Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Φτιάχτηκε ο κορονοϊός σε εργαστήριο; Επιφανείς επιστήμονες μάς παραπλάνησαν, επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν

Tέσσερα άρθρα 
Πρώτο άρθρο

Η μεγαλύτερη συνωμοσία πίσω από το COVID-19 έχει τώρα αποδειχθεί

Ανάλυση από τον Δρα Τζόζεφ Μέρκολα, MD 
(πηγή)
• Σε δήλωση επιστημόνων στο [διάσημο] ιατρικό περιοδικό Lancet στις 18 Φεβρουαρίου 2020, οι 27 συγγραφείς της καταδίκασαν έντονα τις συνωμοσιολογικές θεωρίες που προτείνουν ότι το COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση,

Νέα μελέτη δείχνει “πέραν πάσης αμφιβολίας” ότι ο ιός SARS-COV-2 είναι εργαστηριακής προέλευσης

Στις 29 Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκε μελέτη του Δρ Steven Quay, με τίτλο “Μια Μπαγιεσιανή ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο SARS-COV-2 δεν είναι μια φυσική ζωονόσος, αλλά αντίθετα προέρχεται από εργαστήριο”. 

Τη μελέτη 193 σελίδων μπορείτε να την κατεβάσετε από το Zenodo, ένα γενικής χρήσης, ανοιχτής πρόσβασης αποθετήριο, υπό τη διαχείριση του CERN (https://zenodo.org). 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters