Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ο Τζάστιν Κάστρο, η Κρίστια Φρίλαντ, η Τζιλ Μπάιντεν και Άλλοι Αναχωρούν για Ουκρανία Καθώς η Κατάρρευση της ΧΜ Συνεχίζεται

Benjamin Fulford   9/5/2022
Οι πράκτορες της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) Τζάστιν Κάστρο, Κρίστια Φρίλαντ, Τζιλ Μπάιντεν και άλλοι έχουν καταφύγει στην Ουκρανία καθώς καταρρέει η κυριαρχία της ΧΜ, αναφέρουν πηγές της CIA. Έχουν διαφύγει για να αποφύγουν τη σύλληψη για εγκλήματα πολέμου, καθώς τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας καθίστανται αδύνατο να κρυφτούν, αναφέρουν. 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «ηθοποιοί, ηθοποιοί, ροκ σταρ, κωμικοί και παγκόσμιοι ηγέτες επισκέπτονται την Ουκρανία», σημειώνει άλλη πηγή της CIA.

Εάν εξακολουθείτε να μην πιστεύετε ότι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν για να αποφύγουν το μπουζούριασμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης από το google Earth της φυλακής στον κόλπο του Γκουαντάναμο. Αυτή είναι σαφώς μια εγκατάσταση που έχει σχεδιαστεί για να κρατά χιλιάδες εγκληματίες της ΧΜ.

Αυτός είναι ο λόγος που οι επικυρίαρχοί τους, η φατρία Ροκφέλερ, η οποία ήταν πίσω από ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν, προσπαθούν τώρα να διαπραγματευτούν μια παράδοση, αναφέρουν πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Στην Ευρώπη, εν τω μεταξύ, οι άλλοι αφέντες τους, η οικογένεια Ρότσιλντ, προσπαθούν να λάβουν προστασία από την πρώην αποικία σκλάβων του Ισραήλ ισχυριζόμενοι ότι η έκθεση των εγκλημάτων τους είναι «αντισημιτική».

https://www.timesofisrael.com/vienna-exhibit-explores-persistence-of-conspiracy-theories-around-rothschilds/

Το πρόβλημα είναι ότι μια κρίσιμη μάζα Εβραίων γνωρίζει τώρα ότι οι οικογένειες που τους κυβερνούσαν συμμετείχαν ευρύτατα στο Ολοκαύτωμα (προσφορά καύσης στον Σατανά) ως μέρος του μεσσιανικού σχεδίου τους να διώξουν τους Εβραίους από την Ευρώπη και να τους κατευθύνουν στο Ισραήλ. Ήθελαν να γίνουν βασιλιάδες των Ιουδαίων, ενάντια στη θέληση του εβραϊκού λαού. Το γεγονός ότι το Ισραήλ αρνείται να υποστηρίξει την εκστρατεία τους για τη δημιουργία της μεγάλης Χαζαρίας στην Ουκρανία αποτελεί απόδειξη αυτού.

Η κατάρρευση της κυριαρχίας της ΧΜ στη Δύση μπορεί να είναι το έναυσμα για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία μας. Ρωσικές, ασιατικές και μυστικές πηγές του Διαστημικού Προγράμματος αναφέρουν ότι κάποιο είδος γήινου, συγκλονιστικού γεγονότος μπορεί να συμβεί σύντομα, με κάποιους να το προβλέπουν για αυτή την εβδομάδα. Ως συνήθως με προβλέψεις αυτού του είδους, θα το πιστέψουμε όταν το δούμε, αλλά, όπως θα αναφέρουμε παρακάτω, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά ασυνήθιστα πράγματα που σχετίζονται με μπλε ακτίνες τα οποία συμβαίνουν στην Ανταρκτική και αλλού.

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την κατάσταση στην Ουκρανία, όπου αναζητούν καταφύγιο οι τελευταίοι ηγέτες της ΧΜ. Σύμφωνα με δυτικούς ειδικούς, η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο, καθώς έχασε:

  • 80% των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου
  • Όλα τα διυλιστήρια και τις μεγάλες δεξαμενές
  • Πεδία σποράς
  • Ανθρακωρυχεία
  • Τέσσερα μεγάλα λιμάνια

Σημαντικό μέρος της πυρηνικής ενέργειας και σημαντικό μέρος της παραγωγής άνθρακα

Κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην υφαλοκρηπίδα της Μαύρης Θάλασσας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα ζητώντας τον τερματισμό της «διαφωνίας» στην Ουκρανία. Παρατηρήστε ότι δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη «πόλεμος». Με άλλα λόγια, παραδέχονται ότι πρόκειται για εσωτερικό ρωσικό ζήτημα. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία συμβαδίζουν με αυτό το ψήφισμα λέει πολλά. Πρόκειται για παράδοση.

https://tass.com/world/1448153

https://indianexpress.com/article/world/russia-ukraine-crisis-unsc-statement-7905049/lite/

Η Ουκρανία διαμελίζεται τώρα. Τα νότια και ανατολικά τμήματα θα γίνουν μέρος της Ρωσίας, ενώ η Πολωνία και η Ρουμανία θα αναλάβουν μεγάλα κομμάτια του δυτικού τμήματος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Πολωνίας ζήτησε την κατάργηση των συνόρων μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας. «Δεν θα υπάρχουν πλέον σύνορα μεταξύ των χωρών μας. Για να μπορέσουμε να ζήσουμε μαζί σε αυτή τη γη, χτίζοντας κοινή ευτυχία και δύναμη που θα μας επιτρέψει να αποκρούσουμε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα.

http://www.battleforworld.com/2022/04/25/global-confusion-neo-things-are-coming-part-2/#UkraineWarPartTwo

Το ερώτημα τώρα είναι εάν η Ρωσία θα επιτρέψει σε ένα μικρό κράτος της Ουκρανίας να λειτουργήσει ως ένα είδος περιοχής για τα απομεινάρια της Χαζαρικής Μαφίας.

Πιθανότατα όχι, επειδή, όπως δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολόντιν, «Η ηγεσία των ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί υπεύθυνη για τα εγκλήματα που διέπραξε το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου στην Ουκρανία, διευρύνοντας έτσι τον κατάλογο των εγκληματιών πολέμου».

Τα εγκλήματά τους δεν περιορίζονται σε καμία περίπτωση στην Ουκρανία. Στη Συρία, ο στρατιωτικός κλάδος της ΧΜ, κάτω από εμπορικά σήματα όπως η Αλ Κάιντα και το IS, δολοφονούσε συστηματικά άνδρες για να διεκδικήσει τα παιδιά και τις γυναίκες τους ως πολεμικά τρόπαια, λέει ο Συνταγματάρχης των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μπλακ που ήταν εκεί. Η ΧΜ (που θέλει να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα), διεξήγαγε εκεί δημοπρασίες σκλάβων, όπου οι υψηλότερες προσφορές ήταν για παιδιά, αναφέρει ο Συνταγματάρχης.











Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το FBI, 40.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά πιθανότατα βασανίστηκαν μέχρι θανάτου για τη συγκομιδή αδρενοχρωμίου, λένε τώρα πολλοί μάρτυρες.

Όταν αυτό βγει δημόσια, όπως βγαίνει τώρα, δεν θα υπάρχει κανένα μέρος πάνω ή εκτός του πλανήτη αυτού για να κρυφτούν αυτοί οι εγκληματίες.

Μιλώντας για εγκληματίες που κρύβονται, ας ξαναδούμε τον Τζάστιν Κάστρο, τον διπλό πράκτορα που έκλεψε τις εκλογές και προσπάθησε να μετατρέψει τον Καναδά σε ένα στρατόπεδο σκλάβων ολοκληρωτισμού. Οι πηγές μας στην Καναδική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών μας λένε ότι η Εθνική Υπηρεσία Ερευνών των Καναδικών Δυνάμεων (CFNIS) έχει εκτεθεί στην ΧΜ. Κατηγόρησαν μια σειρά κορυφαίων στρατηγών για αόριστα σεξουαλικά αδικήματα (τα οποία όλα απορρίπτονται ή έχουν διαψευστεί) σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν το στρατό να κάνει τη δουλειά του και να συλλάβει τον προδότη Κάστρο. Η τελευταία σταγόνα για τον καναδικό στρατό ήταν όταν ο Κάστρο και οι βοηθοί του της ΧΜ φαίνεται να δολοφόνησαν τον στρατηγό Τρέβορ Καντιέ.

Ο Cadieu επρόκειτο να αναλάβει τον καναδικό στρατό πριν ενταχθεί στον μακρύ κατάλογο των στρατηγών που παραγκωνίστηκαν από ψευδείς κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Τώρα, προσπαθούν να εξηγήσουν την ξαφνική εξαφάνισή του, δημοσιεύοντας συκοφαντικές αναφορές ότι πιάστηκε από τους Ρώσους επειδή ηγούνταν ενός εργαστηρίου βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

https://ottawacitizen.com/news/politics/retired-canadian-general-under-police-investigation-for-alleged-sexual-misconduct-is-now-in-ukraine

Όταν επικοινωνήσαμε με τις ρωσικές πηγές μας από την FSB, καθώς και με καναδικές και αμερικανικές πηγές πληροφοριών, όλοι συμφώνησαν ότι δεν αιχμαλωτίστηκε ποτέ από τους Ρώσους. Ο υπαινιγμός είναι ότι αυτή ήταν μια ιστορία κάλυψης που κυκλοφόρησε για να αποτρέψει τον καναδικό στρατό από το να ανταποδώσει για την πιθανή δολοφονία ενός κορυφαίου και δημοφιλούς στρατηγού.

Ο Κάστρο και οι συνάδελφοί του εγκληματίες της ΧΜ προσπαθούν απεγνωσμένα να εξουδετερώσουν τον καναδικό στρατό επειδή τα σχετιζόμενα με τα εβόλια εγκλήματά τους τώρα εκτίθενται πλήρως και φοβούνται τη σύλληψη από τη στρατιωτική αστυνομία.

Τα εγκλήματα εμβολίων έχουν γραφτεί εκτενώς αλλού, οπότε θα επισημάνουμε μόνο μερικά σημαντικά σημεία. Το πιο σημαντικό ήταν πιθανώς η δημοσίευση εγγράφων της Pfizer, έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι 1.223 άνθρωποι πέθαναν μέσα στις πρώτες 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech κατά τη διάρκεια των δοκιμών – και εξακολουθεί να είναι εγκεκριμένο για χρήση.

https://thecountersignal.com/pfizer-documents-over-1200-died-during-pfizer-vaccine-trials/

Αυτό έχει ήδη προκαλέσει την πτώση του πρώτου ντόμινο. Ο Rady Johnson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pfizer, συνελήφθη στο σπίτι του από ομοσπονδιακούς πράκτορες κατηγορούμενος για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Θα κελαηδήσει σαν καναρίνι ή θα κρεμαστεί στο κελί του. Ή ίσως να πάθει καμιά ξαφνική καρδιακή προσβολή από άγχος;

Ό,τι κι αν γίνει όμως, η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο Covid ως δικαιολογία για να υποδουλωθεί μόνιμα η ανθρωπότητα αποτυγχάνει. Για παράδειγμα, ακούστε το avatar Bibi Netanyahu να δηλώνει ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε από τον κοροναϊό, είναι όλα ανοησίες.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/netanyahu-corona-nonsense.mp4

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ δήλωσε την Κυριακή ότι τερματίζει τις υποχρεωτικές εξετάσεις COVID-19 για αφίξεις στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Για να δείτε τι σχεδίαζαν, κοιτάξτε αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης Covid. Αυτό βρίσκεται στην Αυστραλία, όχι στην Κίνα.

Και στην Κίνα επίσης υπάρχει εξέγερση κατά του δραστικού ολοκληρωτισμού του Covid εκεί. Η Κίνα αντιμετωπίζει συνεχείς επικρίσεις και δημόσια δυσαρέσκεια για τα lockdowns της. Η έξαρση Covid αναγκάζει το κόμμα να επιλέξει μεταξύ της οικονομικής ανάπτυξης που παρέχει μια πηγή νομιμότητας για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και των προσπαθειών του Xi να δείξει ότι το μοντέλο της Κίνας είναι ανώτερο από τη δυτική δημοκρατία.

https://m.timesofindia.com/world/china/chinas-leaders-warn-against-questioning-covid-zero-policies/articleshow/91362968.cms

Η κινεζική ιστορία δείχνει ότι ο κινεζικός λαός θα ανεχτεί πολλή καταστολή πριν ξαφνικά και συλλογικά εκραγεί σε εξέγερση. Το παρακάτω βίντεο είναι ένα παράδειγμα.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/chinese-villagers-throw-rocks-at-covid-cops.mp4

Τώρα, ένας πληροφοριοδότης από την Κίνα μας έστειλε αποδείξεις ότι τα εκτεταμένα τεστ covid ήταν απλά ένα περίτεχνο σχέδιο από το γαλλικό υποκατάστημα της οικογένειας Rothschild για δωροδοκίες με ξέπλυμα χρήματος σε Κινέζους αξιωματούχους. Ψεύτικα τεστ Covid κατασκευάστηκαν στην Κίνα και στη συνέχεια αγοράστηκαν με μεγάλο κόστος από την κυβέρνηση, με την προσποίηση ότι εισάχθηκαν από εταιρείες όπως η Roche, λέει ο πληροφοριοδότης. Αυτό το βίντεο δείχνει ένα ανθυγιεινό τεστ PCR στην Κίνα, εκεί όπου έκαναν «ακριβά γαλλικά τεστ».

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/china-pcr-test-factory.mp4

Αυτή η εμφάνιση ενός κόκκινου ουρανού πάνω από τη Σαγκάη μπορεί κάλλιστα να είναι ένα σημάδι ότι κάτι πρόκειται να συμβεί στην Κίνα.

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/blood-red-sky-near-shanghai-26906122

Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας υπόσχονται ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές. Στις Φιλιππίνες πρόκειται να αναλάβει την προεδρία το μέλος της οικογένειας Δράκων Bongbong Marcos. Συνεργάζεται με τη συμμαχία και υπογράφονται έγγραφα για την αποδέσμευση χρηματοδότησης με σκοπό μια πλανητική αναβίωση, υπόσχονται οι πηγές. Η απομάκρυνση του Προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε θα σημαίνει επίσης ότι ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ θα χάσει την προστασία του εκεί, προσθέτουν πηγές της CIA στην Ασία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια παράδοση.

Η εκλογή του Marcos είναι μόνο μια από τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Πηγές του Αμερικανικού Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος λένε ότι κάτι θα συμβεί και στη Ρωσία:

Η ερμηνεία ότι ο Πούτιν πρέπει να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει εγχείρηση για πιθανό καρκίνο είναι ιστορία κάλυψης. Ο Πούτιν βρίσκεται σε φάση αναβάθμισης, όπως θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε. Αν εμφανιστεί τη Δευτέρα 9 του μηνός για την παρέλαση της Νίκης του Β’ ΠΠ, θα δείτε τη διαφορά. Θα είναι προφανής. Εάν εμφανιστεί σωσίας ή CGI- ολόγραμμα επίσης θα το καταλάβετε. Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τι μεταδίδεται στις ειδήσεις. Αν ο τελευταίος εμφανιστεί στους εορτασμούς σημαίνει ότι η αναβάθμισή του δεν έχει ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία, θα δούμε έναν νεότερο άντρα ήδη από τη Δευτέρα 9 του μηνός.

Καθώς αυτό το άρθρο επρόκειτο να αναρτηθεί, φωτογραφίες του Πούτιν στα μέσα ενημέρωσης στην παρέλαση Νίκης κατέστησαν σαφές ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή ένας νέος και βελτιωμένος Πούτιν για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία. Έτσι, εάν οι πηγές έχουν δίκιο, θα υπάρξει αλλαγή καθεστώτος στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τον Καναδά και αλλού από αυτή την εβδομάδα, ακολουθούμενη από αποκαλύψεις κρυμμένης έως τώρα τεχνολογίας.

Για παράδειγμα, οι τύποι του διαστημικού προγράμματος λένε ότι τώρα τα μωρά παράγονται σε τεχνητές μήτρες. Αυτό θα επιτρέψει μια μαζική αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού για να προετοιμαστεί για τον αποικισμό του σύμπαντος, λένε οι πηγές. Τα παρακάτω βίντεο το απεικονίζουν αυτό.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/designer-humans.mp4

Περιττό να πούμε ότι το βρίσκουμε ανησυχητικό αλλά σημαντικό να ενημερώσουμε τους ανθρώπους, έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί μια συλλογική και δημοκρατική απόφαση σχετικά με αυτήν την τεχνολογία.

Τώρα, ας δούμε περισσότερα από τα τελευταία νέα από το έργο Μπλε Ακτίνα. Εδώ η ανώτερου επιπέδου πηγή μας από τη Μυστική Διαστημική Δύναμη μας λέει:

«Στα ανατολικά της Ανταρκτικής (η περιοχή που ήταν πολύ ζεστή τους τελευταίους μήνες) ανακαλύφθηκε ένα τεράστιο αρχαίο εξωκοσμικό σκάφος. Εκτιμάται ότι έχει διάμετρο πάνω από 1,5 χιλιόμετρο. Οι ανασκαφές συνεχίζονται. Δίπλα στο σκάφος βρίσκεται κάτι που δείχνει να είναι μια αρχαία πόλη. Αυτά είναι εντελώς εκτός των ραντάρ. Αυτή η επιχείρηση ανάκαμψης ελέγχεται από τον Τραμπ, τον Πούτιν και τη Συμμαχία. Σχεδόν καθημερινά ανακαλύπτονται όλο και περισσότερα. Κανείς δεν επιτρέπεται να μπει στην περιοχή. Οι επιστήμονες, οι ειδικοί και ο ρωσικός/αμερικανικός στρατός ειδικών επιχειρήσεων επί τόπου δεν επιτρέπεται να φύγουν μέχρι νεωτέρας. Ισχύουν εντολές φίμωσης. Αυτό φαίνεται να είναι μέρος του λόγου για τη θέρμανση της περιοχής. Η χρήση της μαγνητικής μετατόπισης των πόλων μαζί με τα Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα από το διάστημα ΤΩΡΑ ελέγχεται από τη Συμμαχία.  

Υπάρχουν πολλά πολύ αρχαία «πράγματα» θαμμένα δεκάδες χιλιάδες χρόνια κάτω από τον βαθύ πάγο. Οι επιστήμονες το βρήκαν ακριβώς όπως το τεράστιο συγκρότημα ναών στην Καμπότζη που είναι θαμμένο κάτω από το δάσος, αλλά με ένα νέο είδος ραντάρ που ονομάζεται LIDAR. Είναι μεγαλύτερο από τον Angkor Wat. Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αρχαία πόλη στον κόσμο

Φυσικά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άδεια για ένα τηλεοπτικό συνεργείο και μια ομάδα δημοσιογράφων για να επισκεφθούμε την Ανταρκτική και να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για κάτι πραγματικό.

Οι πηγές μας παρείχαν επίσης ένα βίντεο με «την αντιβαρυτική συσκευή TR3B που κατασκευάστηκε από την Northrop Grumman Corporation». Το γεγονός ότι αναγνωρίζουν τον κατασκευαστή είναι ένα καλό σημάδι που δείχνει ότι αυτή η τεχνολογία πρόκειται να διατεθεί στο ευρύ κοινό.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/anti-grav.mp4

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα δείξουμε μερικές ακόμα εικόνες που σχετίζονται με την Μπλε Ακτίνα.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/beam1.mp4

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/beam.mp4

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/apollo17.mp4

(Το APOLLO 17 εκτοξεύτηκε στις 7/12/1972 και ήταν η τελευταία επανδρωμένη αποστολή στη σελήνη. Στις εικόνες με αριθμό καταλόγου AS17-135-20680HR της σελήνης φαίνεται το ίχνος πυραμίδας στο βάθος.)

Εν κατακλείδι, η ιστορία που μας λένε είναι ότι όταν τελικά ηττηθεί η ΧΜ, θα κυκλοφορήσει στο κοινό το κέρας της Αμάλθειας φουτουριστικής τεχνολογίας και η καραντίνα στον πλανήτη Γη θα τελειώσει.

Ως συνήθως με αυτά τα πράγματα, πιστέψτε το όταν το δείτε. Στο μεσοδιάστημα, όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να απελευθερωθεί πραγματικά η ανθρωπότητα.

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters