Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. , ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ,

ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ( ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ 75% ) ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. , ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ,

ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΠΠ’ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 36 ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ-ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 888 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ 777 , ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ « ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ « ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ , ΗΤΟΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ « ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΚΙΝΑΣ » .

ΚΕΙΜΕΝΟ :  Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ 36 ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΠΠ’ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ « ΖΕΝ » ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ « Α.Ο.Α. « ΚΑΙ « Ο.Τ.Ο. » ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ « ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ » ( « HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT » – « HBL ») ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ  ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΧ Ή BAROZO Ή BUROWGHS :
«« ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΡΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΩΤΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 36 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΠΠ’ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :

Α. :  Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ , ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ « ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ » ( « ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ») ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ « ΖΑΝΝΑ » , ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. .
Β. :  Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟ GEORGE SOROS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΩΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ 75% ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΠΙΣΑ « ΜΙΝΕΪΚΟ »  . ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΑ « ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ » ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΝΤ  Ή ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ , ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ) .
Γ. :  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΗΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ :  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ » :
« Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ( ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ ) ΗΤΟΙ « ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ » , ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ( ΠΑΡΑΝΟΜΗ ) « ΚΑΤΟΧΗ » ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ-«ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
ΗΔΗ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , ΑΠ’ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ , ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΛΠ , ΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΥ ΗΤΟΙ « ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ » ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΥ  Ή ΜΠΕΡΝΣΤΑΪΝ , ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ « Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ » , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ-ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ , ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.  , ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ .
ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μ.Ι.Τ. .
Δ. :  ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΙΔΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 36 ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΠ’ .
Ε. :  ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  , ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ , ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ . Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 36 ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΠ’ .
ΣΤ. :  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ « ΠΟΤΑΜΙ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ , ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 666 , ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ KGB-FSB ΡΩΣΙΑΣ , ΗΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ 888 Ρ.Ι.Κ. ( ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ ) »»
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ .
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ , ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ , ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015 .
ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 – 151 , ΠΕΡΙ « ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ » ΚΑΙ « ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ » .
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
ΤΕΛΟΣ . OVER  . –

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΠΟ 1ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ – ΙΩΛΚΟΣ. Α.Δ.Τ.  : Δ.424419 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΤΗΛ. : 698.36.579.54


Ο «πατριωτισμός» που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ονοματεπώνυμο: Μιχάλης Τρεμόπουλος. Κρίμα που δεν θα πολιτευτεί και η Ρεπούση να χαρούμε κι άλλο...
Θεσσαλονίκη, 13/11/2006. Παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού» (όπου «Μακεδονικό», βάλε Σκοπιανό να είσαι μέσα). Ομιλητής, ο άρτι αποφασίσας να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Τρεμόπουλος. Δίπλα στο πάνελ των ομιλητών ένα πανό όπου δέσποζε το πρόσωπο του Γκότσε Ντέλτσεφ, του εθνικού ήρωα των Σκοπιανών! Μεταξύ άλλων, είπε ο συριζαίος πλέον Τρεμόπουλος: «Για μας, το να ασχολείται κανείς με την τοπική Ιστορία δεν είναι μόνο ένα χρέος στο να αποκαθιστά κάποια κομμάτια της Ιστορίας, είτε της πόλης της Θεσσαλονίκης είτε της χώρας.
Ακριβώς επειδή κάποιοι συμπεριφέρθηκαν μετά το 1912 σαν ξένοι μέσα στη νύχτα που ήρθαν και έσκισαν σελίδες από το βιβλίο της Ιστορίας της πόλης. Βέβαια, η Θεσσαλονίκη, το 1912, όταν μπήκε ο Ελληνικός Στρατός, δεν ήταν ελληνική. Εγινε ελληνική και έπρεπε να γίνει με μια διαδικασία, η οποία ανέδειξε και εξέθρεψε ένα στρώμα που έχει μάθει να κάνει τον πατριωτισμό επάγγελμα και ταυτόχρονα να δημιουργεί εκείνες τις ιδεολογίες αλλά και τις συγκεκριμένες πρακτικές και μάλιστα πολιτικές συμπεριφορές, για τις οποίες αυτή η πόλη, με ειλικρίνεια, θα έπρεπε να ντρέπεται τουλάχιστον για ένα κομμάτι αυτής της Ιστορίας».
Γραφιάδες
Κάποιος από το κοινό, ως αντίδραση σε όσα εκτόξευε το απύλωτο στόμα του οικολόγου Μιχάλη Τρεμόπουλου, του είπε: «Το όνομά σας είναι Τρεμόπουλος. Τρέμετε!» Και ο Τρεμόπουλος ακόμα και για το επίθετό του ανακάλυψε ποιος έφταιγε. Οι Ελληνες! Είπε χαρακτηριστικά: «Τις καταλήξεις αυτές σε -όπουλος στη δυτική Μακεδονία τις δώσανε Πελοποννήσιοι γραφιάδες. Γιατί αυτός ο τόπος, είτε κατοικούνταν από Ελληνες είτε από Εβραίους, Οθωμανούς, οτιδήποτε, υπέφερε από τους Πελοποννήσιους γραφιάδες και από τους Κρητικούς χωροφύλακες. Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να σβηστεί μονοκοντυλιά».

Οποιος δεν έχει προβλήματα υπέρτασης, καρδιολογικά και ευαίσθητο νευρικό σύστημα μπορεί να δει στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα από την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο κ. Τρεμόπουλος. Βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: http://youtu.be/4XOXiGQC3mE

ΥΓ.: Ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του για τη συνέργεια με τον Τρεμόπουλο και τους οικολόγους που του έχουν απομείνει είπε ότι «πρόκειται για μια στρατηγική συμμαχία που δεν αποβλέπει μονάχα στις επικείμενες εκλογές». Δεν χρειαζόταν να το πει. Ολοι καταλαβαίνουμε ότι δεν αποβλέπει μονάχα στις επικείμενες εκλογές. Κατακαημένη Ελλάδα...


Υ.Γ.1 : ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ KARA-XHAFERI , ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ , ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΥΠΟ ΤΟΝ « ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ »ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ 666 , ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟ-ΒΑΤΑΤΖΗ 888 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΩΣ « ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666 » , ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟ-ΒΑΤΑΤΖΗ ΨΕΥΔΟ-888 ( ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ 666 ) ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΡΩΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο.Α. ΩΣ ΑΤΟΜΟ « ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ » .
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ       « Ο.Τ.Ο. » ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΑΥΛΟ-ΧΟΛΣΤΑΪΝ-ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΠΠ’  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ « ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ 888 » ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ .

Υ.Γ.2 : ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε. , ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Β. ( ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ) ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ « ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ . ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. , ΜΑΪΛΗΣ Ή ΙΣΜΑΪΛΗΣ Ή ΙΣΜΑΪΛ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ 2 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ( ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ « ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ », « ΝΟΦ ΚΑΙ ΣΝΟΦ » ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ « ΗΛΙΟΣ » ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΣΣΑ .
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ , ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Β. ( ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ) , ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΗΔΙΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/01/75-36-888-777.html



kerberos-hellas

Σύγκρουση Διογενών Κρόνιων

Οι ανθρωποθυσίες της Κρόνιας λατρείας και η εγκατάστασή της στα (Ιερο)Σόλυμα
Στην αυγή της «επίσημης» καταγεγραμμένης ιστορίας, δηλ. περίπου στην τέταρτη χιλιετία π.κ.ε. οι Έλληνες -αφού συνήλθαν από τις καταστροφές που τους προξένησε ο μεγάλος κατακλυσμός, ο οποίος εξαφάνισε στο βυθό του Αιγαίου τον εξελιγμένο πανάρχαιο Ελληνικό πολιτισμό της Αιγηίδος, εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο. Διοικητικό και πολιτισμικό κέντρο αναδείχθηκε τότε η Κρήτη, η οποία, στηριζόμενη στην ναυτική της υπεροπλία, επανένωσε μέσω των θαλασσίων οδών τους διεσπαρμένους σε Ευρώπη, Ασία και Β. Αφρική εναπομείναντες Έλληνες, δίνοντας ταυτόχρονα μέσω του εμπορίου την ευκαιρία για πολιτισμική αναγέννηση και των υπολοίπων λαών.
Ο ηγέτης της Κρήτης Μίνωας αναγνωρίστηκε πρώτος μεταξύ των Ελλήνων βασιλέων και ηγεμόνων. Παράλληλα ο ίδιος φρόντισε για την επέκταση της εξουσίας του και σε εδάφη μη Ελληνικά, δημιουργώντας νέες αποικίες κοντά στις πληγείσες και αδύναμες πλέον προκατακλυσμιαίες Ελληνικές εστίες της Μικράς Ασίας, της μέσης Ανατολής και της Αιγύπτου, φθάνοντας ακόμα και μέχρι την Ιρλανδία σύμφωνα με Ιρλανδικές παραδόσεις των Δρυΐδων.
Παρά την προσπάθεια του Μίνωα να ενδυναμώσει τον Ελληνισμό, από νωρίς εκδηλώθηκε έντονη συνωμοτική αντίδραση και αντίσταση στο έργο του. Αυτή προέρχονταν από τους οπαδούς της παλαιάς Κρόνιας τυραννίας, η οποία είχε ηττηθεί στον πόλεμο του Δία κατά των υιών του Κρόνου Τιτάνων (Τιτανομαχία). Οι Κρόνιοι μεταξύ άλλων ευθύνονται και για τον παγκόσμιο-εμφύλιο πόλεμο Αιγαίων και Ατλάντων το 9.500 π.κ.ε η χρονολογία αυτή δίνεται από τον Πλάτωνα στον «Τίμαιο». Ο πόλεμος αυτός είχε λήξει με την ήττα και καταστροφή της Κρόνιας Ατλαντίδος.
Αν και είχαν νικηθεί κατά κράτος από τις Διογενείς δυνάμεις, οι λειτουργοί και οπαδοί του Κρόνου συνέχισαν να αντιμάχονται «υπογείως» όσους βίωναν και εξάπλωναν την κοσμοθεωρία που είχε εγκαθιδρύσει ο Ζευς ως οικουμενικός βασιλέας. Η ιδεολογία του Διός κατά την πάροδο των αιώνων εξελίχθηκε, για να καταλήξει σε ότι ονομάζουμε σήμερα Ελληνισμός. [1]
Ο Μίνως λοιπόν σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα ήταν ένας ηγέτης που άνηκε στο στρατόπεδο των Διογενών, όπως μαρτυρεί και ο Όμηρος (Οδύσσεια, ραψωδία τ, στοίχος 179): «Πόλη μεγάλη είναι η Κνωσός της Κρήτης, όπου ο Μίνωας, του Δία συνομιλητής, βασίλευε εννέα χρόνια». Άρα ο Μίνως, και λόγω αξιώματος, ήταν ο κυριότερος εχθρός των Κρονίων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκείνη η περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η εποχή της μεγάλης σύγχυσης, εφ’ όσον ο κόσμος είχε προέλθει από μία παγκόσμια καταστροφή.
Φυσικά στο επίκεντρο του προβλήματος βρίσκονταν η ανθρωπότητα, που προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της μετά από περίπου 4 χιλιετίες ημιάγριας κατάστασης. Ωστόσο καθ΄ όλη τη μακρά αυτή περίοδο βαρβαρότητας η απαραίτητη σπερματική γνώση (μαγιά) για την παλινόρθωση του πολιτισμού είχε σωθεί από τα ιερατεία του Διός στις βιβλιοθήκες των ναών, όπως ομολογεί στον Τίμαιο του Πλάτωνας ο αιγύπτιος ιερέας Σόγχιτος απευθυνόμενος στον Σόλωνα.
Οι Κρόνιοι από την άλλη μεριά δεν παρέδωσαν τα όπλα. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το χάος που επικράτησε εξαιτίας του κατακλυσμού, ώστε να επιβάλουν δια της πλαγίας οδού (δηλ. μέσω της θρησκείας) την τυραννία τους στους δυστυχείς ανθρώπους. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της Κρόνιας λατρείας ήταν οι ανθρωποθυσίες, και αυτή είναι μία πληροφορία που την αντλούμε από τον Πλούταρχο. Βεβαίως τα ιερατεία του Διός δεν έμειναν αδρανή.
Οι τιμωρίες για τους οπαδούς του Κρόνου ήταν υποδειγματικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι του Λυκάωνος, βασιλιά της Αρκαδίας. Ο Παυσανίας στα «Αρκαδικά» του καταγράφει το περιστατικό:
«Κατά τη γνώμη μου ο Λυκάων ήταν σύγχρονος με τον βασιλιά των Αθηναίων Κέκροπα, όμως οι δύο τους δεν υπήρξαν εξίσου συνετοί στην αναζήτηση του καλύτερου τρόπου λατρείας: ο Κέκρωψ ονόμασε πρώτος τον Δία ύπατο (ύψιστο θεό) και έκρινε, πως δεν είναι σωστό να θυσιάσει ζωντανή ύπαρξη και πρόσφερε στο βωμό γλυκίσματα του τόπου, που τα ονομάζουν πελάνους ακόμα και τώρα οι Αθηναίοι. Ο Λυκάων όμως έφερε πάνω στο βωμό του Λύκαιου Δία ανθρώπινο βρέφος και θυσίασε το βρέφος, για να βρέξει το βωμό με αίμα» Παυσανίας, Ελλάδος Περιήγησις, «Αρκαδικά» -VIII, 2, 3-3.1.
Μετά την βεβήλωση του βωμού ο Ζευς τιμώρησε τον Λυκάωνα και τον μεταμόρφωσε σε λύκο. Ο Παυσανίας, όπως φαίνεται και από το κείμενο, επιδοκιμάζει τον Διογενή Κέκρωπα τον οποίο αποκαλεί συνετό στην αναζήτηση του σωστότερου τρόπου λατρείας. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, ότι η αντιπαράθεση Κρονίων και Διογενών συνεχίστηκε με την μορφή σύγκρουσης ιερατείων που πρέσβευαν την μία ή την άλλη κοσμοθεωρία.
Η ίδρυση των Ιερο-Σολύμων από Κρόνιους: Η άνοδος του Μίνωα στον θρόνο της Κρήτης σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τους οπαδούς του Κρόνου, οι οποίοι συσπειρώθηκαν γύρω από τον Σαρπηδόνα, αδερφό του Μίνωα. Ο Ηρόδοτος αναφέρει: «Όταν τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως, μάλωσαν για την βασιλεία και επικράτησε ο Μίνωας, ο Σαρπηδών έφυγε μαζί με τους συντρόφους του. Οι εξόριστοι έφθασαν στην Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι. Τότε λέγονταν Μιλυάδα και οι Μιλύες λέγονταν Σόλυμοι. Βασιλιάς ήταν ο Σαρπηδών» – «Κλειώ» 173.
Όπως λεει ο Ηρόδοτος, η εξέγερση των Κρονίων με ηγέτη των Σαρπηδόνα απέτυχε. Ο Μίνωας τους εξόρισε στην Μέση Ανατολή όπου και πήραν το όνομα Σόλυμοι, ίδρυσαν την πόλη Σόλυμα και ανακήρυξαν τον Σαρπηδόνα βασιλιά τους. Ότι οι Σόλυμοι, ο λαός του Σαρπηδόνα, ήταν λάτρες του Κρόνου, μας το λέει ο Πλούταρχος: «Πράγματι πληροφορούμαι, ότι οι Σόλυμοι, οι γείτονες των Λυκίων, τιμούσαν ιδιαίτερα τον Κρόνο» (Πλούταρχος, «Hθικά», «Περί των Εκλελοιπότων Χρηστηρίων» 421D).
Ότι ίδρυσαν εκείνοι την πόλη Σόλυμα το πληροφορούμαστε από τον Ιουδαίο ιστορικό και ραβίνο Ιώσηπο: «επειδή επί της εποχής του Αβραάμ, του προγόνου μας, η πόλη λέγονταν Σόλυμα. Πολλοί λένε, ότι και ο Όμηρος την αποκαλεί Σόλυμα. Την δε προσωνυμία «Ιερο-» οι Εβραίοι έβαλαν αργότερα. Ήταν κατά την εποχή που με τη στρατιά του Ιησού (του Ναυή) κατά των Χαναναίων και του πολέμου, κατά τον οποίο οι Χαναναίοι κράτησαν (την πόλη), που (ο Ιησούς) κατένειμε στους Εβραίους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διώξουν (τους Χαναναίους) από τα Ιεροσόλυμα, μέχρι που την πολιόρκησε ο Δαυίδ» (Ιώσηπος, «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία», Ζ,3,10-25).
Οι Κρόνιοι με ηγέτη τον Σαρπηδόνα δεν ξέχασαν ποτέ το μίσος για τους Διογενείς. Σύντομα απώλεσαν και κάθε στοιχείο Ελληνικής εθνικής συνείδησης. Η επόμενή τους κίνηση ήταν, να αναζητήσουν συμμάχους ομοϊδεάτες ανάμεσα στα βαρβαρικά φύλα που τους περιτριγύριζαν. Αυτοί βρέθηκαν στο σημιτικό βασίλειο των Ακαδίων, στην Μεσοποταμία, που είχε δημιουργηθεί πάνω στα ερείπια της Μινωικής Σουμερίας. Οι Ακάδιοι είχαν δύο κυρίαρχους αρσενικούς θεούς: τον «Ένκυ» και τον «Ενλίλ».
Αμφότεροι άνηκαν στο πάνθεον των Αννουνάκι. Ο Ένκυ σύμφωνα με τον σερ Λώρενς Γκάρντνερ είναι ο θεός που οι Εβραίοι ονόμαζαν «Άδον» ή «Κύριο», δηλαδή «ο καλός θεός», ο Ενλίλ ήταν ο θεός Τυφών, που κατάστρεψε τις Ελληνικές πολιτείες των Σοδόμων και των Γομόρρων, και τον γνωρίζουμε ως Γιαχβέ, δηλαδή «ο κακός θεός». Ο τελευταίος, ο Ενλίλ-Γιαχβέ, ταυτιζόταν με τον Σεθ ή Σετ των Αιγυπτίων, δηλαδή τον Τιτάνα Τυφώνα των Ελλήνων.
Σύμφωνα με τα Διονυσιακά του Νόννου, όταν ο Κρόνος και οι Τιτάνες νικήθηκαν από τους Ολύμπιους, ο Τυφών αντεπαναστάτησε κατά του Διός. Ο πόλεμος θεών και Τιτάνων επαναλήφθηκε σε δεύτερο γύρο. Τελικά οι Έλληνες Ολύμπιοι στέφθηκαν ξανά νικητές. Ο Τυφών-Ενλίλ-Γιαχβέ-Σεθ, όπως αντιλαμβανόμαστε ήταν ο διάδοχος του Κρόνου στην ηγεσία των Τιτάνων. Στην ουσία όμως Κρόνος και Τυφών ταυτίζονται, γεγονός που θα αποδειχθεί παρακάτω από τα αρχαία κείμενα.
Η συμμαχία Κρονίων και σημιτικών φυλών: Οι Χαλδαίοι-Ακάδιοι πρέπει να καλοείδαν την συμμαχία με τους Σολυμίτες. Είναι η εποχή, που ο μάγος Αβραάμ από την πόλη Ουρ της Μεσοποταμίας περιφέρεται στην περιοχή της Φιλισταίας (Παλαιστίνης) κατασκοπεύοντας τις Μινωικές αποικίες, ενώ η δράση του φθάνει και μέχρι την Αίγυπτο, όπου υπήρχε κρυφό μεν αλλά ισχυρό ιερατείο του Τυφώνος. Ο Αβραάμ και οι δικοί του ονομάστηκαν Εβραίοι, λέξη που σημαίνει «περιπλανώμενοι». Πράγματι σκοπός της ομάδος αυτής δεν ήταν να στεριώσει κάπου, αλλά να αναγνωρίσει το έδαφος για την εισβολή που θα επακολουθούσε, και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η Κρόνια παράταξη ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την αντεπίθεσή της. Σκοπός ήταν να καταληφθεί πρώτα η Αίγυπτος και κατόπιν η Παλαιστίνη-Φιλισταία. Παράλληλα η επιμειξία Κρονίων Ελλήνων και σημιτικών φυλών δημιούργησε τον πειρατικό λαό των Φοινίκων οι οποίοι, σύμφωνα με τον Πλούταρχο «Περί Δεισιδαιμονίας» 171Β, ήταν Κρόνιοι. Η ναυτική ικανότητα του λαού αυτού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την εισβολή στην κυρίως Ελλάδα, πράγμα που το είδαμε να γίνεται πράξη αιώνες μετά, κατά την διάρκεια των Μηδικών πολέμων.
Η Αίγυπτος λοιπόν δεν ήταν εύκολος στόχος. Η χώρα αυτή την εποχή εκείνη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και σύμμαχος της Μινωικής ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε λοιπόν να αλωθεί από τα μέσα. Η εβραϊκή βίβλος με γλαφυρές περιγραφές αναφέρει, ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αιχμαλωτίσει τους Εβραίους που ζούσαν εντός της επικράτειάς τους, επειδή τους φοβούνταν.
Η εξέγερση του ιερέα Οσαρσήφ, δηλαδή του Μωυσή, σύμφωνα με τα «Αιγυπτιακά» του Μανέθωνα, είχε ως σκοπό την επιβολή της Κρόνιας (Τυφών-Σεθ) λατρείας στην Αίγυπτο. Οι ταραχές ξέσπασαν, μόλις αποκαλύφθηκε ότι ο Οσαρσήφ ήταν ένας «μεμιασμένος» ιερέας (με την λέξη αυτή να σημαίνει, ότι ο Μωυσής είχε τελέσει ανθρωποθυσία εντός του ναού: βλ. Και Ι.Φουράκη, «η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων-Εβραίων», σελ.80). Η ανθρωποθυσία έχει ήδη αναφερθεί ότι ήταν χαρακτηριστικό της Κρόνιας λατρείας. Ο φόνος αυτός επιβεβαιώνεται και στο κεφάλαιο β’ της » εξόδου», στα χωρία ια-ιε, όπου διαβάζουμε: «Αμέσως εφόνευσεν (ο Μωησής) αυτόν (τον Αιγύπτιο) και τον έχωσε εις την άμμον».
Τα γεγονότα από εδώ και μετά είναι πολύ-λίγο γνωστά. Οι Αιγύπτιοι οπαδοί του Οσαρσήφ-Μωυσή έχασαν τον πόλεμο και εξορίστηκαν από την Αίγυπτο. Πέρασαν στη χερσόνησο του Σινά και ονομάστηκαν Ισραήλ, δηλαδή: «Ο λαός του θεού» (Ηλ). Όχι όμως οποιουδήποτε θεού, αλλά του Κρόνου, εφ’ όσον ξέρουμε, ότι: «Κρόνον τοίνυν οι Φοίνικες Ηλ προσαγορεύουσιν» Ερενίου Φίλωνος, «φοινικική ιστορία», απόσπασμα καταχωρημένο στο Δ΄ βιβλίο, κεφάλαιο Ζ΄ του έργου «Ευαγγελική προπαρασκευή» του Ευσέβιου Καισαρείας.
Η αποτυχία στην Αίγυπτο δεν πτόησε το Κρόνιο ιερατείο. Οι Αιγύπτιοι εξόριστοι (Ισραηλίτες) συμμάχησαν με τους Έλληνες Σόλυμους (Ιουδαίους) και υπό το γενικό όνομα Εβραίοι, έτσι τους ήξεραν οι Κρήτες της Φιλισταίας, ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο της γενοκτονίας των Διογενών Ελλήνων: «Δια τούτο τάδε λέγει ο κύριος. Ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν» Ιεζεκιήλ, ΚΕ’ στ’.
Η Κρόνια λατρεία στον Πλούταρχο: Ο Πλούταρχος ο Χαιρωνεύς ήταν αρχιερέας του Απόλλωνα στους Δελφούς. Από την θέση του αυτή συχνά καταφέρθηκε κατά της δεισιδαιμονίας και των υπολοίπων της Κρόνιας λατρείας. Ο ίδιος θεωρούσε την Κρόνια λατρεία βάρβαρη, ανθελληνική και επικίνδυνη για την ανθρωπότητα. Από τον Πλούταρχο γνωρίζουμε, ότι οι Φοίνικες λάτρευαν τον Κρόνο και του πρόσφεραν ανθρωποθυσίες: «Πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Καρχηδόνα, επειδή ο Κρόνος δέχεται μεγάλες τιμές» (Πλούταρχος, «Ηθικά» «Περί του Εμφαινομένου προσώπου τω Κύκλω της Σελήνης», 942C).
«Δεν θα ήταν πιο ωφέλιμο για τους Καρχηδόνιους να πάρουν εξ αρχής ως νομοθέτη τον Κριτία ή τον Διαγόρα και να μην πιστεύουν στην ύπαρξη κανενός θείου πνεύματος ή θεού, από το να κάνουν θυσίες σαν και αυτές που πρόσφεραν στον Κρόνο; Δεν θα ήταν αυτά, όπως αναφέρει ο Εμπεδοκλής, μιλώντας για εκείνους που θυσίαζαν ζωντανά πλάσματα: «σηκώνει ο πατέρας τον αγαπητό του γιο, που έχει αλλάξει στη μορφή, και κάνοντας προσευχή τον σφάζει, ο ανόητος» αλλά με γνώση και συνείδηση πρόσφεραν οι ίδιοι θυσία τα παιδιά τους, ενώ οι άτεκνοι αγόραζαν από τους φτωχούς παιδιά και τα έσφαζαν σαν αρνιά ή σαν μικρά πουλιά, ενώ η μητέρα στέκονταν πλάι αυστηρή και χωρίς να θρηνεί.
Αν όμως στέναζε ή δάκρυζε, στερούνταν την τιμή, αλλά και το παιδί της δεν γλίτωνε την θυσία. Μπροστά μάλιστα από το άγαλμα όλη η περιοχή γέμιζε από θορύβους, καθώς άρχιζαν να παίζουν τους αυλούς και να χτυπούν τα τύμπανα, για να μην ακούγεται η βοή των θρήνων. Αν ωστόσο γίνονταν άρχοντές μας οι Τυφώνες ή οι Γίγαντες, διώχνοντας τους θεούς, με ποιες άραγε θυσίες θα ευχαριστούνταν ή ποιες άλλες ιεροτελεστίες θα απαιτούσαν;» (Πλούταρχος, «Ηθικά», «Περί Δεισιδαιμονίας», 171Β -Α).
Η περιγραφή της ανθρωποθυσίας των Φοινίκων προς τιμή του Κρόνου, που μας δίνει ο Πλούταρχος, είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστική. Στην τελευταία πρόταση μάλιστα ταυτίζει την λατρεία του Κρόνου με εκείνη του Τυφώνος. Μάλιστα στο «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» (365 Α) ο ίδιος θεωρεί τον Τυφώνα υιό του Κρόνου: «Είναι δε τέκνα ο Τυφών και ο Νέφθυς του Κρόνου».
Ο Τυφών κατά τον Πλούταρχο είναι ο γενάρχης των Ιουδαίων: «Ορισμένοι πάλι, που λένε ότι εφτά μέρες κράτησε η φυγή του Τυφώνος πάνω σε γάιδαρο μετά την μάχη και, όταν αυτός σώθηκε, γέννησε τον Ιεροσόλυμο και τον Ιουδαίο, είναι ολοφάνερο με βάση αυτό, ότι ανάμειξαν στο μύθο Ιουδαϊκά στοιχεία» («Περί Ίσιδος και Οσίριδος», 363C).
Ο Τυφών είχε ως σύμβολό του τον γάιδαρο: «Νομίζουν επίσης, ότι ο γάιδαρος, όπως είπαμε, είναι όμοιος με τον Τυφώνα» Γνωρίζουμε από τον Απίωνα, ότι μέσα στα «Άγια των Αγίων» του ναού του Σολομώντα υπήρχε ένα ομοίωμα του γαϊδάρου, στο οποίο οι ιερείς του Ισραήλ πρόσφεραν θυσίες. Φυσικά ο γάιδαρος αυτός ήταν ο Σεθ ή Σετ (Τυφών).
Ο Ιουδαίος ιστορικός Ιώσηπος προσπάθησε να διαψεύσει τις καταγγελίες του Απίωνος: «Μέσα στον ναό αυτόν ο Απίων είχε το θράσος να υποστηρίζει, ότι οι Ιουδαίοι διατηρούν το κεφάλι ενός γαϊδάρου, ότι λατρεύουν αυτό το ζώο και υποκλίνονται μπροστά του με μεγάλο σεβασμό. Το γεγονός που αναφέρει έχει σχέση με την λεηλασία του ναού από τον Αντίοχο τον Επιφανή, όταν ανακαλύφθηκε ένα κεφάλι φτιαγμένο από χρυσό μεγάλης αξίας.
Για το θέμα αυτό ήθελα πρώτα να πω, ότι, ακόμα και αν είχαμε ένα τέτοιο λατρευτικό αντικείμενο, ένας Αιγύπτιος είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να μας κατηγορήσει. Γιατί ο γάιδαρος δεν είναι χειρότερος από τις γάτες, τα τραγιά και τα υπόλοιπα πλάσματα, που στη χώρα του περνιούνται για θεοί» Ιώσηπος, «Κατ’ Απίωνος», λόγος Β’, 80-82. Επίσης στο ίδιο έργο ο Ιώσηπος απαντά στις κατηγορίες του Απίωνα ότι οι Ιουδαίοι θυσίαζαν Έλληνες και μετά τους έτρωγαν, ορκιζόμενοι αιώνιο μίσος προς τον Ελληνισμό.
Στα «Συμποσιακά» του Πλουτάρχου γίνεται δια στόματος Λαμπρία αναφορά σε τιμές που αποδίδουν οι Ιουδαίοι στον γάιδαρο: «Όχι βέβαια, είπε ο Λαμπρίας παίρνοντας τον λόγο, αλλά κρατιούνται οι Ιουδαίοι μακριά από το λαγό λόγω της ομοιότητάς του με το ζώο που τιμούν περισσότερο απ’ όλα, πράγματι ο λαγός μοιάζει με γάιδαρο» Πλούταρχος «Συμποσιακά» βιβλίο τέταρτο, πρόβλημα Ε, 670 Ε.
Αλλά και η μέρα λατρείας του Γιαχβέ, το Σάββατο, ήταν η μέρα αφιερωμένη στον Κρόνο. Οι μέρες έπαιρναν το όνομά τους από το όνομα του πλανήτη της πρώτης ώρας τους σύμφωνα με τάξη αντίστροφη αυτής των πλανητών. Για παράδειγμα, εάν η πρώτη ώρα μιας μέρας ήταν η ώρα του Ήλιου, η πρώτη ώρα της δεύτερης μέρας σύμφωνα με τον χωρισμό σε 12 ώρες θα ήταν της Σελήνης κ.ο.κ. Στις λατινογενείς ονομασίες ακολουθείται η αρχή αυτή. Έτσι η Κυριακή είναι η «Sun-day» μέρα του Ήλιου.
Η δική μας Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης (Luna): Lunedi και στα Αγγλικά M(o)on-day. Έτσι φθάνουμε στο Σάββατο, την έβδομη ημέρα, που είναι αφιερωμένη στον Κρόνο (Saturnus): στα Αγγλικά «Satur-day». Ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο είναι το πρώτο συνθετικό «Σατ-» στην λατινική ονομασία του Κρόνου, το οποίο είναι πολύ κοντά στην Αιγυπτιακή ονομασία του Τυφώνος, δηλαδή του «Σετ».
Τέλος και στις σύγχρονες Σατ-ανιστικές τελετές, όπου η μαγεία ασκείται και μέσω της «Σολομωνικής», η ανθρωποθυσία αποτελεί κεντρικό στοιχείο της τελετής.
@ Στέφανος Μυτιληναίος, περιοδικό «Δαυλός».
[1] Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2015/01/sugkrousi-diogenon-kronion.html 

ΕΛΠΙΔΑ, ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

 
Ν. Λυγερός
Η ελπίδα έχει νόημα για τους περισσότερους, όταν βρίσκονται σε φάση αναμονής. Το θέμα είναι να μην την συγχέουν με την έννοια της τύχης. Σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζουν τα πάντα με ένα παθητικό τρόπο και δεν συμμετέχουν σε καμία προσπάθεια αλλαγής. Μόνο όταν δεν ελπίζεις τίποτα, δεν φοβάσαι τίποτα κι είσαι ελεύθερος. Η ελπίδα βρίσκει τα όρια της με την ανάγκη. Σε αυτό το σημείο βρίσκουμε τον αγώνα και μάλιστα την πάλη της αναγκαιότητας ενάντια στην τυχαιότητα. Αυτός είναι ο σκοπός της νοημοσύνης, για να προσφέρει το έργο της στους άλλους, στην ανθρωπότητα. Η ελπίδα είναι λοιπόν η αρχή που μετατρέπεται σε αξία μέσω της ανάγκης. Είναι μία διαδικασία που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνισμός. Το έχει ζήσει και πριν από κάθε μεγάλη μάχη: στο Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα. Ο συνδυασμός της ελπίδας και της ανάγκης δημιουργεί ένα μαχητικό πεδίο, στο οποίο συσπειρώνεται ο ελληνισμός, όταν κατανοεί ότι υπάρχει ένα εχθρικό πλαίσιο που προσπαθεί να τον καταστρέψει. Σε φάση ειρήνης, όλοι μιλούν για την διχόνοια του ελληνισμού. Δεν έχει σημασία. Είναι απλώς η έκφραση της μιζέριας και της μετριότητας. Ο ελληνισμός είναι μία προσφορά για την ανθρωπότητα. Έδειξε ιστορικά ότι η δημοκρατία μπορεί ν’ αντισταθεί ενάντια στη βαρβαρότητα. Απέδειξε ότι η εσωστρέφεια αλλάζει τον κόσμο. Έδωσε βάση στην έννοια της φιλοξενίας και οδήγησε στον αλτρουισμό. Ο ελληνισμός δεν έχει φοβικά σύνδρομα. Είναι γενναιόδωρος, διότι πάσχει για τους άλλους κι όχι μόνο τους δικούς του. Οι άνθρωποί του είναι οι άνθρωποι. Ο κόσμος του είναι ο κόσμος. Κάθε προσπάθεια κατηγορίας ενάντια στον ελληνισμό είναι καταδικασμένη αξιακά. Κατά συνέπεια, είναι ορθολογικό να λειτουργεί ως ανοιχτή δομή και ως παράδειγμα. Αν η ελληνική τωρινή κοινωνία δεν μπορεί να τον αναπτύξει, το πρόβλημα δεν προέρχεται από τον ελληνισμό, διότι είναι διαχρονικός. Υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν στη μνήμη μέλλοντος και αυτοί παράγουν το απαραίτητο έργο. Με την πάροδο του χρόνου και άλλοι θα συμβάλλουν, διότι όλοι μας καταλαβαίνουμε πλέον ότι χωρίς μαχητικότητα, ο ελληνισμός θα παραμείνει μία απλή ανάμνηση. Ενώ είμαστε ένα λαός του χρόνου που γνωρίζει την εμβέλειά του και πρόσφατα το βάθος του.

http://www.lygeros.org/articles?n=9543&l=gr
http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_60.html

ΧΛΩΡΙΟ - ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ - ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ - ΟΞΥΖΕΝΕ ΚΑΙ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΑΣ

Ασβέστης, Οξυζενέ, Αλουμίνιο, Χλώριο, Πολυηλεκτρολύτης και Βιτριόλι, είναι τα επίσημα χημικά στοιχεία που αναφέρει η Ελληνική Εταιρεια Υδρευσης τα οποία καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση εφ όρου ζωής, η μέχρι την στιγμή που θα πεθάνουμε από κάποια θανατηφόρα αρρώστια εξ αιτίας των χημικών αυτών δηλητηρίων.
Επιμέλεια άρθρου:Vagedim Φωτογραφία: Vagedim Πηγή: Αθέατη γνώση 4 Ιανουαρίου 2015
Ουσιαστικά, για να καθαρίσουν τα δηλητήρια που υπάρχουν μέσα στο ανεπεξέργαστο νερό, προσθέτουν δικά τους δηλητήρια για να το απολυμάνουν τα οποία μας παρουσιάζουν ως ακίνδυνα για την υγεία μας.
Η Αθέατη γνώση ερεύνησε, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει εν περιλήψει το κάθε ενα από αυτά τα δηλητήρια που διοχετεύει η ΕΥΔΑΠ στον οργανισμό μας τα οποία μακροπρόθεσμα προκαλούν καρκίνο στον ανθρώπινο οργανισμό.
ΒΙΤΡΙΟΛΙ/ H2SO4 = ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ:
Χημική ένωση με μοριακό τύπο H2SO4. Είναι ανόργανο ισχυρό καυστικό οξύ, που προκαλεί εγκαύματα, αν πέσει στο δέρμα. Επίσης, οι ατάκες - Θα σκοτωθώ! Φέρτε μου βιτριόλι!, η τον έκαψε με βιτριόλι! χρησιμοποιήθηκε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ως ενα χημικό είδος το οποίο θα προκαλούσε θάνατο η ανεπανόρθωτες ζημιές στο σώμα. Πλέον οι εταιρείες ύδρευσης χρησιμοποιούν το βιτριόλι σε ενα από τα πολλά στάδια επεξεργασίας του νερού μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στις βρύσες των σπιτιών μας πρός κατανάλωση
ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ
Μερικοί από τούς τους επικίνδυνους χημικούς μολυσματικούς παράγοντες είναι μια Συν- ακολουθία χημικών οργανικά πολυηλεκτρολυτών χημικών ουσιών επεξεργασίας οι ίδιοι π.χ. που χρησιμοποιούνται ως ενισχύσεις πηκτικών στην επεξεργασία του νερού. Η αυξανόμενη χρήση σε πολυηλεκτρολύτες έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα για τη βιομηχανία πόσιμου νερού δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εύκολα διαθέσιμες μέθοδοι για τον προσδιορισμό της υπολειμματικής συγκέντρωσης πολυηλεκτρολύτη.
Η γκάμα των χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού περιλαμβάνει επίσης σκόνη Πολυηλεκτρολυτών. Αυτές οι χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται εκτεταμένα στο πεδίο της επεξεργασίας των υδάτων και για την ανάκτηση του πετρελαίου. Το προϊόν βρίσκει επίσης σε ευρεία χρήση κατά τη διαδικασία κατασκευής των σαπουνιών, σαμπουάν και σε καλλυντικά. Προστίθενται επίσης και σε πολλά είδη διατροφής και σε συγκεκριμένα μείγματα (υπερρευστοποιητής)
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ/ΘΕΙΙΚΟ ΑΡΓΙΛΙΟ, Al2(SO4)3):
Το αργίλιο (Al), ή αλουμίνιο όπως είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, χρησιμοποιείται στην παραγωγή οικοδομικών υλικών, υλικών συσκευασίας, κονσερβών, εξαρτημάτων αυτοκινήτων και αεροσκαφών. Στη φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παρασκευή αντιοξικών και φαρμάκων κατά της διάρροιας. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως ως πρόσθετο σε τροφές, στα υλικά συσκευασίας των τροφίμων καθώς και στην επεξεργασία του πόσιμου νερού.
Η χρήση των κροκιδωτικών ουσιών έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση αλουμινίου στο επεξεργασμένο νερό. Το αλουμίνιο αυτό ονομάζεται υπολειμματικό (residual aluminum) και φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών.
Το αλουμίνιο θεωρείται από παλιά ως μη τοξικό για υγιή άτομα τα οποία μπορούν να παίρνουν συνολικά ημερήσιες δόσεις μέχρι 7.2 gr χωρίς σοβαρές επιπτώσεις. Τελευταία όμως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το αλουμίνιο επηρεάζει σημαντικά το νευρικό σύστημα του ανθρώπου.
Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι το αλουμίνιο σχετίζεται με σοβαρές ασθένειες όπως είναι η νόσος του Parkinson, η μυοατροφική σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig) και η νόσος του Alzheimer. Έχει επίσης αποδειχτεί ότι τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer έχουν υψηλά ποσοστά αλουμινίου στον εγκέφαλό τους
ΟΞΥΖΕΝΕ/ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ:
Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα.
Πέρα από τις θεραπευτικές ιδιότητες που σχετίζονται με το οξυζενέ, εμείς, θα σας αναφέρουμε και ορισμένες άλλες χρήσεις του.
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιήθηκε, ακόμη, για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών, και αναφέρθηκε ότι ήταν ένα κύριο συστατικό (των βομβών που χρησιμοποιήθηκαν) στις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου του 2005.
Περίπου το 60% της παγκόσμιας παραγωγής υπεροξειδίου του υδρογόνου χρησιμοποιείται για τη λεύκανση χαρτοπολτού και χαρτιού. Η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανική εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι η παραγωγή υπερανθρακικού νατρίου (2Na2CO3•3H2O2) και υπερβορικού νατρίου (NaBO3•nH2O), που χρησιμοποιούνται και τα δυο ως ήπια λευκαντικά σε απορρυπαντικά πληντυρίου.
Αρχαιά υδατικά διαλύματα υπεροξειδίου του υδρογόνου (1,9 - 12%) ανάμεικτα με υδροξείδιο του αμμωνίου (NH4OH) χρησιμοποιούνται ως ξεβαφές σε ανθρώπινα μαλλιά. Μεγάλες πόσιμες δόσεις υδατικού διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου 3% v/w μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φουσκάλες στο στόμα, στο λάρυγγα και στην κοιλιά, καθώς επίσης και κοιλιακό άλγος, έμετο ή και διάρροια.. Η δε ενδοφλέβια ένεση υπεροξειδίου του υδρογόνου έχει συνδεθεί με αρκετούς θανάτους.
ΧΛΩΡΙΟ:
Είναι γνωστή πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο η προσθήκη χλωρίου κατά την είσοδο του νερού στις κλειστές δεξαμενές αποθήκευσης και πριν την είσοδό του στο δίκτυο ύδρευσης.
Πως ενα όπλο του 1ου Παγκόσμιου πόλεμου μπήκε στο νερό μας:
Είναι μια ισχυρή νευροτοξίνη τόσο δηλητηριώδης που απαγορεύτηκε από τους διεθνείς κώδικες πολέμου.
Σχηματίζει καρκινογόνες ενώσεις (Trihalomethanes).
Προκαλεί καρδιακές παθήσεις και αρτηριοσκλήρωση.
Σκοτώνει τα καλά βακτηρίδιά μας τα αποκαλούμενα προβιοτικά.
100 χρόνια πρίν ο όρος καρδιακή προσβολή ούτε κάν υπήρχε. Η πρώτη κλινική περιγραφή καρδιακής προσβολής δεν έγινε πρίν το 1912.
Μόλις καθιερώνεται η χλωρίωση του δημόσιου πόσιμου νερού, τότε αρχίζουν να ανεβαίνουν οι καρδιακές παθήσεις.
ΣΚΟΝΗ ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΥ
Πέτρες ασβεστόλιθου, πρώτη ύλη, αφού ψηθούν στα καμίνια γίνονται Oξείδιο του Aσβεστίου - CaO, που με την επεξεργασία καταλήγουν σε ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟ.
Η Υδράσβεστος είναι το ίδιο προϊόν με τον ασβεστοπολτό, απλά επεξεργασμένο και ραφιναρισμένο σε μορφή λεπτότατης σκόνης, (πούδρα). Το εξευγενισμένο αυτό προϊόν χρησιμοποιείται για:
Αποκατάσταση βυζαντινών μνημείων, και νεοκλασικών κτηρίων. Παραγωγή κονιαμάτων πολλών ειδών. Παρασκευή επιχρισμάτων. Eνισχυτικό υλικό για την τεχνική "κουρασάνι", την πατητή τσιμεντοκονία κλπ.
ΟΔΟΠΟΙΙΑ
Με την χρήση της Υδρασβέστου ως επίστρωμα στην οδοποιία επιτυγχάνεται απόλυτη σταθερότητα του εδάφους.
ΑΜΙΑΝΤΟΣ «Αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης»
Εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτυχθεί μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με την επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία από τη χρήση αμιαντοτσιμεντοσωλήνων στα δίκτυα διανομής πόσιμου νερού. Επιστημονικές έρευνες έχουν επανειλημμένα τεκμηριώσει ότι ο αμίαντος είναι ένα υλικό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, και κυρίως καρκινογενέσεις, όταν όμως βρίσκεται σε αιωρούμενη μορφή και εισπνέεται (εισπνεόμενος αμίαντος). Η επικινδυνότητα του αμίαντου προέρχεται από τις μικροσκοπικές ίνες που τον αποτελούν, οι οποίες όταν μπουν στο σώμα με την αναπνοή, προκαλούν αρρώστιες, όπως τον καρκίνο ιδιαίτερα στους πνεύμονες.
Η επικινδυνότητα του ως υλικού είναι διεθνώς αποδεκτή για άτομα που ασχολούνταν με την εξόρυξη και την επεξεργασία του υλικού λόγω της εμφάνισης σειράς νεοπλασματικών ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος.Αντιθέτως, ο αμίαντος που είναι σταθερά συνδεδεμένος σε τελικά προϊόντα, όπως τοίχους, πλακάκια και σωλήνες δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγεία, εφόσον δεν καταστρέφεται και δεν υφίσταται καταπονήσεις και φθορές.
Ειδικότερα, έχει διαπιστωθεί ότι οι περιεκτικότητες αμιάντου στο πόσιμο νερό ως αποτέλεσμα της χρήσης αμιαντοτσιμεντοσωλήνων δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
ΠΗΓΗ: ΕΥΔΑΠ
Η ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες που μας παρουσιάζει μας αναφέρει στην επισήμη ιστοσελίδα της ότι ο εισπνεόμενος αμίαντος προκαλεί καρκίνο, ενώ ο αμίαντος που βρίσκεται σταθερά συνδεδεμένος στις σωληνώσεις ύδρευσης είναι εντελώς ακίνδυνος, ακόμη κι αν είναι ακριβώς το ίδιο υλικό απλά σε διαφορετική μορφή.
Τους εμπιστεύεστε;;;;
Το νερό είναι το νούμερο ενα όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για σταδιακή μείωση του πληθυσμού. Ενα δώρο από τον Θεό, το οποίο ο άνθρωπος καταστρέφει δηλητιριάζοντας το με καρκινογόνες χημικές ουσίες τις οποίες δέχεται ο οργανισμός μας καθημερινά.
Προστατέψτε τους εαυτούς σας και την οικογένεια σας με όποιο τρόπο νομίζετε ότι μπορει να είναι καλύτερος για την υγεία σας.
 
 
http://www.katohika.gr/2015/01/ti-katanalonoume-apo-to-nero-tis-vrisis.html 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποτροπή προβοκάτσιας με απέλαση παρακρατικών της Τουρκίας

Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΝΑΖΙ

gg
Μέλη και υποστηρικτές της παρακρατικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά» στο Διεθνή Αερολιμένα Κωνσταντινούπολης μετά τη σημερινή τους απέλαση από τις Ελληνικές αρχές.
Τέλος στην προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει η Τουρκία έθεσαν το πρωί οι ελληνικές αρχές ασφαλείας με το εντοπισμό και την άμεση απέλαση μελών της παρακρατικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά» (Talat Paşa Komitesi: TPK) που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση άρνησης των Γενοκτονιών που έχει διαπράξει η Τουρκία, στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να ακυρώσουν στην πράξη τον νόμο που ψηφίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014, με βάση τον οποίο τιμωρούνται όσοι αρνούνται σκοπίμως τις Γενοκτονίες που αναγνωρίζει η Βουλή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 13 μέλη της λεγόμενης «Επιτροπής Ταλάτ Πασά» αφίχθησαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 10:45 με πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών, τα οποία οδηγήθηκαν άμεσα σε ξεχωριστό χώρο για τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων. Μετά τον έλεγχο, οι ελληνικές αρχές επέδωσαν έγγραφο με το οποίο χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητα πρόσωπα (personae non gratae) και ως επικίνδυνοι για την διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και της ασφάλειας της χώρας και υποχρεώθηκαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση των 13:30 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τους:
H.Uluç GÜRKAN (πρώην βουλευτή)                            
Tümg. Naci BEŞTEPE (υποστράτηγο ε.α.)
H. Zafer KARS (καθηγητή)
Mahiye MORGÜL
Engin K. ORTAKÖYLÜOĞLU
Ali ORTAKÖYLÜOĞLU
Vildan DÖLEN
Nazan B.KEMALOĞLU
Hasan DİLBAZ
E.Cüneyt AKALIN
Şafak TERZİ (δημοσιογράφο)
Nursel IŞIKSOY
Ozan YURDAGÜL
Με την επιστροφή τους στην Τουρκία, έτερα μέλη της ΤΡΚ και του Εργατικού Κόμματος (İşçi Partisi: İP) υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία στο Διεθνή Αερολιμένα «Atatürk» με τουρκικές σημαίες και συνθήματα όπως «είμαστε στρατιώτες του Κεμάλ Ατατούρκ».

Tα μέλη της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης αναμένουν την απέλασή τους
Tα μέλη της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης ΤΡΚ αναμένουν την απέλασή τους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στο κέντρο διακρίνεται ο πρώην βουλευτής Uluç Gürkan.

Ποια είναι η ΤΡΚ
Η ΤΡΚ φέρει το όνομα του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Mehmet Talat Paşa, ο οποίος διοργάνωσε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο της γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής, ήτοι των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από το 1914 μέχρι το 1918. Η επιτροπή είναι 20μελής και απαρτίζεται από πολιτικούς, δημοσιογράφους, στελέχη συνδικαλιστικών οργανώσεων, απόστρατων αξιωματικών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών που πρόσκεινται στο (κεμαλικό) Εργατικό Κόμμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο Doğu Perinçek. Στην TPK συμμετέχει επίσης ο γιός του, Mehmet Bora Perinçek, ο οποίος είναι καθηγητής Ιστορίας και γνωστός αρνητής της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Επικεφαλής της ΤΡΚ έχει τεθεί ο αντιστράτηγος ε.α. İsmail Hakkı Pekin, ο οποίος σε πρόσφατη δήλωσή του υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο για τους αρνητές της Γενοκτονίας που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων οφείλει να καταργηθεί «εν ονόματι του ανθρωπισμού» καθώς «εκτός του ότι είναι λανθασμένο από δικαϊκής άποψης, δεν είναι σωστό και όσον αφορά τις Ελληνοτoυρκικές σχέσεις»! Σημειώνεται ότι οι Doğu Perinçek, Mehmet Bora Perinçek και İsmail Hakkı Pekin είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για τη συμμετοχή τους στo παρακρατικό δίκτυο Ergenekon που στόχευε στην ανατροπή της ισλαμικής κυβέρνησης και αποφυλακίστηκαν την περασμένη άνοιξη μετά από παρέμβαση του τότε πρωθυπουργού Reccep Tayyip Erdogan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη που έκανε ο İsmail Hakkı Pekin ότι αντιπροσωπεία της ΤΡΚ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Τουρκικής Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Cemil Çiçek, προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά με τις ενέργειές του κι ο οποίος με τη σειρά του τους ενημέρωσε ότι και ο ίδιος πρόκειται να αποστείλει επιστολές στους προέδρους των κοινοβουλίων που έχουν αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ζητώντας την ακύρωση των σχετικών νόμων. Επίσης, ο πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής ανέφερε ότι έχει εκδοθεί βιβλίο και ενημερωτικά φυλλάδια σε εννέα γλώσσες, τα οποία πρόκειται να αποτελέσουν προπαγανδιστικό υλικό το έτος 2015, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Τα παραπάνω αποδεικνύουν και στους πλέον δύσπιστους ότι η ισλαμική κυβέρνηση βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με εκπροσώπους του άλλοτε ισχυρού κεμαλικού κατεστημένου, οι οποίοι έχουν αναλάβει το κύριο βάρος της διεθνούς εκστρατείας για τη μη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων. Αυτό επιβεβαιώθηκε εξάλλου μετά και τη σημερινή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlüt Çavuşoğlu, ότι οποιοσδήποτε πρέπει να είναι σε θέση να διαδηλώνει ειρηνικά (sic) και πως η Άγκυρα δεν επιχείρησε να παρεμποδίσει την έλευση των μελών της ΤΡΚ στην Αθήνα.

img-20150109-wa0017

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/01/blog-post_217.html

Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!


Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του..
Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!.
Το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project…
Για άλλη μία φορά μας αποδεικνύουν πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ανάπτυξη… απεναντίας κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν!!!
Το αμάξωμα του Eco Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Το όχημα έχει διαπρέψει σε δοκιμασίες ασφάλειας και οικονομίας και έχει πάρει παγκόσμια την δεύτερη θέση.

H συνωμοσία ενάντια στο Νίκολα Τέσλα

"Πέρασα όλα μου τα χρόνια στη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανολόγων (1951-1956) χωρίς ν’ ακούσω το όνομα του Νίκολα Τέσλα, ακόμη και σ’ εκείνα τα μαθήματα που σαφώς αναφέρονται σε μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή σε μεταφορά ενέργειας ή σε ασύρματη επικοινωνία (ραδιόφωνο). Ξόδεψα αρκετό καιρό σε μια ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θυγατρική εταιρεία της RCA, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αρκετά σημαντικούς και έμπειρους ανθρώπους.
 
Ποτέ, σε τόσες πολλές διαλέξεις, συναντήσεις και συζητήσεις που είχα, δεν αναφέρθηκε πουθενά ο Τέσλα. Πάντως θυμάμαι καλά ονόματα λιγότερο σημαντικών πρωτοπόρων στο χώρο του ηλεκτρισμού. Αρκετοί συνάδελφοι και παλιοί συμφοιτητές μου είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Ο Τέσλα ήταν ανύπαρκτος”. Max E. Valentinuzzi, Nikola Tesla: Was He So Much Resisted and Forgotten, Engineering in Medicine and Biology Magazine,1998".
 
Η βιογραφία του Νίκολα Τέσλα θα έπρεπε κανονικά να κοσμεί σχεδόν κάθε σχολική βιβλιοθήκη. Αντί γι’ αυτό όμως υπάρχουν μέσα στα σχολικά επιστημονικά εγχειρίδια μόνον κάποιες σειρές, που αναφέρονται σ’ αυτόν το μεγάλο επιστήμονα κι εφευρέτη, που «ανακάλυψε» τον 20ο αιώνα. Το όνομα του είναι σχεδόν διαγραμμένο από κάθε λεωφόρο της γνώσης. Αν κάποιος από εσάς πάει σε μια δημόσια βιβλιοθήκη δεν θα καταφέρει να βρει παρά μόνον μερικές αράδες για τον Τέσλα, οι οποίες μάλιστα θα περιέχουν ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του και σχεδόν τίποτε για την προσωπική του φιλοσοφία και τα ανθρωπιστικά του οράματα.
 
Αν και προσέφερε τόσα πολλά ο Τέσλα περιθωριοποιήθηκε, αγνοήθηκε σκόπιμα και λίγο έλειψε να θαφτεί στο απέραντο νεκροταφείο των αγνώστων της ιστορίας. Το επιστημονικό κατεστημένο φρόντισε να αγνοήσει αυτόν τον μεγάλο εφευρέτη, να περιθωριοποιήσει το έργο του και να το καταδικάσει στη λήθη. Και θα τα είχε καταφέρει, αν το έργο και οι ιδέες του Τέσλα δεν ήταν τόσο πρωτοποριακές και μεγαλειώδεις, ώστε να είναι αδύνατον να συγκαλυφθούν εντελώς.
 
Στα τέλη του 19ου αιώνα κανείς δεν ήταν τόσο πασίγνωστος στην αφρόκρεμα της Νεοϋορκέζικης κοινωνίας, όσο ο Σέρβος εφευρέτης Νίκολα Τέσλα. Ωστόσο όμως, στην εποχή του θανάτου του, τα αξιοθαύμαστα επιτεύγματά του, της «χρυσής» δεκαετίας του 1890, είχαν σε μεγάλο βαθμό ξεχαστεί. Αντίθετα, αυτό που κυρίως θυμόταν ο κόσμος ήταν οι διάφορες εκκεντρικότητες του Τέσλα, όπως για παράδειγμα ο υπερβολικός του φόβος για τα μικρόβια και η στοργική αφοσίωση του στα περιστέρια.
 
Ένας Αουτσάϊντερ Επιστήμονας: Ο Τέσλα ήταν ένας «αουτσάιντερ», ένας «μη επαγγελματίας» επιστήμονας, που δεν θέλησε να ενταχθεί στο επιστημονικό σύστημα. Αυτός όμως δεν ήταν και ο κύριος λόγος που ο Τέσλα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η πιο «ξεχασμένη μεγαλοφυΐα» του 20ου αιώνα. Πολλοί υποψιάζονται την ύπαρξη μιας οργανωμένης συνωμοσίας ενάντια στον οραματιστή εφευρέτη. Σύμφωνα μ’ αυτούς ο Τέσλα εξαφανίστηκε από τα ιστορικά βιβλία εξ αιτίας μιας ενορχηστρωμένης συνωμοσίας όλων εκείνων που απειλήθηκαν από τα οράματα του για την Ελεύθερη Ενέργεια. 
 
Γι’ αυτό και σήμερα οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο έχουν την εντύπωση ότι το μόνο που είχε εφεύρει ήταν το Πηνίο Τέσλα και ότι υπάρχει μια μονάδα μέτρησης με τ’ όνομά του. Δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο. Το όνομα του Τέσλα είναι άγνωστο στο ευρύτερο κοινό. Αν οι ισχυροί μεγιστάνες δεν προσπαθούσαν να διαγράψουν τη μεγαλοφυΐα του Τέσλα από τη μνήμη του κόσμου, η στρατηγική αυτή δεν θα είχε στεφθεί με τόση αξιοζήλευτη επιτυχία.
 
Δεν ήταν όμως μόνον οι οικονομικοί παράγοντες που σκόπιμα απαξίωσαν τον εφευρέτη. Ορισμένοι συγγραφείς ερμηνεύουν την πτώση του Τέσλα ως αποτέλεσμα της έντονης αντίδρασης της ακαδημαϊκής κοινότητας στο έργο του. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Τέσλα δεν θέλησε ποτέ του να παίξει το «παιχνίδι» της ακαδημαϊκής κοινότητας. Δεν τον ενδιέφερε να δημοσιεύσει κανένα άρθρο σε ακαδημαϊκά έντυπα. 
 
 
Ο ιστορικός Stephen S. Hall πιστεύει πως η πρωτοφανής επιτυχία του «αουτσάιντερ» εφευρέτη, ιδιαίτερα μετά την Παγκόσμια Έκθεση στο Σικάγο (1893), προκάλεσε μεγάλη «επαγγελματική αντιζηλία». Υπάρχει ωστόσο κι ένας άλλος λόγος. Ο Τέσλα ήταν πάντα ένα μεγάλο μυστήριο για τους συγχρόνους του: «Οι ιδέες του για την επιστήμη και τη βιομηχανία ήταν τόσο πιο μπροστά από την εποχή του, ώστε ήταν αδύνατον να κατανοήσουν την ουσία και το σκοπό τους» (O. Nichelson). 
 
Υπήρχε άραγε κάποια απόφαση, που πάρθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, με την οποία όχι μόνον μποϊκοταρίστηκε οικονομικά ο Τέσλα, αλλά και το όνομα του εξοστρακίστηκε από την επίσημη ιστορία και στη θέση του μπήκε ο Έντισον, ο οποίος και αναγνωρίστηκε ως ο «πατέρας» της ηλεκτρικής εποχής. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως διάφορες «ομάδες ειδικών συμφερόντων» επιχείρησαν να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη διαγράφοντας τον Τέσλα.
 
Το 1929, περισσότερα από 50 μέλη της στρατιωτικο-βιομηχανικής ελίτ των ΗΠΑ (ανάμεσα τους ο Τζον Ροκφέλερερ και ο Χένρι Φορντ) συγκρότησαν μιαν επιτροπή για τον εορτασμό της επετείου του μισού αιώνα από τη γέννηση του ηλεκτρικού φωτός. Η επιτροπή αυτή αναγνώρισε τον Τόμας Άλβα Έντισον ως τον «πατέρα» του ηλεκτρικού φωτός. Στα πλαίσια αυτής της τιμητικής γιορτής ο γνωστός στιχουργός George M. Cohan έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο Τόμας Έντισον: Ο Άνθρωπος-Θαύμα, το οποίο και στάλθηκε στους επικεφαλείς της εκπαιδευτικής κοινότητας ως ένα «εγκώμιο στον μεγαλύτερο ζώντα Αμερικάνο…».
 
Η κοινή γνώμη και τα λαϊκά συναισθήματα απέναντι στον Τέσλα θα κινούνταν σε διαφορετική κατεύθυνση αν είχαν πει στους ανθρώπους ότι ο εφευρέτης είχε επικηρυχτεί από το κατεστημένο επειδή ήθελε να προσφέρει στον καθένα ελεύθερη πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια. Αντίθετα όμως με τους εγκωμιαστικούς ύμνους του κατεστημένου προς τον Έντισον, ο Τέσλα ποτέ δεν τιμήθηκε από μια παρόμοια επιτροπή. Κι αν κάποια βιβλία αναφέρονταν στις σημειώσεις τους στο έργο του, εστιάζονταν κυρίως στις υπερβολές του χαρακτήρα του και στις εκκεντρικότητές του και όχι στις επιστημονικές του ανακαλύψεις. 
 
Δεν ήταν όμως ο Έντισον ο μοναδικός εφευρέτης, που «έκλεψε» τη δόξα του Τέσλα. Ήταν και ο Μαρκόνι, ο «εφευρέτης» του ραδιοφώνου. Το 1901, όταν ο Γουλιέλμο Μαρκόνι έστειλε το περιβόητο σήμα του (το γράμμα «S») από τη μία όχθη του Ατλαντικού στην άλλη, ο Τέσλα είχε πει: «Ας συνεχίσει. Χρησιμοποιεί όμως δεκαεπτά δικές μου πατέντες». Μπορεί το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 1943, λίγους μήνες μετά το θάνατο του Τέσλα, να αναγνώρισε με απόφαση του ότι ο Μαρκόνι δεν ήταν ο πραγματικός εφευρέτης του ραδιοφώνου, αλλά τα σχολικά και ιστορικά βιβλία συνεχίζουν να τον αναφέρουν ως τέτοιο. Ακόμη και σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως ο Μαρκόνι είναι ο «πατέρας» του ραδιοφώνου και όχι ο Τέσλα. 
 
Ο Θρύλος του Τέσλα Αντιστέκεται: Παρά τη σιωπηλή συνωμοσία εναντίον του ο θρύλος του Τέσλα δεν έσβησε. Έναν αιώνα μετά τις ένδοξες ημέρες του το έργο και οι ιδέες του ξαναήρθαν στο προσκήνιο. Τα έντυπα και οι συγγραφείς, που ασχολούνται με το ζήτημα της ελεύθερης ενέργειας, έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον τους για το έργο του Τέσλα. Δεκαετίες μετά το θάνατό του πολυάριθμοι ερευνητές και ερασιτέχνες της ηλεκτροτεχνικής ανά τον κόσμο, έσκυψαν με ζήλο πάνω στο έργο και στις ιδέες του Τέσλα προσπαθώντας να ξεκλειδώσουν τα μυστικά τους. Ένας αυξανόμενος αριθμός νέων ερευνητών μελετά πλέον τις ευρεσιτεχνίες του Τέσλα, προσπαθώντας να τις εξελίξει. Οι ερευνητές αυτοί βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και τους συνδέει το γεγονός ότι εμπνέονται από το έργο και τα οράματα του Τέσλα.
 
 
Σήμερα σχεδόν κάθε βιβλιοπωλείο στην Αμερική διαθέτει και μια βιογραφία του Τέσλα. Από το τέλος της δεκαετίας του 1970 παρατηρήθηκε μια ανανέωση του ενδιαφέροντος του κοινού για τη ζωή και τις έρευνες του Τέσλα. Ο Τέσλα, αυτή η ξεχασμένη μεγαλοφυΐα του 20ου αιώνα, ξανάγινε έτσι ήρωας, μια μορφή-σύμβολο της νέας εποχής, στην οποία η εναλλακτική τεχνολογία παίρνει τη θέση που της αξίζει. Αρκετοί σύγχρονοι ερευνητές αντιλαμβάνονται τον Τέσλα ως τον πατέρα του σύγχρονου κινήματος της ελεύθερης ενέργειας, δίνοντας μάλιστα έμφαση στις δυσκολίες που υπέφερε για υποστηρίξει τις θέσεις του. 
 
Οι οπαδοί του Τέσλα, που αυξάνονται με ρυθμό χιονοστιβάδας, είναι οργανωμένοι σε αρκετές ομάδες. Η μεγαλύτερη από αυτή είναι η International Tesla Society, που εδρεύει στο Κολοράντο Σπρινγκς και αριθμεί 9.000 μέλη. Επίσης ο Τέσλα έχει εμπνεύσει έναν μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων και εκδοτών, που έχουν αφιερώσει πολλές σελίδες στα περιοδικά τους για να περιγράψουν τη ζωή και το έργο του ανθρώπου που «ανακάλυψε» τον 20ο αιώνα. 
 
Ενώ κάποιοι σύγχρονοι υποστηρικτές του Τέσλα συνεχίζουν τις έρευνές του, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σιγουρεύσουν ότι το όνομά του δεν θα ξεχαστεί από τις μελλοντικές γενιές. Ένας συνταξιούχος καθηγητής, ο John Wagner από το Ντέξτερ του Μίσιγκαν, έδωσε το δικό του αγώνα ώστε η επίσημη ιστορία να θυμάται τον Τέσλα για περισσότερα πράγματα από τις γνωστές εκκεντρικότητές του. Για μια δεκαετία, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 1993, ο John Wagner δίδασκε στην τάξη του ολόκληρη την ιστορία του Τέσλα, χωρίς να εστιάζεται μόνον στην περίοδο της παρακμής του. Ο ίδιος επισήμανε στους μαθητές ότι το Smithsonian, το επίσημο Μουσείο της Ουάσιγκτον, δεν φιλοξενούσε κανένα έκθεμα του εφευρέτη. 
 
Και όχι μόνον αυτό, αλλά το ίδιο μουσείο φιλοξενούσε εφευρέσεις του Τέσλα τις οποίες τις παρουσίαζε στο μεγάλο τμήμα που είχε αφιερώσει στον Τόμας Έντισον! «Ένας αριθμός των εφευρέσεων του Τέσλα βρίσκονται μέσα στο μουσείο, αλλά το κοινό φεύγει με την εντύπωση ότι ο Έντισον είναι υπεύθυνος γι΄ αυτές», υποστήριξε ο καθηγητής Wagner. Όπως ήταν αναμενόμενο οι μαθητές αντέδρασαν σ’ αυτή την ολοφάνερη αδικία, υποστηρίζοντας την εκστρατεία «κτυπήστε το Smithsonian» του καθηγητή τους. Όταν όμως προσέφεραν ως δωρεά στο μουσείο ένα άγαλμα του Τέσλα, ο διευθυντής του τμήματος για τον ηλεκτρισμό, Barney S. Finn, αρνήθηκε να το δεχτεί. Λεπτομέρεια: Ο Barney S. Finn είχε δημοσιεύσει το 1979 ένα βιβλίο σχετικά με τον Έντισον στο οποίο δεν υπήρχε ούτε μία λέξη για τον Τέσλα! 
 
Η Επιστροφή του Απαγορευμένου Επιστήμονα: Ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος μας συμπεριφέρεται στους εφευρέτες και γενικώς στους πρωτοπόρους, προσδιορίζει και τη μελλοντική του πορεία. Η συμπεριφορά του κατεστημένου απέναντι στον Τέσλα δεν επιτρέπει και μεγάλη αισιοδοξία. Εκείνο όμως που επιτρέπει την αισιοδοξία είναι οι πολυάριθμοι άνθρωποι, που μόνοι τους ενδιαφέρθηκαν και έμαθαν ολόκληρη την ιστορία του Τέσλα και σήμερα υπερασπίζονται το θρύλο του μεγάλου εφευρέτη. 
 
Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν τον παρεξηγημένο και οραματιστή επιστήμονα, ανακάλυψαν ξανά το ξεχασμένο έργο του κι εντυπωσιάστηκαν από το πρωτοποριακό του πνεύμα. Έτσι ο Τέσλα έγινε σύντομα ο πιο δημοφιλής «απαγορευμένος επιστήμονας» του 20ου αιώνα, ένας ήρωας της ηλεκτρονικής εποχής, ο πιο διάσημος «χάκερ» όλων των εποχών!
 
Αναμφίβολα ο Νίκολα Τέσλα αποτελεί το αρχέτυπο του επιστήμονα του 20ου αιώνα. Ήταν ο άνθρωπος που επινόησε το αύριο. Ένας σύγχρονος Προμηθέας που έκλεψε το μυστικό του ηλεκτρισμού από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα. Συγκέντρωσε έτσι πάνω του την «οργή του Δία». Ωστόσο άντεξε. Μέχρι την τελευταία του πνοή συνέχιζε να ασχολείται με την ανακάλυψη αρχών, μεθόδων και τεχνολογιών, που θα απελευθέρωναν τον άνθρωπο από την ενεργειακή του σκλαβιά, που θα έκαναν την ανθρώπινη ζωή πιο άνετη και ειρηνική. 
 
Ο Τέσλα έβλεπε πάντα μακριά στο μέλλον. Τα οράματα του βρίσκονταν πάντα πολύ μπροστά από τους διανοητικούς ορίζοντες των ανθρώπων της εποχής του. Ήταν ένας άνθρωπος που τόλμησε να ονειρευτεί πράγματα αδιανόητα ακόμη και για τη σημερινή εποχή. Έτσι το όνειρο της Ελεύθερης Ενέργειας, το οποίο τον είχε συνεπάρει πριν από έναν αιώνα, συνεχίζει να θεωρείται «απαγορευμένος καρπός» για τον κόσμο των αρχών του 21ου αιώνα. Ο Τέσλα ήταν ίσως η πιο ανατρεπτική μεγαλοφυΐα του 20ου αιώνα. Γι’ αυτό και κατέληξε να είναι και η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ξεχασμένης μεγαλοφυΐας του προηγούμενου αιώνα. Σήμερα όμως ο θρύλος του απαγορευμένου επιστήμονα επιστρέφει και ο Τέσλα παίρνει σιγά-σιγά τη θέση που του αξίζει στο στερέωμα της παγκόσμιας ιστορίας. 
 
Γιώργος Στάμκος απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο Θαυμαστός Κόσμος του Τέσλα» Εκδόσεις Άγνωστο
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ρούχα με Νανοκαλώδια

Νανοκαλώδια επιτρέπουν στα ρούχα να ρυθμίζουν τα ίδια τη θερμοκρασία τους

Μια επαναστατική τεχνολογία ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ. Δημιούργησαν μια επίστρωση που μπορεί να τοποθετηθεί σε ρούχα επιτρέποντας τους να ρυθμίζουν μόνα τους την θερμοκρασία τους.


Η επίστρωση περιέχει προηγμένης τεχνολογίας νανοκαλώδια. Αν η επίστρωση τοποθετηθεί σε ένα μπουφάν αυτό θα μπορεί να αυξάνει μόνο του όποτε είναι απαραίτητο τη θερμοκρασία του διατηρώντας έτσι ζεστό το άτομο που το φοράει. 

Οπως είναι ευνόητο η επίστρωση μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλα είδη ρούχων που φορά κάποιος για να προστατευτεί από το κρύο όπως σκούφους, γάντια, κάλτσες κ.α. Η ανακάλυψη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nano Letters».


tovima.gr

Το πρωτόκολλο του Λονδίνου της 3ης Φεβρουαρίου 1830!


Την 3η Φεβρουαρίου του 1830 διεξήχθη ένα συνέδριο στο υπουργείο εξωτερικών της Αγγλίας, στο Λονδίνο, κατά το οποίο οι εκπρόσωποι ης Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας υπέγραψαν πρωτόκολλο ανακηρύσσοντας την Ελλάδα ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.

1. Η Ελλάς θέλει σχηματίσει εν κράτος ανεξάρτητον και θέλει χαίρει όλα τα δίκαια πολιτικά, διοικητικά και εμπορικά τα προσπεφυκότα εις εντελή ανεξαρτησίαν.
2. Η διοριστική γραμμή των συνόρων της Ελλάδος, αρξαμένη από τας εκβολάς του Ασπροποτάμου, θέλει ανατρέξει τον ποταμόν αυτόν έως κατέναντι της λίμνης του Αγγελοκάστρου, και διασχίσασα τόσον αυτήν την λίμνην όσον και τας του Βραχωρίου και της Σταυροβίτσας, θέλει καταλήξει εις το όρος Αρτοτίνα, εξ ου θέλει ακολουθήσει την κορυφήν του όρους ’ξου, την κοιλάδα της Κοτούρης και την κορυφήν του όρους Οίτης έως τον κόλπον του Ζητουνίου, εις τον οποίον θέλει καταντήσει προς τας εκβολάς του Σπερχειού.
Όλαι αι χώραι και τόποι κείμενοι προς Μεσημβρίαν αυτής της γραμμής, την οποίαν το συμβούλιον εχάραξεν επί του ενταύθα υπό στοιχείον Στ συναπτομένου γεωγραφικού πίνακος, θέλουν ανήκει εις την Ελλάδα.
Θέλουν ανήκει ωσαύτως εις την Ελλάδα η νήσος Εύβοια ολόκληρος, αι Δαιμονόνησοι, η νήσος Σκύρος και αι νήσοι, αι εγνωσμέναι το αρχαίον υπό το όνομα Κυκλάδες, συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Αμοργού.
3. Η Ελληνική Κυβέρνησις θέλει είναι μοναρχική και κληρονομική κατά τάξιν πρωτοτοκίας. Θέλει εμπιστευθή εις ένα Ηγεμόνα, όστις δεν θέλει είναι δυνατόν να εκλεχθή μεταξύ των οικογενειών των βασιλευουσών εις τας Επικρατείας τας υπογραψάσας την συνθήκην της 6ης Ιουλίου 1827, και θέλει φέρει τον τίτλον Ηγεμών Κυριάρχης της Ελλάδος. 


Πηγή: Διονύσιος Κόκκινος, Η ελληνική επανάστασις
http://bitzimbardi.blogspot.gr/2015/01/3-1830.html

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA Η ΙΣΛΑΜΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ~ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ !!!
ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!



ΠΗΓΗ anti-neotaxites

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ : ΕΤΣΙ ΛΑΔΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΙΚΡΑ & ΜΕΓΑΛΑ !!!

Χριστοφοράκος: Έτσι «λαδώναμε» τα πολιτικά κόμματα
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
Ώρα λοιπόν να θυμηθούμε την κατάθεση του Μιχάλη Χριστοφοράκου για το πως λάδωνε τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα !!! 
Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το σύνολο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens.
Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα... ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους 
δανειστές !!!


   
 

Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα - βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».

Σε μια προκλητικά κυνική εξομολόγηση προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι... συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες.

Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα... φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια. «Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το... πλάνο των πληρωμών: «Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον κ. Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο. Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Χριστοφοράκος αποκάλυψε πως κανένας υπάλληλος της Siemens στην Ελλάδα, ούτε και από τα ανώτατα κλιμάκια, γνώρισε το σχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: «Τα χρήματα πήγαιναν αυτόματα στους εκάστοτε ίδιους παραλήπτες και για τον ίδιο σκοπό. Οι πληρωμές γίνονταν μέσω κάποιου λογαριασμού στο Μόναχο και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION και αργότερα μέσω της FAIRWAYS Ltd στο πλαίσιο του ίδιου σχεδίου της μητρικής εταιρείας. Ολα ήταν απόρροια της τότε απόφασης αυτής της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο».

Διαβάστε αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος χαίρει άκρας... προστασίας από τις γερμανικές αρχές, κυκλόφορώντας ελεύθερος και «ασυλίας» για λόγους που εύκολα γίνονται κατανοητοί, από τις ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν λόγους, όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο όσων αναφέρει, να μην «καίγονται» για την έκδοσή του στην Ελλάδα, ώστε να λογοδοτήσει για την «αμαρτωλή» υπόθεση της Siemens.

Ο Χριστοφοράκος έχει καταθέσει πως από τα χρήματα που διακινήθηκαν από λογαριασμό που διαχειριζόταν ο κ. Καλδής στο Μονακό, δεν κράτησε ούτε ένα σεντ για τον εαυτό του: «Ολα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω τοτυ καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο κ. Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον κ. Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»

Και το... εντελώς τρελό της υπόθεσης που... ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση»...

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/528349/xristoforakos#ixzz3OLqhVKvL
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_56.html

Τα γερμανικά υποβρύχια και ο φόρος της ...σαμπάνιας


http://static.pblogs.gr/f/539108-Deutsches_Reichsgesetzblatt_1902_024_155.jpg 
Το 1902 ο Κάιζερ Γουλιέλμος Β΄ της Γερμανίας ο οποιος  επέμενε στον εκτεταμένο υποβρυχιακό πόλεμο και η τότε γερμανική κυβέρνηση απεφάσισαν με διάταγμα (15.05.1902) να δημιουργήσουν έναν νέο φόρο, τον  φόρο της σαμπάνιας προς χρηματοδότηση του γερμανικού στόλου. Ο φόρος αυτός παραμένει μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για έναν καταναλωτικό φόρο.



Είναι άγνωστο εάν τα χρήματα είναι πλέον για την χρηματοδότηση του γερμανικού στόλου καθώς οι φορολογικές εισπράξεις στην Γερμανία δεν δεσμεύονται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό πλέον.
Ο Γουλιέλμος Β΄ της Γερμανίας (γερμ.: Friedrich Wilhelm Viktor Albrecht, ελ.: Φρειδερίκος Γουλιέλμος Βίκτωρ Αλβέρτος; 27 Ιανουαρίου 1859 - 4 Ιουνίου 1941), γνωστός και ως Κάιζερ, υπήρξε βασιλιάς της Πρωσίας και τελευταίος αυτοκράτορας της Γερμανίας (1888-1918). Ήταν γιος και διάδοχος του Φρειδερίκου Γ΄. Κατά την διάρκεια της βασιλείας του η Γερμανία εισήλθε στο παιχνίδι του διεθνούς εμπορικού και αποικιακού ανταγωνισμού, που κατέληξε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν εγγονός της βασίλισσας Βικτώριας του Ηνωμένου Βασιλείου και αδελφός της βασίλισσας Σοφίας των Ελλήνων.
Ο Γουλιέλμος είχε μια εκ γενετής αναπηρία, καθώς υπήρξαν επιπλοκές κατά τη γέννησή του, με αποτέλεσμα να έχει ατροφικό αριστερό χέρι. Παρόλα αυτά απέκτησε στρατιωτική μόρφωση και σπούδασε στη γνωστή την εποχή εκείνη στρατιωτική ακαδημία του Πότσνταμ, απ' όπου και αποφοίτησε ως αξιωματικός. Χαρακτηρίστηκε γενικά ως ανήσυχο πνεύμα και ασχολήθηκε και με τα πολιτικά δρώμενα της Γερμανίας. Ενώ αρχικά υπήρξε υποστηρικτής της πολιτικής του συντηρητικού καγκελάριου Μπίσμαρκ, όταν ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 19 ετών, ήλθε γρήγορα σε σύγκρουση μαζί του. Λόγω διαφωνιών σε ποικίλα θέματα, εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής ο Μπίσμαρκ αποπέμφθηκε από το αξίωμά του. Στη συνέχεια όμως ο Γουλιέλμος διέψευσε τις ελπίδες των υπηκόων του για μια συνταγματική μεταρρύθμιση καθώς και κοινωνικές παραχωρήσεις όπως απαιτούσε η σοσιαλδημοκρατική παράταξη της χώρας.
Επί καγκελάριου Κλόντβιχ φον Χόενλοχε-Σίλινγκσφυρστ η Γερμανία αναδείχτηκε σταδιακά στο παγκόσμιο στερέωμα και απέκτησε σειρά αποικιών στην Αφρική και την Ωκεανία. Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, οι σχέσεις με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν ήταν σταθερές. Το 1891 ανανεώθηκε η Τριπλή Συμμαχία μεταξύ Γερμανίας, Αυστροουγγαρίας και Ιταλίας, ενώ επιχειρήθηκαν και αποσπασματικές προσεγγίσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Ταυτόχρονα έγιναν προσπάθειες για οικονομική διείσδυση προς την παρακμάζουσα πολιτικά Οθωμανική Αυτοκρατορία, με πλήθος επενδύσεων, εμπορικών συμφωνιών και κατασκευή δικτύου σιδηροδρόμων.
Η πολιτική αυτή όμως προς την Οθωμανική Αυτοκρατορία μεταβλήθηκε όταν η περιοχή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης πέρασε υπό Αυστριακό έλεγχο το 1908. Ο Γουλιέλμος ενώ αρχικά υποστήριζε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας αυτής τελικά αναγκάστηκε βάσει των περιστάσεων να υποστηρίξει τις αυστριακές θέσεις. Έτσι ενώ οι σχέσεις με την Ρωσία ψυχράθηκαν με αυτή την κίνηση, από την άλλη πλευρά ενισχύθηκαν αυτές με την Αυστρία.
Το 1905-6 ξέσπασαν ταραχές στο Μαρόκο και ο Γουλιέλμος έσπευσε να το επισκεφτεί με σκοπό να προασπίσει τα συμφέροντα της Γερμανίας και ταυτόχρονα να περιορίσει τις αποικιακές βλέψεις της Γαλλίας στην περιοχή εκείνη. Γενικότερα, όμως, η εξωτερική πολιτική του Γουλιέλμου συνέβαλε στη σύμπραξη της Τριπλής Συμμαχίας (Αντάντ) μεταξύ Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας.
Κατά τα επόμενα έτη ήταν ιδιαίτερα έντονο ως φαινόμενο στην μεσαία κοινωνική τάξη της χώρας το εθνικό αίσθημα, το οποίο ενισχύονταν από την πεποίθηση ότι η Γερμανία είχε αναδειχθεί σε παγκόσμια υπερδύναμη που θα μπορούσε να επικρατήσει ακόμη και μετά από μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή. Η αφορμή για κάτι τέτοιο προκλήθηκε τον Ιούνιο του 1914, με την δολοφονία του αρχιδούκα της Αυστρίας Φραγκίσκου Φερδινάνδου στο Σαράγεβο της Βοσνίας. Ο Κάιζερ εξώθησε την Αυστρία σε πόλεμο κατά της Σερβίας, ο οποίος εξελίχθηκε στον περίφημο Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (1914-1918), με όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις να εισέρχονται σε κάποιες από τις δύο συμμαχίες (Αντάντ-Κεντρικές Δυνάμεις).
Στενοί στρατιωτικοί συνεργάτες του Κάιζερ υπήρξαν οι Πάουλ φον Χίντενμπουργκ και Έριχ Λούντεντορφ. Τελικά, όμως, ο Γουλιέλμος, που θεωρούσε τον εαυτό του στρατιωτική ιδιοφυΐα, συνέβαλε στην ήττα της Γερμανίας: απέρριπτε συμβιβαστικές λύσεις ειρήνευσης, ενώ ταυτόχρονα επέμενε στον εκτεταμένο υποβρυχιακό πόλεμο. Η τελευταία τακτική προκάλεσε την αντίδραση την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών προς το τέλος του πολέμου στο πλευρό της Αντάντ και εναντίον της Γερμανίας.
Η ήττα της Γερμανίας το 1918 είχε ως αποτέλεσμα έντονες εσωτερικές ανατροπές και διαμαρτυρίες, που κορυφώθηκαν με στάση στο γερμανικό πολεμικό ναυτικό και οδήγησαν στην παραίτηση του Γουλιέλμου. Κατέφυγε στην Ολλανδία, όπου έζησε την υπόλοιπη ζωή του και συνέγραψε τα απομνημονεύματά του.
Βιογραφικό του Γουλιέλμου Β΄ της Γερμανίας από τη Βικιπαίδεια


http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2015/01/ta-germanika-ypobryhia-kai-o-foros-ths-sampanias.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters