Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τώρα είναι η ώρα της Ελλάδος και του Τσίπρα..

 
Nicos Kastanias 
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
Η απόφαση 68/304 του ΟΗΕ στις 09/09/2014 βάζει τέλος στην ασυδοσία των ιδιωτών τραπεζιτών.
Εκατόν είκοσι τέσσερις χώρες (124) απ’ όλον τον κόσμο αναγνώρισαν με απόφασή τους ότι :

- Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους, που δεν μπορεί ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ από άλλο κράτος ή ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, όπως οι γνωστές ευρωπαϊκές τοκογλυφικές συμμορίες που προσπαθούν να στραγγαλίσουν την Ελλάδα.

- Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους κερδοσκόπους, στους τοκογλύφους και στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ, οι οποίοι δικαιώνουν με τις αποφάσεις τους τις ληστρικές πρακτικές αυτών και τις κυβερνήσεις που παραμένουν υπόδουλες στα λόμπι και τα συμφέροντα του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού τομέα.

Το ψήφισμα υποστηρίχθηκε κυρίως από αναπτυσσόμενες και φτωχές χώρες του πλανήτη (G77), που αγωνίστηκαν για περισσότερα από 10 χρόνια προκειμένου να περάσει ένα παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο το οποίο θα τις βοηθήσει να απεξαρτηθούν από τα δυσβάσταχτα χρέη τους και τους τοκογλύφους. Η δημιουργία ενός δίκαιου, ανεξάρτητου και διαφανούς τρόπου διακανονισμού των χρεών όταν οι κυβερνήσεις αδυνατούν να πληρώσουν είναι άλλωστε προς όφελος όλων των λαών και κρατών του κόσμου.

Έντεκα ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Βρετανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία (χώρες των G7 δηλαδή), τάχθηκαν εναντίον. Η Ελλάδα του Σαμαρά και η Κύπρος του Αναστασιάδη τήρησαν αποχή!

Η απόφαση τονίζει ακόμη την ιδιαίτερη σημασία της έγκαιρης, αποτελεσματικής, ολοκληρωμένης και βιώσιμης λύσης στα προβλήματα χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών για την προώθηση οικονομικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ:
Η απόφαση καλεί σε "εντατικοποίηση των προσπαθειών για την πρόληψη των κρίσεων χρέους, μέσω της ενίσχυσης των διεθνών χρηματοπιστωτικών μηχανισμών πρόληψης και επίλυσης κρίσεων σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και με σκοπό την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων". Καλεί "όλα τα κράτη-μέλη και το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, τα θεσμικά όργανα του BRETTON WODDS (ας δουν όλοι και προ πάντων οι οικονομολόγοι της πλάκας που βγαίνουν στα κανάλια ότι υπάρχει και Bretton Woods!) και τον ιδιωτικό τομέα να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και δράσεις για την υλοποίηση των δεσμεύσεων, συμφωνιών και αποφάσεων των μεγάλων συνδιασκέψεων και συνόδων κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με το ζήτημα της βιωσιμότητας του εξωτερικού χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών".

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:
Αποφασίζει τέλος, "να επεξεργαστεί και να εγκρίνει μέσα από μια διαδικασία διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων, ως ζήτημα προτεραιότητας στη διάρκεια της 69ης συνόδου της Γ.Σ. (την φετινή δηλαδή), ένα πολυμερές νομικό πλαίσιο για τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του εθνικού χρέους, με σκοπό μεταξύ άλλων, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, της σταθερότητας και της προβλεψιμότητας του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και την επίτευξη βιώσιμης, δίκαιης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάπτυξης, αναλόγως των ιδιαίτερων εθνικών συνθηκών και προτεραιοτήτων"..

https://www.facebook.com/nicos.kastanias/posts/714548065334197:0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters