Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Σε κόκκινο συναγερμό για την ολοκληρωτική κατάρρευση στο φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα

Προσοχή στο νερό!!!

Εδώ και καιρό σας έδειξα τις ζημιές στην "Χίνα" απ'το σπάσιμο της 12ή πύλη στο φράγμα των τριών φαραγγιών αφήνοντας ολόκληρες επαρχίες κάτω απ'το νερό.
Τώρα υπάρχει κόκκινο συναγερμό για την ολοκληρωτική κατάρρευση μιας και οι βροχές δεν έχουν σταματήσει και γύρο στα 35 μέτρα όγκου νερού θα φέρει την καταστροφή κάτι που είδη φαίνεται αναπόφευκτο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters