Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τα hot spots του 2016 και τα “hot spots” του 1957. Η σύγκριση είναι θλιβερή.


Τα σημεία συγκέντρωσης ανθρώπων (hot spot, στα τελευταίο-ελληνικά, στον πληθυντικό είναι hot spots), οι κατασκηνώσεις φιλοξενίας προσφύγων, δεν είναι νέο φαινόμενο. Νέο είναι το όνομα και το
χρησιμοποιούν για να αποσυνδέσουν την κατάσταση αυτή από το παρελθόν αλλά και σιγά-σιγά να απεξαρτηθεί ο έλληνας από την γλώσσα του. Και παλαιότερα υπήρχαν hot spots, αλλά δημιουργούντο με βάση το συμφέρον της Ελλάδος και των ελλήνων. Θα τολμηθεί μία σύγκριση των σημερινών hot spots σε αντιπαραβολή με τα “hot spots” της δεκαετίας 1947 – 1957 που είχαν δημιουργηθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου. Τότε, τα hot spots ονομαζόντουσαν Σπίτια του παιδιού και Παιδουπόλεις. Επίσης, οι τωρινές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τότε ονομαζόντουσαν Συνεργεία Βοηθείας Υπαίθρου. Τα “hot spots” τῆς εκείνης περιόδου δημιουργήθηκαν λόγω της δράσης του «παραλίγο πρώτη φορά αριστερά». Οι δύο καταστάσεις σε δύο διαφορετικές περιόδους έχουν κοινά σημεία και αβυσσαλέες διαφορές που όμως αποδεικνύουν ότι τίποτα ποτέ δεν γίνεται τυχαία.
Παρατηρήστε τον χάρτη που δημοσίευσε το Υπουργείο όπου φαίνονται οι τοποθεσίες στις οποίες δημιουργήθηκαν, μέχρι τώρα, hot spots φιλοξενίας προσφύγων, μεταναστών κλπ.
 
Αλλά και τα νέα hot spots που θα ανακοινωθούν, να δείτε που θα κατανεμηθούν όπως φαίνονται στον παλιό χάρτη του 1957. Είναι το σχέδιο τέτοιο. Αν οι βόρειες χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα είχαν αξιόλογους στρατούς δεν θα έστηναν έτσι τα hot spots!
Παρατηρήστε τώρα τον χάρτη της Ελλάδος του 1957 στον οποίο φαίνονται τα τότε “hot spots” που δημιουργήθηκαν την περίοδο 1947 – 1957 φιλοξενώντας παιδιά και Συνεργεία Βοηθείας Υπαίθρου κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και μετά από αυτόν. Την δεκαετία εκείνη η Ελλάς είχε Βασιλεία και υπήρξαν 18 κυβερνήσεις.
03
Επειδή γίνεται αναφορά στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου και χρησιμοποιείται η λέξη «συμμοριτοπόλεμος» πρέπει να επισημανθεί, προς χάριν της Ιστορίας και ακρίβειας, ότι ο εμφύλιος πόλεμος λεγόταν «συμμοριτοπόλεμος», γιατί έτσι είχε καθιερωθεί από τον ΟΗΕ. Η Βαλκανική Επιτροπή του ΟΗΕ (UNSCOB, United Nations Special Committee on the Balkans) είχε αποφανθεί ότι “gangs” και “gangsters” δηλαδή «συμμορίες» και «συμμορίτες», διεξήγαγαν πόλεμο εναντίον της εκλεγμένης κυβερνήσεως στην Ελλάδα. Επισήμως, με πολιτική απόφαση, ο πόλεμος αυτός αποκαλείται «εμφύλιος», νομικώς δε, πρέπει να αποκαλείται «συμμοριτοπόλεμος» όπως απεφάνθη ο ανώτατος νομικός και τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Χρήστος Σαρτζετάκης, ο οποίος ανέλυσε νομικώς το θέμα στις 25 Αυγούστου 2005 στην προσωπική του ιστοσελίδα σε κείμενο «Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει 56 ἐτῶν ἀπὸ τῆς συντριβῆς τοῦ κομμουνιστοσυμμοριτισμοῦ». Ο κος Σαρτζετάκης κατέληξε στο παρακάτω συμπέρασμα. «Ἑπομένως καὶ ὀρθότατα ἐχαρακτηρίζοντο ἀνέκαθεν ὡς «συμμορῖται»  καὶ ἐγίνετο λόγος συνεκδοχικῶς περὶ «συμμοριτοπολέμου», ἐξ αἰτίας δὲ τῆς ἀποκλειστικῶς ἀπὸ τὸ Κ.Κ.Ε. ποδηγετήσεώς των, περὶ «κομμουνιστοσυμμοριῶν» καὶ «κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου». (Οι επισημάνσεις είναι του κου Χρ. Σαρτζετάκη).
Επανέρχομαι στο θέμα. Με απλή παρατήρηση των χαρτών ο καθένας καταλαβαίνει ότι σήμερα τα hot spots δημιουργούνται, μέχρι τώρα, στην Βόρεια Ελλάδα, Αττική και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Το ίδιο γινόταν και τότε.
Σήμερα, τα περισσότερα hot spots είναι στην Μακεδονία και λιγότερα στην Θράκη. Το ίδιο γινόταν και τότε. Τώρα η Θράκη δεν έχει τόση ανάγκη ώστε να εγκατασταθούν εκεί επιπλέον μουσουλμάνοι ενώ τότε το κράτος ήξερε από πού προέρχεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος.
Σήμερα, παρατηρείται ιδιαίτερη συγκέντρωση hot spots στον άξονα Κιλκίς – Θεσσαλονίκη γιατί όπως γίνεται αντιληπτό εύκολα κόπτεται η Βόρεια Ελλάς στα δύο και η Θεσσαλονίκη να είναι στην μέση. Το ίδιο γινόταν και τότε αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.
Αυτά μᾶς τα αποκάλυψαν οι χάρτες. Όσον αφορά κάποια υπόλοιπα στοιχεία οι συγκρίσεις είναι απελπιστικές. Τώρα τα hot spots συντελούν στον αφελληνισμό των περιοχών στις οποίες δημιουργήθηκαν διότι σ’ αυτά εγκαταστάθηκαν άνθρωποι προς φιλοξενία μακράς διαρκείας οι οποίοι είναι ξένοι ως προς τα ήθη και έθιμα των ελλήνων, ξένοι ως προς την ορθοδοξία, ξένοι ως προς την γλώσσα, ξένοι ακόμη και ως προς την ενδυμασία, κλπ. και οι έλληνες κάτοικοι, εν όψη της επικείμενης δυστυχίας τους, αισθάνονται ανασφαλείς, η ζωή τους έχει υποβαθμιστεί και η καθημερινότητά τους γίνεται χειρότερη και δυσκολότερη. Ενώ τότε τα hot spots τόνωσαν την ελληνικότητα των περιοχών που δημιουργήθηκαν, ήταν αποκλειστικά για έλληνες, βοήθησαν στην βελτίωση της ποιότητος ζωής της ελληνικής υπαίθρου, βοήθησαν τους αγροτικούς πληθυσμούς να αυξήσουν την παραγωγή και το εισόδημά τους ώστε να ωφεληθεί και η χώρα, ενώ τώρα η αγρότες είναι υπό διωγμόν (φάνηκε και από τις κινητοποιήσεις τους) και βοηθούνται οι πρόσφυγες.
Πολύ σημαντική προτεραιότητα είχε δοθεί τότε στην ανύψωση του πνευματικού επιπέδου των παραμεθορίων πληθυσμών, ενώ τώρα αυξάνεται η εξειδικευμένη γνώση και παραμελήθηκε το πνεύμα.
04
Τώρα οι διεθνείς και υποκινούμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν υπαλλήλους από πολλές χώρες, φροντίζουν στην απαλλαγή των εθνών, κυρίως των «συμπαγών», από τα βασικά τους χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας μειονότητες και έποικους πρόσφυγες, χρηματοδοτούμενες από διεθνή κεφάλαια. Δίνουν προτεραιότητα στο αν έχει ο πρόσφυγας τζαμί και όχι αν έχει ο έλληνας ψωμί. Υποστηρίζουν πρόσφυγες οι οποίοι συμπεριφέρονται κατακτητικά στην χώρα υποδοχής τους.
Τότε οι αντίστοιχες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις,  τα Συνεργεία ή Ομάδες Βοήθειας Υπαίθρου, είχαν έλληνες υπαλλήλους και βοηθούσαν τους έλληνες, φρόντιζαν για την κατασκευή υποδομών και την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων και όχι στην εγκατάλειψή τους. Έκτιζαν εκκλησίες στην πρωτεύουσα χώρα της ορθοδοξίας και όχι τζαμιά. Ηρώα για να θυμίζουν έργα ηρώων για να μη ξεχαστεί η Ιστορία στην Ελλάδα και αναγκασθεί να την ξαναζήσει.
Τώρα οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις συνεπικουρούμενες από τις εδώ κυβερνητικές αρχές φροντίζουν να χάνονται τα σπίτια ελλήνων με πρόφαση το χρέος και να αποδίδονται σε πρόσφυγες με πρόφαση την φιλανθρωπία, ενώ τότε φροντίδα τοῦ κράτους ήταν η στέγαση των ελλήνων.
05
Τώρα η χώρα είναι χρεωκοπημένη, σε σύγχυση, και οπισθοδρομεί. Οι δε σύμμαχοι της χώρας αποδεικνύονται αντίμαχοι.  Τότε, αν και η χώρα έβγαινε από δύο εν συνεχεία πολέμους, κατόρθωσε με υπομονή και εργασία να ορθοποδήσει και να αναπτυχθεί.
Υπάρχει όμως και ένα σημαντικό κοινό στοιχείο μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο περιόδων που συγκρίθηκαν. Οι τότε κυβερνήσεις ήξεραν τι έκαναν γιατί έβλεπαν μπροστά, αλλά και η τωρινή κυβέρνηση ξέρει τι κάνει γιατί βλέπει μπροστά.
Χρήστος Μαντζιάρης


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Κίσσινγκερ: Πρέπει να ξεκάνουμε τους Έλληνες!

facenation-KISSINGER

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:

– Ο Πούτιν έχει ελλατώσει τα χτυπήματα στη Συρία, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις που μαζεύουν στην περιοχή αυξάνονται μέρα με τη μέρα, από τους υπηρέτες τους, με πρωτεργάτες τους Σαουδάραβες φίλους τους και εξοπλίζοντας όλο και περισσότερες βάσεις στην περιοχή.

– Όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει Ισλαμιστές προωθώντας το Ισλάμ, ως το μέσο που θα βοηθήσει στην προώθηση της Πανθρησκείας και στην επικράτηση του Αντίχριστου.

Όμως όταν ο Κίσσινγκερ πήρε το λόγο έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!»


Ιδού η μεγάλη ευκαιρία να ξεκάνουν τους Έλληνες λοιπόν. Τη στιγμή που, όπως επεσήμαναν οι Ιλλουμινάτι σε αυτή τη σύσκεψη, οι αντιπρόσωποί τους στην Ελλάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά, προωθώντας άμεσα και με ακρίβεια την ατζέντα τους για την Ελλάδα.
Φέρνοντας τα πάνω κάτω σε ελάχιστο διάστημα στη χώρα και πλημμυρίζοντας την με μουσουλμάνους από άκρη σε άκρη.

Ποιός θα νοιαστεί για την Ελληνική γλώσσα, για την Ελληνική παιδεία, για την Ορθοδοξία και την Ελληνική Ιστορία μέσα σε αυτό το χάος;
Μάλλον οδεύει προς επιτυχία ο Κίσσινγκερ!

prisonplanet
http://www.triklopodia.gr

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΙ’ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗΝ «ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗΝ».

 
η εικόνα προφίλ του Basilis DrososBasilis Drosos
ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ Η ΘΝΗΤΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΒΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ (ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ), ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ (ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ (ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΝ.

ΚΑΝΕΙΣ, ΘΕΟΣ Ή ΘΝΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΟΜΟΝ.

ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: «ΗΛΙΟΣ ΟΥΚ ΑΝ ΥΠΕΡΒΗΣΕΤΑΙ ΜΕΤΡΑ», (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΔΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΗ ΤΑ ΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ).

ΟΠΟΙΟΣ «ΘΕΟΣ» ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ», ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΟΣ» ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΚΟΙΝΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΥ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΠΤΩΧΩΝ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ»……

8 – 3 – 2016
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1766833370212462&set=a.1390991921129944.1073741828.100006574481034&type=3&theater

Μοριακός Γενετιστής: Το Ελληνικό DNA διαφέρει των υπολοίπων !!!3 video

 
 
 
 
 
 
http://www.paraxeno.com/10883/moriakos-genetistis-elliniko-dna-diaferi-ton-ipolipon-3-video/

Μόνιμη θεραπεία για τη σπονδυλική στήλη, τη πλάτη και τον πόνο στα κάτω άκρα

monimi-therapia-gia-tin-spondiliki-stili-tin-plati-ka-ton-pono-sta-kato-akra 

Η σπονδυλική στήλη, ο πόνος στην πλάτη και το πόδι, εμφανίζονται συνήθως λόγω της καθιστικής ζωής ή της ακραίας φυσικής δραστηριότητας. Σταματήστε να ανησυχείτε γιατί υπάρχει μία φυσική λύση για τα προβλήματά σας. Αν αρχίσετε να καταναλώνετε αυτό το φάρμακο, θα νιώσετε τις θετικές αλλαγές από τις πρώτες κιόλας μέρες. Αν συνεχίσετε την κατανάλωση, αποφύγετε πλήρως τους πόνους μέσα σε δύο μήνες.

Δοκιμάστε αυτήν την φυσική θεραπεία και δεν θα αναγνωρίζετε την ραχοκοκαλιά σας. Κάθε πράγμα που είναι ιδιοφυές είναι πραγματικά πολύ απλό και προσιτό.

Αν θέλετε να ξεχάσετε τον πόνο σπονδυλική στήλη, θα πρέπει να λάμβάνετε τα ακόλουθα φρούτα κάθε βράδυ, για δύο μήνες.
1 αποξηραμένο σύκο
1 αποξηραμένο βερίκοκο
5 αποξηραμένα δαμάσκηνα

Αυτά τα φρούτα περιέχουν ουσίες που προκαλούν την αναγέννηση των ιστών, οι οποίες συνδέουν τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Τους κάνουν σκληρούς και δυνατούς. Οι σπόνδυλοι αρχίζουν να στέκονται στα δικά τους μέρη, φυσικά , χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική χειροκίνητη διόρθωση.
Δοκιμάστε αυτήν την θεραπεία και δεν θα το μετανιώσετε!

Κάθε φρούτο περιέχει ορισμένα στοιχεία και ουσίες, η ανάμειξη τους κάνει τη θεραπεία φυσική και αποτελεσματική. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για τον πόνο στον σκελετό. Είναι χρήσιμο τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα – newsitamea.gr

ΑΥΤΟΣ είναι ο χάρτης που τρέμουν οι Τούρκοι…

dodekxart

Πρόκειται για ΤΡΟΜΕΡΟ ντοκουμέντο, το οποίο κυριολεκτικά ισοπεδώνει τις όποιες βλέψεις των Τούρκων για απόκτηση ελληνικών νησιών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον επίσημο χάρτη της Χαρτογραφικής Υπηρεσίας του τέως Υπουργείου Αποικιών. Ομιλούμε δηλαδή για ένα ισχυρό ιστορικό δείγμα.

Σύμφωνα με τον χάρτη αυτόν, οριοθετούνται με κάθε λεπτομέρεια τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο πλευρών και φέρει μάλιστα την υπογραφή της Ιταλοτουρκικής Συμφωνίας, η οποία έλαβε χώρα στις 28-12-1932.

Ο χάρτης αυτός αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο που ακυρώνει οποιαδήποτε προκλητική και αισχρή αμφισβήτηση των Τούρκων, οι οποίοι εδώ και χρόνια επιθυμούν να βάλουν στο χέρι ελληνικά νησιά.

Μάλιστα, πριν παραχωρηθούν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα από την Ιταλία, με το άρθρο 14 του Παραρτήματος της Συνθήκης της Λωζάνης (23/7/1923), η Τουρκία είχε παραιτηθεί από όλα τα δικαιώματα που έφερε μέχρι τότε για το σύνολο των Δωδεκανήσων, τα οποία πέρασαν υπό ιταλική κατοχή. Εν συνεχεία τα Δωδεκάνησα ενσωματώθηκαν στην Ελλάδα, λίγο μετά τη Διάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού (10/2/1947).

Τότε, η συμφωνία έθετε ως διάδοχο των νησιών την Ελλάδα, η οποία θα συνέχιζε να έχει διεθνώς αναγνωρισμένα κυριαρχικά, νομικά και πολιτικά δικαιώματα για αυτά. Στην Τουρκία παραχωρήθηκαν μόνο δύο νησίδες: Καρά Αντά και Οράκ.
voicenews.gr

greek1.blogspot.com
http://www.triklopodia.gr//

ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ «ΠΕΦΤΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ …

mindcontrol 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΓΙΑ ΝΑ «ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ» ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ «ΑΛΛΗ» ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.!!!!!!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,
ΑΛΛΑ Η ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!!!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΤΑ ΘΕΛΩ,
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ,
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΜΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ’ ΟΛΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ.

ΔΗΛΑΔΗ,
ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ «ΟΧΙ» ΣΕ «ΝΑΙ»
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΕΝΩ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,
ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,
ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ …… «ΑΡΝΑΚΙΑ».

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ»,
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ
ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ «ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ».

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ,
ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,
ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ «ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΑΛΛΑ «ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ» ΕΙΝΑΙ «ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ,
ΑΡΓΟΤΕΡΑ.!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙ Ο ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,
ΠΩΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ. !!!!!!!!!

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ «ΚΑΝΑΠΕ»
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ …….. Η «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΤΟΥΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΥΤΟΥ,
ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΦΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΣΥΝ ΘΕΟ,
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,
ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ «ΠΕΦΤΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,
ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.Σχόλιο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου στην ανάρτηση :
Κίσινγκερ προς ΗΠΑ-Ρωσία: ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του «κακού»


http://www.triklopodia.gr/

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ!!!


Αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Αντρέας Γεωργίου γενικός κουμανταδόρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και εγκάθετος του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Γεωργαντά, οικονομολόγο, πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ και κυνηγημένη από τις
ελληνικές κυβερνήσεις- γιατί άραγε- ο Γεωργίου παραποιεί τα ελληνικά στοιχεία προς όφελος του ΔΝΤ, κυρίως εμφανίζει το ΑΕΠ μας 30% μικρότερο από το αληθινό χωρίς καμιά μελέτη στα χέρια του, προκειμένου να γίνεται η δουλειά των δανειστών μας πιο εύκολη αφού το ποσοστό του χρέους μας σε σχέση με το ΑΕΠ μας, γι αυτό δηλαδή που γίνεται ο δήθεν μεγάλος χαμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας, είναι περίπου 135% και όχι 176% ή 196% ή 1596%. 
 

Αυτό σημαίνει ότι ούτε η εξαθλιωτική λιτότητα ήταν απαραίτητη ούτε φυσικά τα τεράστια δάνεια που μας φόρτωσαν υποθηκεύοντας έτσι τις επόμενες γενιές Ελλήνων. 
Μπροστά σ αυτό το σκάνδαλο της παραποίησης του ΑΕΠ κατά 30% κάτω το Τ3-Τ10 μοιάζει ψίχουλα αφού αυτό που κάνει ο Γεωργίου 3 χρόνια τώρα είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους δανειστές ενώ το Τ3-Τ10 ήταν απλά μια από τις πολλές προϋποθέσεις προκειμένου να βρεθούμε στη θέση να ζητήσουμε πακέτο στήριξης από τους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Επίσης, η τρι- προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου, συγνώμη Σαμαρά, με το πρόσφατο Μεσοπρόθεσμο τον Νοέμβριο ψήφισε άρθρο σύμφωνα με το οποίο στην ΕΛΣΤΑΤ και στον προδότη Γεωργίου δε μπορεί να διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος από κανέναν και για κανέναν λόγο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
antigrafh-epikollhsh.blogspot.gr
http://blablaworldnews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_390.html 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

 
Γιάννης Καλογερόπουλος

1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ Αμαλιας 8 !!!!

Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος αναπτυσει παρουσια του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ την Επιστημη της Δημιουργιας Χρηματος
και τεκμηριωνει πως
με την αφαιρεση αυτης της Δυνατοτητας απο τα Κρατη ] Αληθεια πως ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ?? ]
, Δημιουργηθηκε ενα ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ενα "δηθεν Χρεος" ωστε να δημιουργηθει το
Ψ Ε Υ Δ Ε Π Ι Γ Ρ Α Φ Ο επιχειρημα για την Λεηλασια του Π Λ Ο Υ Τ Ο Υ των ΚΡΑΤΩΝ ,
της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Περιουσιας και της Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ Περιουσιας.!!!!!
==========================================================
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ :

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ
Την Δευτερα 1η Οκτωβριου του 2012 στην Αιθουσα του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου [ Αμαλιας 8 ]
η Εταιρεια Ελληνων Ευεργετων με Προεδρο τον Αναστο Δημητροπουλο,
στα πλαισια της Ημερας Μνημης Και Τιμης των Εθνικων Ευεργεττων οργανωσε .....
Συνεδριο Στρογγυλης Τραπεζας με θεμα :

ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ

Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος αναπτυσει την Επιστημη της Δημιουργιας Χρηματος
και τεκμηριωνει πως
με την αφαιρεση αυτης της Δυνατοτητας απο τα Κρατη ] Αληθεια πως αφαιρεθει; ]
, Δημιουργηθηκε ενα ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ενα "δηθεν Χρεος" ωστε να δημιουργηθει το
Ψ Ε Υ Δ Ε Π Ι Γ Ρ Α Φ Ο επιχειρημα για την Λεηλασια του Π Λ Ο Υ Τ Ο Υ των ΚΡΑΤΩΝ ,
της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Περιουσιας και της Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ Περιουσιας.!!!!!

Στην Στρογγυκη Τραπεζα ηταν παροντες και συμμετειχαν κατα σειρα προσελευσεως οι :
Αικατερινη Μαριολη, Ελενη Χατζηανδρεου, Ελευθεριος Γειτονας απο την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ,
Ανθουλα Α. Δημοσιογραφος EXPRESSIONS, Γεωργιος Δημος,.

...Δρ. LAMBRAKIS (END) , E Ζαβιτσανος, Σεβη Λαμπρακη ΤΕΙ Καλαματος,
Καθηγητης Λεωνιδας Παπακωσταντινιδης, Γεωργιος Φλωρατος,
Ελεθεριος Σκαιδας (ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) ,

... Αρτεμης Σωρρας (END),


Γεωργιος Γεωργακος EXPRESSION, Θεοδωρος Πλειωνης, Θεοδωρος Πατσουρης, Αλικη Καμαλακη, Σπυρος Θεοδοσοπουλος, Γεωργιος Γκουσιος, Ελισαβετ Αννα Κωφου, Αθανασιος Μαρινοπουλος, Δημητρης Πρασινος, Ανδρεας Καραχαλιος,
.... Αντωνης Βαλσαμακης, . . Γεωργιος καμαρινοπουλος,
Ιψαννης Πεταλας ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ),

Γεωργιος Πατουλης ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,

, Ειρηνη Κονιδαρη ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΙΓΑΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΣΑΜΟΣ.
Ελενη Δουλιαναση Ι.Σ.Α., Αλεξανδρος Κωστοπουλος,
... Δρ. Ιωαννα Μαστορα Καθηγητρια,
Δημητρης Τζανος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΑΡΒΑΚΙΟΥ,
Ελευθερις Αργυροπουλος Μαθηματικος, Εμμανουηλ Μαυρομματης, Αλεξιος Παναγιωτοπουλος, Παν Κουτροπουλος, Φιλιππος Γεωργιου, Δεσποινα Χατζηνικολαου ΣΕΑΦ, Γιαννης Κυριακοπουλος Δικηγορος, Ιωαννης Κουτρας,
.... Γκρατσιελα Κωσταντινη, Γεωργιος Αλεξανδρου Ολγα Αλεξανδρου, Αλεξανδρος Δημητριου Νομικος, Γεωργιος Ροδοπουλος, Ελενη Γαβριηλ, Φοιτητρια,
Κατερινα Παπαθανασιου ΠΡΟΕΔΡΟΣ AHI, Ι Γιαννακοδημος ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, Αλεξανδρα Κατσαρου ,
Λουκια Συνοδινου, ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), Π. Κατσωνης,
....Κωσταντινος Δημτσας Γενικος Διευθυντης ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ),
Αφροδιτη Μπλετα ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,
Στελλα Κουρη Συμβουλακη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,
Κ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,
Ν. Ζωγραφος, Βασιλεις Γεωργακοπουλος EST SA,

... Καθηγητης Δημητρης Κιτσικης ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΤΣΙΚΗ,ΝΠΔΔ

Ανδρεας Ζαιμης Πρωην ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Μενελαος Τασιοπουλος Εφημ Παραπολιτικα - Δημοκρατιας,
.Θαλεια Νικολαου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ,
Βαγγελης Παππας Δημοσιογρφαος, Καθηγητης
Κωσταντινος Μανιατης, Ηλιας Αλαφογιαννης Ηλεκτρονικος, Γιαννης Καλογηρου, Θοεδωρος Δημητροπουλος,

... Καθ. Ανδρεας Αθηναιος ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Θεοδωρος Δημητροπουλος Γενικος Γραμματεας ΑΜΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,
... Κατια Ρεστη. ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣΙΑΣ ΡΕΣΤΗΣ,
Μαρια Πρεβεζανου EVMAR MARINE,
Α. Κοσμοπουλος Υπουργειο Αναπτυξης,
Θαλης Κουτουπης Συμβουλος Επικοινωνιας, Ελπιδα Τζουριαδου ΠροεδροςΙΟΤΕ, ...
Ιακωβος Θειακκης Ηγουμενος Ι. Μονης Πετρακη,
Καθηγητης Παναγιωτης Κυριακοπουλος,

.... Μωισης Κωσταντινης Ελληνικα Ταχυδρομεια,

Ελενη Παπαδακη Photo Press , Ι Ηλιακης Εκπαιδευτικος. Α. Βαβουρακης Αρχιτεκτων, Εμμανουηλ Αγγελακης,
... Κ Χαλκιοπουλος ΥΠΕΞ,
Κ. Μηχαιλιδης Συνδεσμος Ελληνων Αιγυπτιωτων,
Θ . Παναγιωτοπουλος Photo Press,
... Ευαγγ Χατζηφωτη Εκκλησια Της Ελλαδος,
... Ευαγγ Σουλογιαννης ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ,
Συλβι Καρλιε Ζωγραφος.
http://esykaterinis.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html?m=1

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

 
 
Στην αίτηση ανακοπής της πράξης βεβαίωσης του φόρου ΕΕΤΗΔΕ, και στην αντίστοιχη αίτηση προσφυγής, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα εξής:
Ι)  Ότι, παρ’ όλο που το δικαστήριο θα υποχρεωθεί να αποδεχθεί την αντισυνταγματικότητα του εν λόγω φόρου, θα υποχρεωθεί από το κράτος να τονίσει, όπως συνέβη πέρυσι στο ΣτΕ, την αναγκαιότητα επιβολής αυτού του φόρου λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και του γεγονότος ότι εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Πρέπει λοιπόν να καταρριφθεί το επιχείρημα ότι εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, συγκεντρώνοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Κατ’ αρχήν πρέπει να ταυτιστεί η έννοια του δημοσίου συμφέροντος, με την «θεμελιώδη υποχρέωση της Πολιτείας», όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος. Διότι δεν είναι δυνατόν, η θεμελιώδης υποχρέωση της Πολιτείας, να μην ταυτίζεται με την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, και δεν είναι επίσης δυνατόν, η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, να μην επιβάλλεται στην Πολιτεία από τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος. Κατά συνέπεια, το δημόσιο συμφέρον, είναι «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου», και όχι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Αφού οριστεί το δημόσιο συμφέρον, και αποδειχθεί ότι ο εν λόγω φόρος δεν το εξυπηρετεί, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν εξυπηρετεί ούτε το οικονομικό συμφέρον της χώρας μας για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους είναι ο εξής: Η υπερφορολόγηση των ακινήτων μειώνει την αποδοτικότητά τους ως επένδυση, και προκαλεί κατρακύλισμα της εμπορικής τους αξίας (πέρα από αυτό που ήδη έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση). Οι τράπεζες όταν δανείζουν γιά στεγαστικά και άλλα δάνεια, απαιτούν ακίνητα του δανειζόμενου για εξασφάλιση…

Η κατάρρευση των τιμών των ακινήτων μειώνει αντίστοιχα και την αξία αυτών των εξασφαλίσεων! Δηλαδή αυξάνει αντίστοιχα τις επισφάλειες των τραπεζών. Αυτά τα αντίστοιχα ανοίγματα θα τα καλύψει το Δημόσιο και οι Έλληνες φορολογούμενοι κατά την επικείμενη ολοκλήρωση της επανακεφαλαιοποίησης των Ελληνικών τραπεζών !
Δηλαδή περισσότερο θα μας κοστίσει (και θα αυξήσει το εθνικό μας χρέος) η αύξηση των επισφαλειών των τραπεζών (κατά την ανακεφαλαίωσή τους), από τα έσοδα της υπερφορολόγησης!

ΙΙ)  Ότι ο φόρος ακινήτων, ορίζεται από το νόμο ως «φόρος κεφαλαίου», και κατά συνέπεια, ακόμη και στην περίπτωση που θεωρηθεί ότι επιβάλλεται νόμιμα και σύμφωνα με το άρθρο 78 του Συντάγματος, θα πρέπει να προσδιοριστεί «το είδος της περιουσίας», το εισόδημα που απορρέει από αυτήν και οι δαπάνες στα οποία αναφέρεται.
Σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο, τα κύρια είδη της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων είναι δύο:
1.      Η περιουσία με την ευρεία οικονομική έννοια, που ορίζεται ως «κεφάλαιο» δυνάμενο να εκμεταλλευτεί με οιονδήποτε τρόπο, και κατά συνέπεια να υποθηκευθεί, να μεταπωληθεί, ή να μετατραπεί σε άλλο είδος περιουσίας με στόχο το οικονομικό όφελος.
2.      Η περιουσία που σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου αποτελούν οι νόμοι και τα έθιμα. Και πως οι κανόνες του δικαίου, δεν περιλαμβάνονται μόνον στους νόμους αλλά και στα έθιμα.

Επιβάλλεται λοιπόν να διευκρινιστεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο, ορίζεται ως καταπίστευμα παρά ως κεφάλαιο με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. Δηλαδή ως είδος περιουσίας που μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να παραδοθεί στους απογόνους σε άρτια κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας όσο και για το σύνολο της Εθνικής, η οποία επίσης μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ακέραια στους απογόνους. Παρ’ όλο λοιπόν, που το εθιμικό δίκαιο, ως άγραφος νόμος δεν μπορεί να υπερισχύει του γραπτού, ορίζεται από τον αστικό μας κώδικα ότι αποτελεί πηγή δικαίου και έχει ισχυρή συμπληρωματική λειτουργία. Για το λόγο αυτόν, ο άγραφος νόμος των Ελλήνων για τη διάκριση της ακίνητης περιουσίας σε «κεφάλαιο» με την ευρεία οικονομική έννοια και σε καταπίστευμα πρέπει να ληφθεί υπόψη δρώντας συμπληρωματικά, αναγκάζοντας τη νομοθετική εξουσία να λάβει υπόψη την εν λόγω διάκριση.

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, που ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως καταπίστευμα, με τη δέσμευση δηλαδή να το παραδώσουμε ακέραιο στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το δίκαιο της ιθαγένειας που είχε ο κληρονομούμενος όταν πέθανε.»  Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως καταπίστευμα, διέπεται από το Δίκαιο των προγόνων μας.

Βάσει αυτών, το είδος της περιουσίας που ορίζεται ως «καταπίστευμα», θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο φορολόγησης από το είδος που ορίζεται ως «κεφάλαιο» με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. Διότι το καταπίστευμα, σύμφωνα με τα άρθρα 1923-1941 του Αστικού Κώδικα, δεν ανήκει στον φερόμενο ως ιδιοκτήτη αλλά στους κληρονόμους του, στους οποίους «υποχρεούται να το παραδώσει στην κατάσταση που θα πρέπει να βρίσκεται ύστερα από τακτική διαχείριση».
Επομένως, ενώ το «κεφάλαιο», με τη σύγχρονη οικονομική έννοια, αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο επένδυσης που μπορεί να αποκτήσει στη διάρκεια του χρόνου μια υπεραξία ικανή να ρευστοποιηθεί κατά τη μεταπώλησή του, η δυνατότητα ρευστοποίησης της αξίας ή της ενδεχόμενης υπεραξίας του καταπιστεύματος καθίσταται αδύνατη, εξ’ αιτίας των όρων που διέπουν το συγκεκριμένο είδος περιουσίας. Για το λόγο αυτόν, το καταπίστευμα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως «είδος περιουσίας» που αποφέρει εισόδημα αυτό καθ’ εαυτό, πέραν του ενδεχόμενου εισοδήματος από εκμετάλλευση, το οποίο όμως ήδη φορολογείται ως εισόδημα.
Επομένως το είδος της περιουσίας που ορίζεται ως καταπίστευμα, δεν μπορεί να φορολογηθεί αυτό καθ’ εαυτό, και αξίωση φορολόγησης μπορεί να έχει το κράτος μόνον από το εισόδημα που ενδεχομένως προκύπτει από την εκμετάλλευσή του.
Στις περιπτώσεις λοιπόν που κατοικία, οικόπεδο ή αγροτική έκταση ορίζεται ως καταπίστευμα, το κράτος δεν μπορεί να αξιώσει δικαίωμα φορολόγησης, καθώς αυτό δεν ανήκει στον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του κατά την παρούσα φάση, αλλά στους κληρονόμους του. Αντίθετα μάλιστα ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης μπορεί να αξιώσει φορολογικές απαλλαγές, λόγω των εξόδων που υποχρεούται να κάνει, για να παραδώσει το καταπίστευμα στους απογόνους του σε άρτια κατάσταση, η οποία απαιτεί «τακτική διαχείριση». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που η προς φορολόγηση περιουσία δεν αποκτήθηκε από τους προγόνους αλλά αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη του με την προϋπόθεση να παραδοθεί στους απογόνους και κατά συνέπεια ορίζεται από αυτόν ως καταπίστευμα και όχι ως κεφάλαιο προς εκμετάλλευση.

Η αιτιολογία ότι, η κατοικία επιφέρει «εισόδημα από ιδιοκατοίκηση», καταρρίπτεται στην περίπτωση που αυτή ορίζεται ως καταπίστευμα, λόγω των δεσμεύσεων που προκύπτουν από το ιδιαίτερο αυτό είδος ιδιοκτησίας. Διότι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης κατοικεί εντός της, όχι μόνον ως ένοικος αλλά και ως εργαζόμενος σε αυτήν, εξ’ αιτίας των υποχρεώσεων που τον δεσμεύουν να την διατηρεί σε κατάσταση άρτια, γεγονός που απαιτεί «τακτική διαχείριση». Ενώ η περιουσία ως κεφάλαιο με την ευρεία οικονομική έννοια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οιονδήποτε επενδυτικό τρόπο, επομένως να κατεδαφιστεί, να μεταπωληθεί, να υποθηκευθεί, να ανταλλαχθεί κλπ, το καταπίστευμα αποτελεί ένα ιδιόρρυθμο είδος περιουσίας που πρέπει να διαφυλάσσεται σε κατάσταση άρτια με κάθε τίμημα, ακόμη και στην περίπτωση που αυτό είναι υψηλότερο από το εισόδημα που αποφέρει.
Η κατοχή μιας κατοικίας που ορίζεται ως καταπίστευμα, δεν αποτελεί κεφάλαιο με την ευρεία οικονομική έννοια, που καθιστά τον ιδιοκτήτη ελεύθερο να την εκμεταλλευτεί με όποιον τρόπο επιθυμεί, αλλά αποτελεί ένα ιδιόρρυθμο είδος περιουσίας που καθιστά τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη δέσμιό της, κατά συνέπεια η ιδιοκατοίκηση δεν αποτελεί επιλογή αλλά υποχρέωση διότι ως γνωστόν, κατοικία που δεν κατοικείται με την πάροδο του χρόνου καταστρέφεται. Το ιδιαίτερο αυτό καθεστώς ιδιοκτησίας, είναι ο κύριος λόγος που πολλοί συνέλληνες μένουν δεμένοι με τον τόπο τους, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, ενώ διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν μεταναστεύσει στις μεγάλες πόλεις και στο εξωτερικό, προς εξεύρεση μιας καλύτερης τύχης. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στο ιδιαίτερο αυτό ιδιοκτησιακό καθεστώς, που δένει τους πολίτες με τη Γη τους, οφείλεται η επιβίωση της χώρας μας μες στους αιώνες, και για το λόγο αυτόν αντί να τιμωρείται με φορολογία πρέπει να επιδοτηθεί.

ΙΙΙ) Ένα τρίτο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, και μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αφού οριστεί τα είδος της προς φορολόγηση περιουσίας ως καταπίστευμα, είναι το γεγονός ότι ο όγκος των φόρων σε συνάρτηση με την δραματική μείωση του εισοδήματος, θα εξαναγκάσει πολλούς Έλληνες πολίτες να υποθηκεύσουν ή και να εκποιήσουν μέρος ή και όλη την ακίνητη περιουσία τους που ορίζουν ως καταπίστευμα, λόγω της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι με τον εν λόγω φόρο ακίνητης περιουσίας που δεν ανταποκρίνεται στην φοροδοτική ικανότητα πολλών Ελλήνων, το κράτος δεν στοχεύει στην είσπραξη χρημάτων αλλά στην κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας, με στόχο να υποθηκεύσει και αυτήν μετά την υποθήκευση της Εθνικής, προς εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Το γεγονός αυτό παραβιάζει ένα πλήθος άρθρων του Συντάγματος που προστατεύουν την περιουσία, που απαγορεύουν την γενική δήμευσή της, που προστατεύουν τη ζωή, την εργασία, την αξιοπρέπεια κλπ… Πέραν αυτών όμως όταν προς επικείμενη κατάσχεση βρίσκεται το είδος της ακίνητης περιουσίας που ορίζεται ως καταπίστευμα, προσβάλλεται η αξία του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της με τον χειρότερο τρόπο, διότι η αξία της ζωής του είναι άμεσα συνδεδεμένη (σύμφωνα με το Ελληνικό εθιμικό δίκαιο) με την ικανότητά του να παραδώσει στους απογόνους του το καταπίστευμα. Επειδή, σύμφωνα με το Ελληνικό εθιμικό δίκαιο, η αξία της ζωής ταυτίζεται με το νόημά της περισσότερο απ’ όσο  με τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης, και επειδή το νόημα της ζωής των Ελλήνων συνδέεται άμεσα με την δυνατότητα παράδοσης στους απογόνους τόσο της ιδιωτικής όσο και της Εθνικής περιουσίας, το ενδεχόμενη κατάσχεσής της για οιονδήποτε λόγο, προσβάλλει την αξία της ζωής των Ελλήνων με τον πλέον επώδυνο τρόπο, κατά παράβαση άρθρων του συντάγματός μας και των διεθνών κανόνων δικαίου.
ΑΛΚΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
http://syntagma120.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

"ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ)"

images.jpg 

"Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου". (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)

"Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό".  (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α' προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μ.Χ.)
Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν(η καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία". (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8,αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον, Έπαρχο του πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472 μ.Χ.)".
Διατάσσουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της Ελληνικής θρησκείας έτσι ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη(περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν (οι προγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την Ορθόδοξη πίστη. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού).
"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν(αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάφτισμα) διακατεχόμενοι την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο Θεό μας, αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας. Αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάφτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους και να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν(να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας, ούτε κινητής ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία(μάθησης) των ανόσιων των Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη διαφθείρουν πια τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν φανεί λοιπόν κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά, όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (εβραιο-βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλλουν την παλαιά (αρχαιο-Ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών. Όσων δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έρθουν να βαφτιστούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην Ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά τους δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό, ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Έλληνες". (Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10).
Κάτω από την κυριαρχία των αυτοκρατόρων της Ανατολικής Ρώμης του Θεοδοσίου 379-395 και του Ιουστινιανού 527-565 φροντίσανε για τα μεγαλειώδη ανθελληνικά Νομοθετήματα και μ΄ αυτά την αυξανόμενη καταπίεση της ειδωλολατρίας. Μεγαλοπρεπή αριστουργήματα κτιριακών οικοδομημάτων καταστράφηκαν ή μετατράπηκαν σε εκκλησίες και οι τελετουργίες των αρχαίων απαγορεύτηκαν Παρά τούτων των διαπιστώσεων και γεγονότων οι αγώνες επιβιώσανε και επί των χριστιανικών χρόνων μέχρι το 393 μετά Χριστών 

Ο Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Τον Φεβρουάριο του 380 καθιέρωσε τον «θρίαμβο της ορθοδοξίας» και υπέβαλε ως επίσημη υποχρεωτική θρησκεία τον χριστιανισμό. Συγκάλεσε το 381 τη Δευτέρα Οικουμενική Σύνοδο για να αποβάλει τους αιρετικούς και να ρυθμίσει τις διάφορες ενδοεκκλησιαστικές έριδες. Υπό του Θεοδοσίου εγκαινιασθείς διωγμός εναντίον των αιρετικών επεκτάθηκε σε όλες τις πόλεις της Ανατολής. Όλες οι εκκλησίες και όλα τα ιερά κτήματα δόθηκαν στους ορθοδόξους, απαγόρευσε στους αιρετικούς να κατέχουν πολιτικά αξιώματα, πολλούς από αυτούς τους έστειλε στην εξορία. 
Επίσης εστράφη με φανατισμό εναντίον των επιμενόντων στην αρχαιοελληνική λατρεία, προέβηκε ακόμα περαιτέρω μεταξύ άλλων και στην κατάργηση των ολυμπιακών αγώνων και γενικά πανελλήνιων αγώνων, ως υποθάλποντων αυτήν την λατρεία. Οι φανατικοί χριστιανοί αφού έλαβαν θάρρος και αποθρασύνθηκαν από τη στάση του αυτοκράτορα, προέβησαν στην κατεδάφιση πολλών αρχαίων ναών. Μεταξύ άλλων κατεστράφη τότε ο περίφημος ναός του Σεράπιδος στην Αλεξάνδρεια, ο περικαλλής ναός στην Απαμεία και πολλοί άλλοι. Κατ΄ αυτόν τον τρόπον θριάμβευσε επί της εποχής του Θεοδοσίου ο χριστιανισμός επί των ειδωλολατρών, και των αλλιώς σκεπτόμενων και επίσης η Ορθοδοξία επί των αιρετικών, έτσι που ανακηρύχτηκε από την εκκλησία ως Θεοδόσιος ο Μέγας.

324 Ο Κωνσταντίνος συντρίβει τον ανταγωνιστή του Λικίνιο και ανακηρύσσει τον Χριστιανισμό μόνη επίσημη λατρεία της Αυτοκρατορίας. Λεηλατεί το Μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος κοντά στην Μίλητο και θανατώνει με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του. Στο ιερό όρος Άθως εξαπολύεται μέγας διωγμός κατά των Εθνικών και καταστρέφονται όλα τα εκεί ελληνικά Ιερά.
326 Με προτροπή της μητέρας του Ελένης, ο Κωνσταντίνος εκθεμελιώνει το Ιερό του Θεού Ασκληπιού στις Αιγές της Κιλικίας και χρησιμοποιεί τους κίονές του για κατασκευή εκκλησιών. Επίσης, καταστρέφει τον Ναό της Θεάς Αφροδίτης επάνω στον υποτιθέμενο τάφο του ραβί Τζεσουά, αλλά και άλλους Ναούς της ιδίας Θεάς όπως λ.χ. στην Άφακα Λιβάνου, την Μάμβρη, την Φοινίκη και την Βααλβέκ (Ηλιόπολη), και αυτές οι καταστροφές είναι βεβαίως μόνον όσες ομολογεί ο βιογράφος του Ευσέβιος.
335 Εγκαίνια της Εκκλησίας του. «Αγίου Τάφου», ο οποίος κτίσθηκε στη θέση του Ναού της Θεάς Αφροδίτης που ο Κωνσταντίνος κατέστρεψε το 326 - 327, και για τον διάκοσμό του λεηλατούνται όλα σχεδόν τα Εθνικά Ιερά της Παλαιστίνης και της Μικράς Ασίας. Με ειδικό αυτοκρατορικό διάταγμα σταυρώνονται ως τάχα ...; υπαίτιοι της κακής συγκομιδής εκείνου του έτους ( ...;) όλοι οι «μάγοι και μάντεις», και ανάμεσά τους μαρτυρεί ο Νεοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος εξ Απαμείας, μαθητής του Ιαμβλίχου.
355 Στους «Αποστολικούς Κανόνες», συνταχθέντες εκείνη ακριβώς την εποχή, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά:
«Απόφευγε όλα τα βιβλία των Εθνικών. Τι χρειάζεσαι τις ξένες συγγραφές, τους νόμους και τους ψευδοπροφήτες που οδηγούν τους άφρονες μακριά από την πίστη; Τι βρίσκεις να λείπει από τις εντολές του Θεού και το αναζητάς στους μύθους των Εθνικών; 

Αν επιθυμείς να διαβάζεις ιστορίες έχεις το βιβλίο των Βασιλειών, αν ρητορική και ποιητική έχεις τους Προφήτες, έχεις τον Ιώβ, έχεις τις Παροιμίες, όπου θα βρεις σοφία μεγαλύτερη από κάθε ποιητική και σοφιστική, γιατί αυτά είναι τα λόγια του Κυρίου, του μόνου σοφού. 
Αν επιθυμείς τραγούδια έχεις τους Ψαλμούς, αν επιθυμείς αρχαίες γενεαλογίες έχεις την Γένεση, αν νομικά βιβλία και επιταγές, έχεις τον ένδοξο Θείο Νόμο. Γι' αυτό απόφευγε με επιμονή κάθε εθνικό και διαβολικό βιβλίο».

356 Κοινό έδικτο του Κωνσταντίου και του Κώνσταντος («Προς τον Φλάβιο Ταύρο, Έπαρχο του Πραιτωρίου»), την 20η Φεβρουαρίου ή κατ' άλλους την 1η Δεκεμβρίου του έτους αυτού, διατάσσει την απομάκρυνση του Βωμού της Θεάς Victoria - Νίκης από την αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (η Θεά αποτελούσε από την εποχή του Διοκλητιανού. τμήμα της ανωτάτης Τριάδος -Jupiter, Hercules, Victoria- του Πανθέου των Εθνικών), το σφράγισμα των Εθνικών Ιερών και την κατάσχεση των περιουσιών τους, καθώς και την θανάτωση δι' αποκεφαλισμού όλων όσων ασκούν (ή και απλώς ...; ανέχονται !) την Παραδοσιακή Λατρεία
365 Έδικτο της 17ης Νοεμβρίου απαγορεύει στους Εθνικούς αξιωματικούς να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Άπειροι σωροί βιβλίων, όλα τους λογοτεχνικά, φιλοσοφικά κι επιστημονικά ελληνικά συγγράμματα -και όχι.. «εγχειρίδια μαγείας», όπως ήθελε η διαστροφή των ιεροεξεταστών- καίγονται στις πλατείες των αστικών κέντρων, ενώ μέσα στα πλήθη των διωκομένων «ειδωλολατρών», βρίσκονται όλοι σχεδόν οι εναπομείναντες αξιωματούχοι του Ιουλιανού, που είτε καθαιρούνται, όπως λ.χ. ο γνωστός Καίσαρ Σαλλούστιος (συγγραφεύς της θαυμαστής πολυθεϊστικής θεολογικής επιτομής «Περί των Θεών και του Κόσμου», ο οποίος και είχε επίσης προτρέψει τον Ιουλιανό στη θέσπιση της απολύτου ανεξιθρησκείας), είτε ρίχνονται στις φυλακές και οι πιο άτυχοι από αυτούς καίγονται ζωντανοί, αποκεφαλίζονται, ή στραγγαλίζονται μετά από φρικτά βασανιστήρια με την κατηγορία, φυσικά, της ...; «ασκήσεως μαγείας» (!), όπως λ.χ. ο ιατρός Ορειβάσιος, ο φιλόσοφος Σιμωνίδης που τον έκαψαν ζωντανό (στην πρώτη ιστορικά χριστιανική καύση, πολύ πριν τα περιβόητα «auto da fe» των παπικών), ο αρχιερεύς των Εθνικών Ναών της Τρωάδος κα πρώην χριστιανός επίσκοπος Πηγάσιος, κ.ά
373 Επαναλαμβάνεται η απαγόρευση των μαντικών πρακτικών και της Αστρολογίας, και πρωτοχρησιμοποιείται ο απαξιωτικός όρος «pagani» (παγανιστές, άνθρωποι της υπαίθρου) για μείωση των Εθνικών. Εφεξής, οι Εθνικοί δεν θ' αναφέρονται πλέον στα έδικτα των αυτοκρατόρων ως «gentiles» ή «ethnici», αλλά με τον απαξιωτικό όρο «pagani» με τον οποίο το θράσος των χριστιανών προσπαθεί να παρουσιάσει τον Εθνισμό ως τάχα σύμφυρμα δεισιδαιμονικών αντιλήψεων αμόρφωτων χωριατών «.gentiles quos vulgo paganos vocamus» («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 3. 46).
380 Στις 27 Φεβρουαρίου, ο αυτοκράτωρ Φλάβιος Θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της χριστιανικής. Όλοι οι μη χριστιανοί χαρακτηρίζονται στο εξής «σιχαμεροί, αιρετικοί, μωροί και τυφλοί». Ο επίσκοπος Μεδιολάνου Αμβρόσιος εξουσιοδοτείται να καταστρέψει όλους τους Ναούς των Εθνικών και να κτίσει επάνω στα θεμέλιά τους εκκλησίες. Οι αρχηγοί μερικών γοτθικών φυλών βαπτίζονται χριστιανοί. Καθοδηγούμενος από το μισαλλόδοξο ιερατείο, ο χριστιανικός όχλος επιτίθεται στο ελληνικό Ιερό της Ελευσίνος, το βεβηλώνει και απειλεί να λυντσάρει τους ιερείς Νεστόριο και Πρίσκο. Ο 95χρονος Ιεροφάντης Νεστόριος, γεμάτος θλίψη και αγανάκτηση, ανακοινώνει το οριστικό τέλος των πανάρχαιων Ελευσινίων Μυστηρίων και την απαρχή της επί γής βασιλείας του πνευματικού σκότους. Ο αυτοκράτωρ Θεοδόσιος αποκαλεί σε διάταγμά του «παράφρονες» όλους όσους διαφωνούν με το χριστιανικό δόγμα της Αγίας Τριάδος και απαγορεύει κάθε διαφωνία με τις θελήσεις της Εκκλησίας.
389 Κηρύσσεται εκτός νόμου κάθε μη χριστιανική μέθοδος χρονολογήσεως. Πλήθη μοναχών της ερήμου εισβάλουν στις πόλεις της Μέσης Ανατολής και καταστρέφουν με μανία αγάλματα, βωμούς και Ιερά, λυντσάρουν Εθνικούς και καίνε Βιβλιοθήκες. Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόφιλος κινητοποιεί τον φανατισμένο χριστιανικό όχλο για να κάνει μεγάλους διωγμούς κατά των Εθνικών. Μετατρέπει σε εκκλησία τον Ναό του Θεού Διονύσου, πυρπολεί το Μιθραίο και καταστρέφει τον Ναό του Διός.
392 Νέος μεγάλος διωγμός κατά των Εθνικών σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. Σβήνουν τα Μυστήρια της Σαμοθράκης μετά από κατασφαγή των ιερέων και όλων των θρησκευτών από απόσπασμα «διωγμιτών» που αποβιβάσθηκε στο νησί. Καταστροφή του Μαντείου του Άμμωνος Διός στην Άφυτο της Χαλκιδικής. Στις αίθουσες των δικαστηρίων «κυλούν ρυάκια αίματος», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Λιβάνιος. Στην Κύπρο, ο εβραϊκής καταγωγής επίσκοπος («Άγιος» και αυτός !) Επιφάνειος και ο «Άγιος» Τύχων εκχριστιανίζουν μαζικά και με την απειλή του φασγάνου και της πυράς χιλιάδες Εθνικούς και καταστρέφουν όλα τα Ιερά της νήσου. Παύουν οριστικά τα κυπριακά Μυστήρια της Αφροδίτης. 

Το σχετικό διάταγμα του Θεοδοσίου δηλώνει κυνικά: «όποιος δεν υπακούσει στον πατέρα Επιφάνειο δεν έχει θέση πάνω στο νησί». Στις μεσανατολικές πόλεις Πέτρα, Αερόπολη, Ράφια, Γάζα και Βααλβέκ (Ηλιόπολη) ξεσπούν απελπισμένες εξεγέρσεις των Εθνικών κατά των διωγμητών, των χριστιανών οχλοκρατών και των μοναχών ροπαλοφόρων. Στην πόλη Σούφες της Β. Αφρικής, 60 χριστιανοί πληρώνουν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να γκρεμίσουν το εκεί άγαλμα του Ηρακλέους. Στη Γαλατία σφάζονται όλοι οι ιερείς και κατάσχονται οι περιουσίες όλων των Εθνικών Ναών που στη συνέχεια πυρπολούνται κι εκθεμελιώνονται. 
393 Ο αυτοκράτωρ Ευγένιος φθάνει στην Ιταλία, όπου ο διανοούμενος στρατηγός Βίριος Νικόμαχος Φλαβιανός ξαναστήνει τον Βωμό της Νίκης στην αίθουσα της Συγκλήτου κι επαναφέρει τη λατρεία των παραδοσιακών Θεών. Στην Ανατολή, ο Θεοδόσιος καταργεί τα Πύθια, τα Άκτια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δήωση της Ολυμπίας και ισοπέδωση όλων των βωμών της.
395 Οι αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος απαγορεύουν ακόμα και την είσοδο στους Εθνικούς Ναούς («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 10. 13), ενώ με τα έδικτα της 22ας Ιουλίου και 7ης Αυγούστου, κηρύσσουν νέους διωγμούς κατά των Εθνικών. Το ίδιο έτος, ο ευνούχος πρωθυπουργός του αυτοκράτορος Αρκαδίου Ρουφίνος κατευθύνει τις ορδές τών, υπό τον Αλάριχο, χριστιανών πλέον Γότθων προς τον ελλαδικό χώρο. Ακολουθούμενοι από πλήθη φανατισμένων μοναχών, οι Γότθοι του Αλαρίχου (ο οποίος είχε πολεμήσει με τον Θεοδόσιο κατά των Εθνικών του Φλαβιανού) κατασφάζουν αμέτρητους Εθνικούς Έλληνες και καταστρέφουν πόλεις και Ιερά στο Δίον, τη Θεσσαλία, τους Δελφούς, τη Βοιωτία, την Αττική, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, τη Φενεό, το Άργος, τη Νεμέα, τη Λυκόσουρα, τη Σπάρτη, τη Μεσσήνη, τη Φιγαλεία, την Ολυμπία.
Στην Ελευσίνα πυρπολείται το εκεί πανάρχαιο Ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο Θεσπιεύς Ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των Μυστηρίων τα οποία είχαν αναβιώσει από τους Μιθραϊστές λίγο μετά τον θάνατο του Νεστορίου. Την ίδια εποχή περίπου, το βεβηλωθέν Ιερό της Θεάς Κελαιστίδος αρχίζει να επαναλειτουργεί ως χριστιανική εκκλησία έως το έτος 421 που οι χριστιανοί θα το πυρπολήσουν επειδή οι θρησκευτές μέσα από την χριστιανική λατρεία τιμούσαν και την Θεά. Στο έργο του «Paraenesis», ο Ισπανός επίσκοπος Βαρκελώνης Πασιανός (Pacianus) δυσανασχετεί, με πολύ γλαφυρό μάλιστα τρόπο («Me Miserum ! Quid ego facinoris admisi !»), για το γεγονός ότι παρά τους διωγμούς, εξακολουθούν να υπάρχουν στην περιοχή του ενεργοί Εθνικοί που τιμούν τους  Θεούς τους, πράξη η οποία, κατά το μισαλλόδοξο μυαλό του, είναι στον ίδιο βαθμό. «εγκληματική» με την ανθρωποκτονία !
401 Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνος λυντσάρει Εθνικούς και καταστρέφει Ναούς και αγάλματα. Ο («άγιος») επίσκοπος Πορφύριος. οργανώνει μαζικά λυντσαρίσματα Εθνικών και καταστρέφει με τη βοήθεια του φανατισμένου όχλου τους οκτώ εν ενεργεία Ναούς της Γάζης. Η ΙΕ Σύνοδος της Καρχηδόνος, εκδίδει κανόνα με τον οποίο αφορίζονται ακόμη και μετά θάνατον όλοι όσοι δημιουργούν συγγένειες με Εθνικούς ή δεν αποκληρώνουν τους ήδη συγγενείς τους που παραμένουν Εθνικοί.
440 - 450 Καταστροφή όλων των μνημείων, βωμών και Ναών που έστεκαν ακόμη στην Αθήνα, την Ολυμπία και τις άλλες ελληνικές πόλεις.
448Ο Θεοδόσιος διατάσσει να παραδοθούν στις φλόγες όλα τα «αντιχριστιανικά» βιβλία. Ανάμεσά τους καταστρέφονται και τα βιβλία του νεοπλατωνικού Πορφυρίου που βήμα προς βήμα ξεσκέπαζαν την αληθινή φύση του Χριστιανισμού.
500 Η χριστιανική εσχατολογία προβλέπει, ανεπιτυχώς φυσικά, ότι το συγκεκριμένο έτος θα γίνει η. συντέλεια του Κόσμου. Νέες πυρές των χριστιανών καταστρέφουν ό,τι είχε απομείνει από την σοφία και επιστήμη των Εθνικών. Η ανθρωπότητα πέφτει σε ακόμη μεγαλύτερη αποκτήνωση. Εξαφανίζονται παντελώς η αποχέτευση των οικιών, η ρωμαϊκή κεντρική θέρμανση και τα κρεβάτια.
528 Με έδικτο του αυτοκράτορος Γιουτπράδα-Ιουστινιανού, καταργούνται οι εξόριστοι στην Αντιόχεια Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο ίδιος έχει ήδη νομοθετήσει να θανατώνονται με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα όλοι οι «καταγινόμενοι με την μαγείαν, την μαντικήν, την γοητείαν και την ειδωλολατρίαν» και απαγορεύσει να διδάσκουν «οι πάσχοντες από την ιερόσυλη ψυχική νόσο των Ελλήνων» δηλαδή οι Εθνικοί.
529 Με έδικτο του αυτοκράτορος Γιουτπράδα-Ιουστινιανού, κλείνει η Ακαδημία των Αθηνών και κατάσχεται η περιουσία της. Οι επτά τελευταίοι διδάσκαλοι καταφεύγουν στον βασιλιά των Περσών Χοσρόη που τους δίδει έδρες στο Πανεπιστήμιο του Ιουντισαπούρ (Jundishapur).
540 Η ελληνική Ιατρική έχει ήδη απαγορευθεί ως «γνώση του Διαβόλου» και τα συγγράμματά της έχουν ήδη χαθεί για πάντα στη φωτιά των χριστιανών. Με μόνη θεραπευτική μέθοδο την. αφαίμαξη και το διάβασμα εξορκισμών, αρχίζει στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία η μεγάλη επιδημία που υπολογίζεται (Panati Charles, 1989) ότι εξόντωσε 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Εκκλησία βγαίνει παρόλα αυτά κερδισμένη, καθώς αποδίδει την επιδημία στην οργή του Θεού για την επιβίωση των «αιρέσεων» και της «ειδωλολατρίας».
Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το 395 μχ
Ο πολυάριθμος Γοτθικός στρατός ήταν βαρέως εξοπλισμένος αλλά δυσκίνητος γιατί περιελάμβανε σμήνη πεινασμένων παιδιών γυναίκες και άμαξες για την μεταφορά των κλοπιμαίων. Έμοιαζε με ένα κινητό στρατόπεδο. Στο στρατό συμμετείχαν και πλήθη φανατισμένων μοναχών για την καταστροφή των Ελληνικών ναών και τον σφαγιασμό των ΄΄ μιαρών και δαιμονισμένων Ελλήνων΄΄. 

Η ετερόκλητη αυτή στρατιά με αρχηγό τον Αλάριχο ξεκίνησε από την Θράκη προχώρησε δια μέσου της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας και τον Νοέμβριο του 395 μ Χ έφθασε στις Θερμοπύλες ΄΄ τις πύλες της Ελλάδας ΄΄ που από αυτό το σημείο άρχιζε τότε η επαρχία της Αχαΐας που διατηρούσε ακόμα ζωντανή την προγονική της δόξα στις τέχνες και τα γράμματα. Από τις Θερμοπύλες ο χείμαρρος αυτός έφθασε στην Βοιωτική πεδιάδα και πολιόρκησε και λεηλάτησε την Θήβα και αφού εξαφάνισε πόλεις της Βοιωτίας εισήλθε στην Αττική. Όταν είδε ο Αλάριχος από μακριά τον Παρθενώνα από θαυμασμό και σεβασμό στην προσφορά της Αθήνας στον πολιτισμό 
δεν της δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ο εθνικός ιστορικός Ζώσιμος αναφέρει ότι: 
΄΄ Ο Αλάριχος είδε τον Αχιλλέα ιστάμενο πάνοπλο και οργισμένο επί των τειχών της Αθήνας όπως τον περιέγραφε ο Όμηρος και η Πρόμαχος Αθηνά περιερχόταν τα τείχη οπλισμένη σαν να ετοιμαζόταν να αποκρούσει τους επιτιθέμενους και γι αυτό ο Αλάριχος ζήτησε συνθηκολόγηση.΄΄ Συνεχίζοντας το στράτευμα την πορεία του για την Πελοπόννησο λεηλάτησε τον Πειραιά και σταμάτησε στην Ελευσίνα, όπου καταστράφηκε από τους μοναχούς το πανάρχαιο ιερό της Δήμητρας και σφαγιάστηκαν ο Θεσπιεύς ιεροφάντης Ιλάριος και οι ιερείς. Το ιερό της Ελευσίνας μετά την καταστροφή του στους διωγμούς που έγιναν το 380 μχ είχε αναβιώσει από Μιθραιστές και λειτουργούσε ως Μιθραίο. 
Το καλοκαίρι του 396 μ.χ ο Αλάριχος ( 350- 412) εισέβαλε στην Πελοπόννησο. Αφού κατέστρεψε την Κόρινθο λεηλάτησε το Άργος και προχώρησε στο εσωτερικό της Πελοποννήσου χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση. Ο κόσμος φοβισμένος εγκατέλειπε τις πόλεις και τα χωριά και ανέβαινε στα βουνά για να σωθεί.

Η εκστρατεία αυτή δεν ήταν μία πολεμική αναμέτρηση για κάποια σοβαρή αιτία αλλά οργανωμένος και βίαιος διωγμός κατά των Ελλήνων και της θρησκείας τους. Σ αυτόν τον διωγμό τον Αλάριχο τον ενδιέφερε μόνο η αρπαγή θησαυρών έργων τέχνης και τροφίμων για να ταΐσει τα πεινασμένα γυναικόπαιδα και τον στρατό του. O Aλάριχος είχε σαφή έννοια της αξίας των έργων τέχνης, αυτό φαίνεται από τον θαυμασμό του ΄΄στα έργα των Θεών΄΄ και την διαφύλαξη της Αθήνας από την καταστροφή. Οι καλόγεροι και οι φανατισμένοι χριστιανοί που ακολουθούσαν το στράτευμα διέπραξαν τους διωγμούς και τoν σφαγιασμό των Ελλήνων και την καταστροφή των ναών και των αγαλμάτων.  

Όσα από τα έργα τέχνης ήταν ογκώδη και δεν μπορούσαν να μεταφερθούν καταστρέφονταν, συχνά μάλιστα οι καλόγεροι όταν δεν προλάβαιναν να ολοκληρώσουν την καταστροφή των αγαλμάτων τότε με μανία τα αποκεφάλιζαν και τους έκοβαν τα γεννητικά τους όργανα για να τα παραμορφώσουν. Όλα έπρεπε να ισοπεδωθούν βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν, πανεπιστήμια φιλοσοφικές σχολές Ασκληπιεία και θέατρα έκλεισαν με την αστεία κατηγορία ότι ήταν κατοικία δαιμόνων. 
Η αιτία όμως της καταστροφής της Ελλάδας είναι ότι: ο απάνθρωπος αυτός διωγμός διεπράχθη γιατί η δημοκρατία η επιστημονική έρευνα και ο Ελληνικός πολιτισμός ήταν εμπόδιο και έπρεπε να εξαφανιστούν για να γίνουν οι πολίτες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας υπάκουα και άβουλα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου για να μπορούν οι αυτοκράτορες και οι επίσκοποι να επιβάλλουν ευκολότερα την στυγνή τους εξουσία. 
Τότε καταστράφηκαν τα Μέγαρα το Άργος η Φενεός η Λυκοσούρα η Νεμέα η Σπάρτη η Μεσσήνη η Φιγαλεία η Λασιώνα η Ψωφίδα η Λοκρίδα η Φωκίδα η Δελφοί η Ολυμπία και χιλιάδες άλλες πόλεις βωμοί ιερά και έργα τέχνης μοναδικής ομορφιάς. 
Ο Ζώσιμος αναφέρει: μέχρι τότε οι πόλεις και τα μνημεία της Ελλάδας που είχαν παραμείνει σχεδόν άθικτα έπαθαν τόσο μεγάλες καταστροφές που επέφερε το τέλος του αρχαίου κόσμου στις χώρες της αρχαίας Ελλάδας. Ο ιστορικός Ευνάπιος αναφέρει ότι: η καταστροφή υπήρξε τόσο μεγάλη εξ αιτίας των φανατισμένων Χριστιανών μοναχών. 
Και ενώ ο Αλάριχος συνέχιζε το καταστροφικό του έργο πλήθος Ελλήνων προσφύγων πέρασαν στην Ιταλία και ζήτησαν την προστασία της Ρώμης 
Τον χειμώνα του 397 ο Στηλίχων με όλες τις διαθέσιμες λεγεώνες της Δύσης έφθασε στην Κόρινθο την οποία κατέστησε ορμητήριό του κατά του Αλάριχου. Στον Στηλίχωνα προσχώρησαν και Έλληνες Εθνικοί που κατεδίωξαν τον Αλάριχο που κατέφυγε και στρατοπέδευσε στο οροπέδιο της Φολόης όπου λεηλάτησε και εξαφάνισε τις πόλεις Οπούντα, Λασιώνα, Ψωφίδα και Ακρώρεια, και το Ιερό της Ολυμπίας. που εξακολουθούσε να λειτουργεί. Αφού διέφυγε τους κινδύνους από επέμβαση του Στηλίχωνα εγκατέλειψε την Πελοπόννησο και δια μέσου της Ηπείρου και της Πίνδου εγκαταστάθηκε στην Αχρίδα όπου άρχισε να προετοιμάζεται για την λεηλασία της Ρώμης. Για την επιτυχία των διωγμών και την καταστροφή της Ελλάδας η σύγκλητος της Κωνσταντινούπολης έδωσε στον Αλάριχο τον τιμητικό τίτλο μαγίστρου ( διοικητή) του Ιλλυρικού και χαρακτήρισε την επέμβαση του Στηλίχωνα προδοσία γιατί δεν άφησε τον Αλάριχο να καταστρέψει όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου.


ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Α΄ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ( 379-457 )
Όταν ανήλθε στον θρόνο ο Θεοδόσιος Α σε ηλικία 33 ετών σε συνεργασία με το Δυτικό Ρωμαϊκό κράτος άρχισε απάνθρωπους διωγμούς με εκατομμύρια νεκρούς για την επικράτηση του χριστιανισμού ως μοναδικής θρησκείας του κράτους. Ο Θεοδόσιος εφάρμοσε την Ιερά εξέταση στην Ανατολή πολύ πριν εφαρμοστή στην Δύση επιβάλλοντας μαζικές εκτελέσεις διανοουμένων και καταστρέφοντας στην πυρά φιλοσοφικά έργα
380 Κηρύσσει όλες τις θρησκείες εκτός νόμου πλην της Χριστιανικής, όλοι όσοι δεν είναι Χριστιανοί θεωρούνται ΄΄αιρετικοί, μωροί, και σιχαμεροί.΄΄ Αρχίζουν οι καταστροφές ναών και ιερών και πάνω στα θεμέλια τους κτίζονται εκκλησίες. Δίνει εξουσιοδότηση στον επίσκοπο Μεδιολάνου Αμβρόσιο να καταστρέψει όλους τους ναούς των Εθνικών. Χριστιανοί ιερείς καθοδηγούν τον χριστιανικό όχλο ενάντια στον ναό της Δήμητράς στην Ελευσίνα καταστρέφουν τα πάντα γύρω τους και προσπαθούν να λιντσάρουν τους Ιεροφάντες των Ελευσίνιων Μυστηρίων Νεστόριο και Πρίσκο. Ο 95-χρονος Ιεροφάντης Νεστόριος λίγο πριν οδηγηθεί στην πυρά περίλυπος ανακοινώνει το τέλος των Ελευσίνιων Μυστηρίων και την βίαιη επικράτηση του πνευματικού σκότους.
381 Απαγορεύεται η επίσκεψη σε Εθνικούς ναούς, και καταδικάζονται σε θάνατο όσοι προσφέρουν θυσίες και τους κατάσχεται η περιουσία Οι Εθνικοί χαρακτηρίζονται παράφρονες και ιερόσυλοι.( Θεοδοσ. Κώδιξ. 16,10, 7 ). Μια επιστροφή στις αρχαίες λατρείες αρχίζει να παρατηρείται στην αυτοκρατορία με μαζικές αποκηρύξεις της θρησκείας του γιαχβέ και του ναζωραίου. ο "Μέγας" και "Άγιος" Θεοδόσιος βλέποντας την επιστροφή πολλών χριστιανών στις πατρώες λατρείες με διάταγμα του στερεί τα πολιτικά δικαιώματα όλων των χριστιανών που επιστρέφουν στης παραδοσιακές λατρείες. Σε όλη την ανατολική αυτοκρατορία ναοί και βιβλιοθήκες(10)γκρεμίζονται και καίγονται. Με νέο διάταγμα του ο Θεοδόσιος απαγορεύει ακόμα και την απλή επίσκεψη στους ελληνικούς και εθνικούς ναούς. Στην Κωνσταντινούπολη ο ναός της Θεάς Αφροδίτης μετατρέπεται από τους "ευσεβείς" χριστιανούς σε πορνείο ενώ της Θεάς Αρτέμιδος και του Θεού Ήλιου σε στάβλους.
382 Καθιερώνεται στις εκκλησίες το αλληλούια ( hallelu - jah ) δηλ. ΄΄ Δόξα στον Ιαχωβά ΄΄. Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής και υπεύθυνο για τους διωγμούς τον ανθέλληνα Μάτερνο Κυνήγιο.που σε συνεργασία με τους επισκόπους και στρατιές καλογέρων αρχίζουν οι διωγμοί στη Βορ. Ελλάδα και την Μ. Ασία. Χιλιάδες οι σφαγιασμένοι.
384 Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής τον Ματέριο Κυνήγιο και τον διατάζει να συνεργαστεί με τους τοπικούς χριστιανούς επίσκοπους στην καταστροφή των ελληνικών και εθνικών ναών σε νότια Ελλάδα και Μικρά Ασία καθώς και την καταστροφή και το κάψιμό όλων των ελληνικών βιβλίων.
385 Στην Ανατολή οι φυλακές γεμίζουν από πλήθη Εθνικών, για την αντιμετώπιση του προβλήματος του συνωστισμού οι διωκτικές αρχές απελευθερώνουν εγκληματίες. Ο Λιβάνιος στον λόγο του ΄΄Προς Βασιλέα περί δεσμωτών΄΄ αναφέρει ότι: η στενότης των χώρων των φυλακών υποχρεώνει τους φυλακισμένους να κοιμούνται όρθιοι. Οι διωγμοί συνεχίζονται με μεγάλη βία στην Ανατολή. Καταστρέφονται αμέτρητα ιερά και ναοί, ανάμεσα τους το Δυμαίο ο ναός της Εδέσσης όλα τα ιερά της Παλμύρας και καταργούνται τα Καβείρια στην Ίμβρο. Στο στρατόπεδο θανάτου της Σκυθόπολις οδηγούνται και θανατόνονται χιλιάδες Έλληνες της Παλαιστίνης και Ελληνίζοντες Εθνικοί. Ο Μάτερνος Κυνήγιος ακολουθούμενος από χιλιάδες φανατικούς μοναχούς περιδιαβαίνει την ελληνική ύπαιθρο καίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Εκατοντάδες ελληνικοί ναοί και βιβλιοθήκες ισοπεδώνονται και καίγονται από τους οπαδούς της θρησκείας της "αγάπης". Χιλιάδες Έλληνες και Εθνικοί από όλα τα μέρη της αυτοκρατορίας καταλήγουν στα στρατόπεδα θανάτου της Σκυθοπόλεως.


386 Με έδικτο της 16ης Ιουνίου απαγορεύεται κάθε συντήρηση η φροντίδα των ναών. Μαζικές συλλήψεις πυρπολήσεις και εκτελέσεις Εθνικών. Ο επίσκοπος Μάρκελλος ( ...;Άγιος) καταστρέφει τον ναό του του Διός Βήλου στην Απάμεια.
387 Απαγορεύονται οι εθνικές εορτές των Ρωμαίων και καταδικάζονται όσοι μελετούν τα Μαθηματικά (Θεοδος. Κώδιξ 9, 16, 8 ) Ο επίσκοπος Μεδιολάνων 

(Μιλάνου) Αμβρόσιος αναλαμβάνει πνευματικός καθοδηγητής (σύμβουλος) του αυτοκράτορα Φλάβιου Θεοδόσιου.
388 Οι διωγμοί συνεχίζονται με την μεγαλύτερη βία και φανατισμό πλήθη φανατισμένων χριστιανών και ευνουχισμένοι καλόγεροι επιτίθενται με ξύλα πέτρες σίδερα λεηλατούν και καταστρέφουν σπίτια Εθνικών ναούς και έργα τέχνης ανεπανάληπτης ομορφιάς Ο Λιβάνιος στέλνει την έκκληση υπέρ των ιερών στον αυτοκράτορα και τον παρακαλεί να σταματήσουν οι διωγμοί για να διαφυλαχτούν οι ναοί και τα έργα τέχνης.
389 Όλες οι μέθοδοι χρονολόγησης πέραν της χριστιανικής καταργούνται δια νόμου.
390 Με δόλο κάλεσε ο Θεοδόσιος τους Εθνικούς της Θεσσαλονίκης στον Ιππόδρομο τάχα για να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες και εκεί η φρουρά του κατάσφαξε μέσα σε τρεις ώρες15000 αθώους ανθρώπους επειδή αρνούνταν να βαφτιστούν χριστιανοί : Ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος εξαπολύει μέγα διωγμό κατά των Ελλήνων και των Εθνικών της περιοχής. Καταστρέφει σχεδόν όλους τους μη-χριστιανικούς ναούς της Αλεξάνδρειας εκτός του Σεραπείου και των ναών της Ίσιδος (όχι φυσικά λόγο κάποιου είδους σεβασμού αλλά λόγο του πολυάριθμου των Ισιδιστών της περιοχής). Οι μισαλλόδοξοι εβραιοχριστιανοί θέλοντας να εξευτελίσουν τα Ιερά των Εθνικών ανεβάζουν σε γαϊδούρια ιερά σκεύη και αγάλματα και τα περιφέρουν στην πόλη. Η φαιδρή αυτή πράξη οδηγεί σε εξέγερση των Εθνικών. Ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός των Βυζαντινής φρουράς(11) της Θεσσαλονίκης προσπαθεί με την βία να επιβάλλει την θρησκεία του Ναζωραίου στους Έλληνες της πόλης. Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς. Ο Θεοδόσιος μαθαίνοντας τα συμβάντα καλεί τους κάτοικούς της Θεσσαλονίκης στον ιππόδρομο δήθεν να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες. Μέσα σε τρεις ώρες ο Θεοδόσιος με την βοήθεια των εκχριστιανισμένων Γότθων ΣΦΑΖΟΥΝ 7000 ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 15.000) ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ". Σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουν τα πνεύματα η χριστιανική εκκλησιά καταδικάζει την πράξη του Θεοδοσίου ενώ βέβαια στην συνέχεια τον ανακηρύσσει Μέγα και Άγιο.
391 Νέοι διωγμοί στην Βόρεια Αφρική μεγάλες καταστροφές στην Αλεξάνδρεια. Ομάδες χριστιανών και μοναχών καθοδηγούμενοι από τον επίσκοπο Αλεξάνδρειας Θεόφιλο ( ...;Άγιος ) ληστεύουν τα σπίτια των Εθνικών και σκοτώνουν τους ιδιοκτήτες τους , πυρπολούν και ισοπεδώνουν την ονομαστή Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας , πλήθος ναών ιερών και μνημείων καταστρέφονται. Οι Εθνικοί κλείνονται στους ναούς για να σωθούν αλλά οι χριστιανοί γκρεμίζουν τι στέγες και τους σκοτώνουν. Τα ιερά σκεύη του Σεραπίου διαπομπεύονται στους δρόμου και μετά καταστρέφονται. Η διωγμοί συνεχίζονται με βία σε ολόκληρη την Β. Αφρική, μεγάλες καταστροφές ναών και σφαγιασμοί αθώων Εθνικών στην Καρχηδόνα και την περιοχή της : Ο Θεοδόσιος με νέο του έδικτο απαγορεύει εκτός από την απλή επίσκεψη σε εθνικούς ναούς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ. Επίσης απαγορεύει την ελληνική γλώσσα και καθιερώνει την λατινική γλώσσα ως την επίσημη της αυτοκρατορίας. Νέοι διωγμοί και σφαγές των Εθνικών. Νέα εξέγερση των Εθνικών στην Αλεξάνδρεια που οχυρώνονται στο Σεράπειο(12). Μέσα στον ναό βρίσκονται τα τελευταία διασωθέντα έργα από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Με την λήξη της πολιορκίας ο ναός καίγεται και φυσικά τα βιβλία -τι άλλο- καίγονται.
392 Νέοι διωγμοί σε ολόκληρη την αυτοκρατορία σταματούν τα Καβίρεια στη Σαμοθράκη και σφάζονται οι ιερείς και οι κάτοικοι του νησιού από ομάδες μαγκουροφόρων καλόγερων που αποβιβάστηκαν στο νησί. Στην Κύπρο ο Εβραϊκής καταγωγής επίσκοπος Επιφάνειος εκχριστιανίζει δια πυράς χιλιάδες Εθνικούς, αυτοί που αρνούνται να βαφτιστούν θανατώνονται, Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί. ιερά και ναοί καταστρέφονται, τα μυστήρια της Αφροδίτης σταματούν Με διάταγμα του ο Θεοδόσιος δηλώνει κυνικά : Όποιος δεν υπακούει τον πατέρα Επιφάνιο δεν έχει θέση πάνω στο νησί. (. Κώδιξ 16, 10, 12) : Νέο έδικτο του Θεοδοσίου που απαγορεύει την θρησκεία τψν Ελλήνων και κάθε μη-χριστιανική τελετή. Νέες σφαγές Ελλήνων και Εθνικών. Τα Καβήρεια μυστήρια της Σαμοθράκης παύουν και οι Έλληνες ιερείς σφάζονται. Στην Κύπρο οι τοπικοί επίσκοποί Επιφάνιος και Τύχων (Άγιοι και οι δύο) καταστρέφουν σχεδόν όλους τους ναούς στο νησί. Τα μυστήρια της Θεάς Αφροδίτης σταματούν. Νέο παρανοϊκό εδίκτο του Θεοδοσίου, σύμφωνα με το οποίο, όποιος δεν υπακούει τον "Άγιο" Επιφάνιο δεν έχει δικαίωμα ζωής στο νησί! Νέες εξεγέρσεις Ελλήνων και Εθνικών ενάντια στον αυτοκράτορα και την εκκλησία σε πολλές περιοχές της αυτοκρατορίας.
393Ο Θεοδόσιος καταργεί τα Πύθια τα Άκτια και τα Ολύμπια-τους γνωστούς Ολυμπιακούς Αγώνες : Απαγόρευση των Πυθικών, των Ολυμπιακών και Άκτιων αγώνων ως ελληνικά μιάσματα. Οι οπαδοί της "αγάπης" ισοπεδώνουν τους ναούς της Ολυμπίας. Παράλληλα με όλα αυτά ο ("Μέγας" και "Άγιος") Θεοδόσιος -όλος περιέργως- ορίζει την ιουδαϊκή θρησκεία ως ανεκτή από τους χριστιανούς και απαγορεύει κάθε καταστροφή Ιουδαϊκής συναγωγής..
Διωγμοί επί Αρκαδίου ( 395-408 )
Ο Αρκάδιος όταν ανήλθε ήταν 18 ετών, ως αυτοκράτωρ ήταν άπειρος και άβουλος και γρήγορα έγινε πειθήνιο όργανο των ευνοουμένων του. Επί της βασιλείας του οι διωγμοί κατά των Ελλήνων και των Εθνικών συνέχισαν με την ίδια ακριβώς βαρβαρότητα όπως επί Θεοδοσίου.
395 Μεγάλος διωγμός κατά των Ελλήνων : Στον θρόνο ανεβαίνει ο επίσης ισπανικής καταγωγής Φλάβιος Αρκάδιος με δύο έδικτα του διατάζει ανηλεή διωγμό κατά Ελλήνων και Εθνικών. Όμως ο κίνδυνος των Γότθων ( χριστιανών στο θρήσκευμα ασφαλώς) αρχίζει να ανησυχεί την "βασιλεύουσα". Ο ευνούχος συμβουλάτορας του Αρκάδιου, Ρουφίνος συμβουλεύει τον αρχηγό των Γότθων Αλάριχο να στραφεί εναντίον της Γης των Ελλήνων και του υπόσχεται αμύθητα πλούτη τα οποία κρύβονταί μέσα στους ελληνικούς ναούς. Οι εκχριστιανισμένοι Γότθοι του Αλάριχου συνεπικουρούμενοι από πλήθος "ειδωλοφάγων" μοναχών αρχίζουν την ισοπέδωση των ελληνικών πόλεων και την σφαγή των Ελλήνων. Το Δίων, η Μεσσηνία, το Άργος, η Νεμέα, η Λυκόσουρα, η Σπάρτη, τα Μέγαρα, η Κόρινθος και άλλες ελληνικές πόλεις καταστρέφονται ολοκληρωτικά. Τα ιερά του Διός στην Νεμέα, τα ιερά της Ολυμπιάς, τα αρκαδικά ιερά της Λυκόσουρας και το ιερό της Ελευσίνας μαζί με πλήθος άλλων ελληνικών λατρευτικών κέντρων καταστρέφονται ολοκληρωτικά ενώ οι ιερείς τους είτε σφάζονται, είτε -όπως ο Ιεροφάντης του Μίθρα- Ιλάριος καίγονται ζωντανόι. Χαρακτηριστική είναι η στάση που κρατάνε οι απανταχού την ελληνική επικράτεια αυτοκρατορικές φρουρές που αντί να εμποδίσουν τον Γότθο εισβολέα που καταστρέφει πόλεις τις αυτοκρατορίας παρακολουθούν απαθέστατα .
396 Με έδικτο στις 7 Δεκεμβρίου ο Αρκάδιος και ο Ονώριος χαρακτηρίζουν την Εθνική θρησκεία χειρίστη προδοσία κατά του κράτους . Οι Εθνικοί ιερείς στερούνται όλων των προνομίων τους και τους απαγορεύεται να ιερουργούν : Έδικτο του Αρκάδιου ορίζει ότι οποιαδήποτε είδους ενασχόληση με το Δωδεκάθεο και τις εθνικές λατρείες πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ύστατη προδοσία απέναντι στην αυτοκρατορία. Οι εναπομείναντες Εθνικοί ιερείς και Ιεροφάντες φυλακίζονται.
397 Με νέο έδικτο ο Αρκάδιος απαιτεί να γκρεμιστούν όλοι οι ναοί των Εθνικών που στέκουν ακόμα όρθιοι : Νέο έδικτο του Αρκάδιου (με την παρότρυνση του "Άγιου" και φανατικού ανθέλληνα Χρυσόστομου, αυτού του ανεκδιήγητου που απεκάλεσε τους Έλληνες φιλόσοφους "ανήθικα καθάρματα") διατάζει το "Ες έδαφος φέρειν" για όλους τους εναπομείναντες ναούς Ελλήνων και Εθνικών, καθώς και την ασβεστοποίηση των μαρμάρων τους και την χρήση τους ως οικοδομικά υλικά ώστε να χαθούν για πάντα τα ίχνη των εθνικών λατρειών.
398 Η σύνοδος της Καρθαγένης αποφασίζει την απαγόρευση ανάγνωσης των εθνικών βιβλίων ακόμα και στους επισκόπους, χιλιάδες επιστημονικά βιβλία μεγάλων φιλοσόφων του αρχαίου κόσμου καταστρέφονται στην πυρά. Διωγμοί στην Γάζα ο επίσκοπος Πορφύριος καταστρέφει τους ναούς και μνημεία της περιοχής. Το συναξάρι του ...;Αγίου..Πορφυρίου αναφέρει ότι: κατά την διάρκεια της καταστροφής των ναών των δαιμονισμένων ειδωλολατρών όταν το καταραμένο άγαλμα της Αφροδίτης αντίκρισε τον σταυρό τότε έσπασε και έγινε χίλια κομμάτια και βγήκε ο δαίμονας που κατοικούσε μέσα του. Το 4ο εκκλησιαστικό συνέδριο της Καρχηδόνας απαγορεύει την μελέτη των βιβλίων των Ελλήνων και λοιπών Εθνικών ακόμα και στους χριστιανούς επίσκοπους. Ο επίσκοπός Πορφύριος (και αυτός "Άγιος") ισοπεδώνει σχεδόν όλους τους ναούς των εθνικών στη Γάζα. Ο Γότθος Αλάριχος για το "θεάρεστο" έργο της ισοπέδωσης της Ελλάδος διορίζεται γενικός αρχηγός του ιλλυρικού ζητήματος.
399 - 401 εκδίδονται νέα έδικτα που απαγορεύουν τις θυσίες αλλά ανακαλούνται προηγούμενες διατάξεις που πρόσταζαν την καταστροφή του διακόσμου των δημοσίων κτηρίων.( Ιουστ. Κώδιξ 1, 11, 3 ) Νέο διάταγμα αναφέρει ΄΄Όπως ακριβώς διατάξαμε την απαγόρευση των θυσιών έτσι τώρα διατάσουμε την διατήρηση των διακοσμήσεων στα δημόσια κτίρια΄΄ (Θεοδος. Κώδιξ 16, 10, 15 ) Στις επαρχίες όμως η κατάσταση είναι διαφορετική νέα διατάγματα διατάσουν την καταστροφή μνημείων και την εξαφάνιση των ναών. Οι διωγμοί συνεχίζονται βίαιοι στην Βορ. Αφρική Αίγυπτο και Παλαιστίνη. Ο Αρκάδιος διατάζει με νέο έδικτο την ισοπέδωση όσον από τους ελληνικούς και εθνικούς ναούς έχουν παραμείνει.  Ο επίσκοπός Νικήτας καταστρέφει το μαντείο του Θεού Διονύσου στις Βέσσες και "βαπτίζει" τους κατοίκους της πόλης. 401 μ.Χ.Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνας με κραυγές "Όπως και στην Ρώμη έτσι και στην Καρχηδόνα" καταστρέφει ναούς και "είδωλά". Ο Πορφύριος ("άγιος") ολοκληρώνει το έργο του στην Γάζα καταστρέφοντας και τα τελευταία 9 εθνικά ιερά, καίγοντας βιβλία και λυντσάροντας Εθνικούς. Η 15η σύνοδός της Καρχηδόνας αποφασίζει ότι όσοι δημιουργούν συγγένειες με "ειδωλολάτρες" αλλά και όσοι δεν αποκληρώνουν τους συγγενείς τους που παραμένουν "ειδωλολάτρες" ΘΑ ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!
405-406 Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος φανατικός εχθρός του Ελληνισμού από το ΄΄χρυσό΄΄ του στόμα έχουν εξέλθει οι χειρότερες ύβρεις κατά των Ελλήνων και ότι δήποτε Ελληνικού. Όταν ήτανε αρχιεπίσκοπος της Κωνσταντινούπολης έκανε έρανο σε πλούσιες χριστιανές γυναικούλες και με τα χρήματα πλήρωσε την κατεδάφιση του ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο ενός από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ο ναός ήταν διπλάσιος από τον Παρθενώνα με μήκος 133 μέτρα και 73 μέτρα πλάτος, τη διακόσμηση του την έκαναν οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της εποχής Φειδίας, Πραξιτέλης, Απελλής, Πολύκλειτος κ.α Αυτός ο ΄Άγιος΄΄ ήταν που με τις ΄΄χρυσοστομίες΄΄ του απαίτησε από τον Θεοδόσιο Α και το πέτυχε την κατάργηση των Ολυμπιακών αγώνων το 393 μχ.
407-408 Οι ιδιοκτήτες των τόπων συναθροίσεως των Εθνικών τιμωρούνται με δήμευση της περιουσίας τους και καταναγκαστική εργασία σε μεταλλεία ( Θεοδόση. Κώδιξ 16,5, 40) Με νέο έδικτο ζητείται η ολοκληρωτική καταστροφή των αγαλμάτων και το ξερίζωμα εκ θεμελίων των ναών και των χώρων λατρείας, οι ναοί και οι ιδιοκτησίες τους παραδίδονται για δημόσια χρήση.( Θεοδοσ. Κώδιξ 16, 10, 19) Μεγάλες καταστροφές και διωγμοί στη Δύση. Στη Ρώμη Καταστρέφεται και ληστεύεται ο ναός του Καπιτωλίου Διός. Κατασχονται και δημεύονται οι περιουσίες των Πρισκιλιανών


Διωγμοί επί Θεοδοσίου Β του Μικρού ( 408 - 450 )
Τον Αρκάδιο τον διαδέχτηκε στο θρόνο ο γιος του Θεοδόσιος ο Β ο Μικρός σε ηλικία επτά ετών. Ονομάστηκε Μικρός προς διάκρηση από τον παππού του Θεοδόσιο Α τον ...;.Μέγα. Επίτροπος ορίστηκε ο Ανθέμιος και μετά την παραίτηση του ανακηρύχτηκε από την σύγκλητο το 414 αυτοκράτειρα η αδελφή του Πουλχερία που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη του. Φανατική χριστιανή και θρησκόληπτη όταν έγινε αυτοκράτειρα έδωσε όρκο στην Παναγία ότι θα παραμείνει στην ζωή της ΄΄παρθένα νύμφη του Νυμφίου Υιού της΄΄ και τηρώντας τον όρκο της παρέμεινε άγαμη όπως και οι δύο νεότερες θρησκόληπτες αδελφές της και αφοσιώθηκαν στην ορθοδοξία και την χριστιανική ανατροφή του Μικρού αυτοκράτορα. Η Πουλχερία αυταρχική και φιλόδοξη για να κρατήσει την εξουσία και μετά την ενηλικίωσή του αδελφού της έστρεψε τα ενδιαφέροντα του στην εκκλησία. Για να αποκτήσει χριστιανική αγωγή ο Μικρός αυτοκράτορας τα ανάκτορα είχαν μετατραπεί σε μοναστήρι με εκκλησιαστικό πρόγραμμα που άρχιζε με τον όρθο ακολουθούσε η ανάγνωση των Ευαγγελίων συνέχιζε με τους Ψαλμούς του Δαυίδ και τελείωνε με τον εσπερινό. Τα κεριά έκαιαν νύχτα μέρα στα Θεοσκέπαστα ανάκτορα της Nova Roma και από τα παράθυρα τους που έμοιαζαν με καπνοδόχους έβγαιναν ακριβά Περσικά λιβανωτά και άλλα πανάκριβα θυμιάματα της Ανατολής. Έτσι διαπαιδαγωγήθηκε ο Θεοδόσιος Β ο Μικρός που ζούσε κάτω από την εξουσία της Πουλχερίας και έγινε ένα μικρό ανθρωπάκι άβουλο και φοβισμένο αλλά μεγάλος διώκτης των Ελλήνων και των Εθνικών. Με υπόδειξη της Πουλχερίας ο Θεοδόσιος Β παντρεύτηκε την Αθηναίδα που τότε είχε επισκευφτεί την Κωνσταντινούπολη και γνωρίστηκε με την Πουλχερία, Η Αθηναίδα ήταν κόρη του πλατωνικού φιλόσοφου Λεοντείου ήταν ωραιότατη έξυπνη, αξιόλογης μόρφωσης και λάτρης της θρησκείας των Ολυμπίων Θεών όπως και ο πατέρας της. Ο γάμος έγινε το 421 η Αθηναίδα βαφτίστηκε χριστιανή πήρε το όνομα Ευδοκία και ανακηρύχτηκε Αυγούστα το 423. Η Αθηναίδα προστάτιδα των Ελληνικών γραμμάτων αντέδρασε στην θρησκόληπτη και ανθελληνική πολιτική των ανακτόρων και προωθούσε συνεργασίες με εθνικούς και Ελληνολάτρες αξιωματούχους Ύστερα από ραδιουργίες κατηγορήθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον αξιωματούχο των ανακτόρων Παυλίνο ο οποίος φυλακίστηκε και λίγο αργότερα εκτελέστηκε. Μετά από αυτά τα θλιβερά γεγονότα με την δικαιολογία ότι θέλει να επισκεφθεί τον Πανάγιο τάφο εγκατέλειψε τον άβουλο σύζυγο της και τα ανάκτορα και έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής το 460 στην Παλαιστίνη. Ύστερα από βασιλεία 42 ετών ο Θεοδόσιος ο Β πέθανε το 450 σε ηλικία 51 ετών.
409 - 414 Μέχρι το 414 που ο Θεοδόσιος Β ήταν ανήλικος και επετροπεύοταν από τον αρχηγό της ανακτορικής φρουράς Ανθέμιο οι διωγμοί συνέχισαν με μεγάλη ένταση σε ολόκληρη την αυτοκρατορία.
415 Είναι το έτος που θα σημαδευτεί με ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των χριστιανων. -χαρακτηριστικό της σε παρανοϊκό βαθμό μισαλλοδοξίας αλλά και του μισελληνισμού αυτής της Ιουδαϊκής αίρεσης-. Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου σωματοφύλακες (παραβολάνοι) του εκεί πατριαρχείου, που κατεύθηνε και συμμετείχε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Κύριλλος (..Άγιος), βρίσκουν στον δρόμο την μαθηματικό και φιλόσοφο Υπατία (κόρη του αστρονόμου Θέωνα), ένα από τα πιο φωτεινά πνεύματα της εποχής. Αφού την συλλαμβάνουν την οδηγούν ΜΕΣΑ στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ (άλλες πήγες αναφέρουν την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης) και αφού της ξεσκίζουν τα ρούχα ΤΗΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ, ΤΗΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Η μόνη αιτία για κάτι τόσο αισχρό δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η Υπατία ήταν μαθηματικός (άρα μάγισσα για τους χριστιανούς), φιλόσοφος και το σημαντικότερο κοινωνός του ελληνικού πνεύματος. Φυσικά κανείς από αυτά τα δίποδα ζώα που ευθύνονταν για τον θάνατο της δεν θα τιμωρηθεί. Τουναντίον μάλιστα ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Κύριλλος ( ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας) ΘΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ". Νέοι διωγμοί των εθνικών και των ιερέων τους στην Νότια Αφρική οι τρόποι εκτέλεσης είναι δυο σταύρωση ή θάνατος στην πηρά. Με σειρά διαταγμάτων κατασχέθηκαν περιουσίες της Εθνικής Θρησκείας και παραχωρήθηκαν στην εκκλησία ( Ιουστιν. Κώδιξ 1, 11, 5 )
416 - 423 Οι διωγμοί συνεχίζονται με την έκδοση διαταγμάτων και εκατομμύρια νεκρούς σε ολόκληρη την αυτοκρατορία : Στην Αβυθινία ο μοναχός Υπάτιος ο αποκαλούμενος και ως "η σπάθα του θεού" μαζί με ροπαλοφόρους συνοδοιπόρους του περιδιαβαίνουν την περιοχή καταστρέφοντας ναούς, σκοτώνοντας Εθνικούς (συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών τους βέβαια), καίγοντας ιερά άλση και ανακαλύπτοντας κρυφούς Εθνικούς ιερείς που ασφαλώς σκοτώνουν. Όσοι αξιωματούχοι εμμένουν στις πατρώες θρησκείες χάνουν της θέσεις τους..
426 Ολοκληρωτική καταστροφή και ισοπεδώσει των ναών και κατάσχεση των περιουσιών τους - υρπολήθηκε ο ναός του Ολυμπίου Διός κατά διαταγή του αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης Θεοδοσίου του Β΄. Οι σφαγιασμοί οι εξορίες και φυλακίσεις κατά των Εθνικών συνεχίζονται.
429 Λεηλασία του Παρθενώνα και καταστροφή μνημείων της Αθήνας : Ροπαλοφόροι μοναχοί και αυτοκρατορικοί στρατιώτες γκρεμίζουν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Θεάς Αθηνάς από τον Παρθενώνα, καταστρέφουν την ξύλινη σκεπή του ναού και λαφυραγωγούν το ιερό. Οι Έλληνες εθνικοί της Αθήνας διώκονται.
430-450 Εκδίδονται δεκάδες έδικτα που διατάσουν την συνέχιση των διωγμών, την ισοπέδωση των ναών που έχουν ακόμη μείνει όρθιοι , καταστροφή φιλοσοφικών βιβλίων στην πυρά και διαμόρφωση της νομοθεσίας για την έκδοση δικαστικών αποφάσεων κατά των Εθνικών. Με έδικτο του ο Θεοδόσιος ο Β διατάζει την ποινή του θανάτου για τους Έλληνες εθνικούς καθώς και τους αιρετικούς. Επίσης ορίζει ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ! Μεγάλος λοιμός πέφτει τον χειμώνα του έτους στην αυτοκρατορία και ο Θεοδόσιος κατηγορεί ως αιτία τους Εθνικούς που λατρεύουν δαίμονες.! Οι Χριστιανοί  γκρεμίζουν όλους τους ναούς και τα ιερά των Ελλήνων πλην εκείνων που μετατρέπονται σε χριστιανικές εκκλησίες. Ο Θεοδόσιος ο Β διατάζει το κάψιμο όλων των μη-χριστιανικών βιβλίων και ειδικότερα αυτών του Πορφύριου(17). Οι ναοί της πόλεως Αφροδισίας καταστρέφονται και η πόλη μετονομάζεται σε Σταυρούπολη.
Μαρκιανός ( 450-457 ) - Πουλχερία
Μετά τον θάνατο του Θεοδοσίου Β' στις 28 Ιουλίου 450 πανίσχυρη η Πουλχερία ως μοναδική κληρονόμος της Θεοδοσιανής δυναστείας στην Ανατολή αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα να υποταγή το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος στο Δυτικό λόγω ελλείψεως διαδόχου. Η Πουλχερία που διοικούσε την αυτοκρατορία από κοριτσάκι δέκα ετών δεν ήθελε να παραμεριστεί αλλά δεν ξεχνούσε και τον όρκο που είχε δώσει στην Παναγία ότι στην ζωή της θα παρέμενε ΄΄παρθένα νύμφη του Νυμφίου Υιού της΄΄ Τηρώντας τον όρκο της στην Παναγία παντρεύτηκε τον Θράκα χιλίαρχο Μαρκιανό 58 ετών υπασπιστή του Αλανού στρατηγού Άσπαρ θέτοντας του τον αυστηρό όρο ότι στις συζυγικές τους σχέσεις θα διατηρούσε την παρθενία της. Έτσι ο χιλίαρχος Μαρκιανός (..Άγιος) αναβαθμίστηκε σε αυτοκράτορα και εισήλθε πανηγυρικά με την παλλακίδα του στα ανάκτορα και η Πουλχερία (..Αγία) παρέμεινε παρθένα και Βασίλισσα όπως και επί Θεοδοσίου Β. Κατά την βασιλεία του ο Μαρκιανός συνέχισε τους διωγμούς κατά των Εθνικών και την έκδοση διαταγμάτων κατά της αρχαίας θρησκείας με μικρότερη όμως ένταση γιατί ήδη είχε επιβληθεί βίαια και με κατακόμβες νεκρών ο Χριστιανισμός.
457-491 Σποραδικές εκτελέσεις εθνικών σε όλη την αυτοκρατορία. Σε μια τελευταία προσπάθεια να υπερασπιστούν την λατρεία τους και την τιμή τους από τους από τους οπαδούς του εξ'ανατολάς "φωτός" οι Έλληνες της Μικρας Ασίας εξεγείρονται. Η εξέγερση καταστέλλεται και οι έλληνες σφάζονται από τον αυτοκρατορικό στρατό. Μεγάλες μορφές της αυτοκρατορίας με την κατηγορία πως είναι Έλληνες εκτελούνται. Ο Ζώσιμος, ο Ισίδωρος, ο Σεβεριανός, και άλλοι ενώ λαμβάνει χώρα η περίφημη δίκη του φιλόσοφου Ισοκάσιου. Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου χριστιανοί αξιωματούχοι εκτελούν βασανίζουν και διαπομπεύουν πολλούς κρυφούς εθνικούς ιερείς. Το 474μ.α.χ.χ. αυτοκράτορας αναλαμβάνει ο Ζήνων επι της βασιλείας του το 484μ.α.χ.χ. εκδηλώνεται νέα εξέγερση των Ελλήνων κατά του εβραιοχριστιανικού κατεστημένου με ηγέτες τον Λεόντιο, τον Ίλλο και τον αθηναίο φιλόσοφό Παμπρέπιο επιδιώκουν την ανατροπή του χριστιανισμού και την επιστροφή των πατρώων αντιλήψεων. Παρά τον γενναίο αγώνα των Ελλήνων εξεγερθέντων 4 χρόνια μετά και οι τελευταίοι επαναστάτες θανατώνονται. Στην Ίμβρο ο προσηλυτιστής Κόνων ακολουθούμενος από το σύνηθες πλήθος των ειδωλοφάγων μονάχων εκτελεί όλους τους Έλληνες του νησιού. Ακόμα μια δωδεκαθειστική λατρεία αυτή του Λαβρανίου Δια βρίσκει το τέλος της όπως και οι λάτρεις της από τους οπαδούς της "αγάπης".
515 Ο νέος αυτοκράτορας Αναστάσιος εξαπολύει τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας και τον ειδωλοφαγικό "στρατό" των διαφόρων επισκόπων και ισοπεδώνει τον ναό του Θεού Θεανδρίτου στη Ζοάρα της Αραβίας καθώς και δεκάδες άλλα ιερά στην περιοχή οι εθνικοί της περιοχής τι άλλο ...;εκτελούνται. Στα χρόνια του Αναστάσιου γίνετε επίσης και υποχρεωτικό το βάπτισμα ακόμα και για όσους είναι ήδη χριστιανοί 


528 Αυτοκράτορας είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους ανθέλληνες της ιστορίας ο Γιουτπράδα (ελληνιστί Ιουστινιανός) επί των ημερών του καταργούνται οι ολυμπιακοί αγώνες και εκδηλώνεται η περίφημη "στάση του Νίκα" (19). Παρόλες τις αρχικές επιτυχίες των επαναστατών ο αυτοκρατορικός στρατός ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΕΡΟΥΛΩΝ (χριστιανών ασφαλώς) πνίγει την εξέγερση των Ελλήνων στο αίμα. 40.000 νεκροί αρχικά και εν συνεχεία γκρέμισμα ελληνικών ναών και κλείσιμο φιλοσοφικών σχολών. Η τελευταία ελπίδα του ελληνισμού είχε πια χαθεί. Μέσα στα αντίποινα της ιουδαιοχριστιανικής ηγεσίας είναι η αφαίρεση κτημάτων των Ελλήνων προς όφελος ασφαλώς της χριστιανικής εκκλησιάς και του δημόσιου ταμείου. Ο Γιουτπράδα συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του επιβάλλει ποινές θανάτου δια σταύρωσης πυρός και βασανιστηρίων για όσους "εκ των ανοσιών και μυσαρών Ελλήνων κατεχόμενοι πλάνη". Συντάσσει επίσης και τον περίφημο "Ιουστινιάνειο κώδικα" μνημείο ανθελληνικού παροξυσμού.

529 Ο Γιουτπράδα (Ιουστινιανός) κλείνει την φιλοσοφική σχολή των Αθηνών και δημεύει την περιουσία της. Οι τελευταίοι διδάσκαλοι κυνηγημένοι βρίσκουν καταφύγιο στην αυλή του λάτρη του ελληνικού πολιτισμού Πέρση βασιλεία Χοσρόη.
532 Ο μονοφυσίτης μοναχός Ιωάννης Ασιακός μαζί με οπαδούς του περιδιαβαίνουν την Μικρά Ασία και διαλύουν ότι απομένει από της εθνικές λατρείες.
542 - 546 Λόγο της συνεισφοράς του στην καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού ο Ιουστινιανός ονομάζει τον Ιωάννη Ασιακό επίσημο αυτοκρατορικό προσηλυτιστή εξουσιοδοτημένο να εξοντώσει ή να βαπτίσει της "ειδωλολατρικές" ψυχές που έχουν απομείνει στην αυτοκρατορία. Ύστερα από 35 χρόνια σφαγών, βίαιων προσηλυτισμών δωροδοκιών και βασανιστηρίων ο Ιωάννης περιγράφει ο ίδιος τα κατορθώματα του στο έργο του. Ενώ στην Κωνσταντινούπολη φυλακίζονται, βασανίζονται και εκτελούνται γραμματικοί, ρήτορες, νομικοί και λόγιοι με την κατηγορία πως είναι "Έλληνες".
556 Ο επίσκοπος Αμάνθιος στέλνεται από τον Ιουστινιανό στην Αντιόχεια για να εξοντώσει όλους τους εναπομείναντες εθνικούς της πόλης και να καταστρέψει όλες της κρυφές ιδιωτικές τους βιβλιοθήκες με την "ανόσια" γνώση των Ελλήνων.
562 Νέος διωγμός των Ελλήνων και λοιπών εθνικών σε Αθήνα, Παλμήρα και Κωνσταντινούπολη. Ο χρονικογράφος Ι.Μαλαλάς στο έργο του ¨χρονογραφία¨ γράφει χαρακτηριστικά "Έλληνες πιάστηκαν και διαπομπεύθηκαν μέσα στην Κωνσταντινούπολη ταυτόχρονα με το κάψιμο των ελληνικών βιβλίων στον ¨Κυνήγιον¨ μαζί με εικόνες των Θεών".
578 - 582 Την εξουσία παίρνει ένας νέος αυτοκράτορας ο Τιβέριος, ο οποίος ασφαλώς συνεχίζει το έργο των προκατόχων του ,εκατοντάδες κρυπτοεθνικοί εκτελούνται, παλουκώνονται, αποκεφαλίζονται και σταυρώνονται. Ο ύπαρχος Ανατολής Ανατόλιος ρίχνεται στα λιοντάρια με την κατηγορία της λατρείας του Διός. Όταν τα λιοντάρια δείχνουν απροθυμία να τον κατασπαράξουν οι οπαδοί της θρησκείας της "αγάπης" αποφασίζουν την σταύρωση του ενώ εν συνεχεία πετούν το πτώμα του καθώς και τα πτώματα άλλων Έλλήνων στους σκουπιδότοπους εκτός των τειχών της πόλης . Φήμες ότι η εξουσία έχει ύποπτες συνδιαλλαγές με τους μιαρούς Έλληνες οδηγούν τον χριστιανικό όχλο της Κωνσταντινούπολης σε επίθεση εναντίον των ελαχίστων εναπομεινάντων Ελλήνων της πόλης τους οποίους είτε λιθοβολούν είτε καίνε ζωντανούς.
582 - 602 Είναι η περίοδος της αυτοκρατορίας του Μαυρίκιου ο οποίος εγκαινιάζει την βασιλεία του με νέους διωγμούς κατά των εναπομεινάντων εθνικών της ανατολικής αυτοκρατορίας. Οι οπαδοί της θρησκείας της "αγάπης"εκτελούν βασανίζουν, καινε, σταυρώνουν οποιονδήποτε είναι ύποπτος για εθνική λατρεία. Η ερήμωσή της επαρχίας, η πνευματική και υλική εξαθλίωση, η υπερσυγκέντρωση του πληθυσμού της αυτοκρατορίας στης μεγάλες πόλεις οδηγούν στην αποκτήνωση της καθημερινής ζωής και στην εμφάνιση συνεχών επιδημιών πανούκλας που οδηγούν στον θάνατο μεγάλο αριθμό ατόμων από τα εξαθλιωμένα πλήθη της αυτοκρατορίας. Με τον θάνατο του Μαυρίκιου το 602μ.α.χ.χ. ξεσπά μια "εμφύλια" (20) διαμάχη στους κόλπους της αυτοκρατορίας οι όχλοι της Κιλικίας, της Μικράς Ασίας, της Παλαιστίνης, της Θεσσαλονίκης, των Βαλκανικών επαρχιών και της ίδιας της πρωτεύουσας αλληλοσκοτώνονται. Είναι μια εποχή παραλογισμού και σχιζοφρένειας (όπως κάθε εποχή που ακολουθεί μετά από λοιμούς και επιδημίες).
692 Είναι η χρονολογία που λαμβάνει χώρα η "Πενθέκτη σύνοδος". Σε αυτήν, η ίδια η ηγεσία του ιουδαιοχριστιανισμού παραδέχεται πως παρόλες τις πολύχρονες (σχεδόν 4 αιώνες διωγμών) προσπάθειες της υπάρχουν ακόμα ελληνικά και εθνικά κατάλοιπα. Έτσι τα μέλη της συνόδου αποφασίζουν την απαγόρευση όσων από τις γιορτες των εθνικών λατρειών συνεχίζουν ακόμα σε σκόρπια μέρη της αυτοκρατορίας όπως τα Βρουμάλια, τα Ανθεστήρια, τα Βοτά και άλλες διονυσιακές και εθνικές εορτές.
804 Ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Ταράσιος αποπειράται να εκχριστιανίσει τους τελευταίους Έλληνες της αυτοκρατορίας τους κάτοικούς της Μέσα Μάνης αποτυγχάνει όμως καθώς το περήφανο ελληνικό στοιχείο της περιοχής ανθίσταται σθεναρά.

850 - 860 Αυτό που δεν κατάφερε ο Ταράσιος πέτυχε με την φωτιά και το σπαθί ο Αρμένιος προσηλυτιστής και "άγιος" Νίκων .Έτσι στα μέσα του 9ου αιώνα παύει η τελευταία λατρεία των Ελλήνων Θεών στα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Τα χρόνια μετέπειτα Η καταγραφή αυτή μπορεί να αναφέρθηκε στην περίοδο μεταξυ του 314μ.α.χ.χ.και του 860μ.α.χ.χ. -που έγινε και το μεγαλύτερο μέρος από το διωγμό των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος- αλλά σκόρπιες καταστροφές και διώξεις του ελληνικού πνεύματος συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα..
Πηγή:
filostratos.pblogs.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/05/blog-post_857.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters