Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γιατί θα πετάξουν ελληνικά μαχητικά πάνω από το Σουέζ




Ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης από ένα πράγμα εντυπωσιάστηκε όταν πέταξε με το F-16 στην Αίγυπτο. Ότι η επέκταση της διώρυγας του Σουέζ που ο στρατηγός πρόεδρος Σίσι είχε αναγγείλει ούτε ένα χρόνο πριν , παραδίδεται στις 6 Αυγούστου! Ο Α/ΓΕΑ πέταξε πάνω από το έργο.
 
Πως το κατάφεραν οι Αιγύπτιοι; Όπως εξήγησαν στον Α/ΓΕΑ οι συνομιλητές του,ο Σίσι είχε απευθυνθεί στους πλούσιους συμπατριώτες του -που δεν είναι και λίγοι- και είχε ζητήσει βοήθεια οικονομική . Είχαν βεβαίως προφανώς συμφερόν από το έργο που θα αποδώσει και έσοδα στην Αίγυπτο αλλά θα διευκολύνει σημαντικά και την ναυτιλία. 
 
Στα εγκαίνια της οποίας θα πετάξουν και ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, που θα στείλει ο Α/ΓΕΑ μετά από αίτημα της αιγυπτιακής πλευράς.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Υπάρχει Πακιστάν Κορινθίας;


Στην χώρα μπουρδέλο που ζούμε όλα είναι πιθανά αλλά και Πακιστάν…Κορινθίας κανείς δεν το φαντάζεται…!
Και όμως η άδεια οδήγησης του Πακιστανού που σας παρουσιάζουμε αυτό λέει…!
Ημαρτον…!
Και μετά θέλουμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης…!
Η φωτογραφία είναι αυθεντική και όχι προϊόν μονταζ…!
Πες το όμως ψέμματα η Κορινθία έχει φτάσει στο επίπεδο του Πακιστάν…!

http://diogenis-press.gr/?p=15447

Δεν προσκυνούν οι Έλληνες!

Στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, η περηφάνια ήταν ένα συναίσθημα ανεπτυγμένο σε τέτοιον βαθμό, ώστε το προσκύνημα σε άλλον άνθρωπο (οποιοσδήποτε κι αν ήταν αυτός), θεωρούνταν πράξη κατάπτυστη, που μόνο βάρβαροι θα μπορούσαν να την τελέσουν. Ακόμη κι όταν ήθελαν να προσευχηθούν στους θεούς τους, ούτε έσκυβαν κι ούτε γονάτιζαν, αλλά έτειναν τα χέρια προς τον ουρανό.

Στα αρχαία ελληνικά κείμενα, υπάρχει πλήθος επικριτικών και καταδικαστικών αναφορών για το προσκύνημα. Αναφέρονται ενδεικτικά:

«Οι Αιγύπτιοι δεν ομοιάζουν με τους Έλληνες· αντί να χαιρετηθούν όταν συναντηθούν στους δρόμους, προσκυνούν κατεβάζοντας μέχρι το γόνατο το χέρι» (Ηρόδοτος, «Ευτέρπη», 80).

«Το προσκύνημα αφορά μόνον τους βάρβαρους» (Δημοσθένης 549.16).

«Οι Πυθαγόρειοι απείχαν από δεήσεις και ικεσίες κι από κάθε είδους ανελεύθερη κολακεία, ως άνανδρες και ταπεινές» (Ιάμβλιχος, «Πυθαγορικός Βίος», 236).

«Ο Μίνως, ως δικαστής στον Άδη, απέστελλε στους χώρους των ασεβών και τις ψυχές όσων είχαν την απαίτηση ή απλώς ανέχονταν να προσκυνούνται ενόσω ζούσαν» (Λουκιανός, «Νεκυομαντεία», 473).

«Αυτός που σκύβει, ταπεινώνει την ψυχή του» (Λουκιανός, «Νιγρίνος», 21)

 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_3653.html

ΧΡΟΝΙΡ!!!-HRONIRS!!!


Xρονίρ ακούγεται τόσο παράξενη αυτή η ονομασία……. Τι είναι τα Χρονίρ; Από πού προέκυψε η ονομασία; Ας τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα για να καταλάβετε το τι ακριβώς θεωρείται πως είναι για πολύ λίγους ερευνητές τα ή οι Χρονίρ!!!
Ένα χειρόγραφο του 5ου αιώνα μ.Χ. το οποίο είναι αντίγραφο του Στράβων λέει τα εξής σε ένα σημείο το οποίο το αναφέρει ως εξής:   << ……. Οι Τιτάνες οι Κρόνιοι είναι αυτοί που μετά την μάχη με τους θεούς κλείστηκαν για πάντα στα τάρταρα της γης, οι Χρόνιοι είχαν την τύχη να ξεφύγουν γιατί έχουν την ιδιότητα να είναι αθάνατοι και να μπορούν να  μπορούν να ταξιδεύουν σε όπιο χώρο και χρόνο θέλουν γιατί είναι η μόνη θεϊκή δύναμη που τους έμεινε μετά  την μέγα Τιτανομαχία….. >>.
Χρόνιοι τους αναφέρει ο Στράβων, Χρονίρ τους ξέρουν κάποιοι πολύ λίγοι σήμερα. Υπάρχουν βεβαία κάποιες αναφορές από κάποιους ερευνητές συγγράφεις ότι οι Χρονίρ είναι κάτι άλλο δηλαδή ότι πρόκειται για κάποια όντα που είναι τόσο γρήγορα που δεν τα πιάνει το μάτι μας και είναι πολύ σκανδαλιάρικα. Μπορεί να σου κρύβουν μικρό πράγματα στο σπίτι μέσα και να ψάχνεις ώρες να τα βρεις και κάποια στιγμή είναι μπροστά σου εκεί που τα είχες αφήσει λέγοντας ( μα τι στο καλό τυφλός είμαι και δεν τα έβλεπα τόση ώρα; ) η μπορεί να τα βάλουν σε κάποιο άλλο μέρος και όταν τα βρείτε να πείτε ( μα θυμάμαι καλά τα είχα βάλει πάνω στο μπουφέ και όχι στο ψυγείο, πως βρέθηκαν εκεί;) όταν υπάρχει οικογένεια σκέπτεστε ότι κάποιος από την οικογένεια τα έβαλε εκεί….. όταν ζείτε μόνοι;
Αυτό βεβαία θυμίζει πολύ έντονα τις πράξεις Καλικατζάρων που λέγεται ότι αρέσει πολύ να πειράζουν τους ανθρώπους!!! Όμως οι Χρονίρ δεν έχουν να κάνουν με κάτι τέτοιο!! ΟΙ Χρονίρ μοιάζουν καταπληκτικά με εμάς τους ανθρώπους, για να γίνω πιο σαφής είναι άνθρωποι που έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα!! Κάποιοι αλχημιστές των μεσαίωνα πιστεύετε  ότι μπορούσαν να φτιάξουν ένα είδος φίλτρου που θα μπορούσε το σώμα να διασπάτε σε χιλιάδες σωματίδια με την σκέψη και να μεταφέρετε σώος και αβλαβής ο άνθρωπος εκεί που είχε σκεφτεί να πάει η ονομασία της του φίλτρου είναι << Lιquo Tempus fugit >>. Ίσως να έχουν έρθει από άλλη διάσταση και να έχουν εγκλωβιστεί στην δικιά μας ή να μπορεί να πηγαίνουν και να έρχονται όποτε το θελήσουν, μπορούν και επιλέγουν και την χρονιά την οποία θελήσουν να πάνε……
Ένας πολύ γνωστός Χρονίρ της αρχαιότητας είναι ο Εχετλαίος!!!! Το οποίο και ξεκαθαρίζουν οι αρχαίοι Έλληνες ότι δεν άνηκε στο Ελληνικό γένος, το δε μαντείο των Δελφών απεφάνθη ότι πρέπει να τύχει των τιμών!!! Το όνομά του συνδέεται πιθανώς με την εχέτλη = λαβή αρότρου που λέγεται ότι κρατούσε για να πολεμά με τους Πέρσες. Στην εικόνα του Πάναινου, αδελφού του Φειδία που βρισκόταν στην Ποικίλη Στοά απεικονιζόταν και ο Έχετλος ανάμεσα στους ήρωες της μάχης του Μαραθώνα, δείγμα της υψηλής πίστης των Ελλήνων της περιόδου στους ήρωες. Η περιγραφή του Παυσανία λέει τα εξής:
«Λέγουν επίσης πως έτυχε να είναι παρών στη μάχη ένας άνδρας με παλαιική εμφάνιση κι ενδύματα. Σκοτώνοντας πολλούς από τους ξένους με την εχέτλη, εξαφανίστηκε μετά τη μάχη. Σαν ρώτησαν οι Αθηναίοι το μαντείο, ο θεός απλά τους έδωσε την εντολή να τιμήσουν τον Εχετλαίο ως ήρωα. Ανήγειραν και μνημείο μάλιστα με λευκό μάρμαρο. Αν και οι Αθηναίοι βεβαιώνουν πως έθαψαν τους Πέρσες, γιατί σε κάθε περίσταση ο θείος νόμος εν τέλη πως το νεκρό σώμα θα πρέπει να θάβεται κάτω από τη γη, ωστόσο τάφο δεν βρήκα. Μήτε υπήρχε τύμβος ή άλλο χνάρι φανερό, καθώς οι νεκροί όπως να ‘ναι πετάχτηκαν σε κάποιο χαντάκι».
Με το περίεργο όνομα αυτό λοιπόν τίμησαν οι Αθηναίοι τον άγνωστο ήρωα ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην την νίκη των Ελλήνων κατά των Περσών. Στην μάχη εκείνη είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο ελληνικό στρατόπεδο κάποιος άγνωστος άνδρας ντυμένος με στολή την οποίαν παρομοίασαν σαν χωρικού, κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο το οποίο έμοιαζε σαν εχέτλη (= λαβή αρότρου-δηλ σαν κοντάκι σημερινού όπλου), αντί των γνωστών όπλων της εποχής. Με αυτό το όπλο χτυπούσε τους εχθρούς και τους εξόντωνε από μια σχετική απόσταση. Μετά τη μάχη, ο άγνωστος άνδρας εξαφανίστηκε, με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό γι’ αυτόν, ούτε το όνομά του.
Ο Ηρόδοτος δίνει μια άλλη διάσταση στον άγνωστο αυτόν πολεμιστή και το όπλο του, περιγράφει λοιπόν ότι στην συγκεκριμένη μάχη του Μαραθώνα σκοτώθηκαν 6.400 Πέρσες και 192 Αθηναίοι. Κατά την διάρκεια της συγκρούσεως συνέβη κάτι πολύ παράξενο, ένας Αθηναίος στρατιώτης, ο Επίζηλος, γιός του Κουφαγόρα, ενώ πολεμούσε γενναία στήθος με στήθος ξαφνικά έχασε την όραση του και στα δύο του μάτια, παρ’ όλο που δεν τον είχε ακουμπήσει τίποτα, ούτε δόρυ ούτε ξίφος ούτε βέλος τόξου. Συνεχίζοντας ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι ο Επίζηλος διηγείται ότι είδε έναν μεγαλόσωμο οπλίτη που η γενειάδα του κάλυπτε ολόκληρη την ασπίδα του, και ότι αυτό το φάντασμα κρατούσε στα χέρια του ένα πολύ φωτεινό όπλο! Πέρασε ακριβώς δίπλα του, σκοτώνοντας Πέρσες αντιπάλους και αυτή η σκηνή ήταν η τελευταία που είδε ο Επίζηλος γιατί από κάποια υπερβολική λάμψη, τυφλώθηκε (!!!!!).
Ο δε χρησμός του μαντείου λέει τα εξής :
<< Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν αγροίκον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας άροτρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερομένοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα >>. (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32).
Είναι πολύ πιθανό ο Εχετλαίος να είναι ένα Χρονίρ που  βρέθηκε κατά λάθος εκεί στην μάχη και βρήκε το άροτρο σε κάποιο χωράφι  και άρχισε να πολεμά ή ήξερε ακριβώς το τι θα γίνει και θέλησε να βοηθήσει τους Αθηναίους στην μάχη; Όπως και να έχει κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι ακριβώς ήταν, αλλά από την αναφορά του Ηροδότου με τον τρόπο που εμφανισθεί δείχνει ότι καθαρά ότι πρόκειται για Χρονίρ!!! ( είναι το προσωπικό μου πιστεύω και δεν παροτρύνω κανέναν να πιστέψει σε αυτό που μόλις ανάφερα για τον Εχετλαίο!! ).
Υπάρχουν και αποδείξεις από διάφορα χρονίρ που έχουν αιχμαλωτιστεί από τον φακό της φωτογραφικής μηχανής, αν και πιο πολλοί τα περνάνε για φαντάσματα ή ακόμα καμιά φορά για σκιερούς εδώ θα αναλύσουμε το κάθε είδους φωτογραφίας για να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε και εσείς!! Η παρακάτω φωτογραφίες είναι:
Ο Andrea Hoffmann από την Σκοτία τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες όταν είδε κάτι σαν διάθλαση και του κίνησε την περιέργεια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Εδιμβούργο τις έστειλε σε γνωστό site στο εξωτερικό για να του εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που αναφέρουν είναι ότι πρόκειται για κάποια οντότητα, πιθανόν κάποιον που μοιάζει με κάποιον  άστεγο ότι υπάρχει κάτι το περίεργο υπάρχει του απάντησαν. Του είπαν επίσης ότι αν το είχε φωτογραφήσει πιο κοντά θα μπορούσαν να του δώσουν καλύτερες εξηγήσεις!!!
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει κάποια ανωμαλία στο χώρο οπού εμφανίζεται   ο Χρονίρ ώσπου στην τρίτη φωτογραφία κάπως αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που χρησιμοποιεί ο Χρονίρ……
Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό το φαινόμενο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υποθέσεις, γιατί δεν ξέρω, αλλά θα σας πω μια υποθετική θεωρία δικιά μου το πώς μπορεί να λειτουργούν οι Χρονίρ.
Πρέπει να έχουν ένα σύστημα από κατασκευής τους δηλαδή από όταν άρχισαν να υπάρχουν στο σύμπαν. Έχουν ανθρώπινη υπόσταση και αυτό το κάνει πιο δύσκολο σε εμάς τους ανθρώπους να το καταλάβουμε και να το κατανοήσουμε. Αν ήταν άυλα θα ήταν πιο εύκολο σε μας να γίνει πιστευτό, αλλά όταν κάτι μοιάζει καταπληκτικά με εμάς τότε μας είναι απίστευτο να το δεχτεί ο εγκέφαλος μας γιατί είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να μην δέχεται κάποια πράγματα τα οποία φαίνονται περίεργα ή απίστευτα, είναι η άμυνα μας αυτή. Μα και όταν την δεχτεί η άμυνα του εγκέφαλου θα συνεχίζει να έχει τις αμφιβολίες για το αν είναι έτσι ή κάπως αλλιώς…..!!
Στο θέμα των Χρονίρ υποθέτω ότι μπορούν μέσω της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που διαθέτουν να μπορούν μέσω νοητικής δύναμης να διαστρεβλώνουν τον χώρο και τον χρόνο και να βρίσκονται οπού θελήσουν. Πίσω η μπροστά στο χρόνο ίσως να κάνω κάποιο λάθος αλλά αυτό είναι που πιστεύω εγώ……
Όταν γίνεται η υλοποίηση και έρχονται στον κόσμο μας από πίσω από τον χρόνο ή και μπροστά υλοποιούνται τόσο αστραπιαία που είναι αδύνατο να το καταλάβουμε, ο μόνος τρόπος είναι να φωτογραφηθούν τυχαία ή να βιντεοσκοπηθούν, η επόμενη φωτογραφία είναι από την Ταϋλάνδη οπού ένας νεαρός έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία και δίπλα του μόλις άρχισε ένας Χρονίρ να υλοποιείται!!!
Κοιτάτε με προσοχή το πόδι του πως αρχίζει και υλοποιείται…….!!
Θα μου πείτε γιατί να μην σκιερός ή κάποιο φάντασμα…..;   Συμφωνώ μαζί σας  αλλά οι Χρονίρ έχουν πολύ καθαρή εικόνα στις φωτογραφίες από πλευράς τους σώματος τους ή κάποιων μελών τους, τι εννοώ; Σχεδόν πάντα βγαίνουν στην φωτογραφία με ύφος νευριασμένο γιατί κατάλαβαν ότι τους έπιασε ο φωτογραφικός φακός, μπορεί να τους βγάλει  η φωτογραφία χωρίς πόδια!! Πολύ ευλόγα θα πείτε ότι ήταν φάντασμα γιατί δεν ήταν εκεί όταν έβγαζα την φωτογραφία αυτή, απλός δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία και μοιάζει σαν έναν άνθρωπο που δεν έχει πόδια και αιωρείται στο πουθενά!!!  H παρακάτω φωτογραφία είναι γνωστή σε αυτούς που ασχολούνται με τα φαντάσματα πιστεύοντας ότι είναι ένα από αυτά. Η φωτογραφία όμως για αυτούς που ξέρουν είναι ένα κλασικό θηλυκό Χρονίρ που υλοποιήθηκε ακριβώς εκείνη την ώρα που φωτογράφιζαν την μικρή, η φωτογραφία την έβγαλε την << παράξενη >> αυτή γυναίκα χωρίς πόδια γιατί δεν πρόλαβε να τα υλοποιήσει!!

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας αν είναι Χρονίρ η όχι. Τα φαντάσματα ξεχωρίζουν γιατί είναι σχεδόν αιθερικά όπως οι παρακάτω φωτογραφίες……
Υπάρχουν και σε μορφή νέφους αλλά και σε άλλες μορφές, θα ήθελα να βάλω και κάποιες άλλες φωτογραφίες αλλά λόγο χορού καταλαβαίνετε….. οι επόμενες είναι οι σκιεροί που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου σκιεροί…..
Θα επανέλθω στο θέμα με τους Χρονίρ γιατί ακόμα βρίσκεται σε πλήρη έρευνα από την INVIZIBLE LYCANS TEAM κλείνοντας εδώ δείτε πιο κάτω κάποιες άλλες φωτογραφίες από διάφορα Χρονίρ………………….
Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες από τις φωτογραφίες όπως η τελευταία δείχνει να πηγαίνει προς την θάλασσα, υπάρχουν πολλές τέτοιες φωτογραφίες που δείχνουν σαν να μην ξέρουν που πηγαίνουν…… αυτό αποδεικνύει την θεωρία ότι οι Χρονίρ μπορούν και ταξιδεύουν στο χρόνο και στο χώρο, γιατί η θεωρία της χρονομηχανής αν ποτέ φτιαχτεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα συναντήσει είναι το αν γίνει κάποιο ταξίδι τέτοιο που θα εμφανιστεί ο χρονοταξιδιώτης!!! Δηλαδή αν προσδιορίσουν την χρονομηχανή στην Αθήνα το θέμα είναι σε πιο σημείο στην Αθήνα θα βγει!!! Εκτός και το μάθουν να διαβάζει διευθύνσεις που όπως λένε οι φυσικοί της κβαντικής μηχανικής αυτό μόνο το Χόλυγουντ μπορεί να το κάνει. Να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν χαρακτηριστεί σαν η πιο σατανική μασονική μυστική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν το συμβολικό όνομα Ιλλουμινάτι και πολλοί τους συνδέουν άμεσα με τις σύγχρονες λέσχες Δύναμης της Νέας Τάξης, όπως η Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής, κλπ. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια τους ήταν και είναι η επιβολή της ομοφυλοφιλικής διαστροφής σαν το νέο πολιτιστικό μοντέλο που θα εξουδετερώνει τα φυσιολογικά ένστικτα του ανθρώπου, μετατρέποντας τον σε ένα ανώμαλο, ηλιθιοποιημένο κατασκεύασμα.
Φοτο2Το βασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι φαίνεται πολύ καλά σε μια σπάνια έκδοση την «Turbæ Philosophorum» που εκδόθηκε στην Γερμανία το 1750. Το σύμβολο αυτό παρουσιάζει ένα ερμαφρόδιτο σαν το μέγιστο επίτευγμα του magnum opus. Το πρότυπο που προβάλλεται από τους Ιλουμινάτι είναι ένα άτομο μεικτού φύλου, (τρανσέξουαλ), συμβολίζοντας σύμφωνα με τα σχέδια τους τον «τέλειο άνθρωπο», (Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages).

Φοτο3Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα που επρόκειτο να πλασάρουν οι Ιλλουμινάτι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner. Η μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα προμελετημένο γεγονός όπως  υποστηρίζει μια συνεχόμενη ατζέντα. Είναι εντυπωσιακό πως η κίνηση του αυτή επαινέθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ το 1976, ο Bruce Jenner ήταν ένας Αμερικανός ήρωας και θεωρούνταν ο καλύτερος αθλητής του κόσμου. Τότε ασχολήθηκε με μια τηλεοπτική σειρά και με κινηματογραφική καριέρα, κάτι το οποίο παγίωσε την αίγλη του σαν μεγάλος ήρωας στην λαϊκή κουλτούρα. Ο Bruce Jenner παντρεύτηκε τη μητέρα των Καρντασιάν και από εκεί και στο εξής αυτή η οικογένεια άρχισε να γίνεται παγκοσμίως γνωστή με τα διάφορα και αλλεπάλληλα σεξουαλικά της σκάνδαλα τα οποία είναι μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι για την προώθηση της ανωμαλίας της Νέας Τάξης.
Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη οικογένεια μαζί με τον Bruce Jenner προκειμένου να προωθήσουν το σχέδιό τους για τα δύο φύλλα. Η αλλαγή του φύλου του Bruce Jenner δεν ήταν μια αυθόρμητη πράξη την οποία αποφάσισε ο ίδιος αλλά ένα πολύ καλό προμελετημένο σχέδιο. Πιο συγκριμένα, το σχέδιο  θέλει να κάνει τους άντρες θηλυπρεπείς κάνοντας τους να αισθάνονται ότι είναι κακοί και ένοχοι αν συμπεριφερθούν με τον κλασικό αντρικό τρόπο και τις γυναίκες ανδροπρεπείς έτσι ώστε αν προσπαθήσει κάποιος να τις απεικονίσει ως στοργικές μητέρες που κάθονται στο σπίτι και φροντίζουν τα παιδιά τους να θεωρείται σεξιστής. Προσπαθούν δηλαδή μέσω του τρανσεξουαλισμού να προωθήσουν την ατζέντα της διαστρέβλωσης των δυο φύλων και της ανωμαλίας.
Δεύτερο τρανταχτό πρότυπο των Ιλλουμινάτι μετά τον Bruce Jenner ήταν πρόσφατα στην Ευρώπη η Κοντσίτα Βούρστ. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε τη νίκη και προβλήθηκε με όλα τα διεθνή ΜΜΕ σαν ένα μεγάλο σύγχρονο σύμβολο κατά της ομοφοβίας, (όρος κατασκευασμένος από τους Ιλλουμινάτι).
Η εικόνα της Conchita, με τα στρατηγικά τοποθετημένα κέρατα πάνω από το κεφάλι της, παραπέμπει κατ ευθείαν στο λιγότερο γνωστό και απόκρυφο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστικη οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η έννοια αναπαρίσταται συμβολικά από τον κερατοειδή ερμαφρόδιτο θεό, τον γνωστό Baphomet, δηλαδή τον «Έξω από εδώ». Στην αλχημεία προβάλλεται με το αλχημικό συμβολισμό, την Αλχημική ανδρόγυνο
Τώρα όλα αυτά τα «ωραία» βρήκαν και εδώ τους κατάλληλους συμμάχους προώθησης και επιβολής τους σε ελληνικό έδαφος όπως τον περίφημο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τα διάφορα «μαργαριτάρια» του Σύριζα που συναγωνίζονται στην προοδευτική τους ηλιθιότητα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Γιατί οι καυτερές πιπεριές σώζουν από όγκους στο έντερο

Έρευνα από την Σχολή Ιατρικής του Σαν Ντιέγκο στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έδειξε ότι η καψαϊκίνη που περιέχουν οι καυτερές πιπεριές έχει την ιδιότητα να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης όγκων στο παχύ έντερο.

Οι επιστήμονες πρόσθεσαν στην διατροφή ποντικιών – πειραματόζωων την δραστική ουσιά στις καυτερές πιπεριές, την καψαϊκίνη, και διαπίστωσαν ότι προκαλεί μια χρόνια ενεργοποίηση ενός συγκεκριμένου υποδοχέα στα κύτταρα που σχηματίζουν την εσωτερική επιφάνεια του παχέος εντέρου.
Το αποτέλεσμα αυτής της ενεργοποίησης είναι μια χημική αντίδραση που μειώνει σε μεγάλο βαθμό τους όγκους που σχηματίζονται ενίοτε στο έντερο. Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Clinical Investigation, θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει βάση για την ανάπτυξη θεραπειών, οι οποίες θα μειώνουν την έκταση και την σοβαρότητα του καρκίνου του παχέος εντέρου στους ανθρώπους.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η TRPV1, μία δίοδος ιόντων που έχει διαπιστωθεί ότι είναι επιβλαβής, είναι δυνατό να εκδηλωθεί στα επιθήλια κύτταρα στο έντερο.
Η TRPV1 εντοπίστηκε σε νεύρα, τα οποία προειδοποιούν τον εγκέφαλο για υπερβολική ζέστη/κάψιμο και οξύτητα από χημικές ουσίες στο έντερο. Ενεργοποιείται μέσω των υποδοχέων EGFR (Epidermal Growth Factor Receptors), οι οποίοι είναι σημαντικοί στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό στο έντερο.
Στην συνέχεια οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η TPRV1 μπορεί να καταπολεμήσει την ανάπτυξη όγκων στο έντερο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η έλλειψη της TPRV1 μπορεί να είναι παράγοντας κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου.
Προσθέτουν, όμως, ότι άτομα με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου μπορεί να επωφεληθούν από την ενεργοποίηση της TPRV1.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η έρευνα δείχνει ότι η καψαϊκίνη μπορεί να μειώσει τους όγκους στο έντερο και να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του ατόμου.
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_4056.html

Ο Κολοσσός της Ρόδου

Η πόλη της Ρόδου γεννήθηκε στο ΒΑ του νησιού το έτος 408 π.Χ. από την ένωση των τριών πόλεων του νησιού, την Ιαλυσό, την Κάμιρο και την Λίνδο... Στην αρχαία Ρόδο την κάλλιστην των Ελληνίδων πόλεων όπως την αποκαλούν οι ιστορικοί, υπήρχαν Πρυτανεία, Αγορές, Στοές, Νεώρια, Στάδια, Ωδεία, Φιλοσοφικές και Ρητορικές σχολές, πέντε μεγάλα λιμάνια και τουλάχιστον 3.000 αγάλματα.

Το αριστούργημα όμως όλων ήταν ο Κολοσσός. Φιλοτεχνήθηκε γύρω στα 293 από τον Λίνδιο Χάρη, μαθητή του Λυσίππου. Ηταν ένα τεράστιο χάλκινο άγαλμα του πολιούχου θεού Ηλίου, ψηλό 70 πήχες (31μ. περίπου). Οι Ρόδιοι πούλησαν (300 τάλαντα) τις πολιορκητικές μηχανές του Δημητρίου όταν έπαψε την πολιορκία και έφυγε ηττημένος και έκαμαν το άγαλμα που η κατασκευή του κράτησε 12 χρόνια.

Για το άγαλμα μιλούν αρχαίοι αλλά και μεσαιωνικοί συγγραφείς. Έμεινε στη θέση του μόνο 66 χρόνια και έπεσε στο σεισμό του 227 δεν το ξαναέστησαν όμως φοβούμενοι κάποιο χρησμό μας λέει ο Στράβωνας. Εννιά αιώνες έμεινε πεσμένος ο κολοσσός ώσπου το 653 μ.Χ τον πήρε ο χαλίφης Αράβων Μωαβίας, και το πούλησε για χαλκό σ’ έναν Εβραίο από την Έδεσσα που χρειάστηκε 900 καμήλες για να τον μεταφέρει.


Το πρόβλημα που απασχολεί τους σημερινούς ερευνητές είναι πού ήταν στημένος ο κολοσσός. Παρεξηγώντας μια φράση του επιγράμματος, που ήταν χαραγμένο στη βάση του κολοσσού, κι έλεγα ότι τον τοποθέτησαν «όχι μόνο πάνω από το πέλαγος αλλά και στη ξηρά» φαντάστηκαν ότι στεκόταν στην είσοδο του λιμανιού με ανοιχτά τα σκέλη πατώντας με το ένα πόδι στο ένα άκρο του λιμανιού και με το άλλο στο απέναντι, ενώ ψηλά με σηκωμένο χέρι κρατούσε φως σαν φάρος για τα καράβια που περνούσαν να μπουν στο λιμάνι. Από τον 16ο αιώνα παρουσιάστηκε μια τέτοια γκραβούρα που έχει επικρατήσει ως σήμερα

Νεώτεροι μελετητές όμως θεωρούν αδύνατο να βρισκόταν κοντά στη θάλασσα και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μόνο σημείο που θα μπορούσε να στηθεί είναι ο περίβολος ενός ναού, και το πιο πιθανό στο Ιερό του Θεού Ήλιου όπου σήμερα βρίσκεται το παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών.




Εκεί κοντά άλλωστε βρέθηκε ένα ωραίο κεφάλι του Ηλίου, μαρμάρινο, με σπασμένες ακτίνες που σήμερα βρίσκεται στο Μουσείο της Ρόδου. Επίσης με τον τρόπο που τον περιγράφει ο Στράβωνας φαίνεται καθαρά ότι τον είδε στη στεριά: «βρίσκεται δε τώρα σπασμένος από τα γόνατα κι έπεσε από σεισμό». Αν ήταν στη θάλασσα θα χανόταν εντελώς ή θα φαινόταν μόνο ένα μέρος, πράγμα που θα ανέφερε ο συγγραφέας.

Ο κολοσσός της Ρόδου ήταν ένας ύμνος στη Τέχνη και στην Ελευθερία και ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου.
 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_837.html

Lyndon LaRouche: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος». Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη. Αν αυτό δεν συμβεί...
η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…
Η υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι στιγμής, αρνείται να κλείσει η αισχροκερδής Wall Street αισχροκέρδειας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Jack Lew υποστηρίζει την άρνηση, μεταξύ άλλων και με απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.
Τι απαιτούν Ομπάμα, Μέρκελ και λοιποί εξουσιαστές να κάνει η Ελλάδα, αντί για τερματισμό αυτής της πανευρωπαϊκής απάτης από τις τράπεζες; Θέλουν να… τρέξει ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα ύψους 4,5% της ετήσιας οικονομίας της, αποκλειστικά και μόνο για να πληρώσει το «ελληνικό χρέος». Γνωρίζετε τι θα σήμαινε αυτό αν προωθούνταν ως λύση για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Να… τρέξουν ένα φορολογικό πλεόνασμα 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, προκειμένουν η κυβέρνηση να πληρώσει το χρέος της. Δεν θα ακούσετε τον Ομπάμα ή τον υποτακτικό του, Lew να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία… Γιατί; ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ…
Το «ελληνικό χρέος» είναι μια απάτη ίδια με τη διάσωση TARP εδώ στις ΗΠΑ. Γίνεται εκτύπωση των $ 4 τρισεκατομμυρίων σε νέα κεφάλαια για να καλύψουν τα χρέη της Wall Street. Και δράστες είναι οι ίδιες οι συστημικές τράπεζες.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μεγάλες τράπεζες πήραν τα εκατομμύρια και τα μετέτρεψαν σε τοξικά χρεόγραφα που ανατίναξαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το σύνολο της οικονομίας το 2008. Η κυβέρνηση τους γλίτωσε την ίδια ώρα που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών βυθίστηκε.
Στην Ευρώπη, οι τράπεζες αγόρασαν τα χρεόγραφα ενυπόθηκων δανείων από τις τράπεζες των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα έκαναν εκατομμύρια unrepayable subprime δάνεια των δικών τους – όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά και για τις κυβερνήσεις, χωρίς τα μέσα για να τα εξοφλήσουν, όπως εκείνες της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και άλλων.
Μεγάλες τράπεζες της Wall Street είχαν εμπλακεί, ιδίως η Goldman Sachs, η οποία δημιούργησε τα «μαγικά» παράγωγα: Το «Πάρτε ένα τραπεζικό δάνειο για την Ελλάδα», το κάνουν να μοιάζει με ένα απλό «νόμισμα ανταλλαγής» και όχι ένα χρέος – αλλά δέκα χρόνια αργότερα το μετατρέπουν σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρέος.
Η κρίση χρέους στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες ξέσπασε το 2009, ένα χρόνο αργότερα από την κρίση που σημειώθηκε στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.
Τότε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν εξίσου υπερχρεωμένες, δημιούργησαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), το αντίστοιχο δηλαδή TARP (Troubled Asset Relief Program), ύψους 1 τρισ. δολαρίων. Διέσωσαν τους τραπεζικούς κολοσσούς, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, χρησιμοποιώντας «μόνο» τα 600 δισ. για να πληρώσουν τα ανεξόφλητα χρέη των κυβερνήσεων. Τα 275 δισ. δολάρια καταβλήθηκαν για την αποπληρωμή του «ελληνικού χρέους».
Αυτή η τεράστια τραπεζική διάσωση εγκρίθηκε από την ελληνική, την ιρλανδική και άλλες κυβερνήσεις και πέρασε κατευθείαν στις τράπεζες που υπήρξαν οι subprime δανειστές τους.
«Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Μπορεί να βυθιστεί η Wall Street εξαιτίας του. Αν υποβαθμιστεί η ελληνική απάτη, θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση του διεθνούς υπερατλαντικού συστήματος, όπως το σύστημα της Wall Street, το βρετανικό κ.α. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλεται το χρέος και όχι στους Έλληνες»~ Lyndon LaRouche
Η απάτη με το ελληνικό χρέος είναι κλασικό κόλπο. Το 2009 το χρέος στην Ελλάδα ήταν 300 δισ. δολάρια. Στη συνέχεια, η χώρα έλαβε δύο τεράστια πακέτα διάσωσης για το 2010 και το 2012, περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα. Λιγότερο από το 10% των εν λόγω 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων έμεινε στην Ελλάδα και χρησιμοποιήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση. Τουλάχιστον το 90% των χρημάτων αυτών πήγε κατευθείαν και άμεσα στην Deutsche Bank, την HSBC, την JPMorgan Chase, καθώς και στους υπόλοιπους καρχαρίες, ενώ αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου δόθηκαν στα hedge funds.
Η πρώην υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έχει προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα η ελληνική κυβέρνηση έλαβε μόνο το 3% των 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οι μόνες τράπεζες που αναγκάστηκαν να διαγράψουν το «ελληνικό χρέος» ήταν οι ελληνικές. Οι τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου διατήρησαν το τοξικό χρέος στο «ενεργητικό» τους, εγγυημένο 100% από την ευρωπαϊκή απάτη διάσωσης.
Όλο αυτό οδήγησε στη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών, αναγκάζοντας την ελληνική κυβέρνηση να δανειστεί άλλα 50 δισ. δολάρια για να τις διασώσει. Έτσι, αντί να μειώνεται, το ελληνικό χρέος αυξανόταν. Μία απόλυτη απάτη!
Στη συνέχεια, από το 2010 μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, κλπ υποχρεώθηκαν να πληρώσουν το «λογαριασμό» για τη διάσωση των τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Επέβαλαν τόσο σκληρά μέτρα λιτότητας που οι πολίτες τους μετανάστευσαν, τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν, οι γεννήσεις μειώθηκαν και η αιθαλομίχλη έπνιξε τις πόλεις, αφού οι κάτοικοι δεν μπορούσαν πλέον να πληρώσουν για τη θέρμανσή τους. Μετά από πέντε χρόνια «τιμωρίας» και αφού 250 δισ. δολάρια δόθηκαν στις τράπεζες, το χρέος της Ελλάδας από τα 300 αυξήθηκε στα 350 δισ…
Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/lyndon-larouche.html

Τώρα είναι η ώρα της Ελλάδος και του Τσίπρα..

 
Nicos Kastanias 
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
Η απόφαση 68/304 του ΟΗΕ στις 09/09/2014 βάζει τέλος στην ασυδοσία των ιδιωτών τραπεζιτών.
Εκατόν είκοσι τέσσερις χώρες (124) απ’ όλον τον κόσμο αναγνώρισαν με απόφασή τους ότι :

- Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους, που δεν μπορεί ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ από άλλο κράτος ή ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, όπως οι γνωστές ευρωπαϊκές τοκογλυφικές συμμορίες που προσπαθούν να στραγγαλίσουν την Ελλάδα.

- Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους κερδοσκόπους, στους τοκογλύφους και στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ, οι οποίοι δικαιώνουν με τις αποφάσεις τους τις ληστρικές πρακτικές αυτών και τις κυβερνήσεις που παραμένουν υπόδουλες στα λόμπι και τα συμφέροντα του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού τομέα.

Το ψήφισμα υποστηρίχθηκε κυρίως από αναπτυσσόμενες και φτωχές χώρες του πλανήτη (G77), που αγωνίστηκαν για περισσότερα από 10 χρόνια προκειμένου να περάσει ένα παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο το οποίο θα τις βοηθήσει να απεξαρτηθούν από τα δυσβάσταχτα χρέη τους και τους τοκογλύφους. Η δημιουργία ενός δίκαιου, ανεξάρτητου και διαφανούς τρόπου διακανονισμού των χρεών όταν οι κυβερνήσεις αδυνατούν να πληρώσουν είναι άλλωστε προς όφελος όλων των λαών και κρατών του κόσμου.

Έντεκα ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Βρετανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία (χώρες των G7 δηλαδή), τάχθηκαν εναντίον. Η Ελλάδα του Σαμαρά και η Κύπρος του Αναστασιάδη τήρησαν αποχή!

Η απόφαση τονίζει ακόμη την ιδιαίτερη σημασία της έγκαιρης, αποτελεσματικής, ολοκληρωμένης και βιώσιμης λύσης στα προβλήματα χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών για την προώθηση οικονομικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ:
Η απόφαση καλεί σε "εντατικοποίηση των προσπαθειών για την πρόληψη των κρίσεων χρέους, μέσω της ενίσχυσης των διεθνών χρηματοπιστωτικών μηχανισμών πρόληψης και επίλυσης κρίσεων σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και με σκοπό την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων". Καλεί "όλα τα κράτη-μέλη και το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, τα θεσμικά όργανα του BRETTON WODDS (ας δουν όλοι και προ πάντων οι οικονομολόγοι της πλάκας που βγαίνουν στα κανάλια ότι υπάρχει και Bretton Woods!) και τον ιδιωτικό τομέα να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και δράσεις για την υλοποίηση των δεσμεύσεων, συμφωνιών και αποφάσεων των μεγάλων συνδιασκέψεων και συνόδων κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με το ζήτημα της βιωσιμότητας του εξωτερικού χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών".

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:
Αποφασίζει τέλος, "να επεξεργαστεί και να εγκρίνει μέσα από μια διαδικασία διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων, ως ζήτημα προτεραιότητας στη διάρκεια της 69ης συνόδου της Γ.Σ. (την φετινή δηλαδή), ένα πολυμερές νομικό πλαίσιο για τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του εθνικού χρέους, με σκοπό μεταξύ άλλων, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, της σταθερότητας και της προβλεψιμότητας του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και την επίτευξη βιώσιμης, δίκαιης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάπτυξης, αναλόγως των ιδιαίτερων εθνικών συνθηκών και προτεραιοτήτων"..

https://www.facebook.com/nicos.kastanias/posts/714548065334197:0

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ?ΤΑ «7 ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!.

jadehelm 
Εδώ και μήνες, υπάρχει ανησυχία για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, για διάφορους λόγους.
Τα παρακάτω είναι:
7 βασικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου …
Τέλη Ιουνίου – Αρχές Ιουλίου – Αναμένεται το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφασίσει για τους γάμους των γκέι. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το δικαστήριο θα αποφανθεί ότι ο γάμος ομοφυλοφίλων αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και στα 50 κράτη. Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτό θα είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για την Αμερική.
15 Ιούλιου – 15 Σεπτέμβριου – Μια «στρατιωτική άσκηση» γνωστή και ως «Jade Helm» θα διεξαχθεί από τον Αμερικανικό στρατό. Περισσότερα από 1.000 μέλη του στρατού των ΗΠΑ θα λάβουν μέρος σε αυτό το εγχείρημα. Ο κατάλογος των μελών που συμμετέχουν σε αυτές τις ασκήσεις περιλαμβάνει το Τέξας, Κολοράντο, Νέο Μεξικό, Αριζόνα, Νεβάδα, Γιούτα, Καλιφόρνια, Μισισιπή και Φλόριντα.
28 Ιουλίου το Reuters ανέφερε ότι στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα δοθεί μια προθεσμία δύο μηνών για να θεσπίσει «bail-in» νομοθεσία. Κάθε έθνος που δεν έχει «bail-in» νομοθεσία σε ισχύ θα αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Γιατί, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τέτοια βιασύνη για να γίνει αυτό; Η ΕΕ προβλέπει μια άλλη μεγάλη οικονομική κρίση που είναι έτοιμη να εκραγεί;
13 Σεπτεμβρίου – Ελούλ 29 για το εβραϊκό ημερολόγιο – η τελευταία ημέρα του έτους Shemitah . Πολλοί ανησυχούν γι’αυτή την ημερομηνία, διότι έχουμε δει μεγάλη πτώση του χρηματιστηρίου κατά την τελευταία ημέρα των δύο προηγούμενων κύκλων Shemitah.
Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2001 (που ήταν Ελούλ 29 για το εβραϊκό ημερολόγιο), γίναμε μάρτυρες του μεγαλύτερου επι των ημερών μας χρηματιστηριακού κραχ στις ΗΠΑ. Ο Dow έπεσε κατακόρυφα 684 βαθμούς , και αυτό ήταν ένα ρεκόρ που κρατησε για επτά χρόνια, μέχρι το τέλος του επόμενου κύκλου Shemitah.
Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2008 (η οποία ήταν επίσης Ελούλ 29 σχετικά με το εβραϊκό ημερολόγιο), ο Dow υποχώρησε 777 βαθμούς.
Τώρα πλησιάζουμε στο τέλος ενός άλλου έτους Shemitah. Θα γίνει ένα χρηματιστηριακό κραχ στις 13 Σεπτεμβρίου 2015; “Οχι, γιατί η ημέρα αυτή είναι Κυριακή. Μπορώ να εγγυηθώ ότι η χρηματιστηριακή αγορά δεν θα συντριβή τη συγκεκριμένη ημέρα. Αλλά, όπως ο Jonathan Cahn έχει επισημάνει στο βιβλίο του για την Shemitah , μερικές φορές συμβαίνουν μεγάλες πτώσεις χρηματιστηρίου λίγο πριν το τέλος του έτους Shemitah και μερικές φορές συμβαίνουν μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της Shemitah. Γι “αυτό και δεν είναι απλό να ψάχνουμε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
15 Σεπτεμβρίου – την ημερομηνία αυτή ξεκινάει η 70η σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών . Η Γαλλία σχεδιάζει να εισάγει ένα ψήφισμα που θα δώσει την επίσημη αναγνώριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε ένα Παλαιστινιακό κράτος. Μέχρι τώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέκλειαν ένα τέτοιο ψήφισμα, αλλά με τον Μπαράκ Ομπάμα τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά αυτή τη φορά.
25 Σεπτεμβρίου – 27 Σεπτεμβρίου – Τα Ηνωμένα Έθνη πρόκειται να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη για ολόκληρο τον πλανήτη. Ορισμένοι το αναζήτησαν στην»Ατζέντα 21 στα στεροειδή». Αλλά η νέα ατζέντα, δεν είναι μόνο για το περιβάλλον. Περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν την οικονομία, τη γεωργία, την εκπαίδευση και την ισότητα των φύλων.
Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Πάπας θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια σημαντική ομιλία ξεκινώντας την διάσκεψη του ΟΗΕ, όπου θα παρουσιαστεί το νέο αυτό πρόγραμμα.
28 Σεπτεμβρίου – Την ημερομηνία αυτή έχουμε «τα ματωμένα φεγγάρια» που συμπίπτει με την πρώτη μέρα της γιορτής της Σκηνοπηγίας, ένα «Supermoon»,που θα είναι ορατό στην πόλη της Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν στα ματωμένα φεγγάρια, αλλά το έχουμε ξαναδεί π.χ λίγο πριν και λίγο μετά την καταστροφή του Εβραϊκού Ναού από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.
 http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/06/imagesqtbnand9gcrmlpzzoguf1kx1_eivwdulsx3qs4i7dzyrlubbw4c9tlypo3yhmq.jpeg
Ίσως τίποτα από αυτά να μην σε τρομάζει.
Αλλά η Ελίτ φαίνεται σίγουρα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για κάτι.
Για παράδειγμα, λόγω του φόβου ότι μια «φυσική καταστροφή» θα μπορούσε να διακόψει τις δραστηριότητές τους στη Νέα Υόρκη, το New York Fed έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει ένα δορυφορικό γραφείο στο Σικάγο .
Τι είδους «φυσική καταστροφή» θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι τόσο κακή;
Και η NORAD αποφάσισε να κινηθεί στο βάθος του Cheyenne Mountain μετά από χρόνια. Η απειλή ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού ήταν ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2015 πρόκειται να είναι εξαιρετικά σημαντικό.Τα γεγονότα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την επιτάχυνση τους σε μεγάλο βαθμό, και η ζωή στην Αμερική πρόκειται να αλλάξει δραματικά.
πηγή Michael Snyder
Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά

Όλα ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ... ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΩΡΑ τους ! ! !

Ολα καταρρέουν. Το σύστημα "πέφτει". Η Ελίτ βρίσκεται σε πανικό. Οι πρώτες σταγόνες κόμπου ιδρώτα διακρίνονται στα απρόσωπα πρόσωπα της αόρατης κυβέρνησης που θέλει να βγει στο προκήνειο σαν σωτήρας.

Η κοινωνία του χρήματος καταβυθίζεται, άσχετα αν αυτά δεν τα λένε τα ΜΜΕ που αποτελούν μονοπώλεια κάποιων -ονόματα δεν λέμε... Τραπεζίτες αυτοκτονούν. Διαχειριστές οικονομικών συλλαμβάνονται για εκβιασμό και άλλα οργανωμένα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. Ο Πάπας απομακρύνει τέσσερις από τους πέντε καρδινάλιους της Τράπεζας του Βατιακνού για οικονομικά σκάνδαλα.

Μπορεί αυτά να φαίνονται μεμονωμένα περιστατικά αλλά έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία. Μπορεί να φοβίζουν απλούς επενδυτές ή έναν μέσο άνθρωπο, αλλά τρομοκρατούν αυτούς που κινούν τα νήματα.

Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου με την σθεναρή αντίσταση προς τους γίγαντες που κρατούν τον κόσμο στην χούφτα τους, δίνοντας ένα αμίμμητο παράδειγμα.

Η Ελίτ σχεδιάζει την κατάργηση των μετρητών πρωτού το σύστημα καταρρεύσει από μόνο του.

Η Ελίτ είναι αντιμέτωπη με μία οικονομική κατάρευση που προβλέπεται σε μερικούς μήνες και προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει υπέρ της.

Και όλα ξεκίνησαν με το κραχ του 2008. Πολλοί λένε ότι όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο από την Ελίτ για να φέρει τον κόσμο σε δύσκολη θέση και να εδραιώσει μία παγκόσμια κυβέρνηση με την έγκρισή του. Λέτε να ενδιαφέρεται η Ελίτ να μας σερβίρει "μαλακά" κάτι που είναι ήδη σχεδιασμένο; Θα μπορούσε να το είχε κάνει ευθύς αμέσως με μία αλυσιδωτή τεχνητή κατάρρευση την οποία θα έλεγχε. Τώρα, δεν την ελέγχει. Είναι σε πανικό και προσπαθεί να προλάβει με βεβιασμένες κινήσεις για κάτι που ξεπετάχτηκε πριν την ώρα του.

Για όσους ασχολούνται με την αστρολογία, θα γνωρίζουν πως ο Πλούτωνας μπήκε στον Αιγόκαιρο το 2008. Τότε που όλα ξεκίνησαν...

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως "καταστροφέας" διαφθαρμένων καταστάσεων. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821).

Η "καταστροφή" του Πλούτωνα θα συνεχιστεί ως το 2023. Σύμφωνα με ανθρώπους που μπορούν να επικοινωνούν με τα λεγόμενα ακκασικά αρχεία, το μέλλον προβλέπεται ενδιαφέρον, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν για τις αλλαγές που έρχονται και οι οποίες θα είναι μάλλον προς το συμφέρον των ανθρώπων, αν μπορέσουμε να συντονιστούμε όλοι μαζί.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στα ακκασικά αρχεία, η κατάρρευση γύρω μας είναι ολοφάνερη, στο χρήμα, στις κυβερνήσεις, στις θρησκείες. Οι ειδήσεις και τα ΜΜΕ δεν τα λένε όλα. Βρείτε ενναλλακτικό τρόπο να μαθαίνεται τι γίνεται γύρω σας και θα καταλάβετε. Αλλά ταυτόχρονα μην μείνετε με σταυρομένα τα χέρια. Παράλληλα δημιουργείστε τον κόσμο που θέλετε, έτσι όπως τον θέλετε, ξεκινώντας από τον εαυτό σας.

 diadrastika -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06

Λέρος: Αριθμός κυκλοφορίας για... γαϊδούρια και μουλάρια!

Αριθμό κυκλοφορίας και ασφάλεια για αυτοκίνητα θα πρέπει να αποκτήσουν πλέον τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια στη Λέρο!
Ειδικότερα, έπειτα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού καταρτίστηκε ο
«κανονισμός αγοραίων επιβατηγών ζώων», ο οποίος αναλύει διεξοδικά τον τρόπο που θα πρέπει να εκδίδεται η άδεια κυκλοφορίας τους, η άδεια ικανότητας ημιόνου και τους κανόνες κυκλοφορίας και μεταχείρισης των ζώων.

Η μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων με ζώα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της Λέρου δεδομένης και της ιδιαίτερης μορφολογίας του εδάφους της, γνωρίζει δε ακόμη και σήμερα αξιόλογη ανάπτυξη, ιδίως λόγω της επιθυμίας των επισκεπτών του νησιού να βιώσουν το παραδοσιακό αυτό τρόπο διάβασης των γραφικών καλντεριμιών του νησιού.

Τα βασικότερα σημεία του κανονισμού που συνέταξε ο δήμος είναι τα εξής:

Επιβατηγά ζώα αποτελούν τα άλογα, οι όνοι και οι ημίονοι.

Κάθε επιβατηγό ζώο το οποίο μισθώνεται για τη μεταφορά των επιβατών (αγοραίο), χρήζει άδεια κυκλοφορίας, η οποία χορηγείται από υπάλληλο του Δήμου Λέρου. Η άδεια κυκλοφορίας εκδίδεται στο όνομα του κατόχου του ζώου και αναγράφει τον αριθμό μητρώου του ζώου, το έτος και το μήνα γέννησης του ζώου καθώς και το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου και του κυρίου του. Στην άδεια επικολλάται φωτογραφία του κατόχου.

Για κάθε ζώο, το οποίο αδειοδοτείται τηρείται από ειδική υπηρεσία του Δήμου, την οποία ορίζει ο Δήμαρχος, ειδικός φάκελος.

Προϋποθέσεις χορήγησης άδειας κυκλοφορίας αγοραίου επιβατηγού ζώου αποτελούν σωρευτικά οι εξής:

Α) Το ζώο πρέπει να έχει συμπληρωμένο το 3ο έτος της ηλικίας του.

Β) Το ζώο πρέπει να είναι κατάλληλο από άποψη υγείας για τη χρήση που προορίζεται, τόσο για το ίδιο όσο και για τους επιβάτες.

Γ) Ο κάτοχος του ζώου και φορέας της άδειας κυκλοφορίας πρέπει να διαθέτει τα νόμιμα προσόντα για την άσκηση του επαγγέλματός του.

Για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα ύψους 300, 200 και 60 ευρώ, ανάλογα με την κάθε παράβαση.

Κάθε ημιονηγός αγοραίου επιβατηγού ζώου υποχρεούται να φέρει άδεια ικανότητας ημιονηγού η οποία χορηγείται με διάρκεια ενός έτους από ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του Δήμου Λέρου.

Για να χορηγηθεί άδεια ικανότητας ημιονηγού, ο ενδιαφερόμενος πρέπει:

α) Να έχει συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας του και

β) Να είναι σωματικά και ψυχικά σε θέση να ασκήσει την εν λόγω δραστηριότητα.

Στην οπλή κάθε ζώου που αδειοδοτείται σημαδεύεται ο αριθμός κυκλοφορίας του.

Κάθε ζώο που αδειοδοτείται υποβάλλεται το αργότερο ανά εξάμηνο σε κτηνιατρική επιθεώρηση, προκειμένου να ελεγχθεί η ικανότητα και καταλληλότητά του για την χρήση, για την οποία είναι προορισμένο.

Ο κάτοχος κάθε ζώου υποχρεούται να μεριμνά πάραυτα για τον καθαρισμό των οδών και των εν γένει κοινόχρηστων χώρων από τα περιττώματα του ζώου του, για την αποφυγή των οσμών που προέρχονται από αυτό και για την διατήρηση της υγιεινής στους παραπάνω χώρους, στον βαθμό που διακινδυνεύεται από την παρουσία του εκάστοτε ζώου. Για κάθε παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου ο κάτοχος του ρυπογόνου ζώου και ο ημιονηγός τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 200,00Euro.

Εάν βεβαιωθούν τρεις τέτοιες παραβάσεις σε χρονικό διάστημα ενός έτους, ο παραβάτης κάτοχος τιμωρείται με 10ήμερη προσωρινή αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του ρυπογόνου ζώου και ο ημιονηγός με 10ήμερη προσωρινή αφαίρεση της άδειας ικανότητας ημιονηγού. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του ημιονηγού και νέας υποτροπής του, αφαιρείται η άδεια ικανότητας ημιονηγού για έξι (6) μήνες.

Ο κάτοχος κάθε ζώου πρέπει για κάθε αγοραίο επιβατηγό ζώο του να είναι εφοδιασμένος με ασφάλεια αστικής ευθύνης από ατυχήματα κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης η οποία να καλύπτει τόσο τις τυχόν υλικές ζημιές που θα προκληθούν και τα έξοδα νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης απεριορίστως, όσο και τις ευθύνες από πρόκληση ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης μέχρι τουλάχιστον του ποσού 1.000.000Euro.

Τα αγοραία επιβατηγά ζώα ακολουθούν προκαθορισμένες διαδρομές τόσο κατά την περιήγησή τους με επιβάτες, όσο και κατά την μεταφορά τους προς και από τους στάβλους τους. Οι διαδρομές αυτές προσδιορίζονται με ειδική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κάθε ημιονηγός δύναται να έχει ευθύνη μέχρι 6 ζώων κατ' ανώτατο όριο στο σταθμό εργασίας του και μέχρι 3 ζώων κατ' ανώτατο όριο σε κάθε διαδρομή μεταφοράς επιβατών, συμπεριλαμβανομένου και του ζώου, στο οποίο ενδεχομένως επιβαίνει ο ίδιος. Η διακίνηση των ζώων χωρίς τη συνοδεία ημιονηγού απαγορεύεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_2316.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters