Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

NESARA/GESARA: Οι διεφθαρμένες τράπεζες βυθίζονται μαζί με το Χρηματιστήριο και όλες τις παλιές διεφθαρμένες εταιρείες που ανήκουν στο Βαθύ Κράτος που βρίσκεται στο Βατικανό.

Πρόγραμμα ευημερίας

Συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές μείνετε σε εγρήγορση και ακολουθήστε το τελικό κάλεσμα αφύπνισης, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις θα ανακοινώνονται πρώτες μόλις φτάσουν.

Μετά από πάνω από 50- χρόνια του υπάρχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος που βασίζεται στο χρέος, σύντομα θα είναι οριστικά ανενεργό. Το κβαντικό σύστημα ανταλλαγής QFS, θα τεθεί σε λειτουργία. Το ευρύ κοινό θα ενημερωθεί για το τι συμβαίνει εδώ και τώρα. Η παγκόσμια εφαρμογή του GESARA / NESARA είναι γεγονός.

QFS + RTGS: Κατάλογος των τραπεζών που είναι συνδεδεμένες ή πρόκειται να συνδεθούν με το σύστημα QFS

Οι στρατιωτικές μας πληροφορίες επικοινωνίας είναι ότι 97 από τις 100 κορυφαίες κεντρικές τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω βρίσκονται σε διαδικασία πλήρους λειτουργικότητας στο σύστημα άμεσου διακανονισμού QFS + RTGS που μόλις ξεκίνησε, και οι άλλες 82 μικρότερες κεντρικές τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω θα συνδεθούν επίσης.

Υπάρχουν συνολικά 179 κεντρικές τράπεζες που απαριθμούνται από την BIS με περίπου 80 περισσότερες αν υπολογίσουμε τις περιφερειακές νομισματικές αρχές μεταξύ των 209 χωρών - όλες αυτές συνδέονται επίσης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters