Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας… ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ, ΕΣΥ Τ” ΑΚΟΥΣ ;

170612220745_5779 
Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ… ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ «ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ« ΔΗΛΩΣΗ: «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ«. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ; ΘΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ; ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ; ΜΑ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ… ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;
Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΗ; ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ; Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ; ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ – ΤΟ PROJECT ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΛΑΟΣ – ΓΑΠ – ΠΟΤΑΜΙ, ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ: «ΚΟΜΜΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ«;

……………………………………………………………………..
ΤΣΙΠΡΑΣ 18/7/2014: «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ»!! 26/5/2014 «Εμείς το μόνο χρέος που αναγνωρίζουμε είναι αυτό απέναντι στις επόμενες γενιές, όχι απέναντι στους τοκογλύφους»!
…………………………………………………………………….
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις, αν…
Ο Γ. Σταθάκης δηλώνει στην DW ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις υποχρεώσεις έναντι των δανειστών, μόνον υπό προϋποθέσεις, όπως η βιωσιμότητα του χρέους. Το οικονομικό του πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στα φτωχά στρώματα.
O οικονομολόγος Γιώργος Σταθάκης, θεωρείται μια από τις πιο μετριοπαθείς φωνές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελληνικό ραδιόφωνο είπε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει πλάνο Β εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Η θέση μας είναι στην ευρωζώνη».
Αντικατάσταση του μνημονίου
Ο Γιώργος Σταθάκης, υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του Σύριζα
Ο Γιώργος Σταθάκης, υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του Σύριζα
Μιλώντας στη DW και στον Γιάννη Παπαδημητρίου ο Γ. Σταθάκης διευκρίνισε ότι το κόμμα του θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας αλλά ότι στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνολική επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Και εξηγεί πώς αυτό μπορεί να γίνει κατά τη γνώμη του:
«Πρώτον, βιώσιμο χρέος. Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, η Ελλάδα είναι σε μία μόνιμη παγίδα του χρέους και αυτό αποτρέπει οποιαδήποτε συζήτηση για επιστροφή στην ανάπτυξη, που είναι το βασικό στοιχείο εξόδου από την κρίση. Το δεύτερο θέμα που θέτουμε είναι η αντικατάσταση του μνημονίου, το οποίο έχει αποτύχει παταγωδώς. Τα μνημόνιο είναι η βασική αιτία για την οποία έχει συρρικνωθεί η οικονομία κατά 30% και έχει εκτιναχθεί η ανεργία εκεί όπου έχει εκτιναχθεί. Πρέπει να αντικατασταθεί. Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του μνημονίου και να αντικατασταθεί από ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη. Και το τρίτο στοιχείο συζήτησης, διευκρινίζει ο κ. Σταθάκης, «είναι ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, όχι σαν αυτές που εφαρμόζει η τρόικα και οι οποίες δεν δουλεύουν- ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, το οποίο αφορά μία μεγάλη τομή στη δημόσια διοίκηση, μια μεγάλη τομή στο φορολογικό σύστημα, πάταξη της διαπλοκής κράτους και μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και μια προσπάθεια η χώρα να τραβήξει την τροχιά που οφείλει να τραβήξει».
«Προσανατολισμένοι στα φτωχά στρώματα»
Καμιά παροχή για νοικοκυριά άνω των 800 ή 900 ευρώ
«Καμιά παροχή για νοικοκυριά άνω των 800 ή 900 ευρώ»
Από την αύξηση των φορολογικών εσόδων θα καλυφθεί η χρηματοδότηση ενός γενναιόδωρου κοινωνικού πακέτου, που θα συμπεριλαμβάνει αύξηση του κατώτατου μισθού στα 750 ευρώ, αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία παροχή για νοικοκυριά που είναι πάνω από 800 ή 900 ευρώ τον μήνα. Άρα είναι ένα πρόγραμμα σαφέστατα προσανατολισμένο στα φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, τα μεγάλα θύματα του μνημονίου. Καθώς σας υπενθυμίζω ότι σήμερα, σύμφωνα με την τελευταία ευρωπαϊκή στατιστική, το 34% των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Άρα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι απόλυτα προσανατολισμένο σε αυτούς. Είναι απόλυτα κοστολογημένο, καθώς και επακριβώς λέει με ποιόν τρόπο θα βρεθούν αυτά τα χρήματα. Αυτά που αφορούν το κοινωνικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα προέλθουν πρωτίστως από την πάταξη της φοροδιαφυγής των πλουσιότερων στρωμάτων».
Ο Σταθάκης αποκαλεί «κινδυνολογίες χωρίς καμιά υπόσταση» τα περί του Grexit και υπενθυμίζει ότι από το 2012 το κόμμα του είναι σταθερά προσανατολισμένο στην ΕΕ και στο ευρώ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ταυτισμένο κατά των πολιτικών λιτότητας και δεν στρέφεται κατά της Ευρώπης ή κατά του ευρώ», διευκρινίζει ο κ. Σταθάκης.
Σε δύο στρατόπεδα η Ευρώπη
Και επαναλαμβάνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ευρώπη που ζητά ενίσχυση της ανάπτυξης και χαλάρωση του Δημοσιονομικού Συμφώνου και ότι διαθέτει συμμάχους και εκτός ελληνικών συνόρων.
«Νομίζω ότι εκτός συνόρων, αν δούμε σήμερα την Ευρώπη, είναι χωρισμένη σχηματικά σε δύο στρατόπεδα: είναι ένα στρατόπεδο το οποίο θεωρεί ότι οι πολιτικές λιτότητας πρέπει να συνεχιστούν και ότι αυτές θα αποδώσουν κάποια στιγμή και θα δώσουν στην ευρωπαϊκή οικονομία κάποια ανάπτυξη – υπενθυμίζω ότι η ευρωπαϊκή οικονομία συγκριτικά με όλες τις άλλες περιοχές του κόσμου τα τελευταία 5 χρόνια υστερεί χαρακτηριστικά με πλήρη αδυναμία να βγει από την κρίση – και το δεύτερο στρατόπεδο, το οποίο ζητάει ένα τρίπτυχο χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, χαλάρωσης του Δημοσιονομικού Συμφώνου κι ένα ισχυρό πακέτο ανάπτυξης με πρωτοβουλία των Βρυξελλών. Σε αυτό το στρατόπεδο με την ευρεία έννοια ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα δεν αποτελεί μία μεμονωμένη φωνή, είναι μέρος μίας ευρωπαϊκής κινητικότητας που υπάρχει αυτή τη στιγμή και η οποία ζητάει μία αλλαγή πλεύσης για την ευρωπαϊκή πολιτική».
Γιάννης Παπαδημητρίου / Ειρήνη Αναστασοπούλου
Deutsche Welle
………………………………………………….
ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://alfeiospotamos.gr/?p=11729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters