Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Το φαινόμενο του επιλεκτικού ανθρωπισμού


  

Πόσοι σήμερα εάν ερωτηθούν ποιά η διαφορά της έννοιας της φιλαλληλίας απο την έννοια της ελεημοσύνης θα μπορέσουν να απαντήσουν; Έτσι ερχόμαστε ξανά στους ορισμούς. Η φιλαλληλία για του Ελληνες ήταν αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη στα δύσκολα μέχρι να περάσουν  μέχρι ο συνάνθρωπος μας να σταθεί στα πόδια του. Για τον χριστιανό υπάρχει η ελεημοσύνη, μια πράξη ματαιοδοξίας όπου ενώ εμφανίζεται ώς ταπεινότητα είναι προβολή πρός ένα θεό που θα δώσει την ανταμοιβή μετά θάνατον. Είναι πάντα μιά βοήθεια απο το περίσσευμα, δηλαδή απο το περιτό και ώς τέτοια είναι προσβλητική. Τέλος είναι μια πράξη που αφήνει τον αδύναμο στην προτέρα δεινή κατάστασή του και τον δωρητή αζημίωτο αφού έδωσε απο το περίσευμα και όχι απο το υστέρημα.  

Δείτε άμμο να «βράζει» σαν νερό! (βίντεο)

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σίγουρα έχετε ακούσει ότι η καυτή άμμος της ερήμου… βράζει! Αλλά αν δεν παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο, πιθανότατα δεν έχετε δει ποτέ την άμμο να μοιάζει σαν να βράζει. Πράγματι, μοιάζει να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν νερό ή κάποιο άλλο υγρό που βράζει.

ΚΡΥΨΟΥ!

Πούντη πούντη η ανθρωπιά; Όσο κι αν ψάξεις δεν θα την βρείς!

Και κάπως έτσι φτάσαμε να ζούμε, παίζοντας το παιχνίδι της ψευτιάς, της υπουλίας και της ζήλειας.

Πιόνια γίναμε απο μόνοι μας σε ένα παιχνίδι, που δεν είναι άλλο απο ένα δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες αναζητώντας να βρούμε και να υποδείξουμε τον ψεύτη, τον υποκριτή και που καταλήγουμε κάθε φορά;

Δείτε τι τρώμε εν αγνοία μας!… Kαι ύστερα απορούμε γιατί όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν από καρκίνο! Βίντεο-σοκ!

Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των….τελικών προϊόντων….Στο εν λόγω βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, περιγράφεται μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters