Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

EΝD Όταν η αλήθεια πονάει!Ας θυμηθούμε για όσους παρακολουθούν το θέμα αλλά και για όσους δεν γνωρίζουν: 

Η μηνυτήρια αναφορά του  κου Άδωνη Γεωργιάδη όπου κατηγόρησε για πλημμέλημα τους κατηγορούμενους Αρτέμη Σώρρα και Εμανουήλ Λαμπράκη, ήταν : 

Διασπορά Ψευδών ειδήσεων (για ότι αφορούσε την πρόταση χρηματοδότησης).

Δίδονται ψευδείς ελπίδες στο λαό για κάτι που δεν υπάρχει.

Παρενόχληση της εύρυθμης λειτουργίας του Συντάγματος

Αφού το δικαστήριο συσκέφτηκε κατά νόμο, αποφάνθηκε ότι κρίνονται αθώοι.
Τι σημαίνει κρίνονται αθώοι;
Σημαίνει αυτό για το οποίο κατηγορήθηκαν δεν ισχύει.


Αριθμός Αθωωτικού: 67650/ 13

Αν είχε κριθεί κάποιος ένοχος, τότε θα υπήρχε φυλάκιση, ή άλλες κυρώσεις.

Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κος Γεωργιάδης να το 
αμφισβητήσει;

Δική του δίκη δεν ήταν;
Το να κυκλοφορούνε, οι άνθρωποι του END, αποφάσεις δικαστηρίου σε περίεργους, μάλλον δεν τους καίει για να το κάνουν... 
Όποιος θέλει ας πάει να τα βρει δεν είναι κρυφά.

Και πραγματικά ο ΕΝΔ δεν ψάχνει να πείσει κανένα. Απλά ενημερώνει και όποιος ενδιαφέρεται αν πλήττονται τα δικά του δικαιώματα ή όχι μπορεί να το ψάξει και να βρει τις απαντήσεις.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έστειλε αντιπρόσωπό του.
Αυτός προκάλεσε τη Δίκη όχι ο Αρτέμης Σώρρας.
Αφού λοιπόν ο κύριος υπουργός ένιωθε τόσο σίγουρος και αντί να υπερασπιστεί τα όσα έγγραψε, γιατί δεν παρουσιάστηκε;
Ακόμα και οι μάρτυρές του, αφού τους στρίμωξε η Δικαστής είπαν απλά την αλήθεια…
Τι περίμεναν εξάλλου να πουν; Αφού φαινόταν ότι δεν είχαν και πολλά να πουν...
Εξάλλου, οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι η άλλη πλευρά. 
Γιατί ΜΟΝΟΝ η πλευρά του END έχει τον νόμιμο φάκελο.
Οι μάρτυρες τι στο καλό μπορούσαν να μαρτυρήσουν;
Ψυχολογικά;

Η Δικαστής δίκασε επί 4 ολάκερες ώρες.. Από τις 9.00 τελειώσε σχεδόν στις 14.30. 
Οπότε όλα όσα λένε είναι ανοησίες.
Τι ήταν η πρόταση;
Εκχώρηση νόμιμης περιουσίας του Σώρρα για να ρευστοποιηθεί και να δοθεί δάνειο προς το Κράτος. Για να γίνει αυτό, η περιουσία πρέπει να είναι υπαρκτή, νόμιμη και να αναγνωρίζεται από το Αμερικάνικο Θυσαυροφυλάκιο (Treasury).
Ο END στη δίκη απέδειξε όλα τα πιο πάνω.
Όλα αυτά δεν στέκουν: Αυτοί έκαναν την μήνυση όχι ο END. Ο οργανισμός END απλά έχει ΒΑΡΒΑΤΟ φάκελο, αυτοί ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΠΟΤΕ τους προκαλούμε να τον ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Δεν ασχολούμαστε με τις ανοησίες των όσων ψυχολογικά θέλουν να τους κοιτάξει κανείς και να πάρουν αξία. Ούτως ή αλλιώς από αυτούς έχουμε πολλούς…
Είναι πλέον προφανές και τυπικά αποδεδειγμένο πως ο END έχει την αλήθεια με το μέρος του, οι άλλοι τις εικασίες.
Ο END έχει τον φάκελο, αυτοί δεν έχουν τίποτα.
Αυτοί μπορούν μόνο να φωνασκούν, ο END να κάνει πράξεις.
Αυτοί εκτίθενται λέγοντας ανοησίες, εμείς στο πλάι του END εκτιθέμεθα γιατί λέμε την αλήθεια.

Η Αλήθεια πονάει..

Θα πω ένα απλό και με αυτό κλείνω:
Είναι δυνατόν το Αμερικάνικο Δημόσιο, να άφηνε να κυκλοφορούν εάν το χρεόγραφο που καταθέσαν νόμιμα, δια μέσου του προξενείου Κύπρου και Ελλάδος στην Ν.Υ. και Τορόντο- Καναδά και με αποδεικτικά στους κάτωθι, να ήταν ψεύτικο;
Και μάλιστα με εξώδικα και μηνύσεις?

Κατατέθηκαν νόμιμα και με απόδειξη στους:
Αμερικάνικο Υπ. Οικονομικών, Τμήμα Μεταφορών , Τμήμα πληρωμών

ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ, Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Υπ. Οικονομικών, Βουλή, Αρχηγούς Κομμάτων, Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπ. Οικονομικών, Βουλή, Αρχηγούς Κομμάτων.
 
http://olixnos.blogspot.gr/2013/07/ed.html

Και τώρα σοκ και δέος στην Ελλάδα από την τρόικα!

GR

Σοκ και δέος που όμοιό του δεν έχουν δει ακόμα οι Έλληνες τα τελευταία 4 έτη ετοιμάζει η Τρόικα. Σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο, οι κεντρικές τράπεζες των εταίρων της Ελλάδας στην ευρωζώνη αρνούνται πλέον επισήμως

να εφαρμόσουν τμήμα της συμφωνίας του περασμένου Δεκεμβρίου, δημιουργώντας στο ελληνικό πρόγραμμα πρόσθετες ανάγκες χρηματοδότησης ύψους σχεδόν 4 δισεκατομμυρίων στις αρχές του 2014.
Σύμφωνα με μεταδόσεις από τις Βρυξέλλες, οι κεντρικές τράπεζες καταγγέλλουν παράκαμψη της ανεξαρτησίας τους από τα 17 υπουργεία οικονομικών του ευρώ, που αποφάσισαν ερήμην, ότι 4 δισ. ελληνικών ομολόγων που ήταν στην κατοχή τους θα ανακυκλώνονταν υποχρεωτικά με τη λήξη τους, ώστε η Ελλάδα να μη χρειαστεί να αναζητήσει 4 δισ. σε νέα δάνεια.
Τα 4 αυτά δισ. υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στο δημόσιο χρέος, όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο και ακριβό να τα αναζητήσει από μόνο του το ελληνικό υπουργείο οικονομικών σε τρίμηνα γραμμάτια. Η πρώτη τράπεζα που αντιδρά στο roll over των Anfas, όπως ονομάζονται, είναι η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας. Αυτή κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό από τα 4 δισ., κάπου 2,2 για την ακρίβεια.
Η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας θεωρεί ότι ένα τέτοιο υποχρεωτικό rollover αποτελεί άμεση χρηματοδότηση κράτους μέλους. Την ίδια ερμηνεία για παράδειγμα δεν δίνει το ελληνικό υπουργείο οικονομικών, που μέχρι πρότινος αντιμετώπιζε το ζήτημα με μια και μόνη φράση: «δεν είναι αυτό δικό μας πρόβλημα, είναι πρόβλημα των εταίρων».
Στην πράξη όμως η ανησυχία ήταν υπαρκτή ήδη από τον Ιούνιο και το Eurogroup του Λουξεμβούργου, όπου αρμόδιοι παράγοντες έψαχναν να βρουν μια πρακτική λύση. Με την χθεσινή όμως δήλωση κοινοτικού αξιωματούχου που σχετίζεται με την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος, το πρόβλημα έγινε αυτομάτως ελληνικό, έγινε πρόβλημα της κυβέρνησης με τους εταίρους, πρόβλημα της εικόνας της χώρας στις αγορές και τη Δευτέρα που θα δοθεί επισήμως «σε χαρτί» κανείς δεν θα μπορεί να το αγνοήσει.
Το ελληνικό πρόγραμμα είναι υπο-χρηματοδοτούμενο, το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα 4 δισ. των Anfas, αλλά και το βασικό ζήτημα πως για το 3ο και 4ο τρίμηνο του 2014 δεν υπάρχουν λεφτά, εκτός από τα 1,8 + 1,8 δισ. του ΔΝΤ – που για να τα λάβει η Ελλάδα πρέπει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα και να είναι παντελώς σίγουρο ότι βγαίνει τις αγορές.
Όπως και αν έχει η ευρωζώνη θα συρθεί από το ΔΝΤ να λύσει το θέμα το φθινόπωρο, αλλιώς το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από το ήδη παντελώς αποτυχημένο ελληνικό ...«πείραμα». Άλλωστε, σε αυτό έρχεται να απαντήσει και η σχετική έκθεση του ΔΝΤ που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει πως η Ελλάδα θα ...δει έστω μικρή ανάπτυξη το ...2045 ή 2047 (!!!) και όντας ακόμα μία πολύ βαθιά χρεωμένη χώρα!!!
Κατά τα λοιπά η έκθεση της τρόικας που θα τελειοποιηθεί το Σαββατοκύριακο από το προσωπικό της DGECFIN και θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα, αφού ολοκληρωθούν οι εθνικές διαδικασίες έγκρισης θα περιέχει πέρα από την προαναγγελία πολύ σκληρών μέτρων του 2014 εντός του 2013 και τα εξής στοιχεία:
1. Χρηματοδοτικό κενό 3,8 δισ. στο ελληνικό πρόγραμμα μόνο μέσα στο 2014.
2. Η τρόικα θα ζητήσει από τους εταίρους να το καλύψουν, δεν γνωρίζει όμως πως...
3. Η τρόικα θα ξαναδεί την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους τον Απρίλιο του 2014 όταν η eurostat πιστοποιήσει το όποιο πρωτογενές πλεόνασμα.
4. Με πρωτογενές έλλειμμα 3 δισ. έκλεισε το 2012.
5. Για να παραμείνει το δημοσιονομικό σκέλος εντός τροχιάς χρειάστηκε η εμπροσθοβαρής εισαγωγή μέτρων του 2014 στο 2013.
6. Η τήρηση των στόχων θα εξαρτηθεί από τη μείωση των δαπανών στο Δημόσιο.
7. Η κινητικότητα ήταν ιδέα της ελληνικής κυβέρνησης και συμφωνήσαμε μαζί της, 12.500 υπαλλήλους ως την 1/10 και άλλους 12.500 ως την 31/12.
8. 4.000 απολύσεις φέτος και 15.000 ως το τέλος του 2014.
9. Στα θετικά η μείωση του κόστους μονάδας εργασίας, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και η μείωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών.
10. Πρέπει να γίνουν τεράστιες προσπάθειες στη βελτίωση της φορολογικής διοίκησης και να δοθεί μάχη για τη φοροδιαφυγή.
11. Η τρόικα κατανάλωσε τεράστιο χρόνο για να πείσει την κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει για τα φορολογικά έσοδα και τη διαφθορά σε αυτόν τον έλεγχο.
12. Ανάπτυξη το 2014 μόνο αν επιβεβαιωθούν τα θετικά σημάδια από τον τουρισμό και η κυβέρνηση πληρώσει τα arrears.
13. Περιορισμένη η επιτυχία των ιδιωτικοποιήσεων, ο στόχο θα καλυφθεί το 2014 υποσχέθηκε η κυβέρνηση.
14. Ο ΟΟΣΑ και η Παγκόσμια Τράπεζα προετοιμάζουν εκθέσεις για επιχειρηματικό περιβάλλον και εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα.
15. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η ανεργία – θα εφαρμοστεί πιλοτικά το εγγυημένο εισόδημα και προγράμματα απασχόλησης με χρηματοδότηση του ταμείου συνοχής.
16. Νέος γύρος απελευθέρωσης κλειστών επαγγελμάτων τον Σεπτέμβριο.
17. Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και ιδιωτικοποίησης/ αναδιάρθρωση της ΔΕΗ υποσχέθηκε η κυβέρνηση για το τέλος του 2013.
18. Οι 4 μεγάλες τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί και πρέπει να επιστρέψει η ρευστότητα στην αγορά.
19. Νέα stress test και αξιολόγηση κεφαλαιακών αναγκών το φθινόπωρο.
20. Ιδιωτικοποίηση Εurobank ως 1/1/14.
21. Πλάνα αναδιάρθρωσης τραπεζών ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
22. Πολλά νέα μέτωπα για συζήτηση από το Σεπτέμβρη.
23. Η δικομματική κυβέρνηση, πιο συνεκτική από την τρικομματική.
πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7251.html

Το "δόγμα" Γεωργιάδη σε πλήρη ισχύ... BINTEO

 
Όποιος πάει κόντρα.. πρέπει να συντριβεί. ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ

Καμαρώστε τον...
Απολαύστε τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη...

Μαθήματα πλουραλισμού, ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατικής αντιμετώπισης των διαφωνούντων με την κυβέρνηση.....
 Και εσύ μπουμπούκο μας, πρέπει να σοδομιστείς και να παλουκωθείς αμείλικτα και χωρίς δισταγμό.. Θα έρθει η ώρα σου τιποτένιε, έχει ο καιρός γυρίσματα...

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/binteo.html

Αυτή η είδηση δεν πρέπει να θαφτεί

123Γράφει ο Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος Δικαστής Γρεβενών
Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!

Η Δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς…
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, Element Selection ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη «Embedding disabled by request»).
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.
Τέτοια mails πρέπει να γίνονται forward αμέσως.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_28.html

Θαυμάστε τον...Αποκαλεί κωλοέλληνες αυτούς που πήραν τρόφιμα απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίπεδο ενός Δημάρχου,και μάλιστα του μεγαλύτερου δήμου,...  της Αθήνας .Να αποκαλεί ..κωλοέλληνες όλους αυτούς πεινασμένους ,απελπισμένους συμπολίτες μας που πήγαν να τρόφιμα απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Αν πολεμάτε έτσι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ Καμίνη κάνετε μεγάλο λάθος..ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΏΝΕΤΕ με τις μαλακίες που γράφετε..Αν είναι αληθινό αυτό που κυκλοφορεί στο  διαδύκτιο πρέπει να παραιτηθείτε  άμεσα..
.Μην περιμένετε εσείς ο τιμητής του Τζαμιού ο τιμητής των λαθρομεταναστών να σας ψηφίσει ο Αθηναίος πολίτης...
Γράφετε οτι δεν θα αφήσετε να ξαναμοιράσουν τρόφιμα στους Έλληνες..Με τι προσόντα το λέτε αυτό;Έχετε ;Δεν έχετε κ Καμίνη .Το Κωλοέλληνας σας το γυρίζω πίσω.Ένας σύγχρονος Πήλιος Γουσης ,ένας Εφιάλτης είστε...

πηγή
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7291.html

Αφαίρεση ανεξαρτησίας από τη Γερμανία

(σσΟ: Οι φωτογραφίες παρατίθενται ως χαστούκι στα ξένα και ντόπια καθάρματα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε “κωλοέλληνες” και μας αξίζει “ότι παθαίνουμε”.

Είναι φωτογραφίες απο τα σχολεία μετά την κατοχή. Ένας ρημαγμενος, ξυπόλυτος λαός, ο μοναδικός στον πλανήτη που έζησε τρεις γενοκτονίες μέσα σε έναν αιώνα. Ένας λαός αλληλοσφαζόμενος εξ αιτίας ελεεινών ανδρεικέλων που οι μισοί συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς εισβολείς και οι άλλοι μισοί προσκυνούσαν Γερμανούς αμπελοφιλόσοφους και πρακτορίσκους. Και όμως ορθοπόδησε, παρα τις συνεχιζόμενες σφαγές. Απο την Πολη μέχρι την Κύπρο.Το δίδαγμα για σήμερα είναι ένα: Κρεμάλα στους ΔΙΧΑΣΤΕΣ των Ελλήνων, ότι προβιά εκ Γερμανίας και αν φορούν. Όποιος στρέφει Έλληνα εναντίον Έλληνα, είτε είναι ηλίθιος, είτε συνειδητά προδότης, δεν έχει το δικαίωμα να αναπνέει σε αυτή την χώρα)
  • Ενεργοποίηση νέου «Συμμαχικού Συμβουλίου Ελέγχου» της Γερμανίας
  • Αφαίρεση της διακυβέρνησης της Γερμανίας από Γερμανούς
  • Δέσμευση πλουτοπαραγωγικών πηγών για αποζημίωση κρατών-θυμάτων
  • Μεταφορά μεταναστών με «γερμανικό Δουβλίνο-2» για επαναπροώθηση
  • Εξουδετέρωση του γερμανικού ολοκληρωτισμού
  • Ολοκλήρωση αποναζιστοποίησης, αποζημιώσεων και εκδημοκρατισμού
  • Νέα «Συμφωνία Potsdam» των νέων γερμανικών θυμάτων
  • Μποϋκοτάζ για κατεργασία της γερμανικής αλαζονείας
Μία συλλογική εργασία-μετάφραση Ελλήνων με βάση τα στοιχεία που παρατίθενται (στα αγγλικά) στο http://newpotsdam.blogspot.com, η οποία τα παρουσιάζει στα ελληνικά και προσθέτει σκέψεις και προβληματισμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά δεν δημοσιοποιούνται από τα μεγάλα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης.


Στο ερώτημα «πώς αντιμετωπίζουμε την επίθεση» που ο Ελληνισμός στην Ελλάδα και στην Κύπρο δέχεται τα τελευταία χρόνια, υπάρχει απάντηση για πλήρη, ολοκληρωμένη και τελική λύση που εξαλείφει τον επιχειρησιακό πυρήνα του προβλήματος: Τη σημερινή Γερμανία. Μόνο όταν την Γερμανία δεν την κυβερνούν Γερμανοί μπορούν οι λαοί να είναι ασφαλείς.
Άσχετα αν κινείται από μόνη της ή εντάσσεται σε δίκτυο διεθνούς πολιτικού και οικονομικού οργανωμένου εγκλήματος (χωρίς υπερβολή) ή είναι «φυσική γερμανική διαστροφή», η Γερμανία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε ανοχή και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις της του 1990 όταν της παραχωρήθηκε ανεξαρτησία και αυτοδιακυβέρνηση.
Όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην αρχή με τους κεραυνοβόλους πολέμους Blitzkrieg φαινόταν ότι θα κυριαρχήσει παντού, έτσι και τώρα βλέπουμε Blitzkrieg κατά της Ελλάδας, Κύπρου, Ισπανίας, Πορτογαλίας κλπ. Ο Παλιός Άξονας έχει ήδη επανασυσταθεί με Φινλανδία, Αυστρία και με νέες χώρες που μερικές ήταν εκτός του παλιού Άξονα (Ολλανδία κλπ), ενώ δεν έχει σχηματιστεί ακόμη ξεκάθαρο αντίπαλο «συμμαχικό στρατόπεδο». Τώρα έχουμε πολλές κυβερνήσεις Βισύ χωρίς όμως αυτό να σταματά την επανάληψη της ιστορίας για τελική εξουδετέρωση του Γερμανισμού.

Ήδη, άρχισε διεθνής αντίδραση κατά της Γερμανίας που από φόβο και θεωρητικό συμφέρον ακόμη δεν έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Υπάρχει όμως τρόπος για να γίνει αυτό και να ελεγχθεί πάλι ο Γερμανικός Μιλιταρισμός: Με επανάληψη της Ιστορίας και ανασύσταση του Συμμαχικού Συμβουλίου Ελέγχου της Γερμανίας με μέλη τα θύματά της σήμερα, ακόμη και αν άμεσα υπάρχουν κυβερνήσεις που διστάζουν. Άλλωστε, η σημερινή συμπεριφορά της Γερμανίας αποδεικνύει ότι δεν ισχύουν οι παραδοχές για τη συνθήκη με την οποία οι σύμμαχοι (ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, Γαλλία, Βρετανία) παρέδωσαν την πλήρη διακυβέρνηση της Γερμανίας σε χέρια Γερμανών.
Συνεπώς, είναι απολύτως εφικτό να τεθεί σταδιακά σε όλη την Ευρώπη και πέρα, ως βασικό στοιχείο εθνικών εκλογών και Ευρωεκλογών, η στήριξη παρατάξεων και υποψηφίων που είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για επιβολή Επιτροπείας στη Γερμανία. Αυτός είναι και ο άξονας διαμόρφωσης του «συμμαχικού στρατοπέδου» κατά του νέου Άξονα. Είναι όμως και πραγματικό τεστ για τα πολιτικά κόμματα και μεμονωμένους πολιτικούς κατά πόσο είναι κοντά στο λαό. Όσοι το κοροϊδέψουν ή ειρωνευθούν θα αποκαλυφθούν ως γρανάζι του τροϊκανικού συστήματος που κοροϊδεύει το λαό.
Ακόμη και αν κάποιοι θεωρήσουν ότι είναι πολύ ακραίο να αφαιρεθεί η πλήρης ανεξαρτησία της Γερμανίας, η ίδια η Γερμανία έχει φροντίσει να επεκτείνει τα όρια της «ακρότητας», ώστε αυτή η αφαίρεση της ανεξαρτησίας της να είναι πολύ λιγότερο ακραία από αυτά που έχει κάνει η ίδια και η Τρόικα. Η Γερμανία έσκαψε το λάκκο της.
Όσα αναφέρονται εδώ δεν αποτελούν ανακάλυψη Ελλήνων από την νέα γερμανική κατοχή στην εποχή της Τρόικας. Έχουν βέβαια συμπληρωθεί και διαμορφωθεί και από την ελληνική εμπειρία, αλλά αποτελούν «υλικό άμυνας» διαφόρων κυρίως Ευρωπαίων πολιτών για αποφυγή νέου Ράιχ, που άρχισαν να διαδίδονται μετά από τις οικονομικές περιπέτειες που είχε υποστεί το Ντουμπάι πριν από λίγα χρόνια. Ίσως από τότε εντάθηκαν οι φόβοι ότι ξεκινάει επανα-ναζιστοποίηση του κόσμου με οικονομικά μέσα. Από τότε και κυρίως τους τελευταίους μήνες διαμορφώθηκαν σε συμπαγή μορφή για υιοθέτηση συγκεκριμένης δράσης.
Η αργή μεν αλλά αυξανόμενη επίγνωση των δυτικών κοινωνιών για το τι πραγματικά σημαίνουν οι επιθέσεις στην Ελλάδα, έφερε στην επιφάνεια μια δέσμη πεποιθήσεων από τα τέλη ακόμη της δεκαετίας του 80 όταν η Γερμανία δεν ήταν ενοποιημένη, σχετικά με την αντιμετώπιση του γερμανικού κινδύνου από μια ενοποιημένη Γερμανία, η οποία όμως δεν θα ήταν εξευρωπαϊσμένη-εκπολιτισμένη, αλλά θα προσπαθούσε να επιβάλλει έλεγχο στην Ευρώπη που θα ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που επέβαλαν οι Ναζί. Ακριβώς αυτά που γίνονται σήμερα.
Δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα (εν μέρει και διότι τα συμβατικά και μονίμως ελεγχόμενα και ξενομανιακά ΜΜΕ συνειδητά αποκρύπτουν τον δυτικοευρωπαϊκό εξτρεμισμό) ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι στην πλειοψηφία τους δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την ενοποίηση και πλήρη ανεξαρτησία της Γερμανίας, διότι «τον ξέρουμε τον Γερμανό». Η ενοποίηση έγινε διότι οι δύο Γερμανίες την απαίτησαν και όχι διότι η διεθνής κοινότητα είδε πραγματική θεραπεία της γερμανικής ηγεσίας και κοινωνίας. Η Γερμανία παραμένει ναζιστοποιημένη κοινωνία.
Αυτό που δεν πέτυχε στη Γερμανία η Συμφωνία Potsdam (εκδημοκρατισμό, αποστρατιωτικοποίηση, πολεμικές επανορθώσεις και σε κάποιον βαθμό δίωξη εγκληματιών πολέμου) κυρίως λόγω της συμμαχικής διάσπασης και Ψυχρού Πολέμου, μπορεί να το πετύχει μία νέα Συνθήκη-Συμφωνία για άρση της αυτοδιοίκησης των Γερμανών, διότι η Γερμανία σήμερα έκανε ακριβώς αντίστοιχα εγκλήματα με την εμμονή της στη βαρβαρότητα.
Οι Γερμανοί δεν θα διοικούν τη Γερμανία στον πολιτικό, τραπεζικό, βιομηχανικό, εκπαιδευτικό και τομέα των ΜΜΕ τουλάχιστον, ούτε διακρατικοί οργανισμοί θα διοικούνται από πολίτες του Γερμανικού Κόσμου (όποιοι σήμερα συντάσσονται και υποτάσσονται στο γερμανικό καθεστώς). Η μορφή της γερμανικής παρουσίας στο Ευρωκοινοβούλιο και ΟΗΕ θα εξεταστεί επίσης και οι επερχόμενες Ευρωεκλογές αποτελούν καλό ορόσημο για να συμπυκνωθείμέχρι τότε η διεθνής αντίδραση σε πρώτη φάση στην μη εκλογή Γερμανών ευρωβουλευτών.
Η Συνθήκη του Σεπτεμβρίου 1990 για πλήρη ανεξαρτησία της Γερμανίας έγινε νωρίς χωρίς να εξασφαλιστούν οι απαιτήσεις της Συμφωνίας Potsdam. Συνεπώς πρέπει να επανενεργοποιηθεί σε νέα μορφή η Συμφωνία Potsdam και να συνεχίσει το ανολοκλήρωτο έργο της αποναζιστοποίησης και εκδημοκρατισμού του Γερμανικού Κόσμου. Ώστε οι κάτοικοι της Γερμανίας να ζήσουν σε καθαρά δημοκρατική και ανθρώπινη κοινωνία (με αναδιανομή πλούτου και ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων) και να εξουδετερωθεί το μιλιταριστικό (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό) στοιχείο της γερμανικής κοινωνίας που έφερε δύο παγκόσμιους πολέμους, διαφθορά, κλοπή (της δικής μας περιουσίας που δεν αποζημιώθηκε) και σήμερα οικονομική καταστροφή και απώλεια ανεξαρτησίας όμοια με αυτή ενός μικρού πολέμου.
Η διάλυση του σημερινού καθεστώτος θα απελευθερώσει την πολιτική της Ρωσίας, ΗΠΑ κλπ απέναντι στο σημερινό γερμανικό καθεστώς. Δεν θα μπαίνουν στη δοκιμασία να ικανοποιήσουν τον γερμανικό ολοκληρωτισμό και εξτρεμισμό λόγω συμφερόντων τρίτων, εις βάρος της Ελλάδας κλπ. Ομοίως και σε άλλες χώρες και τομείς, δεν θα υπάρχει ο παράγοντας της «γερμανικής μπότας». Το Eurogroup είναι ένα παράδειγμα.
Όταν η Ελλάδα παρέδωσε εθνική κυριαρχία στον οικονομικό και νομισματικό τομέα για να εισέλθει στο ευρώ, το Eurogroup ανέλαβε, μεταξύ άλλων, την υποχρέωση να προστατεύσει την Ελλάδα από οποιαδήποτε εξωτερική και εσωτερική επίθεση υπονόμευσης της χώρας, οικονομίας και γενικά της κοινωνίας που θα είχε νομισματικό προκάλυμμα ή το ευρώ ως εργαλείο. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν προστατεύθηκε, αλλά οι εταίροι που είχαν το ίδιο νόμισμα επιτέθηκαν εναντίον της Ελλάδας μαζί με τους εξωτερικούς συνεργάτες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος («αγορές») και αποδείχθηκε ότι η Ελλάδα εξαπατήθηκε διότι το Eurogroup από την αρχή σχηματίστηκε χωρίς να έχει τους προστατευτικούς μηχανισμούς άμυνας από επιθέσεις εναντίον των μελών του. Στην απόλυτη κυριολεξία δηλαδή, η Ε.Ε. και το Eurogroup οφείλουν αποζημιώσεις την Ελλάδα διότι δεν εφάρμοσαν τις δικές τους υποχρεώσεις αν και η Ελλάδα παρέδωσε εθνική κυριαρχία για να εισέλθει στο ευρώ με αντάλλαγμα ακριβώς αυτά που δεν της προσέφεραν. Η Γερμανία όπως αποδεικνύεται είναι ο βασικός υπεύθυνος γι’ αυτό με τη σιωπηλή αλλά πλήρη συνεργασία και της Γαλλίας.

Συμμαχικός έλεγχος και ενοποίηση

Το Σεπτέμβριο του 1990 οι ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση υπέγραψαν τη συνθήκη για την τελική διευθέτηση του ελέγχου της Γερμανίας, με την οποία παραιτήθηκαν από όλα τα δικαιώματα που είχαν στη Γερμανία (για λογαριασμό όλων των κρατών-θυμάτων του Ναζισμού) και της επέτρεψαν να γίνει πλήρως ανεξάρτητο κράτος, όπως έγινε στις 15 Μαρτίου 1991. Στις 30 Μαρτίου 1990 είχε ήδη υπογραφεί μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας η συνθήκη για την ενοποίηση των δύο Γερμανιών. Από την πλευρά της Ανατολικής Γερμανίας υπέγραψε ο κύριος διαπραγματευτής GuntherKrause και από την πλευρά της Δυτικής Γερμανίας ο τότε υπουργός Εσωτερικών και σημερινός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schauble! Τυχαίο;
Η ενοποίηση δεν έγινε από πρωτοβουλία της διεθνούς κοινότητας διότι ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις για εκδημοκρατισμό, αποναζιστοποίηση, αποζημίωση θυμάτων κ.λπ., αλλά διότι η Ανατολική και Δυτική Γερμανία απαίτησαν να γίνει δεκτή η ενοποίηση. Και ο Schauble ήταν από τότε μέσα στο παιχνίδι, συνεπώς έχει και προσωπική ευθύνη για την μη τήρηση των γερμανικών υποχρεώσεων.
Αυτά τα δύο γεγονότα του 1990, θεωρητικά, στηρίχθηκαν στην παραδοχή ότι οι συνθήκες στις οποίες ίσχυσε η Συμφωνία Potsdam από το 1945 είχαν ικανοποιηθεί και είχε επιτευχθεί, μεταξύ άλλων, αποναζιστοποίηση, εκδημοκρατισμός, αποζημίωση θυμάτων, αποστρατιωτικοποίηση κλπ στην ηγεσία και κοινωνία της Γερμανίας. Κάποιοι από τους αναγνώστες χαμογελούν. Ειδικά για την Ελλάδα αλλά και για την Κύπρο, η συμπεριφορά της γερμανικής ηγεσίας αποκαλύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τόσο η πολιτική όσο και η οικονομική – επιχειρηματική ηγεσία και μεγάλο μέρος του γερμανικού λαού χαρακτηρίζεται από ακριβώς αυτά τα στοιχεία για τα οποία η Συμφωνία Potsdam είχε αφαιρέσει το δικαίωμα από τους Γερμανούς να διοικούν τη Γερμανία. Συνεπώς, πρέπει πάλι να τους αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα.
Το διεθνές κλίμα κατά της Γερμανίας (έστω και αν δεν εκδηλώνεται στις πραγματικές του διαστάσεις λόγω φόβου και συμφερόντων) μπορεί να αξιοποιηθεί. Ακόμη και αν κάποιοι θεωρήσουν ότι είναι πολύ ακραίο να αφαιρεθεί η πλήρης ανεξαρτησία της Γερμανίας, η ίδια η Γερμανία έχει φροντίσει να επεκτείνει τα όρια της «ακρότητας», ώστε αυτή η αφαίρεση της ανεξαρτησίας της να είναι πολύ λιγότερο ακραία από αυτά που έχει κάνει η ίδια και η Τρόικα. Πρέπει η Γερμανία να μπει στη θέση της και να επανασυσταθεί σε σύγχρονη μορφή το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου που είχε αρχικά στόχο να εξανθρωπίσει τη ναζιστική Γερμανία, αλλά τώρα η Γερμανία προσπαθεί να εκγερμανίσει την Ευρώπη. Η σύνθεσή του προφανώς πρέπει να είναι διαφορετική διότι οι τέσσερεις αρχικές χώρες (ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία και ΕΣΣΔ υπό καθεστώς Γιέλτσιν-Γκορμπατσώφ) απέτυχαν να θεραπεύσουν τη γερμανική ηγεσία και κοινωνία και απελευθέρωσαν έναν Γερμανισμό που συνδύασε το Ναζισμό με τον Σταλινισμό. Ίσως, η βασική αποστολή του καθεστώτος Γιέλτσιν-Γκορμπατσώφ να ήταν η απελευθέρωση του Γερμανισμού (διότι χρειαζόταν το ΟΚ της ΕΣΣΔ) και μετά η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παράδοση της χώρας σε ξένα συμφέροντα.
Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα του κόσμου στην ιστορία, οι ηγέτες της οποίας είναι ταυτόχρονα φορείς του Ναζισμού και του σταλινικού ολοκληρωτισμού (μέσω Στάζυ, Χόνεκερ κλπ). Μόνο Γερμανοί έζησαν και διαμόρφωσαν ταυτόχρονα αυτούς τους δύο κόσμους.
Σχετικά με το ποιές χώρες θα είναι στο Συμβούλιο, ανάλογα με τη Βρετανία, Γαλλία, ΕΣΣΔ και ΗΠΑ, όπως τότε ήταν θύματα του Ναζισμού, τόσο και τώρα πρέπει να είναι θύματα. Η Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία είναι τα προφανή θύματα. Τώρα και η Κύπρος.
Για όσους θα υποστηρίξουν ότι αυτά είναι αδύνατα και θα πρέπει να βρούμε τρόπο να προσαρμοστούμε σε μια γερμανοποίηση του κόσμου μας, θα θυμίσουμε τη στάση πολλών κρατών από τις αρχές 1990 σχετικά με την τότε συζητούμενη ενοποίηση των δύο Γερμανιών. Η προοπτική της Επιτροπείας στο γερμανικό καθεστώς είναι η σημερινή Συμμαχία κατά του νεοναζιστικού ολοκληρωτισμού του Βερολίνου και των υπηρετών του στην Ελλάδα. Οι Αμερικανοί δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή φόβο για την πιθανότητα η ενοποιημένη Γερμανία να κυριαρχήσει και να ελέγχει την Ευρώπη, αλλά υπήρχε μεγάλος φόβος ανάμεσα στους πολίτες των ευρωπαϊκών κρατών. Οι Αμερικανοί προφανώς θα ήθελαν να μιλούν μόνο με έναν στην Ευρώπη παρά να υποχρεώνονται να υποστηρίξουν θέσεις και συμφέροντα σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Φυσικά αυτό θα ήταν χουντοποίηση της Ευρώπης και το γεγονός ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτό χαρακτηρίζει την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ας μην ξεχνάμε και τις πιέσεις και εκβιασμούς από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Ελλάδας για να σβήσουν χρέος της ναζιστικής Γερμανίας απέναντί μας.
Στην έρευνα που διεξήγαγαν το 1990 οι Times τόσο στη Βρετανία και Γαλλία (50%) όσο και στην Πολωνία (69% ) οι πολίτες ήταν αντίθετοι στην ενοποίηση της Γερμανίας διότι θεωρούσαν ότι αποτελεί ακόμη κίνδυνο και ότι υπήρχε κίνδυνος να νεκραναστήσει το Ναζισμό σε μεγαλύτερη έκταση. Μόνο το 29% των Αμερικανών δεν ήθελε ενοποίηση της Γερμανίας ενώ το 62% δεν έβλεπε κάποιο πρόβλημα! Γενικά, οι Αμερικανοί και κάπως οι Γάλλοι δεν έβλεπαν κάποιο πρόβλημα στην επανένωση της Γερμανίας ότι δηλαδή θα επαναλάβει σε κάποια άλλη μορφή τον ολοκληρωτισμό και τις καταστροφές από το Ναζισμό. Σήμερα αυτά είναι εξοργιστική πραγματικότητα, όχι απλώς φόβοι.
Η ηγεσία της Γαλλίας και της Βρετανίας όμως ήταν σαφέστατα αρνητική στην προοπτική της επανένωσης Πριν ακόμη από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε ξεκαθαρίσει στον Γκορμπατσόφ ότι οι Βρετανοί και η Δύση δεν ήθελαν την ενοποίηση της Γερμανίας και ζήτησε από τον Γκορμπατσόφ να φροντίσει να μη γίνει η ενοποίηση, αν και είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την δημοκρατικοποίηση της Ανατολικής Γερμανίας. Ο πρόεδρος Μιτεράν επίσης ήταν αρνητικός στην ενοποίηση. Ο Ιταλός Τζούλιο Αντρεόττι ήταν αντίθετος στην δημιουργία ενός νέου Πανγερμανισμού και ο Ολλανδός Ρουντ Λούμπερς είχε αμφισβητήσει το δικαίωμα των Γερμανών να αυτοδιοικούνται. Αυτή είναι η πραγματική στάση απέναντι στη Γερμανία.
Η συμπεριφορά της Γερμανίας σήμερα αποτελεί την απόδειξη ότι οι φόβοι ήταν δικαιολογημένοι και ότι η Γερμανία απέτυχε στις εξετάσεις αποναζιστοποίησης και δημοκρατίας. Προφανώς πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα θα προσπαθήσουν στην αρχή να σταματήσουν οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου της Γερμανίας στην κατεύθυνση που προαναφέραμε. Αυτό είναι πολύ καλό διότι θα αποκαλυφθούν ακόμη και συγκαλυμμένα δίκτυα. Ίσως η καλύτερη προσέγγιση επίτευξης των προαναφερθέντων να ήταν προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο ώστε να ασκηθεί πίεση σε εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές για να εκλεγούν κυβερνήσεις ή να επηρεαστούν οι υπάρχουσες να τα εφαρμόσουν, ώστε συνδυαστικά να υποχρεωθεί η γερμανική ηγεσία να αποδεχθεί την αφαίρεση της διακυβέρνησης της Γερμανίας από Γερμανούς. Ας μην ξεχνούμε ότι το 2013 έχουμε γερμανικές εκλογές και είναι πολύ καλή αρχή οι Γερμανοί να μάθουν τί τους έρχεται. Θα μπορούσε επίσης στις ερχόμενες Ευρωεκλογές να τεθεί το θέμα της μη αναγνώρισης της σύνθεσης του Ευρωκοινοβουλίου αν υπάρχουν και Γερμανοί ευρωβουλευτές.
Μέχρι και αλλαγή του ονόματος της Γερμανίας σε “Τευτονία” θα μπορούσε να υποστηριχθεί ώστε ο ήχος του Γερμανισμού να αφαιρεθεί από την υπόσταση της χώρας.
Εντός αυτής της πορείας, θα αποκαλυφθούν και δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία για την προδοσία και ατιμία που έγινε κατά της Ελλάδας, Κύπρου κλπ και θα αναπτυχθεί το σύνολο ενεργειών για θεραπεία του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος με επανακατανομή του κλεμμένου πλούτου. Τα μποϋκοτάζ μπορούν επίσης να βοηθήσουν πολύ αν στοχεύουν στην κατεργασία της γερμανικής αλαζονείας. Τα εμπορικά, οικονομικά, πολιτιστικά μποϋκοτάζ κλπ, είναι εργαλεία κατεργασίας της γερμανικής αλαζονείας για να δεχθεί την Επιτροπεία μαζί με έντονη δράση στις κατά χώρα εθνικές εκλογές-Ευρωεκλογές.
Η εξωτερική διακυβέρνηση της Γερμανίας θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για αυτή την θεραπεία. Αν το εξετάσουμε αντικειμενικά, αυτός είναι ο δικαιότερος και ανθρωπινότερος τρόπος για θεραπεία της κατάστασης. Το κυριότερο είναι ότι οι καταστροφείς της Ελλάδας, Κύπρου, Ισπανίας, κλπ δεν θα μπορούν να εμποδίσουν την αποζημίωση των θυμάτων τους, διότι τα θύματα της Γερμανίας και του κόσμου που υπηρετεί, θα ελέγχουν τον (κλεμμένο) πλούτο που απέκτησε και τη δίκαιη διανομή ακόμη και στους κατοίκους της Γερμανίας.

Ο φευγάτος “Ρωσικός Παράγοντας”

Η κινητοποίηση για αφαίρεση της ανεξαρτησίας της Γερμανίας αποτελεί και καταστάλαγμα επίγνωσης ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι να κινηθούμε για να δώσουμε λύση στη νέα Κατοχή και εισβολή.
Ο “ρωσικός παράγοντας” δεν φαίνεται να έχει ο δυναμικό που θεωρούσαμε. Αν και δεν δρα αρνητικά προς την ελληνική κοινωνία, φαίνεται ότι η ρωσική ηγεσία έχει υιοθετήσει μία προσέγγιση μη-σύγκρουσης με αμερικανογερμανικά συμφέροντα και με κατά τόπους κυβερνήσεις που ελέγχονται από αυτά, όπως η κυβέρνηση στην Ελλάδα. Δέχεται την φιλοαμερικανική ή φιλογερμανική εξάρτησή τους, άσχετα αν οι πολίτες δεν την δέχονται (και άλλα ψήφισαν ενώ άλλα τους βγήκαν) και περιμένουν από τη Ρωσία τουλάχιστον να αποκαλύψει δημόσια την απόρριψη των κυβερνήσεων από τους πολίτες, να γίνει η φωνή τους. Στην Ελλάδα τουλάχιστον να παρουσιάσει την πραγματικότητα ότι οι σύμμαχοι (ΕΕ, Eurogroup, ΝΑΤΟ) συμπεριφέρθηκαν στην ελληνική κοινωνία ως κανονικότατοι εχθροί.
Αν η Ρωσία έβγαζε έτσι τη φωνή των Ελλήνων, η φωνή θα ακουγόταν σε όλο τον κόσμο και οι κυβερνήσεις θα είχαν εσωτερικό πρόβλημα με τους πολίτες τους και πιέσεις να αλλάξει ριζικά η στάση απέναντι στην Ελλάδα και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.
Η Ρωσία, θα μπορούσε να υπονομεύει τους υπονομευτές της Ελλάδας σε κάθε θέμα, πεδίο, ενέργεια που κάνουν εναντίον του Ελληνισμού. Με δεδομένο λοιπόν ότι η Ρωσία αυτοπεριορίστηκε σε εσωστρέφεια για να μη συγκρουστεί με τα συμφέροντα ΗΠΑ και Γερμανίας, η μοναδική τελική λύση για απελευθέρωση και επιβίωση του Ελληνισμού είναι να εξοντώσουμε την πηγή του προβλήματος, δηλαδή τον Γερμανισμό, μέσα στο σπίτι του. Έτσι θα απελευθερωθεί και η ρωσική ηγεσία για να προχωρήσει σε πραγματικές σχέσεις με την Ελλάδα.
πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1290.html

Κατακτητές και δωσίλογοι δεν έφυγαν ΠΟΤΕ! Είναι ακόμη εδώ τα γερμανοτσογλάνια που πίνουν το αίμα του Λαού!

Για ποια Δημοκρατία πανηγυρίζουν οι πολιτικοί αγύρτες;  Για Ολιγοαρχία και  τυραννικό καθεστώς να μιλάνε, γιατί αυτό έχουμε σήμερα. Έκαναν τη Χούντα να μοιάζει με παιδική χαρά σε σύγκριση με αυτούς τους προδότες που μας κυβερνούν !

Μοντάζ "Το Γρέκι"

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 όταν σας πιάσει στα χέρια του, ο λαός....
1. να σας ντουφεκίσει

2. να σας κρεμάσει

3. να σας σκοτώσει στην ηλεκτρική καρέκλα...

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ....

εκτός αν προτιμάτε το λιντσάρισμα.....
 

.
ΚΟΜΠΡΑ

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6740.html

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ…. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…/ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…

 
Financial Times: Τώρα γίνεται χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή
Η Ελλάδα μένει με δύο επιλογές, είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εντός ευρωζώνης είτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εκτός ευρωζώνης” εκτιμούν οι Financial Times σε κύριο άρθρο της.

Διαβάστε όλο το άρθρο των Financial Times.
Οι δύο επιλογές της Αθήνας – Πιο εφικτό πλέον το Grexit
«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην συνεχίζετε αυτή την στιγμή τη συζήτηση για νέο κούρεμα… δεν είναι στο συμφέρον σας».
Θα ήταν οικονομικώς λογικό για την Αθήνα να ακολουθήσει το δρόμο που της ορίζει ο κ. Schaeuble; Εναλλακτικά, μήπως θα έπρεπε να εγκαταλείψει την ευρωζώνη; Ή να προσπαθήσει να κηρύξει στάση πληρωμών εντός ευρωζώνης;
Αυτά είπε ο Wolfgang Schaeuble στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν κατακρίνω τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας που αρνείται να συζητήσει σε αυτή τη φάση διαγραφή του ελληνικού χρέους. Οι ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία απέχουν μόλις δύο μήνες. Δεδομένης της προσέγγισης του Βερολίνου στην αντιμετώπιση της κρίσης, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να χάσεις ψήφους από το να πεις: «Εντάξει λοιπόν, ας αρχίσουμε να είμαστε ρεαλιστές».Ο κ.Schaeuble όμως, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στα σχόλιά του εγείροντας θέμα ελληνικού εθνικού συμφέροντος. Βεβαίως, είναι θέμα των Ελλήνων να ορίσουν το δικό τους συμφέρον.Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος τρίτος είναι να υποθέσει την απάντηση στο ερώτημα: Θα ήταν οικονομικώς λογικό για την Αθήνα να ακολουθήσει το δρόμο που της ορίζει ο κ. Schaeuble; Εναλλακτικά, μήπως θα έπρεπε να εγκαταλείψει την ευρωζώνη; Ή να προσπαθήσει να κηρύξει στάση πληρωμών εντός ευρωζώνης;Ενδεχομένως, ο Έλληνας πρωθυπουργός να έχει κατ’ ιδίαν πληροφόρηση ότι η ευρωζώνη θα συμφωνήσει τελικά σε αναδιοργάνωση του χρέους, σε περαιτέρω επιμήκυνση των δανείων, νέα μείωση των επιτοκίων ή σε ένα συνδυασμό όλων των παραπάνω. Η βασική δυσκολία που συναντά κανείς στην προσπάθεια να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα είναι οι θεμελιώδεις υποθέσεις για τις μελλοντικές επιλογές πολιτικής της χώρας. Ενδεχομένως η ελληνική κυβέρνηση να έχει λάβει ανεπίσημες διαβεβαιώσεις που να διαφέρουν από όσα γνωρίζουμε όλοι μας. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με αξιωματούχους, σπανίως βρίσκω κάποιον που να μου λέει κοιτώντας με στα μάτια ότι η Αθήνα θα σταθεροποιήσει την οικονομία της σε επίπεδο πλήρους απασχόλησης, ενώ παράλληλα με χαρά θα εξυπηρετεί πλήρως το τρέχον επίπεδο του χρέους. Ενδεχομένως, ο Έλληνας πρωθυπουργός να έχει κατ’ ιδίαν πληροφόρηση ότι η ευρωζώνη θα συμφωνήσει τελικά σε αναδιοργάνωση του χρέους, σε περαιτέρω επιμήκυνση των δανείων, νέα μείωση των επιτοκίων ή σε ένα συνδυασμό όλων των παραπάνω, αν όχι και κάτι περισσότερο. Οι υπόλοιποι από εμάς θα πρέπει πάντως να υποθέτουμε ότι η μελλοντική πολιτική πλησιάζει την εκδοχή του κ. Schaeuble.
Η εκτίμηση των στενότερων οικονομικών προϋποθέσεων για την έξοδο είναι ευκολότερη. Είναι δύσκολο για μία χώρα να προχωρήσει σε μονομερή έξοδο από νομισματική ένωση εάν το πρωτογενές δημοσιονομικό ισοζύγιο – προ τόκων – καταγράφει μεγάλο έλλειμμα.
Στις τελευταίες εαρινές προβλέψεις που ανακοινώθηκαν το Μάιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά μηδενικό πρωτογενές έλλειμμα για φέτος και πρωτογενές πλεόνασμα 1,8% του ΑΕΠ για το 2014. Από οικονομικής άποψης, το σημείο κατά το οποίο η Ελλάδα θα μπορούσε να διακινδυνεύσει έξοδο αδιαμφισβήτητα πλησιάζει.
Στη συνέχεια θα υιοθετήσει το δικό της εθνικό νόμισμα κατά τη διάρκεια μίας επιβεβλημένης αργίας για τις τράπεζες
Εάν η Ελλάδα αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε θα αποκοπεί από τον εξωτερικό δανεισμό. Ενδεχομένως να μην εξυπηρετήσει το εξωτερικό της χρέος για κάποιο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια θα υιοθετήσει το δικό της εθνικό νόμισμα κατά τη διάρκεια μίας επιβεβλημένης αργίας για τις τράπεζες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ύφεση την επόμενη περίοδο, αλλά η πραγματική υποτίμηση θα φέρει ανάπτυξη στο μέλλον. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα θα έρθει – αρχικά τουλάχιστον – με την εκρηκτική άνοδο του τουρισμού.
Θα είναι όμως, κάτι τέτοιο αρκετό; Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι; Το μεγαλύτερο οικονομικό επιχείρημα ενάντια στην έξοδο στο παρελθόν, δεν ήταν τόσο το πρόβλημα χρηματοδότησης, αλλά η απουσία ανοδικής προοπτικής. Η χώρα δεν είχε λειτουργικό σύστημα συλλογής φορολογικών εσόδων. Τα καρτέλ στην αγορά εργασίας δεν θα επέτρεπαν στην οικονομία να απολαύσει τα πλεονεκτήματα της υποτίμησης. Το άμεσο κέρδος στην ανταγωνιστικότητα θα χανόταν σε αυξήσεις μισθών, αφήνοντας την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία αμετάβλητη.
Χρειάζεται λοιπόν να ρωτήσει κανείς σε ποιο βαθμό οι μεταρρυθμίσεις, τρέχουσες και προηγούμενες, έχουν αλλάξει την ισχύ της οικονομίας. Αίσθησή μου είναι ότι έχει επιτευχθεί αυτό, ειδικότερα στον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου τομέα, αν και πιθανότατα να χρειάζεται πολύ ακόμη.
Σε αυτό το σημείο όμως, υπάρχει μία ειρωνεία. Οι μεταρρυθμίσεις και η λιτότητα είναι ταυτόχρονα προϋπόθεση για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και για την έξοδό της
Η κριτική μου στην πολιτική της ευρωζώνης απέναντι στην Ελλάδα δεν αφορά την αυστηρότητα της προσαρμογής, αλλά το θεμελιώδη μακροοικονομικό αναλφαβητισμό. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό χρέος θα γίνει κάποια στιγμή βιώσιμο. Οι μεταρρυθμίσεις όμως, ήταν αναπόφευκτες – και, ναι, το ίδιο ισχύει για τη λιτότητα. Σε αυτό το σημείο όμως, υπάρχει μία ειρωνεία. Οι μεταρρυθμίσεις και η λιτότητα είναι ταυτόχρονα προϋπόθεση για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και για την έξοδό της.
Η Ελλάδα μένει με δύο επιλογές
Έτσι, η Ελλάδα μένει με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εντός ευρωζώνης. Αυτή η στρατηγική απαιτεί πρόθυμους συνεργούς και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η δεύτερη είναι να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να χρεοκοπήσει εκτός ευρωζώνης. Αυτή είναι μία απόφαση που η Ελλάδα θα λάβει μονομερώς, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν οι σωστές μακροοικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι η έξοδος από την ευρωζώνη μπορεί να είναι οικονομικά εφικτή ή ακόμη και προτιμητέα, μπορεί τελικά να μη σημαίνει τίποτα. Μία χώρα μπορεί να επιλέγει την παραμονή της στην ευρωζώνη για πολιτικούς λόγους ή για λόγους ασφαλείας. Αδιαμφισβήτητα όμως, η συζήτηση θα γίνεται σε διαφορετικό επίπεδο εάν η έξοδος είναι οικονομικά βιώσιμη επιλογή.
Αυτό δεν ίσχυε μέχρι πρότινος. Ούτε για την Ελλάδα ούτε για καμία από τις χώρες που βρίσκονται σε κρίση. Όταν όμως, υπάρχει πραγματική επιλογή, τότε είναι ακόμη πιο δύσκολο να προβλέψεις την έκβαση των γεγονότων.
drougos

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4202.html

Ολόκληρο το βίντεο με τα ονόματα των επιχειρηματιών που κατήγγειλε ο Κασιδιάρης και "κόπηκε" απ' τα δημοκρατικά ΜΜΕ

Δεν είναι τυχαίο ότι το σχετικό βίντεο από την ιστοσελίδα enikos.gr που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κόβεται όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρχίζει να αναφέρει ονόματα επιχειρηματιών (στο 4ο λεπτό του βίντεο).

Λίγη ώρα νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Σύριζα Λαφαζάνης είχε επιχειρήσει να αναφερθεί σε επιχειρηματίες που ευνοούνται σκανδαλωδώς από την κυβέρνηση, δεν τόλμησε όμως να πει ούτε ένα όνομα για να μη χαλάσει το προφίλ του Αλέξη, ούτε τις σχέσεις του με το μεγάλο κεφάλαιο.http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2907.html

Προοδευτική υποκρισία: ΌΧΙ, στα τρόφιμα μόνο για Έλληνες, ΝΑΙ στα γηροκομεία μόνο για ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Στην κυριολεξία έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν οι απανταχού "προοδευτικοί" και ρουφιάνοι των τραπεζιτών στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζουν "ρατσιστικό" και "επικίνδυνο" το να δίνει η Χρυσή Αυγή την κρατική επιχορήγηση πίσω στους πολίτες σε τρόφιμα!

Τα χρήματα είναι της Χρυσής Αυγής νόμιμα οπότε τα κάνει ότι γουστάρει θα έλεγε ο κάθε λογικός παρατηρητής.

Εγκληματίες Χρυσαυγίτες επί τον έργον...

Οι αριστεροπροοδευτικοί μας λένε ότι αυτό είναι ρατσιστικό γιατί πρέπει να δίνονται δωρεάν τρόφιμα σε όποιον βρίσκεται στη χώρα. Άσχετα αν τα λεφτά αυτά ανήκουν σε ένα κόμμα νόμιμα και προέρχονται απ' τον ελληνικό λαό. 

Μας λένε δηλαδή πως αν μπει αύριο ένας..
λαθρομετανάστης απ' τα τουρκικά παράλια στην Ελλάδα και το παίξει ναυαγός σκίζοντας με μαχαίρι τη βάρκα του πριν τον φτάσει το Λιμενικό και θα του δοθούν 2 κρουασάν και ένας χυμός κάθε πρωϊ στο κέντρο υποδοχής μεταναστών, μεσημεριανό και βραδυνό και μετά από λίγες μέρες που θα τον αμολήσουν στην Αθήνα να πάει και στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής να πάρει προμήθειες με τα λεφτά του Έλληνα!

Αυτό μας λέει η αριστερά και οι προοδευτικοί.

Αυτό που δεν μας λένε όμως είναι γιατί καταδικάζουν τα τρόφιμα μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής και δεν καταδικάζουν το γηροκομείο ΜΟΝΟ για Εβραίους της Εβραίας μητέρας του Εβραίου εφοπλιστή Ρέστη, που συνελήφθη πριν μερικές μέρες για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος; 

Ο Ρέστης με τη μητέρα του η οποία είναι πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου

Γιατί ο κ. Ρέστης και η μητέρα του επιτρέπεται να δέχονται μόνο Εβραίους στο λουξ ξενοδοχείο τους και όχι αλλόφυλους και αλλόθρησκους;

Αλλά τι να λέμε τώρα.. Εδώ οι αριστεροί δημοσιογράφοι έκρυψαν πάντοτε και παντού την εβραϊκή καταγωγή του κ. Ρέστη που είναι και ο κορυφαίος εν Ελλάδι εφοπλιστής(η "ελληνική" ναυτιλία που λέγαμε)...

Το ξαναλέμε λοιπόν:

Η μεγαλύτερη μάστιγα εδώ στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί. Είναι οι Αλήτες - Ρουφιάνοι - Δημοσιογράφοι. Αυτούς πρέπει να τους πολεμάμε καθημερινά. Αυτοί κρύβουν τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος των Ελλήνων και της ανθρωπότητας και αυτοί ανακοινώνουν την προπαγάνδα που εκπορεύεται απ' την οδό Μελιδώνη. 

Υ.Γ: Για όσους πουν "το Ρέστειον γηροκομείο δέχεται και μη Εβραίους πλέον", ας μα πουν ποιοι κατηγόρησαν το Ρέστη και τη μητέρα του για ρατσισμό, όταν δέχονταν μόνο Εβραίους... Η απάντηση είναι κανείς.. Γιατί δεν υπάρχει κατά τους αριστεροπροοδευτικούς Εβραίος ρατσιστής.. Αυτό που λέμε "δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει"! Για το "Ρέστειον" που δέχεται μόνο Εβραίους ηλικιωμένους έχει γράψει και το left.gr παλαιότερα που δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί "ναζιστικό"... 


http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_26.html

Πρωτοφανές τραπεζικό σκάνδαλο με στεγαστικά “δάνεια” σε αλλοδαπούς! Κύκλωμα ντόπιων τραπεζιτών και δουλεμπόρων θησαύρισε στις πλάτες μας

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από 
καταγγελία κατοίκων του κέντρου.


Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.

Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλέμπορούς (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν “μπροστινούς” αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των υπερεκτιμήσεων των ακινήτων, μεγάλα ποσά έπεφταν στα χέρια των επιτηδείων οι οποίοι τα μοιράζονταν.

Ενδείκτικά, σε μία μόνο περίπτωση, “Πακιστανός” κατάφερε και πήρε δάνεια ύψους… 10 εκατομμυρίων Ευρώ! Την ίδια στιγμή που παραγωγικές επιχειρήσεις κλείνουν επειδή δεν μπορούν να πάρουν κεφάλαιο κίνησης 10 χιλιάδων Ευρώ!

Είναι προφανές πως αυτά τα δάνεια στο σύνολο τους σήμερα είναι “κόκκινα” και ο Έλληνας πολίτης καλείται να τα χρηματοδοτήσει χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.

Θεωρείται επιβεβλημένο πως το θέμα πρέπει να φτάσει στην βουλή και να δοθούν απαντήσεις από την τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ύψος των δανείων και πόσα από αυτά θεωρούνται πλέον επισφαλή.

Εννοείται ότι αυτοί που τα έδιναν πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη μαζί με τις ελεγκτικές αρχές που έκλειναν τα μάτια.

Αναμένουμε λοιπόν. Διαβάστε την καταγγελία.

Ποιοί έδιναν δάνεια σε “Ασιάτες” για να αγοράσουν σπίτια στο κέντρο και να το εποικίσουν;

Το 2011 είχαμε καταγγείλει αγορές διαμερισμάτων από Ασιάτες στο 6ο διαμέρισμα, τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών. Η αλήθεια είναι πως είχαμε αναρωτηθεί για την προέλευση των χρημάτων της αγοράς, το εάν είχε εφαρμοστεί πόθεν έσχες, καθώς όπως προέκυπτε οι νέοι ιδιοκτήτες ήταν υπήκοοι τρίτων χωρών.

Λύσαμε την απορία μας όταν έφτασαν στα χέρια μας στοιχεία για σύναψη στεγαστικού δανείου Ασιατών με την Εθνική Τράπεζα διάρκειας……….ως το 2049. Καλά διαβάζετε….Εδωσαν δάνειο σε Ασιάτη, τα οποίο λήγει το 2049. Ο κύριο αυτός Μ.Τ.Η. αγόρασε διαμέρισμα 49 τ.μ. στην οδό Αριστομένους, στον Αγιο Παντελεήμονα για 46229 ευρώ. Ετερος αλλοδαπός Μ.Α. πήρε δάνειο ως το 2048 για αγορά στην οδό Αχαρνών, στον Αγιο Παντελέημονα πάλι, διαμερίσματος 76 τ.μ. για 71440 ευρώ.

Και οι δύο έχουν πάρει δάνεια από την Εθνική, άγνωστο μέχρι ποιό ποσό. Πιθανόν να έχουν πάρει και το 100% της αξίας του διαμερίσματος. Πώς πληρώνουν τις δόσεις και βάσει ποιών εισοδημάτων και ποιών νομιμοποιητικών εγγράφων η Εθνική έδωσε το δάνειο; Τα εισοδήματα που δήλωσαν στην τράπεζα δικαιολογούνται από νόμιμα έσοδα; Πώς εξασφάλισαν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποπληρωμής όντας υπήκοοι τρίτων χωρών; Είναι δυνατόν να δίνουν δυνατότητα αποπληρωμής 40 χρόνια σε αλλοδαπό με άδεια διαμονής;

Δεν μας έφτανε που κατέφθαναν σε στίφη οι λαθρομετανάστες είχαν αποφασίσει να τους δώσουν και ιδιοκτησίες με τα χρήματα μας, για να διευκολύνουν τον εποικισμό.

Πώς έφτασαν στα χέρια μας τα στοιχεία. Οι κύριοι αυτοί είχαν δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας κάποιες από τις πολυκατοικίες της περιοχής, χωρίς να διαμένουν σε αυτές. Ούτε καν επαλήθευση διεύθυνσης δεν είχε κάνει Η Εθνική Τράπεζα. Οταν λοιπόν άρχισαν να έρχονται τα χαρτιά, ουδείς τα παραλάμβανε. Μαζί με τα στεγαστικά έρχονταν και οφειλές από καταναλωτικά δάνεια. Χιλιάδες ευρώ σε δάνεια Ασιατών. Ποιοί έδιναν θαλασσοδάνεια σε αλλοδαπούς, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν θα τα πληρώσουν ποτέ και ότι αυτοί μπορούν να εξαφανιστούν πολύ εύκολα;

Πέρυσι στην Εθνική της Αγίου Μελετίου κάποιος Μπαγκλαντεσιάνος είχε κληθεί από την τράπεζα για ρύθμιση του στεγαστικού του. Ακούγοντας τί έλεγε στον δικηγόρο του μάθαμε ότι αυτός είχε υπογράψει το δάνειο, το οποίο είπε πως το πήρε η αδελφή του, που έμενε σε αυτό το σπίτι. Είχαν πληρώσει δόσεις για ένα χρόνο (400 ευρώ τον μήνα) και φοβόταν όχι για το σπίτι, που δεν έμενε, αλλά μήπως η τράπεζα του πάρει τα κομπιούτερ από το μαγαζί Ιντερνετ που είχε. Πασιφανές πως άλλοι τον έβαλαν να υπογράψει το δάνειο, άλλοι πήραν το σπίτι, προφανώς άλλοι πήραν και τα λεφτά και σε αυτόν είπαν «δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα, μην ανησυχείς». Θα πήρε και το κατιτίς του.

Πέρυσι επίσης διαβάσαμε στο Ιντερνετ πως κάποιοι υπάλληλοι σε επαρχιακό υποκατάστημα μεγάλης τράπεζας είχαν στήσει κομπίνα δίνοντας σε έναν Πακιστανό στεγαστικά δάνεια αξίας 400 και 500 χιλιάδων ευρώ, παρουσιάζοντας τον με διαφορετικά ονόματα. 10.000.000 ευρώ δάνεια είχαν χορηγήσει εικονικά στο άτομο αυτό. Η είδηση πέρασε στα ψιλά φυσικά.


Οντας μάρτυρες στο πάρτυ που στήθηκε με την ίδρυση εκατοντάδων καταστημάτων αλλοδαπών στο 6ο Δ.Δ., στην ασυδοσία των κυκλωμάτων λαθρομεταναστών και στην ευκολία με την οποία μίσθωναν διαμερίσματα και μέσω μεσιτικών, με την συνεργασία μηχανικών, δικηγόρων και λογιστών θεωρούμε ότι πίσω από όλα είναι συγκεκριμένο κύκλωμα.


Να ξετινάξουν όλα τα στεγαστικά και άλλα δάνεια σε αλλοδαπούς. Να δουν ποιοί τα υπέγραψαν. Να μας πουν πόσα λεφτά είναι αυτά που πληρώνουμε για να καλύψουμε τα θαλασσοδάνεια. Και να πάνε μέσα τον όποιο υπεύθυνο χάρισε τα χρήματα του κόσμου, ξεπούλησε τις γειτονιές μας και βοήθησε τον εποικισμό προσφέροντας απλόχερα και ιδιοκτησίες, αγορασμένες με τα λεφτά μας.

Τα στοιχεία είναι στην διάθεση όποιου επιθυμεί να κάνει έρευνα σε βάθος για τη νομιμότητα των ενεργειών. Το ΣΔΟΕ και λοιποί αδιαφόρησαν προκλητικά όταν καταθέσαμε τα στοιχεία πριν δύο χρόνια.

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2507.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ‼! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη είναι στην Ιρλανδία... δείτε πως γίνετε το κόλπο για να πληρώνουν οι φορολογούμενοι...και ξυπνήστε

Ετσι κατακλέβουν το δημόσιο 
χρήμα οι τραπεζίτες. 
Ακούστε τα γέλια τους.
 


 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5588.html

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ

panteleimon
Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.
Το "κόλπο" ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε "στεγαστικά" δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για ...
40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει "ντόπιος" ούτε στον ύπνο του.
Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλεμπόρους (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν "μπροστινούς" αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των υπερεκτιμήσεων των ακινήτων, μεγάλα ποσά έπεφταν στα χέρια των επιτηδείων οι οποίοι τα μοιράζονταν.
Ενδεικτικά, σε μία μόνο περίπτωση, "Πακιστανός" κατάφερε και πήρε δάνεια ύψους... 10 εκατομμυρίων Ευρώ! Την ίδια στιγμή που παραγωγικές επιχειρήσεις κλείνουν επειδή δεν μπορούν να πάρουν κεφάλαιο κίνησης 10 χιλιάδων Ευρώ!
Είναι προφανές πως αυτά τα δάνεια στο σύνολο τους σήμερα είναι "κόκκινα" και ο Έλληνας πολίτης καλείται να τα χρηματοδοτήσει χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.
Θεωρείται επιβεβλημένο πως το θέμα πρέπει να φτάσει στην βουλή και να δοθούν απαντήσεις από την τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ύψος των δανείων και πόσα από αυτά θεωρούνται πλέον επισφαλή.
Εννοείται ότι αυτοί που τα έδιναν πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη μαζί με τις ελεγκτικές αρχές που έκλειναν τα μάτια.
Αναμένουμε λοιπόν. Διαβάστε την καταγγελία.
Ποιοί έδιναν δάνεια σε "Ασιάτες" για να αγοράσουν σπίτια στο κέντρο και να το εποικίσουν;
Το 2011 είχαμε καταγγείλει αγορές διαμερισμάτων από Ασιάτες στο 6ο διαμέρισμα, τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών. Η αλήθεια είναι πως είχαμε αναρωτηθεί για την προέλευση των χρημάτων της αγοράς, το εάν είχε εφαρμοστεί πόθεν έσχες, καθώς όπως προέκυπτε οι νέοι ιδιοκτήτες ήταν υπήκοοι τρίτων χωρών.
Λύσαμε την απορία μας όταν έφτασαν στα χέρια μας στοιχεία για σύναψη στεγαστικού δανείου Ασιατών με την Εθνική Τράπεζα διάρκειας.......... ως το 2049. Καλά διαβάζετε.... Έδωσαν δάνειο σε Ασιάτη, τα οποίο λήγει το 2049. Ο κύριο αυτός Μ.Τ.Η. αγόρασε διαμέρισμα 49 τ.μ. στην οδό Αριστομένους, στον Άγιο Παντελεήμονα για 46.229 ευρώ. Ένας ακόμη αλλοδαπός Μ.Α. πήρε δάνειο ως το 2048 για αγορά στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Παντελεήμονα πάλι, διαμερίσματος 76 τ.μ. για 71.440 ευρώ.
Και οι δύο έχουν πάρει δάνεια από την Εθνική, άγνωστο μέχρι ποιό ποσό. Πιθανόν να έχουν πάρει και το 100% της αξίας του διαμερίσματος. Πώς πληρώνουν τις δόσεις και βάσει ποιών εισοδημάτων και ποιών νομιμοποιητικών εγγράφων η Εθνική έδωσε το δάνειο; Τα εισοδήματα που δήλωσαν στην τράπεζα δικαιολογούνται από νόμιμα έσοδα; Πώς εξασφάλισαν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποπληρωμής όντας υπήκοοι τρίτων χωρών; Είναι δυνατόν να δίνουν δυνατότητα αποπληρωμής 40 χρόνια σε αλλοδαπό με άδεια διαμονής;
Δεν μας έφτανε που κατέφθαναν σε στίφη οι λαθρομετανάστες είχαν αποφασίσει να τους δώσουν και ιδιοκτησίες με τα χρήματα μας, για να διευκολύνουν τον εποικισμό.
Πώς έφτασαν στα χέρια μας τα στοιχεία. Οι κύριοι αυτοί είχαν δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας κάποιες από τις πολυκατοικίες της περιοχής, χωρίς να διαμένουν σε αυτές. Ούτε καν επαλήθευση διεύθυνσης δεν είχε κάνει Η Εθνική Τράπεζα. Όταν λοιπόν άρχισαν να έρχονται τα χαρτιά, ουδείς τα παραλάμβανε. Μαζί με τα στεγαστικά έρχονταν και οφειλές από καταναλωτικά δάνεια. Χιλιάδες ευρώ σε δάνεια Ασιατών. Ποιοί έδιναν θαλασσοδάνεια σε αλλοδαπούς, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν θα τα πληρώσουν ποτέ και ότι αυτοί μπορούν να εξαφανιστούν πολύ εύκολα;
Πέρυσι στην Εθνική της Αγίου Μελετίου κάποιος Μπαγκλαντεσιάνος είχε κληθεί από την τράπεζα για ρύθμιση του στεγαστικού του. Ακούγοντας τί έλεγε στον δικηγόρο του μάθαμε ότι αυτός είχε υπογράψει το δάνειο, το οποίο είπε πως το πήρε η αδελφή του, που έμενε σε αυτό το σπίτι. Είχαν πληρώσει δόσεις για ένα χρόνο (400 ευρώ τον μήνα) και φοβόταν όχι για το σπίτι, που δεν έμενε, αλλά μήπως η τράπεζα του πάρει τα κομπιούτερ από το μαγαζί Ιντερνέτ που είχε. Πασιφανές πως άλλοι τον έβαλαν να υπογράψει το δάνειο, άλλοι πήραν το σπίτι, προφανώς άλλοι πήραν και τα λεφτά και σε αυτόν είπαν «δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα, μην ανησυχείς». Θα πήρε και το κατιτίς του.
Πέρυσι επίσης διαβάσαμε στο Ιντερνετ πως κάποιοι υπάλληλοι σε επαρχιακό υποκατάστημα μεγάλης τράπεζας είχαν στήσει κομπίνα δίνοντας σε έναν Πακιστανό στεγαστικά δάνεια αξίας 400 και 500 χιλιάδων ευρώ, παρουσιάζοντας τον με διαφορετικά ονόματα. 10.000.000 ευρώ δάνεια είχαν χορηγήσει εικονικά στο άτομο αυτό. Η είδηση πέρασε στα ψιλά φυσικά.
Όντας μάρτυρες στο πάρτι που στήθηκε με την ίδρυση εκατοντάδων καταστημάτων αλλοδαπών στο 6ο Δ.Δ., στην ασυδοσία των κυκλωμάτων λαθρομεταναστών και στην ευκολία με την οποία μίσθωναν διαμερίσματα και μέσω μεσιτικών, με την συνεργασία μηχανικών, δικηγόρων και λογιστών θεωρούμε ότι πίσω από όλα είναι συγκεκριμένο κύκλωμα.
Να ξετινάξουν όλα τα στεγαστικά και άλλα δάνεια σε αλλοδαπούς. Να δουν ποιοί τα υπέγραψαν. Να μας πουν πόσα λεφτά είναι αυτά που πληρώνουμε για να καλύψουμε τα θαλασσοδάνεια. Και να πάνε μέσα τον όποιο υπεύθυνο χάρισε τα χρήματα του κόσμου, ξεπούλησε τις γειτονιές μας και βοήθησε τον εποικισμό προσφέροντας απλόχερα και ιδιοκτησίες, αγορασμένες με τα λεφτά μας.
Τα στοιχεία είναι στην διάθεση όποιου επιθυμεί να κάνει έρευνα σε βάθος για τη νομιμότητα των ενεργειών. Το ΣΔΟΕ και λοιποί αδιαφόρησαν προκλητικά όταν καταθέσαμε τα στοιχεία πριν δύο χρόνια.
Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters