικάνικα και Αφρικανικά έθνη.

Σας ζητούμε με σεβασμό να χρησιμοποιήσετε την εξουσία σας για ναδιερευνήσετε όλα τα κεφάλαια που σχετίζονται με την προώθηση της δημοκρατίας και της κυβέρνησης και να αναθεωρήσετε τα προγράμματα, τους λογαριασμούς και την πολλαπλότητα των αμερικανικών οντοτήτων που συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες.
Πρέπει να κάνουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή - στην αρχή μιας νέας διοίκησης - να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται όλες οι δικές  μας εισφορές για να σταματήσουνδραστηριότητες που προκαλούν πολιτικές αναταραχές, παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και την κοινωνία των πολιτών και τελικά υπονομεύουν τις προσπάθειές μας να χτίσουμε ευεργεική διεθνή σχέση.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε μια σχέση αμοιβαίας επιθυμίας για λογοδοσία και διαφάνεια στις εξωτερικές μας ενισχύσεις και στα διπλωματικά προγράμματα.


(ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ  ΟΙ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΝΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ  ΠΟΥ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ Μ.Κ.Ο  ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΑΥΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΣΚΗΝΗ  ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΜΕΣΩ  ΑΛΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΙ  ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ  ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΩΝ   ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ).  

Από αξιόπιστες αναφορές προκύπτει ότι η αποστολή των ΗΠΑ στη Μακεδονία έχει συμμετάσχει ενεργά στην πολιτική τους καθώς οι Μακεδόνες προσπαθούν να σχηματίσουν τη δική τους κυβέρνηση συνασπισμού.

Μεγάλο μέρος της δραστηριότητας που ανησυχούν οι Μακεδόνες σύμφωνα με την επιστολή είναι το αποτέλεσμα των χρημάτων των ΗΠΑ που πηγαίνουν στις ομάδες του Τζόρτζ Σόρος.

Η πρωτοβουλία πολιτών που ονομάζεται "Stop Operation Soros" έχει επίσης δημοσιεύσει μια λευκή δημοσίευση που αναφέρει ότι τα χρήματα των Η.Π.Α. χρηματοδοτούν βίαιες ταραχές στους δρόμουςκαθώς και μια μακεδονική έκδοση του πολύ αριστερού εγχειριδίου του Saul Alinsky "Κανόνες για ριζοσπάστες".

Το πρόβλημα εκτείνεται και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας, όπου το Ίδρυμα για την Ανοικτή Κοινωνία με την US Aid δημιούργησε ένα αμφισβητούμενο στρατηγικό έγγραφο για την αλβανική δικαστική μεταρρύθμιση που ορισμένοι ηγέτες πιστεύουν ότι έχει ως στόχο να δώσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αριστερού κέντρου πλήρη έλεγχο το δικαστικό σώμα.

Η επιστολή προειδοποιεί περαιτέρω ότι τα «αποσταθεροποιητικά αποτελέσματα» αυτών των ενεργειών «σε μια χώρα του ΝΑΤΟ είναι σαφή», έγραψε ο Γερουσιαστής Μάικ Λι και πέντε συνυπογράφοι.



Ο Mike Lee, ο James Inhofe, ο Thom Tillis, ο David Perdue, ο Ted Cruz και ο Bill Cassidy υπέγραψαν όλα. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν υπογράφηκε από όλους στο Κογκρέσο ή τουλάχιστον σε όλους τους Ρεπουμπλικάνους.

Το θέμα ήρθε το Φεβρουάριο στην Ουγγαρία.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν προειδοποίησε για τη «διασυνοριακή αυτοκρατορία» του φιλελεύθερου δισεκατομμυριούχου Γεωργίου Σόρου στην ετήσια ομιλία του στο έθνος, ανέφερε το Associated Press.

Ο Ορμπάν υποστήριξε ότι οι ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, οι οποίες αναφέρονται ως «αρπακτικά μεγάλα ζώα», προσπαθούν να επηρεάσουν την ουγγρική πολιτική, σύμφωνα με το ΑΠ.

Επίσης, οι Ρεπουμπλικανοί νομοθέτες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το γεγονός ότι τα δολάρια των ΗΠΑ χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση έργων του Soros στη συντηρητική χώρα της Μακεδονίας.

Αμφισβητούν τα χρήματα των USAID που πηγαίνουν στα Ιδρύματα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος ως μέρος μιας ευρύτερης ανησυχίας ότι η Πρεσβεία των ΗΠΑ έχει πάρει μέρος στην πολιτική του κόμματος.

Οι άνθρωποι ανησυχούν για την παρέμβαση των Ρώσων στις εκλογές στις ΗΠΑ και παρεμβαίνουμε στις εκλογές της πΓΔΜ και στην κυβέρνηση της Αλβανίας.

Υπάρχει τουλάχιστον οπισθοδρόμηση κατά των σκληρών αριστερών επιχειρήσεων του Σόρο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.


Ποιος είναι ο Τζωρτζ Σόρος ; Ο Soros γεννήθηκε στην Ουγγαρία. Έγινε το 1961 υπήκοος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία του Soros ανέρχεται στα 25,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται ανάμεσα στα 19 πλουσιότερα άτομα στον κόσμο. Μόνο στις ΗΠΑ ο Soros έχει διοχετεύσει σε διάφορες ομάδες 1,5 δισεκατομμύρια δολλάρια. 
Ο Τζωρτζ Σόρος  χρηματοδοτεί το Δημοκρατικό Κόμμα και τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος. Όσοι έχουν εκλεγει από το Δημοκρατικό Κόμμα και οι Γερουσιαστές του Κογκρέσσο ανήκουν στον Τζωρτζ Σόρος  μαζί με τους συναδέλφους τους Ρεπουμπλικανούς του Never Trum όπως ο Γερουσιαστής Τζον Μακέιν
Ο Σόρος έδωσε τεράστια ποσά στον Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Χρηματοδοτεί ομάδες όπως το ACLU, το Planned Parenthood, τοBrookings Institution (που επισκευθηκε στις ΗΠΑ ο Τσίπρας για να πάρει το χρήμα του ηγέτη της Ελλάδος, ΕΣ), το Common Cause και το Center for American Progress. 

Ο Σόρος προωθεί την παγκοσμιοποίηση.
Ένα έθνος χωρίς σύνορα παύει να είναι ένα ελεύθερο έθνος
Ο Αριστοτέλης αναφέρει πως οι πόλεις-κράτη της Αρχαιότητας καταστράφηκαν από μαζικές μεταναστεύσεις που ξεπερνούσαν τις δυνάμεις του ντόπιου πληθυσμού. Δεν καταστράφηκε η ελεγχόμενη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, όταν οι μουσουλμανικές φυλές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν παράνομα και εγκαταστάθηκαν μέσα στα σύνορα της;

Το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, το οποίο χρηματοδοτείται από τονGeorge Soros, προωθεί και χρηματοδοτεί την παράνομη μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική στην Ευρώπη. 
Χρηματοδοτεί Ιδρύματα που βοηθούν τους μουσουλμάνους παράνομους αλλοδαπούς, ενώ οι Έλληνες εξαναγκάζονται να φύγουν από την πατρίδα τους και και να λιμοκτονούν στο σπίτι τους.

Ο Σόρος ξεκίνησε με τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας το 1979. 

Λειτουργούν σε κάθε κράτος της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Και αυτό προκαλεί την ερώτηση. 
Ποιος είναι ο ρόλος των ομάδων που χρηματοδοτούνται από τον George Soros στην Ελλάδα; Τι διασυνδέσεις έχουν το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με τον George Soros και τις οργανώσεις του;

Επηρέασαν οι χρηματοδοτούμενες από τον Soros ομάδες την πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή από το 2004-2009;

Ήρθαν την ίδια στιγμή, που ο Καραμανλής έκανε συμφωνίες με τον Πούτιν για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούλη για να παρακάμψει τους Τούρκους. Θυμάμαι, ότι κατά την περίοδο 2006-2009 τα συνδεδεμένα με το Deep State think tanks στην Ουάσινγκτον ήταν θυμωμένα με την κυβέρνηση Καραμανλή για την υπογραφή των συμφωνιών με τη Ρωσία του Πούτιν


Ακόμη μια φορά θέτω την ερώτηση. Χρηματοδότησε ο Σόρος ομάδες στην Ελλάδα που συνδέονταν με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή; Θα οδηγήσει η ερώτησή μου στην αλήθεια, αν ακολουθήσουμε την πορεία αυτών των χρημάτων, των ατόμων και των ομάδων στην Ελλάδα;

ΠΟΙΟΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΤΕΛΙΚΑ  ΤΗΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΣΤΗΝ  ΠΡΑΞΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ   ΤΕΛΕΣΗ  ΤΟΥ  ΕΡΓΟΥ  ΤΗΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ  Ο  ΡΟΛΟΣ  ΟΛΩΝ  ΑΥΤΩΝ  ΤΩΝ  Μ.Κ.Ο ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ  ΠΟΥ  ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ  ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ ΜΕ  ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ???

ΠΟΤΕ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΕΡΕΥΝΑ  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  Μ.Κ.Ο  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ???
ΗΔΗ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ  ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ?????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters