Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση ΣΟΚ: Αυτοί που κάνανε το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν.

Χαίρε Καίσαρ Μπίλ Γκέιτς.. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν…

Η Professor Dolores Cahill  αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

ΜΙΑ ΦΑΤΡΙΑ Α-ΨΥΧΩΝ, Α-ΣΩΜΑΤΩΝ, ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ: OMAΔΑ ΧΙΜΑΙΡΑ.

Για να δείξουμε την απολύτως κριτική φύση της κατανόησης πού τοποθετούμε την πρόθεση και τη συγκατάθεσή μας , και να γνωρίζουμε τι είδους δονητικές δυνάμεις επιτρέπουμε στο σώμα μας να εκφράζει μέσω σκέψεων, συμπεριφορών και ενεργειών, εξηγούμε το Chimera Effect

Τα υβρίδια μεταξύ των ειδών και η χίμαιρα είναι οντότητες που δημιουργούνται από την ανάμιξη δύο ή περισσότερων διαφορετικών ειδών. 

Πώς η Βρετανία έκλεψε 45 τρισεκατομμύρια δολάρια από την Ινδία Και είπε ψέματα για αυτό.

Τζέισον Χίκελ
Υπάρχει μια ιστορία που λέγεται συνήθως στη Βρετανία ότι ο αποικισμός της Ινδίας - όσο φρικτός και αν ήταν - δεν είχε κανένα σημαντικό οικονομικό όφελος για την ίδια τη Βρετανία. 

Αν μη τι άλλο, η διοίκηση της Ινδίας ήταν κόστος για τη Βρετανία. 

Έτσι, το γεγονός ότι η αυτοκρατορία διατηρήθηκε για τόσο καιρό - η ιστορία πηγαίνει - ήταν μια χειρονομία της ευγένειας της Βρετανίας.

NEW YORK TIMES ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉΣ ΠΑΡΕΝΌΧΛΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ

Δεκάδες ηθοποιοί κατηγόρησαν μερικούς από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές και σκηνοθέτες του έθνους για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, με αποτέλεσμα πολλές απόλυτες απολύσεις και παραιτήσεις.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙ CELEBRITY ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......

ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΌΣ..... ΦΥΣΙΚΆ ΚΆΠΟΙΟΙ ΞΈΡΑΝΕ ΑΛΛΆ ΚΆΝΑΝΕ ΜΟΎΓΚΑ.

Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ SUPER STAR, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ CIRO ORSINI. ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Ο CIRO ORSINI ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ SACHA STONE.

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ!

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Στην Ουάσιγκτον, στα τέλη Ιανουαρίου, ο αριθμός των στρατιωτών έφτασε τις  65.000. Αυτός ο αριθμός  είναι πολύ μεγαλύτερος από των στρατιωτών που συμμετείχαν στον πόλεμο με το Αφγανιστάν, το Ιράκ και σε συνδυασμό με μια σειρά από άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο. 

Δήλωση του D.J.Trump Σχετικά με την Απαλλαγή από την Απαγγελία Κατηγοριών

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Πλήρες κείμενο της δήλωσης του D.J.Trump σχετικά με την απαλλαγή από την απαγγελία κατηγοριών

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την ομάδα των αφοσιωμένων δικηγόρων μου και άλλων για την ακούραστη δουλειά τους που υποστηρίζει τη δικαιοσύνη και υπερασπίζεται την αλήθεια.

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΤΙ.ΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. (βίντεο)


Αυτή η αποκάλυψη ήταν απίστευτη και συναρπαστική !!! Πριν αποχωρήσει σε ένα από τα τελευταία του μηνύματα, επανέλαβε ότι έδωσε τη δύναμη πίσω σε εμάς τους ανθρώπους.

Παγκόσμια συνάντηση της ελίτ το 1995. Ο ερχομός του 21ου αιώνα, η μετάβαση σ΄ έναν άλλον πολιτισμό

Το αφιερώνω στους '"ψεκασμένους μορφωμένους ηλίθιους" που πιστεύουν, ότι οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα η δική μας, θέλουν να μας σώσουν από τον Κορωνοιό με εμβόλια και μάσκες....

Σεπτέμβριος του 1995 στο Σαν Φραντσίσκο. Στο πολυτελέστατο Ξενοδοχείο Fairmont, στο οποίο ακόμα και εκατομμύρια πλούσιοι σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο δεν θα πατήσουν ποτέ το πόδι τους μέσα, αλλά ούτε απέξω δεν θα τολμήσουν να περάσουν, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ως οικοδεσπότης, έχει καλέσει την ελίτ που ελέγχει την τύχη του πλανήτη: 500 ηγετικά στελέχη από τον πολιτικό, τον στρατιωτικό, τον οικονομικό και επιστημονικό χώρο.

Σταγόνα-σταγόνα θα φτάσουμε στο στόχο μας. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

 John D. Ροκφέλερ: (αυτόματη μεταφραση)

′′ Θα τους κρατήσουμε ζωντανούς για μικρό χρονικό διάστημα, εξασθενώντας το μυαλό τους ενώ εμείς προσποιούμαστε το αντίθετο.
Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση της επιστήμης και της τεχνολογίας με έναν ανεπαίσθητο τρόπο, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει.
Θα χρησιμοποιούμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τροφή και νερό και αέρα.
Όπου και να γυρίσουν, θα είναι καλυμμένοι με δηλητήρια.
Τα μαλακά μέταλλα τους κάνουν να χάνουν το μυαλό τους.
Υποσχόμαστε να βρούμε μια θεραπεία από πολλά από τα θεμέλιά μας, αλλά τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (και δεν διορθωνόμαστε!)

Once and for all! Η Θράκη ούτε ενσωματώθηκε, ούτε προσαρτήθηκε, ούτε παραχωρήθηκε, ούτε είδε φως και μπήκε! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ, μετά από διαδοχικούς αιματηρούς αγώνες, κι όχι μόνο από έναν κατακτητή...

ΔΕΝ απελευθερώθηκε, δυστυχώς, το ανατολικό και το βόρειο τμήμα της Θράκης, προστάτης της οποίας ήταν από την αρχαιότητα ο Άρης, που δεν ήταν ούτε Τούρκος, ούτε Βουλγαρος, όπως δεν ήταν και ο γιος του ο ΘΡΑΞ !
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters