Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Οταν τα Τρίκαλα είχαν βαριά βιομηχανία

H Mego ήταν μια μικρή Ελληνική Βιομηχανία κατασκευής μοτοσυκλετών, με έδρα τα Τρίκαλα.
Η παραγωγική της δραστηριότητα άρχισε το 1947 με την παραγωγή τρίκυκλων ποδηλάτων, για να έλθει στην συνέχεια το 1950 η δημιουργία μηχανοκίνητων τρίκυκλων οχημάτων με αποδόσεις κινητήρα της τάξεως των 50cc και 100cc.
Το αρχικό όνομα της εταιρείας ήταν Nigo , σύμφωνα με τα αρχικά του ιδρυτή και κατασκευαστή Νικόλαου Γκοργκόλη.

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους Αλλοεθνείς θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

Απίστευτη η Προπαγάνδα από μεριά της εκκλησίας…!!! Το παρακάτω κείμενο, το τσεκάραμε 2 και 3 φορές να δούμε αν είναι πραγματικό… διότι αυτά που λέει μέσα δεν μπορούσαμε να τα πιστέψουμε!
Τι λέει λοιπόν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ΆνθιμοςΝα αποδεχτούμε την μοίρα μας και να αναμειχθούμε με τους αλλοδαπούς, να τους δώσουμε για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας, για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τις συντάξεις μας!! Να τους δώσουμε την γη μας! Να αποδεχθούμε την αλλαγή στον πολιτισμό μας στα έθιμά μας στην θρησκεία!
Παρακαλούμε καθίστε πριν το διαβάσετε

Μόσχα: Αντιμετωπίζουμε Μια Νέα Πραγματικότητα – Κρατικός Αξιωματούχος Δολοφονείται Απ’ Άλλο Κράτος

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε λόγο για μια νέα πραγματικότητα, κατά την οποία «ένας κρατικός αξιωματούχος σκοτώνεται απ’ ένα άλλο κράτος».
Ως μία νέα πραγματικότητα, κατά την οποία «ένας κρατικός αξιωματούχος σκοτώνεται απ’ ένα άλλο κράτος» περιέγραψε τη δολοφονία του Κασέμ Σολεϊμανί η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΤΟ 2020 ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.........
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.............
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.........
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ......
Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ.....

Ακασικά Αρχεία – To Συμπαντικό Αιθερικό Αρχείο Που Καταγράφει Τα Πάντα…

Εκεί που κρύβονται το παρελθόν και οι σκέψεις!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν οι σκέψεις σας ή από πού σας ήρθε μια φαεινή ιδέα; Οι αρχαίες μυστικές παραδόσεις μιλούν για τα ακασικά αρχεία και οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν.
Η σχετική θεωρία έρχεται να εξηγήσει πολλά παράξενα της ζωής μας.

Tα πιθηκάκια ζούσαν στο φυσικό τους περιβάλλον υπό τη στενή παρακολούθηση κάποιων επιστημόνων που συχνά τα τάιζαν με τον αγαπημένο τους μεζέ: νόστιμες γλυκοπατάτες.

Να γιατί δεν χάνουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι «Μετανάστες»

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζονται οι εισβάλοντες μέτοικοι στην χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το οποίο λειτουργεί ταχύτατα.

Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο εδράζεται στην σύγχρονη τεχνολογία και το οποίο υλοποιείται ΚΥΡΙΩΣ με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Εάν δηλαδή, κοπεί το σήμα των κινητών τηλεφώνων στα σύνορά μας, η οργάνωση μεταφοράς και προσαρμογής των αλλοδαπών στην χώρα μας θα καταρρεύσει.

5G Η αλήθεια μπορεί να σε τρομάξει…

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters