Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ »ΣΕΛΕΥΚΟΒΟΥΛΟΣ»

Έτοιμοι για το μαρτύριο, 14/06/15
Έτοιμοι για το μαρτύριο, 14/06/15
Η  Αλ Σουελκμπίγια  της Χάμα, φέρει το όνομα της ελληνιστικής πόλης Σελευκόβουλος που ιδρύθηκε από τον   Νικάτωρ Σελευκίδη,  στρατηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου  , ιδρυτή της Δυναστείας των Σελευκιδών και πρώτο βασιλιά της Αυτοκρατορίας της Συρίας και ( 305 – 281 π.Χ.).
Σήμερα κατοικείται από περίπου 15 000 πολίτες στην συτριπτική τους πλειοψηφεία ελληνορθόδοξοι.
Οι εθελοντικές ομάδες του Συριακού Στρατού (Μονάδες Εθνικής Άμυνας) της πόλης έχουν εξοπλισθεί και εκπαιδευτεί άρτια.
Ο  διοικητής της τοπικής Εθνικής Μονάδας,  Ναμπίλ Αμπντουλά είναι ένας χαρισματικός ηγέτης ,όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από τη   συνέντευξη στο dimpenews.
Χθες Κυριακή, με λιγοστούς έμπιστους άνδρες ήταν έτοιμοι για το Μαρτύριο.
»Σήμερα οι τρομοκράτες έφτασαν πολύ κοντά, βρήκαμε αυτό το μέρος και οχυρωθήκαμε και εγώ με την υψηλή ευθύνη και καθήκοντα του διοικητή είχα χειροβομβίδα στο δεξί μου πόδι για να πάρουμε το πιστοποιητικό των μαρτύρων . Ήμασταν μόλις λίγα λεπτά αφότου ρίξαμε την ρουκέτα και περιμέναμε να μας εντοπίσουν…Αλλά δεν ήταν γραμμένο για εμάς αυτή τη φορά…Πήραμε το πιστοποιητικό της Νίκης και όχι του Μαρτυρίου. Απελευθερώσαμε την περιοχή, Δόξα τω Θεώ.»
1662570717310033_8217306770000444252_n (1)
Συριακός στρατός  και Δυνάμεις Εθνικής  Άμυνας αιφνιδιάστηκαν από ισχυρότατη   συντονισμένη επίθεση τρομοκρατών  στη βόρεια επαρχία της Χάμα. Προσπάθησαν να σπάσουν την πρώτη γραμμή άμυνα των συριακών ενόπλων δυνάμεων  σε Μάρχαμπα και ο Αλ Μπαγιάντα. Χρειάστηκε να καταφθάσουν ενισχύσεις από τις Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας της περιφέρειας της Χάμα,για  να απωθήσουν τους τζιχαντιστές προς το Ιντλιμπ, απ’ όπου και εφόρμησαν.
Όμως η τρομοκρατία είναι και οικονομική.
_1606010403016892_5388580594923989573_n
Στην Αλ Σουκλαμπίγια, εδώ και πολύ καιρό προσπαθούν να αποκλείσουν τον  πληθυσμό από τις αγροκαλλιέργειές τους, ώστε να υπάρξει έλλειψη τροφής ρίχνοντας ρουκέτες που προκαλούν αλυσιδωτές πυρκαγιές σε δάση και πεδιάδες.
4_1606010373016895_4501600864949958590_n
Χθες για ακόμα μια φορά, μια έκταση 40 στρεμμάτων  φυτεμένη με μαύρα φασόλια , κάηκε και χάθηκαν έσοδα της τάξης των 3.000.000 λιρών. Αυτή τη φορά στόχευσαν συγκεκριμένα τις καλλιέργειες του διοικητή, προκειμένου να καταστρέψουν την πηγή του βιοπορισμού των αγωνιζόμενων ανδρών της Εθνικής Άμυνας.
nhkmnkjkj
»Πρόκειται για το είδος της οικονομικής τρομοκρατίας που προσπαθεί να αιχμαλωτίσει σωματικά αυτό που δεν πέτυχαν τα βαριά όπλα και να ρίξει το επίπεδο της αντίστασης του πληθυσμού.»
»Αλλά η πίστη μου στον Κύριο Ιησού και την πατρίδα μου τη Συρία και τον Πρόεδρό μου Μπασάρ αλ-Άσαντ είναι πολύ ισχυρότερα. Έχω βάλει υποθήκη το ίδιο μου το αίμα μου για αυτήν την υπόθεση και  ποτέ δεν σκέφτηκα τα χρήματα γιατί εμείς προσφέρουμε ό,τι  πιο ακριβό έχουμε»
bjbjhj
»Και όταν πήγα στον τόπο της πυρκαγιάς βρήκα τη γη μου με τις γεωργικές καλλιέργειες να έχουν καεί. Και διαπίστωσα ότι η πυρκαγιά είχε ανάψει από τέσσερα διαφορετικά σημεία και επεκτείνονταν και στα άλλα οικόπεδα.
Τότε ευχήθηκα να μην καούν και οι καλλιέργειες των άλλων ανθρώπων και ας στραφεί η φωτιά πάλι στη δική μου γη  που ήταν ακόμα ζεστή. Και είδα να  σταματάει η φωτιά στο διπλανό οικόπεδο  και οι φλόγες να τείνουν πάλι προς εμένα.
Με φόβο Θεού,  υπομονή και σοφία οι τρομοκράτες θα νικηθούν ό,τι και να κάνουν.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters