Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ,ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.END

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΟΥΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ...

ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...

 
Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτ 2012 από 

END.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ.

 

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/akoyste-ton-idio-ton-artemh-swrra-hwris-montaz-na-mila-gia-oloys.html


Τρόικα: "Eκκενώστε άμεσα νησιά! Κοστίζουν!"

Εκκένωση των νησιών που έχουν κάτω από 150 κατοίκους διέταξαν οι αποικιοκράτες της τρόικα. Είναι προφανές ότι οι τροικανοί δεν ενδιαφέρονται πόσα μέτρα θα πάρουμε, ακόμη και αν αυτοκτονούσαμε όλοι εθελουσίως, πάλι θα μας ζήταγαν νέα μέτρα.

Αυτό σημαίνει δύο τινά:

Δοκιμάζουν την αντοχή της ελληνικής κυβέρνησης, για να δουν πόσο "πρόθυμη" και υπάκουη είναι, ή κάποιος από τους τρεις προσπαθεί να την "κάνει" π.χ το ΔΝΤ, και ζητάει ανεδαφικά πράγματα για να προκαλέσει ολική ρήξη με την κυβέρνηση, και να διευκολυνθεί ο ενδιαφερόμενος προς αποχώρηση.

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Σύμφωνα με τον υπουργό, σε συνάντηση που είχε η Τρόικα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ζητήθηκε να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους, γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.

«Τους απαντήσαμε άμεσα ότι δεν είναι καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης.

Η συζήτηση επί του θέματος δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς, όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους, αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και να ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότεινα ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, για το θέμα ενημερώθηκαν τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης.

Αυτό δεν κρύβεται πλέον και θα πρέπει η κυβέρνηση να αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να λέει απλό και σταράτο "όχι".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/e_11.html

Γιατί φεύγουν στο εξωτερικό μεγάλες ελληνικές εταιρείες.

Η ΦΑΓΕ μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο. Αυτό πλέον, λίγο ως πολύ, είναι γνωστό. Εκείνο το οποίο δεν γνωρίζει ωστόσο ο πολύς κόσμος είναι ότι και άλλες εταιρείες, αναλόγου μεγέθους με τη γνωστή γαλακτοβιομηχανία, εξετάζουν την ίδια κίνηση, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις φορολογικές διευκολύνσεις που πετυχαίνουν, αλλά και γι' άλλους, πολύ πιο πρακτικούς, όπως το να μπορούν να συναλλάσσονται χωρίς πρόβλημα με τους ξένους εταίρους και προμηθευτές τους.

Μεταφέροντας την έδρα της εταιρείας σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, μια εταιρεία μπορεί, για παράδειγμα, να εκδίδει εγγυητικές τραπεζών, εκεί όπου εμφανίζεται να έχει το «στρατηγείο» της. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, αποφεύγει το εμπόδιο του αποκλεισμού που υφίσταται οποιαδήποτε εταιρεία επιχειρεί σήμερα να κάνει δουλειές προσκομίζοντας εγγυητικές ελληνικών τραπεζών, που δεν γίνονται δεκτές από τρίτους προμηθευτές.

Κι έτσι επιστρέφει και πάλι στο χρηματοπιστωτικό στερέωμα, απ' όπου σήμερα είναι αποκλεισμένη έχοντας ως έδρα τη χώρα μας. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και ο βασικός λόγος που οι εγχώριες εταιρείες φεύγουν από την Ελλάδα ή ετοιμάζονται να φύγουν. Και σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια κίνηση – με αυτή της ΦΑΓΕ – εξετάζουν κι άλλα μεγάλα «μαγαζιά», το ίδιο ή και ακόμα μεγαλύτερα.



voria

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5360.html

Κοιμηθείτε κι άλλο ζώα... μας κλέβουνε από παντού ! - ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ !!!

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.

Μα τι "μουρόχαβλοι" άνθρωποι έχουμε γίνει... Μα τι ζώα . Καναπέ, φραπεδάκι, φρέντο και "άγιος ο Θεός".  Έχω χάσει πάσα ιδέα για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν αντιδρά κανείς. Μας κλέβουν από παντού και λέμε και ευχαριστώ.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. 
Από τις αυξήσεις στα καύσιμα , που πήγε το πετρέλαιο κίνησης 1,60; 
Από το θέρμανσης που...
θα πάει 1,5 ευρώ; 
Από τα τρόφιμα και ειδη πρώτης ανάγκης που έχουν πάρει 80% αύξηση τον τελευταίο χρόνο;
Από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών;
Από τα τεκμήρια; 
Από τις παλαβές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία; 
Από τα χαράτσια των σπιτιών που έφιαξε ο καθένας με "αίμα" ;
Από που;

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά (και άλλα τόσα), έχουμε και το κλέψιμο στα τιμολόγια των Δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών.
Μα είναι να τα βλέπεις και να " βγαίνεις από τα ρούχα σου" .

Πάμε για αρχή: 


Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο κορόιδα μας έχουν ήδη πιάσει και μας τα παίρνουν μέσω των τιμολογίων των ιδιωτικών εταιρειών.

Στην αρχή, λοιπόν, έπεσε η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου για την κινητή τηλεφωνία, τα οφέλη της, τον εκσυγχρονισμό και άλλες καταναλωτικές αηδίες.
Εμείς, από την άλλη,  ως υπερκαταναλωτές που  είμαστε,  τα εφαρμόσαμε σε τέτοιο βαθμό ώστε κάθε οικογένεια να έχει  3-4 κινητά είτε σύνδεσης είτε κάρτας.

Έπειτα, λοιπόν, βάζουν το "Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας"  και το  Ελληνικό Δημόσιο "τσεπώνει" κάμποσα εκατομμύρια  ευρώ από εκεί.
Σαν μη φτάνει αυτό,  πρόσφατα βρήκαν άλλο κόλπο για κλέψιμο... (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλα κουραφέξαλα) .

ΒΑΖΟΥΝ τέλος επανασύνδεσης για κάθε συνδρομητή που θα του γίνει φραγή πάνω από τέσσερις φορές ...
ΔΕΙΤΕ...  Τέλος επανασύνδεσης ! 

Για κάτι που γίνεται αυτόματα με την πληρωμή του λογαριασμού. Για κάτι που δεν κινείται κανείς για να το κάνει. Για κάτι που είναι καθαρά κλέψιμο!
Ποιός όμως να το προσέξει αυτό; Αστεία πράγματα... και μηδαμινό ποσό έ; 4 ευρώ για επανασύνδεση!

Και τώρα ας πάμε σε άλλο mega κόλπο!

Τι έχουμε εδώ; 
Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς, 
Εθνικό Δίκτυο Διανομής 
και Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας ! 

Μα τι λέτε ρε κλέφτες; Ρε γομάρια και ντενεκέδες ...  

Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Ποιές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και κολοκύθια;
Αυτό είναι καθαρά κλέψιμο!
Σε έναν οικιακό λογαριασμό που το έναντι του ρεύματος  είναι 282 ευρώ εσείς βάζετε άλλα 226 νταβατζιλίκι;

Ποιός από εσάς μπορεί να βγεί και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το τι είναι αυτά τα χρήματα; 
Ποιός μπορεί να πει κάτι εκτός του : " ή το πληρώνεις ή στο κόβω;"


Είστε κλέφτες... 

Μα το χειρότερο δεν είναι πως είστε εσείς κλέφτες. 

Το χειρότερο είναι πως είμαστε  εμείς ζώα.
Κοιμηθείτε ακόμη ζώα... μας κλέβουνε από παντού !

 





 Τρύφωνας Τιπούρτης.

 http://www.epirus-ellas.gr/2012/10/blog-post_3025.html#.UHbCd65FZc8

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6327.html

EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ;‏

Ο Ιός H3N8 από τις φώκιες, θεωρείται η επόμενη ‘Πανδημία’
Ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός δημοσιευμάτων στα μαζικά μέσα ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν σχετικά με τον νεοαναπτυσσόμενο ιό Η3Ν8 από τις φώκιες κατονομάζοντας τον ως την ‘επόμενη πανδημία’ και εγείροντας ανησυχίες και προβληματισμούς ότι μπορεί να μολύνει και να εξαπλωθεί και στους ανθρώπους.

Είναι προφανές πλέον ότι τα μέσα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις των ‘πανδημικών απειλών’ είτε στη περίπτωση της γρίπης των πτηνών, είτε στη περίπτωση του ιού Η1Ν1.

Με την ενασχόληση των μέσων με όλες αυτές τις ‘πανδημικές εκρήξεις’ έρχεται πάντα η ώθηση για βεβιασμένους εμβολιασμούς, που στη συνέχεια ακολουθούνται από αναφορές για βαρύτατες
παρενέργειες (οι οποίες χρόνια αργότερα επιβεβαιώνονται ακόμη και από ιατρικά περιοδικά.)

Όμως τι πραγματικά είναι ο ιός Η3Ν8; Αποτελεί μία πραγματική απειλή ή ένας πλαστός εκφοβισμός πανδημίας;

Το στέλεχος του ιού πρωτοεμφανίστηκε στη Νέα Αγγλία και βρέθηκε σε πληθυσμούς φώκιας από ερευνητές, σκοτώνοντας περισσότερες από 162 φώκιες σε περίοδο τεσσάρων μηνών.

Έπειτα από σχετική διερεύνηση που ακολούθησε από τον ιολόγο Lipkin του Πανεπιστημίου τηςColumbia, βρέθηκε ότι ο μεταλλαγμένος ιός ουσιαστικά μεταδόθηκε από τα θαλάσσια πουλιά στις φώκιες.

Ο ιός είχε υποστεί έναν διαφορετικό τύπο μεταλλάξεων προτού μολύνει τις φώκιες – όπως την ικανότητα να μεταδίδεται από θηλαστικό σε θηλαστικό – ή καλύτερα από φώκια σε φώκια προς το παρών. Ο ιός μόλυνε το αναπνευστικό σύστημα του πληθυσμού της φώκιας.
Ο ιός της γρίπης από τις φώκιες πρόκειται να συνδυαστεί με τον Ιό H5N1 για να δημιουργήσει έναν ‘Υπεριό’;
Ο μεγαλύτερος προβληματισμός σχετικά με τον συγκεκριμένο ιό είναι η δυνατότητα που ενδέχεται να αποκτήσει ώστε να μεταδίδεται από τα ζώα στον άνθρωπο.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήδη έχει υποστεί σημαντικές μεταλλάξεις, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν ήδη να χτυπούν της σειρήνες της επερχόμενης πανδημίας.

Παρόλα αυτά, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι λίγες οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού H3N8 στους ανθρώπους. Η μοναδική εξαίρεση, είναι, εάν συνδυαστεί ο ιός Η3Ν8 με τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών, και αυτός ο συνδυασμός θα δημιουργήσει έναν πιθανά δολοφονικό σούπερ-ιό.

Το πιό ανησυχητικό είναι ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί σε εργαστηριακό περιβάλλον, καθιστώντας τον ιό το νέο επικίνδυνο βιολογικό όπλο, που σύμφωνα με τον Paul Κeim – πρόεδρο Βιοασφάλειας του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου των Η.Π.Α., θα είναι τόσο επικίνδυνο που ουσιαστικά θα είναι ανεξέλεγκτο...

Δεν είναι γνωστό εάν και πότε ο συγκεκριμένος ιός θα χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο, αλλά εάν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε, σύμφωνα με πολλές απόψεις και έρευνες (για την δυνατότητα χρησιμοποίησης του ιού Η5Ν1 ως βιολογικό όπλο βλέπε εδώ) ειδικών που βρήκε το pentapostagma.gr στο διαδίκτυο, θα προκληθεί μία ανυπολόγιστη καταστροφή...


apocalypsejohn.com
okloios
kalyterotera.gr
http://diadrastiko.blogspot.com/2012/10/e_11.html#ixzz28zvMe5go

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/e_1529.html

Το “περίεργο” σήμα του άνδρα της ομάδας “ΔΙΑΣ”



Τι καταγγέλει συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ…
Ο γιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, δεν έφερε τα διακριτικά του σώματος της Αστυνομίας, αλλά όπως φάινεται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα , φόραγε άλλο σήμα , που παραπέμπει σε εθνικιστικά σύμβολα , τα οποία ο ίδιος είπε ότι ανήκουν σε «σε φασιστικές ομάδες».
Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι οι άνδρες των ΜΑΤ και άλλων επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας έχουν πάνω τους σήματα ή έχουν χαράξει στα κράνη και τις ασπίδες τους συνθήματα και σύμβολα που παραπέμπουν στον εθνικισμό και την άκρα δεξιά.
 parapolitika.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters