Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τι Συμβαίνει στο σώμα μας, σε έναν Αρχαίο Ελληνικό Ναό

Ο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 
ΑΝ κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο, (όλα τα Ελληνικά Ιερά είναι ενεργειακοί χώροι), αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και επιθυμεί να ιδεί κάτι το υπερφυσικό, τότε το πνεύμα του προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και στην συνείδηση του.
Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται στα κύτταρα ολόκληρου του σώματος του και ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά την συχνότητα τους.

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Οι Κινέζοι ξεφορτώνονται το Αμερικανικό χρέος


Η Ιαπωνία «εκθρόνισε» τη μεγαλύτερη οικονομία της Ασίας ως προς το ποσό αμερικανικού χρέους που έχει στην κατοχή της Κατά 66,4 δισ. δολάρια μείωσε το ποσό των αμερικανικών ομόλογων που κατέχει η Κίνα το Νοέμβριο του 2016, συνεχίζοντας τη στρατηγική της για περαιτέρω υποτίμηση του εγχωρίου γουάν.

Πλέον, τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα στο χαρτοφυλάκιο της Κίνας ανέρχονται στα 1,049 τρις δολάρια.

Να σημειωθεί πως είναι ο 6ος συνεχόμενος μήνας ρευστοποιήσεων για την Κίνα σε ό,τι αφορά τα κρατικά ομόλογα των Η.Π.Α. Σε 12μηνη βάση, η πτώση φτάνει το 17% ή τα 215,2 δις!

Για το Νοέμβριο, η Ιαπωνία μείωσε τα αμερικανικά ομόλογα του χαρτοφυλακίου της κατά 23 δις, με το ποσό σε 12μηνη βάση να διαμορφώνεται στα 36,3 δις.

Φοβάστε και θέλετε προστασία από τον τουρκικό στρατό, γιατί νοιώθετε ένοχοι. Άρθρο-γροθιά στο στομάχι του Λεβέντ προς Τουρκοκυπρίους


Φοβόμαστε. Φοβόμαστε επειδή ζούμε σε εδάφη που γνωρίζουμε ότι δεν είναι δικά μας. Μας κατατρώει το αίσθημα της ενοχής…
Μέσα μας υπάρχει μια ενόχληση λόγω του ότι ζούμε σε χώματα που γνωρίζουμε ότι δεν είναι δικά μας.
Και δεν είναι μόνο ενόχληση.
Είναι φόβος και ανησυχία.
Είμαστε όπως ένας κλέφτης και εγκληματίας που νιώθει συνεχώς μέσα του το αίσθημα της ενοχής και φοβάται ότι θα συλληφθεί ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό θέλουμε προστασία. Αιώνια προστασία. Να στέκεται πάντοτε στην πόρτα μας (ο προστάτης).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters