Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ; - (Med Beds). Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Προετοιμαστείτε για την αλλαγή

Απόσπασμα από το μήνυμα Rumormills, 2 Φεβρουαρίου 2023 Ben Boux

(Nt. Παρουσιάζω αυτό το μήνυμα με εύλογη προσοχή για το περιεχόμενο. Μέχρι σήμερα αυτή η νέα τεχνολογία δεν είναι ακόμη επίσημα διαθέσιμη, ωστόσο υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες πηγές που μιλούν γι' αυτήν, ένα σημάδι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η κατάσταση θα ξεμπλοκάρει τελικά)

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΌ ΚΡΕΒΆΤΙ; - (Med Beds)
(Nt. Είναι πλέον γνωστό και αποδεδειγμένο ότι είναι δυνατόν να αναπτυχθούν τέλειοι κλώνοι ανθρώπων. Αναφερθήκαμε στην πρόσφατη ανακάλυψη ενός εργαστηρίου, το οποίο ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας ένα πραγματικό εργοστάσιο κλώνων. Επομένως, είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι αν μπορεί να κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο άτομο, μπορεί να επισκευάσει ένα άτομο που έχει απλώς φθαρεί).
Το Med Beds χρησιμοποιεί τεχνολογία για να μεταμορφώσει το σώμα σας στη βέλτιστη υγεία του, χρησιμοποιώντας τους αρχικούς κώδικες του DNA σας. Η τεχνολογία αυτή έχει αποδειχθεί.
Με αυτή την τεχνολογία, η κοινωνία μας θα επικεντρωθεί στον ιατρικό τομέα στην ευεξία και όχι στην ασθένεια. Δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για οποιαδήποτε βιομηχανία να κερδίζει από την ασθένεια. Με τα Med Beds, κάθε άνθρωπος θα μπορεί να αποκαταστήσει ελεύθερα την υγεία του και να ζήσει μια υγιή ζωή αργότερα από ό,τι έχουμε βιώσει πρόσφατα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη εδώ και 50 χρόνια και είναι απολύτως ασφαλής. Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα το χρησιμοποιεί με επιτυχία τα τελευταία 50 χρόνια.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Σε εξειδικευμένα θεραπευτικά κέντρα δημιουργούνται κρεβάτια ιατρικής περίθαλψης. Αρχικά, θα είναι διαθέσιμα εκτός του σημερινού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Όταν η τεχνολογία των ιατρικών κρεβατιών εκλαϊκευθεί, τα νοσοκομεία και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα αποσυρθούν σταδιακά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δεν θα βασίζεται πλέον στην ασθένεια, αλλά στην ευεξία.
Η τεχνολογία θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από τους λευκούς/στρατιωτικούς.
Δεν θα υπάρχει κανένα κόστος για τη χρήση των κρεβατιών Med. Θα είναι διαθέσιμες στο κοινό δωρεάν. Το κόστος των ιατρικών κλινών θα πληρωθεί από τον στρατό και τους λευκούς καπέλους.
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Κάθε χώρα θα διαθέτει ένα οργανωτικό κέντρο όπου οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού θα είναι μια διαβούλευση που θα περιλαμβάνει ιατρικό ιστορικό και πλήρη εξέταση του σώματος. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες του ασθενούς θα εισάγονται σε έναν κβαντικό υπολογιστή, όπου ο υπολογιστής θα αποφασίζει τον επείγοντα χαρακτήρα των ιατρικών αναγκών του ασθενούς. Ένα κοντινό κέντρο θα προγραμματιστεί με βάση αυτή την αξιολόγηση.
ΕΝΑΡΞΗ
Πρώιμη έναρξη. Επί του παρόντος, οι διορισμοί αναμένεται να αρχίσουν στα μέσα Ιανουαρίου 2023. Η ημερομηνία αυτή μπορεί να αλλάξει λόγω στρατιωτικής δραστηριότητας. (Δεν έχουμε δει τι έχουν κάνει για να αποτρέψουν αυτή την αναχώρηση)
Αρχικά, τα Med Beds θα ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από τον στρατό για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μην γίνεται κατάχρηση της τεχνολογίας. Δεν θα υπάρχει προνομιακή μεταχείριση λόγω κοινωνικής θέσης. Όλοι οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα και τα κρεβάτια θα διατίθενται πρώτα σε όσους τα χρειάζονται.
ΕΘΝΙΚΟ
Όταν κυκλοφορήσουν τα Med Beds, θα δημιουργηθεί μια εθνική τηλεφωνική γραμμή που θα επιτρέπει στους πολίτες να κλείνουν ραντεβού.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Τα ιατρικά κρεβάτια αναπαράγονται με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Εκτιμάται ότι μπορούν να παραχθούν 1.000 Med Beds ανά ημέρα για διανομή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ
Ιατρικό προσωπικό. Τα Med Beds είναι μια προηγμένη ιατρική τεχνολογία. Αρχικά τα Med Beds θα είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένα κέντρα θεραπείας και δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά για την κλινική ή το σπίτι σας. Όπως κάθε προηγμένη ιατρική τεχνολογία, απαιτείται κάποια εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας. Απαιτεί επίσης σημαντική γνώση της βιολογίας, της ιατρικής και των ασθενειών. Για κάποιον χωρίς ιατρική εκπαίδευση, θα χρειαζόταν τουλάχιστον 12 έως 18 μήνες εκπαίδευσης. Κατά την έναρξη λειτουργίας τους, τα Med Beds θα χρησιμοποιούνται μόνο από επαγγελματικό ιατρικό προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί από στρατιωτικό προσωπικό.
Οι κλινικές θα λειτουργούν από τα ιατρικά τμήματα του στρατού σε συνεργασία με αγαθοεργά όντα. Όσοι χρησιμοποιούν τα κρεβάτια ως επαγγελματίες θα προσκληθούν να εργαστούν μόνο με πρόσκληση. Στη συνέχεια, θα υπάρξουν μαθήματα και ευκαιρίες απασχόλησης για τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.
Κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ιατρική τεχνολογία χωρίς ιατρική εκπαίδευση. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν ασθενή με καρδιακή ανεπάρκεια ή με σοβαρούς τραυματισμούς που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα, πρέπει να γνωρίζετε τις πρώτες βοήθειες και τον τρόπο αντιμετώπισης του ασθενούς πριν μπείτε στο κρεβάτι του ιατρείου.
Ένας επαγγελματίας θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει ορισμένες ανωμαλίες που ανιχνεύει το κρεβάτι. Πολλοί άνθρωποι δεν θα καταλάβουν την ΙΑΤΡΙΚΗ τεχνολογία. Δεν πρόκειται για μια τεχνολογία που κάποιος μπορεί απλά να πατήσει ένα κουμπί για να την κάνει να λειτουργήσει. Δεν είναι καθόλου έτσι.
ΚΕΝΤΡΑ
Απ' ό,τι καταλαβαίνω, αρχικά θα βρίσκονται στα κεντρικά κέντρα που είναι διάσπαρτα σε κάθε πολιτεία και δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Απ' όσο γνωρίζω, η αίτησή σας θα εξαρτηθεί από την ανάγκη, τις ήδη διαθέσιμες υπηρεσίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για άλλες τεχνολογίες που θα περιμένουν, αν χρειαστούν.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Γνωρίζετε αν θα υπάρξει πρόγραμμα κατάρτισης για τα Med Beds ή για τη μικρότερη διαθέσιμη τεχνολογία για όσους δεν έχουν κατηχηθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο; Μπορεί να υπάρξει έλλειψη γιατρών, καθώς πολλοί από αυτούς θα κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Βασικά, οι επαγγελματίες υγείας ή οι άνθρωποι με ιατρικές γνώσεις που έχουν πραγματικά υψηλότερη δόνηση θα προσεγγιστούν πρώτοι. Αρχικά, οι επαγγελματίες υγείας θα επιλεγούν μόνο με πρόσκληση.
Οι άνθρωποι θα εκπαιδευτούν σε όλους τους τύπους ιατρικών κρεβατιών, καθώς κάθε κέντρο θα διαθέτει διάφορους τύπους κρεβατιών. Κάθε μέλος του προσωπικού θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να χρησιμοποιεί τα κρεβάτια Med.
Δεν υπάρχει κόστος για την εκπαίδευση. Στρατιωτικοί και φιλάνθρωποι θα παρέχουν την εκπαίδευση. Αρχικά δεν θα υπάρχει κανένα κόστος για την εκπαίδευση. Το είδος της κατάρτισης θα είναι σχετικό με το ατομικό σας υπόβαθρο. Για παράδειγμα, ένας βοηθός νοσηλευτή θα χρειαστεί περισσότερη εκπαίδευση από ό,τι ένας νευροχειρουργός.
ΟΜΑΔΑ
Εάν θέλετε να έχετε ένα κέντρο ιατρικών κλινών, θα χρειαστείτε έξι χειρουργικές αίθουσες και επτά ιατρικά κρεβάτια- δύο σε μία από τις αίθουσες θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλα. Θα χρειαστείτε ένα δωμάτιο πριν από την επέμβαση και ένα δωμάτιο ανάρρωσης. Και τα δύο με περίπου 30 κρεβάτια το καθένα. Επιπλέον, μια νυχτερινή πτέρυγα με περίπου 27 δωμάτια, το καθένα με περίπου τέσσερα κρεβάτια. Θα πρέπει επίσης να υπάρχουν περίπου 15-20 σύμβουλοι συν οποιοδήποτε άλλο ολιστικό προσωπικό. Χρειάζεστε επίσης βοηθητικό προσωπικό, όπως ρεσεψιονίστ, προσωπικό καντίνας, καθαριστές, προσωπικό πλυντηρίων, θαλάμων κ.λπ. Στη συνέχεια έρχονται οι γιατροί και οι τεχνικοί που θα διαχειρίζονται τα κρεβάτια. Επιπλέον, θα χρειαστείτε πολλούς νοσηλευτές για την προ- και μετεγχειρητική φροντίδα. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο και γι' αυτό για ένα διάστημα η Med Beds θα ελέγχεται από τον στρατό και τη συμμαχία.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΊΕΣ
ΑΡΧΙΚΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ
Οι διαδικασίες διαρκούν από λίγα λεπτά έως 15 ώρες ανάλογα με το τι έχετε κάνει. Έτσι, όταν καλέσετε το εθνικό σας κέντρο, θα κανονίσουν την αρχική διαβούλευση με το κέντρο που βρίσκεται κοντά σας. Όταν φτάσετε στη συνεδρία διαβούλευσης, το ιατρικό προσωπικό θα εξετάσει το ιατρικό σας ιστορικό.
Σε αυτή τη συνεδρία, θα κάνετε μια σάρωση ολόκληρου του σώματος, συνήθως φορώντας ένα είδος νοσοκομειακής ρόμπας, η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Στη συνέχεια θα συζητήσετε τα αποτελέσματα της σάρωσης και τις λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων. Θα συζητήσετε τι θέλετε να κάνετε και οι πληροφορίες αυτές θα εισαχθούν στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής θα αποφασίσει πού θα καταχωρηθείτε και θα σας ανακοινωθεί η ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος της θεραπείας.
Την ημέρα της θεραπείας, όταν φτάσετε, θα σας ζητηθεί να φορέσετε μια ρόμπα και θα σας χορηγηθεί ένα ήπιο ηρεμιστικό. Στη συνέχεια, όταν πέσετε στο κρεβάτι, θα απελευθερωθεί ένα υπνωτικό αέριο. Αυτό το αέριο θα σας κρατήσει κοιμισμένους κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στο τέλος της θεραπείας θα μεταφερθείτε στο χώρο ανάρρωσης και θα εξεταστείτε από επαγγελματίες υγείας. Μπορεί επίσης να σας δουν σύμβουλοι ανάλογα με το είδος της διαδικασίας που αντιμετωπίσατε.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ
Τα περισσότερα προβλήματα θεραπεύονται με μία επίσκεψη. Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 3 συνεδρίες.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΊΑ
Σε όλους χορηγείται ένα ηρεμιστικό πριν πέσουν για ύπνο και στη συνέχεια κοιμούνται για τη διάρκεια της θεραπείας, είτε πρόκειται για λίγα λεπτά είτε για 15 ώρες. Η κλειστοφοβία δεν αποτελεί πρόβλημα.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν προτεραιότητα έναντι των εμβολιασμένων. Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί παρενέργειες από την εκούσια έγχυση δηλητηρίου στον οργανισμό τους από τα εμβόλια θα αντιμετωπίζονται μετά από εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Εδώ και καιρό υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων. Ο καθένας είχε τη δυνατότητα να κάνει τη μελέτη του και να γνωρίζει τις πιθανές βλάβες. Όσοι γεννήθηκαν με σοβαρές ασθένειες και έχουν ασθένειες με άλλα ιατρικά προβλήματα θα έχουν πρώτη πρόσβαση στα κρεβάτια Med. Ο καθένας θα μπορούσε να επιλέξει αν θα εμβολιαστεί. Οι κίνδυνοι ήταν διαθέσιμοι σε όλους για να επιλέξουν οι ίδιοι.
Παρόλο που θα υπάρξουν προτεραιότητες για τους μη εμβολιασμένους, αναμένεται ότι όλοι οι άνθρωποι που χρειάζονται θεραπεία θα αντιμετωπιστούν αμέσως. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την περίθαλψη σε ιατρικό κρεβάτι.
ΆΣΤΕΓΟΣ
Θα υπάρχουν ανθρωπιστικές ομάδες που θα απευθύνονται στους άστεγους για θεραπεία. Κανείς δεν μένει πίσω.
ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι με τη Nesara/Gesara ο κόσμος θα αλλάξει όπως τον βλέπουμε τώρα. Δεν θα υπάρχουν άστεγοι, ζητιάνοι, φτώχεια, δυστυχία ή πείνα. ΟΛΑ θα αλλάξουν.
ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ
ΟΦΈΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ
Τα Med Beds μπορούν να διορθώσουν τα ιατρικά προβλήματα ενός ασθενούς για να επαναφέρουν το σώμα του ατόμου στη βέλτιστη κατάστασή του.
ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΟΡΓΆΝΩΝ
Τα κρεβάτια μπορούν να αντικαταστήσουν ή να αναπτύξουν άκρα και όργανα.
ΝΈΑ ΟΣΤΆ ΚΑΙ ΕΠΟΎΛΩΣΗ
Για όσους φέρουν πρόθεση, η πρόθεση θα αφαιρεθεί από το κρεβάτι και θα χαλαρώσει για ευεργετική επούλωση.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Οι χειρουργικές επεμβάσεις σε ιατρικά κρεβάτια θα δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ένας πίτσερ του μπέιζμπολ που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση μπορεί να μπει σε μια ιατρική κλίνη και να είναι έτοιμος να παίξει αμέσως μετά τη θεραπεία. Στην πραγματικότητα, θα είναι έτοιμοι να ρίξουν πριν ξυπνήσουν και αφήσουν το κρεβάτι του νοσοκομείου.
ΒΛΑΒΗ VAX
Τα κρεβάτια μπορούν να αντιστρέψουν τις βλάβες που προκαλούνται από τον βακτηριακό εμβολιασμό, ωστόσο όσοι δεν έχουν βακτηριακό εμβολιασμό και έχουν φυσικές βλάβες, οι βλάβες τους θα αποτελέσουν προτεραιότητα.
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Τα Med Beds αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα όλων των ειδών.
ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ναι. Οι εθισμοί μπορούν να θεραπευτούν. Όμως οι άνθρωποι πρέπει ακόμα να δουλέψουν πάνω στο γιατί εξαρτήθηκαν εξαρχής.
ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΑΧΊΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΈΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΕΠΈΜΒΑΣΗ
Τα κρεβάτια θα διαλύσουν τυχόν χειρουργικά προστιθέμενα κομμάτια και θα αποκαταστήσουν τη βλάβη, επαναφέροντας το σώμα σε κατάσταση υγείας πριν από την έναρξη των προβλημάτων.
ΧΗΜΙΚΑ
Το Med Bed όχι μόνο θεραπεύει τις βλάβες που προκάλεσε η χημειοθεραπεία, αλλά και αποκαθιστά την πλήρη υγεία του σώματος αφαιρώντας όλες τις ανώμαλες αναπτύξεις.
ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Οι αλλεργίες θα εξαλειφθούν.
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Όλα τα οδοντιατρικά προβλήματα θα αποκατασταθούν. Και τα δόντια θα αναγεννηθούν. Τα δόντια θα ευθυγραμμιστούν επίσης εάν είναι απαραίτητο.
ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ
Ναι. Μπορείτε να επιστρέψετε στο ιδανικό σας βάρος.
ΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΉ
Ναι. Η όραση και η ακοή σας μπορούν να επανέλθουν στη βέλτιστη κατάστασή τους. Ο καταρράκτης μπορεί επίσης να διορθωθεί.
ΟΥΛΈΣ
Τα σημάδια θα επιδιορθωθούν και θα εξαφανιστούν.
ΣΧΙΖΟΦΡΈΝΕΙΑ
Τα ψυχικά προβλήματα μπορούν να διορθωθούν.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ
Τα αυτιστικά παιδιά μπορούν να βοηθηθούν με τη θεραπεία.
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ
Θα εξεταστούν επίσης ορθοπεδικά θέματα όπως η προσαρμογή των οστών και η διόρθωση των οστών.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ θα βοηθηθεί σταδιακά. Τελικά το άτομο θα πρέπει να αντιμετωπίσει το τραύμα με θετικό τρόπο. Θα υπάρχουν πολλοί πνευματικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι, ανθρώπινοι και μη, για να βοηθήσουν όποιον πάσχει από κατάθλιψη.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Τα ιατρικά κρεβάτια μπορούν να κάνουν κάποιον πιο ενσυναισθητικό, πιο έξυπνο κ.λπ. Είναι επίσης δυνατή η εκμάθηση/κατέβασμα άλλων γλωσσών. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να υπάρχει λόγος για τη χρήση των βελτιώσεων που απαιτούνται για τη λήψη. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσετε όλες τις γλώσσες του πλανήτη, αν δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσετε. Και ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας σε αυτόν τον πλανήτη είναι η διαδικασία εκμάθησης της γνώσης που χρειάζεστε.
ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ
Τα κρεβάτια θα επαναφέρουν το σώμα σας στη βέλτιστη υγεία.
ΘΕΡΑΠΕΎΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΌ
Όταν θεραπεύετε το μυαλό, θεραπεύετε και το σώμα.

ΖΩΝΤΆΝΙΑ
Τα ιατρικά κρεβάτια αποκαθιστούν τη βέλτιστη υγεία των ανθρώπων. Αν είστε 80 ετών, για παράδειγμα, θα έχετε την καλύτερη υγεία για έναν 80χρονο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε τόσο γυμνασμένοι και ευκίνητοι όσο αν ήσασταν 30 ετών. Η οπισθοδρόμηση της ηλικίας είναι δυνατή για να παρατείνετε τη ζωή σας. Δεν θα εγκριθούν όλοι για την ηλικιακή παλινδρόμηση. Δεν είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. Θα εγκριθεί για τους σωστούς σκοπούς.
ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΓΈΝΝΗΣΗ
Τα κρεβάτια μπορούν να διορθώσουν προβλήματα που εμφανίστηκαν και κατά τη γέννηση.
DNA
Το Med Beds θα αντιστρέψει τις απενεργοποιημένες γενετικές εκφράσεις όπως ο MTHFR, η κυριαρχία οιστρογόνων και τα προβλήματα μεθυλίωσης με αποτοξίνωση και καθαρισμό του DNA.
ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΦΥΣΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ
ΜΑΛΛΙΆ
Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και την ανάπτυξη των μαλλιών σας.
ΜΑΤΙΑ
Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας. Μπορούν επίσης να αποκατασταθούν προβλήματα όρασης και οφθαλμών.
ΥΨΟΣ
Ωστόσο, το ύψος σας μπορεί να αλλάξει μόνο υπό ακραίες συνθήκες.
ΦΥΛΟ
Τα Med Beds μπορούν να επαναφέρουν το αρχικό σας φύλο, αν το επιθυμείτε.
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Όλες οι αναμνήσεις θα επιστρέψουν αν υποταχθούν.
TATTOOS
Τα Med Beds μπορούν να αφαιρέσουν τα τατουάζ.
ΔΟΝΤΙΑ
Τα δόντια μπορούν να ισιωθούν και να ξαναφυτρώσουν.
ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Το Med Beds μπορεί να αναιρέσει τη ζημιά που προκλήθηκε από χρόνια καπνίσματος.
ΓΝΩΣΗ
Μπορείτε να κατεβάσετε πληροφορίες. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μεταφορτωθεί στον εγκέφαλό σας, συμπεριλαμβανομένων άλλων γλωσσών. Ωστόσο, μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας είναι η απόκτηση γνώσεων.
ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ
Τι αποκλείεται; Τα ψυχικά και συναισθηματικά τραύματα δεν θα επιλυθούν. Η τεχνολογία μπορεί να καταστείλει τις αναμνήσεις, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το τραύμα.
ΑΝΆΛΗΨΗ
Φαίνεται ότι το Med Bed λύνει μόνο το φυσικό σώμα, αλλά τα συναισθηματικά και νοητικά προβλήματα είναι κάτι που ο καθένας θα πρέπει να δουλέψει μόνος του. Προφανώς η εργασία πάνω σε αυτά τα προβλήματα είναι αυτό που ανεβάζει τη δόνηση ενός ατόμου. Έτσι, ίσως η ύπαρξη μιας μηχανής για να το κάνει αυτό θα εμπόδιζε τη διαδικασία ανάληψης για το άτομο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο το Med Bed παραμένει επικεντρωμένο στη θεραπεία του φυσικού σώματος.
ΧΡΌΝΟΙ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ
Το πολύ τρεις φορές. Προς το παρόν, το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν τα κρεβάτια είναι να παλινδρομήσουν την ηλικία κάποιου πάνω από τρεις φορές, καθώς τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν είναι εξαιρετικά για περισσότερες από δύο παλινδρομήσεις.
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι η θεραπεία πρέπει να περιλαμβάνει τη θέλησή μας και όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να πιστεύουν ότι πρέπει να αντισταθούν στη θαυματουργή θεραπεία.
Είναι επιλογή του καθενός να πιστεύει τέτοια πράγματα και πρέπει να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις του.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
Κάθε άτομο έχει ελεύθερη βούληση. Όσοι σκέφτονται αρνητικά, μπορεί να φύγουν από μια συνεδρία του Med Bed και την επόμενη μέρα να είναι όπως ήταν πριν το Med Bed λόγω της σκέψης τους. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσουν τα προβλήματα και ο πόνος τους.
Τα Med Beds και η Νέα Γη δεν είναι εδώ για να αλλάξουν τους ανθρώπους με τον τρόπο που εσείς προτιμάτε να είναι. Αυτή η τεχνολογία είναι εδώ για να βοηθήσει σωματικά την υγεία και τη ζωτικότητα. Είναι επιλογή της κάθε ψυχής να σκέφτεται, να αισθάνεται και να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ώστε η ψυχή να μπορεί να βιώσει τη συγκεκριμένη ζωή και είναι ενάντια στον συμπαντικό νόμο να παρεμβαίνει κανείς σε αυτή την επιλογή της εμπειρίας.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα δεν έχει τελειοποιήσει την τεχνολογία για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις στον εγκέφαλο από την ηλικιακή παλινδρόμηση. Η οπισθοδρόμηση της ηλικίας είναι μια πολύ διαφορετική διαδικασία από την επούλωση. Η τεχνολογία λειτουργεί διαφορετικά στην ηλικιακή παλινδρόμηση από ό,τι στη θεραπεία.
Επί του παρόντος, εάν η ηλικία υποχωρήσει περισσότερο από τρεις φορές, η άνοια, ο ουλώδης ιστός, τα νευρολογικά και κινητικά προβλήματα γίνονται πιο πιθανά. Όρια παλινδρόμησης ανά ηλικία. Μπορείτε να παλινδρομήσετε την ηλικία δύο φορές με ασφάλεια. Την τρίτη φορά, τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν.

ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΑ

Τα κρεβάτια λειτουργούν και για τα κατοικίδια ζώα. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ζώα. Σκύλοι, γάτες, άλογα και κάθε ζωντανό πλάσμα. Όλα τα ζώα μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Med Bed.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται εκπαίδευση σχετικά με το πώς να διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να μην εξαρτώνται από την τεχνολογία. Είναι σαν να κάνετε μια θεραπεία και στη συνέχεια να συνεχίζετε να επιστρέφετε και να κάνετε όλα τα πράγματα που κάνατε, τα αποτελέσματά σας μπορεί να αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Και ναι, σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρξουν καλύτερες επιλογές τρόπου ζωής.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Δεν μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε για πάντα. Μπορείτε να παλινδρομήσετε το πολύ τρεις φορές, μετά από τις οποίες τα εγκεφαλικά σας κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν. Θα χρειαστείτε μεταφορά ψυχής για να συνεχίσετε.
100 ΧΡΟΝΙΑ +
Ναι, θα μπορέσετε να ζήσετε πάνω από 100 χρόνια και να είστε υγιείς. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν πάνω από 200 χρόνια.
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
Τα μοτίβα συχνότητας και ενέργειας έχουν πρόσβαση στο DNA και στον τρόπο με τον οποίο αυτό οργανώνεται γεωμετρικά. Το ίδιο το DNA είναι μια κεραία, που αντλεί συχνότητες/ενέργεια από την αρχέγονη πηγή (πεδίο). Επομένως, κάθε άτομο είναι ιδιαίτερο στην προσωπική του έκφραση της πηγής και η φυσική εμφάνιση είναι επίσης έκφραση της ατομικής του εμφάνισης.
ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ
FDA.Δεν υπάρχει ανάγκη έγκρισης αυτής της τεχνολογίας από το FDA. Το FDA θα κλείσει. ΔΕΝ εργάζονται για την ανθρωπότητα.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ
Τα ιατρικά κρεβάτια δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την αρχική κυκλοφορία. Όσον αφορά το κόστος, δεν υπάρχουν λόγια για το θέμα αυτό.
ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΊΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ
Περιμένετε ότι η ανθρωπότητα θα έχει υγεία, ευημερία και αφθονία στο εγγύς μέλλον. Τα ιατρικά κρεβάτια αποτελούν μέρος αυτής της ευημερίας.
Massimiliano Q Grasso
👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮🇹🇷🇺





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters