Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

10 πράγματα που μάθαμε κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος COVID-19

Ένα πιθανό θετικό στοιχείο από την όλη πανωλεθρία του Covid-19 είναι ότι μάθαμε απίστευτα πολλά για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Αυτό θα είναι ζωτικής σημασίας αν καταφέρουμε να αποτρέψουμε την κάθοδο σε ένα εφιαλτικό μέλλον τεχνοφασιστικής δουλείας.

Θα έχουμε μια νέα κατανόηση του τι έχει γίνει ο κόσμος μας και τι θα θέλαμε να γίνει στις επόμενες δεκαετίες και αιώνες. Και το “εμείς” σημαίνει εμείς. 

Πρόεδρος Τραμπ: Οι προεδρικές εκλογές του 2020, θα καταγραφούν ως το έγκλημα του αιώνα

Σε δήλωσή του το Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε, ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 «θα καταγραφούν ως το έγκλημα του αιώνα».

Σε επόμενη δήλωση αργότερα την ίδια ημέρα, κατακεραύνωσε τον Μάικ Πενς και τον Μιτς Μακόνελ.

«Καθώς η χώρα μας καταστρέφεται, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, οι προεδρικές

Εμβόλια COVID: Περιττά, Αναποτελεσματικά και Επικίνδυνα

Doctors for Covid Ethics

Γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές από 30 χώρες που υπερασπίζονται την ιατρική ηθική, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως απάντηση στην COVID-19.

 

Οι Doctors for Covid Ethics έχουν απευθύνει τρεις ανοιχτές επιστολές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων για την COVID-19. Σ’ αυτές παραθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι κίνδυνοι των θρομβώσεων 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters