Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

"ΛΕΥΚΗ" ΚΑΙ "ΜΑΥΡΗ" ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ: ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜAΤA ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!

 
Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που μας δίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα:

Γενική Ανασκόπηση - Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ;

Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία. Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.
Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati. Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες Στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίων των "κακών" βασιλιάδων. Βλέπετε πάντα υπάρχει ενεά σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά..Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.Το 1789 έχουμε την  Γαλλική Επανάσταση όπου ουσιαστικά δηλώνει την νίκη της Λευκής Αδελφότητας έναντι της Μαύρης..Η Γαλλική Επανάσταση κατάργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα τους παλαιού καθεστώτος. Αυτή ήταν και η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας. Όλοι σήμερα ακούνε Νέα Τάξη και Νέα Τάξη και δεν αναρωτιούνται..αφού αυτή είναι η νέα..ποια ήταν η παλιά;
Οι επαναστάσεις συνεχίστηκαν σε όλο το κόσμο από τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας και το 1905 όρισαν τον Λευκό Οίκο το σύμβολο εξουσίας της Λευκής Αδελφότητας
πάνω στον πλανήτη ως το επίσημο όργανό τους στη Γη.Αμέσως μετά έβαλαν πλώρη να καταλάβουν πλήρως την εξουσία έχοντας ένα σχέδιο, με όνομα "το σχέδιο των 100 ετών".
Η Μαύρη Αδελφότητα που μόλις πρότινος είχε την εξουσία και την έχασε οπως ηταν φυσικό αντέδρασε με αποτέλεσμα τους 2 Παγκόσμιους Πολέμους που ξεκίνησαν απο το Αρχηγείο την στην Ευρώπη που ήταν και είναι η Βαυαρία και συγκεκριμένα το Νοισβανσταιν.
Οι περισσότεροι πιστεύουν οτι και οι δύο πόλεμοι έγιναν για οικονομικούς λόγους και λογω του οτι υπήρχε οικονομική ύφεση και δεν υπήρχε χρήμα, αλλα κάλλιστα βρέθηκαν τα λεφτά για χιλιάδες πλοία,αεροπλάνα,όπλα,και άρματα μάχης. Μετά τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο οι άνθρωποι πολέμησαν για τον λογαριασμό των δυο αδελφοτήτων και την νίκη της Λευκής ιδρύεται ο Ο.Η.Ε, το ΔΝΤ, και η Παγκόσμια Τράπεζα. Με τα 3 αυτά όργανα η Λευκή Αδελφότητα όριζε ποιος θα χρωστάει, πως θα εξασφαλίζεται οτι κάποιος χρωστάει και φυσικά ποιος θα είναι ο "καλος" και ποιος ο "κακός". Για να εξασφαλίσουν μάλιστα την σίγουρη επιτυχία τους και να μην αφήσουν κάποιους που τυχών είχαν δυσαρεστηθεί να πάνε με την Μαύρη Αδελφότητα δημιούργησαν ενα δεύτερο πόλο,ενα αντίπαλο δέος αν θέλετε, την ΕΣΣΔ,με κυρίαρχη δύναμη την Ρωσία. Ετσι όποιος ήταν δυσαρεστημένος από τους μεν πήγαινε στους δε και το ανάποδο.
Δούλευαν λοιπον με δύο πόλους εξουσίας που και οι 2 έπαιρναν εντολές απο την Λευκή Αδελφότητα. Εκείνα τα χρόνια,με το χρήμα να ρέει αφθονο αφου υπήρχε ο τρόμος ενος πυρηνικού πολέμου οποτε δεν υπήρχε λογος να έχουμε οικονομικά προβλήματα προωθήθηκε στο μέγιστο η Ηλεκτρική Τεχνολογία και ολα τα σπιτια γέμισαν τηλεοράσεις,ψυγεία,πλυντήρια,κλπ. Την ίδια εποχή ανατέθηκαν στα νεοδημιουργηθέτα ιδρύματα να προάγουν το νεο "Φιλελεύθερο" τρόπο σκέψης και να ανατρέψουν τα χρηστά ήθη που εστω και ελάχιστα έδεναν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Προωθήθηκαν για παράδειγμα άνθρωποι σαν τον Παμπλο Πικάσο ο οποίος ζωγραφίζοντας ασυναρτησίες πάνω στον καμβά έγινε λέγε τρομερός ζωγράφος,η αστέρια της Ροκ οπως ο Έλβις Πρίσλεϊ όπου έκανε τις γυναίκες να ουρλιάζουν σαν δαιμονισμένες μπροστά του.

Στις 14 Μαΐου 1948 Ιδρύεται το κράτος του Ισραήλ ως όχημα για τον τρίτο Ναο του Σολομώντα. Η Μαύρη Αδελφότητα αντιδρά στηρίζοντας δυναμικά τους Άραβες και βάζοντας τους να πολεμήσουν με τους Εβραίους. Μετα κάνουν τον πόλεμο της Κορέας,του Βιετνάμ,μετά του Ιράκ,του Αφγανιστάν,της Σερβίας,έπειτα πάλι του Ιράκ. Μετα απο κάθε πόλεμο και τους χιλιάδες νεκρούς ακολουθούσαν τα δάνεια με τα οποία φόρτωναν όλους τους λαούς για να τους ελέγχουν.
Το 60' κυριάρχησε η τηλεόραση και όπως είχε πεί ο Άγιος Κοσμάς ο Διάβολος μπήκε στα σπίτια μας με τα κέρατα τους πανω στα κεραμίδια.
Το 1973 γίνονται οι 2 πρώτες σοβαρές πετρελαϊκές κρίσεις, αφού ένα ωραίο πρωί το πετρέλαιο αποφάσισε να ακριβύνει..Ετσι μπήκε η λέξη κρίση στη ζωή των Ανθρώπων οι οποιοι άρχιζαν να μαθαίνουν νέες λέξεις όπως "ύφεση","μείωση ανάπτυξης" κτλπ.
Απο τότε μέχρι σήμερα οι λαικές μάζες έζησαν πολλές φορές το Παραμύθι της Νέας Τάξης περι εισόδου και εξόδου απο το τούνελ με τον φώς στην ακρη κτλπ.
Την δεκαετία του 80 η Λευκή Αδελφότητα καταργεί την ΕΣΣΔ με απλή εντολή που δίνεται στον Γκορμπατσόφ. Όλο το μίσος που χώριζε τον πλανήτη στα δυο χάθηκε ως δια μαγείας σαν να μην υπήρχε ποτέ..και πράγματι δεν υπήρχε αφού όλα ήταν μια φούσκα της Λευκής Αδελφότητας που έλεγχε τα πάντα.
Την επόμενη δεκαετία του 90 αρχίζει ο αληθινός πλέον πόλεμος.Το ΝΑΤΟ είχε μονο 15 χρόνια μπροστα του να κάμψει κάθε αντίσταση.Πολέμησε τους Σέρβους και τον Σαντάμ.Την ίδια περίοδο προέκυψε η ανάγκη της προστασίας του περιββάλοντος.Τότε ο Σαντάμ ο οποιος υποτίθεται πως ήταν πλήρως υποταγμένος επαναστάτησε και έπρεπε να υποταχθεί.Ετσι με την Απάτη των δίδυμων πύργων βρήκαν πρόφαση και τον Οκτώβριο του 2001 επιτέθηκαν στο Αφγανιστάν και το Μάρτιο του 2003 στο Ιράκ. Η δήλωση που έκαναν μέσω του Μπούς ήταν σαφης "Οποιος δεν είναι μαζι μας είναι εναντίων μας".
Κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του Ο.Η.Ε: Παρατηρήστε με προσοχή την οροφή και τον "τρούλο" της.
Το 2005 όμως πλησίαζε άγρια και το σχέδιο των 100 ετών φαινόταν να αποτυγχάνει μεχρι που το 2004 σφραγίστηκε η αποτυχία του με την επανεκλογή του Βλαδίμηρου Πούτιν. Η Νέα ισχυρή Ορθόδοξη Ρωσία αποτελούσε ενα πραγματικό Αντίπαλό δέος για το ΝΑΤΟ. Έστειλαν 3 φορες την μαριονέτα τους τον Κίσσινγκερ για να τον πείσει να δουλέψει γι' αυτους..μάταια..
Έπειτα αποφασίζουν αφου δεν μπορουν να τον πάρουν με το μέρος τους να δούν μέχρι που είναι 
διατεθιμένος να φτάσει,έτσι έστειλαν εναντίων του την Γεωργία στην νότια Οσσετία.Ο Πούτιν διέλυσε την γεωργιανή προέλαση σε λιγότερο απο 48 ώρες και έκανε τους Γεωργιανούς να υποχωρήσουν πανικόβλητοι.Η Λευκή Αδελφότητα εντρομη έπρεπε να σκεφτεί κάτι και μάλιστα γρήγορα. 

Έτος 2012 - Ο Κόσμος Σήμερα

Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ουτε τους εαυτούς τους δεν μπορόυν να εμπιστευτούν πλέον.Άγχος για φόρους,Άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλεον καταπατηθεί και η ιδέα του δήθεν "φιλελευθερισμού" της Λευκής Αδελφότητας κυριαρχεί.Οσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλα χάος. Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν καλο ΟΗΕ και για μια καλή παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοι και ολοι μαζι να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα. Επίσης μαθαίνουν για μια "υπερθέρμανση"του πλανήτη και οτι εμείς φταίμε γιαυτο.Η Ιστορία και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.Η Νεολαία οδηγείτε στην καταστροφή,μεσα απο τραγούδια,παιχνίδια,και τηλεοραση..Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ μέσα από ταινίες όπως Twilight, Underworld και η λίστα συνεχίζεται.Μέσα από αυτό προωθήται και το λεγόμενο Blood-Cult.
Η Τεχνολογία του Κακού βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθέυονται. Στο θέμα της θρησκείας έχουν προωθήσει την άποψη οτι όποιος πιστεύει στο Θεο είναι η τρελός η Παλιομόδήτης. Ταυτόχρονα η Πανθρησκεία και πολλές βλακώδεις θεωρίες όπως αυτή του Δαρβίνου έχουν προωθηθεί. Όσο αφορά την χώρα μας συγνώμη που σας το λέω άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα απο κει που βρίσκεται.Το σχέδιο της Νέας τάξης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Και Τώρα Τι;

Στις μέρες μας θέλουν να φέρουν την παγκόσμια οικονομική κατάρευση εφαρμόζοντας  ομως πρώτα στο Maximum την Ατζέντα 21 και τον Κώδικα Allimentarius. Όταν κάθε άνθρωπος δεν θα έχει σπίτι και θα είναι κυριολεκτικά στο δρόμο η μόνη λύση θα είναι το τσιπάκι..Σε αυτο η Ρωσία θα αντιδράσει κάθετα και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Θέλουν όμως να φέρουν αυτην την κατάρρευση σιγά σιγα με σίγουρα βήματα γιατι δεν τους παίρνει να ξανά-αποτύχουν.
 
Ο Πόλεμος όμως θα είναι ΜΟΝΟ η αρχή για αυτά που θα ακολουθήσουν. Ολα είναι ένα σχέδιο στις μέρες μας ζούμε την κορύφωση του.



http://www.katohika.gr/2012/11/aa.html

Οι μυστικές γνώσεις του Θιβέτ

Το Θιβέτ (Tibet) είναι περιοχή της Κεντρικής Ασίας και πατρίδα των αυτοχθόνων Θιβετιανών. Βρίσκεται σε υψόμετρο 4.900 μέτρων κατά μέσο όρο και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε ύψος περιοχή της Γης. Για το λόγο αυτό αναφέρεται κοινά ως "Η Στέγη του Κόσμου."
Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος αυτής της «χώρας των χιονιών» δεν μένουν ασυγκίνητοι, ίσως γιατί ακούν ένα κάλεσμα . σαν να θυμούνται κάτι σημαντικό που έχουν λησμονήσει και ξαφνικά έλκει το βλέμμα του νου, το κάνει να.....

υψώνεται και να προσπερνά τη μικρότητα και καθημερινότητα για να εστιαστεί σε κάτι πραγματικό υψηλό, άγνωστο και γνώριμο συγχρόνως κάτι περίεργο και μυστικιστικό αυτό το όνομα είναι: Θιβέτ !
Αναζητώντας κανείς τη «Στέγη του Κόσμου», όπως αποκαλείται το Θιβέτ, θα βρεθεί σε δρόμους που ανεβαίνουν μέχρι και τα 6.000 μέτρα ύψος για να φτάσει σε μια πραγματικά μοναδική στον κόσμο περιοχή, η οποία περιβάλλεται από οροσειρές που φτάνουν τα 9.000 μέτρα ύψος και που μονίμως είναι καρφωμένες στον ουρανό, όπου το λευκό του χιονιού ενώνεται με το λευκό των σύννεφων, κάτι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί για κάποιον που δεν έχει πάει σε ψηλές χιονοσκέπαστες κορφές.
Το εκπληκτικότερο είναι ότι, σύμφωνα με κάποιους γεωλόγους, το υψίπεδο του Θιβέτ κάποτε ήταν θάλασσα!
Οι άνθρωποι αυτού του τόπου - περίπου δύο εκατομμύρια- από τη στιγμή της γέννησής τους βρίσκονται στο έλεος των δυνάμεων της φύσης, μιας Φύσης σκληρής και απρόβλεπτης στις απότομες αλλαγές ήλιου-βροχής, χιονοθυελλών, παγοθυελλών ή κατολισθήσεων. Έτσι σε γενικές γραμμές, η καθημερινή ζωή αυτών των ανθρώπων ακολουθεί τους ρυθμούς της φύσης που έχουν μάθει να τη διαβάζουν και να προβλέπουν τις αλλαγές της.
Δεν πρόκειται σε αυτό το μικρό άρθρο να περιγράψουμε το κοσμικό Θιβέτ, αλλά να εισχωρήσουμε στο εσωτερικό Θιβέτ, όπως εισχώρησαν τα στοιχεία αυτής της έντονης Φύσης στην καθημερινή ζωή αυτών των ανθρώπων και που χωρίς αυτήν την εισχώρηση, εμείς δε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε το φαινομενικό παραλογισμό της επιλογής αυτού του τόπου για ανθρώπινη κατοικία, αν δεν υπήρχε μια εσωτερική φιλοσοφία, δηλαδή μια ανώτερη δικαιολογία. Αυτοί οι άνθρωποι δε θα μπορούσαν και δε θα ήθελαν να ζήσουν σε έναν τέτοιο αφιλόξενο τόπο, εκτός κι αν δεν είναι κοινοί θνητοί.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι, τουλάχιστον, δεν είναι κοινοί επειδή μοιάζουν με τους καλύτερους αθλητές μας, με τη διαφορά ότι οι θιβετανοί καθημερινά διατηρούν τις καλύτερες επιδόσεις τους, καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει κανείς για να τους ζητωκραυγάζει: «Αποτραβήξου από τον ήλιο στη σκιά, για να αφήσεις θέση περισσότερη στους άλλους».
Και το σημαντικότερο... δεν το κάνουν για τον εαυτό τους, δεν ζουν για τον εαυτό τους!
«Ο Ουρανός είναι αιώνιος και η Γη διαρκής. Γιατί; Δεν ζουν για τον εαυτό τους κι έτσι ζουν για πολύ».
Όπως συμβαίνει δηλαδή με τους αγωνιστές, γράφουν και γράφονται στην Ιστορία.
Εμβαθύνοντας λοιπόν στη Θιβετιανή δοξασία, καταλαβαίνουμε πως χωρίς αυτήν την ανώτερη Φιλοσοφία Ζωής, (θεωρητική και πρακτική) σε τέτοιες συνθήκες διαβίωσης, δεν θα μπορούσε να υπερνικηθεί η ανθρώπινη ύπαρξη και χωρίς αυτήν τη νίκη στον κατώτερο εαυτό, το πνευματικό Άτομο δεν αφυπνίζεται.
Το φιλοσοφικό μυστικό του Θιβέτ λοιπόν βρίσκεται σε εκείνη την Διδασκαλία που μιλά για τρεις θεμελιώδεις Αρχές που εκδηλώνεται η Φύση σε όλη της την μεγαλοπρέπεια και που αυτές οι ίδιες Αρχές, με διαφορετικά ονόματα, συναντώνται στη φιλοσοφία όλων των μυητικών φιλοσόφων και Πολιτισμών.
Αυτές οι τρεις Αρχές είναι: ο Μακρόκοσμος (Ουρανός), ο Μικρόκοσμος (Γη) και ο Άνθρωπος. Οι έννοιες Κι, Σάρα και Μπάντγκαν σύμφωνα με την μετάφραση του Κόρβιν - Κρασίνσκι:
Κι, είναι «η Λογική (ΛΟΓΟΣ) που διαπερνά και στηρίζει το Σύμπαν». Σάρα, είναι «η Αρχή που κατέχει τον κόσμο και κινεί κάθε δραστηριότητα»
Μπάντγκαν είναι «η Αρχή της Παθητικότητας», είναι η Ύλη. Η ιστορία πλέκεται από ηρωικές πράξεις όπως ήδη είπαμε, και καθώς οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις γίνονταν πάντοτε από πραγματικά μεγάλους ανθρώπους, έτσι η μεγαλύτερη αυθεντία των τελευταίων αιώνων στον χώρο του Εσωτερισμού, η Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ, στο διάστημα 1856 - 1870 επισκέφθηκε (με τα μέσα της εποχής) το Θιβέτ τρεις φορές και μέσω αυτής της τότε νεαρής Φιλοσόφου, ανακαλύφθηκε το πιο απόκρυφο Θιβέτ καθώς σε αυτόν τον τόπο, όχι τυχαία, φυλασσόταν ένας θησαυρός, ίσως το πιο αρχαίο Βιβλίο στο οποίο κρύβονταν τρομερά μυστικά.
Στη «Μυστική Δοξασία» η Μπλαβάτσκυ εξηγεί:
«Η αποκαλυμμένη Ίσιδα» αρχίζει με την αναφορά σε ένα «αρχαίο βιβλίο». Αυτό το βιβλίο είναι η πρώτη πηγή, το αυθεντικό πρωτότυπο βάσει του οποίου δημιουργήθηκαν πολλοί από τους τόμους του Κιου-τι ...
Είναι γραμμένο σε Σενζάρ, τη μυστική μυητική γλώσσα. Οι θεϊκές υπάρξεις το υπαγόρευσαν στους Γιους του Φωτός στην κεντρική Ασία, κατά ΄την αρχή της δικής μας πέμπτης φυλής. Υπήρχαν καιροί που τη Σενζάρ την γνώριζαν όλοι οι μύστες και που οι πρόγονοι των Τολτέκων την καταλάβαιναν τόσο καλά, όπως και οι χαμένοι κάτοικοι της Ατλαντίδας (Τέταρτη Φυλή), οι οποίοι με την σειρά τους την πήραν από τους σοφούς της τρίτης φυλής. Οι Μανού την κληρονόμησαν από τους Ντέβα της δεύτερης και πρώτης φυλής».
Απομνημόνευσε με ακρίβεια δύο βιβλία από τη «Στάντζα των Ντζιάν» (Στάντζα: Λόγοι των Ντζιάν: από την σανσκριτική λέξη «Ντιάνα» που σημαίνει Στοχασμός). Αργότερα κατέγραψε αυτά τα βιβλία, που αποτελούν τον κεντρικό κορμό του τεράστιου έργου της «Μυστική Δοξασία» και τα έκδωσε χωριστά.
Οι «Στάντζα των Ντζιάν» που μετέφρασε η Ε. Π. Μπλαβάτσκυ, αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος μιας σειράς βιβλίων με τον τίτλο «Κιού-τι», τα οποία είναι γραμμένα πάνω σε φύλλα φοινικιάς, που με κάποια άγνωστη τεχνική (αλχημική;) έχουν γίνει άφθαρτα και καμιά γνωστή δύναμη (νερό, οξέα, αέρας, φωτιά, κλπ) δεν μπορεί να τα καταστρέψει. Είναι γραμμένα σε μια πολύ αρχαία γλώσσα, την Σενζάρ. Πρόκειται για μια ιερογλυφική γλώσσα που διατηρείται ακόμα σε μερικές αδελφότητες.
Αν συνειδητοποιούμε την αυθεντικότητα αλλά και το βάθος αυτών των γραπτών, τότε, μόνο και μόνο με την σκέψη ότι έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε αυτά τα έργα που τόσο γενναιόδωρα μας προσέφεραν τον καρπό τόσο μεγάλων μόχθων, δεν θα φανεί έξυπνο να αφήσουμε να πάνε χαμένα .
Το πρώτο βιβλίο από την «Στάντζα των Ντζιάν» αναφέρεται στην Κοσμογένεση. Θυμίζει την Αριθμοσοφία του Πυθαγόρα, μεταξύ άλλων αρχαίων Δοξασιών και, όπως προαναφέραμε, οι ίδιες Γνώσεις ήταν κοινές σε όλους τους μεγάλους Μύστες.
Η πρώτη Στάντζα, μας περιγράφει (με συμβολικές εικόνες) τη διαδικασία εκδήλωσης (Μανβάνταρα) της πανταχού παρούσας, αιώνιας, απεριόριστης και αμετάβλητης ΑΡΧΗΣ (ΜΑΧΑΠΟΥΡΟΥΣΑ = ΠΑΤΕΡΑΣ) που εισχωρεί μέσα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (ΜΟΥΛΑΠΡΑΚΡΙΤΙ = ΜΗΤΕΡΑ) και από την ένωση αυτών των Απόλυτων Αρχών, γεννιέται το Σύμπαν (το Σώμα του ΠΑΝΤΟΣ). Μετά από μια μεγάλη διάρκεια ΖΩΗΣ, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στην πρωταρχική, ανεκδήλωτη κατάσταση (ΠΡΑΛΑΓΙΑ =ΥΠΝΟΣ).
Το δεύτερο, ασχολείται με την Ανθρωπογένεση. Σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπου, οι θέσεις της Μυστικής Δοξασίας συγκρούονται τόσο με τη σύγχρονη επιστήμη όσο και με τα σύγχρονα θρησκευτικά δόγματα. Ο «μεταφυσικός» ή υπερβολικός ίσως χαρακτήρας αυτών των διδασκαλιών, αν και συμβολικός, είναι τόσο πολύ αντίθετος με το κενό γράμμα της Βίβλου ή με τις θέσεις της επίσημης Επιστήμης, ώστε να προκαλεί μια σκανδαλώδη άρνηση εκ μέρους των σημερινών «Ειδημόνων-Αρχόντων».
Από την άλλη πλευρά, οι σχετικοί με τον Εσωτερισμό, γνωρίζουν ότι αυτές οι Διδασκαλίες πρέπει να είναι σωστές γιατί πρώτον είναι οι πιο λογικές και δεύτερον διευθετούν όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν, δίνοντας πραγματικές απαντήσεις.
1η θέση: μας λέει ότι ο άνθρωπος πρώτα είναι Πνεύμα και μετά Ύλη και ότι στο σύνολό του είναι επταπλός, δηλαδή ότι εκτός από το υλικό σώμα έχει άλλα έξι «σώματα».
Ότι στη διαδικασία της γέννησής του, πρώτα αποκτά ψυχή (αστρικό σώμα) και μετά ντύνεται με υλικό σώμα, το οποίο είναι αντίγραφο του αστρικού.
Ότι η ψυχή περνάει από διαδοχικές ενσαρκώσεις - εκσαρκώσεις (μετενσάρκωση) με σκοπό την ατομικοποίηση τής κάθε ανθρώπινης ψυχής, που συνεπάγεται και την απελευθέρωσή της από το Κάρμα.
2η θέση: μας μιλάει για την ταυτόχρονη εξέλιξη επτά ανθρώπινων φυλών, στις επτά περιοχές (Μπαλόνια) των τεσσάρων επιπέδων του πλανήτη (στα μάτια του αμύητου, όπως τα σώματα του ανθρώπου, έτσι και τα επίπεδα της Γης είναι αόρατα).
3η θέση: ότι ο άνθρωπος από την εμφάνισή του πάνω στον πλανήτη, είναι προγενέστερος από κάθε άλλο θηλαστικό. (*Σε αυτό συμφωνούν οι τελευταίες μετρήσεις χρονολόγησης του ανθρώπινου DNA και δηλώνουν ότι είναι προγενέστερο από αυτό των ανθρωποειδών πιθήκων)
Επίσης, ότι η «ηλικία» του ανθρώπου είναι κατά πολύ αρχαιότερη (18.000.000 χρόνια πριν) και ο πολιτισμένος άνθρωπος επίσης είναι κατά πολύ αρχαιότερος.

4η θέση: Ότι οι πρώτοι Οδηγοί - βασιλιάδες των ανθρώπων ήταν ενσαρκωμένοι Θεοί. Φεύγοντας από αυτήν τη σύντομη αναφορά των «Στάντζα των Ντζιάν» θα καταπιαστούμε με το «Βιβλίο των Χρυσών Κανόνων», τα πρωτότυπα των οποίων είναι χαραγμένα πάνω σε ορθογώνιες πλάκες, ενώ αντίγραφά τους βρίσκονται πάνω σε δίσκους. Όμως, πρωτότυπα και αντίγραφα φυλάσσονται μέσα στους Ναούς.
Η Ε. Π. Μπλαβάτσκυ μας λέει ότι αυτοί οι κανόνες έχουν ίδια προέλευση με το μεγάλο μυστικιστικό έργο που λέγεται Paramartha το οποίο είχε δοθεί στον Nagarjouna από τους Μύστες (Nagas). Η γραφή είναι συχνά στη θιβετανική γλώσσα αλλά και στην ιερατική (Σενζάρ). Λίγοι από αυτούς τους κανόνες είναι πριν από την εποχή του γνωστού Βούδα (Σιντάρτα Γκωτάμα) και οι υπόλοιποι μετά από αυτόν. Στο σύνολο είναι 90 μικρές πραγματείες από τις οποίες και πάλι η Ε. Π. Μπλαβάτσκυ είχε αποστηθίσει τις 39 και κάποιες από αυτές γνωστοποίησε στους αναζητητές της Δύσης.
Τα κείμενα αυτά έχουν εκδοθεί σε ενότητες όπως: «Η Φωνή της Σιγής», «Οι Δύο Ατραποί», «Οι Επτά Πύλες», «Φως στην Ατραπό».
«Γιατί το νοητικό όμοιο είναι με καθρέφτη; Σκόνη μαζεύοντας, τη σκόνη καθρεφτίζει. Χρειάζεται η γλυκιά αύρα της Σοφίας της ψυχής να σκουπίσει τη σκόνη από τις πλάνες μας. Προσπάθησε, ω αρχάριε, να συγχωνέψεις το νοητικό με την ψυχή σου».
Αυτήν τη Διδασκαλία, αν και ίσως δεν τη γνωρίζουν θεωρητικά οι απλοί άνθρωποι, όπως και εμείς δεν ξέρουμε πολλά από τα πράγματα που χρησιμοποιούμε, εν τούτοις, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ζωτικά συνδεδεμένοι με αυτές τις Αρχές, αρχές που επιβεβαιώνονται τη στιγμή του θανάτου τους, καθώς δεν φοβούνται να πεθάνουν, επειδή έζησαν με αυτές και θα αμειφθούν για αυτήν την στάση. «Στο θάνατο φαίνεται η πραγματική σχέση του ανθρώπου με τη ζωή».
Αν μιλάμε λοιπόν για μια πραγματική Φιλοσοφία Ζωής, τότε μέσα σε αυτήν έχει θέση και ο θάνατος, τον οποίο τόσο πολύ φοβούνται οι Δυτικοί.
«Να είσαι καρτερικός ω υποψήφιε, σαν κάποιος που διαρκεί αιώνια. Οι ίσκιοι ζουν και αφανίζονται. Αυτό που μέσα σου είναι, θα ζει παντοτινά. Αυτό που μέσα σου είναι, γνωρίζει γιατί είναι η ίδια η Γνώση».
Το «Μπάρντο-Τέντολ» είναι η Βίβλος-Οδηγός, που κατανοώντας τη φιλοσοφία του κατά την διάρκεια της ζωής, ο άνθρωπος ετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να είναι έτοιμος και άφοβος στην παρουσία του θανάτου. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει να Ζει ουσιαστικά και ελεύθερα χωρίς το φόβο του θανάτου.
«Δείχνε τον δρόμο, έστω και αμυδρά και χαμένος μες στο πλήθος, όπως κάνει το βραδινό άστρο για εκείνους που πορεύονται μες στο σκοτάδι».
«Να ΄σαι υπομονετικός ω υποψήφιε, σαν κάποιος που ούτε την αποτυχία φοβάται, ούτε και την επιτυχία χαϊδεύει.

Κάρφωσε το βλέμμα της ψυχής σου πάνω στο αστέρι που είσαι η αχτίδα του, το φεγγοβόλο αστέρι, που λάμπει μέσα στα σκοτάδια της αιώνιας ύπαρξης, μες στις ασύνορες πεδιάδες του αγνώστου».

πηγη

http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_1321.html

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό! (Video)

Γράφει ο ..(( Λ ))..

  • Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
  • Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.
  • Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;  
  • Η έντεχνη "πάλη" ανάμεσα στους "δεξιούς" και τους "αριστερούς" θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού! 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί να χυθεί αίμα. Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε γράψει από το ιστολόγιο μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση σε ολόκληρο τον κόσμο για την εγκαθύδριση ΠαγκόσμιαςΔιακυβέρνησης. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει πως όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή....! 

Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης. 

Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποιαinvestment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις...!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση νααναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.
Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι....η σημερινοί τρεις "ηγέτες" που τόσο κόπτονται για το καλό της Ελλάδας...!

Ο γενικότερος εξοπλισμός περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής.

Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

Δείτε μερικά ακόμα στοιχεία για την εταιρεία

H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.

Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.

Ταυτόχρονα άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να μην είναι καθόλου άσχετο, είναι η ξαφνική απόφαση για λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%Αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό...ευνουχίζουν την Αστυνομία για να φέρουν Ιδιωτικούς Στρατούς...; Τροφή για σκέψη...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D45hBqLfDZY

http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2012/11/video_21.html

Μεταλασσόμαστε! Η Αφύπνιση και η ενεργοποίηση του Πλανήτη έχει ήδη ξεκινήσει! (BINTEO)


Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.



Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.



Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκκλησίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό "666" που επί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου... μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανα, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση.




Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.




Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.








Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του



"άνθρακα12" σε "άνθρακα 7", το οποίο δύσκολα μπορεί ναανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης.




Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο


του ανθρώπου!




(Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα γιατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακα - προφανώς είστε πλέον σε θέση να κάνετε την σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και στις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)




Το 666 λοιπόν γίνεται 661!




Ο άνθρακας 12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω "667" αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "εψιλον"...




Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και


έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄ απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία για "χάρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους"... Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής...





Τι λέει η επιστήμη?






Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας.



Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov "for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene") Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα καιτων θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες.



Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.


Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθρακα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πλέον με ένα μόνο νετρόνιο....



Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν "μυστήριες" εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…) και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδιενεργούς διάσπασης και σπάζει τους "κανόνες" της χημείας (The Sun is changing


the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange


Case of Solar Flares and Radioactive Elements)




Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές.



Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του "άνθρακα12" σε "άνθρακα", το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης.



Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!






Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας.



Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!




Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες...




Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να "σηκώσουμε" και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες.



Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.




Ήδη περνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να "φύγουν" από πάνω μας τα "προγράμματα" που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό...




Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία.




(Άγχος, οικονομική διάλυση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβουκ.α.




Αυτή η γνώση με την δύναμη να ενισχύσει την σκέψη του ανθρώπου, θα κάνει όλη την τεχνολογική πρόοδο και τα οικονομικά συστήματα τελείως περιττά…




Μια και την εποχή υλοποίησης και αφθονίας που μας περιμένει


μετά το 2012, η τεχνολογία και τα χρήματα δεν θα έχουν κανένα απολύτως νόημα…




Στην μετά αποκάλυψη περίοδο, ο εγκλιματισμός του ανθρώπου θα λάβει χώρα, κατά την οποία η συλλογική σκέψη του ανθρώπου θα υποστεί μια μετατόπιση κβαντικής διεύρυνσης.




Μια κρίσιμη μάζα της ανθρωπότητας θα περάσει από μια εγωκεντρική και υλόφρονη ζωή, σε μια άνευ εγωισμού γεμάτη από Αγάπη πνευματική ζωή.




Κατά την περίοδο αυτή η δραστηριότητα του Ήλιου θα αυξηθεί και η τελική μεταμόρφωση που θα επηρεαστεί από τον Ήλιο, θα είναι η μεταμόρφωση του άνθρακα 12στο ανθρώπινο DNA, σε άνθρακα 7.




Αυτό θα καταστήσει τον άνθρωπο ικανό να επιβιώσει στον διπλό κατακλυσμό, τις υπερεκλάμψεις, της μετατόπισης των πόλων και να μεταναστεύσει στην Γη ανώτερης διάστασης.




Αυτό είναι ένα χρονοδιάγραμμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε!!!



ΠΗΓΗ: 7 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/09/blog-post_5977.html#ixzz2DH7ZBZkS

Η Google προειδοποιεί: Tα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν τον έλεγχο του Internet -ΝWO

Το μεγαθήριο του internet, η Google, προειδοποιεί τους χρήστες της ότι μια επερχόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το Web, αποτελεί σημαντική απειλή για ένα "ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο." 

Οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ θα συνεδριάσουν το Δεκέμβριο για να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη πληροφοριών και επικοινωνιών η οποία, λέει η Google, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή ελέγχων παγκόσμιας κυβέρνησης από το διαδίκτυο!


Από τον δικτυακό τόπο της Google "Take Action" :


Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίδραση για την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Σαράντα δύο χώρες φιλτράρουν και λογοκρίνουν το περιεχόμενο. Στα μόλις δύο τελευταία  χρόνια, οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει 19 νέους νόμους που απειλούν απευθείας την ελεύθερη έκφραση.
Μερικές από αυτές τις κυβερνήσεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση τον Δεκέμβρη για τη ρύθμιση του Διαδικτύου.

Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) φέρνει μαζί ρυθμιστικές αρχές από όλο τον κόσμο για να διαπραγματευτεί εκ νέου τις επί δεκαετίες-παλιές συνθήκες επικοινωνιών.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στη συνθήκη θα μπορούσαν να αυξήσουν τη λογοκρισία και να απειλήσουν την καινοτομία. Ορισμένες από τις προτάσεις θα μπορούσαν να επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν τον νόμιμο λόγο - ή ακόμη και να τους επιτρέπουν να κόψουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Άλλες προτάσεις θα απαιτούσαν υπηρεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Skype  να καταβάλουν νέα ''διόδια'', προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ανθρώπους πέραν των συνόρων. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την πρόσβαση σε πληροφορίες - ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές.
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στο Διαδίκτυο, μια κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, είναι ακατάλληλη για να επανεξετάσει μια συνθήκη που θα μπορούσε να επηρεάσει σχεδόν όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το Διαδίκτυο και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι το έχουν χτίσει και διατηρήσει, πρέπει να έχουν μια μεγαλύτερη φωνή από μια χούφτα γραφειοκρατών της κυβέρνησης.

Μπορείτε να υπογράψετε την αναφορά για κατάρριψη της συνάντησης του ΟΗΕ (εδώ).



Μετάφραση: Aφύπνιση συνείδησης από την Αγγλική πηγή

http://www.katohika.gr/2012/11/google-t-internet-wo.html

Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος: Απίθανο; Καθόλου!

image
Η συνταγή του πολέμου είναι μπροστά μας.
6 δισ. άνθρωποι κατοικούν στον πλανήτη Γη, έχοντας διαμορφώσει μια τεράστια μηχανή κατανάλωσης, αναπαραγωγής και απόρριψης. Η ισορροπία του πλανήτη εξαρτάται από την πείνα του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου. Ο τρόπος ανάπτυξης του λεγόμενου «δυτικού κόσμου», που εξασφάλισε τον πλούτο για τους λίγους λειτουργεί ως πιλότος για τα εκατομμύρια των ανθρώπων της γης. Φτάσαμε στο όριο. Είναι αυτό που λένε καμιά φορά οι γιατροί στους συγγενείς: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τώρα μόνο ο θεός».




Ασφαλώς υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που σκέπτονται ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα. Τι σημασία έχει; Οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου, έχουν άλλη γνώμη και πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αν σκεφτούμε τι έγινε τα τελευταία 15 χρόνια στη χώρα μας θα καταλάβουμε και το σχέδιο και τον αρχιτέκτονα.


Ο πόλεμος καταστρέφει ανθρώπους, μηχανήματα, υποδομές. Δηλαδή αναζωογονεί την ανθρωπότητα μέσα από την επιβίωση του κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που οδήγησε σ' αυτόν. Ζητούμενο; Μια νέα μοιρασιά σε ένα περιβάλλον με λιγότερους ανθρώπους και με περιθώριο η καταστροφική μηχανή που δημιούργησε το κεφάλαιο να έχει ξανά το περιθώριο να συνεχίσει τη γιγαντιαία παραγωγή του οδηγώντας τον πλανήτη στην τελική του καταστροφή. Κατά τη δική τους άρρωστη λογική όμως, η λύση βρίσκεται στο διάστημα, για το οποίο διαθέτουν ήδη πληροφορίες τις οποίες η ανθρωπότητα θα μάθει στο παρά 1’.

Τα παιδιά μας, καλοταϊσμένα, καλοντυμένα και καλοσπουδασμένα, προορίζονται για τη μηχανή του κιμά. Οι εξουσιαστές γελάνε μαζί μας, με την αφέλειά μας, που πιστέψαμε ότι αν τα εφοδιάσουμε με καμιά δεκαριά πτυχία και τίτλους, θα κάνουμε τα παιδιά μας απαραίτητα για το σύστημά τους. Αμ δε. Για τα δικά τους παιδιά όλα αυτά είναι παλιόχαρτα που τους τα εφοδιάζουν ό,τι ώρα θέλουν «για το τυπικό του πράγματος». Απλώς η δική μας αφέλεια είναι μια ακόμα κερδοφόρα επιχείρηση με τίτλο «βιομηχανία της εκπαίδευσης».  Εμείς, ας το πάρουμε επιτέλους απόφαση. Πίσω μας υπάρχει ο τοίχος. Άρα το βήμα θα γίνει μπροστά. Θα ρίξουμε τους δικούς μας Μουμπάρακ, που είναι τρεις πολιτικές οικογένειες και 10 επιχειρηματίες. Πριν απ' όλα όμως, θα καθαρίσουμε την αριστερά από τα μαυσωλεία της, που έχουν ξεχαστεί σε θέσεις που καταλαμβάνουν εδώ και 3-4 δεκαετίες. Έχουν ξεχαστεί τόσο πολύ που αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να αρνούνται την ενότητα του κινήματος για την ανατροπή της πιο επιθετικής καπιταλιστικής πολιτικής από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Θα τους κάνουμε εμείς να καταλάβουν ότι αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν. Ό,τι και να κάνουν εμείς ενωμένοι στους χώρους μας θα παλεύουμε και θα δημιουργούμε τα δικά μας ενωτικά σχήματα. Γιατί όποιος δεν κατάλαβε τι μας είπαν τα παιδιά τον Δεκέμβρη του 2008, και τι μας λένε 300 μελλοθάνατοι το 2011, να πάει στον ψυχολόγο και να ρωτήσει: «είμαι στέλεχος της αριστεράς και δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε ο Δεκέμβρης και γιατί έγινε η απεργία πείνας, τι μου συμβαίνει;».


της Φλώρας Νικολιδάκη
http://ventetta.blogspot.gr

aorata-gegonota

Μάθετε πως να ξεχωρίζετε ποια τρόφιμα περιέχουν χημικά !

Αν είστε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τα συστατικά των τροφίμων και δεν ξέρετε τη σημασία κάποιων όρων...
όπως «βελτιωτικά», «πρόσθετα», «σταθεροποιητικά», «γλουταμινικό μονονάτριο», «ένζυμα», «ζαχαρίνη», «ραφιναρισμένο», «κορεσμένα και ακόρεστα λίπη» είναι καιρός να τα μάθουμε.





Βελτιωτικά 


Αναφέρεται σε όλα εκείνα τα συνθετικά στοιχεία και τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για να γίνονται πιο νόστιμες και γευστικές κάποιες τροφές. Μη φαντάζεστε ότι χρησιμοποιούνται μόνο σε κάποια περίεργα ή εξεζητημένα τρόφιμα, όπως για παράδειγμα τα κινέζικα τρόφιμα, αντιθέτως και το ωραίο αφράτο ψωμάκι μας ή το κρουασάν για να είναι έτσι αφράτο και γευστικό.


Πρόσθετα 


Ο όρος που αναφέρεται σε χημικές ουσίες, ο ρόλος των οποίων είναι να δώσουν γεύση, άρωμα και χρώμα σε τροφές. Μη τις προσπερνάτε έτσι απλά. Δεν παύουν να είναι χημικές ουσίες, οι οποίες είναι άγνωστες για τον οργανισμό μας και δεν προσφέρουν τίποτα πέρα της ικανοποίησης της γεύσης. 


Σταθεροποιητικά 


Και αυτή η κατηγορία είναι πέρα για πέρα χημική. Τα σταθεροποιητικά είναι χημικά συστατικά που βοηθούν τις τροφές να μην χάνουν τη γαλακτώδη τους σύσταση. 


Γλουταμινικό Μονονάτριο 


Χημικό συστατικό που προέρχεται από τη γλουτένη, από μελάσσα, από ζαχαρότευτλα ή από γλυκόζη σε συνδυασμό με κάποια ειδικά βακτηρίδια. Αυτό το συστατικό δίνει τη χαμένη γεύση των τροφών πίσω στον οργανισμό. 


Ζαχαρίνη 


Μπήκε πολύ εύκολα στη ζωή μας αντικαθιστώντας το μέλι και τη ζάχαρη. Εννοείται ότι πρόκειται για παρασκευασμένο προϊόν για ένα τεχνητό γλυκαντικό εν ολίγοις, υποκατάστατο της ζάχαρης. 


Ραφιναρισμένο 


Αν στο άκουσμα αυτής της λέξης σας έρχεται κάτι θετικό, μάθετε ότι ισχύει το αντίθετο. Ότι δηλαδή ωφέλιμο και χρήσιμο για τον οργανισμό είχε κάποια τροφή, με το ραφινάρισμα έχει αφαιρεθεί. Έχει χάσει επομένως τα θρεπτικά συστατικά με τα οποία την είχε εμπλουτίσει η μητέρα φύση και τα οποία δεν αναπληρώνονται με τίποτα. 


Κορεσμένα και ακόρεστα 


Έτσι ονομάζονται κάποιες χημικές συσκευασίες λιπαρών οξέων. Τα οποία παράγονται από λάδια ή λίπη και συντελούν στο να αποκτούν ρευστή ή στερεή μορφή. Για παράδειγμα κορεσμένα είναι τα λίπη, όπως η μαργαρίνη, το βούτυρο κ.ο.κ που έχουν σε θερμοκρασία δωματίου μια στερεή μορφή. Το λάδι και όλα τα λίπη που είναι σε ρευστή μορφή ονομάζονται ακόρεστα.



http://votana-kipos.blogspot.gr/
http://alttherapy.blogspot.com

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters