Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Πρόλογος – Το Νομικό Γεγονός

Την 26η Φεβρουαρίου του 2019 δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Τεύχος Α’ Αρ.Φύλλου 32 η κύρωση του Νόμου 4596/2019 από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (ΦΕΚ 32/26-02-2019).

Ο Νόμος 4596/2019 κυρώνει το Πρωτόκολλο υπ’ αριθμόν 16 στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΙΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ» η οποία υπογράφηκε στην Ρώμη από το

Το θαύμα της Ισλανδίας : με χρέος 900% του ΑΕΠ, πέταξε τους δανειστές & βγήκε από την κρίση

Χαιρόμαστε την Ισλανδία και θαυμάζουμε την παρουσία της στους διεθνείς στίβους κάθε μορφής, όχι μόνο στον αθλητικό αλλά πάνω απο όλα στον πολιτικοικονομικό.Η Ισλανδία, αυτή η μικρή πανέμορφη χώρα στον Βορειο Ατλαντικό Ωκεανό, έχει βάλει τα γυαλιά σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε εμάς εδώ στην υποτίθεται προικισμένη από τη φύση Ελλάδα με την τεράστια ιστορική της κληρονομιά.

Γιατί Πρέπει Να Σταματήσετε Να Πίνετε Γάλα Αγελάδος, ΑΜΕΣΩΣ!

Ο μύθος ότι η οστεοπόρωση προκαλείται από την ανεπάρκεια ασβεστίου δημιουργήθηκε για να πωλήσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα συμπληρώματα ασβεστίου. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σ” αυτόν.
Οι Αμερικανίδες είναι μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών ασβεστίου στον κόσμο και παρ” όλα αυτά έχουν ένα από τα πιο υψηλά επίπεδα οστεοπόρωσης στον κόσμο.

Δραματική Επιστολή Της Κύπρου Στον ΟΗΕ: «Τουρκικές Αεροναυτικές Δυνάμεις Περικύκλωσαν Το Νησί - Βοηθήστε Μας»

Δραματική έκκληση προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Α. Γκουτιέρες απευθύνει με επιστολή της η Λευκωσία καταγγέλοντας την περικύκλωση του νησιού από τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις ενώ ζητά παρέμβαση προς την πλευρά της Τουρκίας ώστε να διακόψει και να μην επαναλάβει τις ενέργειες που συνιστούν παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνιστούν απειλή για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Αρχαίος Τάφος Στην Κορσική Που Μπορεί Να ΑΛΛΑΞΕΙ Την ΙΣΤΟΡΙΑ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το μυστήριο γύρω από τους Ετρούσκους είναι ακόμη μεγάλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερα υποθέτουν οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί για τον λαό αυτό παρά γνωρίζουν πραγματικά.

Όμως τα ευρήματα σε ανασκαφές είναι συνεχή και ορισμένα από αυτά, πολλές φορές, δίνουν την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσουν να καταλάβουμε λίγο περισσότερο τον χαμένο μεγάλο πολιτισμό της Μεσογείου.

ΣΔΟΕ: €5 ΔΙΣ € «ΙΕΡΟ» ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ; Α Π Ο Κ Λ Ε Ί Ε Τ Α Ι

ΙΕΡΑ… ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ €600.000, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ. ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ.   

ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΖΙΡΟ 5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ

Άρχισαν ; Kιόλας; Οι ..."επαφές"; (Στενού τύπου; Ίσως;)

(Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΄ΛΙΝΚ' https://www1.cbn.com ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:)
Rabbi Arthur Schneier, senior rabbi of Park East Synagogue, presents a silver apple to welcome Archbishop Elpidophoros, the new leader of the Greek Orthodox Archdiocese of America, to New York, Friday, June 21, 2019. (Diane Bondareff/AP Image)
(Ο ραβίνος Άρθουρ Σνάιερ, ανώτερος ραβίνος της Συναγωγής του Πάρκου Ανατολής, παρουσιάζει ένα ασημένιο μήλο για να καλωσορίσει τον αρχηγό της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής Αρχιεπίσκοπο Ελπιδόφορο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.)

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους (φωτο)


Ο εν λόγω χάρτης είναι εμπνευσμένος από τον χάρτη «Αχαιοί και Τρώες» (Achaeans and Trojans), του Greek Mythology Link, ιστοσελίδας που δημιούργησε ο Κάρλος Παράντα- συγγραφέας του «Genealogical Guide to Greek Mythology».


Σε αυτόν εμφανίζονται όλοι οι ήρωες της Ιλιάδας και οι καταγωγές τους, σε μια μοναδική αναπαράσταση των πρωταγωνιστών και δευτεραγωνιστών του αθάνατου ομηρικού έπους, τόσο από την πλευρά των Αχαιών όσο και των Τρώων.

Γνωρίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να γνωρίζεις;

"Το δικαίωμα να γνωρίζω" είναι δικαίωμα που άπτεται του δικαίου του περιβάλλοντος, στα πλαίσια του χώρου εργασίας και κοινοτήτων....

"Το δικαίωμα να γνωρίζω" ξεκίνησε ως κίνημα που έγινε δημοφιλές από την Rachel Carson με το βιβλίο της Silent Spring. Είναι ένα περιβαλλοντικό επιστημονικό βιβλίο που εκδόθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1962, για να τεκμηριώσει τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον της αδιάκριτης χρήσης των φυτοφαρμάκων.

Τα «μυστικα» Μνημονια: Η αρπαγη της ελληνικης «γεωπολιτικης υπεραξιας»

«Τελειώστε τους Έλληνες!»

 του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου (*) 
Το 2013, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Αμερική. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015, ζήσαμε, φοβούμαι, το αποτέλεσμα αυτού του ταξιδιού, την αξιοθρήνητη, αναξιοπρεπή συνθηκολόγηση της κυβέρνησής του και την ποδοπάτηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. (1)
Τέσσερα χρόνια μετά, το 2017, ως Πρωθυπουργός πλέον, ο Τσίπρας ξαναπήγε στην Αμερική.

Καταγγελία ΣΟΚ: Γερμανοί αστυνομικοί ελέγχουν επιβάτες σε ελληνικά αεροδρόμια, η χώρα υπό απόλυτη κατοχή, η κυβέρνηση καλείται να δώσει εξηγήσεις !

Αυτόπτης μάρτυρας προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες – Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Bild” επιβεβαιώνει την καταγγελία
Είναι απίστευτο, κι όμως συμβαίνει! Την ασφάλεια των ελληνικών αεροδρομίων φαίνεται ότι έχουν αναλάβει “εργολαβικά” Γερμανοί αστυνομικοί, που πραγματοποιούν ελέγχους στους επιβάτες ασκώντας καθήκοντα επί ελληνικού εδάφους!...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters