Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο αδελφός του Προέδρου των Αραχωβιτίκων κατέθεσε αίτημα στο Δήμο για τα ... τρις του Σώρρα!


 

Απίστευτο έγγραφο κατατέθηκε στον Δήμο Πατρέων με αποδέκτες τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον κάτοικο Αραχωβιτίκων Ανδρέα Μιχαλόπουλο, ο οποίος μάλιστα είναι αδελφός του Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραχωβιτίκων Κώστα Μιχαλόπουλου!
Στο έγγραφό αυτό, που αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News.gr ο κ. Μιχαλόπουλος θέτει ερωτήματα προς τον Δήμο Πατρέων "για τα τρις του Αρτέμη Σώρρα"!

Έγγραφο που μάλιστα πρωτοκολλήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στις 24 Αυγούστου του τρέχοντος έτους! Πριν από μόλις 5 ημέρες δηλαδή!

Κατερίνα Νοτοπούλου: Από τα αλώνια, στα σαλόνια…

 
Καλά ε, μεγάλο ταλέντο η κοπέλα του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, που από το 2012 μέχρι τώρα μόνο μια φράση την χαρακτηρίζει απόλυτα, από τα αλώνια στα σαλόνια.

Επειδή μπορεί πολλοί να μην καταλαβαίνετε που το πάμε θα παραθέσουμε απλά τη σύμβασή της από τις 20 Μαϊού του 2012.

Και για να μην βγούμε και «κακοί» να τονίσουμε πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει να δουλεύεις σαν καθαρίστρια, αρκεί να δουλεύεις όμως.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:”Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα.

Ο πραγματικός εχθρός όλης της ανθρωπότητας είναι μόνο οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Το 1913 υπεγράφη μεταξύ του Αμερικανικού Δημοσίου και της Ιδιωτικής Εταιρείας Ομοσπονδιακή Τράπεζα που ανήκε στον Ροκφέλλερ μια σύμβαση για 100 έτη η οποία και ανανεώθηκε από τον Ομπάμα το 2013 τον Φεβρουάριο μήνα για άλλα 100 χρόνια δηλαδή μέχρι το 2113, με την σύμβαση το δικαίωμα έκδοσης χρημάτων για το Αμερικανικό δημόσιο περνάει στα χέρια της μια ιδιωτικής εταιρείας που λέγεται Federa…l Bank of America.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters