Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020

2000 MULES
Νόμιζαν ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Έκαναν λάθος.


Το “2000 Mules“, ένα ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο Dinesh D’Souza, αποκαλύπτει εκτεταμένη, συντονισμένη απάτη ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020, ικανή να αλλάξει το συνολικό αποτέλεσμα.

Βασιζόμενο στην έρευνα που παρείχε η ομάδα για την ακεραιότητα των εκλογών True the Vote, το “2000 Mules” προσφέρει δύο είδη αποδεικτικών στοιχείων: γεωεντοπισμό και βίντεο.

Έχουμε ενημερώσει άπαντες για την γενοκτονία ! Ξεκινήστε το κυνήγι !

Ο Δεμερτζής τους ενημέρωσε για την ΑΠΑΤΗ του Κ@ρωναϊου και την γενοκτονία, από το 2021 ΕΠΙΣΗΜΑ!

Γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Δεν μπορούν να λένε ότι δεν ξέραν. Ταράξτε τους στις μηνύσεις τους εγκληματίες !

Εμείς από την πλευρά μας, με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, τιμώντας το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς να τα έχουμε πάρει από κανέναν εγκληματία, κάναμε αυτό που θεωρήσαμε σωστό και ηθικό !

Συλλήψεις και εκτελέσεις διασήμων προσώπων ανά τον κόσμο 2022

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αντικατασταθεί από τη Συμμαχία με ανδροειδή (θυμηθείτε την ταινία του 1975 “Οι σύζυγοι του Στέπφορντ”, τους φτιάχνουμε εδώ και δεκαετίες), κλώνους, ή σωσίες, ή ηθοποιούς με υπερρεαλιστικές μάσκες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters