Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

«Χαλάει» Η Πυξίδα Της Γης: Ο Μαγνητικός Βορράς Μετακινείται Με 50 Χιλιόμετρα Το Χρόνο

Ο μανγητικός βόρειος πόλος του πλανήτη, που δεν συμπίπτει με τον γεωγραφικό, μετακινείται με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει καταγραφεί ποτέ
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης, στον οποίο βασίζονται οι πλοηγοί εδώ και αιώνες για τον προσανατολισμό τους και πιο πρόσφατα χρησιμοποιείται από τα αεροπλάνα έως τις εφαρμογές των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, μετακινείται πλέον με ρυθμό άνευ προηγουμένου στην καταγεγραμμένη ιστορία, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Διασχίζει πια την περιοχή της Αρκτικής με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων το χρόνο και δεν δείχνει σημεία επιβράδυνσης στο «βηματισμό» του.

Εκβαρβαρωμένος «πολιτισμός»

Τι ονομάζουμε «φαύλο κύκλο»; Τα λεξικά λένε: «Είναι η κατάσταση που δημιουργείται, όταν λύνοντας ένα πρόβλημα οδηγούμαστε στη δημιουργία άλλου προβλήματος, που με τη σειρά του μας οδηγεί πάλι στο αρχικό, δηλαδή σε αδιέξοδο».

Παράδειγμα: Θέλουμε οι Ελληνώνυμοι τον «εξευρωπαϊσμό» μας, που σημαίνει τον εκσυγχρονισμό μας – είναι ο καϋμός και η ξιπασιά που συνθέτουν τη συλλογική μας μειονεξία. Πώς όμως μια κοινωνία, από τα πανάρχαια χρόνια ευρωπαϊκή, αλλά με πολιτισμό στους αντίποδες (κυριολεκτικά) του μεταγενέστερου (μεταρωμαϊκού) πολιτισμού της Δυτικής Ευρώπης (μεσαιωνικού και νεωτερικού), μπορεί να μεταλλαχθεί πολιτισμικά και η μεταλλαγή να συνιστά «εκσυγχρονισμό» – όχι στείρα απομίμηση;

Νέο «παράθυρο» για χάκερ - Πώς οι «έξυπνες» τηλεοράσεις τούς βάζουν μέσα στο σαλόνι μας


Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ανακάλυψαν τρόπους για να θέσουν σε κίνδυνο τις «έξυπνες» τηλεοράσεις, σύμφωνα με νέα προειδοποίηση του FBI.
Οι ιδιοκτήτες «smart» τηλεοράσεων θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να προστατέψουν τις συσκευές τους, όπως αναφέρει το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ.

Οι «έξυπνες» τηλεοράσεις είναι τόσο προσβάσιμες για τους επίδοξους χάκερ όσο οι υπολογιστές ή άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Επειδή πολλές τηλεοράσεις διαθέτουν τώρα μικρόφωνα και κάμερες, θα μπορούσαν οι κακόβουλοι χάκερ να διαπράττουν σοβαρές παρεμβολές στην ιδιωτική ζωή των οικιακών χρηστών ηλεκτρονικών μέσων, επισήμανε το FBI.

ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ "ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"! Επί τρεις μήνες κοιμόταν η Αθήνα

Επί τρεις μήνες κοιμόταν κυριολεκτικά η Αθήνα, χωρίς να δώσει βάση στις τουρκικές επιθετικές προθέσεις, που αποτυπώθηκαν για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα και επίσημα σε χάρτη, τον περίφημο χάρτη της "Γαλάζιας Πατρίδας", που αποτέλεσε και το εγκεκριμένο φόντο στην επίσκεψη Ερντογάν στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας, στις 2 Σεπτεμβρίου 2019!

 Τρεις ολόκληροι μήνες κύλησαν άπρακτοι για την Ελλάδα, που "πιάστηκε στον ύπνο" με το Μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης για την κοινή οριοθέτηση ΑΟΖ μέσα όμως στην ελλαδική!

Μετακινείται ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης (Βίντεο)


Διασχίζει την περιοχή της Αρκτικής με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων

Ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης, ο οποίος «καθοδηγεί» πυξίδες και GPS στον οποίο βασίζονται οι πλοηγοί εδώ και αιώνες για τον προσανατολισμό τους και πιο πρόσφατα χρησιμοποιείται από τα αεροπλάνα έως τις εφαρμογές των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, μετακινείται πλέον με ρυθμό άνευ προηγουμένου στην καταγεγραμμένη ιστορία, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει περνά μέσα από την Αρκτική με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων το χρόνο και δεν δείχνει σημεία επιβράδυνσης όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Παρά το «κηρύγματα» που μας κάνουν οι Γερμανοί η φοροδιαφυγή δίνει και παίρνει στη χώρα τους


Παρά τα κηρύγματα που αρέσκεται να κάνει στους εταίρους της στην Ευρωζώνη και ειδικότερα στην Ελλάδα, η Γερμανία αντιμετωπίζει ανάλογα μεγάλο πρόβλημα φοροδιαφυγής.

Παράνομα λογισμικά, εικονικά τιμολόγια και «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές διευκολύνουν τη φοροδιαφυγή, που κάθε χρόνο κοστίζει στο γερμανικό δημόσιο πολλά δισεκατομμύρια ευρώ. Ετσι, καταφεύγει και η Γερμανία στη λύση των υποχρεωτικών αποδείξεων.

Εφεξής θα είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση αποδείξεων στο λιανικό εμπόριο. Η νέα νομοθεσία προκαλεί αντιδράσεις, αφού συνεπάγεται τεράστιο κόστος για τις επιχειρήσεις.

SOS από Καστελόριζο: Επιστολή συμπαράστασης προς το στρατηγικής σημασίας νησί


Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για το Καστελόριζο λαμβάνει χώρα με σκοπό να αναδειχθούν οι κίνδυνοι που διατρέχει το ακριτικό νησί. Η πρωτοβουλία ανήκει στον καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη ο οποίος καλεί τους απανταχού Έλληνες να αποστείλουν μία κάρτα στο ακριτικό νησί.

Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:

Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης, παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς, όχι μόνο τώρα, αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα, μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση: Δημαρχείο ή Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης, Μεγίστη, 851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Κάποτε όταν… η γειτονιά ήταν μια οικογένεια

*Μέσα σε λίγες δεκαετίες και σταδιακά άλλαξε τόσο πολύ η παλιά και γεμάτη ζωντάνια παλιά γειτονιά, γιατί αλλάξαν τόσο πολύ οι άνθρωποι…
Ωραίο δίπατο σπίτι με ξύλινη εσωτερική σκάλα οικιακή βοηθό…
Δεν είχε πολλά η γειτονιά…άσε που οι πρόσφυγοι όπως τους έλεγαν με τις παράγκες και τα πρόχειρα σπιτάκια χαλούσαν την εικόνα.
Όταν έπεσαν οι παράγκες και σουλουπώθηκαν τα σπιτάκια με κόπο και ιδρώτα
κάπως έφιαξαν οι σχέσεις πλούσιων και φτωχών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΜΑΧΟΥΣ...για την προστασία και τη Νίκη...!!! Για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή! !

Και μια έκκληση - προειδοποίηση προς τις Αρχές...

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ από τις κεντρικές Εθνικές αρτηρίες και νευραλγικά συγκοινωνιακά δίκτυα κάθε μορφής, επίσημους ή άτυπους καταυλισμούς.
Μην περιμένετε να κηρυχθεί επιστράτευση για να ανατρέξετε σε όλες αυτές τις πληροφορίες και να ξεκινήσετε την οργάνωση και τον σχεδιασμό σας.

Ετοιμαστείτε...


Γράφει ο Λύκιος.
Υπήρξαν πολλές οι φορές, που χτυπήσαμε τις καμπάνες του πολέμου μέσα σε αυτό το ιστόλογιο.
Για πολλούς λόγους, ευτυχώς ο πόλεμος δεν ήλθε!

Και λέγοντας πόλεμο, δεν εννοούσαμε αναγκαστικά μια γενικευμένη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά έστω και μια θερμή αναμέτρηση ή θερμό επεισόδιο όπως αρέσει στους δημοσιογράφους να λένε...

Δείτε το οπωσδήποτε! Μια συνέντευξη που θα μείνει στην ιστορία αναλύοντας αυτά που έρχονται στα ελληνοτουρκικά...


Ακούστε πολύ προσεκτικά τι έχει να μας πει ο εθνικός μας αναλυτής... 
Αυτά που αναφέρει ο κύριος Καθηγητής θα τα ζήσουμε λίαν συντόμως. 
Εάν ενδιαφέρεστε για την τύχη της πατρίδας, βρείτε το χρόνο να τον παρακολουθήσετε.

137 - Ένας μυστηριώδης αριθμός Γιατί η Φύση επιμένει σε αυτόν τον αριθμό;


Γράφει η Δρ. Αθηνά Μελή*
Μπορεί να έχει άραγε το Σύμπαν κάποια θεμελιώδη δομή που μπορεί να ανακαλυφθεί μέσω μοναδικών αριθμών; 


Το 137 είναι ο φυσικός αριθμός που εκτός του ότι αποτελεί πρώτο αριθμό (δηλαδή, μόνοι διαιρέτες του είναι η μονάδα και ο εαυτός του), θεωρείται σημαντικός αριθμός στο πεδίο της Φυσικής καθώς έχει συσχετιστεί με διάφορες παρατηρήσεις και μετρήσεις βασικών αρχών και σωματιδίων. 


Μεγάλοι επιστήμονες όπως οι Arthur Eddington, Leon M. Lederman, Richard Feynman, Wolfgang Pauli και άλλοι, είχαν αναγνωρίσει τη σημασία και τη μυστηριώδη ύπαρξη του αριθμού αυτού.

Όλη η παρακμή των ΜΜΕ για τα εθνικά θέματα σ' ένα βίντεο: Μήπως να ετοιμάσουμε λαμπρή υποδοχή στο Γιαβούζ;

Freepen.gr - Παρακολουθήστε το παρακάτω απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και ακούστε προσεκτικά τι λένε οι πανελίστες δημοσιογράφοι και πως δημιουργείται το κλίμα για την Ελλάδα του αύριο με άλλους κατοίκους και διαφορετικά σύνορα. Κανείς φυσικά δεν είναι υπέρ του πολέμου αλλά αυτή ακριβώς η στάση είναι που θα μας οδηγήσει σε αυτόν με μαθηματική ακρίβεια και σε πλήρη καταστροφή.

Κι έχουν τεράστια ευθύνη όλοι αυτοί οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης που βγαίνουν από τα ρούχα τους για το Δημόσιο, το να μη γίνουν απολύσεις όσων δε χρειάζονται, τα επιδόματα και τις συντάξεις αλλά χρόνια τώρα δε λένε κουβέντα για την ενίσχυση της άμυνας της χώρας.

“Κάντο όπως το Ισραήλ”! Αντιστράτηγος προτείνει αλλαγή του ελληνικού αμυντικού συστήματος τώρα! Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης*

Αποτέλεσμα εικόνας για “Κάντο όπως το Ισραήλ”! Αντιστράτηγος προτείνει αλλαγή του ελληνικού αμυντικού συστήματος τώρα!
Δεν ήταν απρόβλεπτο, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν το προβλεπόμενο, ήταν το αναμενόμενο και έπρεπε να το  είχαμε αποτρέψει, ή τουλάχιστον να είμασταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Και όμως συνέβη.   Φυσικά αναφερόμαστε στην συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και της αναγνωρισμένης διεθνώς (δυστυχώς) κυβέρνησης της τριχοτομημένης Λιβύης...

Τα “χαμένα” Καλάσνικοφ των ΕΑΣ και που να τηλεφωνήσουν όσοι τα ψάχνουν για να τα βρουν

Αναζητούν ορισμένοι τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ που οι Ρώσοι ήθελαν να κατασκευάζουν στο Αίγιο και δεν τα βρίσκουν πουθενά… Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στην υπόθεση που όταν ανακοινώθηκε αντιμετωπίστηκε “ελαφρά” απ΄ όσους δεν έβαλαν ούτε μία υπογραφή για τον εξοπλισμό της χώρας πουλώντας…

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Χ.ΤΟΥΡΚΙΑ) ΘΑ ...

... ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ

Ιδού συνποτικά όσα είπε στη συνέντευξή του ο κ. Τζήμερος.

Το ΚΚΕ γράφει στο επίσημο site του ότι ποτέ δεν αποκήρυξε τη δικτατορία του προλεταριάτου, ένας λοιπόν που απεργάζεται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, είναι φασίστας. Κομμουνιστής μεν, αλλά συνηθίσαμε να τον αποκαλούμε φασίστα κάθε εκπρόσωπο του ολοκληρωτισμού.

Μυστικό Χειρόγραφο του Βατικανού αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις

Πίσω στο 1944, Max Planck, ο πατέρας της κβαντικής φυσικής, απέδειξε ότι ολόκληρο το σύμπαν ήταν μόνο ενέργεια και ότι όλα ήταν απλά μια ψευδαίσθηση. 
Επιπλέον, Gregg Braden, ο οποίος έχει μελετήσει το Matrix για περισσότερα από 20 χρόνια, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ζούμε σε μια δονητική σύμπαν και τα πάντα συνδέεται με αυτές τις δονήσεις.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters