Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020

2000 MULES
Νόμιζαν ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Έκαναν λάθος.


Το “2000 Mules“, ένα ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο Dinesh D’Souza, αποκαλύπτει εκτεταμένη, συντονισμένη απάτη ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020, ικανή να αλλάξει το συνολικό αποτέλεσμα.

Βασιζόμενο στην έρευνα που παρείχε η ομάδα για την ακεραιότητα των εκλογών True the Vote, το “2000 Mules” προσφέρει δύο είδη αποδεικτικών στοιχείων: γεωεντοπισμό και βίντεο.

Τα αποδεικτικά στοιχεία γεωεντοπισμού, που βασίζονται σε μια βάση δεδομένων με 10 τρισεκατομμύρια κλήσεις κινητών τηλεφώνων, αποκαλύπτουν ένα περίτεχνο δίκτυο πληρωμένων επαγγελματιών πρακτόρων που ονομάζονται mules και παραδίδουν πλαστές και παράνομες ψήφους σε γραμματοκιβώτια στις πέντε βασικές πολιτείες όπου κρίθηκαν οι εκλογές.

Τα αποδεικτικά στοιχεία βίντεο, που προέρχονται από επίσημες κάμερες παρακολούθησης που εγκατέστησαν οι ίδιες οι πολιτείες, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία γεωεντοπισμού.

Η ταινία ολοκληρώνεται με τη διερεύνηση πολυάριθμων τρόπων για να αποτραπεί η απάτη από το να επαναληφθεί.

Δείτε το Βίντεο (Μέρος Α’)

Δείτε το Βίντεο (Μέρος Β’)

2000 mules - 2000 MULES - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020
2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020.

https://2000mules.com/

2000 MULES DOCUMENTARY GREEK SUBS 2022 THUMBS - 2000 MULES - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020
2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020 – ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters