ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM ΚΥΠΡΟΥ» 03/01/2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
lamprakis-1.png

Δόκτωρ Λαμπράκης: Πρέπει να δώσουμε μία σοβαρή υπόσχεση ότι πολύ σύντομα η χρονιά αυτή (2014) θα αποδειχθεί η χρονιά της ελευθερίας για την πατρίδα και τις ψυχές του Ελληνισμού σε όλο τον πλανήτη.

Οι αγώνες οι οποίοι έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια μας επιτρέπουν να έχουμε αυτή την πίστη και την αισιοδοξία ότι σύντομα θα επέλθει αυτό το οποίο όλοι ευχόμαστε, όλοι προσπαθούμε. Και επειδή τυχαίνει εμείς να έχουμε λίγη περισσότερη επαφή με τα τεκταινόμενα στα κέντρα εξουσίας μπορούμε να σας πούμε με σχετική σιγουριά πλέον ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία όλοι έχουμε ονειρευτεί και όλοι έχουμε εργαστεί τόσο σκληρά για να τα φέρουμε.
 


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE
Είχαμε μιλήσει στην τελευταία μας επικοινωνία για την συγκυρία του 2013 και το τι ακριβώς περιμέναμε, για τι ακριβώς ήτανε τέτοια μεγάλη αναμονή για το 2013 όσον αφορά στην τύχη της Federal Reserve που ήτανε το μεγάλο εργαλείο των Καζάρων όσον αφορά στην επιβολή τους και την επικυριαρχία στον πλανήτη.
Για μεν την Federal Reserve ξέρουμε πλέον ότι επήλθε κάποια συμφωνία. Η συμφωνία αυτή είναι μία σταδιακή εκχώρηση στις ιδιοκτησίες στους Αμερικανούς, στους οποίους και συνταγματικά πρέπει να ανήκει η κεντρική τους τράπεζα. Υπάρχει μία διχογνωμία για το πόσα χρόνια θα πάρει για να γίνει αυτή η μεταβίβαση και είδαμε όλα τα σημάδια από την πολιτική ζωή των Ηνωμένων Πολιτειών να υπάρχει η συγκατάβαση των δύο παρατάξεων όσον αφορά την χρηματοδότηση του Αμερικανικού κράτους αλλά και ολοκλήρου του υπολοίπου κόσμου. Γιατί όπως έχουμε εξηγήσει η Federal Reserve είναι ο ταμίας ο οποίος εκταμιεύει, και το υπογραμμίζω αυτό, δεν είναι ο διευθυντής που υπογράφει είναι ο ταμίας που εκταμιεύει οποιοδήποτε ποσό διακινείται στον πλανήτη. Αυτή είναι η Federal Reserve.

ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

Προχωρήσαμε την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύψαμε πλέον τις 13 οικογένειες οι οποίες, φαντάζομαι προκάλεσε έκπληξη σε όλους ότι, δεν έχουν καμία σχέση με τους τραπεζίτες.
Οι τραπεζίτες οι γνωστοί Rothschild, Rockerfeller, Heimer κλπ, αυτοί είναι απλώς διαχειριστές και μεσάζοντες και επειδή υπάρχει ένα κενό εξουσίας αυτή τη στιγμή, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καταλάβουν αυτό το κενό και να υποκαταστήσουν τα παλιά αφεντικά, τα οποία όπως θυμάστε είπαμε είναι η Τριανδρία στην κορυφή, ο Γκρίζος, ο Μαύρος και ο Άσπρος Πάπας.
Ο Γκρίζος Πάπας, που το όνομά του σήμερα είναι Πέπε Ορσίνι, είναι μία από τις πέντε επιφανείς οικογένειες οι οποίες εναλλάσσονται στην εξουσία του αρχηγού του συμβουλίου των Δέκα.
PEPE ORSINI
κατάλογος
Κάτω από τον Γκρίζο Πάπα, ο οποίος είναι και ο απόλυτος άρχων στον πλανήτη, υπάρχει το συμβούλιο των Δέκα, το Γκρίζο συμβούλιο των Δέκα, το οποίο προέρχεται από τις 13 οικογένειες που αναφέραμε. Στην αρχή όμως του συμβουλίου εναλλάσσονται όπως είπαμε οι 5 οικογένειες, η οικογένεια Breakspear, η οικογένεια Somaglia, η οικογένεια Aldobradini, Farnese και Orsini. Αυτές είναι οι πέντε οικογένειες. H οικογένεια Aldobradini είναι η πιο πλούσια από όλες. Η Olympia Aldobradini έχει παντρευτεί με τον David Rothschild. Είναι το «ιερό» ζευγάρι που θα αναλάμβανε την κυβέρνηση όλου του πλανήτη τον Δεκέμβριο του 2012 αλλά δεν «βγήκε» ο χρόνος.
Πίσω από αυτό τώρα, επειδή πρέπει να παρακολουθήσουμε και το τι συμβαίνει στον πλανήτη, για να καταλάβατε ότι όλες αυτές οι οικογένειες οι οποίες έλκουν την καταγωγή ακόμα από την αρχαία Αίγυπτο, Ατλαντίδα κτλ, εάν ενθυμείστε όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό.

ΜΟΡΔΟΧ Ή ΜΑΡΝΤΟΥΚ – Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

marduk.jpgΟ Μορδόχ ή Μαρντούκ είναι ο κύριος Θεός αυτής της κάστας των ηγετών του πλανήτη, ήταν ο κύριος Θεός των Βαβυλωνίων, ο οποίος εμφανίστηκε κατ΄αρχήν κατά την αρχή της δευτέρας χιλιετηρίδας προ Χριστού, για κάποιο διάστημα ξεχάστηκε για περίπου 300 – 400 χρόνια όταν οι Ασσύριοι ανέλαβαν την αρχή στην Μεσοποταμία, και ήρθε στο προσκήνιο κατά τον 14ο αιώνα και έγινε ο κύριος Θεός των Βαβυλωνίων περίπου τον 12ο με 13ο αιώνα προ Χριστού.Χρησιμοποίησαν 50 ονόματα για να περιγράψουν τον Θεό αυτόν και ήταν μία οντότητα χωρίς ύλη ή μεταφυσική οντότητα, ήταν η οντότητα ανάμεσά τους και η οντότητα αυτή είχε βεβαίως τις υπερφυσικές ικανότητες που έχουμε περιγράψει. Σας τα λέω αυτά γιατί επανέρχομαι στη σημερινή εποχή, δηλαδή τον Δεκέμβριο 2013 και τον Ιανουάριο 2014.
Marduk
Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ
Όλοι σας ακούσατε ότι στην αρχή του Δεκεμβρίου, υποτίθεται ότι μαζεύτηκαν 91 αρχηγοί κρατών στην Νότιο Αφρική για την κηδεία του Μαντέλα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μαντέλα είχε πεθάνει στις 26 Ιουνίου του 2013, είχε ταφεί στις 29 Ιουνίου του 2013 και μάλιστα ο πρόεδρος Ομπάμα είναι καταγεγραμμένος σε βίντεο να συλλυπείται την οικογένεια Μαντέλα στις 30 Ιουνίου του 2013.
Προς τι λοιπόν όλη αυτή η συνέλευση 91 αρχηγών κρατών στην Νότιο Αφρική τον Δεκέμβριο του 2013 για να παρακολουθήσουν μια ψεύτικη κηδεία; Καθότι ο Μαντέλα είχε ήδη ταφεί από τις 29 Ιουνίου του 2013. Πως το γνωρίζουμε αυτό; Το γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί πρώτον ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Ζούμα και δεύτερον διότι έχουμε τα έγγραφα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο Μαντέλα και τη δικαστική απόφαση όπου έλαβε υπόψη ο δικαστής στη Νότιο Αφρική, την αίτηση της οικογενείας Μαντέλα επειδή διαβεβαίωσαν οι γιατροί ότι ο Μαντέλα είναι πλέον «φυτό» και συνέστησαν την διακοπή όλης της μηχανικής υποστήριξης.
Έτσι στις 26 Ιουνίου του 2013 το δικαστήριο αποφάσισε να διακοπεί η μηχανική στήριξη στη ζωή του Μαντέλα, ο οποίος πέθανε το ίδιο απόγευμα μετά τη διακοπή αυτής της μηχανικής υποστήριξης. Και σας είπα επίσης ότι αρκετοί από τους αρχηγούς κρατών, του Ομπάμα συμπεριλαμβανομένου, έκαναν δηλώσεις δηλώνοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Μαντέλα τον Ιούνιο του 2013. Το ερώτημα λοιπόν τώρα είναι γιατί μαζεύτηκαν οι 91 αρχηγοί κρατών και το πρωτοφανές γεγονός δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Αμερικής. Τέσσερις πρόεδροι, δηλαδή ο Ομπάμα, ο Κλίντον, ο Μπους και ο Κάρτερ, παρευρέθησαν στην εντός εισαγωγικών κηδεία.
Σας υπενθυμίζω ότι ο Κλίντον και ο Ομπάμα επεσκέφθησαν και δύο άλλα κράτη πριν από την επίσκεψη στη Νότιο Αφρική την Τανζανία και την Ζουαζιλάνδη, αν θυμάμαι καλά.
Διερωτάσθε λοιπόν πως είναι δυνατόν τέσσερις Αμερικανοί πρόεδροι να πάνε στη Νότιο Αφρική για ένα γεγονός το οποίο ήταν ψεύτικο, είχε ήδη ταφεί ο Μαντέλα 6 μήνες πριν. Τι ψάχνανε αυτοί οι τέσσερις Αμερικανοί πρόεδροι στη Νότιο Αφρική; Τι ψάχνανε οι άλλοι 87 αρχηγοί κρατών, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας, τι ψάχνανε λοιπόν στη Νότιο Αφρική;
Εδώ θα βάλω ένα εισαγωγικό και θα σας μεταφέρω λιγάκι σε κάτι που μοιάζει σαν παραμύθι ίσως.

ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ

Αυτή είναι η μετάφραση από τις πλάκες της Νινευί, δηλαδή από την εποχή του Ναβουχοδονόσορ ακόμα, από τις πήλινες πλάκες των Σουμερίων σε σφηνοειδή γραφή η οποία έχει μεταφραστεί από τον Ζαχαράϊα Σίτσκιν, τον Εμμανουήλ Βελικόφσκι και τον Λόρενς Γκάρντερ.
anunnakitablet.jpg
Και οι τρεις κατέληξαν στις ίδιες σχεδόν ερμηνείες των κειμένων. Να θυμάστε ότι υπάρχει το κείμενο, το ποίημα «εμούναλις» το οποίο είναι γραμμένο σε αυτές τις πλάκες, αναφέρεται συγκεκριμένα στον Θεό Μαρντούκ. Στον Θεό Μορδόχ δηλαδή. Ο οποίος εκτιμάται στην εποχή εκείνη έχοντας την μορφή είτε – ο Θεός Μορδόχ γενικά ήταν ένας Θεός ο οποίος είχε σώμα ανθρώπου και κεφαλή ταύρου. Και εάν θυμάστε στο σήμα όλων των Ιλλουμινάτι και των μασονικών στοών είναι η ανύψωση του δείκτη και του μικρού δακτύλου και αυτό αντιπροσωπεύει τα δύο κέρατα της κεφαλής του ταύρου. Τα δε διπλωμένα δάχτυλα, το δεύτερο και το τρίτο όπως επίσης και ο αντίχειρας επάνω εκεί, φτιάχνει ακριβώς την κεφαλή του ταύρου. Εάν δείτε λοιπόν όλους τους αρχηγούς κρατών, και ιδιαίτερα της Αμερικής από τον Κλίντον μέχρι τον Ομπάμα μέχρι τον Μπους, όλοι όταν χαιρετούν, χαιρετούν ακριβώς με αυτό τον τρόπο και αυτό σας θυμίζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο ευλογεί το ιερατείο το δικό μας, όταν δίνει την ευλογία του ακριβώς έτσι την δίνει.
Όταν ρωτήσαμε για ποιον λόγο γίνεται αυτό, λέει αυτό σημαίνει Ιησούς Χριστός Νικά – δεν μπορώ να το καταλάβω πως. Πάντως αυτό το σήμα είναι το σήμα του Θεού Μολόχ ο οποίος άλλοτε μεν εμφανίζεται σαν κεφαλή ταύρου, άλλοτε δε με το σήμα της κουκουβάγιας. Η οποία κουκουβάγια εάν δείτε ακριβώς τα αυτιά της έχουν ακριβώς το ίδιο σχήμα και το σχήμα ο συμβολισμός που γίνεται έχει ακριβώς την ίδια μορφή. Γιατί επιμένω στον όνομα Μολόχ ή Μαρντούκ;

Enϋma Elia

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ
Θα σας πάω λοιπόν να σας πω ίσως ένα παραμύθι ή μύθο, το τι μας είπε ο Ζαχαράϊα Σίτσκιν μεταφράζοντας τις πλάκες της βιβλιοθήκης της Νινευί.
Μας είπε λοιπόν ότι ο Θεός Ανού, ο οποίος είναι ο άρχων του 10ου πλανήτη, έτσι μας λέει ο Ζαχαράια Σίτσκιν και όχι μόνο μας λέει αλλά εάν δείτε τις απεικονίσεις επάνω στις πλάκες όπως επίσης και όλα τα αρχαία ανάγλυφα τα οποία βρήκαμε από την Μεσοποταμία, εκεί μας περιγράφεται το ηλιακό μας σύστημα.
Το περίεργο είναι ότι η περιγραφή του ηλιακού συστήματος αλλά και η σχηματική του απεικόνιση περιλαμβάνει έναν δέκατο πλανήτη, τον πλανήτη Νιμπιρού. Γνωρίζετε ότι εννέα πλανήτες τους ηλιακού μας συστήματος με διαφορετική απόσταση από τον ήλιο, περιφέρονται γύρω από τον ήλιο σε μία συγκεκριμένη επίπεδη τροχιά. Ο δέκατος πλανήτης τον οποίο οι αστρονόμοι τον ονομάζουν «ο πλανήτης Χ». Οι δε αρχαιολόγοι τον ονομάζουν ο πλανήτης Νιμπιρού, είναι ένας πλανήτης ο οποίος έχει κάθετη τροχιά, κάθετη ελλειπτική τροχιά, όσον αφορά την επίπεδη τροχιά των υπολοίπων εννέα πλανητών.
Ο πλανήτης αυτός έχει τροχιά 3.600 ετών και όταν βρίσκεται κοντά στον πλανήτη γη, στο περιήλιο δηλαδή, έχει ενεργειακή επάρκεια. Όταν είναι στο αφήλιο ή στο απόγειο, όταν είναι δηλαδή στο πιο απομακρυσμένο σημείο, δεν έχει ενεργειακή επάρκεια και χρειάζεται η ατμόσφαιρά του ενίσχυση από κονιοποιημένα ευγενή μέταλλα για να διατηρεί την ενεργειακή του επάρκεια.
Περιφέρεται λοιπόν ο πλανήτης Νιμπιρού, σύμφωνα με τα γραπτά των Σουμερίων, με την τεράστια τροχιά που έχει των 3.600 ετών έρχεται σε επαφή με άλλους αστερισμούς. Όπως εκείνους του αστερισμούς της Ανδρομέδας, του Σειρίου, του Αρκτούρου κτλ.
Σε αυτόν λοιπόν τον πλανήτη ο οποίος έχει ζωή, άρχων είναι ο Ανού. Ακούτε τους συμβολισμούς για να καταλάβετε την Παλαιά Διαθήκη. Ο Ανού λοιπόν, ο οποίος είναι παντρεμένος με μία γυναίκα η οποία είναι στείρα, δεν μπορεί να συλλάβει δηλαδή και να γεννήσει υιό, μεταπηδά σε έναν γειτονικό αστερισμό της Ανδρομέδας, βρίσκει μία άλλη γυναίκα και με την οποία γεννάει ένα παιδί το οποίο το ονομάζει Ένκι. Αργότερα ο Ανού αντιλαμβάνεται η σύζυγός του σε πολύ προχωρημένη ηλικία συλλαμβάνει υιόν τον γεννά και τον ονομάζει Ενλιλ. Τα πρωτοτόκια τα έχει ο Ένκι.
Ο Ενλίλ, ο οποίος είναι ο δευτερότοκος υιός, αλλά είναι και ο νόμιμος υιός από την νόμιμη σύζυγο, διεκδικεί τα πρωτεία από τον Ένκι, διότι σύμφωνα με τις συνήθειες της κοινωνίας στο Νιμπιρού ο πρωτότοκος υιός παραλαμβάνει όλα τα οφίκια εκ του πατρός. Με μία λοιπόν θα λέγαμε όχι και τόσο έντιμη διαδικασία η μητέρα του Ενλίλ παραγκωνίζει τον Ένκι και αναλαμβάνει τα πρωτοτόκια ο Ενλίλ.
Θέλω να παρακολουθήσετε τι ακριβώς μας λένε οι γραφές των Σουμερίων και να συγκρίνετε την ιστορία, το παραμύθι Αβραάμ.
Επειδή λοιπόν έγινε αυτό, επειδή υπήρχε ανάγκη ενεργειακής υποστήριξης του πλανήτη, ο Ένκι για να μην υπάρχει αυτή η αντιπαράθεσις των δύο διαδόχων του θρόνου υποτίθεται, αναλαμβάνει να έρθει στην γη με σκοπό εξόρυξης χρυσού, ο οποίος χρυσός ήταν απαραίτητος για την ενεργειακή επάρκεια και την συντήρηση της ατμόσφαιρας του πλανήτη Νιμπιρού. Ήρθε λοιπόν στη γη πριν από περίπου 400.000 χρόνια, κατέβηκε στη γη και για πρώτη φορά άρχισε η εξόρυξη χρυσού στην Νότιο Αφρική.
ancientgoldmines.jpgΕκεί στη Νότιο Αφρική λοιπόν και σήμερα ακόμα υπάρχει η βαθύτερη σήραγγα εξορύξεως χρυσού. Είναι 3,9 χιλιόμετρα μέσα στη γη. Και σήμερα ακόμα τεράστιες ποσότητες χρυσού εξορύσσονται στην περιοχή Ζιμπάμπουε Μποτσουάνα.
Σας είπα ότι η τροχιά του πλανήτη Νιμπιρού είναι 3.600 χρόνια και αυτό συνέπεσε στον Δεκέμβριο του 2013 να περνάει ο πλανήτης Νιμπιρού μεταξύ του Δία και του Άρη. Τώρα καταλαβαίνετε τα διάφορα αντικείμενα και μετεωρίτες που πέφτουν στην Γή κατά κόρον τους τελευταίους μήνες, γιατί ο κομήτης ISON, αυτό που μας ανακοίνωσε με υπερηφάνεια η NASA ότι απορροφήθηκε από τον ήλιο. Ο κομήτης ISON πάντα συνοδεύει τον πλανήτη Νιμπιρού. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
comet-ison-Waldemar-Skorupa.jpg
ΚΟΜΗΤΗΣ ISON
¨Σας είπα ότι η τροχιά του πλανήτη Νιμπιρού είναι 3.600 χρόνια και αυτό συνέπεσε στον Δεκέμβριο του 2013 να περνάει ο πλανήτης Νιμπιρού μεταξύ του Δία και του Άρη. Τώρα καταλαβαίνετε τα διάφορα αντικείμενα και μετεωρίτες που πέφτουν στην Γή κατά κόρον τους τελευταίους μήνες, γιατί ο κομήτης ISON, αυτό που μας ανακοίνωσε με υπερηφάνεια η NASA ότι απορροφήθηκε από τον ήλιο. Ο κομήτης ISON πάντα συνοδεύει τον πλανήτη Νιμπιρού. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.”
Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 235.000 ΧΡΟΝΙΑ
Για την εξόρυξη του χρυσού έφερε μία φυλή σκλάβων – όλα αυτά που σας λέω δεν είναι παραμύθι είναι η μετάφραση από τις πλάκες της Νινευί – και για περίπου 150.000 χρόνια η εξόρυξη χρυσού συνεχίζεται από την Νότιο Αφρική. Το δε χρυσάφι έφευγε όλο από την γη με μία ομάδα διαστημοπλοίων, τα οποία διαστημόπλοια τα κατεύθυνε μία φυλή που ονομαζόταν Ιτζίτζι.

Τα διαστημόπλοια δηλαδή περιφέρονταν γύρω από την γη και μικρότερα θυγατρικά διαστημόπλοια παραλάμβαναν τον χρυσό από την γη, τον μετέφεραν στα μεγαλύτερα διαστημόπλοια τα οποία τον έφερναν στον πλανήτη Νιμπιρού. Μπορεί να το θεωρείτε ότι είναι ένα παραμύθι Χριστουγεννιάτικο, αλλά καλό θα ήταν να δείτε τις λεπτομέρειες για να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει στη σημερινή πραγματικότητα. Εάν και όποιοι είναι ευαισθητοποιημένοι και έχουν το ανοιχτό μυαλό να ψάξουν να βρούν τι ακριβώς συμβαίνει στην ισορροπία του πλανήτη.
Αφού λοιπόν η εξόρυξη του χρυσού συνέχισε για 150.000 περίπου χρόνια, έγινε μία επανάσταση και όταν ο Ένκι μπόρεσε να καταστείλει την επανάσταση, το συμβούλιο στο Νιμπιρού με τον Ανού τον βασιλέα, αποφάσισε και έδωσε εντολή να δημιουργηθεί μία φυλή από τα όντα που υπάρχουν ήδη στη γη με ανάμιξη DNA εξωγήινο για να μπορέσει να συνεχιστεί η εξόρυξη χρυσού. Αυτό συνέβη πριν από 235.500 χρόνια. Έτσι άρχισαν λοιπόν για 20.000 έτη τα γενετικά πειράματα παίρνοντας τον Homo Neanderthal και αναμιγνύοντας το DNA του Homo Neanderthal με DNA από διαφορετικούς αστερισμούς για να μπορέσουν να δημιουργηθούν αυτές οι πάμπολλες φυλές στον πλανήτη.
Και πριν από περίπου 4 μήνες για πρώτη φορά η Google μας ανακοίνωσε ότι βρέθηκε μητρόπολη, βόρεια της Μποτσουάνα και νότια της Ζιμπάμπουε, η οποία έχει ηλικία 220.000 ετών και την οποία κατοικούσαν 400.000 άνθρωποι. Απόλυτα ρυμοτομημένη πόλη, με όλα τα θεμέλια των κτιρίων, τα οποία φαίνονται από τον αέρα όπου έχει φωτογραφηθεί. Και εντελώς κατά τύχη την ίδια ακριβώς εποχή μας έδειξαν στο Google και τις φωτογραφίες στο βάθος του Ατλαντικού όπου φαίνεται το περίγραμμα της Ατλαντίδος που καταβυθίστηκε. Τα δύο αυτά περιστατικά συνέβησαν ακριβώς την ίδια εποχή. Δηλαδή η παρουσίαση τόσο του οπτικού υλικού για την Ατλαντίδα όσο και για την πρώτη μητρόπολη στον πλανήτη γη.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Ο άνθρωπος λοιπόν, ο Homo Sapiens, κατασκευάστηκε ακριβώς πριν από 235.000 χρόνια και αυτό το έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία 8 με 10 χρόνια όταν μπορέσαμε και αναλύσαμε τον γενετικό κώδικα. Και όπως έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, τα 70 ζεύγη του DNA μεταβιβάζονται από τη γυναίκα, χωρίς καμία ανάμειξη από το ανδρικό DNA, και αυτό αφορά στα γενετικά υλικά και στα χαρακτηριστικά των μιτοχονδρίων. Αυτό λοιπόν είναι το μιτοχονδριακό DNA το οποίο μεταβιβάζεται από γυναίκα σε γυναίκα χωρίς μεταλλαγή. Με αυτό λοιπόν τον τρόπο μπόρεσε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να υπολογίσει πότε και που γεννήθηκε η πρώτη γυναίκα.
Αφού το βρήκανε λοιπόν με την επιστήμη της γενετικής αναγκάστηκαν μετά, το συμβούλιο δηλαδή των Δέκα και ο Γκρίζος Πάπας, να μας δώσουν και τα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία για την πρώτη μητρόπολη της ανθρωπότητας όπως επίσης και για την καταβυθισμένη Ατλαντίδα.
Γιατί τα λέμε σήμερα όλα αυτά; Δεν θα σας πω το γιατί, εκείνο όμως που πρέπει να σας πω είναι ότι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την συνέλευση 91 αρχηγών κρατών, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων Αμερικανών προέδρων, στη Νότιο Αφρική τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου με σκοπό να παραστούν υποτίθεται σε μία ψεύτικη τελετή ενταφιασμού του Μαντέλα, ο οποίος ήταν ήδη ενταφιασμένος από τις 29 Ιουνίου του 2013. Τι ακριβώς, ή ποιον ακριβώς, ή ποιους ακριβώς συνάντησαν στη Νότιο Αφρική αυτοί οι 91 ή τουλάχιστον οι πιο σημαντικοί από αυτούς; Με ποιον ακριβώς συναντήθηκαν και τι διημείφθη; Αυτό είναι κάτι που θα μου επιτρέψετε να επιφυλαχθώ να αναφερθώ. Ίσως να έχουμε την άδεια να το ανακοινώσουμε κάποια στιγμή εις το εγγύς μέλλον.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ

Συνδεδεμένο όμως είναι το τέλος του 2013, η Federal Reserve που είναι ένα πολύ σημαντικό, αλλά εδώ πάμε στα πολύ πιο σημαντικά της επικυριαρχίας του πλανήτη. Όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές δυνάμεις που προστατεύουν και τις δύο πλευρές. Τον Ελληνισμό και το άλλο DNA.
Ο Ελληνισμός και το άλλο DNA είναι μόνο μία έκφραση στην επιφάνεια του πλανήτη. Οι πραγματικές δυνάμεις που στηρίζουν και τα δύο DNA βρίσκονται σε διαφορετικούς συμπαντικούς χώρους. Αντιπαράθεση των δύο αυτών δυνάμεων δεν γίνεται μόνο στον πλανήτη Γαία, γίνεται και αλλού. Επειδή λοιπόν οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήτανε τόσο σημαντικές για το ανθρώπινο γένος και επειδή γνωρίζετε οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι τι ακριβώς συνέβη στις 26 Νοεμβριου 2:37πμ, ξέρουν ακριβώς τι συνέβη όσοι είχαν την περιέργεια να ερευνήσουν, γι’ αυτό λοιπόν γίνεται αυτή η μεγάλη θα έλεγα ανησυχία και ανακατωσούρα στον πλανήτη αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.
Σας είχα ειδοποιήσει ότι από τον Νοέμβριο 2013 μέχρι τον Απρίλιο 2014 θα υπάρχει μία συγκεκριμένη ανησυχία και ανωμαλία στη γη. Σας είπα ότι ελπίζουμε ότι οι υγιείς δυνάμεις θα «επιπλεύσουν». Μπορούμε τώρα να πούμε με περισσότερη σιγουριά ότι έτσι θα συμβεί, έτσι συμβαίνει.
Βέβαια οι μάχες ακόμα μαίνονται, δεν έχει αποφασιστεί η τελική έκβαση της μάχης, αλλά φαίνεται ότι η νίκη των δυνάμεων του φωτός είναι σχεδόν αποφασισμένη. Δεν θα περάσει πάρα πολύς καιρός, δεν είναι πολύς καιρός να περιμένουμε, ότι βλέπετε και μεταφράζεται σε ανησυχία στην επιφάνεια του πλανήτη είναι μία μετάβαση από τον έξω-γήινο χώρο προς την γη και οι δύο αντίπαλες δυνάμεις έχουν μεγάλη επιρροή και επίδραση από το τι συμβαίνει και η συγκέντρωση των 91 αρχηγών κρατών στο τέλος του Δεκεμβρίου στη Νότιο Αφρική έχει να κάνει πάρα πολύ με την έκβαση αυτών των αντιπαραθέσεων.

BOHEMIAN GROVE

Πιστεύω ότι αφήνω πάρα πολλά ερωτηματικά σήμερα και αυτός ήταν ο σκοπός μου. Ο σκοπός μου ήταν, οι άνθρωποι που είναι ευαισθητοποιημένοι, και δεν βλέπω κανέναν άλλο λαό πιο ευαισθητοποιημένο από τους Έλληνες, για αυτό το λόγο θα ήθελα όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να ερευνήσουν και να δουν ακριβώς τι συμβαίνει. Καμία από τις αναφορές που έκανα σήμερα δεν είναι άσχετη με την αντιπαράθεση των δύο DNA. Αρχίζοντας από την Βαβυλωνία και τον Θεό Μαρντούκ, από τον Θεό Μολόχ – όπως λέγεται σήμερα, ο Μολόχ – και σας υπενθυμίζω τι ακριβώς συμβαίνει στο Μποχίμιαν Γκρόουβ (Bohemian Grove) , όσοι από εσάς ξέρετε. Κάθε χρόνο 26 με 30 Ιουλίου όλοι οι σοβαροί αρχηγοί του πλανήτη συναντώνται σε ένα αγρόκτημα βορείως του Σαν Φραντσίσκο που λέγεται Μποχίμιαν Γκρόουβ . Εκεί βέβαια όχι μόνο αποφασίζεται το τι θα συμβεί στον πλανήτη αλλά γίνονται και συγκεκριμένες θρησκευτικές τελετές. Σε μία από αυτές τις συγκεντρώσεις ένας πολύ τολμηρός δημοσιογράφος ο Άλεξ Τζόουνς κατάφερε, κολυμπώντας κάτω από το νερό μέσα σε ένα ποτάμι, να φτάσει στην περιοχή και να μπορέσει να μαγνητοσκοπήσει όλες τις τελετές που συνέβησαν τις τέσσερις αυτές ημέρες, από την δεκαετία του ΄90 ακόμα. Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο και να δουν ακριβώς πρώτον, ποιοι ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτές τις συναντήσεις και τι ακριβώς έγινε ή γίνεται αυτό το τετραήμερο, το οποίο βέβαια συμβαίνει κατ΄έτος, και θα αντιληφθείτε πως συνδέονται αυτά με τα γεγονότα της παρούσης χρονικής στιγμής.

THE BOHEMIAN GROVE


Η ΑΛΗΘΕΙΑ & ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ & ΤΟ ΨΕΜΑ


Ίσως σήμερα, και είναι η πρώτη επικοινωνία μας το 2014, να δημιούργησα περισσότερα ερωτήματα από ό,τι απαντήσεις, έχει όμως μεγάλη σημασία να αντιληφθούμε όλοι μας ότι τα φαινόμενα που βλέπουμε στις ισορροπίες των κρατών των οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων του πλανήτη δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Κατ΄αρχήν δεν είναι τίποτα κατά τύχη, απολύτως τίποτα και δεν είναι κατά τύχη, τα πάντα είναι προγραμματισμένα και μέχρι και την τελευταία κεραία. Το τι συμβαίνει και στον τελευταίο Έλληνα σήμερα είναι απόλυτα προγραμματισμένο από πάρα πολλά χρόνια. Μην πτοείστε διότι σας διαβεβαιώ ότι οι δυνάμεις του φωτός έχουν πραγματικά επικρατήσει, υπάρχουν ελάχιστες ακόμα λεπτομέρειες οι οποίες διευθετούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με αυτή θα έλεγα την αισιόδοξη, γιατί πραγματικά είναι αισιόδοξη η πτυχή του τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας, με αυτή λοιπόν την αισιόδοξη πτυχή θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όλους τους συνέλληνες που μας ακούν.
Να θυμούνται πάντα ότι έχουν υψηλή προστασία, ο Ελληνισμός, το φως και η αλήθεια, όπως ακριβώς εκφράστηκε από όλους τους αρχαίους φιλοσόφους, πάντα η αλήθεια και το φως είναι ισχυρότερα από το σκοτάδι και το ψέμα.
Εκείνο που επίσης θέλω να δώσω ως μήνυμα είναι ότι οι ανυπόμονοι, αυτοί που πιστεύουν ότι όλα ήσαν απλά και ήταν θέμα κάποιων μόνο εκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων δολαρίων ή ευρώ, αρχίζουν σιγά-σιγά να αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται περί χρημάτων. Επειδή όμως ο Έλληνας και ο καθημερινός άνθρωπος από αυτό ενοχλείται, θέλει να ακούσει και να ξέρει πότε θα αποκατασταθεί η οικονομική δικαιοσύνη. Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι θα αποκατασταθεί και μάλιστα συντόμως. Πρέπει όμως να αντιληφθούν ότι οι αντιξοότητες και οι δυνάμεις που αντιπαρατίθενται δεν είναι οι απλές δυνάμεις τους Rothschild και τους Rockerfeller. Δεν είναι η Federal Reserve και η κεντρική της Αγγλίας. Είναι πολύ ισχυρότερες δυνάμεις και οι αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιο πέρα από την αισθητή ύλη.
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM ΚΥΠΡΟΥ» 03/01/2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International
mnemosyne.jpg
NIBIRU.jpg
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ARCANA ARCANORUM ATLANTIS