Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Salla και Fulford. Νέα και επιβεβαίωση των μεγάλων επιτευγμάτων της ανθρωπότητας

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ειδήσεις ότι οι παγκόσμιες ελίτ (ή αλλιώς η συμμορία) ταξίδεψαν στην Ανταρκτική για μια μυστική συνάντηση. Γνωρίζουμε από δημόσια tweets ότι ο Claus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και η Cristina Lagarde, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, συμμετείχαν σε μυστική συνάντηση στην Ανταρκτική. Δύο άλλοι παρόντες ήταν ο Brad Garlinghouse και ο David Schwartz, αντίστοιχα πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της Ripple Labs, μιας εταιρείας λογισμικού υπολογιστών που ειδικεύεται στα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η Trump Media & Technology Group ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Rumble


Εικόνα: Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο
Ο Όμιλος Trump Media & Technology («TMTG»), ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει συμφωνία ευρείας εμβέλειας τεχνολογίας και υπηρεσιών cloud με την Rumble Inc. («Rumble»). Ως μέρος της συνεργασίας, η Rumble θα παραδώσει βίντεο και ροή για το TRUTH Social. Η TMTG και η Rumble βρίσκονται επίσης σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για τη Rumble για την παροχή υποδομών και υπηρεσιών παράδοσης βίντεο για το προϊόν συνδρομής βίντεο κατ' απαίτηση της TMTG, TMTG+.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters