Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΜΙΑ ΦΑΤΡΙΑ Α-ΨΥΧΩΝ, Α-ΣΩΜΑΤΩΝ, ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ: OMAΔΑ ΧΙΜΑΙΡΑ.

Για να δείξουμε την απολύτως κριτική φύση της κατανόησης πού τοποθετούμε την πρόθεση και τη συγκατάθεσή μας , και να γνωρίζουμε τι είδους δονητικές δυνάμεις επιτρέπουμε στο σώμα μας να εκφράζει μέσω σκέψεων, συμπεριφορών και ενεργειών, εξηγούμε το Chimera Effect

Τα υβρίδια μεταξύ των ειδών και η χίμαιρα είναι οντότητες που δημιουργούνται από την ανάμιξη δύο ή περισσότερων διαφορετικών ειδών. 

Οι γενετικές χίμαιρες μπορούν να παραχθούν σε ανθρώπους όταν ένα μόνο σώμα που αποτελείται από κύτταρα που ανήκουν σε ένα ξεχωριστό γενετικό είδος συνδυάζεται στην κυκλοφορία του αίματος με τα κύτταρα ενός άλλου γενετικού είδους. 

Οι χίμαιρες δεν είναι συγκεκριμένα υβρίδια. Η κατάσταση επιτυγχάνεται μέσω της έγχυσης και της ανάμιξης κυτταρικών συστατικών του αίματος, ή αιμοποιητικών κυττάρων κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης ή της μετάγγισης ή της άμεσης ένεσης στην κυκλοφορία του αίματος, τα οποία γενετικά τροποποιούν τα κύτταρα ενός ανθρώπινου σώματος. 

Αυτό δίνει μεγάλες ενδείξεις για το γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε την έγχυση κυττάρων άλλου είδους στην κυκλοφορία του αίματος οποιουδήποτε ανθρώπου, όπως γίνεται σε στρατιωτικά πειράματα και με εμβολιασμούς . 

Μια ομάδα από οντότητες που δεν έχουν ψυχολογικές αλλαγές, που αγωνίζονται για τη διατήρηση της πρόσβασης ελέγχου τους στη γη και τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία, ονομάζονται Chimera Group . Οι χίμαιρες οντότητες όπως πολλές από τις ομάδες NAA είναι φαύλα εξωδιάστατα παράσιτα που λατρεύουν τον Μαύρο Ήλιο και μπορούν να υπάρχουν μόνο με την εύρεση ενός ξενιστή από τον οποίο να σιφονίζει την ενέργεια. 

Οι υψηλότερες τάξεις του Chimera Group χρησιμοποιούνται από τους Draco Black Sun για τη διαχείριση ή την παρακολούθηση των φανταστικών περιοχών των υπερδιάστατων τσεπών και ορισμένων τμημάτων των πλεγμάτων της μαύρης μαγείας ή των φρακτών συχνότητας που έχουν τοποθετήσει στο γήινο σώμα. Μερικές από αυτές τις οντότητες Χίμαιρα περιέχονται σε εργαστήριο γενετικής σε υπόγεια τμήματα στρατιωτικών βάσεων, εκείνες που είναι γνωστές για γενετικά πειράματα,

Πειράματα κλωνοποίησης και άλματος χρόνου. 

Υπήρξαν θετικές δυνάμεις που εργάζονται για να σταματήσουν τα προγράμματα κλωνοποίησης των ομάδων Chimera, ειδικά των δημόσιων προσώπων, και αυτό βρίσκεται σε μια έντονη μάχη. Ως αποτέλεσμα, ο Όμιλος Chimera ανέλαβε να κατοικήσει ανθρώπινα σώματα στην επιφάνεια της γης, ότι έχουν ετοιμαστεί να έχουν έναν αρκετά κοντά δονητικό αγώνα για την ανάληψη. Το προφίλ για τον αγώνα περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφόρων ειδών που αναμιγνύονται με το αίμα, τον σατανικό προσανατολισμό προς τη σηματοδότηση AI ή την αφομοίωση, σε συνδυασμό με τις εκθέσεις σε εξαιρετικά βίαιες και διεφθαρμένες εικόνες που προκαλούν ανεξέλεγκτες βίαιες παρορμήσεις στον ανθρώπινο στόχο τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της εξέλιξης της συνείδησης στον πλανήτη Γη, υπάρχει ο συνδυασμός της διπλής όψης της πνευματικοποίησης του σώματος και της σωματοποίησης του πνεύματος στον κόσμο της ύλης. Καθώς αυτές οι δυνάμεις του πνεύματος ή άλλων σφαιρών μπορούν να γίνουν σωματικές μέσω της πρόσβασης στο ανθρώπινο σώμα στον χώρο της ύλης, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να γίνει σταθερό και Ουσιαστικό με αυτό μέσω ταιριασμένων δονητικών συντονισμών. 

Το να είσαι ουσιαστικός με κάτι πρέπει να ταυτιστείς, να συσχετιστεί και να εμπλακεί σε αυτό, σε ενεργητικά και κυτταρικά επίπεδα ύπαρξης. Εάν δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές σκέψεις και ενέργειές μας, μπορεί να γίνουμε Ουσιαστικοί με τη δόνηση των αρνητικών δυνάμεων χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε.

Εξαιρετικά αρνητικές σκέψεις βλάπτουν το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο, όπως η έκφραση οργής, βίας, μίσους και η επιθυμία να σκοτώσουν και να υποδουλώσουν, τα οποία προσελκύουν όχι μόνο δαιμονικά πνεύματα αλλά και εξωδιαστατικά παράσιτα που θέλουν να συλλέξουν τη συναισθηματική ενέργεια που παράγεται από αυτό το σώμα. 

Επί του παρόντος, οι άνθρωποι στη γη δέχονται έντονη επίθεση και εκτίθενται σε επίπεδα ακραίας βίας και βλάβης που μεταδίδονται όχι μόνο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και από όλες τις πτυχές του λαϊκού πολιτισμού. Η ατζέντα είναι να ενσωματωθεί ο σατανισμός σε όλη τη λαϊκή κουλτούρα που προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει ο άνθρωπος ουσιαστικός με εξαιρετικά αρνητικές δυνάμεις, καθώς και να τους συνδέσει με σατανικά ελεγχόμενα παράσιτα που θέλουν να ανταλλάξουν θέσεις με τον ανθρώπινο ξενιστή.

Όταν ένα άτομο έχει εκτεθεί σε συνθήκες γενετικού χιμαιρισμού, σε συνδυασμό με συνεπή βομβαρδισμό σε ακραία βία και ακεραιότητα, όταν ενεργεί οποιαδήποτε από αυτές τις βίαιες συμπεριφορές, διεγείρει το παράσιτο της χίμαιρας για να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα. 

Αυτό σημαίνει ότι, εάν ένα άτομο ενεργεί εξαιρετικά αρνητικές συμπεριφορές που μπορούν να οριστούν ως σατανισμός, είναι πλέον δυνατό λόγω της συγκατάθεσής του να εκφράσει αυτές τις δυνάμεις, αυτό το άτομο χάνει την αυτονομία του σώματός του. 

Ανταλλάξτε θέσεις με το σατανικό παράσιτο, το οποίο απωθεί την αρχική Ψυχή και αντικαθίσταται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Όταν εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα, το DNA και το αίμα αλλάζουν για πάντα. Αυτό είναι το εφέ Chimera.

Το Chimera shapeshifter εξηγεί την συνέπεια ενός ανθρώπινου σώματος που φαίνεται να είναι ανθρώπινο αλλά δεν είναι ανθρώπινο, επειδή η ψυχή έχει εκτοξευτεί ή συλλεχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιήσει το σώμα σαν ένα εικονικό είδωλο. 

Επειδή το σώμα θα λήξει σύντομα, γενικά το παράσιτο Chimera πρέπει να σκοτώνει συνεχώς ή να τρέφεται με κάτι για να παρατείνει την ικανότητά του να χρησιμοποιεί το σώμα χωρίς ανίχνευση ή αποσύνθεση. 

Ο Όμιλος Chimera είναι εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένος στο ότι έχει προγραμματίσει ολογραφικές κβαντικές πραγματικότητες που χακάρουν γενετικούς κώδικες ή κώδικα προγραμματισμού. 

Αυτή η υπογραφή Chimera φαίνεται ότι ήταν πίσω από την αύξηση στρατιωτικών προγραμμάτων δοκιμών για νευρο-τεχνολογία, όπως η Επιφανειακή εγκεφαλική χαρτογράφηση και το Mind Uploading για όπλα, που χρησιμοποιούνται επίσης για σκοπούς τροποποίησης γενετικού υλικού για να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση στα ανθρώπινα σώματα.

Η υποδομή τοποθετήθηκε σε νευρο-τεχνολογική χαρτογράφηση εγκεφάλου και τεχνητή νοημοσύνη για να καταγράψει και να μεταδώσει ακραία βία και καταστροφή με κάθε τρόπο μέσω της λαϊκής κουλτούρας στον εγκέφαλο και στο CNSτου ανθρώπινου πληθυσμού προκειμένου να διευκολυνθεί η αρπαγή του σώματος Chimera. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να υποκινεί τη βία με τέτοιο τρόπο ώστε να τραυματίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα. 

Οι άνθρωποι κλείνουν, το σώμα της ψυχής σπάει και απωθεί και η σκοτεινή σπείρα τους εκθέτει σε κατεστραμμένη βία, προκειμένου να την καταγράψει στο ΚΝΣ, τον εγκέφαλό τους, και να επιδεινώσει περαιτέρω και να καταστρέψει το αρχικό ανθρώπινο DNA. 

Μόλις εμφανιστεί ένας συνδυασμός αυτών των παραγόντων, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί η διαπραγμάτευση σώματος και αυτοί οι άνθρωποι υποκινούνται σε ανεξέλεγκτες παρορμήσεις για να διαπράξουν τις ίδιες βίαιες ενέργειες που έχουν παρακολουθήσει στην τηλεόραση, τις ταινίες, που ελέγχονται από το μυαλό ως πλήρεις κατοχές αυτοματοποιημένων από αυτά τα παράσιτα . 

Πρόσφατα, το Chimera Effect μου έδειξε σε ένα βίαιο αρσενικό υποκείμενο στη δυτική ακτή, ως μέσο αναγνώρισης των υπογραφών Χίμαιρα.

Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη κατάσταση και δεν έχει σκοπό να ενσταλάξει τον φόβο, έχει σκοπό να ενημερώσει τα ακριβή μέσα με τα οποία μπορεί να προκύψει το φαινόμενο Chimera. Μένοντας μακριά από την άσκηση σατανισμό ή συμμετοχή σε σοβαρά βίαιες ενέργειες θα προστατεύσει το σώμα σας από αυτό τον παρασιτισμό, καθώς και τη δέσμευση να συνδεθεί άμεσα με το εσωτερικό πνεύμα σας, την άσκηση άνευ όρων αγάπη, Αβλάβεια και ενσυναίσθηση . 

Αυτή είναι μια στιγμή να επαγρυπνούμε για το τι είμαστε στη συγκατάθεσή μας . Ο Νόμος του ενός περιλαμβάνει τις απαραίτητες αρχές συμπεριφοράς, πρακτικών και συστημάτων πεποιθήσεων που απαιτείται να μάθει η ανθρωπότητα για να επιτύχει πνευματική ελευθερία και κυριαρχία. 

Είναι αυτό που θα προστατεύσει το ανθρώπινο σώμα και θα υπηρετήσει όλη την ανθρωπότητα. [1] 

βιβλιογραφικές αναφορές
Συγκατάθεση




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters