Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Τέλος τα τεστ - Μπλόκαρε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας


Μπλόκαρε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας αφού ζητεί να διακοπεί η αποστολή δειγμάτων κορονοϊού για τεστ από δεκάδες Νοσοκομεία όλης της χώρας

Σοβαρή εμπλοκή με τα χιλιάδες τεστ που πραγματοποιούνται καθημερινά για τον κορονοϊό, φαίνεται ότι προκύπτει στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2Η ΦΆΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΊΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ. 
Η ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΌΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΜΈΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΈΠΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΣΎΝΤΟΜΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΎ. 
THE GAME IS OVER!

Τί Υπάρχει Κ ά τ ω από το Μαντείο των Δελφών;

Το Μαντείο των Δελφών ήταν το γνωστότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας και του τότε γνωστού κόσμου. 
Βρίσκεται στους Δελφούς. 

Θεωρείται ο ομφαλός του κόσμου, γιατί, σύμφωνα με την παράδοση, όταν ο Ζευς άφησε δύο αετούς, έναν προς την Ανατολή και έναν προς την Δύση, συναντήθηκαν στους Δελφούς. Ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters