Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ. Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

by 

Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi:ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ

Οι ρατσιστικές ρίζες της ιδεολογίας που κρύβεται πίσω από την Ευρωπαική Ενωση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”:

“Έντυπη Έκδοση

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πόσο μακριά είναι η Καλαβρία;

Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ)

Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

Ο Coudenhove Kalergi δεν ήταν Εβραίος ο ίδιος. Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής Ευρωπαικής καταγωγής(Flemish. Chech Hungarian Greek) με πολλούς τίτλους ευγενείας. Η μητέρα του ήταν από την Ιαπωνία αριστοκρατικής οικογένειας. Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλυτερή του εβραία Ida Roland[born Ida Klausner]δημοφιλή ηθοποιό με την οποία απέκτησε δύο γυιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele, born Bally.Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστροεβραία Melanie Benatzky Hoffmann.Ο Count R. N. Courdenhove-Kalergi θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της σύγχρονης Ευρωπαικής Ενωσης.Ηταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Μπετόβεν για εθνικό ύμνο της ΕΕ και συμμετείχε δραστήρια στον σχεδιασμό του λογότυπου της ΕΕ που περιέχει 12 αστέρια συμβολίζοντα τις 12 φυλές του Ισραήλ.Το λογότυπο ολοκληρώθηκε απο τον εβραίο Paul M.G. Lévi.

(Quote from Die Welt August 26 1998, P. 12. ‘Die Zwölfzahl der Sterne ist ein Hinweis auf die zwölf Stammen Israels und somit auf das auserwählte Volk Gottes.’ [‘The number twelve of the stars is a reference to the twelve tribes of Israel and thereby to God’s chosen people.’].

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

This book has probably not been printed in many copies, since it is very hard to get hold of a printed copy today.
In Germany the book is practically censored, even though it is not on the official list of books censored by the German government, it is not possible to buy it in any bookstores in Germany, neither new nor used.When the publishing company ‘Independent News’ [Unabhängige Nachrichten] around 1990 published a summary of the book and contemplated printing it in it’s entirety, the government initiated a police search of the premises, and the only copy of Praktischer Idealismus was confiscated.
The book is also not mentioned on the official Internet pages of the Pan European Movement, which is understandable because its content is directly in opposition to the movement’s official program. The question is how this discrepancy originated: Was the Pan European Movement hijacked? Or was Praktischer Idealismus only meant for the few in the inner circles, and all the talk of Christian values, democracy etc. only empty rhetoric? Translated from Danish Wikipedia article


Praktischer Idealismus

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ

Οι ρατσιστικές ρίζες της ιδεολογίας που κρύβεται πίσω από την Ευρωπαική Ενωση

Πρωτότυπο στα Γερμανικά

Praktischer Idealismus

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)

Η απόδοση του κειμένου(επιλογές από το βιβλίο) έγινε από

Αγγλική μετάφραση

(English translation of selections of Practical Idealism.

By Count Richard N. Coudenhove Kalergi – published in Vienna 1925.)

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ

(Europeans to become negroid mongrels)

Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.

Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.

Ο Χριστιανισμός που , ηθικά προετοιμάστηκε από τα Εβραικά Ευαγγέλια (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάστηκε από τους Εβραίους Αλεξανδρινούς (Φίλων), αναγεννήθηκε Εβραικά. Στό βαθμό που η Ευρώπη είναι χριστιανική, είναι κατά μία έννοια εβραικής πνευματικότητας, στο βαθμό που η Ευρώπη είναι ηθική, είναι εβραική.

Το σύνολο της Ευρωπαικής ηθικής έχει τις ρίζες του στον Εβραισμό. Ολοι οι πρωταγωνιστές για την χριστιανική η μη χριστιανική ηθική , από τον Αυγουστίνο μέχρι τον Ρουσσώ, τον Κάντ και τον Τολστοι, ήσαν Εβραίοι επιλογής(Wahljuden) κατά την πνευματική έννοια. Ο Νίτσε είναι ο μόνος μη Εβραίος , ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος.

Στην Ανατολή ο Κινεζικός Λαός είναι κατεξοχήν ηθικός …{..}- στην Δύση είναι οι Εβραίοι.

Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων, οι ηθικοί νόμοι νόμοι του κράτους, η αμαρτία ήταν έγκλημα. Ο Εβραισμός διαμέσου των αιώνων παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής. Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός αποτελούν προσπάθειες για να δημιουργήσουν τον επίγειο παράδεισο (lit: η Πολιτεία του Θεού).

Δύο χιλιάδες χρόνια πρίν, οι αρχαίοι χριστιανοί- όχι οι Φαρισσαίοι ούτε οι Σαδδουκαίοι- υπήρξαν οι αναγεννητές της Μωσαικής Παράδοσης, σήμερα δεν είναι οι Σιωνιστές ούτε οι Χριστιανοί, αλλά οι Εβραίοι ηγέτες του Σοσιαλισμού.

Είναι αυτοί διότι επιθυμούν , με μεγάλη ανιδιοτέλεια , να διαγράψουν την αρχική αμαρτία του καπιταλισμού, να ελευθερώσουν τον λαό από την αδικία, την βία και την υποδούλωση και να μετασχηματίσουν τον κόσμο σε επίγειο παράδεισο.

Από τον Μωυσή μέχρι τον Weininger  η ηθική υπήρξε το κύριο πρόβλήμα  της εβραικής φιλοσοφίας.

Σ’ αυτή την βασική ηθική συμπεριφορά προς τον κόσμο βρίσκεται το εξαιρετικό μεγαλείο του εβραικού λαού- ταυτόχρονα και ο κίνδυνος  ότι οι εβραίοι που απώλεσαν την πίστη τους στα ηθικά νάματα να καταστούν κυνικοί εγωιστές: ενώ λαοί με άλλη νοοτροπία – ακόμη κι αν χάσουν την ηθική τους συμπεριφορά – εξακολουθούν ακόμη να διατηρούν ιπποτικές αξίες και προκαταλήψεις (έντιμος άνθρωπος, τζέντλεμαν, ιππότης) που τους προστατεύουν από την πτώση των αξιών.

Αυτό που ξεχωρίζει τους εβραίους από τον μέσο όρο των κατοίκων των πόλεων είναι το γεγονός ότι είναι καθαρός λαός.

Η δύναμη του χαρακτήρα σε συνδυασμό με την διαύγεια του μυαλού προορίζει τους εβραίους , στο άριστο δείγμα τους, να καταστούν οι ηγέτες της αστικής ανθρωπότητας, από τους ψεύτικους στους γνήσιους αριστοκράτες του πνεύματος σε πρωταγωνιστές του καπιταλισμού όπως και της επανάστασης.

Τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι της τρίτης εποχής των νέων καιρών: στον Σοσιαλισμό.

Επίσης ο σοσιαλισμός υποστηρίζεται από την αστική τάξη των βιομηχανικών εργατών, που καθοδηγείται από την αριστοκρατία των επαναστατικών συγγραφέων.

Η επιρροή της αριστοκρατίας από αίμα , η επιρροή της αριστοκρατίας του νού αυξάνεται.

Η εξέλιξη αυτή, και με αυτή το χάος της σύγχρονης πολιτικής θα τελειώσει, όταν μια πνευματική αριστοκρατία θα αρπάξει τα μέσα εξουσίας της κοινωνίας:(όπλα) πυρίτιδα, χρυσό, μελάνη και θα τα χρησιμοποιήσει για την ευλογία του ευρέως κοινού.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

Ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς τον σκοπό αυτό όπου μια μικρή ομάδα κομμουνιστών πνευματικών αρχηγών κυβερνούν την χώρα και συνειδητά έρχονται σε ρήξη με την πλουτοκρατικό (πλουτοκρατία: η εξουσία μέσω του πλούτου)   δημοκρατισμό ο οποίος ελέγχει σήμερα τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο αγώνας μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εξ αίματος αριστοκρατίας είναι ένας αδελφοκτόνος πόλεμος της νικηφόρας αριστοκρατίας του νού , μια μάχη του ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού, του ειδωλολατρισμού και του χριστιανικού πνεύματος.

Το επιτελείο και των δύο πλευρών έχει στρατολογηθεί από την φυλή [Führerrasse] που αποτελεί τον πνευματικό ηγέτη της Ευρώπης , των εβραίων.

Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι αμφότεροι λογικοί, αφαιρετικοί και ευγενικοί. Η στρατιωτική αριστοκρατία έχει οριστικά προσδιορίσει τον ρόλο της. Η επιρροή του πνεύματος, η πίστη στο πνεύμα, η ελπίδα για το πνεύμα μεγαλώνει και μαζί με αυτά μεγαλώνει η νέα αριστοκρατία.

Για την ανόρθωση, για την προώθηση των στόχων είναι αναγκαία, για την επίτευξη των στόχων χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα καθορίζουν τους στόχους, που καθοδηγούν προς τους στόχους : η αριστοκρατία.

Η αριστοκρατία ως ηγέτης αποτελεί πολιτική έννοια, η αριστοκρατία είναι ένα αισθητικό ιδεώδες.

Η μεγαλύτερη πρόκληση απαιτεί όπως η αριστοκρατία συμπίπτει με την ευγένεια, η ηγεσία με παράδειγμα : αυτή η ηγεσία ταιριάζει στους τέλειους ανθρώπους.

Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Από την ποσότητα των Ευρωπαικών λαών, οι οποίοι πιστεύουν μόνον στους αριθμούς, δύο ποιοτικές φυλές είναι ανερχόμενες : η εξ αίματος αριστοκρατία και οι εβραίοι.

Ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο και οι δύο διατηρούν την πίστη τους στην ανώτερη αποστολή τους, εξαιτίας του καλλίτερου αίματος τους, ανάμεσα στις διάφορες τάξεις των ανθρώπων.

Στις δύο αυτές ετερογενείς φυλές βρίσκεται το επίκεντρο της ευρωπαικής αριστοκρατίας του μέλλοντος: στην φεουδαλική εξ αίματος αριστοκρατία, στον βαθμό που δεν έχει αυτοκαταστραφεί από την αγροτική ενασχόληση και στην εβραική πνευματική αριστοκρατία που δεν έχει καταστραφεί από το χρήμα (καπιταλισμός).

Σαν εγγύηση για ένα καλλίτερο μέλλον υπάρχει ένα υπόλοιπο ηθικού κύρους αριστοκρατίας και μια μικρή μάχιμη ομάδα της επαναστατικής διανόησης το οποίο παραμένει.

Εδώ η συνεργασία μεταξύ Λένιν, ανθρώπου από την χαμηλή αριστοκρατία της χώρας, και του Τρότσκι, του εβραίου εγγράμματου μεγαλώνει συμβολικά: εδώ βρίσκεται η αντίθεση του χαρακτήρα και του πνεύματος, των αρχών και του χαρακτήρα, των κατοίκων της χώρας και των ευγενών, των ειδωλολατρών και των χριστιανών που ενώνεται σε μια δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.

Ένα βήμα μπροστά με την πνευματική έννοια θα αρκούσε να τοποθετήσει τα καλλίτερα στοιχεία της εξ αίματος αριστοκρατίας, η οποία έχει προστατεύσει την φυσική και ηθική της υγεία από την επίδραση της εκμετάλλευσης, στην υπηρεσία της νέας απελευθέρωσης του λαού.

Γιατί αυτοί προορίζονται γι’ αυτή την θέση εξαιτίας του παραδοσιακού θάρρους τους, της αντιαστικής και αντικαπιταλιστικής νοοτροπίας τους, της υπευθυνότητας τους, της περιφρόνησης τους για τα υλικά αγαθά, της στωικής εκπαίδευσης της θέλησης τους της ακεραιότητας και του ιδεαλισμού τους.

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ

Οι κύριοι εκπρόσωποι της διαφθοράς όπως επίσης και η ανθούσα αριστοκρατία του καπιταλισμού, της δημοσιογραφίας και της φιλολογίας είναι Εβραίοι.

Η ανωτερότητα του πνεύματος τους τούς προορίζει να καταστούν ο κύριος παράγοντας της μελλοντικής αριστοκρατίας.

Μια ματιά στην ιστορία του εβραικού λαού εξηγεί την ηγετική του θέση στην πάλη για την διακυβέρνηση της ανθρωπότητας. Για δυό χιλιάδες χρόνια οι εβραίοι ήταν μια θρησκευτική κοινότητα, κατασκευασμένη από την ηθική και ηθική προδιάθεση ατόμων από όλα τα έθνη της κλασσικής πολιτιστικής περιοχής, με ένα εθνικό εβραικό κέντρο στην παλαιστίνη.

Ηδη αυτή την εποχή ο κοινός και αρχικός δεσμός δεν ήταν το έθνος, αλλά η θρησκεία. Κατά την διάρκεια της πρώτης χιλιετίας του ημερολογίου μας προσύλυτοι από όλους τους λαούς εισήλθαν σε αυτή την θρησκευτική σέχτα, ακόμη και ο βασιλιάς, η αριστοκρατία και ο λαός των Μογγόλων Χαζάρων, των κυρίων της Νότιας Ρωσίας.

Από τότε και μετά η εβραική θρησκευτική κοινότητα ενώθηκε σε τεχνητό έθνος και έκλεισε τον εαυτό του από όλους τους υπόλοιπους λαούς.

Επί μία χιλιετία η χριστιανική Ευρώπη με αχαρακτήριστες διώξεις προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον εβραικό λαό.

Το αποτέλεσμα ήταν, ότι όλοι οι εβραίοι, οι οποίοι ήσαν αδύναμης θέλησης, τυχοδιώκτες η σκεπτικιστές αλλαξοπίστησαν , ώστε να ξεφύγουν από το μαρτύριο των ατέλειωτων διώξεων.

Από την άλλη πλευρά οι εβραίοι που δεν ήσαν επιδέξιοι, έξυπνοι και αρκετά δημιουργικοί  για να επιβιώσουν σε αυτή την πάλη για την ύπαρξή τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες , υπέκυψαν.

Ετσι στο τέλος, από όλες αυτές τις διώξεις προέκυψε μια μικρή κοινότητα, διαμορφωμένη από ένα ηρωικό ατέλειωτο μαρτυροδρόμιο για την ιδέα και απαλλαγμένη από όλα τα αδύναμης θέλησης στοιχεία και την φτώχεια του μυαλού.

Αντί για την καταστροφή των εβραίων, η Ευρώπη ενάντια στην θέληση της, εκλέπτυνε και μόρφωσε αυτό τον λαό δημιουργώντας ένα μελλοντικό ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής.

Δεν είναι περίεργο ότι αυτός ο λαός , που διέφυγε τα γκέττο-φυλακές, εξελίχθηκε σε μια πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Επομένως μια ευγενική Πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή ευγενών διαμέσου της πνευματικής χάριτος.

Αυτό συνέβη την στιγμή που η φεουδαρχική αριστοκρατία της Ευρώπης κατέπεσε , και χάρη στην εβραική χειραφέτηση.

Ο πρώτος τυπικός αντιπρόσωπος της μελλοντικής αριστοκρατίας ήτο ο ευγενής-εβραίος(Edeljude) LaSalle που συνδυάζει φυσική ομορφιά με την ευγένεια του μυαλού και την οξύτητα του πνεύματος. Αριστοκράτης με την ανώτατη και πιο αληθινή έννοια της λέξης, ήταν ένας γεννημένος ηγέτης και σημάδεψε την εποχή του.

Οι εβραίοι ήρωες και μάρτυρες της Ανατολικής και της Μέσης Ευρωπαικής Επανάστασης δεν είναι κατά κανένα τρόπο υποδεέστεροι από τους μη εβραίους ήρωες του Παγκόσμιου Πολέμου στο θάρρος, την επιμονή και τον ιδεαλισμό-ενώ ξεπέρασαν τους παραπάνω πολλές φορές στο πνεύμα.

Με αυτές τις δύο απόπειρες για την απολύτρωση της πνευματικο-ηθικής προέλευσης, ο εβραισμός πιστώθηκε το μεγαλύτερο δώρο για τις απόκληρες μάζες από οποιονδήποτε άλλο λαό.

Ο σύγχρονος εβραισμός επίσης ξεπερνά όλους τους άλλους λαούς σε ποσοστό σπουδαίων ανδρών. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την απελευθέρωσή του αυτός ο μικρός λαός έχει έναν Αινστάιν που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης επιστήμης, έναν Μάλερ που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης μουσικής, έναν Μάλερ που πρωτοπορεί στην σύγχρονη φιλοσοφία, έναν Τρότσκυ που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης πολιτικής.

ΜΙΣΗΤΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Η εξέχουσα θέση που κατέχουν οι Εβραίοι αυτόν τον καιρό οφείλεται στην πνευματική τους υπεροχή η οποία τους επιτρέπει να κερδίζουν την πνευματική μάχη ενάντια σε υπέρτερο αριθμό ευνοημένων , μισητών, ζηλιάρηδων αντιπάλων.

Ο σύγχρονος αντισημιτισμός είναι ένα από τα πολλά αντιδραστικά φαινόμενα της μετριότητας ενάντια σε κάτι ανώτερο. Είναι μια νέα μορφή εξοστρακισμού που εφαρμόζεται ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό.

Σαν λαός οι εβραίοι βίωσαν την ατέλειωτη πάλη της ποσότητας ενάντια στην ποιότητα, των κατώτερων ομάδων ενάντια στην υψηλή ποιότητα των ατόμων, κατώτερες πλειοψηφίες ενάντια σε ανώτερες μειοψηφίες.

Οι κύριες ρίζες του αντισημιτισμού είναι ατελείωτες και φθονερές. Ατελείωτες στην θρησκευτική η επιστημονική σφαίρα, φθονερές στην πνευματική και οικονομική σφαίρα.

Επειδή προέρχονται από μια παγκόσμια θρησκευτική κοινότητα και όχι από μια τοπική φυλή, οι εβραίοι είναι λαός με το πιο ανάμικτο αίμα διότι έχουν κλειστεί στον εαυτό τους έναντι των άλλων φυλών για μια χιλιετία, αλλά επίσης και πιο καθαρή.

Όχι μόνον η αυριανή επαναστατική πνευματική αριστοκρατία-επίσης η σημερινοί πλουτοκράτες μαυραγορίτες-kakistocrasy-στρατολογούνται κυρίως από τους εβραίους και με αυτό τον τρόπο οξύνονται τα υποκινητικά όπλα του αντισημιτισμού.

Τα χιλιάδες χρόνια της σκλαβιάς έχουν ωφελήσει τους εβραίους, με σπάνιες εξαιρέσεις, καθιστώντας τους μέλη της υπερφυλής[Herrenmenschen].

Η αέναη καταστολή αναστέλλει την ανάπτυξη της προσωπικότητας και έτσι αφαιρεί τα κύρια στοιχεία των αισθητικών ιδανικών της αριστοκρατίας.

Ένα μεγάλο μέρος των εβραίων υποφέρει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά από αυτή την ανεπάρκεια. Αυτή η έλλειψη αποτελεί είναι μια από τις κύριες αιτίες που το Ευρωπαικό ένστικτο αρνείται να αποδεχθεί τους εβραίους σαν αριστοκρατική φυλή.

Η δυσαρέσκεια με την οποία η καταπίεση έχει επιβαρύνει τους εβραίους, παρέχει ζωτική ένταση, αλλά τους αποστερεί από την αριστοκρατική αρμονία.

Η υπερβολική ενδογαμία, σε συνδυασμό και με τα γκέττο του παρελθόντος ήταν η αιτία πολλών γνωρισμάτων σωματικής και ψυχολογικής παρακμής.

Ότι το μυαλό  των εβραίων κέρδισε, το έχασε συχνά ο οργανισμός τους, ότι ο εγκέφαλός τους κέρδισε το έχασε το νευρικό τους σύστημα.

Έτσι ο εβραισμός πάσχει από υπερτροφία του εγκεφάλου που βρίσκεται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις τις αριστοκρατίας και της αρμονικής ανάπτυξης της προσωπικότητας.

Η φυσική και νευρική αδυναμία πολλών πνευματικά εξαιρετικών εβραίων δείχνει μία έλλειψη σωματικού θάρρους (συχνά σε συνδυασμό με την υψηλότερη μορφή ηθικού θάρρους) και την ανασφάλεια των επιδόσεων, ποιότητες οι οποίες σήμερα φαίνονται ασυμβίβαστες με το ιπποτικό ιδεώδες ενός αριστοκρατικού λαού.

Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Τόσο πολύ έχει πληγεί η πνευματικά κυρίαρχη φυλή των εβραίων κάτω από τα χαρακτηριστικά των σκλάβων λαών που έχει εντυπωσιάσει για την ιστορική της εξέλιξη. Ακόμη σήμερα πολλές κορυφαίες εβραικές προσωπικότητες μεταφέρουν τις στάσεις και χειρονομίες ενός καταπιεσμένου ατόμου.

Ξεπεσμένοι αριστοκράτες είναι στην συμπεριφορά πιο ευγενείς από εξαιρετικούς εβραίους. Αυτές οι ελλείψεις των εβραίων, που προήλθαν λόγω της εξέλιξης, θα εξαφανιστούν πάλι λόγω της εξέλιξης.

Η προσαρμογή στο στυλ της χώρας (ένας κύριος στόχος του Σιωνισμού), σε συνδυασμό με την σπορ ανατροφή, θα απελευθερώσει τους εβραίους από το γκέττο που μεταφέρουν μέσα τους.

Ότι αυτό είναι δυνατόν αποδεικνύεται από την ανάπτυξη του αμερικανικού εβραισμού. Η πραγματική ελευθερία και δύναμη που ο εβραισμός έχει αποκτήσει βαθμιαία θα δημιουργήσει συνείδηση και βαθμιαία θα δημιουργηθεί  η στάση και η συμπεριφορά ενός ελεύθερου, ισχυρού λαού.

Δεν είναι μόνον οι εβραίοι οι οποίοι θα κινηθούν προς την κατεύθυνση των δυτικών αριστοκρατικών ιδεωδών-επίσης τα δυτικά αριστοκρατικά ιδεώδη θα υποστούν μετασχηματισμό που θα ικανοποιεί τον εβραισμό κατά το ήμισυ.

Σε μια ειρηνική μελλοντική Ευρώπη η αριστοκρατία θα μεταβάλλει τον πολεμικό της χαρακτήρα και θα τον ανταλλάξει με ένα πνευματικό-ιερατικό χαρακτήρα.

Μια ειρηνική και σοσιαλιστική Δύση δεν θα χρειάζεται πλέον κυρίους και ηγεμόνες,-μόνον ηγέτες, εκπαιδευτές και παραδείγματα.

Η Ευρώπη έχει κατακτηθεί θρησκευτικά από τους εβραίους,-στρατιωτικά από τους Γερμανούς. Στην Ασία οι θρησκείες της Ινδίας και της Αραβίας ήταν νικηφόρες, ενώ η υπέρτατη πολιτική εξουσία είναι η Ιαπωνία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters