Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Οι κοινωνίες, θα ξανασυναντηθούμε και σας θα συντρίψουμε! Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε πολεμική διάθεση, έδωσε τον παγκόσμιο τόνο

 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Πρόεδρος Τραμπ, στην ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Βόρεια Καρολίνα, ήταν απλά καταιγιστικός και έστειλε μήνυμα σύγκρουσης προς όλες τις κατευθύνσεις. Ήταν ένας ήρεμος Τραμπ, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον.

Μίλησε για τη Γερμανία, την Κίνα, το εσωτερικό της χώρας, τις εκλογές, αλλά και το Φάουτσι. Αυτά που είπε, ήταν εκρηκτικά, από όποια πλευρά και αν τα εξετάσει κανείς. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 30/06/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!! ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΛΑ ΖΕΜΑΤΑΝΕ! 49,5 ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters