Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Η «Απαγορευμένη» Ακρόπολη των Αθηνών: Κρυφές Είσοδοι

Η «Απαγορευμένη» Ακρόπολη των Αθηνών: Κρυφές Είσοδοι

Η ιστορία της Ακρόπολης είναι σχετικά γνωστή. Τόσο τα σχολικά βιβλία, όσο και τα ταξιδιωτικά εγχειρίδια και οι αρχαιολογικές πραγματείες αναφέρονται συνήθως ευρύτατα στον χρόνο και τον τρόπο κατασκευής του συγκροτήματος των λαμπρών κτηρίων του Ιερού Βράχου.
Ωστόσο, ελάχιστες έως ανύπαρκτες είναι οι αναφορές στη φύση του και στα λιγότερο θεατά σημεία του, που πάντοτε αγνοούνται ή παρασιωπούνται απ’ όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 11/09/21

 OΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 9/11. 
 
ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, OTI ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΘΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ! 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ.....!!! 10+11/9/2021

 

Δειτε τι εγινε στον πλανητη το τελευταιο διημερο....

1)Τα κατεχομενα μεσω Τουρκιας διαμηνυουν οτι θα αφήσουν τους Ελληνοκύπριους να ανακτήσουν την ιδιοκτησία τους στην πόλη Βαρώσιου εάν δεχθούν την κυριαρχία τουρκοκυπριακού κράτος.
 
2) Έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε στο βραζιλιάνικο δεξαμενόπλοιο υγραερίου Forte De Sao Marcos.

Πρόεδρος Τραμπ: Το αποτέλεσμα των εκλογών θα αποπιστοποιηθεί

Ο Πρόεδρος πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 θα ακυρωθούν με βάση το τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Χθες, ο πρόεδρος Τραμπ κάθισε στο Gateway Pundit και συζήτησε πολλά τρέχοντα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των εκλογών του 2020.

Οι εκλογές μας ήταν στημένες. Αυτές ήταν στημένες εκλογές. Χρησιμοποίησαν τον COVID και χρησιμοποίησαν τα επιστολικά ψηφοδέλτια για να νοθεύσουν τις εκλογές. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters