Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Επανάσταση στο νόμισμα! Η επανάσταση του νόμου Nesara Gesara: Μεταφορά πλούτου ISO 20022, QFS, GCR/RV, Blockchain – Αυτή η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί στην τηλεόραση!

 

Aπό τη Medeea Greere
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από οικονομική χειραγώγηση και έλεγχο, μια επανάσταση ετοιμάζεται, έτοιμη να συντρίψει τις αλυσίδες του παλιού συστήματος. Το Matrix , όπως το γνωρίζουμε, βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, που σύντομα θα αντικατασταθεί από τον νόμο Nesara Gesara, που υποστηρίζεται από το Quantum Financial System (QFS) που λειτουργεί σε blockchain, μαζί με το ISO 20022 Wealth Transfer, επίσης γνωστό όπως το RV. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα σε ένα φωτεινότερο, πιο ελεύθερο μέλλον.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters