Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!! ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!



Α  Π  Ο  Κ  Λ  Ε  Ι  Σ  Τ  Ι  Κ  Ο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

  «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Γράφει η Πόπη Σουφλή

Το βίντεο που ακολουθεί είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει σεισμό.


Έναν σεισμό ΕΛΠΙΔΑΣ για τον Ελληνικό λαό, αλλά  ΕΦΙΑΛΤΗ για τον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο…..






Δύο πρόσωπα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,αναλαμβάνουν το βάρος να αποκαλύψουν ασύλληπτα στοιχεία όλων των πολιτικών κομμάτων (βασικά όσων άσκησαν εξουσία, αλλά και όλων των κοινωνικών φορέων που  σιωπούν αν και γνωρίζουν την αλήθεια) εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ξεκινώντας από
την ΕΡΤ που βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω του κλεισίματός της, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αποκαλύπτει  πως από τον Φεβρουάριο του 2012 ο Φορέας που εκπροσωπεί, έχει καταθέσει εξώδικο για την σιωπή των δημοσιογράφων της (αναφέρονται και τα ονόματα) στο έγκλημα των Τραπεζών, οι οποίες πήραν 168 δις και δεν τα απόδωσαν ως όφειλαν στους δανειολήπτες.

Αποκαλύπτει δε πως το ίδιο εξώδικο θα κατατεθεί και στην νέα «δημόσια» τηλεόραση την ΝΕΡΙΤ με τα νέα στοιχεία που υπάρχουν για τα χρήματα που έλαβαν οι Τράπεζες που μέχρι στιγμής ανέρχεται στα 233 δις, ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι από τα κρατικά ταμεία, έχουν αποκρυβεί πολλά ομόλογα που ανέρχονται σε… πολλά δις και που φυσικά θα πέσουν και αυτά στις πλάτες του ελληνικού λαού.

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχε αποφασιστεί από το 2011! Το ίδιο και το κλείσιμο των σχολείων, των νοσοκομείων και όχι μόνο» είπε ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης… και συνέχισε:


«Οι βουλευτές δεν διάβασαν το Μνημόνιο. Το υπέγραψαν χωρίς να ξέρουν τι υπογράφουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους γι αυτό και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.


Ευθύνες όμως θα έχουν και όσοι ψηφίσουν και πάλι αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.. και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Τα αστεία τελείωσαν»!

Τον βρώμικο ρόλο που θα υπηρετήσει η ΝΕΡΙΤ, αποκαλύπτει μέσα από  το βίντεο ο κ. Θεοδωρίδης.


Στη συνέχεια, με ντοκουμέντα αποκαλύπτει τον ρόλο των Εφοριακών, που στην ουσία λειτουργούν ως συνεργοί των δωσίλογων, καθώς και των Δημοσίων Υπαλλήλων, που υπακούουν σε παράνομες διαταγές και σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν στην Δικαιοσύνη, ενώ εις βάρος τους θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για επιλεκτική μεταχείριση, γεγονός που θα τους καθιστά αυτομάτως εκτός υπηρεσίας, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές διαδικασίες.

«Όλοι οι  δημόσιοι υπάλληλοι, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν με ποιο στρατόπεδο θα είναι. Με τους παράνομους εντολείς τους, ή με τον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.


Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρίδης, αποκάλυψε τα κρυφά σημεία του Μνημονίου, που είναι εις βάρος του ελληνικού λαού.


Επεφύλαξε όμως και μια ευχάριστη έκπληξη για τους δημοσίους υπαλλήλους, όταν αποκάλυψε ότι: 
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορούν να διεκδικήσουν με αγωγές και να πάρουν πίσω όσα χρήματα τους έκοψαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Ο Ελληνικός λαός, μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να διεκδικήσει τα Δικαιώματά του»!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτιά στα μπατζάκια της διεφθαρμένης και διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης, έβαλε ο κ. Θεοδωρίδης, με τα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στα χρόνια του Μνημονίου.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Κατσιρέα «πως θα αντιμετωπίσει ο Φορέας του κ. Θεοδωρίδη το πολιτικό και όχι μόνο Σύστημα, εκείνος του απάντησε:


«Όταν έχεις για… «δάσκαλο» τον απατεώνα Βενιζέλο, ακολουθείς τα βήματά του και βγαίνεις από το πρόβλημα, αντιμετωπίζοντας το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα! ΝΟΜΙΜΑ!»!!!!!!!!!!!



Τηλεφωνική παρέμβαση στην  τηλεοπτική εκπομπή, έκανε το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, η οποία είχε αποκαλύψει την διόγκωση του ελληνικού χρέους και τον ρόλο του πρώην τσάρου της οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, και βάσει των καταγγελιών της αλλά και των καταγγελιών του πρώην Αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Νίκου Λογοθέτη και του πρώην Διευθυντή Γιώργου Στρόμπλου, οι πρώην Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, άσκησαν δίωξη για κακούργημα, στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί η κυβέρνηση  δεν παύει από την θέση του τον Ανδρέα Γεωργίου, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκάλυψε πως «ο Όλι Ρεν και ο Ράιντερμάχερ, ασκούν εκβιασμό στην τρικομματική κυβέρνηση, πως δεν θα δώσουν τις δόσεις των δανείων στην Ελλάδα, αν πειραχτεί ο Γεωργίου».


Η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, πέρασε στη συνέχεια και σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη:


Ότι σε συνεργασία  με τον Ευρωβουλευτή και Φιλέλληνα ΝΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ, ανακάλυψαν την παραβίαση του ίδιου του Καταστατικού του ΔΝΤ προκειμένου να καταστρέψει την Ελλάδα»!!!!!!!!!


Καταπέλτης όμως ήταν η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για τον ρόλο των δικηγόρων στην περίπτωση αυτή.


«Πού είναι οι δικηγόροι, να υπερασπιστούν  την Ελλάδα, σ’ αυτή την τεράστια παρανομία του ΔΝΤ»;


Και προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, συμπλήρωσε!


«Οι Έλληνες, μπορούν να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον του ΔΝΤ, στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια»!


Ποιος θα αμφισβητήσει αλήθεια, το θάρρος και την τόλμη αυτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ;


Αυτής της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, που αψήφησε την ένα πανίσχυρο παγκόσμιο πολιτικό-οικονομικό  σύστημα, και αποκάλυψε την σκευωρία εις βάρος της Ελλάδας;


Όσοι  γνωρίζουν από κοντά την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ξέρουν ότι σπανίζουν τέτοιοι καθαροί και έντιμοι άνθρωποι.


Εκφράζοντας την απέχθειά της στο πολιτικό σύστημα έτσι όπως αυτό έχει δομηθεί τα τελευταία σαράντα χρόνια, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκάλυψε, ότι :


«Θα σταθώ στο πλευρό ενός πολιτικού φορέα, που θα απαρτίζεται από έντιμους απλούς πολίτες και όχι πολιτικούς»!


Καταπέλτης ήταν η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, κατά της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας τον διαπλεκόμενο ρόλο της με το πολιτικό σύστημα.


«Η ΕΡΤ, ποτέ δεν μας έβγαλε να μιλήσουμε για το σκάνδαλο  παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για την διόγκωση του πλασματικού χρέους και τις αλχημείες του.


Τώρα, οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, ζητούν συμπαράσταση από τον Ελληνικό λαό…. Πού ήταν όμως αυτοί, όταν ο Γεωργίου, απειλούσε πρόσφατα τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ με απόλυση, αν δεν υπέγραφαν τα παράνομα έγγραφά του»;;;;;;;;


Απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο Χρήστο Κατσιρέα, έκανε λόγο  για την οργή των ελλήνων, που σύντομα θα ξεσπάσει.


«Γινόμαστε όλο και περισσότεροι… Είμαστε το κύμα που συνεχώς μεγαλώνει και θα πνίξει όσους  συνειδητά καταστρέφουν την Ελλάδα»!

Κλείνοντας την σύντομη τηλεφωνική της παρέμβαση, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,κατήγγειλε την διαφορά του ποσού των δόσεων που ισχυρίζεται το             ΔΝΤ και το οποίο ανέρχεται σε 36 δις, ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως έχει λάβει 20 δις.


«Τα 16 δις, που βρίσκονται»; Ρώτησε εύλογα η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αλλά την απάντηση σ’ αυτό το καίριο ερώτημα, ΜΟΝΟ οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων χρόνων μπορούν να δώσουν..


Στην ευθεία σύγκρουση με τους υπηρέτες του Μνημονίου, δηλαδή την κυβέρνηση ζήτησε να προχωρήσει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να κερδίσει και πάλι την ελευθερία του και την ελευθερία της χώρας του, προτείνοντας λύσεις με ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ τους οποίους και απαρίθμησε όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί.


«Εφαρμόζουμε απόλυτα τους νόμους που το ίδιο το πολιτικό σύστημα έφτιαξε για να προστατεύεται…… ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ» τόνισε με έμφαση και συνέχισε:

«ΤΕΡΜΑ Η ΑΜΥΝΑ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»!


Λάβρος κατά του δικηγορικού κλάδου, ήταν ο κ. Θεοδωρίδης, επιρρίπτοντάς τους μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας και εξήγησε επαρκέστατα γιατί.….



Στη συνέχεια, με στοιχεία και ντοκουμέντα, αποκάλυψε την ύπαρξη «κρυφών ομολόγων» που δεν έχουν καν εγγραφεί στα βιβλία του κράτους, και μάλιστα τον ρόλο του Κώστα Σημίτη ως πρωθυπουργού, στην ύπαρξη αυτών των ομολόγων…



Ο κ. Θεοδωρίδης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Χρήστου Κατσιρέα, σχετικά με τα διάφορα  κινήματα που δημιουργούνται, απάντησε:



«Το να δημιουργήσεις ένα κίνημα πολιτών, είναι πολύ εύκολο. Τα κινήματα όμως πρέπει να έχουν στόχους και να δίνουν απτές λύσεις στον ελληνικό λαό.


 Κανένα κίνημα μέχρι σήμερα, από αυτά που έχουν δημιουργηθεί, δεν δίνουν ουσιαστικό διέξοδο στους έλληνες πολίτες.


Γιατί κανένα κίνημα δεν έχει μπει στην ουσία του προβλήματος και κανένα δεν πολεμάει το πολιτικό σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!


Σε όλα τα κινήματα, έχουμε δώσει τα στοιχεία που σας παραθέτω. Ενώ όλα παραδέχονται πως τα στοιχεία είναι σωστά, γιατί τους δείχνουμε τους νόμους και τα ΦΕΚ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;»


Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις των ημερών, περί μισθών και συντάξεων στα 360 ευρώ, ο κ. Θεοδωρίδης, με στοιχεία αποκάλυψε πως «ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και διάβασε το επίσημο ΦΕΚ….


Ο κ. Θεοδωρίδης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον…. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ που έφερε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.


«Είναι ένας νόμος, που στην ουσία, δεν διασφαλίζει την ζωή των ελλήνων πολιτών! Μας έκαναν αναλώσιμο προϊόν! Θα μπορούν καθημερινά, να συμβαίνουν… «ατυχήματα»!!!!!!!!!!!

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
με τον Χρ.Κοτσιρεα. Καλεσμένος ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης από το κινημα αντίσταση τώρα. Παρεμβαίνει τηλεφωνικά η Ζωή Γεωργαντά. - Captured Live on Ustream athttp://www.ustream.tv/channel/xorisfm
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1004.html

Ε.Ν.D ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παρασκευή 21.06.2013 στις 18.00 ο Πρόεδρος της Ε.Ν.D. Δρ Μανώλης Λαμπράκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. Κύριος Αντώνης Βαλσαμάκης σε μια ακόμα αποκαλυπτική εκπομπή με τον Νίκο Αμάραντο στο artFM Radio www.artfmradio.com



Παρασκευή 21.06.2013 στις 18.00 ο Πρόεδρος της Ε.Ν.D. Δρ Μανώλης Λαμπράκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. Κύριος Αντώνης Βαλσαμάκης σε μια ακόμα αποκαλυπτική εκπομπή με τον Νίκο 
Αμάραντο στο artFM Radio 
                 


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/21062013-1800-d-d-artfm-radio.html

Αρτέμης Σώρρας ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αρτέμης Σώρρας
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ (Τ-bills )ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΑΞΙΑΣ 600ΔΙΣ U.S. $ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ
ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ
(100ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% λόγω μνημονίου
και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!)
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ
(στην περίπτωση που θα είχε μία πιό συμφέρουσα προσφορά)!
ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ‘η ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ …
ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,,,, “ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”
Αρτέμης Σώρρας

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ (Τ-bills )ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΑΞΙΑΣ 600ΔΙΣ U.S. $ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ
ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ
(100ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% λόγω μνημονίου
και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!)
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ
(στην περίπτωση που θα είχε μία πιό συμφέρουσα προσφορά)!
ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ‘η ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ …
ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,,,, “ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”


 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9886.html

Παρακαλώ ενημερωθήτε για τον Οργανισμό END NATIONAL DEBT και απαιτήστε από την Κυβέρνηση επίσημα να δώσει εξηγήσεις για την πρόταση και την προσφορά τους.

Παρακαλώ ενημερωθήτε για τον Οργανισμό 
END NATIONAL DEBT και απαιτήστε από την Κυβέρνηση επίσημα να δώσει εξηγήσεις για την πρόταση και την προσφορά τους.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30-9-12. 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ЭЄ 2013 ЭЄ END.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

Συνελληνίδες, συνέλληνες,

ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Υποστηρίζουμε και διεκδικούμε την χρηματιστική προσφορά του Αρτέμη Σώρρα των 600 δις δολλαρίων ήδη κατατεθειμένων εις το όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, σε ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου ΑΑΑ.
Ηρθε η ώρα να βρεθούμε δίπλα στον Ελληνα Αρτέμη Σώρρα και σε μέλη του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-END.
Να υποστηρίξουμε τον αγώνα τους-μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Την Παρασκευή 28/6/2013 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων των Αθηνών εκδικάζεται η μήνυση των Α.Γεωργιάδη- Ι. Δαραβίγκα κατά του Αρτεμίου Σώρρα με ισχυρισμό εκ μέρους των ότι τα ήδη κατατεθειμένα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου ΑΑΑ εις το όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι.....πλαστά ή ανύπαρκτα!
Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, Κτήριο Προκάτ, Αίθουσα 1, ώρα 9 π.μ. (Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΚΤΙΝΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ!

Ηρθε η ώρα να βρεθούμε δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα και σε μέλη του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-END. Να υποστηρίξουμε τον αγώνα τους-μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/end-national-debt.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ- ΦΕΚ η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες



https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=542641865782105&id=461447663901526
Αρτέμης Σώρρας
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ

Tasos Paterakis: ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ



Κάνω ἔκκληση σὲ ὅλους ὅσους ἔχει περισσέψει δυνατότητα σκέψεως.
Παραθέτω τὰ βασισκὰ συστατικὰ ποὺ δὲν ἀφήνουν περιθώρια ἀμφιβολίας τῆς δρομολογήσεως τῶν γεγονότων. Ἀκολουθοῦν κατὰ γράμμα τὸν σχεδιασμό τῆς διαλύσεως τῆς Ἑλλάδος καὶ τοῦ ἑλληνισμοῦ.


1. Ὑποχρεωτικὴ γλῶσσα τὰ τούρκικα στὰ σχολεῖα
2. Μουσουλμανοποίηση τῆς Ἑλλάδος μέσῳ παράνομων μεταναστῶν
3. Φιλότουρκοι καὶ λαθρομεταναστολάγνοι δήμαρχοι
4. Τουρκικὰ σήριαλ, εἰδήσεις, γεγονότα στὶς τηλεοράσεις
5. Προώθηση κόμματος μὲ μουσουλμανικὴ πλειοψηφία καὶ ὑποστήριξη
6. Ἀναβίωση τῆς ὀθωμανικῆς αύτοκρατορίας
7. Σχέδιο δημιουργίας ἀνεξάρτητου κράτους Κωνσταντινουπόλεως
8. Ἀποδοχὴ ὁμοσπονδίας Ἑλλάδος – Τουρκίας
9. Ἡ ἀπόλυτος σιγὴ τοῦ ἱερατείου ποὺ βλέπουν ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν ὀρθοδοξία τους νὰ καταποντίζεται.

Ἀναφορὲς κατ᾽ἀντιστοιχία τῶν ἀνωτέρῳ:

1. ΦΕΚ. Σελὶς 12373, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Απ. Φύλλου 867, 10 Ἰουλίου 2006http://www.terrapapers.com/?p=3789
2. Περιττεύει οἰαδήποτε ἀναφορά, σχόλιο ἢ ἀπόδειξη γιὰ τὸν παράνομο ἐπικοισμὸ μὲ τὴν βοήθεια τοῦ ἰδίου τοῦ κράτους.
3. Καμίνης, Μπουτάρης παρομοίως περιττεύει οἰδήποτε ἀναφορὰ ἢ σχόλιο τῶν γραικύλων μισελλήνων
4. Μὲ πρωτοστάτη τὸ ἀνθελληνικὸ MEGA , τὸ αἶσχος συνεχίζεται
5. Εἶναι γνωστὸ τοῖς πᾶσι ὅτι οἱ ἑπόμενες ἐκλογὲς θὰ ἀναδείξουν τὸν ἀνθέλληνα δουλέμπορο Τσίπρα, μὲ τὸ κόμμα τῶν ἠλιθίων ὑποστηρικτῶν τῶν δῆθεν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, ἀνεξαρτήτως ψηφοφορίας. Εἶναι μία εὐκαιρία νὰ ὑπενθυμίσῳ ὅτι τὸ ἐκλογικὸ ἀποτέλεσμα εἶναι διάφορο τῆς ψηφοφορίας. Οἱ ἐκλογὲς ποὺ «ἀνέδειξαν» τὴν σημερινὴ δικτατορία τῆς τρικομματικῆς ἀθλιότητος εἶναι ἄκυρες διότι:
- Ὁ πληθυσμὸς στοὺς ἐκλογικοὺς καταλόγους (2011) εἶναι 9.902.000, οἱ ἐγγεγαμμένοι 9.951.000 δηλαδὴ περισσότεροι 49.000
- Οἱ 0-18 ἐτῶν ποὺ δὲν ψηφίζουν εἶναι ἄνω τῶν 2.300.000
- Οἱ διπλοεγγεγραμμένοι 2.500.000.
Αὐτὸ καθιστᾶ τὶς ἐκλογὲς ἄκυρες ἀλλὰ οὐδεὶς ὁμιλεῖ περὶ αὐτοῦ. Οἱ ἑπόμενες ἐκλογὲς θὰ ἔχουν πρωθυπουργὸ τὸν Τσίπρα καὶ ἀντιπολίτευση τὴν Χρυσὴ Αὐγή, ἀνεξάρτητα τοῦ πόσοι καὶ ἂν ψηφίσουν. Ἐνδέχονται καὶ ἀδιανόητες συνεργασίες προκειμένου νὰ ἐξαχθῇ τὸ ἐπιθυμητό γι᾽αὐτοὺς ἀποτέλεσμα.

6. Μυστικὸ σχέδιο τῶν ΗΠΑ γιὰ ἀνασύσταση τῆς Ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6567.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=FfFrynxn7os

7. Ἀποκάλυψη τοῦ σχεδίου ἀπὸ τὸν Γ. Ἀϋφαντῆ στὴν ἐκπομπή: «2.3.2013 ΣΤΡ. Γ. ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ » γιὰ τὴν δημιουργία καὶ τὸν τρόπο ποὺ θὰ ἐπιτευχθῇ τὸ ἀνεξάρτητο κράτος Κωνσταντινουπόλεως μετὰ τὴν διάλυση τῶν δύο χωρῶν Ἑλλάδος καὶ Τουρκίας καὶ τὴν ὑποχρεωτικὴ συγχώνευσή τους (φυσικὰ κάτω ἀπὸ μουσουλμανικὸ καθεστώς). (σ.σ.) Σχεδιάζεται ἡ δημιουργία τῆς πόλεως τῶν Ἀθηνῶν τῶν 17.000.000 καὶ τῆς Θεσσαλονίκης τῶν 12.000.000. Δὲν ἔχω ἀρκετὲς ἀποδείξεις γιὰ νὰ ὑποστηρίξῳ τὴν πληροφορία ἀλλὰ μπορεῖτε νὰ καταλάβετε καὶ νὰ κατανοήσετε πλέον τὴν στρατηγικὴ τοποθέτηση τῶν δύο γραικύλων δημάρχων. Ἡ σύστασις τῶν πληθυσμῶν βέβαια δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ εἶναι ἑλληνικῆς καταγωγῆς καὶ ἡ μειονότης μας θὰ γίνῃ γεγονός. Ἡ πληροφορία τοῦ ἀνεξάρτητου κράτους «διέφυγε» ἀπὸ τὸν Βαρθολομαῖο, ἄγνωστο ἐὰν ἐπρόκειτο γιὰ ἐσκεμμένη ὴ στοχευμένη ἀναφορὰ ἐπὶ τοῦ θέματος.
Τὸ βίντεο εἶναι: 1:31:53´´, ἀλλὰ παρακολουθεῖστε μόνο τρία λεπτὰ καὶ σαράντα δευτερόλεπτα, ἀπὸ 0:47:00´´ ἔως 0:50:40´. Βρίσκεται στὴν διεύθυνση:http://www.youtube.com/watch?v=vzPPGWoRSyo

8. ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
http://www.pentapostagma.gr/2013/06/blog-post_14.html#ixzz2W8TdLCNX
Βάσει τῶν ἀνωτέρῳ δὲν γνωρίζω ἐὰν ὑπάρχουν ἀκόμη ἀμφιβολίες στοὺς ἀναγνῶστες γιὰ τὴν τακτικὴ ποὺ ἀκολουθεῖται καὶ τὴν συνεργασία γραικύλων πολιτικῶν, δημοσιογράφων, καναλαρχῶν καὶ σωρείας ἄλλων ἀνθελλήνων γιὰ τὴν συντονισμένη προσπάθεια ὁλοκληρώσεως τοῦ σχεδίου διαλύσεως τῆς Ἑλλάδος καὶ ἀφανισμοῦ τοῦ ἑλληνισμοῦ. Πρωτοστάτησαν στὴν προδοσία καὶ ἦταν ὅλοι γνῶστες τοῦ σχεδίου ΕΛΙΑΜΕΠ, Διαμαντοπούλου, Ῥεπούση, Δραγῶνα, Παπαχελᾶς (Νέος διευθυντὴς τῆς ΕΡΤ - ΝΕΡΙΤ = κερὶ στὰ ἑβραϊκά, Ένα κατάλληλο όνομα για ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της Hannukah),http://www.panelnews.gr/2013/06/nerit.htmlσύσσωμη ἡ πολιτικὴ ἡγεσία ἡ νῦν καὶ τῶν προηγουμένων ἐτῶν.

10. Τὸ ἱερατεῖο ἔχοντας γνώση τοῦ σχεδίου ἀσχολεῖται μόνο μὲ τὸ πῶς θὰ διατηρήσῃ τὴν περιουσία του καὶ ἀδιαφορεῖ γιὰ τὴν μουσουλμανικὴ εἰσβολὴ προβάλλοντας τὴν ἑμετικὴ δικαιολογία ὅτι εἴτε εἶναι πρόβλημα τοῦ κράτους, εἴτε ὁ θεὸς ἀγαπάει ὅλα τὰ πλάσματά του. Πιθανῶς θὰ ἔχουν συμφωνήσει καὶ πάλι ὅπως καὶ ἄλλοτε στὴν τουρκοκρατία καὶ ἀργότερα μὲ τὸν Χίτλερ νὰ τοὺς ἀφήσῃ νὰ συνεχίσουν νὰ ζοῦνε διατηρῶντας τὴν περιουσία τους καὶ πουλῶντας κούφια θεολογία στοὺς κακομοίρηδες ποὺ δὲν ἔχουν στὸν ἥλιο μοῖρα καὶ περιμένουν νὰ σωθοῦν ἀπὸ τὰ εὐχέλαια. Ἐπιπλέον τὸ μόνο ποὺ προσέχουν εἶναι νὰ τὰ ἔχουν καλὰ μὲ τοὺς ἑβραίους γιὰ νὰ ἐξασφαλίσουν τὴν περιουσία τους σὲ σημεῖο ποὺ ἀποδέχθηκαν τὴν ἀνυπαρξία τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς σταύρωσης : «…επιβεβαιώνοντας ότι η συνολική ευθύνη για τη σταύρωση του Ιησού, η οποία βαρύνει τον εβραϊκό λαό είναι ένα αβάσιμο δόγμα».
http://olixnos.blogspot.com.au/2013/06/d.html

Κάνω ἔκκληση γιὰ ἀφύπνιση ὅλων ὅσων ἔχουν τὴν δυνατότητα ἀκόμη νὰ σκέφτονται καὶ εἰδικώτερα στοὺς πεπλανημένους καὶ ἀποκοιμισμένους παρωπιδικοὺς ἀριστερούς, νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν πλάνη τους καὶ νὰ τοποθετήσουν τοὺς πολιτικοὺς καὶ τὶς ἐκλογὲς ἐκεῖ ὅπου τοὺς πρέπει, ὥστε νὰ δοῦμε πῶς θὰ διασώσουμε ὅ,τι μποροῦμε ἀπὸ τὴν ἅλωση τῆς πατρίδος μας καὶ τοῦ ἑλληνισμοῦ ἀπὸ τὴν ἐπίθεση ποὺ ἐπιτελεῖται, μετὰ τὴν κατὰ γράμμα ἐφαρμογὴ τῆς ἀποφάσεως τοῦ μισανθρώπου Henry Kissinger (ποὺ κατὰ πολλοὺς ἠλιθίους, ἀκόμη καὶ σήμερα ἀμφισβητεῖται) ὅτι πρέπει νὰ πληγοῦμε βαθειά στὶς ῥίζες μας, τὴν γλῶσσα καὶ τὴν θρησκεία προκειμένου νὰ συνετισθοῦμε διότι ἀποτελοῦμε πρόβλημα στὴν εὐαίσθητη περιοχὴ τῆς Μεσογείου.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΦΕΚ η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες | TERRAPAPERS
www.terrapapers.com
Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους ..και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπο



http://www.terrapapers.com/?p=3789

http://www.terrapapers.com/?p=3789
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6628.html

ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ «ΝΕΣΤΩΡ»




Το δωδεκαώροφο «μάτι» που βλέπει τους αόρατους κοσμικούς αγγελιοφόρους, οι εξωγαλαξιακοί πλανήτες και ο μυστικός κώδικας της δημιουργίας

ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ «ΝΕΣΤΩΡ»

http://www.youtube.com/watch?v=1kSar6yewaU



http://technologein.pathfinder.gr/nestor





Ενα πείραμα πέρα από τη φαντασία, ένα ταξίδι στον χωροχρόνο του Σύμπαντος και οι πρώτες κλεφτές ματιές από τον βυθό
Επιχείρηση Νετρίνα στην Πύλο του... Διαστήματος

ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ της Πύλου (κοντά στο φρέαρ των Οινουσσών) βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα της υφηλίου. Εκεί ­ στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου ­ προετοιμάζεται πυρετωδώς ένα απίστευτο και αλλιώτικο «ταξίδι» στον χωροχρόνο του Σύμπαντος. Η αντίστροφη μέτρηση μόλις άρχισε... Ο «Νέστωρ», το εντυπωσιακό υποβρύχιο τηλεσκόπιο (που πήρε το όνομά του από τον βασιλιά της περιοχής στην αρχαιότητα), πέρασε με επιτυχία τα πρώτα δοκιμαστικά τεστ στα 4.200 μέτρα υπό την επιφάνεια της θάλασσας και ετοιμάζεται να «αναλάβει δράση» σε ακόμη μεγαλύτερα βάθη. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανιχνεύει τα ανεπαίσθητα ίχνη που αφήνουν στο στιγμιαίο πέρασμά τους από τον πλανήτη μας οι αρχέγονοι κοσμικοί αγγελιοφόροι, τα νετρίνα, τα μυστηριώδη εκείνα στοιχειώδη σωματίδια με τη σχεδόν μηδενική μάζα και με καθόλου ηλεκτρικό φορτίο που γεννήθηκαν μαζί με το... άπειρον και «ζουν» μέσα σε αυτό διασχίζοντας ανεμπόδιστα με την ταχύτητα του φωτός οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο τους: γαλαξίες, νεφελώματα, μαύρες τρύπες, αστέρια και πλανήτες. Οι επιστήμονες ευελπιστούν τώρα ότι μέσα από τα μάτια του «Νέστορα» θα μπορέσουν να «δουν» κάτι από το αόρατο άγνωστο· να καταγράψουν έστω και μία στιγμούλα από την αστραπιαία λάμψη του άπιαστου, που κουβαλάει μέσα του τις χαμένες σελίδες από το μυθιστόρημα του χάους. Για να ανακαλύψουν στις... περγαμηνές του το αιώνιο ζητούμενο: τον μυστικό κώδικα της δημιουργίας του κόσμου. Να προσπελάσουν τα αδιάβατα μονοπάτια του χρόνου. Να ανοίξουν ένα παράθυρο με θέα στο εσωτερικό μιας μαύρης τρύπας, στα έγκατα ενός εξωγαλαξιακού πλανήτη ή τη στιγμή ακριβώς της έκρηξης ενός αστεριού που βρίσκεται σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός. Εκείνο όμως που συναρπάζει τους επιστήμονες πιο πολύ είναι ότι θα γίνουν μάρτυρες φαινομένων και γεγονότων που πιθανόν να αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή τους! Μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, εδώ, όμως, στην Ελλάδα, λίγο πιο έξω από τον ιστορικό Κόλπο του Ναυαρίνου, γράφεται τώρα ο πρόλογος ενός νέου κεφαλαίου στην επιστήμη, της αστρονομίας των νετρίνων.


Στο πείραμα συμμετέχουν περισσότεροι από 70 ειδικοί ερευνητές (από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ρωσίας και της Ιαπωνίας). Το σύνολο των εργασιών συντονίζεται από την ελληνική επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Τεχνολογιών και Ερευνών Βαθείας Θαλάσσης και Αστροσωματιδιακής Φυσικής Νετρίνων της Γενικής Γραμματείας Ερευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, με επικεφαλής τον καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λεωνίδα Κ. Ρεσβάνη,ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος το οποίο στο πλαίσιο του «Mega Science» του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα συνολικά τέσσερα μεγάλης κλίμακας πειράματα που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.
Αρχικά η ιδέα της πόντισης ενός υποβρυχίου τηλεσκοπίου που θα ανιχνεύει νετρίνα ίσως να ακούγεται απλή. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για κάτι εξαιρετικά δύσκολο και ιδιαιτέρως πολύπλοκο. Κατ' αρχήν κάτι τέτοιο δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ προηγουμένως σε βάθος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου και όμως ήδη τα πρώτα κομμάτια του «Νέστορα» έχουν πιάσει πάτο στα 4,2 χιλιόμετρα, ενώ τα επόμενα χρόνια προγραμματίζεται να κατεβεί ακόμη πιο βαθιά, στα 5.000 μέτρα! Επιπλέον το μόνο κοινό του «Νέστορα» με τα τηλεσκόπια που γνωρίζουμε ως σήμερα είναι ο χαρακτηρισμός του ως... τηλεσκοπίου. Κατά τα άλλα πρόκειται για μια περίπλοκη και τεράστια κατασκευή δέκα πολυώροφων «πύργων» με υπερευαίσθητους φωτοπλασιαστές και ηλεκτρονικά συστήματα πρωτοποριακής τεχνολογίας.
* Αστρονομία στο σκοτάδι
Η ερευνητική ομάδα του «Νέστορα» ξεκίνησε τις προετοιμασίες του πειράματος το 1991. Στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου δοκιμάζονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια οι αντοχές των υλικών και η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών συσκευών. Εκατοντάδες εξαρτήματα συναρμολογούνται σχολαστικά, βυθίζονται στη θάλασσα και στη συνέχεια επιστρέφουν στο εργαστήριο για έλεγχο και καταγραφή. Μια μακρόχρονη διαδικασία που επαναλαμβάνεται διαρκώς ολοένα και σε μεγαλύτερα βάθη, ως ότου να επιβεβαιωθεί ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν στην εντέλεια στα τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
«Εκείνο που ετοιμαζόμαστε να επιχειρήσουμε τώρα, είναι να κάνουμε αστρονομία, αλλά χωρίς να κοιτάζουμε το φως» λέει μιλώντας στο «Βήμα» ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λ. Κ. Ρεσβάνης και εξηγεί: «Ολοι οι τύποι τηλεσκόπιων που χρησιμοποιούνται, ανιχνεύουν ένα σωματίδιο μόνο: Το φωτόνιο. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν είμαστε αστρονόμοι. Είμαστε φυσικοί Στοιχειωδών Σωματιδίων και αυτό ακριβώς κάνουμε, ανιχνεύουμε στοιχειώδη σωματίδια. Η αρχική μας σκέψη λοιπόν ήταν γιατί να κάνουμε αστρονομία μόνο με το φως (τα φωτόνια) και να μην ανιχνεύσουμε κάποιο άλλο σωματίδιο που θα μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Από τα περίπου 250 στοιχειώδη σωματίδια, μόνο ένα πληροί όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζονται έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μας δίνουν τα φωτόνια: Είναι το νετρίνο. Και είναι αλήθεια ότι με τα νετρίνα μπορούμε να δούμε πιο βαθιά μέσα στα άστρα και πιο μακριά μέσα στο Σύμπαν...».
* Τα παράξενα σωματίδια
Οπως μας εξηγεί ο καθηγητής, το νετρίνο είναι ένα παράξενο, σχεδόν φανταστικό σωματίδιο που λόγω των τριών βασικών ιδιοτήτων του είναι και εξαιρετικά πολύτιμο: Δεν έχει σχεδόν καθόλου μάζα, είναι ηλεκτρικά ουδέτερο, δεν επηρεάζεται από τις λεγόμενες ισχυρές επιδράσεις και ταξιδεύει αδιάκοπα στις αχανείς εκτάσεις του σύμπαντος με την ταχύτητα του φωτός. Τα χαρακτηριστικά δηλώνουν σε απλά ελληνικά ότι το νετρίνο κινείται ευθύγραμμα στο διάστημα χωρίς να παρεκκλίνει από τα μαγνητικά πεδία και χωρίς να αντιδρά και να διασπάται από τη μεσοαστρική ύλη. Αντίθετα μάλιστα, δεν επηρεάζεται καθόλου από την ύλη. Η Γη, όπως και όλα τα υπόλοιπα ουράνια σώματα είναι «διάφανα» στο νετρίνο που τα διασχίζει ανενόχλητο, όπως ακριβώς το φως περνά μέσα από το τζάμι ενός παράθυρου. Υπολογίζεται ότι κάθε ένα δευτερόλεπτο περνούν μέσα από το σώμα μας δεκάδες δισεκατομμύρια νετρίνα, τα οποία στη συνεχεία διασχίζουν τη Γη και συνεχίζουν την πορεία τους προς άλλους γαλαξιακούς κόσμους.
Επιπλέον κι αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, εκτός από τα νετρίνα που αναπαράγονται διαρκώς μέσα από τις κοσμικές εκρήξεις (ακόμη και του δικού μας άστρου του Ηλιου), το Σύμπαν είναι γεμάτο από νετρίνα που γεννήθηκαν μαζί του, τη στιγμή εκείνη της Μεγάλης Εκρηξης, για τα οποία και πιστεύεται ότι διατηρούν ανόθευτες όλες τις πληροφορίες της δημιουργίας. Ο αριθμός των νετρίνων που προέρχονται από τη Μεγάλη Εκρηξη ανέρχονται σε 300 έως 500, ανά κυβικό εκατοστό του... απείρου! Είναι αμέτρητα!
* Οι αόρατοι επισκέπτες
Το μεγάλο πρόβλημα για την παρατήρηση των κοσμικών αυτών πληροφοριοδοτών είναι ότι λόγω της σχεδόν μηδενικής τους μάζας, είναι... αόρατοι! Η μόνη ευκαιρία που έχουν οι επιστήμονες για να τους «δουν» είναι σε εκείνες τις πραγματικά σπανιότατες περιπτώσεις (που επιβεβαιώνούν τον κανόνα), όταν δηλαδή ένα νετρίνο «αντιδράσει». Φανταστείτε ότι για κάθε δέκα χιλιάδες τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων νετρίνα που φθάνουν στη Γη, μπορούμε να καταγράψουμε μόνο έναν πάρα πολύ πολύ μικρό αριθμό από αυτά, που είναι όμως ικανός, όπως επιβεβαιώνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να προχωρήσουμε στην Αστρονομία των Νετρίνων...
Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό κατασκευάστηκε και ο «Νέστωρ», το πρώτο υποβρύχιο τηλεσκόπιο νετρίνων, το οποίο και έχει ως κύρια «αποστολή» να ανιχνεύσει και να καταγράψει αυτήν τη σπάνια αντίδραση του σωματιδίου. Η ερώτηση που προκύπτει αυθόρμητα είναι γιατί ο «Νέστορας» χρειάζεται να κατέβει σχεδόν μία... λεύγα υπό τη θάλασσα για να παρατηρήσει το Σύμπαν;
* Ο κοσμικός θόρυβος
«Ενας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι για κάθε νετρίνο που αντιδρά στην επιφάνεια της Γης, υπάρχουν περίπου ένα τρισεκατομμύριο άλλες επιδράσεις από άλλα σωματίδια ­ τη λεγόμενη κοσμική ακτινοβολία ­ που τυφλώνουν τους ανιχνευτές νετρίνων, όπως ο ήλιος τυφλώνει τα μάτια μας και δεν βλέπουμε άστρα στο φως της ημέρας» επισημαίνει ο κ. Λ. Κ. Ρεσβάνης και συνεχίζει: «Ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να μετριάσεις τον "θόρυβο" της κοσμικής ακτινοβολίας, είναι να πας όσο μπορείς κάτω από την επιφάνεια της Γης ­ και τα πρώτα τηλεσκόπια νετρίνων εγκαταστάθηκαν πράγματι μέσα σε χρυσωρυχεία σε βάθος τριών χιλιάδων μέτρων. Στη συνέχεια όμως ανακαλύψαμε ότι το καλύτερο φίλτρο της κοσμικής ακτινοβολίας είναι η θάλασσα. Οσο πιο βαθιά πας τόσο το καλύτερο. Και σε αυτό το σημείο μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί διότι εδώ στην Ελλάδα βρίσκεται και το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου, που φθάνει ως τα 5.200 μέτρα στο Ιόνιο Πέλαγος νοτιοδυτικά της Πύλου».
Οπως τονίζει ο καθηγητής, οι πρώτες μετρήσεις που έγιναν στο βάθος των 4.200 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας έδειξαν ότι ο «θόρυβος» της κοσμικής ακτινοβολίας μειώνεται εντυπωσιακά πολύ. Από τις περίπου ένα τρισεκατομμύριο κοσμικές «παρεμβολές» που καταγράφονται στην επιφάνεια της γης, στον βυθό φθάνουν μόνο ένα εκατομμύριο από αυτές ­ αριθμός σχετικά μικρός καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες τεχνικές να μειωθούν κατά πολύ περισσότερο.
* Η ακτινοβολία Τσερένκοφ

«Επιπλέον κι αυτό είναι είναι επίσης πολύ σημαντικό» τονίζει ο κ. Ρεσβάνης, «αν ένα νετρίνο αντιδράσει μέσα στη θάλασσα, με πολύ μεγάλη πιθανότητα, από την αλληλεπίδραση αυτή με τα άτομα του νερού (τα πρωτόνια) παράγεται στιγμιαία ένα μπλε φως ­ η λεγόμενη ακτινοβολία Τσερένκοφ. Αυτήν τη στιγμιαία λάμψη ­ ακτινοβολία ­ αναζητούμε και θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε».
Μια λεπτομέρεια αρκετά εντυπωσιακή, είναι ότι το υποβρύχιο τηλεσκόπιο θα ανιχνεύει τα νετρίνα εκείνα που θα φθάνουν στον βυθό από την... πίσω πλευρά του πλανήτη μας, στα τελευταία χιλιόμετρα δηλαδή που θα διανύουν πριν εγκαταλείψουν τη Γη κι όχι εκείνα που θα έρχονται από τον ουρανό στη θάλασσα. Παράλληλα (κι αυτό επίσης ακούγεται για τους μη.. μυημένους στη Φυσική ως επιστημονική φαντασία), θα στέλνονται επιπλέον νετρίνα για «παρατήρηση» στο υποβρύχιο τηλεσκόπιο από τους ειδικούς επιταχυντές του CERN ( του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών που βρίσκεται στη Γενεύη)!
Ποιο είναι τελικά αυτό το μεγάλο μυστικό που περιμένουμε να μας αποκαλύψουν τα νετρίνα; «Το πιο σημαντικό που θα μάθουμε είναι αυτό που δεν μπορώ να σας περιγράψω...Ξέρουμε ότι τα νετρίνα που θα πάρουμε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών από τους ουράνιους επιταχυντές θα μας δώσουν πληροφορίες για τον μικρόκοσμο» αναφέρει ο κ. Ρεσβάνης και εξηγεί: «Από το πώς έγινε η Μεγάλη Εκρηξη, ποιες είναι οι διαδικασίες που συμβαίνουν μέσα και γύρω από μια μαύρη τρύπα, τι συμβαίνει μέσα στο εσωτερικό των αστεριών κι αλλά πολλά τέτοια αιώνια ζητούμενα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον, το πιο εντυπωσιακό που πιστεύουμε ότι θα μας αποκαλύψουν τα νετρίνα, είναι αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη και δεν μπορώ να σας περιγράψω... Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο σε μια γωνιά του Σύμπαντος που κανένας ως σήμερα δεν έχει κοιτάξει. Είμαι βέβαιος ότι τελικά τα φαινόμενα που θα δούμε, θα είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που περιμένουμε. Κι αυτό είναι που πραγματικά μας συναρπάζει». ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Οι εταίροι του προγράμματος
Το πρόγραμμα «NESTOR» (Neutrino Extended Submarine Telescope whith Oceanographic Research) χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας και την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Για την υλοποίησή του συνεργάζονται περισσότεροι από 70 επιστήμονες από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ρωσίας και της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα από την Ελλάδα: Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών και Ερευνών Βαθείας Θαλάσσης και Αστροσωματιδιακής Φυσικής Νετρίνων (το οποίο έχει και τον συντονισμό όλων των Ερευνών, με επικεφαλής τον καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λ. Κ. Ρεσβάνη), το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Τμήμα Φυσικής και Αστρονομίας του Πανεπιστημίου Πάτρας, το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίας και το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής από το Εθνικό Κέντρο Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», το Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών. Ο ΟΤΕ παραχώρησε την τεχνογνωσία και το πλοίο του «Θαλής» για την εγκατάσταση στον βυθό ενός καλωδίου οπτικών ινών που θα συνδέει τον «Νέστορα» με την ξηρά.
Από τη Γερμανία: Το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και το Πανεπιστήμιο του Κιέλου. Από τη Ρωσία: Το Ινστιτούτο Πυρηνικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και το Τμήμα Προκεχωρημένων Μελετών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας. Από την Ελβετία: Το Πανεπιστήμιο της Βέρνης και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN). Από την Ιταλία: Το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Από την Αμερική: Το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, το Εθνικό Εργαστήριο Μπέρκλεϊ του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας, το Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Και από την Ιαπωνία το Πανεπιστήμιο Tohoku. ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Μία λεύγακάτω από τη θάλασσα
Ο «Νέστορας», το υποβρύχιο τηλεσκόπιο νετρίνων, δεν είναι μια απλή συσκευή με ιδιαίτερες ικανότητες ή προδιαγραφές. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία ομοιότητα με τα τηλεσκόπια που γνωρίζουμε ως σήμερα ότι υπάρχουν, εκτός βέβαια από το ότι προορίζεται να ανιχνεύει κοσμικά σωματίδια. Πρόκειται για μια υποβρύχια τεράστια κατασκευή, η οποία και σταδιακά μέσα στα προσεχή χρόνια αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο υποθαλάσσιο εργαστήριο νετρίνων.
Το ίδιο το τηλεσκόπιο νετρίνων, που ποντίζεται και δοκιμάζεται αυτόν το καιρό στα βάθη της θάλασσας της Πύλου, είναι ένας εξαγωνικός πύργος δώδεκα ορόφων! Κάθε όροφος του «Νέστορα» έχει σχήμα μεταλλικού αστερία με διάμετρο 33 μέτρα. Στις έξι άκρες κάθε μεταλλικού αστερία θα τοποθετούν μέσα σε γυάλινες σφαίρες υπερευαίσθητοι φωτοπολλαπλασιαστές (που θα ανιχνεύουν για τις σπάνιες αντιδράσεις των νετρίνων με τα πρωτόνια του νερού), ενώ στο κέντρο θα τοποθετηθούν μέσα σε μεγάλες σφαίρες από τιτάνιο τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά συστήματα του κάθε «ορόφου».
Οι «όροφοι» του τηλεσκοπίου θα τοποθετηθούν ο ένας πάνω στον άλλον σε απόσταση περίπου 30 μέτρων, γεγονός που σημαίνει ότι το συνολικό ύψος του πύργου στον βυθό θα ξεπερνά εκείνο του πύργου του Αϊφελ - υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου 330 μέτρα!
Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Φανταστείτε ότι μέσα στα προσεχή χρόνια σχεδιάζεται να εγκατασταθούν γύρω από τον πρώτο κεντρικό «πύργο» του «Νέστορα» και σε απόσταση 200 με 300 μέτρων άλλοι έξι πύργοι και στη συνέχεια άλλοι έξι μετά, ως ότου καλυφθεί η επιφάνεια ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου!
Σε αυτήν τη φάση του προγράμματος έχουν ποντιστεί οι δύο αστερίες στο βυθό με τους οποίους και έγιναν όλες οι «αναγνωριστικές» μετρήσεις και δοκιμές. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Μέσα στους επόμενους μήνες ο «Νέστωρ» θα αρχίσει να ρίχνει τις... πρώτες κλεφτές ματιές στο Σύμπαν. Η «επιχείρηση... Νετρίνα» μόλις άρχισε. Αν όλα πάνε καλά ίσως αυτά που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον να προκαλέσουν ένα δεύτερο «Big-Bank» που θα ανατρέψει τη λογική για τη δημιουργία του κόσμου μας!
ΠΗΓΗhttp://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=126925
ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ «ΝΕΣΤΩΡ»







http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑΛΜΟΥΔ!

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.


ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑΛΜΟΥΔ!



Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία. Θαυμάστε:



ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :


ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
-ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
-KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
-SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
-IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .
-ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.
-IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).
-SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.
- ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .
- ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.
- KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
- ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.
-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.
-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
- ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.
-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.
-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.
-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
- CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.
- CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου
- CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.
-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .
-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.
BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .


ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
-KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.
-TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .
-SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας
-TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.
- ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
- Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .
-ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!
MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!
Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές , αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές , αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες ! Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!

ΠΗΓΗhttp://diadrastiko.blogspot.com/2013/06/blog-post_7521.html
πηγη
thesecretrealtruth

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5977.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters