Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Έφοδος εισαγγελέων στα κεντρικά της Deutsche Bank

Έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη πραγματοποιούν οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας, εν μέσω κατηγοριών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο τραπεζικοί υπάλληλοι ηλικίας 50 και 46 ετών. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι περίπου 170 αστυνομικοί και στελέχη άλλων υπηρεσιών συμμετείχαν στις έρευνες.
Την ίδια ώρα, η μετοχή της γερμανικής τράπεζας σημειώνει βουτιά 4%.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ. Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

by 

Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi:ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ

Οι ρατσιστικές ρίζες της ιδεολογίας που κρύβεται πίσω από την Ευρωπαική Ενωση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”:

Ένθερμοι πατριώτες δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά. Αρχίζουν τις κατηγορίες για χρηματοδότες που δίνουν εντολές

Δυστυχώς δε φαίνεται πιθανό δύο από τους πιο διάσημους Έλληνες πατριώτες του ελληνικού ίντερνετ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προστατεύσουν την Ελλαδίτσα μας.
Όπως έγινε γνωστό, ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είναι αρχηγός του κόμματος “Νέα Δεξιά”, δεν ενδιαφέρεται πλέον να συστρατευθεί με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου “Ελληνική Λύση”.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ.......

Νικόλαος Γεωργιάδης
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.......

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....

Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες!

Πάγωσαν όλοι μόλις άκουσαν την ατάκα του πρωθυπουργού
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει για παράδειγμα το μακάβριο επιχείρημά του ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (καθώς αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών). 
Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε ξανά, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε μέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ, ίσως για να μη δουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες ατάκες.

Μητροπολίτης Άνθιμος Θεσσαλονίκης: Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, μόνο η Γη

Μια στάλα περισσότερο Μεσαίωνα πότισε η Θεσσαλονίκη, της οποίας ο Μητροπολίτης ανακοίνωσε στο ποίμνιό του πως δε υπάρχουν άλλοι πλανήτες στον κόσμο, εκτός από τη Γη.
Στο κήρυγμά του, το οποίο δεν καταφέραμε να βρούμε πότε ακριβώς το μοίρασε απλόχερα, ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρει πως τον πήρε τηλέφωνο ένας εξέχων επιστήμονας και του είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες και πως όλα αυτά για προσεληνώσεις, προσεδαφίσεις στον Άρη και άλλα παπατζιλίκια, είναι απλά παπατζιλίκια.

Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS 25-11-2018

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters