Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ;

Δυστυχῶς, τὰ σχέδιά τους καλὰ κρατοῦν! Δὲν τοὺς σταματᾶ τίποτα ἀπὸ τὴν προσπάθειά τους γιὰ ἀφανισμὸ μεγάλου τμήματος τῆς ἀνθρωπότητος. 
Τὰ ὅπλα τους σήμερα δὲν εἶναι πυρηνικά. Οὔτε χημικά!
Τὸν πλανήτη τὸν χρειάζονται κατὰ πολὺ  ἐλαφρύτερον ἀπὸ μερικὰ δισεκατομμύρια.
Ἔχουν καὶ μίαν εὐαρέσκεια στὸ νὰ μᾶς προειδοποιοῦν γιὰ ὅσα μᾶς προετοιμάζουν…

Προειδοποιήσεις ΟΗΕ για επανεμφάνιση της γρίπης των πτηνών


Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση «για αυξημένη επιτήρηση και επαγρύπνηση» σχετικά με τον ιό της γρίπης των πτηνών «τη στιγμή που ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του θανατηφόρου ιού εμφανίστηκε στην Ασία και πέραν αυτής».«Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε στο τέλος του μήνα στην Καμπότζη, όπου αυτή τη χρονιά έχουν καταγραφεί οκτώ κρούσματα σε ανθρώπους, όλα θανάσιμα», προσθέτει ο FAO και προειδοποιεί για «απρόβλεπτους κινδύνους για την υγεία», σε ανακοίνωσή του από τη Ρώμη.
Από την πρώτη εμφάνιση της νόσου το 2003, 565 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό H5N1 και οι 331 έχουν πεθάνει, αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ο ιός H5N1 οδήγησε στη θανάτωση περισσότερων από 400 εκατομμύρια πουλερικά προκαλώντας ζημιές ύψους τουλάχιστον 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλον τον κόσμο, πριν εξαφανιστεί το 2006 στις περισσότερες από τις 63 χώρες που είχε μολύνει.
Όμως το 2008 σημειώθηκε η πρώτη γεωγραφική εξάπλωση του ιού, ο οποίος πλέον εντοπίστηκε και σε άγρια πτηνά.
Σύμφωνα με τον Χουάν Λούμπροθ, επικεφαλής κτηνίατρο του FAO φαίνεται πως αυτή η εξάπλωση συνδέεται με την αποδημία των πτηνών: τους τελευταίους 24 μήνες, ο ιός H5N1 εντοπίστηκε σε άγρια πτηνά σε χώρες απ’ όπου είχε εξαφανιστεί αρκετά χρόνια πριν.
Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Νεπάλ και τη Μογγολία.
Ένας επιπλέον λόγος ανησυχίας, σύμφωνα με τον Λούμπροθ είναι η εμφάνιση στην Κίνα και το Βιετνάμ μιας παραλλαγής του ιού που ξεπερνά την ανοσία των υπαρχόντων εμβολίων.
Η κυκλοφορία του ιού στο Βιετνάμ απειλεί επίσης άμεσα την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία και θέτει σε κίνδυνο την Κορεατική Χερσόνησο και την Ιαπωνία.
«Οι χώρες όπου εξακολουθεί να υπάρχει ο ιός -Μπανγκλαντές, Κίνα, Αίγυπτος, Ινδία, Ινδονησία και Βιετνάμ- είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα, αλλά καμιά χώρα, ειδικά στην Ασία δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι προστατευμένη», κατέληξε ο Λούμπροθ. (πηγή)


Απόρρητες θα μείνουν οι μελέτες για τον ιό H5N1


Ο ΠΟΥ ανησυχεί μήπως πέσουν σε «λάθος» χέρια
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι δύο μελέτες, που δείχνουν πώς οι επιστήμονες μετάλλαξαν τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών μετατρέποντάς τον σε έναν ιό που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανθρώπινη πανδημία, θα δημοσιοποιηθούν μόνο αφού αξιωματούχοι των υπηρεσιών βιοασφάλειας αξιολογήσουν τους κινδύνους.Μιλώντας μετά από μια υψηλού επιπέδου συνάντηση εμπειρογνωμόνων για τη γρίπη και αμερικανών αξιωματούχων για την ασφάλεια που έγινε στη Γενεύη, εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία για να δημοσιευτούν ενδεχομένως στο μέλλον οι αμφιλεγόμενες αυτές εργασίες, αφού όμως πρώτα πραγματοποιηθούν σε βάθος αναλύσεις για τους κινδύνους.
Ο ΠΟΥ συγκάλεσε τη σύνοδο για να υπερβεί το αδιέξοδο ανάμεσα στους επιστήμονες που έχουν μελετήσει τις μεταλλάξεις που απαιτούνται για να κάνουν τον Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών να μεταδίδεται μεταξύ των θηλαστικών, και την Αμερικανική Εθνική Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Βιοασφάλεια (NSABB), που επιθυμούσε η εργασία να λογοκριθεί πριν τη δημοσίευσή της σε επιστημονικά περιοδικά.
Οι εμπειρογνώμονες της βιοασφάλειας φοβούνται ότι μεταλλαγμένες μορφές του ιού που δημιούργησαν ανεξάρτητα ερευνητικές ομάδες στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να «ξεφύγουν» ή να πέσουν σε λάθος χέρια και να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν μια πανδημία χειρότερη από το ξέσπασμα το 1918-19 της ισπανικής γρίπης που σκότωσε πάνω από 40 εκατ. ανθρώπους. 
«Πρέπει να υπάρξει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συζήτηση των κινδύνων και των οφελών της έρευνας σε αυτόν τον τομέα και των κινδύνων από τον ίδιο τον ιό» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκρέγκορι Χαρτλ του ΠΟΥ. (πηγή)
Τελικῶς πρέπει νὰ εἶναι ἰδιαιτέρως διεστραμμένοι! Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς! Καὶ οἱ ἐκθέσεις παραμένουν ἀπόρρητες!!! Γιατί; Τί φοβοῦνται;
Ἀπὸ τὴν ἄλλην μεριά, γιατί τώρα τελευταῖα τόση «κάψα» μέ τήν ἐνημέρωσίν  μας; Τόσα χρόνια τὰ πειράματά τους τὰ κράταγαν στὰ σκοτάδια. Μόνον τὰ ἀποτελέσματά τους μαθαίναμε. Ἀφῆστε δὲ ποὺ ὁ ΟΗΕ καὶ ὁ ΠΟΥ μὲ ἔχουν πείσει γιὰ τὴν δουλική τους σχέσι μὲ κάθε διεστραμμένον ἐγκέφαλο αὐτοῦ τοῦ πλανήτου! Δῆλα δή γιὰ τὴν μεγάλη τους ἐπιθυμία νὰ ἐφαρμόζουν κατὰ γρᾶμμα κάθε ἐντολὴ τῶν ἀφεντικῶν τους!
Λέτε νά ἔχω δίκαιον; Ἢ ὄχι;
Φιλονόη. 
Υ.Γ. Δὲν μὲ τρομάζουν. Δὲν ἔχω λόγους νὰ μὲ τρομάζουν. Ἡ γνώσις, ἡ ἀντίληψις τῶν ὅσων μᾶς φέρνουν, ἡ διάδοσις τῆς πληροφορίας καὶ τὰ δικά μας μέσα προστασίας θὰ μᾶς ὁδηγήσουν στὸ ποθούμενον. Μέσα ἀπὸ τέτοιου εἴδους ἐμπειρίες ἐμεῖς χαλυβδωνόμαστε καὶ μαθαίνουμε νὰ πολεμοῦμε μὲ κάθε λογῆς ὅπλα, ἀκόμη καὶ μὲ τὰ δικά τους ἐὰν κριθῇ ἀπαραίτητον.
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_5724.html

Αρχαιολόγοι σε ρόλο κατασκόπου στην Ελλάδα.

Την κατασκοπευτική δράση των αμερικανών - και όχι μόνο - αρχαιολόγων στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στην Ελλάδα περιγράφει και αναλύει η Σούζαν Χιουκ Αλεν στο βιβλίο της Classical Spies. American archaeologists with the OSS in World War ΙΙ Greece φωτίζοντας μια σημαντική πτυχή της σύγχρονης ιστορίας μας που ήταν σχεδόν άγνωστη.

Η έρευνά της βασίστηκε στα αρχεία του OSS (Office of Strategic Services), προδρόμου της CIA, που ιδρύθηκε στις 13 Ιουνίου 1942 από τον πρόεδρο Ρούζβελτ στα πρότυπα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, και στις μαρτυρίες των επιζώντων αρχαιολόγων που στρατολογήθηκαν από το OSS προκειμένου να προσφέρουν πληροφορίες για τη δράση των δυνάμεων κατοχής του Άξονα στην Ελλάδα, αλλά και των αντίστοιχων υπηρεσιών του που επίσης χρησιμοποίησαν ως προκάλυμμα τα αρχαιολογικά ινστιτούτα των χωρών τους τα οποία είχαν παραρτήματα εδώ (λ.χ., το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο ή η Γαλλική Σχολή, που έπαιρνε εντολές από το Καθεστώς του Βισύ).


Ο λόγος για τον οποίο οι επιζώντες αμερικανοί αρχαιολόγοι που έδρασαν ως κατάσκοποι απέφυγαν να μιλήσουν ως τώρα, ενώ όσοι πέθαναν πήραν μαζί τους στον τάφο τα μυστικά τους, ήταν βέβαια ο Ψυχρός Πόλεμος. Οποιαδήποτε αποκάλυψη θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών της Αθήνας, που ιδρύθηκε το 1881 και έκτοτε επιτέλεσε σημαντικό αρχαιολογικό και ανασκαφικό έργο στην Ελλάδα.

Μετά τη Μεταπολίτευση μάλιστα θα έθετε σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια της την ύπαρξη. Διάχυτη τότε ήταν η εντύπωση πως τα ξένα αρχαιολογικά ιδρύματα στην Ελλάδα υπήρξαν «φωλιές πρακτόρων». Λίγο προτού το ΠαΣοΚ έρθει στην εξουσία, το 1981, η Μελίνα Μερκούρη είχε ζητήσει δημοσίως να κλείσουν όλες οι ξένες αρχαιολογικές σχολές που λειτουργούσαν στη χώρα μας. Αυτό βέβαια ξεχάστηκε σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές εκείνης της χρονιάς και σήμερα οι αντίστοιχες σχολές είναι πολύ περισσότερες από τότε.


tovima.gr 
zougla 
 http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_256.html

Ο Βενιζέλος παραιτείται από υπουργός

Μετρά αντίστροφα τις μέρες για να εγκαταλείψει το Υπουργείο Οικονομικών ο Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών έχει διαμορφώσει το δικό του χρονοδιάγραμμα για να φύγει από την υπουργική καρέκλα η οποία (γνωρίζει ότι) τον φθείρει και εξαντλεί το πολιτικό του απόθεμα.

Το σχέδιο του Βενιζέλου είναι δύο παράλληλες διαδικασίες με ον χρόνο να πιέζει, αλλά και να επικαλύπτεται. Πρώτον, ως υπουργός θέλει να τελειώσει το PSI, το οποίο θα το πλασάρει ως την μεγάλη επιτυχία που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Δεύτερον, έχει μεθοδεύσει αποτελεσματικά την εκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ως υποψήφιου πρωθυπουργού του κόμματος (το τελευταίο τον ενδιαφέρει περισσότερο. Τόσο πολύ που θα έδινε την προεδρία στον Λοβέρδο, αν συνέτρεχαν ορισμένες προϋποθέσεις).

Τι περιμένει ο Βενιζέλος; Την συμφωνία για το PSI και την κατάθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και να φέρει κοντύτερα την εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου, αλλά ίσως έρθει νωρίτερα κατά μία εβδομάδα. Το δε PSI παραμένει άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας – πάντως οι του Βενιζέλου εκτιμούν ότι μπορεί να τελειώσει μέσα στις προσεχείς 10 μέρες. Άρα, αρχές Μαρτίου ο Βενιζέλος μας τελειώνει από υπουργός.

 http://www.antinews.gr/2012/02/19/148590/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_5189.html

Συνέντευξη Nigel Farage στην ΝΕΤ για την Ελλάδα ( video )




http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/nigel-farage-video.html

Λεφτά για διαφημίσεις ακόμα υπάρχουν -> Άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ για διαφήμιση της Γ.Γ Ισότητας των φύλων!!!...

Κάνουν διαπραγματεύσεις ωρών, αλλεπάλληλα υπουργικά συμβούλια, δηλώσεις για το πόσο αναγκαίες είναι οι νέες μειώσεις,τελικά κόβουν κύριες και επικουρικές συντάξεις , με "όφελος" 45 εκ.
Δεν διστάζουν όμως με δύο υπογραφές να μοιράσουν 2 εκατομμύρια για ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της ...Γενικής Γραμματείας ισότητας των φύλων.

Απίστευτο;;; Δείτε:....


Από kolotoubes
 
http://greki-gr.blogspot.com/2012/02/1.html 

Τρεις Έλληνες Αεροπόροι,"έβαλαν τα γυαλιά" στη τρόϊκα! Γιατί υπάρχει η "άλλη" Ελλάδα


Το κλίμα που μεταδίδουν όσοι έχουν έρθει ...να μας σώσουν,είναι ότι είμαστε ένας λαός που δεν δουλεύει,ότι είμαστε απείθαρχοι και άλλα τέτοια θετικά!
Το κλίμα διαμορφώνεται βέβαια και από τους υπαλλήλους της τρόϊκας,οι οποίοι όμως πήραν τη καλύτερη απάντηση από τρεις Έλληνες αεροπόρους,οι οποίοι όχι με λόγια αλλά με πράξεις απλά τους έβαλαν τα γυαλιά... Δεν ήταν αυτός ο στόχος τους,αλλά με την δουλειά τους θα πρέπει να έκαναν τους “τροϊκανούς” να σωπάσουν.

Βρήκαν λοιπόν “φάρμακο” για τις προμήθειες φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα ελληνικά νοσοκομεία οι “τροϊκανοί”! Και το ανακάλυψαν εκεί που δεν το περίμεναν. Στις Ένοπλες Δυνάμεις!Έμειναν δε τόσο εντυπωσιασμένοι ώστε δήλωσαν ότι θα το αξιοποιήσουν σε Πορτογαλία και Αυστρία!

Τρεις αεροπόροι εντυπωσίασαν την τρόϊκα,με το πρόγραμμα κωδικοποίησης φαρμάκων,υγειονομικού υλικού και εργαστηριακού εξοπλισμού που έφτιαξαν και αναμένεται σύντομα να επιβάλουν στο χώρο της υγείας!

Ο Αντισμήναρχος Γεώργιος Κατωπόδης Διοικητής του Κέντρου Μηχανοργάνωσης (ΚΜΗ) του 251 ΓΝΑ, ο Επισμηναγός Γεώργιος Σιαράβας και η Επισμηνίας Αδριανή Κουταβά,ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010 στο νοσοκομείο της Αεροπορίας μια προσπάθεια κωδικοποίησης των φαρμάκων, του υγειονομικού υλικού και της καταγραφής του εργαστηριακού εξοπλισμού. Ο διοικητής κοντά στα 45 και οι άλλοι δύο μόλις 35 ετών.

Ο Αντισμήναρχος Γεώργιος Κατωπόδης
“Η ιδέα για να ξεκινήσουμε βασίστηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ,το οποίο για να λειτουργήσει σωστά και αξιόπιστα απαιτούσε αυτή τη κωδικοποίηση”, λέει ο Επισμηναγός Γεώργιος Σιαράβας.
Τα προβλήματα δεν ήταν λίγα. Η τριμελής ομάδα αναζήτησε στοιχεία από την ΕΕ,αλλά προς μεγάλη απογοήτευση ανακάλυψε ότι εκεί δεν υπήρχαν τα στοιχεία που ανέμεναν ότι θα βρουν!
Οι τρεις αεροπόροι θέλοντας να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο εξωτερικό επικοινώνησαν με το Σύνδεσμο Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα (Office of Defence Cooperation – ODC) και όλους τους σχετικούς με το θέμα οργανισμούς όπως το Ερευνητικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

ο Επισμηναγός Γ.Σιαράβας
Προχωρώντας το πρόγραμμα ήρθαν σε επαφή και με τους προμηθευτές Υγειονομικού Υλικού.
Δεν ήταν μόνο αυτές οι δυσκολίες. Το πρόγραμμα των τριών “χαλούσε” πολλά μεγάλα “πάρτυ” που γίνονταν στο χώρο της υγείας και τα εμπόδια που κάποιοι έθεταν δεν ήταν λίγο.Το μόνο που κατάφερναν ήταν απλά να καθυστερούν τους τρεις αεροπόρους ,αποδεικνύοντας ότι αν υπάρχει ενθουσιασμός και προσήλωση στο στόχο όλα γίνονται στην Ελλάδα.

“Ασφαλώς και δεν ήταν καθόλου εύκολη δουλειά,πρώτα απ΄ όλα γιατί ήταν κάτι τελείως πρωτοποριακό και γι΄ αυτό δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις απαραίτητες βάσεις δεδομένων”, λέει ο Επισμηναγός Γ.Σιαράβας.

η Επισμηνίας Αδριανή Κουταβά
Τον Ιούνιο του 2011, η Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στα πλαίσια συνεργασίας με την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης , ενημέρωσε για την κωδικοποίηση που υλοποιείται στο 251ΓΝΑ. Το υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος επικοινώνησε με τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο ο οποίος γνωρίζοντας το χώρο της υγείας τον διαβεβαίωσε ότι τα όσα είχαν καταφέρει οι τρεις αεροπόροι,είχαν απόλυτη εφαρμογή στο ...χάος της υγείας.
Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας παρουσίασε λοιπόν το “Πρόγραμμα Κωδικοποίησης Υγειονομικού Υλικού”,όπως το ονόμασαν στη τρόϊκα, η οποία ...ενθουσιάστηκε και ζήτησε την εφαρμογή του σ΄ όλα τα νοσοκομεία το συντομότερο δυνατό,με στόχο “την κωδικοποίηση του Υγειονομικού Υλικού σε Εθνικό Επίπεδο με σκοπό την εναρμόνιση του Παρατηρητηρίου Τιμών”.

Οι “τροϊκανοί” ενθουσιάστηκαν με το σύστημα των αεροπόρων αφού:
  •  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη βέλτιστη παρακολούθηση – διαχείριση σε εθνικό επίπεδο του υγειονομικού υλικού.
  •  Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του διπλογραφικού λογιστικού σχεδίου στα Νοσοκομεία.
  •  Εφαρμόζεται παραγωγικά στο σύνολο των Ε.Δ και σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τι διασφαλίζει η “αεροπορική” κωδικοποίηση; Μεταξύ άλλων τα κέρδη είναι:

  •  Μείωση της δαπάνης προμήθειας υγειονομικού υλικού καθώς εξορθολογίζεται η οικονομική διαχείριση και ανάλυση των παραγόντων που καθορίζουν τις τιμές των υλικών.Δηλαδή πόσα υλικά χρησιμοποιούνται, πότε, που ,ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής, “κόβει” τις επαναλαμβανόμενες προμήθειες, κλπ.
  •  Επιτυγχάνεται ο έλεγχος των αποθεμάτων.
  •  Σύνταξη με ακρίβεια λεπτομερών ισολογισμών, προϋπολογισμών,που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν!
  •  Δημιουργία κοινών προδιαγραφών και διαγωνισμών, που στοχεύουν στην κοινή προμήθεια υλικών.
  •  Ανταλλαγή υλικών και πληροφοριών μεταξύ φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας.
  •  Άμεσος εντοπισμός της θέσης του υλικού, καθώς και παρακολούθηση διακύμανσης της τιμής του χρονικά, ανά προμηθευτή και ασθενή.
  •  Παρακολούθηση εγγυήσεων και διερεύνηση της τιμής των υλικών σε χώρες του εξωτερικού.
  •  Εισαγωγή υλικών στο πληροφοριακό σύστημα απευθείας με την χρήση καταλόγων των προμηθευτών – κατασκευαστών ή on-line πηγών.
  •  Διαφάνεια της φαρμακευτικής διαχείρισης, αποφυγή λαθών κατά τη παραλαβή των υλικών και δυνατότητα E-Commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου) και E-BID (ηλεκτρονικής προσφοράς).
  •  Ενοποίηση ή ανταλλαγή μηνυμάτων των συστημάτων διοίκησης υλικού όλων των φορέων παροχής υγείας, με δυνατότητα υψηλότερης εποπτείας από τους αρμόδιους φορείς (Γενικά Επιτελεία, ΥΕΘΑ,Υπουργείο Υγείας).

Με δυο λόγια όπως λέει χαριτολογώντας ο Επισμηνίας “θα μπορούμε να ξέρουμε που βρίσκεται ακόμη και το τελευταίο χάπι”!

Βέβαια οι “τροϊκανοί” θα πρέπει να ένοιωσαν και κάποια έκπληξη όταν θα πληροφορήθηκαν ότι όλη αυτή τη δουλειά την έκαναν τρεις αεροπόροι οι οποίοι εργάζονταν υπερωριακά,χωρίς να παίρνουν ούτε ένα ευρώ!  Ο μύθος του τεμπέλη Έλληνα που συντηρούν δέχτηκε ένα πλήγμα.

Πόσο καλό θεωρεί η τρόϊκα το πρόγραμμα των Ελλήνων αεροπόρων; Εξαιρετικό θα λέγαμε και γι΄ αυτό είπαν ότι θα το αξιοποιήσουν στη Πορτογαλία αλλά και στην Αυστρία!

Η ολοκλήρωση του συστήματος κωδικοποίησης του υγειονομικού υλικού ολοκληρώνεται πολύ σύντομα από την ΠΑ και αμέσως αυτό θα αξιοποιηθεί από τα στρατιωτικά νοσοκομεία και θα διετεθεί στο υπουργείο Υγείας.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/blog-post_2638.html

Ο Γερουλάνος πέρασε το πρωινό του στο γυμναστήριο την ημέρα της ληστείας

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ
Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος το πρωινό της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία και αφού έθεσε προφορικά την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μέσω του υπουργού Επικρατείας Παντελή Καψή δεν άλλαξε στο παραμικρό το πρόγραμμά του.

Οπως απολύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης ο κ. Γερουλάνος πήγε στο γυμναστήριο, ως γνήσιος...
«παπανδρεϊκός» στις απόψεις και τις πεποιθήσεις. Αφού τελείωσε με την άσκησή του στη συνέχεια και ενώ προφανώς έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα αποδοχής της παραίτησής του ανέλαβε τα καθήκοντά του επισκεπτόμενος επί τόπου το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας για να ενημερωθεί.
Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_965.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου!!

20120218-182549.jpgΕίναι τρομερή και πέραν κάθε ορίου η αποκάλυψη που έκανε πριν λίγη ώρα η BlackWidow στο gossip-tv.gr
Ο κύριος Παπανδρέου δηλώνει καθηγητής πανεπιστημίου. Η ζωή του όμως δεν θυμίζει την συμβατική εικόνα του κυρίου καθηγητή. Αντίθετα, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο τρομερών καταγγελιών σχετικά με funds που συμμετείχε, με εταιρείες στην Ελβετία, με περίεργες συνεργασίες σε εταιρείες που πραγματεύονται και CDS (ασφάλιστρα κινδύνου).


Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Ανδρέας Α. Παπανδρέου έχει μία έφεση στην χλιδή και την μεγάλη ζωή. Με δαπάνες που επίσης δεν θα αναλογούσαν σε κάποιον ταπεινό καθηγητή πανεπιστημίου.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ο κύριος καθηγητής το 2006 ενώ δήλωσε εισόδημα από τον ..ταπεινό μισθό του μόλις 27,383 Ευρώ, την ίδια χρονιά δήλωσε σχεδόν ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ δαπάνες, μόνο σε πιστωτικές κάρτες. Συγκεκριμένα
μιλάμε για 218.639 Ευρώ!

Φανταστείτε ότι μιλάμε για πιστωτικές κάρτες, την επιτομή της καταναλωτικής δαπάνης.

Αλήθεια, σε κανέναν δεν κίνησε την περιέργεια πως ο κ. καθηγητής σπαταλά τα δεκαπλάσια από αυτά που βγάζει; ΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;

Να σημειωθεί ότι παρά τις κοινοβουλευτικές ενέργειες, δεν δόθηκε καμμια απάντηση και για την ασυδοσία της διοίκησης του ΤΤ σχετικά με την μίσθωση ακινήτου ιδιοκτησίας συγγενούς του Α. Παπανδρέου. Ετοιμάζεται ανεξάρτητη καταγγελία στους οικονομικούς εισαγγελείς για το θέμα με μορφή ομαδικής αγωγής. Ενώ παρα τις πιέσεις, δεν θα κάνουν πίσω ούτε οι Νούλας – Τόμπρας στο θέμα των CDS του ΤΤ, καθώς να νέα στοιχεία που θα προσκομίσουν θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την ομερτα των επίορκων.
olympia

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_9279.html

Την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό εκφράζει σήμερα πλήθος πολιτών από όλο τον κόσμο και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις.

 

Με κεντρικό σύνθημα το «Είμαστε όλοι Έλληνες», χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο σήμερα δηλώνουν την συμπαράστασή τους στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας....
 
Το ραντεβού δόθηκε για τις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα για κάθε χώρα) και χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Παρίσι, το Εδιμβούργο, το Άμστερνταμ και άλλες μεγάλες πόλεις.

Συγκεκριμένα, στο Παρίσι και δη στην πλατεία του Τροκαντερό τουλάχιστον χίλια άτομα, όλων των ηλικιών, ακόμη και οικογένειες με παιδιά, φώναξαν με συνθήματα συμπαράστασης προς την Ελλάδα, από τις τρεις το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης χωρίς βιαιότητες, ενώ όταν αντήχησε η ελληνική μουσική, αυθόρμητα το πλήθος πιάστηκε στο χορό κάτω από το βλέμμα των χρυσοποίκιλτων αγαλμάτων που στολίζουν την πλατεία. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν τελικά πάνω από 20 γαλλικές οργανώσεις του αριστερού πολιτικού χώρου, καθώς και Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενοι στο Παρίσι, στη δε πρώτη γραμμή της πορείας που ακολούθησε, και άτομα με τη μάσκα των «Αnonymous».

Μάλιστα, με ένα μπλε μπερέ και κρεμασμένο στο στήθος ένα πλακάτ, ένας 60χρονος Γάλλος δηλώνει: «Είμαστε όλοι Ελληνες ξεμαδημένοι!» ενώ από τα μεγάφωνα αντηχούν τα συνθήματα:

«Προσοχή, αύριο θα γίνει και εδώ Αθήνα», «Σήμερα η Ελλάδα, αύριο εσύ», «Κάτω το ΔΝΤ»,

 «Αλληλεγγύη για την Ελλάδα και ενάντια στις Τράπεζες», «Όχι σε Μέρκελ και Σαρκοζί που στραγγαλίζουν τους λαούς», «Αυτοί που σπέρνουν τη μιζέρια θα εισπράξουν τον θυμό».

Μετά από ένα δίωρο στην πλατεία του Τροκαντερό, ξεκίνησε πορεία με προορισμό, την ελληνική πρεσβεία, το κτίριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που γειτνιάζουν στη λεωφόρο Ιενά, που μαζί με τη λεωφόρο Κλεμπέρ είχαν αποκλεισθεί από την κυκλοφορία.

Η παρουσία της γαλλικής αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα αισθητή, αλλά η πορεία η οποία εξελίχθηκε χωρίς επεισόδια, πρόκειται να καταλήξει στο γαλλικό Κοινοβούλιο, όπου και προβλέπεται να διαλυθεί.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

ΓΑΛΛΙΑ- ΠΑΡΙΣΙ
depari
FRANCE2
FRANCE3
FRANCE4

FRANCE7
ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
AMSTERDAM1
AMSTERDAM

 ΠΗΓΗ

 

http://helleniclegion.blogspot.com/2012/02/blog-post_5645.html

«Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ» φωνάζουν στη Νέα Υόρκη

«Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ» φωνάζουν στη Νέα ΥόρκηΈχουν ανέβει οι ρυθμοί στη Νέα Υόρκη. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα της πλατείας Συντάγματος, όπως: «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ, ΟΥΣΤ».
Επίσης τους αρέσει ένα άλλο σύνθημα, «Ξεφτίλες – κλέφτες πολιτικοί έξω από τη Βουλή». Αυτά τα λένε οι ομογενείς.



Οι Αμερικανοί φωνάζουν «Η Νέα Υόρκη είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Νέα Υόρκη».



πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_5765.html

Ὅλη ἡ Εὐρώπη βροντοφώναξε: "Εἴμαστε ὅλοι Ἕλληνες". Δεῖτε φωτογραφίες!

Τσουνάμι συμπαράστασης πρός τήν Ἑλλάδα! Ἀκόμα καί οἱ Γερμανοί βγῆκαν στούς δρόμους ζητώντας συγγνώμη γιά τίς κυβερνήσεις τους. Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Ἐδιμβοῦργο, Ἄμστερνταμ καί Βρυξέλλες εἶναι μόνο μερικές ἀπό τίς εὐρωπαϊκές πόλεις πού....
πλημμύρισαν μέ τήν γαλανόλευκη. Βασικό σύνθημά τους τό "Ἑλλάδα δέν εἶσαι μόνη σου". Δεῖτε φωτογραφίες...





http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_2101.html

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ (?)

~TRUTH~: Οι μέρες περνούν και η κατρακύλα πλησιάζει... Από εμάς εξαρτάται ποια μεριά θα πέσει στον πάτο του πηγαδιού. Είναι γνωστό ότι τον Μάρτιο λήγουν τα ομόλογα δανεισμού της Ελλάδας και δεν θα υπάρχουν χρήματα για την αποπληρωμή τους. Ίσως και το ίδιο το μνημόνιο ΙΙ ψηφίστηκε εσκεμμένα για να "αιωρείται" η ιδέα της βοήθειας μέχρι τον Μάρτιο! Οι αμερικανικές αρχές ενημερώνουν τους υπηκόους τους που βρίσκονται εντός της Ελλάδας να προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται τον Μάρτιο! Ήδη από την ημέρα ψήφισης του μνημονίου ΙΙ μεταφέρονται μυστικά δυνάμεις ασφαλείας των από τους Ευρωπαίους δανειστές! Μια κατοχή ξένων δυνάμεων θα ξεκινήσει καθώς θα προσπαθήσουν να καταστείλουν κάθε διαμαρτυρία και ξεσηκωμό..! Επιτέλους πλησιάζει η τελική αναμέτρηση: Θα συμμετέχεις στο παιχνίδι τους, ή θα πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου Έλλην;

Έλληνες πρέπει να δείτε ξεκάθαρα πλέον, ότι όσα γίνονται είναι μέρος ενός μακρόπνοου σχεδίου που αποσκοπεί στην υποταγή των Ελλήνων! Και είναι το τελευταίο ίσως στάδιο του σχεδίου αυτού, καθώς η καταστροφή μας τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνεται με φρενήρεις ρυθμούς τόσο στην κοινωνία, όσο στην παιδεία και την οικονομία! Ο αφανισμός των Ελλήνων σαν λαός είναι προ των πυλών! Αυτά που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο μάτι οι παγκόσμιοι ηγέτες, και εννοώ κάθε πόρο της Ελλάδας όπως πετρέλαια, και όλα τα ορυκτά που διαθέτουμε, καθώς επίσης και κάθε σταγόνα πολιτισμού, τέχνης και ιστορίας, φαίνεται ότι τα κατακτούν τώρα! Κόμματα και σωματεία που διαδηλώνουν υπέρ της διεθνής αλληλεγγύης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας παρότρυναν να δεχθούμε κάθε λαθρομετανάστη που μας χτύπησε την πόρτα, και πλέον μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί που μπορούν να δημιουργήσουν αυτόνομο μουσουλμανικό κράτος μέσα στην χώρα μας! Η προπαγάνδα της αλληλεγγύης συνεχίζεται ακόμα και τώρα που η εγκληματικότητα που προκάλεσαν οι ξένοι εισβολείς χτυπάει κόκκινο! Ληστεύουν, χτυπάνε, βιάζουν, και εμείς ακόμα το ανεχόμαστε! Ασελγούν σε γυναίκες των διπλανών μας και εμείς περιμένουμε να βιάσουν και τις δικιές μας για να ξυπνήσουμε! 
Το Έθνος που κάποτε κοσμούσαν τα άμφια της δόξας και της τιμής, το Έθνος που κάποτε ακτινοβολούσε στην υφήλιο και μεταλαμπάδευε το φώς και τον πολιτισμό, έχει πλέον καταντήσει φτερό στους ανέμους και τις πράξεις των σιωνιστικών τραπεζών! Κοινωνία εξαθλίωσης έχουμε γίνει, χωρίς σπίτια, χωρίς σίτιση! Και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι απλά να κατηγορούμε τις κυβερνήσεις που μας γονάτισαν λες και έτσι επαναστατούμε και θα λυθεί το πρόβλημα! Μας έχουν αποκόψει από τους δεσμούς με το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν και σε αυτό βοηθήσαμε και εμείς καθώς τα δεχτήκαμε όσα μας είπαν με περίσσια ευκολία!
Και τώρα καθώς βλέπουμε τον λαό αυτόν να χώνεται βαθιά μέσα στον οικονομικό βούρκο, να κατρακυλά και να μην έχει σκοινί να πιαστεί, να αιμορραγεί και να συνεχίσουν να του κόβουν τις σάρκες, τώρα λοιπόν που φτάνουμε στο τέρμα μας και τον αφανισμό, ένα πράγμα μας έχει μείνει!
...Η ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ...
Ας θυμηθούμε τις ρίζες μας και τους προγόνους μας. Ας δούμε την κληρονομιά που μας άφησαν και τώρα την παραδίδουμε αμαχητί στους ξένους. Είμαστε Έλληνες και οφείλουμε να παλεύουμε για τα ιδανικά μας και για την ελευθερία! Πως αφήνουμε τους άλλοτε βαρβάρους που ζούσαν σε σπηλιές να υποτάξουν έναν τόσο περήφανο λαό! Η 25η Μαρτίου έρχεται... Εθνική μας επέτειο, που μπορούμε και πάλι να την αναστήσουμε κάνοντας την δική μας επανάσταση για ελευθερία!
Ας πετάξουμε τα ράσα του "Νεοέλλην" και ας φορέσουμε και πάλι τους νικηφόρους χιτώνες των Ελλήνων που μοχθούσαν για την ελευθερία!
Πρέπει να αποτραβηχτούμε από τα κομματικά και τα σωματειακά συμφέροντα. Δεν ωφελεί να εξυπηρετούμε και άλλο το σύστημα! Ας βγούμε όλοι οι Έλληνες και πάλι ενωμένοι κάτω από την σκέπη της Πατρίδας μας! Όχι καναπέδες, όχι κομματικές σημαίες, όχι κομματικές ιδεολογίες. Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, πλούσιοι, φτωχοί, νέοι, γέροι, όλοι Έλληνες με την ιδέα της ελευθερίας! Η γαλανόλευκη ας κυματίσει ξανά υπερήφανη για τα παιδιά της! Ας κάνουμε την 25η Μαρτίου και πάλι μέρα ανεξαρτησίας! 
Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς προσπάθεια! Οι ξένες δυνάμεις καταστολής θα έχουν λάβει τις δικιές τους θέσεις μάχης.. Αλλά μπροστά στον χείμαρρο των Ελλήνων οργισμένων θα φαντάζουν πετραδάκι μπροστά στο βουνό! Ο Ελληνικός στρατός, έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται το σύνταγμα και τον Ελληνικό λαό με κάθε τρόπο. Αδέρφια, μαζί με αδερφούς. Για την Ελλάδα μας, για τον πολυταλαιπωρημένο μας λαό, για την ιστορία και την κληρονομιά μας αξίζει... Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Την 25η Μαρτίου ας δείξουμε όλοι την λαϊκή μας δύναμη. Όλοι μαζί εν ονόματι της Ελευθερίας και της ανεξάρτητης Ελλάδας. Είμαστε έθνος με δύναμη, και όχι προτεκτοράτο ή θυγατρική εταιρεία!

Διαδώστε το όπου μπορείτε!!! Είναι χρέος μας να αφήσουμε την Ελλάδα όπως την παραλάβαμε.. Ελεύθερη!

Ίων Κ.
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2012/02/blog-post_629.html#more

candle ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ Που θα στεγάσει τον... Κυβερνήτη του Κόσμου;;;

Αρκετές συζητήσεις γίνανε γύρω από τα κείμενά μας των τελευταίων μηνών στην «Ε.Ω.» και ακούστηκαν τα πλέον διαφορετικά σχόλια. Ειπώθηκαν πλέον για εμάς τα πάντα, σε μια χώρα στην οποία δυστυχώς οι περισσότεροι παίρνουν θέση, χωρίς όμως προηγουμένως να έχουν μελετήσει σε βάθος και διεξοδικά το αντικείμενο το οποίο «τολμούν» να κρίνουν... Έτσι, για παράδειγμα, κάποιος από αυτούς που ανέγνωσαν τα κείμενά μας, ενώ τον πρώτο καιρό βιάστηκε να αποκαλέσει τον γράφοντα... «νεοεποχίτη» (!) κτλ., εν τούτοις αργότερα... εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας ότι απλά μας είχε παρεξηγήσει και ότι τελικά κρίνει πια ότι οι αναλύσεις μας εξυπηρετούν – από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία – τα ελληνικά συμφέροντα! [ΣΗΜ.: ελπίζουμε βέβαια να μην... αλλάξει και πάλι θέση αργότερα και στραφεί εκ νέου εναντίον μας!!!] 
Στην πραγματικότητα τα κείμενά μας είναι αυτό που έχουμε από την αρχή κιόλας ξεκαθαρίσει πως είναι και αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στα όσα εμείς γράφουμε. Βέβαια, για να τα παρακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να συνδυάζει αρκετές πληροφορίες και δεδομένα, εφόσον αυτά είναι ούτως ή άλλως πολυπλόκαμα και έχουν διπλές και τριπλές «αναγνώσεις» (μερικές φορές δηλ. πίσω από κάποιες απόψεις που εκφράζουμε κρύβονται «άλλα» μέτρα και σταθμά). Εξάλλου τα κείμενά μας είναι όντως ενταγμένα στο πνεύμα των νέων καιρών, χρησιμοποιώντας γνώσεις από διάφορα φάσματα, συνδέοντας με τρόπο μάλλον πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τις αιώνιες βασικές αρχές της μεταφυσικής. Και όλα αυτά στο πλαίσιο των γενικότερων εξελίξεων πάνω στον πλανήτη και πάντοτε χρησιμοποιώντας πληροφορίες έγκυρες, που δεν μπορεί άλλωστε κάποιος να διαψεύσει...
 
 Ένα θέμα λοιπόν, το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους. Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!... Εδώ να τονίσουμε επίσης ότι ο κεντρικός στόχος του τεκτονισμού – όπως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι μασόνοι – είναι «η πνευματική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα»! Με ό,τι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό... 
Ως γνωστόν, ο θρύλος του εβραϊκού λαού κάνει λόγο για τον «πρώτο Ναό», ο οποίος είχε χτιστεί από τον θρυλικό τους βασιλιά, τον Σολομώντα, στη διάρκεια επτά ετών, από το 962 έως το 955 π.Χ. (είναι φανερός εδώ ο συμβολισμός του αριθμού 7, όπως π.χ. και στις 7 μέρες της Δημιουργίας κτλ.). Όμως αυτός ο «υπέρλαμπρος Ναός», το στολίδι της Ιερουσαλήμ, της ιστορικής δηλ. πρωτεύουσας των Εβραίων (όπως είναι αντίστοιχα για τους Έλληνες η Κωνσταντινούπολη), καταστράφηκε από την επίθεση των Βαβυλωνίων, εχθρών των Εβραίων, κατά το έτος 587 π.Χ. Αυτό αποτέλεσε ιστορική προσβολή για τον εβραϊκό λαό, με τους υπηκόους του βασιλείου του Ισραήλ να ορκίζονται να τον ξαναχτίσουν ακόμα πιο λαμπρό απ’ ό,τι την πρώτη φορά! [ΣΗΜ.: εμείς, έχοντας μελετήσει εις βάθος την εβραϊκή ψυχοσύνθεση και πολιτισμό, διακρίνουμε πάντοτε σε κάθε τι το εβραϊκό τον «πλεονασμό» της αντικατάστασης κάτι του χαμένου. Έτσι, όταν π.χ. χάνει κάποιος Εβραίος ένα ποσό, κατόπιν θα «πρέπει» να το αναπληρώσει μαζί με «κάτι παραπάνω». Αλλά το ίδιο ισχύει και στην εξωτερική τους πολιτική, αφού οι Εβραίοι κατά πάγια τακτική επιδιώκουν την κατάληψη περισσότερων εδαφών από τον εχθρό σε σχέση με αυτά που τους είχαν προηγουμένως αρπάξει...]

Τελικά ο Ναός ανοικοδομήθηκε («δεύτερος Ναός»), γύρω στο 520 με 530 π.Χ., επί περσικής αυτοκρατορίας, με κυβερνήτη της περιοχής τον Ζοροβάβελ, ο οποίος στηρίχθηκε σε σχετικό διάταγμα του Πέρση αυτοκράτορα Κύρου. Το 20 π.Χ. έγινε και μία ανακαίνιση, θα λέγαμε, του Ναού από τον Ηρώδη, ώσπου τελικά καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ρωμαίους εν έτει 70 μ.Χ.! Έτσι εκπληρώθηκε με τρόπο μοναδικό ο προφητικός Λόγος του Ιησού Χριστού, ο οποίος μερικές δεκαετίες νωρίτερα είχε σαφώς αναφέρει ότι «δεν θα μείνει πέτρα» στον Ναό αυτό, που αποτελούσε ανέκαθεν το «σήμα-κατατεθέν» του λαού του Ισραήλ... Έκτοτε ο χώρος του πρώην Ναού παρέμεινε κενός, ώσπου μερικούς αιώνες αργότερα χτίσθηκε από τους μουσουλμάνους το τέμενος του Ομάρ, ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Ισλάμ. Στο μεταξύ, τον 4ο μ.Χ. αιώνα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, φανατικός αντίχριστος ο ίδιος, προσπάθησε να... βοηθήσει τους Εβραίους στο να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα!
Τους έστειλε λοιπόν ισχυρή οικονομική βοήθεια, εργάτες, εργαλεία κτλ. και πράγματι όλοι μαζί ξεκίνησαν με χαρά την ανοικοδόμηση του Ναού. Μεγάλη ευτυχία κυριαρχούσε τότε ανάμεσα στους Εβραίους, αφού – κατά τη λαογραφική τους παράδοση – αμέσως μετά την ανοικοδόμηση του Ναού θα έρθει ο βασιλιάς τους, ο «Χριστός» που αυτοί ακόμα αναμένουν (εφόσον τον κανονικό δεν τον αποδέχονται) και έτσι θα... κυβερνήσουν τον κόσμο όλο! Τελικά όμως... συνέβη το εκπληκτικό: φοβεροί σεισμοί και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές ξέσπασαν τις ημέρες εκείνες στην Ιερουσαλήμ, σαν από θεϊκό θαύμα, και κατατρομαγμένοι οι Εβραίοι μαζί με τους Ρωμαίους συνοδοιπόρους τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα!!! Ποτέ όμως δεν ξέχασαν ότι κάποια μέρα θα έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνουν!...

Ιδού τώρα τα νεώτερα εκπληκτικά στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση μας από τον αόρατο δια γυμνού οφθαλμού κόσμο του διεθνούς παρασκηνίου. Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!...

Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή...

Εδώ αξίζει να παραθέσουμε και μια άλλη άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, που σχετίζεται πολύ με τα παραπάνω και – τουλάχιστον για τους μυημένους – δείχνει πάρα πολλά και σπουδαία! Λέγεται λοιπόν ότι το 1981, όταν είχαν γίνει σχετικές ανασκαφές στο μέρος αυτό, οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έντρομοι κάτω απ’ τη γη το... άγαλμα του Μπαθομέτ! Αυτής της πανάρχαιας θεότητας της Μέσης Ανατολής, που ήταν τραγόμορφη και μερικοί έφτασαν στο σημείο να την θεωρήσουν ακόμα και «υποχθόνια» ή «σατανική»... Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά; Και γιατί η κυβέρνηση του Ισραήλ τα αποκρύπτει «με νύχια και με δόντια»; Ή μήπως η προσέγγιση τώρα τελευταία Ελλάδας και Ισραήλ δείχνει την αναμενόμενη από κύκλους της απόκρυφης γεωπολιτικής «επιστροφή» των Εβραίων στην κοιτίδα του αιγαιακού πολιτισμού;... Το θέμα είναι τεράστιο και χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 
 
http://okloios.blogspot.com/2012/02/blog-post_7410.html

Είναι ή δεν είναι δική σας αυτή η εξοχική βίλα κύριε Παπαντωνίου;



Είναι ή δεν είναι δική σας αυτή η εξοχική βίλα κύριε Παπαντωνίου; Πάνω στο κύμα της Σύρου, μακριά από τα κακά βλέμματα! Και τι πισίνα! Είναι νόμιμη ή αυθαίρετη κύριε Παπαντωνίου; 
 
Ρωτάμε απλώς!
Γιάννος Παπαντωνίου.
Ο βουτηγμένος μέχρι τον λαιμό στο πολιτικό σύστημα. Ο άνθρωπος που ωθούσε τον κοσμάκη να παίξει στο Χρηματιστήριο, εκεί όπου πριν από 11 χρόνια έγινε το μεγάλο πλιάτσικο και οι δύσμοιροι Έλληνες έχασαν τους κόπους μιας ζωής. 
 
Ακόμη και η κουτσή Μαρία και ο βοσκός από το χωριό, έπαιζαν στο Χρηματιστήριο, πειθόμενοι από τον τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαντωνίου, ο οποίος δημοσίως  έλεγε στον κόσμο να εμπιστευτεί το Χρηματιστήριο γιατί "η ελληνική οικονομία είναι ισχυρή"!!!
Τι και αν βούλιαξε το Χρηματιστήριο και χάθηκαν περιουσίες; Ο λαός, μετά από λίγο, άκουγε από τους ίδιους πολιτικούς του βεληνεκούς Παπαντωνίου, να λένε στον κοσμάκη: "Ας πρόσεχαν"!
Ο κύριος Παπαντωνίου όμως που ...πρόσεχε, έκανε οικονομίες. Γι΄αυτό, οι βίλες και τα μπάνια στη Σύρο!
Έτσι κύριε Παπαντωνίου; Δική σας δεν είναι η εξοχική κατοικία στην πρωτεύουσα του Αιγαίου;

86ΧΡΟΝΗ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Μια 86χρονη ψυχωμένη Ελληνίδα έστειλε επιστολή-χαστούκι στην Άγκελα Μέρκελ και είπε αυτά που οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς, δεν τολμούν να πουν ούτε καν στους τελάληδες-χαρτογιακάδες της Μέρκελ,! Κατουριούνται επάνω τους από τον φόβο μήπως …φάνε ξύλο από την Γερμανίδα καγκελάριο ή την Λαγκάρντ (ΔΝΤ)! .
Η κυρία Πόπη Κόντη όμως, η 86χρονη Ελληνίδα μάς κάνει υπερήφανους με τον πατριωτικό της λόγο.Η επιστολή-χαστούκι μεταφράστηκε στην...
γερμανική γλώσσα, και παραδόθηκε στην Γερμανική πρεσβεία της Αθήνας στις 7 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και ζήτησε να αποσταλεί επισήμως στο ....
γραφείο της Γερμανίδας καγκελάριου.

Η μετάφραση της επιστολής, την οποία αλιεύσαμε από το on-news.gr έχει ως εξής:

Κυρία Μέρκελ,
Είμαι μια 86χρονη ΕΛΛΗΝΙΣ και σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε ότι στην πορεία της ζωής μου αναγκάστηκα να ζήσω αρκετά πολιτικά και πολεμικά γεγονότα.

Δυστυχώς, είμαστε ένας λαός που υπήρξε πάντα κάτω από ξένη κηδεμονία, ή επιρροή. Και αυτό επειδή οι πολιτικοί μας υπέκυπταν πότε στη μια και πότε στην άλλη ξένη επιρροή, ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σκέφτονται πάντα το προσωπικό τους όφελος και όχι τα συμφέροντα της Ελλάδος.

Δεν γνωρίζω πολλά από πολιτική, αλλά η στάση σας απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι ανήκουστη.

Ξεχνάτε ότι ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, υπάρχουν πολλοί Έλληνες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το ΤΙΠΟΤΑ και έγιναν αυτό που έγιναν!

Θα αναφέρω μόνον μερικούς. Μόλις μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, κερδίσαμε δυο βραβεία Νόμπελ, είχαμε τον παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτη, Δ. Μητρόπουλο, συνθέτες που τιμήθηκαν με ‘Οσκαρ και πολλούς επιστήμονες σε κάθε άκρη της γης.

Αλλά και διάσημοι ηθοποιοί (Κατίνα Παξινού. Ειρήνη Παππά, Μελίνα Μερκούρη) και μία Μαρία Κάλλας. Πέρα από τις μεμονωμένες προσωπικότητες όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εμπορικό μας ναυτικό που είναι το πρώτο στον κόσμο.

Αυτά όλα τα κατάφεραν οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Έλληνες!!!

Και μετά βλέπω εσάς, κυρία Μέρκελ, στην τηλεόραση σε θριαμβευτικούς ασπασμούς να αποφασίζετε και να καταδικάζετε το μέλλον της Ελλάδος!!!

Και σκέφτομαι: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα (το γνωρίζετε βέβαια, αλλά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο από το άρθρο σχετικά με τις οφειλόμενες αποζημιώσεις προς την Ελλάδα και από τη συνέντευξη του καθηγητού Άλμπρεχτ Ρίτσελ στο Spiegel (04.10.2012), που είπε: «Αν θελήσουν οι Έλληνες, μπορούν να μας πάρουν και τα σώβρακα».

Λοιπόν, κυρία Μέρκελ: Εμείς δεν χρωστάμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Εσείς μας χρωστάτε και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ που δήθεν έχουν παραγραφεί!

Α, ναι: Παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε, πώς ξαφνικά βρέθηκε ολόκληρη η Ευρώπη και ιδιαίτερα εμείς οι Νότιοι, να είμαστε τόσο χρεωμένοι; Λένε ότι φταίνε οι τράπεζες (;).
Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτήν τη στιγμή 500.000 άστεγοι και πολίτες που ζουν από τα συσσίτια της εκκλησίας, της πολιτείας και άλλων οργανισμών.

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΦΤΑΝΕΙ πια με τον εκβιασμό κατά των Ελλήνων.

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν πεθαίνει ποτέ και θα επιβιώσει όπως πάντα! Και καταλάβετε κάτι: Εμείς οι Έλληνες συγχωρούμε, αλλά δεν ξεχνάμε!

Μια αγανακτισμένη Ελληνίδα
Πόπη Ερρίκου Κόντη

http://indobserver.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/86_18.html

Anonymous - Μήνυμα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (βιντεο)




http://www.youtube.com/watch?v=bAxRIRVSZ8U&feature=player_embedded

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τους ληστές της Ολυμπίας

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τους ληστές της ΟλυμπίαςΠού μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που έχουν πληροφορίες

Δύο τηλεφωνικές γραμμές έχει θέσει η Αστυνομία στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες που θα την οδηγήσουν στα ίχνη των ληστών της Αρχαίας Ολυμπίας.


Οι πολίτες εάν γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στο 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, αλλά και στο 210 647 6188 του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί από τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα.

Για τον ίδιο λόγο μπορούν να αποστέλλονται πληροφορίες και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : financialpolice@hellenicpolice.gr.
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_6302.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters