Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Παγκόσμια συνάντηση της ελίτ το 1995. Ο ερχομός του 21ου αιώνα, η μετάβαση σ΄ έναν άλλον πολιτισμό

Το αφιερώνω στους '"ψεκασμένους μορφωμένους ηλίθιους" που πιστεύουν, ότι οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα η δική μας, θέλουν να μας σώσουν από τον Κορωνοιό με εμβόλια και μάσκες....

Σεπτέμβριος του 1995 στο Σαν Φραντσίσκο. Στο πολυτελέστατο Ξενοδοχείο Fairmont, στο οποίο ακόμα και εκατομμύρια πλούσιοι σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο δεν θα πατήσουν ποτέ το πόδι τους μέσα, αλλά ούτε απέξω δεν θα τολμήσουν να περάσουν, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ως οικοδεσπότης, έχει καλέσει την ελίτ που ελέγχει την τύχη του πλανήτη: 500 ηγετικά στελέχη από τον πολιτικό, τον στρατιωτικό, τον οικονομικό και επιστημονικό χώρο.
Αξίζει ν΄ αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα που πλαισιώνουν αυτή την „ταπεινή“ παρέα: Τζωρτζ Μπους, Μάργκαρετ Θάτσερ, Τζωρτζ Σούλτς, Μάνατζερς των μεγαλυτέρων πολυεθνικών, το αφεντικό του CNN Τεντ Τέρνερ, αρχηγοί κρατών, οικονομολόγοι από το Χάρβαρντ και την Οξφόρδη, και πολλοί άλλοι. Ο λόγος αυτής της παγκόσμιας συνάντησης, η οποία πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, είναι η συζήτηση με θέμα: „ο ερχομός του 21ου αιώνα, η μετάβαση σ΄ έναν άλλον πολιτισμό“

Από το περιεχόμενο της συζήτησης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας και οι νέες μορφές καπιταλισμού, καθώς επίσης και το μέλλον της εργασίας στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που διαμορφώνεται. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τους ομιλητές, θα χάσουν την δουλειά τους και παρόλο που θα είναι ικανοί για εργασία, δεν θα βρίσκουν άλλη. Κι αυτοί που θα βρίσκουν, θα είναι αναγκασμένοι, λόγω της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, να δουλεύουν για εξευτελιστικούς μισθούς, που δεν θα επαρκούν ούτε για την κάλυψη της διατροφή τους!

Σε όλες τις βιομηχανικές χώρες θα δούμε εικόνες, όπου χιλιάδες άνθρωποι θ΄ απασχολούνται στην καθαριότητα δρόμων και δημοσίων χώρων με μηδενικό μισθό (λόγω της χορήγησης κοινωνικών επιδομάτων) καθώς επίσης και υπηρετικό προσωπικό στα σπίτια πλουσίων, με μισθολογικές απολαβές μόνο ύπνο και διατροφή!

Αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σ΄ ένα παγκόσμιο μοντέλο απασχόλησης, το οποίο ονομάζουν „το τέλος της εργασίας“, με την εξής αναλογία: 20% - 80%.
Το 20% των ικανών για εργασία θα είναι αρκετό τον 21ο, λόγω και της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης, να διατηρήσει την παγκόσμια οικονομία σε λειτουργία. Αυτό το 20% θα είναι σε θέση να παράγει όλα τα προιόντα και τις υψηλές υπηρεσίες που χρειάζεται και που είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει η παγκόσμια κοινότητα. Με λίγα λόγια, μόνο αυτό το 20% θα συμμετέχει ενεργά στην ζωή, στο κέρδος, στην κατανάλωση και στις κοινωνικές απολαύσεις, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Αλλά τι θα γίνει με το υπόλοιπο 80%? Πως θα μπορέσουν οι κυβερνήσεις να αποσοβήσουν πιθανές –σχεδόν σίγουρες- κοινωνικές εκρήξεις από τα εκατομμύρια των ανέργων, οι οποίοι θα βλέπουν καθημερινά να κινδυνεύει, όχι μόνο το εργασιακό τους μέλλον, αλλά η ίδια τους η ζωή?

Την λύση δίνει ένας πρώην σύμβουλος ασφαλείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζίμη Κάρτερ, ο Ζ. Μπρεζίνσκι, οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνει, πως ο καλύτερος τρόπος για να κατευνάσουν οι κυβερνήσεις τα αγανακτισμένα πλήθη των πολιτών που θα βιώνουν καθημερινά την αδικία και την ανέχεια, είναι ένας συνδυασμός, ο οποίος θα αποτελείται από ΦΟΒΟ, επαρκή διατροφή, η οποία θα εξασφαλίζεται μέσω της κοινωνικής πρόνοιας, και από ΥΠΝΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, με διάφορα σήριαλ και πορνο-ριαλιτι!

Αυτός ο συνδυασμός θα αποτρέψει τους αγανακτισμένους σε πρώτη φάση να προβούν σε ενέργειες αντίδρασης ή βίας !!!
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός άλλωστε, ότι από τους βασικούς καλεσμένους αυτής της παρέας, ήταν ο βασιλιάς των Media και ιδιοκτήτης του CNN, o οποίος μερικά χρόνια αργότερα, μέχρι και πόλεμο live μας έδειξε στην τηλεόραση!

Δυστυχώς, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, αυτές οι εφιαλτικές προφητείες επαληθεύονται! Η σχεδιασμένη οικονομική κρίση που ζούμε, δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσαρμογή στα οικονομικά και εργασιακά μοντέλα της Κίνας, της Ινδίας και των ανατολικών χωρών της Ευρώπης. Μισθοί πείνας, κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, εξαφάνιση της μεσαίας αστικής τάξης και οικονομική μετανάστευση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που επικρατούν σε πρώην ακμάζουσες βιομηχανικές ευρωπαικές χώρες!

Δεν πρόκειται μόνο για μια ανελέητη επίθεση της παγκοσμιοποίησης κατά της Δημοκρατίας, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σατανική επίθεση κατά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης ύπαρξης! Όλα αυτά με την σειρά τους θα οδηγήσουν σταδιακά στην κατάργηση του ανθρώπινου πολιτισμού!

Το βρόμικα σχέδιά τους τα βιώσαμε πρώτοι εμείς οι Έλληνες. Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα αποτελεί πειραματόζωο της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Πανίσχυρα παγκόσμια τραπεζικά συγκροτήματα, συνεπικουρούμενα από ελεεινούς και προδότες πολιτικούς, στέλνουν στην εξαθλίωση και στον θάνατο χιλιάδες τίμιους πολίτες, αρπάζοντας τους δισεκατομμύρια Ευρώ με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού!

Εμείς από την μεριά μας μπορούμε ν΄ αντιδράσουμε πατώντας ένα άλλο κουμπί, το POWER, το κόκκινο κουμπί του τηλεχειριστηριου! Θα είναι ίσως μια καλή αρχή για να δώσουμε ένα τέλος στην τηλεδημοκρατία τους και στα πουλημένα τηλε-φερέφωνά τους, που εδώ και χρόνια μέσα από την σιχαμερή προπαγάνδα τους, επιδιώκουν την αποβλάκωση και την αδράνεια μας!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters