Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΜΥΘΟΣ η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ κ΄ ΕΙΣΟΔΟΣ απο Β.ΠΟΛΟ; και οι τρύπες; (εικόνες ως 2014)

Κούφια Γη. Μύθος ή πραγματικότητα; Υπάρχει μία βασική είσοδος, προς το εσωτερικό της Γης, από τον Βόρειο Πόλο; Η ιστορία, ξεκινάει από πάρα πολύ παλιά, αλλά φτάνει μέχρι τις μέρες μας, μέσα από δορυφορικές εικόνες.

Ακόμα και οι Ναζί έψαχναν να βρουν την είσοδο στον Βόρειο Πόλο, στηριζόμενοι σε παραδόσεις, κείμενα και παλαιότερους εξερευνητές. Δεν την βρήκαν; Την βρήκαν και το απέκρυψαν; Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Υπάρχουν αυτές οι είσοδοι ή όχι;

Μόνοι μάρτυρες για την συγκεκριμένη είσοδο είναι οι φωτογραφίες.

Ξεκινάμε με μερικές κλασικές δορυφορικές φωτογραφίες:

Από τον δορυφόρο ESSA-3, 6/1/1967


Από τον δορυφόρο ESSA-7, 23/11/1968


Συρραφή από δορυφορικές απεικονίσεις του Β. Πόλου τον Σεπτέμβριο του 2007. Πηγή άγνωστη.


Συρραφή από δορυφορικές απεικονίσεις του Β. Πόλου, 8/7/2008. Πηγή από τον περιβαλλοντικό δορυφόρο εδώ manati , εδώ: manati


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: discovermagazine , 17/9/2014 (NASA)

Είναι αυτές οι τρύπες ή μαύρα σημεία η είσοδος προς την Κούφια Γη από τον Β. Πόλο;

Οι περισσότερες επίσημες ιστοσελίδες χαρακτηρίζουν αυτές τις ολοστροόγγυλες μαύρες κηλίδες ως "satellite blind spot" (δορυφορικό τυφλό σημείο) ή ως "missing data" (χαμένα δεδομένα). Μά όλοι οι δορυφόροι "χάνουν" σε αυτό το ίδιο πάντα σημείο, από το 1967 ως το 2014; Τα συμπεράσματα σας.


Θυμηθείτε και τι κατέγραψε ο ρωσικός MIR σε έναν πόλο - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/koyfia-gh-eisodos-voreios-polos-eikones.html#sthash.6YjbfJ9V.dpuf

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που δόθηκε ποτέ, που δείχνει την Πολική είσοδο Agartha και την ισχυρή Aurora Borealis, πεδίο της ενέργειας που παρουσιάζεται στην είσοδο από το ρωσικό διαστημικό σταθμό MIR.
AGARTHA - INNER EARTH ENTRANCE First Movie ever- by Astraelia


Αληθινό φαίνεται.. Λέτε να είναι ..;;

Αυτό είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη. 
Αυτό το βίντεο προέρχεται από τον ρώσικο σταθμό MIR που δεν είναι ελεγχόμενο απο τις ΗΠΑ.
Μπορούμε να το δούμε τώρα, αλλά το λόμπι της ΝΤΠ πιέζει για την επιβολή νέων αυστηρότερων νόμων λογοκρισίας του Διαδικτύου που θα μπορούσε σε μια στιγμή να σβήσει και να κλείσει ιστοσελίδες που δείχνουν αληθινά μυστικά έξω στον κόσμο και όλη την αλήθεια που δεν θέλουν να μάθουμε...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2012/02/video-mir_14.html#sthash.Hm87wIbz.dpuf

diadrastika - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/koyfia-gh-eisodos-voreios-polos-eikones.html#sthash.6YjbfJ9V.dpuf

Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδος‏

Όχι-στο-ξεπούλημα-της-Ελλάδος‏ 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αθανάσιου Καρανάσιου, Έλληνα πολίτη, κατοίκου Αθηνών
Κατά
κ.κ. Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, εισαγγελείς, ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς
Με θέμα
1.Την πώληση-παραχώρηση-ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, του ΟΔΙΕ ΑΕ ως και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου.
2.Την επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, των ΕΛΠΕ και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου, που αποκρατικοποιήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας.
Με ξεχειλισμένη την οργή από την αδικία σε βάρος μας, ως μετόχων της δημόσιας περιουσίας, γράφεται το παρόν κείμενο. Είναι αδιανόητο, οι κάθε μορφής αυτόκλητοι μεταπράτες, να ξεπουλάν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και να εκχωρούν γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για, πέραν πάσης αμφιβολίας, κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια και τις έωλες λαθροχειρίες!
«Αποικιοκρατία». Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον απόλυτο τρόπο όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή χάνει τα εδάφη και τις υποδομές της. Όπου και να στρέψει το βλέμμα του κανείς, θα αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες αιμοβόροι κατακτητές με τη βία των όπλων, το καταφέρνουν τώρα άπληστοι κεφαλαιοκράτες με «πέτσινο» χρήμα, με τη συνέργεια πονηρών δικηγόρων, τεχνοκρατών και μιας εκάστοτε μη νομιμοποιημένης γι αυτές τις πράξεις πολιτικής ηγεσίας.
Στο πλαίσιο της «θεραπείας σοκ» με τον γηγενή πληθυσμό σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένο, κάποιοι έχουν στήσει ένα μεγάλο «πλιάτσικο» πάνω στη δημόσια περιουσία. «Εκσυγχρονιστές» πολιτικοί και κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι μπουμπούνιζαν τον ευκολόπιστο λαό, ότι κάποιες συγκεκριμένες δημόσιες επιχειρήσεις, ήταν ζημιογόνες κι έπρεπε να ξεπουληθούν, αντί να εξυγιανθούν, για να απαλλαγούν δήθεν από τα ελλείμματα. Έτσι, τώρα η Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών ξέμεινε από εθνικό αερομεταφορέα και κρατική τράπεζα! Παράλληλα όμως, έβγαλαν στο σφυρί πολλές ελληνικές νησίδες, ακόμα και τις κερδοφόρες εταιρείες του δημοσίου ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, τα Διόδια στις Ε.Ο., τη χρυσοτόκο όρνιθα ΟΠΑΠ κ. ά.
Όταν όμως ξεπουλιέται το εθνικό κεφάλαιο μιας χώρας, μετά είναι αδύνατη η επαναγορά του ούτε στην εκατονταπλάσια τιμή, αν δεν συμπράξει ο νέος ιδιοκτήτης. Επομένως ανακύπτει μέγα εθνικό ζήτημα! Σκοπός των διευθυντηρίων της τρόικα είναι: «Να καταστήσουν τους Έλληνες «γύφτους», χωρίς πατρίδα, χωρίς καμιά απολύτως περιουσία, αδύναμους και υποτελείς σε ξένους και ντόπιους αφεντάδες και μετά να χρεοκοπήσουν και την ίδια τη χώρα!»
Είναι χαρακτηριστικό πλέονν, ότι έχουν ανατραπεί οι μέχρι πρόσφατα διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ κλπ. Τουναντίον, έκλεισε τώρα η συμφωνία παραχώρησης των αεροδρομίων στους Γερμανούς! Παράλληλα προωθείται άμεσα και η πώληση των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης!
κ.κ. πρόεδρε της Δημοκρατίας, πρωθυπουργέ, υπουργοί, βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, εισαγγελείς και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί,
Είναι πασιφανές ότι, τα παραπάνω δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Όλες οι σχετικές διαδικασίες για την πώληση των ζωτικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, είναι ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού. Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από οποιονδήποτε, να διενεργηθεί δημοψήφισμα!
Για όλους τους παραπάνω λόγους
Διαμαρτύρομαι με τον πιο έντονο τρόπο ενώπιόν σας και εφιστώ την προσοχή όλων σας για τις αστικές, ποινικές και ηθικές ευθύνες σας σε σχέση με την «πώληση»=χάρισμα της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού και κατά συνέπεια εμού του ιδίου, ως εξ αδιαιρέτου μετόχων αυτής και σας καλώ να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της γενόμενης και εξελισσόμενης βλάβης μας.
Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα μου, σ΄ αυτούς που απευθύνεται, αφού την αντιγράψει αυτολεξεί στην έκθεση της επιδόσεώς του.
Αθήνα, 7-5-2015
Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος και προσκαλών
Αθανάσιος Καρανάσιος, Πολιτικός Μηχανικός, τ. Επιμελητής
triklopodia.gr

Απίστευτη ιεροσυλία: Femen Φωτογραφήθηκε με τα βυζιά έξω μπροστά στο Ερέχθειο !!! – Δεν την πήρε χαμπάρι κανένας φύλακας να τη εξωπετάξει

Σε μια ιεροσυλία πρώτου μεγέθους επιδόθηκε μια ξανθιά Femen αποφασίζοντας να φωτογραφηθεί ημίγυμνη μπροστά από τις Καρυάτιδες στο Ερέχθειο, καλώντας τους υποτίθεται να αντισταθούν στην Κεντρική Τράπεζα


Ως άλλη… Καρυάτιδα ποζάρει μία ξανθιά ημίγυμνη γυναίκα στον ναό του Ερεχθείου στην Ακρόπολη φορώντας στεφάνι από πολύχρωμα λουλούδια και φέροντας συνθήματα στο γυμνό της στέρνο…

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που συχνά απασχολεί με τις δυναμικές και ολοένα και πιο αποκαλυπτικές παρεμβάσεις τους, με πρόσφατη την επίθεση με κονφετί της Γερμανίδας Γιοσεφίνε Γουίτ Μάρκμαν στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, φαίνεται πως έχει κερδίσει και τις Ελληνίδες.

Άλλωστε, οι Femen διαθέτουν και ελληνικό προφίλ στο Twitter μέσα από το οποίο ενημερώνουν στα ελληνικά για τις συχνές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φωτογραφία, λοιπόν, της «Ελληνίδας» Femen δημοσιεύθηκε στο προφίλ της οργάνωσης, με την νεαρή να ποζάρει γυμνόστηθη στον ναό του Ερεχθείου.

makeleio.gr

Επίθεση στην ανθρωπότητα

Επίθεση-στην-ανθρωπότητα 
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το πλήθος των ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες, όχι μόνο από τους πολέμους,
τους βομβαρδισμούς, τους αποκεφαλισμούς και τις εκτελέσεις του ΙS, τους εκατοντάδες μετανάστες που πνίγονται κλπ, αλλά κι από ασθένειες που προκαλούνται από τον ήδη γνωστό ιό Έμπολα, που αποδεκατίζει την Αφρική, καθώς κι από αγνώστους ιούς που εκδηλώνονται σε διάφορες χώρες, όπως πρόσφατα στην Νιγηρία, στο Καζακστάν και αλλού.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) παραδέχθηκε ότι «δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα του ιού έμπολα και ότι η ανταπόκρισή του ήταν αργή κι ανεπαρκής». yΥποστήριξε πως μπορεί να αντιμετωπίσει μικρές και μεσαίες εστίες, αλλά όταν ήρθε αντιμέτωπος με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αυτής της κλίμακας, δεν τα κατάφερε.»
Ο ΟΗΕ σύμφωνα με την απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του, Αντζελίνας Τζολί, απέτυχε να τερματίσει τον πόλεμο στη Συρία, ενώ η ίδια απηύθυνε μια συγκινητική έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει τους Σύρους πρόσφυγες.
Η ΕΕ προσπαθεί να αντιμετωπίσει το τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα καθώς παραδέχεται την αδυναμία της να χαράξει μια κοινή, ρεαλιστική μεταναστευτική πολιτική. Υπό το βάρος του μεγάλου αριθμού πνιγμένων μεταναστών στη Μεσόγειο θυμήθηκε ότι πρέπει να λάβει μέτρα για τους ανθρώπους που κινδυνεύουν.
Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε παγκόσμιους οργανισμούς κι ενώσεις κρατών που έχουν συσταθεί με σκοπό το κοινό όφελος της ανθρωπότητας και την προστασία των δικαιωμάτων και της ασφαλείας των λαών, να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις κρίσιμες ανάγκες και να μην πετυχαίνουν βασικούς στόχους που προβλέπουν οι κανόνες σύστασής τους, ενώ εξόφθαλμα πλέον εθελοτυφλούν μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και την επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στην κρίση, που οι ίδιοι δημιούργησαν με την ανοχή και τις ιδιοτελείς πολιτικές τους.
Σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ότι όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί, οι οποίοι στελεχώνονται από στελέχη με ιδιαίτερη μόρφωση και κοινωνικές «ευαισθησίες», δεν μπορούν να βρουν λύση σε κανένα μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα, αλλά αντίθετα αφήνουν να αφανίζονται ολόκληροι πληθυσμοί, λέγοντας εκ των υστέρων, ότι δεν τα κατάφεραν.
Πολύ βολικός ισχυρισμός!
Και βέβαια αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει αυτοί που αγνοούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, τα οποία συνεχώς επισημαίνονται στο prisonplanet.gr και δεν είναι άλλα, από το να αφανίσουν όσο μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού μπορούν, ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν πιο εύκολα, κι επίσης να δημιουργούν πλήθος προβλημάτων, που θα φέρνουν δυστυχία κι απελπισία στους ανθρώπους, ώστε να ζητούν λύσεις και οι λύσεις που θα δίνονται να είναι τέτοιες, που φαινομενικά θα ανακουφίζουν, αλλά στην πραγματικότητα θα στερούν όλο και περισσότερο την ελευθερία και την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων.
Στις μέρες μας αυτό το σχέδιο επικράτησης της Παγκόσμιας χούντας είναι εμφανέστερο από ποτέ. Οι συνεχόμενες «αποτυχίες» τους δεν πείθουν κανέναν για το τυχαίο αυτών που συμβαίνουν. Οργανωμένα, μεθοδικά και με ρυθμούς γρηγορότερους από ποτέ επιτίθενται στην ανθρωπότητα με σκοπό την υποταγή της.
prisonplanet.gr

ΑΠΑΤΗ το σχέδιο σωτηρίας! Ο Φιλέλληνας Νάιτζελ Φάρατζ ξεφτιλίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση - BINTEO

 Ο Nigel Farage, στις 13/10/2011, μετά το όχι της Σλοβακίας ξεφτιλίζει ξανά τον Μπαρόζο και τη συμμορία που διοικούν με τις εντολές των «Αγορών» την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Τα κοπρόσκυλα της Παγκοσμιοποίησηςμ Ευρωβολευτές, Τραπεζίτες, κεφαλαιοκράτες και λοιποί βαρόνοι και πρίγκιπες της υφηλίου, επονομαζόμενοι «Αγορές», κάνουν πάρτι με τα χρήματα των Ευρωπαίων υποστηρίζοντας ότι είναι για το καλό τους να δανείζουν λεφτά…..στις Τράπεζες!
Το Ponzi Scheme που αναφέρετε ο Φάρατζ είναι απλό, με τα εξής βήματα.
Η Ελλάδα χρεοκοπεί
Για να τη «σώσουμε»(τις Τράπεζες δηλαδή που μας δάνειζαν) τους ξαναδανείζουμε αλλλά με λεφτά των…πολιτών!
Οι Τράπεζες παίρνουν τα λεφτά των κρατών-μελών, «σώζονται»
ΟΧΙ όμως η Ελλάδα!
Γίνεται το συνηθισμένο σ’αυτές τις περιπτώσεις hair-cut και χάνουν οι…πολίτες.
Οι οποίοι θα πρέπει να «ξανασώσουν» τις τράπεζες που «πρέπει» να «ανακαιφαλαιοποιηθούν»!
Οι Τράπεζες και οι αγορές βγάζουν τα χαμένα της προηγούμενης 3ετίας και οι Ευρωπαίοι κατηγορούν τους άχρηστους Έλληνες για το κακό που τους βρήκε!
Βέβαια οι Έλληνες και η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, πουληθεί και κομματιαστεί με τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες και πολιτικούς να παίρνουν το κάτι τις τους!

Οι υπόλοιποι Γραικύλοι, στα σκουπίδια!

olympia

Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά των αρνητών της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της Ατζέντας 21Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά των αρνητών της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της Ατζέντας 21
Ένας από τους μεγάλους στόχους του Πάπα Φραγκίσκου για το 2015 είναι η ενημέρωση του 1,2 δισεκατομμυρίου καθολικών του κόσμου για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.
Ο Ποντίφικας αναμένεται να εκδώσει εγκύκλιο για τα περιβαλλοντικά θέματα και στη συνέχεια να μιλήσει απευθείας με τους ηγέτες των Ηνωμένων Εθνών. Τελευταία κίνηση είναι να οργανώσει μία σύνοδο κορυφής όλων των θρησκειών του πλανήτη.

Οι κινήσεις αυτές, λένε έχουν ως στόχο την αύξηση της πίεσης για την επίτευξη μίας ισχυρής και φιλόδοξης δεσμευτικής συμφωνίας από τους ηγέτες των 195 κρατών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι στο τέλος του 2015.
Η αποφασιστικότητα του Πάπα έχει γίνει αποδεκτή με ενθουσιασμό από μεγάλη μερίδα πιστών, η οποία αναμένει με ανυπομονησία την προσεχή εγκύκλιο. Αντίθετα οι ομάδες αρνητών της κλιματικής αλλαγής εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι και αντιδρούν στη νέα αυτή κατεύθυνση του Βατικανού.
Όμως ο Πάπας έχει κι αυτός ατζέντα και είναι εναρμονισμένη με την Α21:
«Το μονοπώλιο της γης, η αποψίλωση, . και οι αγροτοξίνες αποτελούν μερικά από τα κακά που αποξενώνουν τον άνθρωπο από τον τόπο γέννησής μας», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος τον Οκτώβριο. «Η κλιματική αλλαγή, η απώλεια της βιοποικιλότητας και η αποψίλωση των δασών δείχνουν ήδη τις καταστροφικές τους συνέπειες και τους μεγάλους κατακλυσμούς που βιώνουμε», πρόσθεσε.
Με λίγα λόγια, ο Πάπας ο καλός (που μπορεί και να μας αφορίσει ως αρνητές της κλιματικής αλλαγής) θα “ενημερώσει” τα δισεκατομμύρια των καθολικών πιστών βάζοντας όμως και στο παιγνίδι και τους ηγέτες των άλλων θρησκειών (για να μην ξεχνιόμαστε ότι οι θρησκείες πάνε και για πανθρησκεία),  ότι ευθύνονται οι ίδιοι για την κλιματική αλλαγή γιατί δεν συμφωνούν ότι το νερό δεν είναι δικό τους, αλλά ανήκει στην “παγκόσμια κοινότητα”, άρα και πρέπει να το κάνει κουμάντο μια παγκόσμια διακυβέρνηση -ο ΟΗΕ κατά πάσα πιθανότητα με την Α21- και φυσικά με τη βοήθεια των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Επίσης να τους εκβιάσει με τις καιρικές καταστροφές και τα ακραία φαινόμενα, ότι αν δεν συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις -όποιες θα είναι αυτές θα τις μάθουμε το Σεπτέμβριο- τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν. Τυχαίο ήταν το ότι όταν ο Πάπας πήγε στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα σε ένα νησί των Φιλιππίνων που το 2013 καταστράφηκε από έναν τυφώνα, ξέσπασε νέος τυφώνας; Ολόκληρο σόου στήθηκε!  διαβάστε: Όταν ο Πάπας και ο τυφώνας έδωσαν ραντεβού στις Φιλιππίνες
Ένα ακόμα “μάθημα” που κάνει ο Πάπας στις καθολικές είναι να μην γεννούν σαν κουνέλες! Έτσι μπορεί να σωθεί το κλίμα, αφού όπως λέει και ο άλλος αξιολάτρευτος Μπιλ Γκέιτς, ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να έχουμε λιγότερο CO2!
«Ο Θεός μας προσφέρει μεθόδους για να είμαστε υπεύθυνοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι – συγχωρέστε μου την έκφραση – για να είναι καλοί Καθολικοί πρέπει να είναι σαν τα κουνέλια. Όχι. Η γονεϊκή ιδιότητα σημαίνει να είσαι υπεύθυνος. Αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε. Αλλά καθώς είναι κατά της αντισύλληψης (για να μην πάει και τελείως κόντρα στα Καθολικά πιστεύω) λέει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι οικογενειακού προγραμματισμού τους οποίους επιτρέπει η Εκκλησία, όπως η αποχή από το σεξ κατά τη διάρκεια της γόνιμης περιόδου της γυναίκας.
Αυτά είπε στις Φιλιππινέζες που γεννούν πολλά παιδιά, αλλά δεν είπε τίποτα για την παγκόσμια μείωση γεννήσεων και το μέγα δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα όλος ο ανεπτυγμένος κόσμος, με έναν πλανήτη που συνεχώς γερνάει και που ζητούν από τους πολίτες μεταρρυθμίσεις και περικοπές συντάξεων, ενώ η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί τεκμήριο!
Σε λίγο και ποινικό αδίκημα…
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/05/21.html

Ανοίγουν τα αρχεία του Κόκκινου Στρατού για τις σφαγές των ναζί στην Ελλάδα! "Ντα" της Μόσχας

Image
Η Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Κώστα Ήσυχο, πως θέτει στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης το μέρος αυτό των ρωσικών κρατικών αρχείων, που αφορά την περίοδο της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΝΥΕΘΑ είχε υποβάλει σχετικό αίτημα, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα το διάστημα 17-20 Μαρτίου 2015, στον Ρώσο συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Μ. Σοκόλωφ.

Σημειώνεται πως ήδη η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ), έχει αποκτήσει, μέσω των Κρατικών Αρχείων των ΗΠΑ, τα αρχεία της Βέρμαχτ (400 χιλιάδες σελίδες) που αφορούν την Ελλάδα, τα οποία είχαν κατάσχει τα αμερικανικά στρατεύματα όταν μπήκαν στο Βερολίνο το 1945.

Η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα, έστειλε εκτενή κατάλογο με τους τίτλος των αρχείων, έγγραφα, φωτογραφίες και ντοκιμαντέρ, που αναφέρονται στη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα και την αντίσταση του ελληνικού λαού. Το περιεχόμενο του καταλόγου θα μεταφραστεί και ακολούθως θα μελετηθεί και θα αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, ώστε να επιλεγούν τα συγκεκριμένα αρχεία που θα ζητηθούν από τις ρωσικές αρχές.

Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα δοθεί και στην Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, πρόεδρος της οποίας είναι η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ώστε να αξιοποιηθεί για τη στήριξη του ελληνικού αιτήματος προς τις γερμανικές αρχές.

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος, μετά την παραλαβή του καταλόγου των αρχείων και της σχετικής συνοδευτικής επιστολής, ευχαριστεί την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο ελληνικό αίτημα, επισημαίνοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των ιστορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και των λαών τους.


onalert
http://greeknation.blogspot.gr/2015/05/blog-post_766.html

Ιστορική επιτυχία: Οι Ρώσοι δίνουν τα αρχεία της κατοχής στην Ελλάδα!

ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ! - Η Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Κώστα Ήσυχο, πως θέτει στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης το μέρος αυτό των ρωσικών κρατικών αρχείων, που αφορά την περίοδο της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΝΥΕΘΑ είχε υποβάλει σχετικό αίτημα, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα το διάστημα 17-20 Μαρτίου 2015, στον Ρώσο συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Μ. Σοκόλωφ.
Σημειώνεται πως ήδη η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ), έχει αποκτήσει, μέσω των Κρατικών Αρχείων των ΗΠΑ, τα αρχεία της Βέρμαχτ (400 χιλιάδες σελίδες) που αφορούν την Ελλάδα, τα οποία είχαν κατάσχει τα αμερικανικά στρατεύματα όταν μπήκαν στο Βερολίνο το 1945.
Η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα, έστειλε εκτενή κατάλογο με τους τίτλος των αρχείων, έγγραφα, φωτογραφίες και ντοκιμαντέρ, που αναφέρονται στη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα και την αντίσταση του ελληνικού λαού. Το περιεχόμενο του καταλόγου θα μεταφραστεί και ακολούθως θα μελετηθεί και θα αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, ώστε να επιλεγούν τα συγκεκριμένα αρχεία που θα ζητηθούν από τις ρωσικές αρχές.
Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα δοθεί και στην Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, πρόεδρος της οποίας είναι η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ώστε να αξιοποιηθεί για τη στήριξη του ελληνικού αιτήματος προς τις γερμανικές αρχές.
Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος, μετά την παραλαβή του καταλόγου των αρχείων και της σχετικής συνοδευτικής επιστολής, ευχαριστεί την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο ελληνικό αίτημα, επισημαίνοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των ιστορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και των λαών τους.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/05/blog-post_325.html

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! Δεν είστε εσείς ο κάτοχος των χρημάτων σας!

trapeza-tis-elladas-630x400

Το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού σας είναι γνωστό ως καταθετικό υπόλοιπο.
Σύμφωνα με το παγκοσμίως ισχύων τραπεζικό σύστημα, γνωστό ως Fractional Reserve Banking (ελληνιστί Κλασματικό Αποθεματικό Τραπεζικό Σύστημα), οι καταθέσεις όλων χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για να χρηματοδοτήσουν και να δανείσουν περαιτέρω όπου απαιτηθεί…

Οι περισσότεροι από εμάς όμως θεωρούμε το τραπεζικό υπόλοιπό μας ως ‘’δικό μας’’ αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό αλλά κάτι άλλο!

Οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε, εσφαλμένα, ότι το υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό μας δείχνει πόσα χρήματα κατέχουμε ως εκείνη την ώρα. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα! Τουναντίον, δείχνει πόσα χρήματα μας χρωστάει η τράπεζα! Εμείς απλώς έχουμε, ή νομίζουμε πως έχουμε, μια κυριότητα πάνω στα χρήματά μας. Αν το κατανοήσουμε αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε βαθύτερα ότι, οι τραπεζικές καταθέσεις μας είναι στην πραγματικότητα δάνεια.

Τα μετρητά σας και τα μετρητά μας είναι ο θεμέλιος λίθος ενός τραπεζικού συστήματος το οποίο παρακρατεί τα χρήματα αυτά με την υπόσχεση ότι θα κρατήσει μέρος αυτών και θα σας επιστρέψει όλο το υπόλοιπο αν το ζητήσετε. Αυτό ονομάζεται Fractional Reserve Lending (ή Κλασματικός Τραπεζικός Δανεισμός ελληνιστί) κι αυτό είναι βασικά που κάνουν όλες οι τράπεζες…

Το νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου θεσμοθετήθηκε το παραπάνω γεννήθηκε σε ένα Βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο το 1848 (!), το οποίο αναφέρει:

Τα χρήματα, όταν δίδονται ή κατατίθενται σε μια τράπεζα, παύουν ολοσχερώς να είναι τα χρήματα του κατόχου τους αλλά ανήκουν πλέον στην τράπεζα, η οποία υποχρεούται να αποδώσει ένα ποσό έναντι του κατατιθέμενου σ’ αυτήν ποσό, όταν ζητηθεί από τον καταθέτη…
Τα κατατιθέμενα χρήματα στην κυριότητα και ευθύνη της τράπεζας, ανήκουν στην τράπεζα εντελώς και δύναται να τα χειριστεί ή εκμεταλλευτεί κατά τις ανάγκες της.
Δεν αποτελεί νομική παράβαση η χρήση των χρημάτων από την τράπεζα και δεν είναι υπόλογος προς τον καταθέτη. Δεν υποχρεώνεται σε αναφορά προς τον καταθέτη ως προς τη χρήση των χρημάτων, δεν υποχρεούται να τα κρατήσει ή να τα χρησιμοποιήσει ως περιουσία του καταθέτη. Είναι όμως (η τράπεζα) υπόχρεη ως προς το ποσό επειδή υπάρχει σύμβαση με τον καταθέτη, έχοντας λάβει τα χρήματά του, να του επιστρέψει το ποσό όταν το ζητήσει, ποσό αντίστοιχο με αυτό που κατατέθηκε.

Ξεκάθαρα, όταν καταθέτετε χρήματα σε μια τράπεζα, τα χρήματα αυτά δεν είναι πλέον δικά σας. Γίνεστε ένας ανασφάλιστος πιστωτής, ή δανειστής, της τράπεζας. Οι πληρωμές των τόκων υποτίθεται αντικαθιστούν το ρίσκο δανεισμού χρημάτων σας στην τράπεζα αλλά τα σημερινά επιτόκια – σχεδόν μηδενικά – δεν σας προστατεύουν απ’ αυτό το ρίσκο.

‘’Bank Runs’’ ΚΑΙ ‘’Bank Holidays’’

Tο Κλασματικό Τραπεζικό Αποθεματικό Σύστημα (Fractional Reserve Banking) λειτουργεί για όσο οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η τράπεζα θα τους επιστρέψει τα ‘’χρήματά τους’’.

Όταν λοιπόν τα πράγματα δεν πάνε καλά και όταν η τράπεζα ενδέχεται να έχει πάρει υψηλά ρίσκα, οι άνθρωποι-καταθέτες αρχίζουν να ζητάνε πίσω τα χρήματά τους — σε μετρητά — επειδή η πίστη τους στην ικανότητα της τράπεζας να τους επιστρέψει τα χρήματα κλονίζεται ή εξαφανίζεται. Αυτό ονομάζεται (αγγλιστί) ‘’Bank-Run’’ και είναι ό,τι χειρότερο για όλες τις τράπεζες, ένας πραγματικός εφιάλτης!

Ας υποθέσουμε ότι όλοι οι καταθέτες ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους ταυτόχρονα. Καθώς οι καταθέσεις υπάγονται σε ένα τόκο παρακράτησης κάτω του 10% επί των κεφαλαίων σε όλο σχεδόν το δυτικό κόσμο, λιγότερο από 10% των καταθέσεων (!) θα ήταν διαθέσιμο για ανάληψη.

Λίγο γέλιο τώρα: ‘’Bank Holiday’’ είναι όταν μια τράπεζα κλείνει κυριολεκτικά τις πόρτες της και μπλοκάρει όλους τους λογαριασμούς καταθέσεων ώστε να μην μπορεί κανείς να κάνει ανάληψη!

Το φαινόμενο ‘’Bank Holiday’’ συχνά-πυκνά προκαλείται από ‘’bank runs’’ και αποτελεί το τελευταίο μέτρο προστασίας της τράπεζας πριν τη χρεωκοπία της (να προλάβει τη χρεωκοπία της δηλαδή), καθώς αν λάβαινε χώρα ένα μαζικό ‘’bank run’’ θα εξαφάνιζε τελείως όλα τα αποθεματικά της τράπεζας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Κύπρος, την Άνοιξη του 2013. Όταν έγινε γνωστό στους Κύπριους καταθέτες ότι οι Κυπριακές τράπεζες είχαν προβλήματα ρευστότητας, πολλοί ανησύχησαν και άρχισαν να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε άλλες τράπεζες και να προβαίνουν σε μαζικές αναλήψεις.

Η Κύπρος ως προηγούμενο (παράδειγμα αποφυγής)

Γιατί λοιπόν θέλησαν οι Κύπριοι καταθέτες να τραβήξουν τα χρήματά τους το 2013; Όταν έγιναν γνωστά τα προβλήματα ρευστότητας και όταν έγινε προφανές ότι κανείς δεν επρόκειτο να σώσει τις τράπεζές τους, οι καταθέτες ενήργησαν προς εξασφάλιση των χρημάτων τους.

Αντί λοιπόν να σωθούν οι τράπεζες, οι τελευταίες έπρεπε να σωθούν οι ίδιες με το να ανακεφαλαιώσουν και… κατασχέσουν-παγώσουν μέρος των καταθέσεων των ιδιωτών. Οι τράπεζες το δικαιολόγησαν ως αναγκαίο μέτρο ειδάλλως θα χρεοκοπούσαν συμπαρασύροντας μαζί τους και ΟΛΕΣ τις καταθέσεις!

Τα Κυπριακά ATM άδειασαν μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ‘’bank holiday’’.

Δύο εβδομάδες αργότερα, οι τράπεζες άνοιξαν ξανά με αυστηρούς περιορισμούς όμως στους υπάρχοντες τραπεζικούς λογαριασμούς. Απαγορεύτηκαν αναλήψεις μεγάλων ποσών και μεταφορών χρημάτων.

Έως και το 85% των τραπεζικών υπολοίπων μετατράπηκαν σε τραπεζικές μετοχές μη ανταλλάξιμες για πολλά πολλά έτη!

Πρέπει να καταλάβουμε πως χρηματικά ποσά σε τραπεζικό λογαριασμό μπορούν πολύ εύκολα να κατασχεθούν. Οι προστατευτικοί μηχανισμοί ασφαλείας σε πολλές χώρες, υπέρ των πελατών, είναι κι αυτοί μέρος του Κλασματικού Συστήματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, υπόκεινται σε ‘’bank-runs’’.

Ίσως να σοκάρει συθέμελα πολλούς αλλά η στρατηγική αυτή – να σωθούν οι τράπεζες με κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών – είναι εντελώς νόμιμη! Οι καταθέτες, εμείς, εσείς, όλοι μαζί, μπορούμε να ισχυριστούμε άγνοια αλλά η άγνοια δεν είναι αρκετή να μας προστατέψει. Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, είτε εν γνώσει, είτε εν αγνοία μας, είμαστε όλοι ‘’επενδυτές’’ και όχι σωτήρες…

Το παράδειγμα της Κύπρου ήταν φαινομενικά μεμονωμένο αλλά στην ουσία δεν θα είναι μεμονωμένο. Είναι γνωστό, το γνωρίζουμε και ήδη φαίνεται ξεκάθαρα, συμβαίνει κι αλλού και έχει ήδη δηλωθεί επίσημα (!) εγγράφως, δια νόμου. Η συντεχνία των G20 προετοιμάζεται για μια ομαλοποίηση των αποκαλούμενων πλέον ‘’bail-ins’’. Στον Καναδά, ένα παρόμοιο καθεστώς ‘’bail-in’’ ανακοινώθηκε και ενσωματώθηκε επίσημα στον κρατικό προϋπολογισμό του 2013. Αυτό σημαίνει ότι όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπέρ των τραπεζών για να μην χρεοκοπήσουν. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και όλα τα τραπεζικά πιστοποιητικά επενδύσεων νοούνται ως βοηθητικά στοιχεία υπέρ των τραπεζών και μπορούν να τα χειριστούν όπως θέλουν αυτές.

Η περίπτωση της Κύπρου πάντως σίγουρα μοιάζει με παράδειγμα (ή πείραμα) για ένα μεγαλύτερης κλίμακας γεγονός!

Εγώ σου χρωστάω, εσύ του χρωστάς, αυτός της χρωστά, ποιος χρωστά σε ποιόν;

Η αξία των χρημάτων σήμερα σε όλο τον κόσμο εξαρτάται εντελώς από την πίστη των μαζών που δίδουν στα χρήματα και συνεχίζουν να εμπιστεύονται το υπάρχων και, βασισμένο στο χρέος, χρηματοοικονομικό σύστημα. Είναι κατά κάποιο τρόπο μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, τόσο ευαίσθητη που ένα μικρό τράνταγμα στην εμπιστοσύνη δύναται να καταφέρει ισχυρό πλήγμα σε όλο το τραπεζικό οικοδόμημα και να το καταστρέψει, προκαλώντας μια ανείπωτη εξαφάνιση του ‘’πλούτου’’ των καταθετών και κατόχων τραπεζικών λογαριασμών.

Ο μοναδικός τρόπος εξασφάλισης μιας περιουσίας και πραγμάτωσής της σε αληθινή αξία είναι η μετατροπή των χρημάτων σε κάτι χειροπιαστό, κάτι που έχει εγγενή αξία και απαλλαγμένο από χρέος, π.χ. μέταλλα. Χρήματα αποθηκευμένα δεν έχουν εγγενή αξία ενώ αποτελούν θήραμα πολλών κυνηγών! Εγώ σου χρωστάω, εσύ του χρωστάς, αυτός της χρωστά, ποιος χρωστά σε ποιόν;

Επίσης, περιουσία είναι η οποιαδήποτε γνώση, τέχνη ή ικανότητα κατασκευής-παρασκευής οποιουδήποτε πράγματος μπορεί να κρατήσει στη ζωή τον άνθρωπο ή να τον προάγει φυσικά και πνευματικά. Πάντως το σίγουρο είναι πως χρήματα στην τράπεζα ΔΕΝ είναι περιουσία!

Για το λόγο αυτό πρέπει κάποιος να κατέχει χειροπιαστές αποδείξεις του πλούτου του, όπως ακριβά μέταλλα ή ασήμι, προκειμένου να τα αποθηκεύσει με ασφάλεια και να προστατέψει τον πλούτο του… Ευτυχέστερος δε αυτός που δεν έχει πλούτο, δεν έχει να χάσει τίποτα και δεν ανησυχεί για οποιαδήποτε σκαμπανεβάσματα των τραπεζών ή για την τύχη των τραπεζικών του υπολοίπων!

Η νέα εποχή του Οικονομικού Ολοκληρωτισμού έχει φτάσει! Όποιος το εννόησε…

Απ’ όλα τα μέρη της γης φθάνουν σωρηδόν στοιχεία και ακούγονται φωνές πίσω από το παρασκήνιο ότι μια νέα εποχή ενός οικονομικού ολοκληρωτισμού έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των ανθρώπων του πλανήτη, μηδενός εξαιρουμένου.

Η μακρινή Αυστραλία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που συστήνει έναν υποχρεωτικό φόρο στις καταθέσεις! H απόλυτη Μαρξιστική χώρα όπου ο πολίτης με περισσά χρήματα σε ρευστό αποτελεί εχθρό της κυβέρνησης του συντηρητικού Tony Abbott.

Όλοι, κυριολεκτικά όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη πρέπει να ξυπνήσουν και να μεταδώσουν αυτές τις πληροφορίες για να επέλθει φρένο, όσο υπάρχει χρόνος. Πρέπει να σταματήσει η κατάσχεση του πλούτου των πολιτών και η αέναη και ανήλεη φορολόγηση. Όλο αυτό θα οδηγήσει στην ολοσχερή καταστροφή του δυτικού πολιτισμού διότι όλοι μας υποφέρουμε από αδηφάγους πολιτικούς που δε μπορούν να δυο πέρα απ’ τη μύτη τους.

Ο νέος αυτός υποχρεωτικός έλεγχος επί των καταθέσεων συμπεριλαμβάνεται στον κρατικό προϋπολογισμό της Αυστραλίας του 2015 έτσι ώστε ο καθένας που τηρεί έστω ένα λογαριασμό αποταμιευτικό στις τράπεζες πρέπει να πληρώσει φόρο επ’ αυτών. Το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει ως παγκόσμιο πείραμα, ιδίως για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, οι οποίες θα παρακολουθούν την τελική έκβαση. Αν δεν υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις από τους Αυστραλιανούς καταθέτες, ο υπόλοιπος κόσμος θα υποβληθεί στον εξόφθαλμο αυτό φόρο πολύ γρήγορα!

Ο Π/Θ Tony Abbot έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικός Μαρξιστής. Οδηγεί τον Αυστραλιανό λαό στην οικονομική άβυσσο από την οποία μόνο πόλεμος και αιματοχυσία μπορεί να προκύψει. Η κυβέρνηση Abbot έχει ανακοινώσει το φόρο επί των καταθέσεων πολύ πριν συνταχθεί ο προϋπολογισμός τους κράτους και πολύ πριν εγκριθεί επίσημα. Ο Tony Abbott δικαιολόγησε τις πράξεις του και είπε ότι η νέα αυτή φορολόγηση πρόκειται περί ελάφρυνσης και ανακούφισης των οικογενειών και μικρών επιχειρήσεων! Προφανώς όμως όλα είναι αυτονόητα: δε θα υπάρξει μείωση φορολογίας γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αντιθέτως, θα αυξηθούν τα χρήματα στις τσέπες των διεφθαρμένων πολιτικών που διαλύουν εν ριπή οφθαλμού την αποκαλούμενη δυτική κουλτούρα μας…

Ο Abbott είπε επίσης ότι θα υπάρξουν κάποιες σκληρές αποφάσεις στον προϋπολογισμό γιατί είναι αναπόφευκτο. Όσον αφορά στις τράπεζες όμως, τα κυβερνητικά σχέδια δεν είναι καλά νέα γι’ αυτές. Η αντικαπιταλιστική άποψη του Abbott αναμφίβολα τον σπρώχνει στην ίδια θέση με τον Λένιν, αν επιτραπεί στην ιστορία να καταγραφεί ειλικρινά, σε 100 χρόνια από τώρα ίσως… Η απόφαση να φορολογηθούν οι καταθέσεις φθείρει την κυβέρνηση σοβαρά, αν υπάρξουν δε έξυπνοι Αυστραλιανοί πολίτες θα λάβει χώρα μια μικρή κόλαση μαζικών αναλήψεων από τις τράπεζες!

Είναι άγνωστο προσώρας πως θα αντιδράσουν οι Αυστραλιανές τράπεζες και πως θα ελκύσουν καταθέτες ή κεφάλαια σ’ αυτού του είδους τον οικονομικό ολοκληρωτισμό. Για τα μάτια του κόσμου, η αντιπολίτευση εξερράγη μ’ αυτή την απόφαση, αλλά σε όλες τις εποχές αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης, κι ας μην το πήραμε χαμπάρι. Η αντίδραση είναι μέρος του παιχνιδιού…

Η νέα φορολόγηση των καταθέσεων αποτελεί δοκιμή για την παγκόσμια οικονομία.

Η πρόεδρος του ΔΝΤ Christine Lagarde λέγεται από πολλούς ότι είναι η πιο επικίνδυνη γυναίκα του πλανήτη. Ας μην ξεχνάμε πως η Γαλλική ελίτ ήταν αυτή που ‘’πούλησε’’ την ιδέα του κομμουνισμού στον Μάρξ και όχι το αντίθετο! Καθώς τώρα η Γαλλική ελίτ ελέγχει το ΔΝΤ – έχοντας πείσει παράλληλα όλους τους διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς να επιβάλλουν ανάλογους μακροχρόνιους φόρους στις καταθέσεις ως το μόνο μέσο επίλυσης της κρίσης – προχωράνε έτσι απλά στην κατάσχεση μέρους των καταθέσεων.

Στη σύνοδο των G20 το Νοέμβριο του 2014 στην Αυστραλία, προετοιμάστηκε και το νομικό πλαίσιο για την κατάσχεση. Ο κόσμος, το κοινό, οι πελάτες, οι καταθέτες και λοιποί έχουν γνώση επί τούτων μόνο όταν είναι πολύ αργά να αντιδράσουν ενώ τα ελεγχόμενα ΜΜΕ αγρόν ηγόραζον…

Είναι πράγματι τώρα ο καιρός να ξυπνήσουμε πριν καρφωθεί και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του παρόντος αρρωστημένου κόσμου μας…

Δε μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ εναντίον των τραπεζών αν δεν βγάλουμε όλα τα χρήματα απ’ αυτές!

Ωστόσο, ο σκοπός όλων αυτών που πιέζουν την εγκαθίδρυση μιας αχρήματης κοινωνίας είναι να προλάβουν μαζικές αναλήψεις χρημάτων — τα περίφημα ‘’bank runs’’ – και να αυξήσουν τον οικονομικό έλεγχο.

Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες (ΚΤ), συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, σχεδιάζουν ανάλογους δραστικούς περιορισμούς και ελέγχους στο μετρητό χρήμα, το ρευστό, τα χαρτονομίσματα και τα νομίσματα. Όπως το βλέπουν οι ΚΤ, η μετάβαση στο ηλεκτρονικό χρήμα θα καταργήσει την μαύρη αγορά και την παραοικονομία, αλλά κυρίως, θα προλάβει μια μεγάλη τραπεζική κρίση σχετιζόμενη με τα ‘’bank runs’’. Η ιδέα της κατάργησης των μετρητών αναδύθηκε εσκεμμένα στο μαζικό υποσυνείδητο για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Η ιδέα πρωτοσυστάθηκε, φαινομενικά, από τον Kenneth Rogoff του πανεπιστημίου του Harvard, και τον Willem Buiter, επικεφαλή οικονομολόγο της Citigroup.

Οι ισχυρισμοί τους έλαβαν αμέσως και εντέχνως το θαυμασμό που τους αξίζει και οι αναλύσεις τους αποτελούν πια το θεμέλιο λίθο της νέας εποχής του Οικονομικού Ολοκληρωτισμού που μας ελέγχει. Οι Rogoff και Buiter έθεσαν τις βάσεις για το τέλος της οικονομικής ελευθερίας των πολιτών, η οποία μελλοντικά θα αποτελέσει το νέο Μαρξισμό. Το μετρητό επιτρέπει το ‘’bank run’’, γι’ αυτό πρέπει να καταργηθεί! Καταργήστε το και μαζί μ’ αυτό καταργείται και η δυνατότητα απαίτησης ανάληψης χρημάτων-κεφαλαίων από την τράπεζα!

Σε πολλές χώρες υπάρχουν τέτοια μέτρα σε ισχύ αποδεικνύοντας ότι ο Οικονομικός Ολοκληρωτισμός τους δίδυμου Rogoff-Buiter έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Με άλλα λόγια, έχει φτάσει το τέλος του Καπιταλισμού!

Δοκιμές έλαβαν χώρα παντού γι’ αυτού του είδους τον Οικονομικό Ολοκληρωτισμό για να διαπιστωθεί αν η ιδέα είναι βιώσιμη. Η Βρετανία έκανε τη ‘’δοκιμή’’ τον Ιούνιο του 2014. Συγκεκριμένα, ένας εμπορικός πεζόδρομος του Manchester απαγόρευσε τα μετρητά, ως μέρος πειράματος, για να διαπιστωθεί αν οι Βρετανοί θα δέχονταν την αχρήματη κοινωνία. Τα αστικά λεωφορεία του Λονδίνου, αυτά τα διάσημα κόκκινα κουτιά που φιγουράρουν σε εικόνες και σουβενίρ, ΔΕΝ δέχονται πια μετρητά από τον Ιούλιο του 2014! Εν τω μεταξύ, τα ανταλλακτήρια νομισμάτων (Currency Exchange) άρχισαν να προσφέρουν κάρτες αντί μετρητών, τις οποίες διαφημίζουν ασφαλέστερες στις μεταφορές των τουριστών… Πάντως, το πείραμα του εμπορικού πεζόδρομου του Manchester έγινε για να δουν ιδίοις όμμασι τη συμπεριφορά των καταναλωτών και επιχειρηματιών της περιοχής στην ιδέα ότι, το ρευστό θα καταργηθεί μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.

Η Γαλλία, όπως έχει αναφερθεί σε πρότερο άρθρο του γράφοντος: Η ΑΡΓΗ, ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, http://www.katohika.gr/2015/03/argi-anepaisthiti-alla-statheri-poinikopoiisi-ton-metriton.html, http://kapistrinews.blogspot.gr/2015/05/blog-post_36.html, http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2015/04/blog-post_66.html, http://1myblog.pblogs.gr/2015/04/ahrhmath-koinwnia-argh-anepaisthhth-alla-statherh-poinikopoihsh-.html, http://koukfamily.blogspot.gr/2015/03/h_30.html
ψήφισε Δρακόντιους νόμους εναντίον της χρήσης των μετρητών.

Από το καλοκαίρι του 2015 τίθενται σε ισχύ αυστηροί περιορισμοί προκειμένου να εξαφανιστεί το (ρευστό) χρήμα με τη βία! Γάλλοι πολίτες και τουρίστες δεν έχουν ελευθερία πλέον επί των μετρητών του.! Θα υπάρχει οικονομική αστυνομία (!) που θα προβαίνει σε περιστασιακούς ελέγχους στα τρένα όλης της χώρας για να δουν αν μεταφέρουν μετρητά, τα οποία στη συνέχεια θα… κατάσχουν!

Για να φθάσουμε και στην Ελλαδίτσα μας, στην οποία ήδη συζητείται εντόνως – στα πλαίσια εξεύρεσης λύσεων για την κρίση – η δραστική μείωση του μετρητού. Κάθε λογαριασμός άνω των 70 ευρώ πρέπει να πληρώνεται με πιστωτική κάρτα ή τσεκ. Θα καταστεί παράνομη η πληρωμή με μετρητά!

Τέλος, η γερμανική τράπεζα Baader Bank του Μονάχου αναμένεται να καταργήσει επίσημα τα μετρητά με το να επιβάλλει αρνητικά επιτόκια σε λογαριασμούς που παραμένουν αδρανείς ή ‘’καθαρά’’ ποσά-υπόλοιπα μετά τη φορολόγησή τους ως εισόδημα…

********************************

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι, η ολοκληρωτική κατάργηση των μετρητών απειλεί την προσωπική ελευθερία του ατόμου και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε πολλούς τομείς της ζωής.

Προφανώς, και είναι σίγουρο, οι κυβερνήσεις και οι τραπεζίτες δεν είναι καθόλου μα καθόλου ηλίθιοι. Ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί ένα παγκόσμιο ‘’bank run’’ είναι η απαγόρευση του ρευστού χρήματος, όλων των μετρητών δηλαδή. Πάντως, θεωρείται πάρα πολύ πιθανό ο φόρος επί των καταθέσεων να επιβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση πιο εύκολα απ’ ό,τι στις ΗΠΑ, λόγω του ευρύτερου ‘’σοσιαλισμού’’ από τον οποίο εμφορείται η ΕΕ και την ευκολία με την οποία ο σοσιαλισμός καταρρέει στις μέρες μας! Το αρνητικό επιτόκιο μπαίνει και στις ΗΠΑ όπου ο γίγαντας της JP Morgan επέβαλλε κι αυτός φόρο επί των μεγάλων αποταμιευτικών, αρχικά, λογαριασμών, με ισχύ από την 1η Μαΐου 2015.

Η ιδέα της κατάργησης των μετρητών εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς κι αυτό από μόνο του είναι δείκτης για το που πάει όλο το τραπεζικό σύστημα της εποχής μας. Όσο για τους καταθέτες, εσάς, εμάς, εσένα, εμένα, τον άλλον, το γείτονα, όλους τους κοινούς θνητούς δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι, είναι πράγματι καιρός σοβαρών αποφάσεων! ΤΩΡΑ! Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να χαθούν περιουσίες εν μια νυκτί, όπως έγινε στην Κύπρο.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι, αυτά τα μέτρα κατάσχεσης των περιουσιών του απλού λαού είναι ανηλεή, δε θα περιμένουν τη συνειδητοποίηση των καταθετών αλλά θα πάρουν σάρκα και οστά όταν θα είναι πια αργά για πολλούς, για πάρα πολλούς! Ιδίως γι’ αυτούς που χλευάζουν το παρόν, όπως έχουν κάνει ήδη αρκετοί άλλοι σε ανάλογες δημοσιεύσεις ανάλογων θεμάτων…

Έχει ήδη τεθεί το ‘’νομικό’’ πλαίσιο και έχουν ήδη συζητηθεί από τους ολιγάρχες! Η τάση της φορολόγησης των καταθέσεων και εξαφάνισης των μετρητών μοιάζει σαν ένα τρελό φορτηγό χωρίς φρένα. Όλες οι κυβερνήσεις, ιδίως αυτή που αποκαλούν ‘’παγκόσμια’’, δεν έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να διαφωτίσουν τον κόσμο ή να χάσουν μέρος της δύναμής τους, όπως έκαναν άλλωστε αιώνες τώρα. Το μόνο που επιθυμούν είναι να οδηγήσουν τους λαούς στη νέα πραγματικότητα και στη γη της επαγγελίας – κατ’ αυτούς — του Οικονομικού Ολοκληρωτισμού!

Οι The Financial Times το έθεσαν καλύτερα απ’ όλους: οι ΚΤ θα είναι οι πραγματικοί νικητές από την αχρήματη κοινωνία! Οι Κεντρικοί τραπεζίτες εξάλλου είχαν διακαή πόθο από την αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης να συστήσουν στις κοινωνίες μας το ηλεκτρονικό χρήμα (e-money!)…

Η εγκαθίδρυση μιας αχρήματης κοινωνίας ενισχύει στο έπακρο τις ΚΤ. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά, μεταφέρει τον έλεγχο ΟΛΩΝ των χρημάτων σ’ αυτές. Η κάθε κυβέρνηση δύναται κατ’ αυτόν τον τρόπο να βάλει χέρι σε όλους παρά αν υπήρχε το μετρητό. Όντως, στις ΗΠΑ άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά! Πολλοί φημολογούν ότι, η NSA κατασκοπεύει τους λογαριασμούς χιλιάδων πολιτών με τη δικαιολογία της πάταξης της τρομοκρατίας. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό σε κάποιους αλλά σκεφθείτε και θυμηθείτε όλοι πως, πολλές φορές η κάθε κυβέρνηση βαφτίζει τους επικριτές της ως ‘’τρομοκράτες’’!

Όπως γνωρίζουμε πολλοί, στις ΗΠΑ η κυβέρνηση μπορεί να συλλάβει επ’ αόριστον, ακόμη και να… σκοτώσει, οποιονδήποτε Αμερικανό πολίτη με το πρόσχημα της τρομοκρατίας. Αν λοιπόν έχει το νομικό έρεισμα να κάνει κάτι τέτοιο, τι είναι να κατασχέσει έναν απλό τραπεζικό λογαριασμό;

Αν οι κοινωνίες μας γίνουν αχρήματες, κανείς δε θα μπορεί να κρύψει τα χρήματά του! Όλα τα περιουσιακά του στοιχεία θα υπόκεινται στον – πανεύκολο και κατά το δοκούν της – χειρισμό τους. Σκεφθείτε το πολύ σοβαρά γιατί άρχισε ήδη να συμβαίνει στην Ελλάδα με τον έλεγχο του πόθεν έσχες από το 2000 και εντεύθεν και τη σύσταση του ηλεκτρονικού περιουσιολόγιου, βάσει του οποίου ΤΩΡΑ ανακαλύπτεται, π.χ., ένας συνταξιούχος να έχει περιουσία ΑΔΗΛΩΤΗ και ασύγκριτά μεγαλύτερη με τα εισοδήματά του!

ΤΩΡΑ ανακαλύπτεται αυτό και βάσει της διασταύρωσης ΟΛΩΝ των καταθέσεων και φορολογικών δηλώσεων που γίνονται ηλεκτρονικά και ΟΛΑ είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Μιλάμε για τον απόλυτο έλεγχο! Χωρίς πρόσβαση στα χρήματά τους οι άνθρωποι δε θα μπορούσαν να αντισταθούν, τουλάχιστον οι περισσότεροι, δε θα μπορούσαν να κρυφθούν ούτε και να ‘’δραπετεύσουν’’!

Είναι επιτακτικό να καταλάβουμε όμως ΤΙ είναι το χρήμα για να αντιδράσουμε έστω και λίγο…

Αν δεν καταλάβουμε κάποια σημαντικά στοιχεία για τη φύση του χρήματος, ακόμη και ο γράφων που τα γράφει αυτά, δεν θα προλάβουμε αλλά θα μας προλάβουν άλλοι και άλλα!

Τα υπόλοιπα εδώ:http://www.readpoint.com/book.aspx?id=596579

http://www.readpoint.com/book.aspx?id=621753

http://www.cosmotebooks.gr/gr/ebooks-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/1691744-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1-info

http://www.cosmotebooks.gr/gr/ebooks-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/4829069-money-the-sugar-coated-real-and-nuclear-fairy-tale-info

http://www.amazon.com/dp/B00TM1VRE6

Γιώργος Αθανασίου, georgeatha@rocketmail.com

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/05/

Ερίκ Τουσέν: «Υπό αμφισβήτηση η νομιμότητα του ελληνικού χρέους»

Χαρακτηρίζει ορισμένους από τους πιστωτές ως «κοράκια»
Τη σαφή αμφισβήτηση της νομιμότητας του ελληνικού χρέους, συνεπώς και των ποσών που διεκδικούν από την Ελλάδα το ΔNT, η ΕΚΤ, τα 14 κράτη-μέλη της ΕΕ αλλά και ιδιώτες πιστωτές, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής για την Αλήθεια του Χρέους, βέλγος καθηγητής Ερίκ Τουσέν.
Μάλιστα, ορισμένους ξένους πιστωτές τους χαρακτηρίζει «κοράκια» που «σπεκουλάρουν» στην πλάτη της Ελλάδας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Τουσέν εξήγησε τον ρόλο και το περιεχόμενο της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος που ολοκλήρωσε την τριήμερη συνεδρίασή της στην Αθήνα.

«Αυτή η Επιτροπή που δημιουργήθηκε στις 4 Απριλίου -βρισκόμαστε στη δεύτερη συνεδρίασή της- αποτελείται από παραπάνω από 30 άτομα και μια δεκαπενταριά από αυτά δεν είναι Έλληνες. Προέρχονται από 10 διαφορετικές χώρες. 

» Οι 15 από αυτούς είναι από την Ελλάδα. Πρόκειται για διαφορετικά άτομα. Είναι νομικοί, οικονομολόγοι, ειδικοί σε θέματα ελέγχου δημοσίων υποθέσεων» αναφέρει, ενώ σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων της Επιτροπής δηλώνει ότι πρόκειται να ερευνηθεί αποκλειστικά το χρέος χαρακτηρίζοντάς το «παράνομο, αφόρητο, επαχθές ή μη νόμιμο.»

Στην ερώτηση, τι καινούριο μπορεί να φέρει η Επιτροπή, τονίζει χαρακτηριστικά:

«Θα φέρει μια αυστηρή απόφαση που θα κρίνει τον νομικό χαρακτήρα της διεκδίκησης του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας. Και εάν μετά από εξαντλητική ανάλυση προκύψει ότι το ποσό του χρέους -πολύ σημαντικού ύψους -που ζητείται από την Ελλάδα είναι παράτυπο παράνομο ή επαχθές και αφόρητο, αυτό θα δώσει επιχειρήματα στις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Θα δώσει, επίσης, επιχειρήματα στον ελληνικό πληθυσμό, για να προβληματισθεί σε αυτό το οποίο πρέπει να πράξει, ανεξάρτητα από τις εκλογές.»

Ο Ερίκ Τουσέν είπε ακόμη ότι οι Έλληνες «παρακολουθούν τι ακριβώς συμβαίνει στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις πώς εξελίσσεται η κοινή γνώμη, και οι εργασίες μας χρησιμεύουν στη συνειδητοποίηση του πληθυσμού. Συνειδητοποίηση τόσο στην Ελλάδα αλλά επίσης και σε διεθνές επίπεδο.»

Στην ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, εάν το πρόβλημα του χρέους της Ελλάδας, συγκριτικά με εκείνο άλλων χωρών, έχει ειδικά χαρακτηριστικά, ο κ. Τουσέν απάντησε:

«Ναι και όχι. Ναι, διότι 80% του χρέους διεκδικείται από την τρόικα, τη σημερινή Ομάδα των Βρυξελλών, δηλαδή το ΔΝΤ, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, την ΕΚΤ και 14 χώρες-μέλη της Ευρωζώνης που δανειοδότησαν την Ελλάδα. Αυτό αντιπροσωπεύει το 80% του ελληνικού χρέους. 

» Υπάρχει, επίσης, το ενιαίο του χρόνου, δηλαδή δημιουργήθηκε σε μια συγκεκριμένη περίοδο σχετικά με τους πρωταγωνιστές και τη δράση τους. Διότι αυτό το 80% του χρέους είναι χρέος πολύ πρόσφατο, που προέρχεται από την περίοδο 2010-2012 μέχρι σήμερα.

» Συνεπώς μιλάμε για τα δύο προγράμματα, αποκαλούμενα σωτηρία της Ελλάδας, δηλαδή τα δύο Μνημόνια που διαδέχθηκαν το ένα το άλλο. Αυτά τα μνημόνια έφεραν δραματικές επιπτώσεις σε οικονομικό επίπεδο, και σύμφωνα με μια σειρά ερευνών δημιούργησαν μια εξαιρετικά μεγάλη ύφεση στις συνθήκες ζωής του ελληνικού πληθυσμού.

» Μπορούμε έτσι να ερευνήσουμε τα χρέη που αποδίδονται στην Ελλάδα, τις πολιτικές που εφαρμόσθηκαν και σε ποια χρονική περίοδο. Και έτσι να προσδιοριστεί, εάν το αίτημα αποπληρωμής που διεκδικούν το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, τα 14 κράτη-μέλη ή ο ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, εάν αυτές οι διεκδικήσεις χρέους είναι δικαιολογημένες ή όχι.

» Από την άλλη υπάρχει ένα 20% του χρέους που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών πιστωτών, ιδιαίτερα ελληνικών τραπεζών που αγοράζουν ομόλογα βραχυπρόθεσμης διάρκειας. Αλλά βρίσκονται και στα χέρια ξένων πιστωτών από τους οποίους ορισμένοι είναι τα γνωστά 'κοράκια' που 'σπεκουλάρουν' πάνω στο ελληνικό χρέος, διαρθρωμένο από το 2012, και εδώ υπάρχει βεβαίως, επίσης, η ανάγκη ανάλυσης και νομιμοποίησης των μεγάλων ποσών που διεκδικούν οι μεγάλοι ξένοι πιστωτές.»
 
 
ΒΗΜΑ
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/05/blog-post_558.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters