Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

GEWKWN : ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! Οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο

Όταν οι εβραίοι δημιουργούσαν στάνες με πρόβατα οι Έλληνες είχαν ήδη δημιουργήσει αυτοκρατορίες, και έκαναν τον τότε γνωστόν κόσμο Ελληνική επαρχία.
Οι αρχαίοι Έλληνες γύριζαν τον Πλανήτη, λένε ξένα πανεπιστήμια
Αρχαία Ελληνική Πόλη στην Βραζιλία

ΜΑ αλήθεια, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ αυτές οι ονομασίες; Γνωρίζει κανείς ; ; ;


ΝΗΣΟΣ Α Ν Δ Ρ Ο Σ ; ΣΟΒΑΡΑ;
ΝΗΣΟΣ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α ; ΣΟΒΑΡΑ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
(ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΚΟΥΒΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Η ΦΛΩΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ
Η ΑΪΤΗ).

Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός

Εάν συνενώσουν πολλές χώρες τις δυνάμεις τους, όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αρνούμενες να πληρώνουν πλέον φόρο προστασίας και υποτέλειας, τότε η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει – μαζί με τη στρατιωτική της πτέρυγα
“Το διεθνές τραπεζικό καρτέλ χρηματοδοτεί τον αμερικανικό στρατό, ενώ ο αμερικανικός στρατός προστατεύει τα οικονομικά συμφέροντα του τραπεζικού καρτέλ. Πρόκειται για έναν αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί μόνο για εκείνο το χρονικό διάστημα που είναι εξασφαλισμένη η παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου – του τρίτου «θεμελιώδη λίθου» του αμερικανικού νεοφιλελεύθερου συστήματος.

Ὑψηλοῦ ἐνδιαφέροντος συζητήσεις ἀπὸ τοὺς τσιπραλέξηδες


Ὀκτὼ νεκροὶ σὲ δύο μόλις ἡμέρες, ἐπειδὴ εἴτε δὲν εἶχαν τρόπο νὰ ζεσταθοῦν μέσα στὰ σπίτια τους εἴτε ἐζεσταίνοντο μὲ αὐτοσχέδια μαγκάλια…

Καὶ ὁ Τσίπρας συναντᾶ τὸν Μητσοτάκη στὸ Μαξίμου καὶ λὲν ὁ ἕνας στὸν ἄλλον ὅτι πρέπει νὰ πίνουν πολὺ νερὸ γιατί κάνει καλὸ στὰ νεφρὰ καὶ ὅτι ἡ γυμναστικὴ βοηθᾶ στὸ τζὲτ λὰγκ ῥὲ μ@λάκα…

ΠΟΛΙΤΗΣ 1 - ΤΡΑΠΕΖΑ 0 . Δείτε πως παρανομούν οι τράπεζες και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε !

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε τι μπορεί να πετύχει ένας απλός πολίτης που διεκδικεί το δίκιο του με υπομονή και επιμονή, ανεξάρτητα εάν απέναντί του βρίσκεται ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα !!! 

Διαδώστε το, κοινοποιείστε το ώστε να το δει όλος ο κόσμος.



http://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δόμνα Μιχαηλίδου (υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων): Χρηματοδότηση 68 ευρώ για κάθε προσφυγόπουλο ημερησίως

Το ποσό των 68 ευρώ ανά ημέρα αφορά σε έξοδα σίτισης αλλά και στέγαση και για συγκεκριμένες υπηρεσίες που πρέπει να παρέχονται στα προσφυγόπουλα.


Στους άστεγους πόση είναι η χρηματοδότηση ημερησίως για σίτιση αλλά και στέγαση από τους  ανθρωπιστές αλά κάρτ;

Η πράσινη απάτη

Με τις δήθεν περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες, προσπαθούν να κερδίσουν την κοινή γνώμη κυρίως οι αριστερόστροφες πολιτικές παρατάξεις – αυτές που υπηρετούν ουσιαστικά το νεοφιλελευθερισμό και τις ελίτ που προσβλέπουν σε κερδοφόρα επιχειρηματικά εγχειρήματα, επιδοτούμενα από τους φορολογουμένους. Εκείνες που υποστηρίζουν το διεθνισμό, την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση, τη μαζική μετανάστευση που έχει καταστρέψει οργανωμένες κοινωνίες, όπως της Σουηδίας και την κατάργηση των εθνικών συνόρων, οπότε της Δημοκρατίας – θέσεις δηλαδή που δεν διαφέρουν καθόλου από αυτές των «ανοιχτών κοινωνιών» τύπου G.Soros και τις οποίες μιμούνται τα υπόλοιπα κόμματα, επειδή δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ το Κοινωνικό Μέρισμα παίρνουν λιμουζίνες και σωφέρ οι διευθυντές της ΔΕΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Σκάνδαλο Χατζηδάκη: Ακρίβυνε την ΔΕΗ και μοιράζει εκατομμύρια, bonus και λιμουζίνες στα Golden Boys.
Μέγα σκάνδαλο του Κωστή Χατζηδάκη με διασπάθιση χρημάτων των Ελλήνων, που τα μοιράζει σε Golden Boy δικής του επιλογής στην ΔΕΗ.
Μόλις ανέλαβε είπε ότι δεν θα ακριβύνει τους λογαριασμούς ρεύματος αλλά τελικά το ψέμα ήταν διπλό. Και το ρεύμα ακρίβυνε και έβαλε χέρι σε € 200.000.000 ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα των φτωχών Ελλήνων, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός δημοσιονομικής πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης. στον ΑΝΤ1.

ΛΙΒΑΝΙΟΣ: ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ



Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα διάβαινε το κατώφλι του Μεσαίωνα, ο Λιβάνιος υπερασπίστηκε τον Ελληνικό πολιτισμό και, παραμένοντας πεισματικά εθνικός, επέλεξε την οδό της αντιπαράθεσης με τον μισαλλόδοξο σκοταδισμό των πιστών του χριστιανικού δόγματος.

Στην Ελλάδα, το όνομα και το έργο του παραμένουν εδώ και αιώνες στην αφάνεια και η «επίσημη» φιλολογία τον αγνοεί σκανδαλωδώς…

Ως Έλληνας διανοούμενος, ο Λιβάνιος δεν διακατεχόταν από κανενός είδους αποστολικό ζήλο [Ο θρησκευτικός αποστολικός ζήλος δεν υπήρξε ποτέ γνώρισμα του Ελληνισμού -αντιθέτως, είναι το κύριο γνώρισμα του Ιουδαϊσμού και των αιρέσεών του. Ο Ελληνισμός ως τρόπος κοσμοθεώρησης και στάση ζωής, δεν προπαγανδίζεται ώστε να γίνει αντικείμενο μαζικής πίστης.] και έτρεφε την ψευδαίσθηση ότι αρκούσε να γίνει κανείς κοινωνός της Ελληνικής παιδείας ώστε να αναγνωρίσει την ανωτερότητά της διά βίου.

Η Ευρώπη Υπό Πολιορκία Από Συμμορίες Λαθρομεταναστών-Στοιχεία-Σοκ -Αμέτρητα Περιστατικά-Τι Γίνεται Στην Ελλάδα

Μάστιγα για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο οι συμμορίες λαθρομεταναστών και διακινητών.

Η ουγγρική αστυνομία ανακάλυψε πρόσφατα δύο σήραγγες που χρησιμοποιούνται για τη διακίνηση μεταναστών από την Σερβία στην Ουγγαρία.

Οι σήραγγες βρέθηκαν την ίδια στιγμή που η ουγγρική αστυνομία ανέφερε πενταπλάσια αύξηση του αριθμού των μεταναστών που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ουγγαρία.

Α/ΓΕΑ Φρουρών Της Επανάστασης: «Μακάρι Να Είχα Πεθάνει» – «Περάσαμε Το Ουκρανικό Boeing Για Εχθρικό Αεροσκάφος»!

Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν λίγο ο Α/ΓΕΑ των Φρουρών της Επανάστασης για το περιστατικό με το ουκρανικό αεροσκάφος. Παραδέχθηκε και αυτός ότι το Boeing έπεσε από ιρανικό πύραυλο και ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.

Μάλιστα όπως δήλωσε, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, ευχόταν να είχε πεθάνει, καθώς δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης.

Ο Ιρανός διοικητής ανέφερε πως οι Ιρανοί είχαν εντοπίσει στο ραντάρ το Boeing, αλλά πίστεψαν πως ήταν εχθρικό αεροσκάφος, καθώς όπως δήλωσε η Τεχεράνη είχε ενημερώσει νωρίτερα όλες τις αεροπορικές εταιρείες να μην στείλουν τα σκάφη τους σε συγκεκριμένες περιοχές.

Πέθανε Ἀπό Τό Κρῦο 63χρονη,Στήν Ἑλλάδα Τοῦ 2020 ! Ἑλληνίδα Φυσικά...

«ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».

Ἔχετε ἀκούσῃ νά πεθαίνῃ ἀπό τό κρῦο κάποιος ἀπ᾿τούς ἑκατοντάδες χιλιάδες λαθραίως εἰσαχθέντες πού διαμένουν στά κέντρα φιλοξενίας; Ὄχι βεβαίως !

Πεθαίνουν ὅμως ἀπό τό κρῦο, μέσα στά σπίτια τους (!!!),Ἕλληνες καί Ἑλληνίδες,διότι πολύ ἁπλῶς δέν ἔχουν τούς πόρους πού θά τούς ἐπιτρέψουν τό ἐλάχιστον : λίγη θέρμανσιν μέσα στό καταχείμωνον ! ! !

Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν Γίνει Πόλεμος Με Τουρκία, Εμείς Θα Χτυπήσουμε Την Ελληνική Αστική Τάξη»

Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013),
εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. 


Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Ιδού η απόφαση:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters