Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (και δεν διορθωνόμαστε!)

Once and for all! Η Θράκη ούτε ενσωματώθηκε, ούτε προσαρτήθηκε, ούτε παραχωρήθηκε, ούτε είδε φως και μπήκε! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ, μετά από διαδοχικούς αιματηρούς αγώνες, κι όχι μόνο από έναν κατακτητή...

ΔΕΝ απελευθερώθηκε, δυστυχώς, το ανατολικό και το βόρειο τμήμα της Θράκης, προστάτης της οποίας ήταν από την αρχαιότητα ο Άρης, που δεν ήταν ούτε Τούρκος, ούτε Βουλγαρος, όπως δεν ήταν και ο γιος του ο ΘΡΑΞ !

Αυτά μας τα διαβεβαιώνουν οι αρχαίοι μας ποιητές, αλλά και ο Αντρέ Σενιέ, ο γεννημένος στην Πόλη Ελληνογάλλος ποιητής, που έγινε και όπερα, καθώς ήταν φιλελεύθερος άνθρωπος, και φυσικά, έχασε το κεφάλι του στην εποχή της τρομοκρατίας που ακολούθησε την γαλλική Επανάσταση.*
Επίσης δεν είναι "Δυτική", η Θράκη, το γεωγραφικό διαμέρισμα, δηλαδή, που ανήκει στην Ελληνική Επικράτεια σήμερα. Αυτογκόλ ολκής η γενικευμένη αποδοχή ως δόκιμου του προπαγανδιστικού τουρκο-όρου με τη γνωστή προϊστορία και την εκπεφρασμένη επιδίωξη. Έτσι χτίζονται οι ήττες και οι εθνικές καταστροφές, και μετά φορτώνουν την συνυπαιτιότητα στο λαό και στην κακιά την ώρα. Και μετά υπογράφουν με σαμπάνιες και λουλούδια αισχρές συνθήκες, τί Λωζάνη, τί Πρέσπες.
Έπειτα δυτική ως προς ποιόν; Με γεωγραφικούς όρους είναι νοτιοδυτικό το τμήμα της Θράκης που ανήκει στην Ελληνική Επικράτεια σήμερα!
Γιατί γίνεται συνεχώς αυτός ο ανόητος ετεροπροσδιορισμός; για να επιβεβαιώνουμε το δόγμα του Ερντογάν ότι απλώς είμαστε ακόμη ραγιάδες που στασιάσαμε κατά του Σουλτάνου; ότι όλη μας την ύπαρξη τη σουλουπώνουμε με γνώμονα μη θίξουμε τα αισθήματα του αρπακτικού;
Έτσι χτίζονται οι εθνικές ήττες, διότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την σημασία των λεπτομερειών και μας εγκλωβίζουν διαρκώς με αποδοχή και χρήση όρων Σουηδίας και Ελβετίας.
Ραγιαδισμός, σύμπλεγμα κατωτερότητας και οκνηρία πνευματική διακατέχει όποιον ψάχνει "λύσεις" στα ελληνικά θέματα με αναγωγή σε ιστορικά παραδείγματα ευρωπαϊκών χωρών.
Αδυνατίζοντας τη γλώσσα, διαστρεβλώνοντας τις λέξεις, και βαδίζοντας πάνω στα ίχνη του κτήνους, οδεύουμε στη σπηλιά του... Ούτε η Θράκη είναι Αλσατία - Λωραίνη, ούτε η Μακεδονία Ανατολική Πρωσία ή Άνω Σιλεσία . _
*"Σας χαιρετάω, θεοί του Ευξείνου, Έλλη, Σηστός, Άβυδος
και Νύμφη του Βοσπόρου, και της Προποντίδας Νύμφη,
που την τυραννική ημισέληνο του βαρβάρου Οσμανλίδη
βλέπετε σήμερα ν’ αγγίζει τη δύση της.
Έβρος, Παγγαίο, Αίμος, Ροδόπη, Ριπαία Όρη·
Σας χαιρετάω, Θράκη μάνα μου, και μάνα του Ορφέα,
Γαλατά, που τα μάτια μου από καιρό ποθούσαν."
Φωτο: Νόμισμα τετράδραχμο αργυρό, της εποχής του εικονιζομένου Λυσιμάχου, Βασιλιά της Θράκης, της Μακεδονίας και της Μ. Ασίας, που βρέθηκε στην Μαγνησία του Μαιάνδρου (Ιωνία).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters